سیاه دانه و سکته مغزی و استفاده از سیاه دانه و عسل برای سکته مغزی
سیاه دانه و سکته مغزی
سیاه دانه و سکته مغزی ؛ استفاده از سیاه دانه و عسل برای سکته مغزی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
سیاه دانه و سکته مغزی
سیاه دانه با دارا بودن آنتیاکسیدانها و مواد مغذی ضروری، میتواند به کاهش خطر سکته مغزی کمک کند. این دانههای کوچک سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و اسیدهای چرب هستند که به تقویت دیواره رگها و بهبود جریان خون کمک میکنند. آنتیاکسیدانهای موجود در سیاه دانه با مقابله با رادیکالهای آزاد، از آسیب به سلولهای خونی و دیواره رگها جلوگیری میکنند. همچنین، برخی مطالعات نشان دادهاند که سیاه دانه میتواند سطح کلسترول خون را کاهش داده و به بهبود عملکرد قلب و عروق کمک کند. با کاهش خطر تشکیل لختههای خونی و بهبود جریان خون در مغز، خطر سکته مغزی کاهش مییابد. البته باید توجه داشت که تاثیر سیاه دانه بر کاهش خطر سکته مغزی قطعی نیست و نیاز به تحقیقات بیشتری دارد. با این حال، به عنوان یک روش طبیعی و کمعارضه، مصرف سیاه دانه میتواند به حفظ سلامت قلب و عروق و کاهش خطر سکته مغزی کمک کند.
آشنایی با دیگر خواص سیاه دانه
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سیاه دانه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با گیاه سیاه دانه
آنهایی که با این دانه آشنایی دارند می دانند که سیاه دانه تلخ مزه است و گاها به عنوان ادویه در تهیه ترشی مورد استفاده قرار می گیرد.
با نظری در تاریخ به این نتیجه می رسیم که این دانه اولین بار در جنوب غربی آسیا وجود داشته است.
در طب قدیم برای درمان انگل از سیاه دانه استفاده می شده و خواص مسهل و ضد باکتری داشته است.
در کشور هند برای افزایش شیر مادر مصرف شیر و سیاه دانه تجویز می شده است.
این دانه بخاطر قدمت زیاد نام های فراوانی داشته است که می توانیم به سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی اشاره کنیم.
پیامبر اکرم ص به مصرف این دانه تاکید کرده اند و آن را دوای هر دردی جز مرگ می دانند.
نکته عجیب در مورد سیاه دانه این است که دارای انواع ویتامین و مواد معدنی در خود است.
مصرف آن با عسل برای دردهای زیادی مفید است.
خواص سیاه دانه برای سم زدایی کبد
ترکیب کردن سیاهدانه با عسل باعث ایجاد یک ترکیب فوقالعاده میشود که به سمزدایی کبد کمک کرده و برای جلوگیری از بیماریهای کبدی مانند کبد چرب مؤثر می باشد.
تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف سیاه دانه به صورت روزانه باعث کاهش التهاب و چربی رسوب شده در سلول های کبدی می شود.
متخصصان طب سنتی می گویند که مصرف روزانه دو گرم سیاه دانه در کنار رژیم کاهش وزن در مقایسه با کاهش وزن به تنهایی باعث کاهش التهاب و درصد چربی رسوب شده در سلولهای کبدی میشود.
سیاه دانه برای کاهش کلسترول خون
مطالعات اولیه انجام شده نشان میدهد که مصرف سیاه دانه می تواند کلسترول بد خون و تری گلیسرید را کاهش داده و از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی ، آترواسکلروزیس و سکته قلبی پیشگیری می کند.
علاوه بر موارد گفتهشده تیموکینون موجود در سیاهدانه برای جلوگیری از حملات قلبی مفید است.
خواص سیاه دانه برای کاهش وزن و لاغری
سیاهدانه دارای مواد مغذی بسیاری میباشد که سطح قند خون را ثابت نگه داشته و برای کاهش وزن مؤثر است. کارشناسان تغذیه اعتقاد دارند مواد غذایی که باعث ثابت نگه داشتن قند خون می شوند برای کمک کردن به کاهش وزن و لاغری بسیار موثرند.
سیاه دانه برای درمان آکنه و جوش صورت
سیاهدانه دارای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد التهابی قوی میباشد که میتواند برای درمان جوش صورت و آکنه بسیار مؤثر باشد.
شما برای این امر میتوانید یک قاشق چایخوری پودر سیاهدانه را با یه قاشق غذاخوری سرکه سیب ترکیب کرده و بر روی صورت خود بمالید، پس از گذشت ده دقیقه صورت خود را با آب سرد بشویید این کار باعث می شود جوش صورت شما به مرور زمان از بین برود.
خواص سیاه دانه برای معده و بهبود گوارش
سیاهدانه یکی از گیاهان دارویی مفید و خانگی برای درمان عفونت ناشی از هلیکوباکتر پیلوری میباشد که این باکتری باعث ایجاد زخم معده در افراد میشود. پس برای اینکه بتوانید سلامت دستگاه گوارش خود را تضمین کنید می توانید از سیاهدانه استفاده کنید.
خواص ضد سرطان
مطالعات انجامشده نشان میدهد که سیاهدانه دارای خاصیت ضد سرطانی بسیار قوی میباشد که برای پیشگیری و درمان انواع سرطان مانند سرطان روده بزرگ، پستان، مغز، لوسمی و سرطان دهان بسیار مؤثر می باشد.
خواص سیاه دانه برای مو
سیاهدانه به دلیل خاصیت ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی قوی که دارد میتواند فولیکولهای مو را تقویت کرده و از ریزش موهای سر به شکل ویژه ای پیشگیری کند.
برای درمان شوره سر می توانید از سیاه دانه کمک بگیرید. برای این امر روغن سیاه دانه را به مدت نیم ساعت تا یک ساعت به موهای خود بمالید.
روغن سیاه دانه برای پوست سر مفید است و با شوره سر مبارزه می کند.
استفاده از آن باعث افزایش رشد موهای شما می شود.
استفاده از روغن سیاه دانه سرعت سفید شدن موهای شما را بسیار کند می کند.
استفاده از سیاه دانه باعث نرم شدن موهای شما می شود.
استفاده از سیاه دانه باعث می شود که موهای شما کمتر آسیب ببینند.
خواص سیاه دانه برای چشم چیست
سیاه دانه باعث افزایش بینایی می شود وبرای استفاده از آن کافی است که پنج گرم سیاه دانه را بکوبید و نصف آن را صبح و نصف را عصر همراه با عسل میل نمایید.
در طب سنتی از روغن سیاهدانه برای تقویت بینایی استفاده می شود
چکاندن چند قطره روغن سیاه دانه در بینی در تقویت چشم موثر می باشد.
سیاه دانه برای کاهش قند خون
تحقیقات صورتگرفته نشان میدهد که مصرف روزانه دو گرم سیاهدانه میتواند باعث کاهش سطح قند خون ناشتا در افراد مبتلا به بیماری دیابت شود.
سیاهدانه علاوه بر موارد گفته شده دارای خاصیت فوقالعادهای برای افراد دیابتی می باشد.
این خوراکی خوشمزه مقاومت به انسولین را کاهش داده و با افزایش عملکرد سلولهای پانکراس به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع یک و دیابت نوع دو کمک میکند.
کسانی که مبتلا به بیماری قند خون هستند بهتر است هر روز یک گرم پودر سیاهدانه را دو بار در روز به مدت یکسال مصرف کنند تا تاثیر آن را احساس کنند.
خواص سیاه دانه برای خاصیت ضد آلرژی
آلرژی یکی از مواردی است که خیلی از افراد به آن مبتلا می شوند، اغلب حساسیتها و عفونتهای سینوسی ناشی از ضعف عملکرد سیستم ایمنی بدن می باشد.
استفاده از روغن سیاهدانه به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی قوی که دارد میتواند یک راه مؤثر برای تسکین آلرژی و عفونتهای سینوسی باشد.
نحوه مصرف سیاه دانه
روزانه می توان ۱ تا ۲ گرم از دانه سیاهدانه به صورت له شده یا چای و یا موارد دیگر استفاده نمود.
دوز توصیه شده برای مصرف روغن سیاه دانه روزانه حدود ۱ تا ۲ قاشق چای خوری می باشد.
خواص سیاه دانه و عسل و دارچین چیست
این ترکیب خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد.
این ترکیب چربی سوزی و جلوگیری از چاقی دارد.
این ترکیب بهبود سرماخوردگی و گلو درد دارد.
این ترکیب بهبود مشکلات گوارشی دارد.
این ترکیب مبارزه با عفونت های قارچی دارد.
این ترکیب مبارزه با سرطان دارد.
این ترکیب بهبود دیابت دارد.
این ترکیب بهبود زخم ها دارد.
این ترکیب اختلالات قاعدگی دارد.
این ترکیب بهبود مشکلات قلبی دارد.
خواص سیاه دانه با ماست چیست
مصرف سیاه دانه با ماست طبع سرد ماست را از بین می برد و از دل درد جلوگیری می کند.
از این ترکیب برای کنترل و پیشگیری از دیابت هم می شود استفاده کرد.
خوردن سیاه دانه با ماست با توجه به طعم تلخ سیاه دانه بتعث می شود که ما بیشتر سیاه دانه را در رژیم غذایی خود قرار دهیم.
خوردن سیاه دانه و ماست باعث می شود که کلسترول خون و چربی های دور شکم آب شود.
اگر سیاه دانه و ماست با هم مصرف شوند به طور مرتب باعث کاهش فشار خون می شود.
خواص سیاه دانه در طب اسلامی چیست
حضرت محمد ص می فرمایند که هیچ بیماری نیست مگر شفای آن در سیاه دانه است جز مرگ.
امام رضا ع می فرمایند که در سیاه دانه برکت است. در چهل چیز خداوند برکت قرار داده از حبوبات و جمادات هم سیاه دانه را بر گزیده است.
از دید امام رضا بوییدن نرگس و سیاه دانه باعث ایمنی از زکام می شود.گل نرگس ببویید؛ زیرا از زکام، ایمنی میبخشد و همچنین است سیاه دانه.