; خواص کاهو فرانسوی و روش کاشت و گلخانه و طرز شستن و تلخی و نگهداری آن - فال و خواب
فواید چای ماسالا و خاصیت چای ماسالا برای لاغری و چربی سوزی

فواید چای ماسالا و خاصیت چای ماسالا برای لاغری و چربی سوزی

فواید چای ماسالا فواید چای ماسالا ؛ خاصیت چای ماسالا برای لاغری و چربی سوزی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص نعناع و عسل و درمان بیماری ها و سلامت بدن با مصرف نعناع و عسل

خواص نعناع و عسل و درمان بیماری ها و سلامت بدن با مصرف نعناع و عسل

خواص نعناع و عسل خواص نعناع و عسل ؛ درمان بیماری ها و سلامت بدن با مصرف نعناع و عسل همگی در سایت فال و …

خواص شیر خرما برای اسپرم ؛ افزایش تعداد اسپرم با مصرف شیر خرما

خواص شیر خرما برای اسپرم ؛ افزایش تعداد اسپرم با مصرف شیر خرما

خواص شیر خرما برای اسپرم خواص شیر خرما برای اسپرم ؛ افزایش تعداد اسپرم با مصرف شیر خرما همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص کاهو فرانسوی

خواص کاهو فرانسوی ؛ روش کاشت و گلخانه و طرز شستن و تلخی و نگهداری آن

خواص کاهو فرانسوی ؛ روش کاشت و گلخانه و طرز شستن و تلخی و نگهداری آن همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص هندوانه زرد ؛ برای سنگ کلیه و مضرات و طبع و کاشت هندوانه زرد

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با کاهو فرانسوی

کاهو فرانسوی از انواع کاهوی رومی و یکی از پرمصرف ترین سبزیجات سالادی جهان است که به رنگ قرمز یا بنفش دیده می شود.

کاهو فرانسوی به کاهش فشار خون بالا کمک می کند، برای لاغری و کاهش وزن مفید بوده و باعث سلامت قلب می شود.

کاهو فرانسوی شبیه به کاهوی برگ قرمز است زیرا به این نوع کاهو تعلق دارد.

هر دوی این سبزیجات از هندوستان آمده‌ و به عنوان قدیمی‌ترین سبزیجات سالادی شناخته می‌شوند.

کاهو فرانسوی قرمز با ظاهری چین‌ دار و فرفری از قدیمی‌ترین سبزیجات شناخته شده در جهان است که در ایران بیشتر به عنوان سبزی سالاد و در بعضی موارد تهیه دلمه استفاده می‌شود. علاوه بر کاهو فرانسوی قرمز نوع سبز رنگ این کاهو نیز در فروشگاه های اینترنتی موجود است.

دلیل رنگ قرمز این کاهو وجود آنتوسیانین در آن است. این ماده در پرتقال توسرخ و کیوی توسرخ هم وجود دارد. کاهو فرانسوی طعم ملایم و مقدار کمی تلخ دارند؛ اما به سالاد طعم دلنشینی می‌دهند. برداشت این نوع کاهو ۴۰ الی ۵۰ روز بعد از کاشت امکان‌پذیر است.

کاهو فرانسوی برای پیشگیری از نقرس

کاهوی فرانسوی یکی از منابع عالی ویتامین سی بوده و مصرف آن احتمال ابتلا به بیماری نقرس را کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید : خواص هلو ؛ در طب سنتی برای پوست صورت و مضرات هلو چیست

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که مصرف بالای ویتامین سی خطر ابتلا به بیماری نقرس را کاهش می‌دهد.

خواص کاهو فرانسوی برای بهبود آبرسانی به بدن

نوشیدن آب کافی برای سلامت بدن بسیار ضروری می باشد. برخی سبزی‌ها مانند کاهوی فرانسوی باعث آب‌رسانی بهتر بدن می شود. کاهو دارای ۹۶ درصد آب می باشد. آب موجود در این سبزی باعث شده تا از گرسنگی جلوگیری کرده و بهبود سلامت بدن را به دنبال دارد.

کاهو فرانسوی برای کاهش فشار خون

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی سرشار از پتاسیم می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند. کاهو فرانسوی سرشار از پتاسیم بوده که به کاهش استرس و رگ‌های خونی کمک کرده و با کاهش فشارخون می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد.

خواص کاهو فرانسوی برای پیشگیری از سندرم پای بی قرار

همان‌طورکه می‌دانید کمبود آهن در بدن یکی از علت‌های اصلی ابتلا به سندروم پای بی‌قراری می باشد.

بیشتر بخوانید : خواص جوانه گندم ؛ برای کودکان و چاقی صورت و پوست صورت و مو

تحقیقات انجام‌شده در این زمینه نشان می‌دهد که سبزیجات سرشار از آهن بوده که می‌توانند خطر ابتلا به این بیماری‌ها را کاهش دهد.

کاهو فرانسوی برای افسردگی

کاهوی قرمز به دلیل داشتن انواع ویتامین‌های گروه ب باعث کاهش استرس و اضطراب شده و برای درمان افسردگی مؤثر می باشد.

خواص کاهو فرانسوی برای سلامت قلب

مطالعات انجام شده ارتباط مستقیمی بین مصرف کاهوی قرمز و سلامت قلب را نشان نمی‌دهد اما برخی مواد مغذی موجود در آن برای سلامت قلب مفید می باشد.

بیشتر بخوانید : خواص جوانه شنبلیله ؛ همه چیز در مورد خواص و مضرات جوانه شنبلیله با عکس

کاهوی قرمز به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیم به آرامش عضلات قلب کمک کرده و باعث بهبود سلامت قلب می شود.

کاهو فرانسوی برای درمان کم خونی

ویتامین ب شش موجود در این سبزی به افزایش تولید گلبول‌های قرمز در بدن کمک کرده و می‌تواند با افزایش اکسیژن رسانی باعث درمان کم‌خونی شود.

خواص کاهو فرانسوی برای کاهش وزن و لاغری

کاهوی قرمز دارای کالری پایینی بوده که علاوه بر این به دلیل داشتن فیبر موجود باعث کاهش اشتها می شود.

بیشتر بخوانید : خواص روغن گریپ فروت ؛ برای پوست صورت و فواید روغن هسته گریپ فروت

با جلوگیری از پرخوری می‌تواند به لاغری و کاهش وزن کمک کند.

خواص کاهو فرانسوی در طب سنتی

طبیعت کاهو فرانسوی سرد و تر است و کالری آن ۱۲ کالری در ۱۰۰ گرم است.

در حالی که نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن ضروری است، برخی سبزیجات مانند کاهو قرمز هم به آب رسانی بدن کمک می کنند؛

کاهو قرمز حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان هاست که به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهند؛

به طور کلی، رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات تازه ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهد.

ویتامین A نام گروهی از ترکیبات محلول در چربی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند، باعث افزایش رشد سلولی شده و برای تقویت بینایی و سلامت چشم مفید هستند.

کاهو قرمز یک منبع عالی از ویتامین K است. ویتامین K برای لخته شدن خون حیاتی بوده و کمبود آن احتمال خونریزی را افزایش می دهد.

مطالعات اخیر نشان می دهد که یک رژیم غذایی غنی از پتاسیم ممکن است به کاهش فشار خون بالا کمک کند؛

کاهو قرمز کالری پایینی دارد، علاوه بر این به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در آن با کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

کمبود آهن یکی از علل اصلی ابتلا به سندرم پای بیقراری است. تحقیقات متعدد نشان می دهند که سبزیجات غنی از آهن مانند کاهو قرمز می توانند احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهند.

برخی تحقیقات نشان می دهند که مصرف مقادیر بالای ویتامین C خطر ابتلا به بیماری نقرس را کاهش می دهد؛ کاهو قرمز یکی از بهترین منابع ویتامین C بوده و مصرف آن احتمال ابتلا به این بیماری دردناک را از بین می برد.

کاهو قرمز حاوی مقادیر بالای انواع ویتامین های B است که به کاهش استرس و اضطراب کمک کرده و برای درمان افسردگی مفید هستند.

ویتامین B6 موجود در کاهو قرمز به افزایش تولید گلبول های قرمز خون کمک کرده و با افزایش اکسیژن رسانی به بدن، باعث درمان کم خونی می شود.

خواص کاهو فرانسوی در بارداری

کاهو حاوی مقادیر بالایی فولات است که برای سلامتی زن حامله مفید است و از نقایص مادر زادی در جنین پیشگیری می کند.

ویتامین K موجود در کاهو خونریزی پس از زایمان را کاهش می دهد. فیبر موجود در کاهو می تواند از یبوست در زنان باردار پیشگیری کند.

برای مادران باردار مصرف کردن مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است.

در این خصوص باید گفت که خواص کاهو در دوران بارداری باعث شده است که مصرف کردن آن برای مادران باردار توصیه شود.

فولات یکی از مهم‌ترین ترکیبات وجود در کاهو است که فواید زیادی برای رشد جنین دارد و می‌تواند یک بارداری سالم به دنبال داشته باشد.

بر اساس مطالعات انجام شده روی خواص کاهو مشخص شده است که فولات موجود در آن،

می‌تواند به رشد لوله عصبی در جنین و همچنین شکل‌گیری درست چهره کودک و دریچه‌های قلب تأثیر مثبتی داشته باشد.

بر همین اساس گفته می‌شود که کمبود فولات یا نوعی از ویتامین ب که بیشتر با ویتامین ب ۹ شناخته می‌شود،

منجر به شکاف مادرزادی مهره‌ها در نوزاد می‌شود.

علاوه بر این، نبود آهن و عامل فولات در بدن مادر نیز می‌تواند موجب بروز مشکلات سلامتی شود.

خواص کاهو برای مادر نیز غیرقابل انکار است چرا که سطح بالای فولات و دیگر ویتامین‌های موجود در آن،

به سیستم ایمنی بدن مادر کمک فراوانی در دوران بارداری می‌کنند.

البته در این خصوص باید اضافه کرد که دانستن خواص کاهو برای مصرف کردن آن توسط مادران باردار کافی نیست

و شما باید بر اساس توصیه‌های پزشک خود مواد غذایی را تغییر دهید.

برای درمان دیابت بارداری حتما قبل از صرف غذا از سالاد بدون سس یا موادغذایی کم کالری مانند کاهو، کرفس و سوپ های ساده و کم کالری استفاده کنید.

نگهداری و طرز شستن کاهو فرانسوی

یک نکته‌ی ضعیفی که ممکن است شما نتوانید پیش بینی کنید این است که ممکن است برگ‌های کاهو را پوششی از ماسه و سنگ ریزه در بر گرفته باشد که شما باید قبل از برش زدن در هنگام شستشو به این مسئله توجه کنید تا بتوانید یک سالاد لذیذ تهیه نمایید.

√ برگ‌های کاهو را از یکدیگر جدا کنید. هر دو تا برگ به راحتی از قسمت سر جدا می‌شود. هر برگی را که جدا کرده‌اید در داخل صافی بگذارید.

√ در ابتدا یک بار کاهو را برای رفع گل و لای و کاهش آلودگی از باکتری‌ها بشویید.

√ سپس ۱ فنجان سرکه سفید را با ۲ فنجان آب سرد در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. اجازه دهید کاهو به مدت ۱۰ دقیقه در محلول سرکه خیس بخورد و سپس به آرامی آن‌ها را به صافی منتقل کنید.

کاهوی شسته شده و خشک شده را در کیسه های پلاستیکی محفوظ از هوا، بسته‌بندی کرده و در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید.

√ برگ‌های کاهو را با آب سرد بشویید. آن‌ها را مرتباً تکان دهید و آب را با فشار بر روی آن‌ها اسپری کنید. برگ‌ها را درون صافی خوب تکان دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

√ دو لایه حوله‌ی کاغذی روی میز آشپزخانه پهن کنید. اکنون برگ‌های کاهو را به حوله کاغذی منتقل کنید. آن‌ها را به صورت لایه های جداگانه قرار دهید.

√ روی برگ‌ها را نیز با حوله‌ی کاغذی دیگری بپوشانید تا به آرامی آب آن گرفته و تا جایی که ممکن است خشک شود.

√ حالا برگ‌های شسته شده و خشک شده‌ی کاهو را با قیچی آشپزخانه ببرید. قسمت‌های قهوه‌ای شده را ببرید و دور بریزید. برگ‌های باقیمانده را برش‌های کوچک زده و درون ظرف مورد نظر بریزید و سالادتان را درست کنید.

اکثر مردم می‌بینند پس از این که کاهو را شستند و ذخیره کردند، کاهو شل شده و رنگ آن قهوه‌ای می‌شود. شما می‌توانید با چند راه ساده از ایجاد چنین امری پیشگیری کنید:

√ حمل و نقل مناسب و ذخیره سازی برگ کاهو به حفظ تازگی و طراوت آن و جلوگیری از آلودگی‌های میکروبی کمک می‌کند.

√ کاهو را تازه بخرید. شما می‌توانید کاهوی تازه را از فروشگاه یا مغازه‌های که محصولات مرغوب دارند، تهیه کنید.

√ بسته بندی مناسب انتخاب کنید. کاهو را پس از خرید به سادگی در یک حوله کاغذی مرطوب بپیچید و آن را در کیسه‌ی پلاستیکی قرار دهید و سپس برای ذخیره سازی آن را در کشوی یخچال بگذارید.

√ هنگامی که کاهو را آماده می‌سازید حتماً آن را با آب خیلی سرد بشویید. این کار به ماندگاری بیشتر آن کمک می‌کند.

بهتر است چند تکه یخ و کمی نمک در آب ریخته و کاهو را مدتی در آن خیس کنید و سپس آب بکشید.

√ کاهوی شسته شده و خشک شده را در کیسه های پلاستیکی محفوظ از هوا، بسته‌بندی کرده و در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید.

تلخی کاهو فرانسوی

اگر کاهو تلخ شده، میتونید اون رو حدود ۱۵ دقیقه داخل آب نمک سرد قرار بدید. با این کار تلخی کاهو گرفته میشه!

از بین بردن پلاسیدگی کاهو و کرفس کمی آبلیمو در آب سرد ریخته، سپس کاهو و کرفس را در آن خیس کنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.

جلوگیری از پلاسیده شدن هویج قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشک و پلاسیده میکند.

پوست کندن گوجه فرنگی ابتدا گوجه‌ها را به مدت ۸ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید . پوست گوجه‌ها براحتی جدا میشود.

پوست کندن سیر میتوانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است که با گوشتکوب ضربه‌ای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود.

پوست کندن باقالا راه اول: با کارد آشپزخانه از بالا تا پایین باقالای درسته را خراش دهید. با فشاری مختصر مغز باقلا بیرون خواهد پرید.

راه دوم: برای جدا کردن پوست دوم باقالا روی پوست اول آن کمی نمک بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست را جدا کنید.

طریقه مصرف کاهو فرانسوی

کاهو فرانسوی را بیشتر به صورت خام برای تهیه انواع سالاد، ساندویچ، سوپ و خوراک سبزیجات به کار می برند.

خواص کاهو فرانسوی برای بینایی و چشم

کاهوی فرانسوی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و ویتامین A توانایی بهبود بینایی را دارد.

این ویتامین شهرت زیادی در سلامت چشم دارد، بنابراین برخی بیماری‌های مربوط

به چشم را می‌توان با مصرف خوراکی‌های حاوی ویتامین A درمان کرد.

مضرات کاهوی فرانسوی

کاهوی قرمز به دلیل داشتن ویتامین‌ کا فراوان می‌تواند با برخی داروهای ضد انعقاد خون مانند وارفارین تداخل دارویی ایجاد کند.

کاهو فرانسوی ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد واکنش های آلرژیک و حساسیت شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 4 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.