; روش نگهداری جوانه عدس و روش صحیح نگهداری از جوانه عدس - فال و خواب
روغن جوانه گندم برای مو ؛ روغن جوانه گندم برای پوست نی نی سایت

روغن جوانه گندم برای مو ؛ روغن جوانه گندم برای پوست نی نی سایت

روغن جوانه گندم برای مو روغن جوانه گندم برای مو ؛ روغن جوانه گندم برای پوست نی نی سایت همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

قند قهوه ای چیست و تاثیر استفاده از قند قهوه ای برای کودکان

قند قهوه ای چیست و تاثیر استفاده از قند قهوه ای برای کودکان

قند قهوه ای چیست قند قهوه ای چیست ؛ تاثیر استفاده از قند قهوه ای برای کودکان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خواص روغن خرگوشک برای مو ؛ فواید مصرف روغن خرگوشک برای موی سر

خواص روغن خرگوشک برای مو ؛ فواید مصرف روغن خرگوشک برای موی سر

خواص روغن خرگوشک برای مو خواص روغن خرگوشک برای مو ؛ فواید مصرف روغن خرگوشک برای موی سر همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

روش نگهداری جوانه عدس

روش نگهداری جوانه عدس ؛ روش صحیح نگهداری از جوانه عدس

روش نگهداری جوانه عدس ؛ روش صحیح نگهداری از جوانه عدس همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

روش نگهداری جوانه عدس

در فصل تابستان برای جلوگیری از کپک زدن جوانه ها بعد از ۳ سانتیمتر شدن آن می توانید در یخچال نگهدارید.

از این جوانه می توانید روزی چند قاشق در سالاد اضافه کرده و میل نمائید.

نگهداری جوانه ها در فریزر

۱- جوانه ها را زیر آب سرد گرفته و به صورت کاملا تمیز بشویید؛ تا هرگونه آلودگی و به خصوص باکتری های موجود روی آن از بین برود.

با انگشت روی جوانه ها کشیده اما دقت کنید که جوانه ها آسیب نبینند.

۲- قابلمه ی عمیقی برداشته و دو سوم آن را با آب پر کنید. سپس آن را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید به جوش آید و چند دقیقه ای خوب قل بزند.

۳- در ظرف بزرگ دیگری آب و یخ را نیز آماده کنید.

انجام این مرحله قبل از فریز کردن بسیار مهم است، زیرا اگر آب و یخ آماده نباشد، جوانه ها پخته و عملاً از بین خواهند رفت. حتی اگر یخ هم نداشتید آب بسیار سرد را آماده کنید. اما به یاد داشته باشید که آب و یخ بهتر است، زیرا پروسه ی پخت را به سرعت متوقف می کند. به علاوه آب و یخ باعث می شود که جوانه ها پس از یخ زدن ترد بمانند.

۴- یک مشت جوانه را به مدت ۳ دقیقه در آب جوش بریزید.

حتی اگر قابلمه بسیار بزرگ است، بیشتر از یک مشت جوانه به آن اضافه نکنید. زیرا جوانه ها به صورت یک دست حرارت ندیده و محصول نهایی آنچه باید شود نخواهد شد. پس جوانه ها را یک مشت یک مشت حرارت دهید.

۵- بعد از گذشت سه دقیقه، با استفاده از صافی جوانه ها را از آب جوش درآورید.

دقت داشته باشید که مدت زمانی که جوانه ها در آب جوش هستند، بیش از ۳ دقیقه نشود؛ زیرا جوانه ها بعد از یخ زدن خشک خواهند شد.

۶- بعد از اینکه جوانه ها را از آب جوش درآوردید، بلافاصله آن ها در آب یخ بریزید.

اجازه دهید که جوانه ها به مدت ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که کاملاً سرد شوند در آب یخ بمانند. پس از خنک شدن آن ها را از آب درآورده و هرگز اجاره ندهید برای مدت طولانی در آب بمانند.

۷- جوانه ها را به صورت یک لایه روی حوله ی کاغذی ریخته تا کاملاً خشک شوند.

جوانه ها باید قبل از فریز شدن کاملاً خشک باشند

نحوه فریز کردن انواع جوانه ها:

۱- جوانه ها را به صورت یک لایه ی نازک روی سینی بریزید، به گونه ای که جوانه ها روی هم نباشند.

۲- سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید.

اصلاً لازم نیست جوانه ها در این مرحله یخ بزنند. فقط کمی سفت می شوند تا به یکدیگر نچسبیده و به صورت کاملاً جدا از هم منجمد شوند.

– اگر بعد از ۱۰ دقیقه هنوز جوانه ها نرم بودند، فرصت دهید تا کمی سفت شوند ولی به طور کامل یخ نزنند.

۳- بعد از سفت شدن جوانه ها، با توجه به میزان نیازتان برای هر وعده، آن ها را در پلاستیک زیپ داری بسته بندی کنید.

در بسته بندی به یاد داشته باشید که حتماً ۱٫۵ سانتی متر از نایلون را خالی گذاشته و هوای اضافی آن را به طور کامل بگیرید. با این روش می توان جوانه ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ماه نگهداری کرد.

آشنایی با دیگر خواص جوانه عدس

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جوانه عدس آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با جوانه عدس

جوانه عدس به اندازه جوانه گندم و جوانه ماش معروف نیست ولی شاید برایتان جالب باشد

که سرشار آنتی اکسیدان و پروتئین است و برای قلب خیلی مفید است.

یکی از بهترین راه ها برای سم زدایی زا بدن هم مصرف جوانه عدس می باشد.

اگر می خواهید انرژی زیادی داشته باشید و یا لاغر شوید حتما جوانه عدس را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

خواص جوانه عدس و ماش

جوانه عدس تمامی هشت اسیدآمینه ضروری مورد نیاز بدن را دارد ولی کارشناسان تغذیه ترکیب جوانه عدس با ذرت، گندم یا برنج را پیشنهاد می‌دهند به دلیل اینکه کیفیت پروتئینی، جوانه عدس را بهتر می‌کند.

جوانه عدس دارای ویتامین A، C، خانواده ویتامین‌های B، فولیک‌اسید، اینوزیتول، برم، کلسیم، کلر، مس، آهن، منیزیم، پتاسیم و پروتئین است.

جوانه عدس مغذی بوده و خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

همچنین تصفیه کننده خون و کاهنده قند خون است.

این جوانه بامزه به شست‌وشو و تحریک کلیه‌ها، سیستم غدد فوق‌کلیوی، به تقویت قلب و عروق، افزایش انرژی و قدرت حیاتی کمک می‌کند.

میزان فیبر محلول در جوانه عدس در مقایسه با دانه عدس به میزان ۳۰۰درصد افزایش می‌یابد.

فیبر محلول در آب موجود در جوانه عدس به کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون و تنظیم میزان انسولین خون کمک می‌کند.

از کجا جوانه عدس را تهیه کنیم؟ کافی است سری به فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزنید.

امروزه یکی از جوانه‌های محبوب، جوانه ماش است که همیشه در سوپرمارکت‌ها یافت می‌شود و در مرحله بعد طعم و تردی آن را در غذاهای چینی و هندی می‌توانید تشخیص دهید.

جوانه‌ ماش ترد و خوشمزه است و طعم آن کمی به شیرینی می‌زند از مزیت‌های آن این است که هضم آن نسبت به ماش پخته‌شده راحت‌تر است.

دو کشور پرجمعیت آسیا یعنی چین و هند نیز در آشپزی و موارد درمانی از جوانه ماش استفاده می‌کنند.

مصارف درمانی جوانه ماش سم‌زدایی بدن و خاصیت مدر بودن است.

جوانه ماش نیز مانند جوانه‌های دیگر سرشار از ویتامین C است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد.

جوانه‌های ماش برخلاف دیگر سبزیجات که هرچه بیشتر رسیده می‌شوند خواص تغذیه‌ای آنها کاهش می‌یابد، خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسد حفظ می‌کنند.

طرز تهیه جوانه عدس

عدس را تمیز کرده ، شسته و با آب به مدت ۴۸ ساعت خیس کنید و هر روز آب آنرا دو دفعه عوض کنید.

به محض آنکه عدس ها سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود آنرا در یک کیسه ی نخی ریخته و کیسه را مرطوب نموده و در یک آبکش قرار دهید.

زمانی که جوانه ها به اندازه یک سانتیمتر شد از داخل کیسه بیرون آورده و داخل آبکش قرار دهید و روی آن همین کیسه نخی را مرطوب نموده و قرار دهید و آبکش را در یک ظرف قرار دهید.

روزی چند دفعه روی جوانه ها آب بریزید تا جوانه ها به اندازه ۵-۴ سانتیمتر شود.

در زمان ریشه زدن ، ریشه های عدس ها در داخل هم نفوذ می کند می توانید به آرامی آنها را از هم جدا کنید تا جوانه ها را بتوانید برای زمان طولانی تری استفاده نمائید.

در فصل تابستان برای جلوگیری از کپک زدن جوانه ها بعد از ۳ سانتیمتر شدن آن می توانید در یخچال نگهدارید.

از این جوانه می توانید روزی چند قاشق در سالاد اضافه کرده و میل نمائید.

روش دوم

برای تهیه این جوانه ابتدا عدس را در ظرفی می‌شوییم.

-عدس را درون مقداری آب خیس می‌کنیم.

-در طول ۲ روز، روزانه یک بار آب آن را عوض می‌کنیم.

-پس از ۲ روز عدس را درون کیسه نخی نمدار می‌ریزیم و منتظر جوانه زدن می‌مانیم.

-هنگامی که اندازه جوانه‌ها به ۵-۳ سانتی‌متر رسید آن را در ظرفی می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم.

نکته: به دلیل طبع سرد این جوانه بهتر است در هنگام مصرف کمی گلپر به آن اضافه شود.

غذا با جوانه عدس

شما می توانید در غذاهای زیادی از جوانه عدس استفاده کنید که به صورت تیتر وار به آنها اشاره می کنیم.

جوانه عدس پلو

دمپخت گوجه فرنگی با جوانه گندم و جوانه عدس

لوبیا پلو با جوانه عدس

آش ماستینه

سالاد جوانه

پلو گیاهی

طرز استفاده از جوانه عدس

جوانه عدس به صورت خام برای تهیه سالاد و جوانه عدس و انواع ساندویچ و به صورت پخته برای تهیه سوپ جوانه عدس و انواع غذا با جوانه عدس استفاده می کنند.

همچنین شما می توانید پودر جوانه عدس را برای تهیه انواع نان، کیک، کوکی و کلوچه و شیرینی استفاده کنید.

خواص جوانه عدس برای لاغری و درمان چاقی

فیبر بالای موجود در جوانه عدس به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری، باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فیبر موجود در جوانه عدس به سم زدایی بدن به ویژه روده ها کمک کرده و باعث لاغری و کاهش چربی شکم می شود.

جوانه عدس برای پوست

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین C و ویتامین E موجود در جوانه عدس باعث افزایش تولید کلاژن پوست شده و با رفع چین و چروک به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 بهمن 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.