; خواص قره قروت و کشک ؛ فواید خوردن قره قروت و کشک برای کودکان - فال و خواب
مضرات زاج سفید در خیار شور ؛ تجربه استفاده از زاج سفید برای خیار شور

مضرات زاج سفید در خیار شور ؛ تجربه استفاده از زاج سفید برای خیار شور

مضرات زاج سفید در خیار شور مضرات زاج سفید در خیار شور ؛ تجربه استفاده از زاج سفید برای خیار شور همگی در سایت فال …

دیابت نوع ۲ را با سیاه دانه ضربه فنی کنید

دیابت نوع ۲ را با سیاه دانه ضربه فنی کنید

سیاه دانه و دیابت نوع ۲ دیابت نوع ۲ را با سیاه دانه ضربه فنی کنید همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

فواید روغن بادام تلخ برای مو و درمان ریزش و شوره و خشکی مو با روغن بادام تلخ

فواید روغن بادام تلخ برای مو و درمان ریزش و شوره و خشکی مو با روغن بادام تلخ

فواید روغن بادام تلخ برای مو فواید روغن بادام تلخ برای مو ؛ درمان ریزش ، شوره و خشکی مو با روغن بادام تلخ همگی …

خواص قره قروت و کشک

خواص قره قروت و کشک ؛ فواید خوردن قره قروت و کشک برای کودکان

خواص قره قروت و کشک ؛ فواید خوردن قره قروت و کشک برای کودکان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص قره قروت و کشک

کشک از تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می مونه و یا از ماست بدون چربی تهیه می شه.

میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالریه

که می تونه به عنوان یکی از تامین کننده های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجونده بشه!

کشک دارای طبیعت سرد و خشک و دیرهضمه و باعث تولید بلغم خام و نفخ می شه

و مصرف اون باعث تسکین تیزی صفرا و خون می شه و برای صفراوی مزاجان مفیده.

قره قروت از فرآورده های فرعی شیره که به روش سنتی از کشک تولید می شه.

طبیعت قره قروت سرد و خشکه و خوردن اون باعث تسکین تیزی صفرا و خون می شه و تشنگی رو برطرف می کنه؛

قره قروت برای رفع حرارت معده، کبد، اسهال صفراوی و تب های صفراوی گرم مفیده،

مصرف موضعی اون می تونه برای ورم های حاد مفید باشه.

قره قروت مثل باقی لبنیات برایی پیشگیری از پوکی استخوان خیلی مفیده، قره قروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربیه.

هر ۱۰۰ گرم قره قروت حاوی ۲۴۰ کیلوکالری انرژیه که می تونه بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه رو تامین کنه.

قره‌قروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربیه و نقش ساختاری و استحکامی در بدن به ویژه عضلات داره.

قره قروت دارای ویتامین D هست، این ویتامین باعث افزایش جذب کلسیم در بدن می شه

و عوارض کمبود کلسیم پیشگیری می کنه؛ همچنین از ابتلا به سرطان روده بزرگ هم جلوگیری می کنه.

آشنایی با دیگر خواص قره قروت

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص قره قروت آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با قره قروت

قره‌قروت مانند دیگر لبنیات برای پیشگیری از پوکی استخوان مفید است. قره‌قروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربی است.

قره‌قروت یا قره‌قروت یکی از فرآورده‌های فرعی شیر است که به روش سنتی از کشک تولید می‌شود.

قره قروت از فراورده‌های جانبی شیر بوده و از فرآیند حرارتی آب پنیر یا آب ماست یا پساب کشک تولید می شود.

این ماده غذایی ترش و خوشمزه طرفدارن زیادی دارد و نوع پاستوریزه و بهداشتی آن از خواص فراوانی برای بدن برخوردار است.

قره قروت دارای کلسیم فراوان بوده، به همین دلیل یکی از اصلی‌ترین خواص قره قروت پیشگیری از پوکی استخوان بزرگسالان،

نرمی استخوان کودکان، پوسیدگی دندان ها، دردهای استخوانی و شکستگی های مکرر استخوان ها میباشد.

قره قروت سفید

چنانچه آب ماست یا پنیر را بجوشانند تا تبخیر شود و به مدت زیاد هم بزنند آرام آرام به ماده مایع و ترش تبدیل می شود

به نام قره قروت یا قارا حال اگر این میزان جوشیدن را بیشتر کنند این ماده به رنگ قهوه ای تبدیل می شود

و اگر درحین جوشیده شدن به آن نشاسته ذرت یا آرد گندم اضافه شود قره قروت رنگ سفید به خود می گیرد.

قره قروت سفید در درجه اول به میزان هم زدن و کمتر جوشیدن بستگی دارد.

قره قروت برای غلظت خون

قره قروت تاثیر زیادی روی غلظت خوم ندارد ولی اگر دنبال درمان غلظت خون هستید بهترین درمان مصرف انار و آب انار بعد از غذا می باشد.

قره قروت برای کرونا

قره‌قروت حاوی ویتامین D بوده لذا سبب جذب کلسیم می‌شود و مصرف آن در دوران کرونا مفید است.

همچنین قره‌قروت دستگاه ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به بیماری‌های عفونی و آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند.

قره قروت برای آفت دهان

مقدار کوچکی از قره قوروت را روی محل آفت دهان خود قرار دهید سپس مدتی سوزش اولیه آن را تحمل نمایید.

بعد از گذشت ۵۰ ثانیه قره قوروت را از روی آفت دهان خود برداشته و مقدار جدید از قره قوروت را برای بار دوم روی آن قرار دهید.

در صورتی که این کار را به مدت هر ۲ ساعت یک بار در طول روز انجام دهید

پس از گذشت ۲۴ ساعت تمامی سوزش آفت دهان از بین رفته و آفت رو به بهبودی میل می نماید.

قره قروت در قورمه سبزی

قره قروت به دلیل مزه ترش در بعضی از شهرها در قورمه سبزی استفاده می شود و طعم خوبی هم به آن می دهد.

قره قروت در رژیم کتوژنیک

قره قروت در لیست مواد غذایی مجاز برای این رژیم دیده نمی شود.

قره قروت و فشار خون

از آنجایی که برای تهیه قره قروت نمک زیادی مصرف می‌شود، خوردن آن برای افراد دارای فشار خون بالا خطرناک است.

طریقه مصرف قره قروت

قره قروت را می شود خام و یا در غذا استفاده کرد.

قره قروت در مرغ و قورمه سبزی و آش مورد استفاده قرار می گیرد.

خواص قره قروت برای کودکان

قره‌قروت مانند سایر فرآورده‌های لبنی، حاوی کلسیم است. کلسیم از نرمی

استخوان در کودکان و پوکی استخوان در بزرگ‌سالان پیشگیری می‌کند

و باعث استحکام دندان‌ها و تنظیم رشد و تقسیم سلول‌های پوششی لوله گوارش می‌شود.

تاریخ انقضای قره قروت

سرعت فساد این محصول در درجه اول به میزان رطوبت و نحوه آبگیری از قره قروت بستگی دارد.

هرچه میزان رطوبت موجود در آن بیشتر باشد، فسادپذیری آن بالاتر خواهد بود و هرچه آبگیری بیشتری از آن صورت گرفته باشد،

جدول ارزش غذایی قره قروت

در ۱۰۰ گرم قره قروت

۲۴۰ کالری

۹/۶ پروتئین

چربی ۰٫۳

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.