خواص عسل طبیعی در بارداری ؛ حفظ سلامت جنین در بارداری با خوردن عسل طبیعی
خواص عسل طبیعی در بارداری
خواص عسل طبیعی در بارداری ؛ حفظ سلامت جنین در بارداری با خوردن عسل طبیعی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص عسل طبیعی در بارداری
عسل در صورتی که پاستوریزه باشد برای دوران بارداری بی ضرر است،
همچنین باید گواهی و تاییدیه معتبر تولید داشته باشد. یک نگرانی در مورد عسل خام این است که میتواند سبب ابتلا به بوتولیسم شود.
اگر چه این سم فقط میتواند به کودکان زیر یکسال به دلیل عدم تکامل کافی دستگاه گوارش آنان آسیب بزند.
دستگاه گوارش بزرگسالان حاوی باکتری هایی است که از سم بوتولیسم جلوگیری میکند و اجازه نمیدهد که سم به جفت راه پیدا کند.
خوردن آن در ماه های اول به مادران باردار توصیه می شود. مقدار مناسب برای مصرف عسل در این زمان به صورت روزانه یک تا دو قاشق ذکر شده است.
عسل قند خون را بالا برده و مقاومت به انسولین را افزایش میدهد، زیرا مصرف روزانه بیش از ۲۵ گرم فروکتوز در دوران بارداری مضر است.
عسل می تواند سبب گرفتگی معده، اسهال، یبوست و نفخ میشود. زیاده روی در مصرف عسل، بدن را اسیدی کرده و بر عملکرد دستگاه گوارش تاثیر میگذارد. و در نتیجه سبب کند شدن عمل هضم میگردد.
آشنایی با دیگر خواص عسل طبیعی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص عسل طبیعی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با عسل طبیعی
عسل یک ماده خوراکی فاسد نشدنی می باشد ،
عسل از گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است و عمدتا قند است
و ویتامین و مواد معدنی در عسل یافت می شود.
عسل یکی از هدیه های ارزنده و پرانرژی طبیعت است که در قرآن کریم از آن به عنوان شفا بخش یاد می شود.
در کتاب انجیل مسیحیان از عسل به عنوان مظهر فراوانی و نعمت یاد کرده اند
و یونانی ها عسل را به غذای خدایان خودشان نسبت داده اند .
فکر می کنم تا اینجا قانع شده باشید که عسل را نباید دستکم بگیرید.
انسان ها از دوران باستان از عسل به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی آن استفاده می کردند.
در حقیقت، یونانیان، رومی ها و مصری ها خواص عسل طبیعی را که ارسطو نیز در سال ۳۸۴ پیش از میلاد به آن اشاره کرده است، ثبت کرده اند.
حتی حضرت سلیمان گفته است که «پسرم، عسل بخور که برای تو فایده دارد».
عسل قطعاً یکی از محصولات قدیمی است که جایگاه خوبی را در دل های مردم از لحاظ شفا بخشی طبیعی به دست آورده است.
بوسیله عسل نه تنها می توان شکر را از سبد غذایی خود حذف کرد، بلکه مواد مغذی و سلامتی را می توان وارد زندگی خود نمود.
در ترکیب اصلی آن، یک قاشق غذا خوری عسل دارای حدود ۶۴ کالری بوده و هیچ گونه چربی یا کلسترول ندارد.
آیا عسل طبیعی شکرک میزند
بله،عسل در خارج از کندو یک محلول فوق اشباع است که بسیار هم ناپایدار است
و اگر شرایط مساعدی برای آن ایجاد شود قطعا شکرک میزند.
اگر چه بسته به منبع گیاهی آن ممکن است
از چند روز تا چند سال بعد از برداشت به تاخیر بیفتد.
تست عسل طبیعی با سوزاندن
اعتقاد بر این است که اگر نوک یک کبریت و یا یک دستمال فشرده شده را به عسل آغشته کنیم و سپس اقدام به روشن کردن آن کنیم، اگر روشن شد نشان میدهد این عسل طبیعی است و اگر روشن نشد نشان میدهد که عسل تقلبی است!
این باور هم از آنجا نشات میگیرد که اگر عسل با آب و شکر درست شده باشد چون در داخل آن آب است کبریت یا دستمال روشن نمیشود اما عسل روشن میشود.
اما به چند دلیل که در زیر به آنها اشاره خواهیم کرد این باور درست نیست.
متاسفانه بخش زیادی از عسلهای تقلبی موجود در بازار اتفاقا توسط زنبورها تهیه شده است اما به جای شهد گل زنبور از آب شکر یا انواع شربتها تغذیه کرده است.
در این حالت عسل چه از نظر رطوبت و آب و چه از نظر سایر ویژگیهای فیزیکی دقیقا شبیه به عسل طبیعی است و قابل تشخیص نیست و تست کبریت در این حالت نه جواب میدهد و نه منطقی است.
نکته مهم دیگری که معمولا فراموش میشود این است که عسل حتی اگر صد درصد طبیعی هم باشد باز درداخلش خودش آب دارد و گاهی تا ۱۸ درصد کل وزنش را آب تشکیل میدهد. و حتی در بعضی مواقع که عسل زودتر از موعد مقرر برداشت شده این میزان بیشتر هم میشود. پس نمیتوان گفت اگر کبریت آغشته به عسل روشن نشد قطعا این عسل تقلبی است.
ممکن است علت روشن نشدن کبریت رطوبت بالای عسل باشد که مانع از مشتعل شدن آن میشود.
در نتیجه عسل طبیعی را نه تنها با کبریت بلکه با هیچ روش دیگری در خانه نمیتوان تشخیص داد. اگر علاقمند هستید که چطور میتوان عسل طبیعی را به نحو درست تشخیص داد پیشنهاد میکنیم حتما مطلب زیر را مطالعه کنید.
عسل طبیعی برای معده
عسل، معده و دستگاه گوارش را تقویت می کند و نقش چشمگیری در درمان زخم های گوارشی دارد.
در مطالعه ای در سال ۲۰۱۲ در پاکستان مشخص شد که تأثیر عسل در درمان زخم معده در موش ها با سایمتیدین برابری می کند.
عسل تقویت کننده سیستم گوارش و اشتهاآور است و به عنوان ضدهلیکوباکتر پیلوری شناخته می شود
و نقش آن در درمان زخم معده بسیار موثر است.
عسل می تواند به درمان زخم معده و زخم های مزمن کمک کند.
از آنجاکه عسل غنی از مواد آنتی اکسیدان است و از آنجا که می تواند رادیکال های آزاد را از بین ببرد پس می تواند ریفلاکس اسید او را نیز از بین ببرد.
( به طوری که رادیکال های آزاد، پوشش سلول های دستگاه گوارشی را از بین می برد).
عسل ممکن است برای درمان التهاب مری نیز به کار گرفته شود.
ساختارهای می توانند به غشای مخاطی مری کمک کنند. عسل حتی می تواند به تسکین گلودرد نیز کمک کند،
که به این منظور آن را با چای گیاهی ترکیب کرده و مصرف می کنند تاان را بهبود دهد.
ویژگیهای آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عسل می تواند دامنه گسترده ای از مشکلات معده را درمان کند.
شما می توانید عسل و آبلیمو را در آب گرم حل کرده تا تاثیر خوب آن را ببینید.
یک قاشق از عسل خام می تواند از تولید بیش از حد گاز معده ممانعت کند.
همچنین عسل می تواند آثار زیانبار مایکوتوکسین ( سم تولیدی قارچ ها) را مهار کرده بسلامتی روده را بهبود دهد.
عسل طبیعی برای زخم بستر
مطالعات متعدد نشان داده اند که عسل محلی برای درمان زخم، بریدگی، سوختگی جزئی، زخم بستر و حتی زخم های پا مفید است.
اما، این بدان معنا نیست که شما می توانید به هر شیوه ای که خواستید از این ماده استفاده کنید.
در مورد استفاده از عسل برای درمان زخم توصیه های زیر را رعایت کنید.
مقدار عسل محلی مورد نیاز برای درمان زخم به مقدار مایعات خروجی از زخم بستگی دارد.
توصیه می شود قبل از استفاده از عسل آن را روی باند استریل پانسمان پهن کنید.
عسل سرد ممکن است به راحتی به پانسمان نفوذ نکند. برای تسهیل روند خیساندن پانسمان،
عسل را تا رسیدن به دمای بدن گرم کنید. می توانید عسل را به نسیت ۲۰ به ۱ با آب گرم رقیق کنید.
برای درمان زخم های حفره ای و تاول دار عسل را با استفاده از یک پوشش چسبناک روی زخم نگه دارید.
اگر عفونت زخم شدید باشد ممکن است اطراف ناحیه زخم نیز نیاز به استفاده از عسل داشته باشند.
بنابراین تا جایی که اثر التهاب را می بینید عسل بمالید.
روش استفاده از عسل برای درمان زخم
تقریبا اندازه ناحیه زخم را اندازه گیری کنید تا مشخص شود چه مقدار عسل مورد نیاز است.
برای پاک کردن خاک و گرد و غبار، زخم را با آب ساده تمیز کنید.
عسل را روی پانسمان تمیز پهن کنید و آن را روی زخم بمالید.
حتما باند را ۳ یا ۴ بار در روز عوض کنید.
برای درمان زخم های جزئی، می توانید عسل را به صورت مستقیم روی زخم بمالید.
فراموش نکنید که عسل باید به صورت یکنواخت روی پوست پخش شود.
۲ یا ۳ بار در روز این کار را تکرار کنید.
عسل طبیعی و مورچه
برخی از افراد به شدت معتقدند که مورچه ها عسل خالص را دوست ندارند و در اطراف آن نمی روند.
درک این مسئله دشوار است زیرا به نظر می رسد که دلیلی وجود ندارد که مورچه ها به شکر فرآوری شده
علاقه بیشتری نسبت به عسل خالص نشان دهند و ضمنا مورچه ها همیشه در همه جا برای ارزیابی عسل “در دسترس” نیستند.
دلیل اینکه یک مایع شیرین جذاب تر از دیگری برای مورچه ها باشد
می تواند به عوامل دیگری مانند چگالی و طعم آنها باشد که بسته به نوع گل متفاوت است.
عسل طبیعی و فشار خون بالا
محققان مزایای عسل را، به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدانی آن می دانند که با کاهش فشار خون ارتباط دارد.
آنتی اکسیدان ها، ترکیباتی هستند که تصور می شود می توانند از فرد در برابر ابتلا به بیماری های قلبی محافظت کنند.
نشان داده شده است که مصرف عسل می تواند با تقویت آنتی اکسیدان ها،
سطح کلسترول LDL (چربی موجود در خون که خطر ابتلا به عوارض قلبی را نیز افزایش می دهد) را کاهش دهد.
همچنین نشان داده شده است که مصرف عسل می تواند میزان HDL را افزایش دهد.
عسل طبیعی و ام اس
حقیقات زیادی برای بررسی اثربخشی درمان ام اس با عسل انجام شده است.
نتایج به دست آمده از آن ها، نشان دهنده ی فدرت عسل در کاهش علائم بیماری ام اس در مبتلایان است.
عسل فراورده های گوناگونی دارد که یکی از مهم ترین فراورده های آن، ماده ای به نام ژل رویال است.
این ژل جادویی ارزش بسیاری برای زنبور های عسل دارد؛ چرا که تهیه ی آن بسیار دشوار است و تنها ملکه می تواند از آن تغذیه کند.
ژل رویال طعم به شدت تندی دارد و حاوی بسیاری از مواد پرانرژی است که باعث می شود
ملکه طول عمری بیشتر از سایر اعضای کندو داشته باشد و از توانایی بیشتری نسبت به بقیه ی زنبورها برخوردار باشد.
آن چه تحقیقات نشان می دهد، حاکی از این است که بیشترین تاثیر درمان ام اس با عسل به علت وجود این ژل به همراه آن است.
فواید عسل طبیعی برای روده
عسل می تواند آثار زیانبار مایکوتوکسین ( سم تولیدی قارچ ها) را مهار کرده بسلامتی روده را بهبود دهد
عسل برای ناراحتی های روده مفید است و درمان کننده زخم روده است.
ریختن عسل در چشم برای تغییر رنگ
ترکیب عسل و اب رنگ چشم را روشن تر میکند ،افرادی که می خواهند برای روشنی چشم عسل استفاده کنند
باید به عسل آب ولرم اضافه کنند تا کمتر چسبنده شود .استفاده عسل و اب چشم را روشن تر و سالم تر می کند .
برای انجام این کار پیشنهاد ما این است دو تاسه قطره از عسل و آب را در هر چشم صبحها و شب بچکانید
این کار را روزانه به مدت دو هفته انجام دهید
بیشتر افراد ترجیح می دهند از عسل خام استفاده کنند همچنین آب ولرم نسبت به آب خنک بهتر است.
عسل و آب را به نسبت ۱ به ۵ ترکیب کنید و داخل قطره چکان تمیز بریزید و با دقت در هر چشم دو تا سه قطره بچکانید باقیمانده مواد را در جای خنک و تاریک نگه دارید.
عسل یک آنتی باکتریایی طبیعی برای تمیز کردن چشم و عفونت هایی مثل التهاب وخشکی چشم است.
عسل و گلاب برای چشم
گلاب برای شستشوی چشم عالی است. گلاب مخصوصا فشار
و خستگی ناشی از نشستن طولانی مدت پشت کامپیوتر و تلویزیون را کاهش میدهد.
چند قطره گلاب را به مقداری آب اضافه کرده و با پد پنبه چشم های خود را بشویید.
گلاب را میتوانید به عنوان قطره چشم مفید استفاده نمایید.
برای استفاده از آن ۲ تا ۳ قطره گلاب را در هر چشم ریخته و در یک حالت راحت دراز بکشیند.
حداقل ۱۰ دقیقه بدون بازکردن چشم راحت باشید.
این کار به آرامش و شستشو آلودگی اضافی چشم کمک میکند.
این ماده اغلب به عنوان یک روش درمان عالی برای سیاهی زیر چشم در نظر گرفته می شود.
مخلوط شیر سرد و گلاب را روی توپ پنبه اسپری کنیند.
حداقل روزانه ۱۰ دقیقه آن را بر روی چشمان خود قرار دهید.
در عرض ۳ تا ۴ هفته تغییرات قابل ملاحظه ای رو مشاهده خواهید کرد.
چشم ها یکی از زیباترین هدیه خدا به انسان هاست.
پس به خوبی از ان ها محافظت کنید.
عسل باعث تقویت قوه بینایی می شود ، استفاده از عسل ترکیب شده با آب هویج باعث می شود
تا قوه بینایی شما تقویت شود ، این ترکیب را هر روز صبح میل کنید.
بر اساس موارد بالینی و تحقیقات انجام شده از اروپا، آسیا و آمریکای مرکزی، عسل آب مروارید چشم را مداوا می کند و باعث تسکین آن می شود.
در صورتی که مستقیما در چشم ریخته شود، آماس ملتحمه و ناراحتی های مختلف قرنیه چشم را درمان می کند.
توجه: حتما قبل از مصرف عسل و ریختن آن در چشم خود با پزشک متخصص مشورت کنید.
عسل برای دفع پروتئین
مصرف عسل برای درمان دفع پروتئین کلیه و برای درمان بیماری های کلیوی باید تحت نظر پزشک باشد.
بیمارانی که به دیابت مبتلا هستند باید بدانند که مصرف عسل برای آنان به اندازه مصرف معمولی مضر میباشد
اما بهتر این است که مقدار مصرف مجاز قند خود را از طریق عسل تامین کنند و نه قند یا شکر.
عسل طبیعی چه رنگی است
رنگ عسل به ترکیب شهد گل ها بستگی دارد، و از رنگ شفاف (نظیر آب) تا سیاه، متغیر است.
البته، علاوه بر نوع منطقه و گیاهان شهدخیز، زمان تولید و شرایط نگهداری نیز بر رنگ عسل مؤثر است.
شرایط نگهداری عسل در تغییر رنگ آن نیز موثر است. شفافیت عسل نیز به میزان ذرات معلق، بخصوص ذرات گرده گل بستگی دارد.
عسل های تیره، معمولا از نظر مواد معدنی و اسیدهای آمینه (بخصوص تریپتوفان و تیروزین)، غنی تر هستند.