; خواص کره بادام زمینی ؛ برای لاغری و کودکان و ورزشکاران و ترکیبات کره بادام زمینی
اگر بکینگ پودر کیک زیاد شود چه میشود و ریختن بیش از اندازه بکینگ پودر در کیک باعث چه چیزی می شود

اگر بکینگ پودر کیک زیاد شود چه میشود و ریختن بیش از اندازه بکینگ پودر در کیک باعث چه چیزی می شود

اگر بکینگ پودر کیک زیاد شود چه میشود اگر بکینگ پودر کیک زیاد شود چه میشود ؛ ریختن بیش از اندازه بکینگ پودر در کیک …

جلبک کلرلا در ایران ؛ مراکز پرورش جلبک کلرلا در ایران چه شهر هایی است

جلبک کلرلا در ایران ؛ مراکز پرورش جلبک کلرلا در ایران چه شهر هایی است

جلبک کلرلا در ایران جلبک کلرلا در ایران ؛ مراکز پرورش جلبک کلرلا در ایران چه شهر هایی است همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

فواید کلم بروکلی سبز و بهبود اختلالات در خواب و آرامش حین خواب

فواید کلم بروکلی سبز و بهبود اختلالات در خواب و آرامش حین خواب

فواید کلم بروکلی سبز فواید کلم بروکلی سبز ؛ بهبود اختلالات در خواب و آرامش حین خواب همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این …

خواص کره بادام زمینی

خواص کره بادام زمینی ؛ برای لاغری و کودکان و ورزشکاران و ترکیبات کره بادام زمینی

خواص کره بادام زمینی ؛ برای لاغری و کودکان و ورزشکاران و ترکیبات کره بادام زمینی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با کره بادام زمینی

کره بادام زمینی یک خمیر ساخته شده از بادام زمینی خشک شده و بو داده است

که پر از مواد مغذی مانند پروتئین، کربوهیدرات، اسیدهای چرب غیر اشباع، فولات، نیاسین، پانوتنیک اسید،

پیریدوکسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین E، ویتامین C، ویتامین A، سدیم، منیزیم، کلسیم، منگنز، فسفر، سلنیوم، مس، آهن و روی می باشد.

کره بادام زمینی برای اولین بار در سال ۱۸۸۲ و توسط مارسلوس گیلمور ادسونِ (Marcellus Gilmore Edson) کانادایی تولید شد و بیش از ۱۳۱ سال است که به محبوب‌ترین خوراکی دنیا، به‌ویژه در آمریکا بدل شده است.

افراد در سنین مختلف می توانند این کره را با بسیاری از مواد غذایی دیگر مخلوط کنند و در وعده های مختلف غذایی استفاده کنند تا از خصوصیات آن بهره مند شوند.

کره بادام زمینی دارای ترکیبات زیادی از قبیل پروتئین، چربی های اشباع شده و نشده، کلسترول، کربوهیدرات، فیبر، اسید فولیک، ویتامین ها، نیاسین، املاح معدنی مانند سدیم، روی، منیزیم، آهن، فسفر، پتاسیم و … می باشد.

کره بادام زمینی یکی از محبوب ترین مواد غذایی و کره های گیاهی در جهان است.

طعم آن خوشمزه است، بافت آن شگفت انگیز و نحوه چسبیدن آن به سقف دهان شما قبل از ذوب شدن فوق العاده می باشد.

البته همه نمی توانند از کره بادام زمینی لذت ببرند. برخی از افراد آلرژی دارند و برای درصد کمی از جمعیت آن ها به معنای واقعی کلمه می توانند کشنده باشند.

کره بادام زمینی غذایی نسبتا فرآوری نشده است. در اصل کره بادام زمینی فقط از بادام زمینی بو داده شده که آسیاب می شود تا زمانی که به خمیر تبدیل شود، تهیه شده است.

با این حال این در مورد بسیاری از مارک های تجاری کره بادام زمینی که حاوی مواد مختلف اضافه شده مانند شکر، روغن های گیاهی و حتی چربی ترانس هستند صدق نمی کند.

خوردن بیش از حد قند و چربی ترانس با مشکلات مختلف سلامتی مانند بیماری قلبی مرتبط است.

به جای خرید غذاهای بی ارزش، کره بادام زمینی را انتخاب کنید اما توجه داشته باشید که کره ی شما نباید حاوی چیزی جز بادام زمینی و شاید کمی نمک باشد.

خواص کره بادام زمینی در طب سنتی

در هر ۱۰۰ گرم از کره بادام زمینی ۵۸۸ کالری موجود است و طبع کره بادام زمینی گرم است.

مصرف کره ی بادام زمینی خطر ابتلا به سنگ های صفراوی را کاهش می دهد.

مصرف روزانه کره بادام زمینی خطر مرگ را کاهش می دهد.

اسید چرب تک‌ زنجیره و پروتئینِ موجود در کره بادام زمینی سبب ایجاد احساس سیری می‌شود.

مصرف کره بادام زمینی می‌تواند خطر پیشرفت دیابت را کاهش دهد.

پروتئین، فیبر و اسیدهای چربِ موجود در کره بادام زمینی کمک می‌کنند تا انرژی لازم را از شروع روز تا نیمه‌ی شب حفظ کنید.

کره بادام زمینی می‌تواند باعث افزایش سوخت و ساز بدن شود. براساس این تحقیق زمانی که افراد به‌طور روزانه ۵۰۰ کالری کره بادام زمینی

را به مدت ۱۹ هفته مصرف می‌کنند، میزان سوخت‌و‌ساز آنها تا ۱۱ درصد افزایش می‌یابد.

کره بادام زمینی سرشار از منیزیم است و این میزان در حدود ۱۲ درصد از منیزیمِ موردنیاز بدن در هر وعده‌ی مصرفی است.

کره بادام زمینی سرشار از چربی امگا ۶ است که تولید واسطه‌های التهابی را تحریک می‌کند.

بادام زمینی فاقد چربی امگا ۳ است که به‌طور طبیعی با التهاب مقابله می‌کند.

ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی آجیل به کاهش استرس (یا آسیب اکسیدانی) مغز کمک می‌کند.

مصرف کره بادام زمینی در افزایش آرامش و افزایش خونسردی مؤثر است و کمک می‌کند تا بر استرس‌تان غلبه کنید.

کره بادام زمینی حاوی بسیاری از مواد مغذی است که می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد.

بسیاری از بدن سازها و علاقمندان به تناسب اندام, کره بادام زمینی را به دلایل مختلف مصرف می کنند.

خواص کره بادام زمینی برای لاغری

اگر می‌خواهید یک رژیم کم کالری بگیرید، مصرف آجیل می‌تواند به کاهش وزن شما کمک کند. کره بادام زمینی،‌ پروتئین بیشتری نسبت به سایر آجیل‌ها دارد و این مقدار در دو قاشق غذاخوری چیزی در حدود ۸ گرم است.

همچنین به دلیل داشتن چربی و فیبر بالا می‌تواند به‌ عنوان میان‌وعده، برای مدت طولانی‌تری شما را سیر نگه دارد.

درنتیجه میزان کالری دریافتی درطول روز کاهش پیدا می‌کند. مصرف ۲۰۰ کالری از کره بادام زمینی در مقایسه با مصرف ۲۰۰ کالری نان پرتزل ‌(pretzels)، بیشتر قادر به سیر نگه داشتن شماست.

براساس مطالعاتی که در نشریه‌ی بین‌المللی «چاقی و اختلالات سوخت‌وساز مرتبط با آن» منتشر شده است، بادام زمینی می‌تواند باعث افزایش سوخت و ساز بدن شود. براساس این تحقیق زمانی که افراد به‌طور روزانه ۵۰۰ کالری کره بادام زمینی را به مدت ۱۹ هفته مصرف می‌کنند، میزان سوخت‌و‌ساز آنها تا ۱۱ درصد افزایش می‌یابد.

اگر به‌دنبال یک رژیم چاقی سریع هستید، به شما مصرف کره بادام زمینی را پیشنهاد می‌کنیم. مک‌ دنیل می‌گوید: «خواص موجود در کره‌ی آجیل‌ها درصورتی که با مواد دیگری مانند نان سفید یا کراکر و ژله یا شکلات مصرف شوند از بین می‌رود. همچنین کره بادام زمینیِ فرآوری‌شده دارای مواد افزودنی ناسالم و مقدار زیادی نمک است.

چربی کاهش یافته‌ی کره بادام زمینیِ فرآوری‌شده معمولا قند را بالا می‌برد. همچنین از مصرف کره بادام زمینی که در فهرست ترکیبات آن از روغن هیدروژنه (چربی ترانس) استفاده شده است خودداری کنید، زیرا سبب گرفتگی عروق می‌شود.

معمولا این نوع از کره‌ی آجیل‌ها به‌ دلیل کالری بالا، به افرادی که می‌خواهند وزن خود را بالا ببرند توصیه می‌شود.

مطالعات متعددی نشان می دهد که خوردن بادام زمینی ها و سایر آجیل ها می توانند به کاهش یا حفظ وزن سالم کمک کنند. ممکن است به این دلیل باشد که بادام زمینی ها احساس سیری و پر بودن می دهند که این احساس به لطف پروتئین, چربی و فیبر آن ها است.

خواص کره بادام زمینی برای چاقی

اگر میزان دریافت کالری فرد نسبت به سوزاندن آن بیشتر باشد، ممکن است در این شرایط وزن افزایش یابد. مقدار ۳۲ گرم (۲ قاشق غذاخوری) کره بادام‌ زمینی شامل ۱۹۰ کالری و ۱۶ گرم چربی است که ۲۱ درصد از مقدار چربی توصیه‌ شده روزانه را تامین می کند.

اگر چه کره بادام ‌زمینی حاوی سطوح بالایی از کالری و چربی است اما در صورتی که به عنوان بخشی از یک رژیم متعادل مصرف شود، افزایش وزت طولانی مدت را به دنبال نخواهد داشت.

درست است که کره بادام زمینی مقادیر زیادی چربی را داراست، اما شامل سطوح پایین چربی‌ های اشباع‌ شده و مقادیر قابل ‌توجهی چربی‌ های خوب است که برای بدن مفید هستند.

یکی دیگر از مزایای مصرف کره بادام زمینی سیر نگه داشتن فرد است، در این صورت فرد تمایلی به خوردن زیاد نداشته و در نتیجه ممکن است منجر به کاهش وزن شود.

مطالعه‌ ای که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد رابطه بین غذاهای سرشار از پروتئین و وزن را آنالیز کرد. محققان دریافتند که زمانی کره بادام ‌زمینی با کاهش وزن مرتبط خواهد بود که افراد آن را به جای کربوهیدرات مصرف ‌کنند.

خواص کره بادام زمینی برای چاقی صورت

فایده مهم کره بادام زمینی این است که از چربی سالم بوجود آمده است که تاثیر مستقیم روی صورت چاقی صورت دارد. کره بادام زمینی حاوی چربی های اشباع نشده، مواد مغذی است که به کاهش سطوح کلسترول مضر و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک میکند. روغن بادام زمینی ترکیبات موجود در کرهدر بادام زمینی از تنگ شدن عروق پیشگیری میکند.

تامین مواد معدنی و آمینو اسیدها و چربی های غیر اشباع و ویتامین ها یکی از دغدغه های ورزشکاران به ویژه رشته پر طرفدار پرورش اندام میباشد اما مهمتریم مساله در انتخا کره بادام زمینی این است که تاثیری بر قسمت های دیگر بدن ندارد.

گنجاندن روزانه یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی در رژیم غذایی باعث چاق شدن صورت شده و یک میان وعده لذیذ و سرشار از سلامتی برای شما به ارمغان می آورد

کره ی بادام زمینی تقریبا همان خواصی را دارا است که بادام زمینی دارد. بادام زمینی، از نظر غنای پروتئینی، زیر گروه حبوباتی مثل، نخود، عدس و لوبیا می باشد و از این نظر می توان گفت جزو آجیل ها نیست.

بادام زمینی دارای پروتئین با کیفیت عالی می باشد. در بین آجیل ها، بیشتر چربی های موجود در بادام زمینی، از نوع غیر اشباع و خوب می باشند.(۸۵ درصد)

بادام زمینی، دارای مقدار قابل توجهی ویتامین B۳ می باشد. ویتامین B۳ باعث افزایش کلسترول خوب( HDL) می شود، فرایند پیری را به تعویق می اندازد و همچنین از باعث افزایش حجم بافت های چربی صورت میشود. کره بادام زمینی منبع ویتامینB۶- اسید فولیک- فسفر- منیزیم- روی و پتاسیم است و نیز منبع بسیار خوب و عالی نیاسین می باشد.

خواص کره بادام زمینی برای کودکان

با وجود تمامی فواید یاد شده، بادام‌زمینی جزء مواد غذایی آلرژی‌زا (حساسیت زا) است.

حساسیت به بادام‌زمینی می‌تواند شدید باشد، طوری که مصرف مقدار کمی از‌ آن می‌تواند به شوک آنافیلاکسی منجر شود.

در نتیجه افراد مبتلا به آلرژی باید از مصرف هر گونه غذای حاوی بادام‌زمینی خودداری کنند، حتی خوردن کره بادام‌زمینی هم به دلیل داشتن ذرات پروتئین درست نیست.

بنابراین در دو سال اول زندگی نباید از بادام زمینی و فرآورده‌های آن برای تأمین انرژی کودک استفاده کرد، ولی بعد از آن در صورت نداشتن حساسیت، می‌توان آن را در برنامه غذایی گنجاند.

کودکان می توانند در سنین مختلف از این کره به مقدار یک تا دو قاشق مرباخوری در طی شبانه روز استفاده کنند. برخی از پزشکان معتقد هستند که خانواده ها می توانند از حدود شش ماهگی، مواد غذایی مختلفی که توسط این کره تهیه می شوند را به کودکان خود بدهند.

در این میان برخی از پزشکان به دلیل عوارض خطرناک مصرف بیش از حد این کره برای افراد کم سن و سال، ترجیح می دهند که خانواده ها از حدود سه سالگی فرزندان خود را با طعم لذت بخش این کره آشنا کنند.

قابل ذکر است که اغلب افراد کم سن و سال ترجیح می دهند این کره را با نان تست و یا میوه مصرف کنند.

خواص کره بادام زمینی برای بدنسازی

بسیاری از بدن سازها و علاقمندان به تناسب اندام, کره بادام زمینی را به دلایل مختلف مصرف می کنند.

اگر چه مقدار کالری براساس قد, سطح فعالیت و میزان متابولیک تغییر می کند,

اما مقدار مصرف کالری روزانه توصیه شده در حدود ۱٫۶۰۰-۲۴۰۰ کالری در روز برای زنان و تا ۳٫۰۰۰ کالری در روز برای مردان متغیر است

با این حال, مردان بالغ باید روزانه ۳٫۰۰۰ کالری مصرف کنند

در حالی که زنان فعال تا ۲٫۴۰۰ کالری در روز می گیرند. کره بادام زمینی به لطف مقدار بالای کالری, راه ساده ای برای افزایش جذب کالری و چربی غیراشباع است.

خواص کره بادام زمینی برای مو

کره بادام زمینی به دلیل محتوای غنی از مواد مغذی و چربی های سالم، به سلامت و تقویت موها کمک کرده و برای مرطوب شدن مو مفید است.

کافیست مقداری کرده بادام زمینی به موها مالیده و بعد از ۱۵ دقیقه با آب و شامپوی معمول خود بشویید.

خواص کره بادام زمینی برای صبحانه

چربی های سالم، پروتئین و فیبر موجود در کره بادام زمینی فوق العاده انرژی بخش بوده و مصرف صبحگاهی این ماده غذای دوست داشتنی به تامین انرژی مورد نیاز روزانه بدن کمک زیادی می کند.

مطالعات در حال حاضر نشان می دهد که خوردن کره بادام زمینی یا بادام زمینی برای صبحانه می تواند به زنان مبتلا به چاقی و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ برای مدیریت سطح گلوکز خون کمک کند.

براساس این بررسی, زنانی که سر صبحانه خود این آجیل ها را مصرف می کنند، سطح قند خون کمتری، نسبت به زنانی که صبحانه می خوردند و با همان مقدار کربوهیدرات، اما نه گردو, گرسنگی کمتری داشتند.

می توانید از کره بادام زمینی به صورت زیر برای صبحانه بهره ببرید.

وافل با کره بادام زمینی

گرانولای سیب و کره

پنکیک خوشمزه را با کره بادام زمینی سرو کنید

با مصرف موادغذایی سالم در وعده صبحانه سوخت‌وساز بدن افزیش می‌یابد و بدن در طول روز کالری بیشتری می‌سوزاند.

مواد مغذی مفید با سرعت بیشتری جذب بدن می‌شود. غلات مملو از فیبر هستند. جذب فیبر در بدن، میزان جذب چربی‌ها را کاهش می‌دهد.

با خوردن انواع صبحانه با کره بادام زمینی بدنی پویا و شاداب خواهید داشت.

آنچه در رابطه با خواص بادام زمینی و دیابت می‌دانید با خوردن وعده صبحانه تحقق می‌یابد. مصرف میزان اندکی از این کره میزان قندخون را در بدن ثابت نگه‌ می‌دارد.

کره بادام زمینی پر از مواد با‌ارزش غذایی بالاست و حس سیری به افراد می‌دهد. خوردن این صبحانه نیاز بدن به مواد ناسالم و پرحجم را کاهش می‌دهد.

مصرف صبحانه قدرت حافظه و تمرکز را در طول روز افزایش می‌دهد.

خواص کره بادام زمینی در بارداری

برخی مطالعات نشان داده مصرف کره بادام زمینی در زنان باردار سیستم ایمنی نوزاد را تقویت کرده،

از نقایص بارداری پیشگیری می کند و به دلیل محتوای پروتئین و مواد مغذی فراوان، برای رشد جنین مفید است.

اما نتایج مطالعه ای نشان داده خطر بروز آلرژی به بادام زمینی در نوزادانی که مادر آن ها در دوران بارداری

دو یا چند بار در هفته کره بادام زمینی مصرف می کرده بیشتر از سایرین است اما از آن جا که این تحقیق روی نوزادانی انجام شده

که از سایر آلرژی های غذایی نیز رنج می برده اند نمی توان به صورت قطعی نظری داد.

هشدار: با توجه به ضد و نقیض بودن نتایج های به دست آمده توصیه می شود زنان باردار و مادران شیرده قبل از مصرف کره بادام زمینی حتما با پزشک مشورت کنند.

خواص کره بادام زمینی در شیردهی

با توجه به ضد و نقیض بودن نتایج های به دست آمده توصیه می شود زنان باردار و مادران شیرده قبل از مصرف کره بادام زمینی حتما با پزشک مشورت کنند.

در تغذیه مادران شیرده برای حفظ انرژی خود به حدود۴۰۰تا ۵۰۰ کالری اضافی در روز نیاز دارد.

برای به دست آوردن این مقدار کالری اضافی لازم است غذاهای سرشار از انرژی مانند یک برش نان سبوس‌دار با یک قاشق غذاخوری (حدود ۱۶ گرم) کره بادام زمینی،یک عدد موز یا سیب و ۸ اونس (حدود ۲۲۷گرم یا یک پیاله)ماست بدون چربی مصرف کند.

خواص کره بادام زمینی و عسل

برای تهیه این معجون بسیار لذیذ، کافی است که ۴ قاشق غذاخوری عسل طبیعی را با ۱/۳ پیمانه کره بادام زمینی، ۱/۳ پیمانه مویز و ۲ عدد موز ترکیب کرده و با نان لواش سرو و نوش جان کنید.

این معجون دارای انرژی بسیار بالایی است و برای ورزشکاران و کسانی که کار بدنی انجام می دهند توصیه می شود.

برای تقویت قوای جنسی هم می توانید روی ترکیب عسل و کره بادام زمینی حساب کنید.

خواص کره بادام زمینی و شیر

جالبه که کره بادام خیلی مقوی و فوق‌العاده خوشمزه‌ست!

این دو تا خصوصیت باعث شده تا روزبه‌روز به تعداد طرفداراش اضافه بشه.

از کوچیک و بزرگ همه دوست دارن که طعم خوراکی‌های خوشمزه رو تجربه کنن.

جالبه که وقتی صحبت از قدرت و انرژی پیش میاد، معمولا اسم کره بادام زمینی از قلم نمی‌افته

و خیلی‌ها اونو تو رژیم غذایی‌شون مرتب استفاده می‌کنن.

مصرف کره بادام زمینی توسط بچه‌ها برای وعده صبحونه هم روز پر انرژی و شادابی رو براشون رقم می‌زنه.

کافیه که مقداری از این کره رو توی یه لیوان شیر گرم حل کنین و به دلخواه طعم‌های دیگه بهش اضافه و نوش جان کنین یا به بچه‌ها بدین.

خواص کره بادام زمینی و کنجد

کره کنجد ، غذای خوبی برای رشد کودکان است.

کره کنجد شبیه ارده می باشد و بسیار مقوی است.

کنجد دارای پروتئین، ویتامین های B، D ،E ، F1 و لسیتین می باشد و مقدار روغن آن حدود ۵۰% است.

ویتامینF یک اسید چرب ضروری است که باعث تشکیل لایه هایی در پوست می شود و از سلول های پوستی محافظت و از خشکی و خرابی پوست جلوگیری می کند.

این ویتامین همچنین باعث انتقال سایر ویتامین ها در پوست می شود.

روغن کنجد با داشتن ۷۰ درصد اسیدهای چرب اشباع نشده یکی از روغن های مفید برای بدن است که در آمریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد مصرف می شود.

این روغن نه تنها کلسترول خون را افزایش نمی دهد، بلکه آن را کاهش می دهد.

کره بادام زمینی نسبتا غنی از مواد مغذی و منبع پروتئین مناسبی است. همچنین مملو از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است اگرچه وقتی میزان کالری زیاد را در نظر می گیرید این امر چندان قابل توجه به نظر نمی رسد.

از طرف دیگر این یک منبع بالقوه آفلاتوکسین است که در طولانی مدت با اثرات مضر همراه است.

حتی اگر نباید از کره بادام زمینی به عنوان منبع غذایی غالب در رژیم غذایی خود استفاده کنید احتمالا خوردن آن هر چند وقت یکبار به مقدار کم مناسب است.

مشکل اصلی کره بادام زمینی این است که مقاومت در برابر آن بسیار سخت است اما اگر در یک زمان فقط مقادیر کمی بخورید، احتمالا ضرری نخواهد داشت.

مصرف کم ​​کره بادام زمینی تا زمانی که از مصرف غذاهای واقعا افتضاح مانند نوشابه شیرین، چربی های ترانس و سایر غذاهای بسیار فرآوری شده اجتناب کنید، بعید است تاثیرات منفی عمده ای داشته باشد.

خواص کره بادام زمینی و ارده

خواص ارده: کنجد منبعی غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری از این ماده غذایی تامین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه ی بدن به کلسیم را تامین می کند.

دانه ی کنجد دارای ۲۰ ا ۲۵ درصد پروتئین، ۵۰ درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینوئیک و اولئیک دارد و یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شما می اید. این دانه منبعی گیاهی است که می تواند خستگی را رفع کرده و برای افرادی که مبتلا به کم خونی و فقر آهن هستند بسیار مفید باشد.

کره بادام زمینی غذایی نسبتا فراوری نشده است. زیرا از آسیاب کردن زیاد دانه های بادام زمینی بدست می آید. این ماده غذایی به عنوان یک منبع عالی از پروتئین شناخته می شود که انرژی نسبتا متعادلی را برای بدن تامین می کند و ۳ عنصر درشت مغذی را در خود جای داده است.

کره بادام زمینی دارای ارزش غذایی بالایی است و چربی های سالم را در خود دارد و به تنظیم قند خون کمک می کند. کره بادام زمینی منبع خوبی برای کاهش خطر مشکلات قلبی است و همچنین از سرطان و سنگ های صفروی جلوگیری می کند.

طرز تهیه کره بادام زمینی

برای این کار تجهیزات یا وسایل خاصی نیاز نیست. تنها با داشتن یه آسیاب قوی و مقداری بادام خوب و تازه توی مدت کوتاهی می‌تونین کره بادام زمینی درست کنین.

ابتدا بادام‌ها رو پوست کنده و کاملا برشته کنین. دقت داشته باشین که منظور ما تفت دادن بدون روغن و نمکه. بعد از اون صبر کنین تا کاملا خنک بشن.

حالا نوبت به آسیاب اون‌ها میرسه که باید توی چندین مرحله انجام بشه.

در فواصل بین خرد شدن بادام‌ها، طعم یا اسانس دلخواه رو هم به اون‌ها اضافه کنین.

بعضی افراد نمک و بعضی شکر به کره خودشون اضافه می‌کنن. گروهی اون رو با عسل، شربت افرا،

دارچین، کاکائو یا وانیل دوست دارن و موقع تهیه این مواد رو به اون اضافه می‌کنن.

بعضی افراد هم برای اینکه کره کاملا قوام پیدا کنه و یک‌دست بشه، چند قطره روغن بهش اضافه می‌کنن که روغن بادام یا زیتون گزینه مناسبیه.

البته به شرط اینکه طعمش رو عوض نکنه. بعد هم کار آسیاب رو ادامه بدین تا زمانی که کاملا خمیری و کره‌ای بشه.

اون وقته که همه چی حاضره و می‌تونین از خواص کره بادام زمینی بهره‌مند بشین.

کره بادام زمینی برای سگ

تشویقی کره بادام زمینی برای سگ ها یک جایزه لذیذ و خوشمزه محسوب می شود.

کره بادام زمینی اگر نمک، شکر و زایلیتول نداشته باشد برای سگ ها مفید است.

کره بادام زمینی حاوی پروتئین، نیاسین (ب۳) و چربی ‌های سالم می باشد که به عضله سازی و سالم ماندن استخوان ها کمک می کند.

این ماده غذایی خوشمزه یکی از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده این تشویقی خانگی می باشد.

کره بادام زمینی برای کبد چرب

کره بادام زمینی یک ترکیب تقریبا متعادل از چربی های مفید،پروتئین و کربوهیدارت است.

چربی های غیر اشباع حدود نیمی از ترکیبات کره بادام زمینی را شامل میشود که سهم زیادی از کالری آن را به خود اختصاص میدهند.

این چربی ها شامل اسید اولئیک که از چربی های w9میباشد و اسید لینولئیک که چربی w6میباشد هستند.

چربی های w9وw6موجود در کره بادام زمینی در کاهش کلسترول خون بسیار موثرند اما تاثیر چندانی در کاهش تری‌گلیسیرید خون ندارند هم چنین از انجایی که چربی ذخیره ای در کبد عمدتا تریگلیسیرید میباشد،مصرف کره بادام زمینی در کاهش این چربی چندان موثر نیست.

البته کره بادام زمینی حاوی ترکیبات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی مفیدی میباشد و با توجه به اینکه کبد چرب یک وضعیت التهابی است مصرف متعادل آن میتواند از پیشرفت التهاب بکاهد.

درصورتیکه فرد با چربی خون بالا و کبد چرب، اضافه وزن نیز داشته باشد مصرف این ماده که نسبت به دیگر منابع گیاهی پروتئین و چربی های مفید بیشتر و کربوهیدرات کمتر دارد میتواند در فرایند کاهش وزن مفید واقع شود.

کره بادام زمینی برای دیابت

کره بادام زمینی حاوی پروتئین و چربی های غیر اشباع است که باعث بهبود حساسیت به انسولین شده و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد.

توجه: در موارد اورژانسی حتما به پزشک مراجعه کنید.

مصرف کره بادام زمینی می‌تواند خطر پیشرفت دیابت را کاهش دهد.

براساس مطالعه‌ای که توسط جکوبسون (Jacobson) در مجله‌ی انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است،

مصرف ۳۱ گرم آجیل یا کره بادام زمینی (در حدود ۲ قاشق غذاخوری)، حداقل ۵ روز در هفته می‌تواند خطر گسترش دیابت را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.

کره بادام زمینی در رژیم کتوژنیک

بادام زمینی یکی از انواع مواد مغذی است و بدن را از خوردن سایر مواد غذایی مضر در رژیم بی‌نیاز می‌کند.

مواد باارزش موجود در بادام عبارت اند از: کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، سلنیوم، مس، اسید‌چرب امگا ۶‌، فیبر،

‌سدیم، مواد‌معدنی، مقدار کمی‌کربوهیدرات که همگی این موارد، انرژی مورد‌نیاز بدن را فراهم می‌کنند.

ازجمله فواید بادام و همچنین خواص کره بادام زمینی برای لاغری می‌توان به این مسئله اشاره کرد که شاخص BMI را که نشان‌دهنده تناسب قد و وزن است،

در حد سلامت تثبیت می‌کند. درست است که گروه غلات و بسیاری از مواد نشاسته‌ای و خوراکی‌های حاوی کربوهیدرات را به‌ حداقل می‌رسانید،

اما مصرف مقدار معینی از بادام زمینی در طول روز احساس سیری طولانی‌تری می‌دهد و حسی به خوردن مکرر خوراکی‌ها پیدا نمی‌کنید.

این کاهش اشتها و عدم‌علاقه به خوردن تنقلات در طول روز به‌نوعی ثبات در وزن ایجاد می‌کند.

بهتر است در طول روز میان‌وعده‌های غیرمفید را کنار بگذارید و مغزها و آجیل را با برنامه‌ریزی جایگزین کنید.

این تدابیر بی‌اشتهایی را در فرد تقویت ‌کرده و میلی به خوردن غذاها پیدا نمی‌کنید. این فرآیند در طولانی‌مدت سبب کاهش وزن می‌شود

و نتایجی که از بادام زمینی در رژیم کتوژنیک انتظار دارید، به‌سادگی برآورده می‌شود.

کره بادام زمینی در چه غذاهایی استفاده میشود

نان شیرینی حلقوی با کره بادام زمینی، موزو دانه های گیاه چیا

شیرینی گرانولا با کره بادام زمینی

قالب های پروتئینی کره بادام زمینی

نان تست فرانسوی با کدو تنبل و کره بادام زمینی

سیب، کره بادام زمینی، و ساندویچ گرانولا

پن کیک کره بادام زمینی

لقمه های انرژی بخش کره بادام زمینی

شکلات جو و کره بادام زمینی

اسموتی کره بادام زمینی و موز

کوکی های کره بادام زمینی و بلغور جو دوسر

کره بادام زمینی رو با سبزیجات بخوریم

کره بادام زمینی رو با شیر به‌عنوان مکمل غذایی بخوریم!

کره بادام زمینی رو با گوشت به‌جای چاشنی بخوریم!

کره بادام زمینی رو با نون به عنوان صبحونه بخوریم!

کره بادام زمینی رو با غلات پرک شده بخوریم!

کره بادام زمینی رو با کیک و شیرینی بخوریم!

کره بادام زمینی و تیروئید

نکته قابل توجه دیگر در خصوص کره بادام زمینی این است که از جذب ید توسط بدن جلوگیری کرده و گواتروژن محسوب می‌شود.

بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به تیروئید مضر است.

همچنین به دلیل آنکه بادام زمینی غنی از اگزالات است و به تشکیل سنگ های کلیوی از جنس اگزالات کلسیم کمک می کند،

استفاده از آن برای مبتلایان به سنگ کلیه و مثانه توصیه نشده است.

کره بادام زمینی و یبوست

مصرف کره بادام زمینی در کودکان یبوست را درمان می کند.

فیبر موجود در کره بادام زمینی به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و به دلیل فیبر فراوان از بروز یبوست پیشگیری می کند.

کره بادام زمینی و فشار خون

کره بادام زمینی منبع خوب پتاسیم است که باعث دفع سدیم بیش از حد بدن از طریق ادرار شده و به متعادل سازی آب بدن و کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

جنیفر مک‌ دنیل (Jennifer McDaniel) می‌گوید: «آجیل‌ها دارای اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) و غنی از آنتی اکسیدان ها هستند

و موادی مغذی مانند پتاسیم دارند که به حفظ فشار خون کمک می‌کند،

همچنین غنی از فیبر و دارای فیسترول هستند که برای سلامت قلب بسیار مفید است.

اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) با کاهش میزان کلسترول بد (LDL) و سطح تری‌گلیسرید، موجب کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سندرم مرتبط با سوخت‌و‌ساز می‌شود.

کره بادام زمینی و جوش صورت

هیچ مطالعه ای به طور مستقیم رابطه کره بادام زمینی و آکنه را بررسی نکرده است.

اما قندهای اضافه شده در بعضی از کره های بادام زمینی و سایر ترکیبات موجود در آنها مانند اسیدهای چرب امگا ۶ می توانند باعث بدتر شدن آکنه و جوش در برخی افراد شوند.

یک مطالعه قدیمی تر در سال ۲۰۱۲ نشان داد که مصرف مکرر قند اضافه شده به خطر بروز آکنه کمک می کند. بنابراین مصرف مکرر کره بادام زمینی حاوی شکر اضافه شده باعث جوش زدن می شود.

بعید است که مصرف کره بادام زمینی باعث بروز جوش شود. اگرچه بعضی از محصولات حاوی شکر اضافه شده هستند اما به طور کلی مقادیر آن نسبتا کم است. به علاوه کره بادام زمینی منبع خوبی از چندین ماده مغذی است.

با این حال اگر به نظر می رسد که کره بادام زمینی باعث جوش زدن می شود، می توان آن را برای مدتی از رژیم غذایی حذف کرد. همچنین می توان از روش های دیگر مانند استفاده از صابون های ملایم استفاده کرد.

فواید کره بادام زمینی برای پوست صورت

قبل از اعمال موضعی هر گونه ماسک یا ضماد روی پوست صورت و سایر نقاط حساس بدن، حتما اندکی از آن را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا از عدم حساسیت پوست خود مطمئن شوید.

استفاده موضعی از کره بادام زمینی به پاکسازی پوست کمک کرده و آلودگی ها و ناخالصی های پوست را از بین می برد.

برای تهیه ماسک صورت کره بادام زمینی می توانیم به صورت زیر عمل کنیم.

کافیست مقداری کره بادام زمینی روی پوست خود مالیده و بعد از خشک شدن، ماسک را با ماساژ حرکات دایره ای از روی پوست پاک کنید و در پایان با آب گرم بشویید و خشک کنید.

کره بادام زمینی حاوی منیزیم، ویتامین B و E است که به سلامت پوست کمک کرده و پوست را نرم و صاف می کنند.

کافیست مقداری کره بادام زمینی و عسل را مخلوط کرده و روی پوست صورت بمالید.

اگر کرم اصلاح تان تمام شده نگران نباشید! کافیست قبل از اصلاح لایه نازکی کره بادام زمینی به نواحی مورد نظر بمالید، چربی های موجود در کره بادام زمینی پوست را نرم و مرطوب کرده و از خراشیدگی های پوستی حین اصلاح پیشگیری می کند.

صبحانه رژیمی با کره بادام زمینی

بادام زمینی یا کره آن هر دو در تمامی رژیم‌ها برای شما مفید هستند.

یک یا دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی بیش از ۱۹۰ کالری انرژی دارد که برای شروع یک روز با خوراک کمتر، زیاد نیز هست.

کره بادام زمینی را می‌توانید با نان تست میل کنید.

بهترین مارک کره بادام زمینی

کره بادام زمینی اسکیکرز مقدار ۳۹۵ گرم

کره بادام زمینی کرم کاکائو دکتر بادام مقدار وزن ۲۲۰ گرم

کره بادام زمینی کرانچی نوباتز مقدار ۵۱۰ گرم

کره بادام زمینی رژیمی

کره بادام زمینی نوحا محصولی دلچسب تهیه شده از بادام زمینی خالص و مرغوب می باشد که با حفظ خواص منحصر بفرد خود، از محصولات مقوی و پر طرفدار در سفره صبحانه می باشد .

در ساخت این محصول هیچگونه فرایند شیمیایی و حرارتی بکار نرفته و کلیه خواص و ارزش غذایی آن حفظ شده است.

چربی موجود در کره بادام زمینی از نوع چربی های خوب و فاقد کلسترول می باشد .

کره بادام زمینی منبع خوب و با صرفه ای از پروتئین است که بیشتر ویتامین ها و املاح شامل اسید فولیک، ویتامین E، مس، سلنیوم، منیزیم، روی، رنگدانه های گیاهی و فیبر خوراکی را تامین میکند.

اثرات رژیم غذایی دارای بادام زمینی: ۱- کاهش LDL کلسترول (کلسترول بد) ۲- حفظ و نگهداری HDL کلسترول (کلسترول خوب) ۳- کاهش تری گلیسیرید همچنین دارای مقادیر زیادی چربی غیر اشباع است

کره بادام زمینی با چی بخوریم

کره بادام زمینی را می توانید با شیر بخورید.

همچنین خوردن آن با سبزیجات هم توصیه می شود.

بیشترین ترکیب با کره بادام زمینی متعلق به عسل است.

همراه با گوشت جای چاشنی مصرف شود.

همراه با نان تست به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف شود.

با غلات پرک شده مصرف شود.

کره بادام زمینی و اسهال

بعضی از افراد با خوردن این کره دچار اسهال می شوند.

با مصرف بیش از حد کره بادام زمینی ممکن است منجر به سالمونلوز شوید، که ممکن است علایمی مانند:

گرفتگی شکم, اسهال, استفراغ, تهوع, خستگی, سردرد داشته باشد.

کره بادام زمینی برای سرفه

در خواص کره بادام آمده است که درمان کننده سرفه خشک است ولی در افرادی که به این ماده حساسیت داشته اند سرفه دیده می شود.

نقش کره بادام زمینی در کاهش خطر مرگ

براساس مطالعات دانشگاه وندربیلت (Vanderbilt University) که در سال ۲۰۱۵ انجام شد، مصرف روزانه‌ی آجیل خطر مرگ را کاهش می‌دهد،

زیرا وجود مقادیر بالای مواد مغذی در آجیل‌ها سبب افزایش سلامتی و حفاظت از بدن می‌شود.

جنیفر مک‌ دنیل (Jennifer McDaniel) می‌گوید: «آجیل‌ها دارای اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) و غنی از آنتی اکسیدان ها هستند

و موادی مغذی مانند پتاسیم دارند که به حفظ فشار خون کمک می‌کند،

همچنین غنی از فیبر و دارای فیسترول هستند که برای سلامت قلب بسیار مفید است.

اسیدهای چربِ غیراشباع (تک و چند زنجیره) با کاهش میزان کلسترول بد (LDL) و سطح تری‌گلیسرید،

موجب کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سندرم مرتبط با سوخت‌و‌ساز می‌شود.

مضرات کره بادام زمینی

برخی افراد نسبت به کره بادام زمینی حساسیت دارند که می تواند با علائمی همچون استفراغ، اسهال،

درد شکمی، آنافیلاکسی، آسم و آنژیوادم همراه باشد و در

صورت عدم رسیدگی، شوک آنافیلاکسی ممکن است باعث مرگ شود.

مصرف زیاد کره بادام زمینی باعث چاقی و اضافه وزن می شود.

نکته قابل توجه دیگر در خصوص کره بادام زمینی این است که از جذب ید توسط بدن جلوگیری کرده و گواتروژن محسوب می‌شود.

بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به تیروئید مضر است.

زیاده روی در مصرف کره بادام زمنی برای مبتلایان به کبد چرب مضر است.

تا قبل از دوسالگی ممکن است باعث ایجاد حساسیت در کودکان شود.

مطالب تکمیلی

خوردن موز با کره بادام زمینی و دارچین در وعده صبحانه خیلی خوب است و قند خون را کاهش می دهد و از احساس کسالت و خستگی هم جلوگیری می کند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.