; خواص قارچ کوهی و دکمه ای و خشک شده و خوراکی برای مو چیست - فال و خواب
خواص زیتون و انجیر در قرآن و دلیل قسم خوردن خدا به زیتون و انجیر در قرآن

خواص زیتون و انجیر در قرآن و دلیل قسم خوردن خدا به زیتون و انجیر در قرآن

خواص زیتون و انجیر در قرآن خواص زیتون و انجیر در قرآن ؛ دلیل قسم خوردن خدا به زیتون و انجیر در قرآن همگی در …

خواص زیره کوهی در شیردهی ؛ خوردن زیره کوهی برای افزایش شیر مادران

خواص زیره کوهی در شیردهی ؛ خوردن زیره کوهی برای افزایش شیر مادران

خواص زیره کوهی در شیردهی خواص زیره کوهی در شیردهی ؛ خوردن زیره کوهی برای افزایش شیر مادران همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

مضرات آب سیر ؛ ایا مصرف زیاد اب سیر باعث حالت تهوع میشود یا نه

مضرات آب سیر ؛ ایا مصرف زیاد اب سیر باعث حالت تهوع میشود یا نه

مضرات آب سیر مضرات آب سیر ؛ ایا مصرف زیاد اب سیر باعث حالت تهوع میشود یا نه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص قارچ

خواص قارچ ؛ کوهی و دکمه ای و خشک شده و خوراکی برای مو چیست

خواص قارچ ؛ کوهی و دکمه ای و خشک شده و خوراکی برای مو چیست همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص کنار ؛ در طب سنتی و بارداری برای پوست و خواص هسته و عسل کنار

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با گیاه قارچ

قارچ خوراکی یکی از انواع گیاهان گلخانه ای می شود که تهی از کلروفیل است

و دارای گونه های بسیار متنوعی می باشد. قارچ بیش از ۱۰۰ هزار گونه متفاوت دارد

که تعداد بسیار اندکی از این همه نوع قارچ خوراکی هستند و اکثر گونه های آن سمی می باشند.

قارچ‌ها در طول سالیان گذشته به عنوان افزودنی برای تهیه داروهای گیاهی و معجون‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت

و اغلب در تصورات مردم توسط جادوگران برای القا حس قدرت فوق‌العاده به کار گرفته می‌شده است؛

اما باید بدانید که قارچ به عنوان یک منبع غنی برای پروتئین،

می‌تواند جایگاه مناسبی در سبد غذایی شما داشته باشد و لازم نیست حتماً یک جادوگر باشید.

قارچ‌ها دارای پتاسیم، ویتامین‌های مختلف و خواص آنتی اکسیدانی هستند

که هرکدام از این موارد برای داشتن سلامتی لازم و ضروری هستند.

گذشته از این قارچ، به عنوان یک گیاه، فیبر کافی برای بهبود عملکرد سیستم گوارشی را نیز دارد.

قارچ خوراکی منبع خوبی برای اسیدهای چرب غیراشباع است و در عین حال کالری کمی‌دارد.

پس شما می‌توانید از آن به عنوان یک افزودنی رژیمی نیز استفاده کنید.

قارچ سفید (نام علمی : Agaricus bisporus) که به نام قارچ خوراکی دکمه ای هم شناخته می شود

پر مصرف ترین نوع قارچ در جهان است که حدود ۹۰٪ قارچ های مصرفی در ایالات متحده آمریکا را تشکیل می دهد.

این قارچ ها گذشته از اینکه کالری بسیار کمی دارند،

خواص بیشماری برای بهبود سلامت قلب داشته و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

همچنین قارچ سفید پروتئین بالاتری نسبت به بیشتر سبزیجات ارائه می دهد

و برای افزایش مصرف پروتئین در افرادی که رژیم گیاهخواری دارند بسیار مفید است.

قارچ سفید را می توان در مراحل مختلف بلوغ برداشت کرد؛

قارچ های خوراکی دکمه ای رسیده و نارس ممکن است به رنگ سفید باشند

و یا دارای سایه های به رنگ قهوه ای باشند.

با رشد کامل قارچ های خوراکی دکمه ای بزرگ تر و تیره تر شده و به نام قارچ پورتابلا شناخته می شوند.

قارچ های سفید که به نام های قارچ دکمه ای، قارچ صدفی یا قارچ غاریقون هم شناخته می شوند

دارای یک ساقه کوچک، کلاهک صاف و چتری شکل و طعم ملایمی هستند

که از آن ها می توان برای تهیه انواع غذا ها استفاده کرد.

قارچ سفید در کنار بسیاری از قارچ ها و باکتری های دیگر بر روی خاک کمپوست رشد می کند،

باکتری ها نقش اساسی را در این فرآیند بازی می کنند چون آن ها قبل از رشد قارچ ها، مواد اولیه را تجزیه می کنند.

بیشتر بخوانید : خواص روغن برنج ؛ و بهترین مارک روغن سبوس برنج برای مو در طب سنتی

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات قارچ را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص قارچ و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

قارچ برای مرطوب کنندگی پوست

در قارچ اسید هیالورونیک وجود دارد که به‌‌عنوان یک مرطوب کننده طبیعی بوده

و از چین‌وچروک صورت جلوگیری کرده و باعث صاف شدن پوست می شود.

شاید برای شما عجیب باشد، اما خوردن قارچ برای سلامتی پوست کاملاً مؤثر و مفید است.

قارچ غنی از ویتامین D، سلنیوم و آنتی اکسیدان است که پوست شما را در برابر عوامل خارجی محافظت می‌کند.

در بسیاری از کرم‌های موجود در بازار، ترکیباتی از قارچ، وجود دارد که به کرم، خاصیت درمانی می‌بخشد.

همچنین قارچ، به واسطه داشتن آنتی اکسیدان قوی در خود، مرطوب کننده طبیعی است

و برای پوست شما لطافت و شادابی به ارمغان می‌آورد.

اسید هیالورونیک به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی در بدن عمل می‌کند.

این اسید در پوست شما نیز وجود دارد و وظیفه شاداب نگه‌داشتن پوست را بر عهده دارد.

همچنین وجود این اسید باعث می‌شود پوست شما چین و چروک کمتری در طول گذر عمر داشته باشد.

قارچ، حاوی مقادیر کافی از این اسید است که برای پوست شما می‌تواند مفید باشد.

از طرف دیگر قارچ، با داشتن پلی ساکاریدهای مؤثر در شادابی و رطوبت رسانی به پوست موجب رفع مشکلات رایج پوستی می‌شود.

بروز زخم‌های پوستی از جمله مشکلاتی است که در هوای سرد و همچنین محیط‌های آلوده رخ می‌دهند.

عامل اصلی بروز این مشکلات باکتری‌ها، قارچ‌ها و همچنین برخی از ویروس‌ها است.

در دنیای مواد شیمیایی و دارویی شما می‌توانید ترکیب‌های زیادی را پیدا کنید

که بتوانید از آن به عنوان درمان و پیشگیری کننده از این زخم‌ها استفاده کنید

اما در این میان خواص قارچ است که به شما به صورت خانگی می‌تواند کمک بیشتری کند.

خواص قارچ در بهبود زخم و التیام مشکلات پوستی به واسطه ضد باکتری بودن و ویروسی بودن آن است.

همچنین قارچ دارای مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان است که حضور این ترکیبات در کنار هم

به مقدار زیادی اطمینان شما از سلامتی پوست خودتان را افزایش می‌دهد.

قارچ منبع غنی از ویتامین D است. این ویتامین در درمان بسیاری از آکنه‌ها و رفع جای جوش صورت کاربردی است.

از این رو بیشتر پمادهای ضد آکنه ترکیباتی از این ویتامین دارند.

شما به جای استفاده از این کرم‌های شیمیایی می‌توانید از ماسک قارچ، استفاده کنید.

قارچ دارای کجیک اسید است.

این اسید وظیفه روشن‌سازی پوست را دارد. ملانین در پوست توسط این اسید تحریک شده و موجب شادابی و روشنی در پوست می‌شود.

پوست روشن شما در اثر رشد سلول‌های جدید و حذف سلول‌های قدیمی روی بدن به وجود می‌آید.

استفاده از قارچ، جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی مضر برای پوست است.

اسید کجیک، علاوه بر اینکه پوست شما را روشن می‌کند،

می‌تواند باعث شادابی و رفع علائم پیری باشد. در بیشتر لوسیون‌های جوان‌سازی پوست این اسید وجود دارد.

اغلب پوست افراد در اثر کهولت سن، بروز مشکلات کبدی و همچنین تابش نور خورشید، دچار لک می‌شود.

قارچ، با دارا بودن ترکیبات مفید می‌تواند روند ظهور این لک‌ها را متوقف کند.

عمده مشکلات پوستی به علت هجوم اکسیدان‌های قوی به آن، است.

اکسیدان‌ها یا رادیکال‌های آزاد تنها توسط آنتی اکسیدان ها کنترل شده و از بین می‌روند.

قارچ بر اساس اینکه دارای ویتامین‌های مختلف و مواد مغذی است می‌تواند درمانی برای رادیکال‌های آزاد نیز محسوب شود.

همچنین اگر پوست شما دچار التهاب‌های ناگهانی (اگزما، آکنه) می‌شود،

قارچ می‌تواند درمان خوبی برای آن باشد. عصاره قارچ، به عنوان ضدالتهاب در بسیاری از عطاری‌ها فروخته می‌شود.

خواص قارچ برای تقویت سیستم ایمنی

ارگوتیزیون موجود در قارچ دارای گوگرد می باشد و باعث حفاظت بدن در برابر رادیکال‌های آزاد شده و تقویت سیستم ایمنی را به دنبال دارد.

قارچ دارای آنتی‌بیوتیک‌های مشابه پنی‌سیلین است و از رشد عفونت‌های قارچی در بدن جلوگیری کرده و زخم را بهبود می‌بخشد.

همچنین در قارچ ویتامین سی، بی و آ به وفور یافت می‌شود که در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی دارد.

قارچ برای التهاب

ارگوتیونین موجود در این خوراکی خوش‌مزه دارای خاصیت ضد التهابی بوده و برای درمان آلرژی و کاهش رشد تومورهای سرطانی مفید است.

خواص قارچ برای کاهش کلسترول خون

قارچ گیاهی می‌باشد که سرشار از پروتئین و فاقد کلسترول است که کربوهیدرات ناچیزی دارد ،

پروتئین، فیبر و برخی آنزیم‌های موجود در این خوراکی باعث کاهش کلسترول بد خون شده

و از بیماری‌های مختلف قلبی مانند تصلب شرایین و سکته قلبی جلوگیری می‌کند.

قارچ برای سلامت قلب

در قارچ مواد مختلفی مانند فیبر، پتاسیم و ویتامین سی به وفور یافت می‌شود که برای سلامت قلب و عروق مؤثر است.

بیشتر بخوانید : خواص دانه چیا ؛ طریقه مصرف دانه چیا برای لاغری و تیروئید در بدنسازی و طب سنتی

ترکیب مقدار فراوان پتاسیم و اندک سدیم موجود در قارچ برای کسانی که بیماری فشارخون دارند بسیار مفید می باشد

و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

قارچ برای تقویت استخوان‌ها

قارچ منبع مهم کلسیم است که باعث تقویت استخوان‌ها شده و از پوکی استخوان و درد مفصلی در سنین بالا جلوگیری می‌کند.

خواص قارچ برای درمان کم خونی

بیماری کم‌خونی دارای علائم مختلفی مانند سردرد، خستگی ، ضعف عملکرد عصبی و مشکلات گوارشی می‌باشند.

قارچ یک منبع عالی از ‌آهن بوده که با تولید گلبول‌های قرمز خون از کم‌خونی جلوگیری می کند.

مس موجود در قارچ باعث بهبود جذب آهن شده و مانع کم خونی می شود.

قارچ برای سرطان

قارچ خوراکی مقوی می‌باشد که دارای خواص ضد سرطانی است.

بیشتر بخوانید : خواص کینوا ؛ در طب سنتی و بارداری برای کودکان و مو و لاغری چیست

اسید لینولئیک موجود در قارچ مضرات استروژن را کاهش داده و از سرطان سینه در زنان جلوگیری می کند.

افزایش استروژن یکی از علت‌های اصلی سرطان سینه در زنان می باشد.

همچنین بتاگلوکان موجود در این خوراکی باعث کاهش سرطان پروستات در مردان می شود.

خواص قارچ برای تقویت حافظه

همان‌طور ‌که گفته شد در قارچ پتاسیم به‌وفور یافت می‌شود که این امر باعث افزایش جریان خون شده

و اکسیژن رسانی به مغز و عملکرد شناختی مغز و حافظه را بهبود می‌بخشد.

قارچ برای کاهش وزن

قارچ سرشار از فیبر، پروتئین و فاقد چربی است. این ترکیبات برای کاهش وزن مؤثر است،

زیرا چربی سوزی عالی را به دنبال دارد. همچنین این خوراکی برای هضم پروتئین موجود در غذا استفاده می‌شود.

از جمله روش‌های لاغری، خوردن پروتئین بالا و مصرف کم‌چربی است.

از این رو شما با خوردن قارچ، به این رژیم غذایی می‌توانید عمل کنید.

قارچ با دارا بودن پروتئین مناسب و چربی کم، سلامتی و روند لاغری شما را تضمین می‌کند.

خواص قارچ برای کاهش عوارض دیابت

کسانی که بیماری دیابت دارند می‌توانند از قارچ برای کاهش عوارض دیابت استفاده کنند.

کربوهیدرات ، پروتئین، فیبر و آب موجود در این خوراکی خوش‌مزه برای جلوگیری از دیابت مؤثر است.

قارچ دارای انسولین طبیعی بوده که باعث بهبود عملکرد کبد، پانکراس و سایر غدد درون ریز می شود.

قارچ به‌‌عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی برای درمان عفونت های دیابتی مؤثر است.

خواص قارچ در طب سنتی

قارچ از نظر طب سنتی دارای طبع قارچ سرد و ‌تر است و کالری ۱۰۰ گرم قارچ ۲۲ کالری دارد.

قارچ کلسترول و چربی ندارد و میزان کربوهیدراتش هم کم است؛ پس مقدار زیادی پروتئینِ کم‌ چرب به بدنتان می‌ رساند.

کسانی که کم ‌خونی دارند در واقع سطح آهن خونشان پایین است،

در نتیجه همیشه احساس خستگی و سردرد دارند،

عملکردِ سیستمِ عصبی‌ شان کاهش می‌یابد و مشکل سوءِ هاضمه دارند.

قارچ سرشار از بتاگلوکان و اسید لینولئیک کُنژوگه (Conjugated Linoleic Acid) است.

این مواد خاصیت ضد سرطانی دارند و برای پیشگیری از سرطان سینه و پروستات خیلی مفید هستند.‌

یکی دیگر از خواص قارچ مبارزه با دیابت است.

قارچ یک رژیم غذایی کم انرژی عالی برای افراد مبتلا به دیابت محسوب می‌شود.‌

قارچ یک منبع غنی از کلسیم است. این ماده برای قدرت و استحکام استخوان فایده زیادی دارد.

اگر قارچ را به‌ طور مداوم در رژیم غذایی‌ تان بگنجانید خطر ابتلا به پوکی استخوان، درد مفاصل و کاهش تحرک را کاهش می‌دهید.

ارگوتیونین یک آنتی‌ اکسیدان قوی است که در قارچ وجود دارد.

این ماده از شما در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و قدرت سیستم دفاعی بدنتان را هم بالا می‌برد.

ارگوتیونین درواقع آمینواسیدی است که سولفور دارد.

تحقیقات زیادی نشان می‌ دهند که قارچ مقدار زیادی پتاسیم دارد.

این ماده به گشاد شدن رگ‌ ها کمک می‌کند و کشش و فشار رگ‌ ها را کاهش می‌ دهد،

در نتیجه فشار خون پایین می‌آید. فشارخون بالا عوارض و خطرهای مرگ‌آوری مثل سکته و حمله قلبی دارد.

آیا می‌ دانستید یک رژیم غذایی کم‌ چربی برای کاهش وزن و ماهیچه‌ سازی عالی است ؟

یکی دیگر از خواص قارچ داشتن پروتئین کم‌چرب است،

به‌ این‌ ترتیب بیشتر چربی‌های موجود در آن برای هضم پروتئین‌های غذایمان مصرف می‌شوند.

خواص قارچ برای گوش

مصرف قارچ با تخم پرندگان و گوشت و ماست و شیر برای حل مشکلات گوش مفید است.

خوردن قارچ تا حدود زیادی باعث می شود که درد گوش کم شود.

خواص قارچ برای معده

برخی از قارچ ها نیز ممکن است در بسیاری از آدم ها باعث ایجاد مشکلات معده شوند.

برخی آدم ها بعد از خوردن قارچ دچار اسهال می شوند. از دیگر مشکلات معده که ممکن است در اثر مصرف قارچ ایجاد شوند،

می توان به استفراغ، گرفتگی معده، و حالت تهوع اشاره کرد.

مصرف قارچ به علت این که دیر هضم مى شود براى افراد سالخورده ، زنان باردار و شیرده مبتلا به ناراحتی های معده مناسب نیست .

خواص قارچ برای مو

مو شما نیز به مانند سایر اندام‌های بدن، نیاز به رسیدن مواد مغذی دارد.

مهم‌ترین قسمت مو شما فولیکول مو است. بر اساس زندگی روزمره و مشکلات تغذیه‌ای، فولیکول مو دچار آسیب می‌شود

و در گذر زمان مشکلات ریزش مو، شوره و عدم رشد مو به وجود می‌آید.

خوشبختانه قارچ، خوراکی به عنوان یک درمان طبیعی می‌تواند رشد فولیکول را مجدد تسریع کند.

کم‌خونی یکی از دلایل اصلی ریزش مو است. کم‌خونی ناشی از عدم تغذیه کافی و کمبود آهن به وجود می‌آید.

قارچ، منبع خوبی برای آهن است و می‌تواند از ریزش مو جلوگیری کند.

آهن ماده مغذی است که در گلبول‌های قرمز وظیفه خون و اکسیژن‌رسانی را بر عهده دارد.

قارچ مقادیر کافی مس در خود دارد. مس به تنهایی خاصیت ندارد اما در خون باعث افزایش جذب آهن می‌شود.

افزایش جذب آهن علاوه بر خون‌رسانی مناسب به اندام‌های داخلی، باعث کاهش ریزش مو و کاهش روند از دست رفتن رنگ‌دانه‌های مو می‌گردد.

از این رو است که مصرف قارچ، مس و آهن بدن را تأمین و موهای شما را سالم و قوی نگه می‌دارد.

سلنیوم، ترکیبی است که در قارچ، به مقدار زیاد موجود است.

سلنیوم به عنوان آنتی اکسیدان قوی، رادیکال‌های آزاد که باعث تخریب ریشه و تار مو می‌شوند را خنثی می‌کند.

سلنیم فقط در غذاهای گوشتی وجود دارد و تنها منبع گیاهی آن قارچ است.

از این رو گیاه‌خواران نیز می‌توانند از این منبع برای جذب سلنیوم استفاده کنند.

خاصیت دیگر سلنیوم، ضد شوره بودن آن است. همچنین سلنیوم، پوست مرده کف سر را تخریب و باعث رشد سلول‌های جدید می‌شود.

این فعالیت‌ها توسط سلنیوم در نهایت موجب کاهش ریزش مو می‌گردد.

خواص قارچ برای سرماخوردگی

یکی دیگر از خواص قارچ این است که حاوی ویتامین‌های B، C و A است.

حضور این ویتامین‌ها در بدن، سیستم ایمنی را تقویت و بروز بیماری‌های شایع به مانند سرماخوردگی و عفونت‌ها را کاهش می‌دهد.

همچنین آنتی اکسیدان های قوی از احتمال حمله‌های اکسیدانی کاسته و به سلامتی شما کمک می‌کند.

خواص قارچ برای یبوست

قارچ برای کسانی که یبوست دارند مفید است زیرا سلولوزهای آن به رفع یبوست کمک می‌کند.

قارچ به دلیل نداشتن مواد قندی و چربی‌های مضر به دفع آسان کمک می کنند

و از طرفی قارچ سرشار از ویتامین‌ها و مقادیر بالای فیبر است

که استفاده از این مواد به درمان یبوست و دفع سموم موجود در بدن کمک می‌کند.

بیوتین موجود در قارچ همواره به بالا بردن سوخت و ساز بدن کمک می‌کند،

که‌ این مورد مهم نیز می‌تواند به دفع راحت انسان کمک کند.

در میان قارچ‌های خوراکی قارچ گانودرما به دلیل دارا بودن فیبر و مواد معدنی بیشتر به رفع دائمی این مشکل کمک می‌کند.

که البته این قارچ را نباید به صورت خام یا زیاد مصرف کرد

بلکه می‌توان از عصاره‌ی آن و چای و قهوه‌ی فرآوری شده‌ی آن استفاده کرد.

خواص قارچ برای کودکان و نوزادان

در مورد اینکه از چه سنی می‌توان به کودک قارچ داد نظرات مختلفی وجود دارد.

در حالی که برخی متخصصان می‌گوید معرفی قارچ به نوزادان باید پس از ۱۰ ماهگی انجام شود

متخصصان دیگری معتقدند مثل سن دادن تن ماهی به کودک، کودک ۶ ماهه به اندازه کافی بزرگ هست

که قارچ بخورد. در هر صورت، همه موافق‌اند که قارچ‌ها باید قبل از سرو به نوزادان، خوب پخته شوند،

زیرا باکتری‌های موجود در آن‌ها در طی فرایند پختن از بین می‌روند.

فواید مصرف قارچ و خواص قارچ کبابی برای نوزادان بسیار زیاد است که در ادامه به آن پرداخته شده است.

قارچ یکی از خوراک‌های کمیاب است که به سم‌زدایی کبد کمک می‌کند.

قارچ‌ها از کبد در برابر آسیب محافظت می‌کنند. این به ویژه برای نوزادان و کودکان کم سن بسیار مفید است

زیرا آن‌ها بیشتر در معرض زردی و هپاتیت B هستند، بیماری‌هایی که باعث آسیب کبدی می‌شوند.

بیشتر رژیم‌های غذایی گیاهی حاوی مقادیر کافی ویتامین دی نیستند.

ویتامین دی را می‌توان از محصولات لبنی و آفتاب دریافت کرد.

با این حال، بیشتر والدین نمی‌خواهند فرزندشان را در معرض مستقیم آفتاب قرار دهند

به همین دلیل قارچ می‌تواند گزینه غذایی مناسبی باشد چون مملو از ویتامین دی است.

قارچ‌ها حاوی مواد بیوشیمیایی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند.

از آنجا که سلامت سیستم ایمنی کودک پس از سه ماهگی کاهش می‌یابد (ایمنی منتقل‌شده توسط مادر حدود ۳ ماه طول می‌کشد)

تقویت سیستم ایمنی بدن کودک به او کمک می‌کند تا سالم بماند و سریع‌تر از بیماری‌ها بهبود یابد.

مانند اکثر غذاها، احتمال آلرژی به قارچ نیز بسیار کم است.

میزان افرادی که به قارچ حساسیت دارند به وضوح مشخص نیست اما حدود ۱٪ تخمین زده می‌شود.

بااین‌حال، قارچ‌های خام می‌توانند هاگ آزاد کرده و موجب نوعی از آلرژی شوند

که بر تنفس تاثیر می‌گذارد. این نوع آلرژی بسیار شایع‌تر است.

یک راه فوق العاده برای گنجاندن قارچ در رژیم غذایی کودک، پوره قارچ برای کودک است.

مواد لازم

قارچ دکمه ای (ریز خرد شده) – ۳۰۰ گرم

پیاز (ریز خرد شده) – ۱ عدد کوچک

سیب زمینی (پخته و خرد شده) – ۱۵۰ گرم

پنیر خامه ای – ۵۰ گرم

کره

آب – ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه

در یک ماهی‌تابه داغ، کمی کره را حرارت دهید و پیاز و قارچ را سرخ کنید. (شعله متوسط)

آب و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید کمتر از ۱ دقیقه بپزد.

پس از پخته شدن، مواد را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید.

پنیر خامه ای را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

خواص قارچ برای زنان

قارچ، دارای بتاگلوکان و اسیدلینولئیک ترکیب شده با عوامل ضد سرطان است.

این ها به جلوگیری از سرطان سینه کمک می کنند.

اسیدلینولئیک، در زنان یائسه، به سرکوب استروژن برای جلوگیری از سرطان سینه کمک می کند.

سلنیوم، بیشتر به سرکوب این سلول های سرطانی کمک می کند.

خواص قارچ برای بدنسازی

قارچ­ها عضلات شما را برای تمرین آماده می­کنند، به کاهش کلسترول کمک کرده،

و باعث حفظ احساس سیری شما در طول رژیم می­شوند. در ادامه خواهید دید که چطور باید از آن ها بهترین نتیجه را بگیرید.

قارچها انواع بسیار متنوع و مختلفی دارند، از جمله قارچهای خوراکی، قارچهایی که مصارف دارویی دارند،

قارچ های سمی و حتی قارچهایی که آثار توهم زایی بر افراد دارند.

و البته تنها انواع خوراکی است که می­توانید در رژیم روزانه خود جای دهید.

با این وجود قرار نیست قارچ، بخش عمده شما را تشکیل دهد

و در واقع بطور معمول قارچ در کنار دیگر غذاها مورد استفاده قرار می­گیرد.

قارچ، حاوی کالری اندکی است و منبع غنی از جمله ویتامین ها و مینرال ها بشمار می ­آید

از جمله نیاسین، که تقویت کلسترول مفید و تقویت رشد عضلانی را در پی دارد؛

پتاسیم، که به انقباض عضلات کمک می­کند، و فیبر که باکتری های مفید سیستم گوارش را تسهیل می­کنند.

با وجود مقدار اندک پروتئین ولی بدلیل بهره مندی از مواد مغذی متنوع دیگر،

قارچها گزینه غذایی بسیار خوبی برای ورزشکاران بشمار می ­­آیند.

قارچ خام، انتخاب خوبی برای سالاد است، ولی اگر طعم قارچ خام را دوست نداشته باشید،

می­توانید آن را بصورت بخارپز یا گریل شده، میل کنید و تنها لازم است که قبل از مصرف بخوبی شسته شود.

خواص قارچ در بارداری و شیردهی

برخی پزشکان به زنان توصیه می کنند که در طول دوران بارداری و شیردهی از مصرف قارچ خودداری کنند.

با این که هیچ عارضه ی جانبی خطرناکی در این مورد تاکنون گزارش نشده است،

بهتر است جانب احتیاط را رعایت کنید و از مصرف قارچ اجتناب نمایید.

البته اگر پزشک مجوز داد باید بدانید که قارچ سفید به دلیل مقادیر بالای فولاتی که دارد

یکی از بهترین مواد غذایی برای تقویت جنین در دوران بارداری شناخته می شود.

خواص قارچ و تخمه مرغ

قارچ و تخم مرغ دارای فواید بسیار زیادی هستند ولی با هم خوب نیستند و نباید مصرف شوند.

تخم مرغ با قارچ ایجاد بلغم و ایجاد رسوب در دیواره رگها می شود.

خواص قارچ و لوبیا

یکی از خواص مهم لوبیا  برای بدن این است که برای سم زدایی و پاک سازی کبد بسیار مناسب است.

لوبیا نیز مانند سایر حبوبات برای دستگاه گوارش بسیار عالی و مفید است

زیرا باعث تسریع و بهبود روند هضم غذایی می شود و همچنین نفخ شکم را می تواند کاهش دهد.

لوبیا به دلیل دارا بودن ویتامین های گروه B به روند افزایش شیر مادر

و همچنین تقویت بدن زنان خصوصا در دوران شیردهی کمک بسزایی می کند.

لوبیا به دلیل داشتن مقادیر بالای فیبر باعث بهبود و تسریع حرکات روده می شود

و در نتیجه به پیشگیری و درمان یبوست کمک شایانی می کند.

قارچ، منبع غنی از ویتامین D است. زمانی که به صورت موضعی بر روی آکنه اعمال شود، خواص درمانی دارد.

بعضی از قارچ ها، اسید کجیک دارند و یک روشن کننده طبیعی برای پوست است.

قارچ، دارای خواص ضدپیری است. اسیدکوجیک، در کرم ها و لوسیون ها و سرم ها به عنوان درمانی برای علائم پیری

مانند لکه های کبد، لکه های پیری، تغییر رنگ و رنگ پوست نامناسب ناشی از آسیب نوری،استفاده می شود.

درست مانند مابقی قسمت های بدن، مو نیز نیازمند دریافت مواد مغذی حیاتی برای فولیکول های خود است.

کم خونی یکی از رایج ترین دلایل ریزش مو است. کم خونی به دلیل کمبود آهن در خون به وجودمی آید.

قارچ، منبع خوبی از آهن است و می تواند با ریزش مو مبارزه کند.

قارچ برای سگ

اگر بخواهیم کلی صحبت کنیم، قارچ های غیر سمی، منبع خوبی از ویتامین B، از جمله ویتامین B6 هستند.

قارچ ها همچنین مواد معدنی مورد نیاز چه انسان ها و چه سگ ها را تامین می کنند.

این مواد معدنی شامل پتاسیم، سلنیوم، فسفر و مس می باشند.

با این حال، انواع خاصی از قارچ ها وجود دارند که خوردن آنها برای سگ ها و انسان ها ضرری ندارند

در صورتی که انواع دیگر قارچ ها ممکن است خطر ناک باشند.

قارچ برای بیماران کلیوی

کسانى که مبتلا به اختلال کلیه هستند باید مثل تمام مواد پروتئینى از مصرف زیاد قارچ خوددارى کنند.

قارچ برای کبد چرب

قارچ ترکیبات پیچیده دیگری هم دارد که عملکرد کبد، لوزالمعده و غده‌های درون‌ ریز دیگر را هم بهتر می‌کنند

و به‌ علاوه باعث تقویت تشکیل انسولین و تنظیم سطح آن در بدن می‌ شوند.

قارچ بیشتر مصارف موضعی به‌عنوان ضماد و… را دارد و اصلاً ماده خوراکی نیست که متأسفانه امروزه خیلی باب شده

و خصوصاً در افراد مبتلا به کبد چرب به‌دلیل غلظتی که در خون ایجاد می‌کند، بسیار مضر است.

قارچ برای کرونا خوب است

مصرف مواد پروتئینی در تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با ویروس کرونا بسیار موثر و مفید است.

سلنیم ماده مغذی موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن است که می‌توان با مصرف خوراکی هایی

از جمله ماهی، تخمه آفتابگردان، سبوس برنج و جوانه گندم، قارچ، مرغ و تخم مرغ آن را تامین کرد.

قارچ در فال قهوه

نماد قارچ نشانگر رشد و پیشرفت، پس از طی یک دوره گرفتاری و سختی است.

دیدن قارچ در فنجان قهوه بدین معناست که شما فردی بسیار قوی هستید که می‌توانید همچون یک رهبر، موقعیت‌های سخت را مدیریت کنید.

با وجود شرایط سختی که پشت سر گذاشته اید، همچنان می‌توانید به موفقیت برسید.

مشاهده قارچ در بالای فنجان قهوه نشانگر این است که شما یک رهبر متولد شده اید و می‌توانید در هر شرایطی به زندگی خود ادامه دهید.

با وجود سختی‌ها و مشکلات، به موفقیت رسیده اید.

شما می‌توانید اوضاع بد و نابسامان را کنترل کنید. به علاوه می‌توانید

توصیه‌هایی ارزشمند به دیگران کرده و آن‌ها را در راه رسیدن به موفقیت یاری رسانید.

وجود قارچ در میانه فنجان قهوه نشان می‌دهد که شما می‌خواهید به فردی خوشنام و قابل احترام تبدیل شوید.

شما تمام شرایط لازم برای رسیدن به این هدف را دارید.

تنها کاری که اکنون باید انجام دهید این است که در برابر سختی‌های راه مقاومت کرده تا به زودی به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کنید.

شما با صبر و تلاش می‌توانید به رهبری شایسته تبدیل شوید.

دیدن قارچ در پایین فنجان قهوه بیانگر این است که شما در مسیر رشد و پیشرفت خود، مدام درجا می‌زنید،

چون نمی‌توانید مشکلات و سختی‌ها را تحمل کنید. برای اینکه بتوانید در خانه یا محل کارتان، رهبر باشید،

باید در برابر موانع مختلف مقاومت کرده و زود تسلیم نشوید.

برای کسب احترام از سوی دیگران، باید قاطع و جسور باشید. هیچ چیز در زندگی راحت و آسان به دست نمی‌آید.

این وضعیت نشان می‌دهد که شما مدام در حال تغییر هستید.

گاهی اوقات با قدرت، شرایط سخت زندگی را مدیریت می‌کنید و برخی اوقات، آن قدر افسرده و ناامید هستید،

که هیچ چیز را نمی‌توانید کنترل کنید. شما برای آنکه بتوانید رهبر شوید،

باید در همه شرایط قوی بمانید. با تردید و تزلزل هیچ رهبری موفق نخواهد بود.

قارچ در فریزر

۱٫ اول قارچ ها را تمیز کنید.

اگر قصد ندارید در عرض یک هفته قارچ های تازه را استفاده کنید،

می خواهید آن ها را منجمد کنید تا آن ها را نگهدارید با پاک کردن قارچ ها زیر آب شروع کنید

و سپس آن ها را در هوای آزاد خشک کنید می توانید آن ها را روی کاغذ یا حوله برای گرفتن آب اضافی پخش کنید.

۲٫ برس سبزیجات روی قارچ ها بکشید.

زمانی که قارچ ها تقریبا خشک هستند، آن ها را با حوله کاغذی یا برس زبر تمیز کنید.

این باعث می شود که برخی آلودگی ها پاک شوند.

۳٫ قارچ ها را سرخ کنید.

قبل از سرخ کردن قارچ ها ، آنها را خرد کنید و با یک تا دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.

۴٫ بگذارید قارچ ها خنک شود.

هنگامی که پختن قارچ ها به پایان رسید، قبل از فریز کردن بگذارید خنک شود آن ها را داخل بشقاب پخش کنید تا خنک شوند.

۵٫ در کیسه های پلاستیکی منجمد کنید.

هنگامی که قارچ ها سرد شدند، آن ها را در کیسه های پلاستیکی نگهدارید و منجمد کنید.

پخت وپز قبل از فریز کردن آن ها مانع از جذب رطوبت زیاد آن ها می شود.

نام انواع قارچ ها

قارچ دکمه‌ای سفید

قارچ کرمینو (Crimino)

قارچ پورتوبلو (Portabello)

قارچ شیاتاکه (Shiitake)

قارچ مایتاکه (Maitake)

قارچ صدفی (Oyster)

قارچ انوکی (Enoki)

قارچ بیچ (Beech)

قارچ شیپوری درشت (King Trumpet)

قارچ شیپوری سیاه

قارچ قیفی (Chanterelle)

قارچ جوجه‌تیغی (Hedgehog)

قارچ مورل (Morel)

قارچ گوشت خوکی (Porcino)

قارچ جوجه جنگلی

قارچ بلویت جنگلی (Wood Blewit)

قارچ ریشی (Reishi)

قارچ یال شیر (Lion’s Mane)

قارچ ماتساتاکه (Matsutake)

قارچ با کلاهک بزرگ

قارچ چقدر پروتئین دارد

در یک کیلوگرم قارچ حدود سی گرم پروتئین است و می توانیم بگوییم سه درصد قارچ از پروتئین تشکیل شده است.

ساقه قارچ خوردنی است

اگر ساقه قارچ خیلی سفت نباشد می توانید از ان استفاده کنید.

قارچ خام نخورید

قارچ خام حاوی ماده‌ای به نام آگاریتین است که در مثانه‌ی موش‌ها تأثیر سرطانی دارد.

گرچه به نظر می‌رسد که این ریسک در مورد انسان‌ها بسیار کمتر است،

به طوری که از هر ۱۰۰ هزار نفر حدود ۲ نفر به این مشکل دچار می‌شوند،

اما برای اینکه از مواد مغذی موجود در قارچ که ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند، بهره ببرید،

بهتر است اول آن را بپزید. به علاوه، پختن قارچ کمک می‌کند آلودگی جیوه‌ای آن از بین رود.

به علاوه قارچ ماده‌ای به نام چیتین در خود دارد که هضم آن برای بدن بسیار سخت است.

چیتین در فرآیند پخت تجزیه و بنابراین هضم و جذب آن ممکن می‌شود.

مضرات قارچ

افرادی که دارای بیماری های خود ایمنی است نباید بدون مشورت پزشک مواد غذایی حاوی بتاگلوکان مصرف کنند.

قارچ حاوی مقادیر زیادی از بتاگلوکان است و می تواند برا مبتلایان به این نوع بیماری ها مضر باید و مشکلاتی در بدن ایجاد کند.

بیشتر بخوانید : خواص روغن آووکادو ؛ برای دور چشم و لک صورت و پوست و مو و طریقه مصرف

به همین جهت مبتلایان به بیماری های خود ایمنی باید بدون مشورت با پزشک متخصص از مصرف قارچ صرف نظر کنند.

از انواع شایع بیماری های خود ایمنی می توان به بیماری هایی مانند آسم ، لوپوس ، مولتیپل اسکلروز و آرتریت روماتوئید اشاره کرد.

بیشتر قارچ‌های وحشی موجود در طبیعت حاوی فلزات سمی و آلاینده های آب و هوا می باشد

که بهتر است از مصرف آن خودداری کنید چرا که باعث مسمومیت می شود.

مصرف تخم مرغ با قارچ ایجاد بلغم و ایجاد رسوب در دیواره رگها می شود.

برخی از قارچ ها نیز ممکن است در بسیاری از آدم ها باعث ایجاد مشکلات معده شوند.

برخی آدم ها بعد از خوردن قارچ دچار اسهال می شوند. از دیگر مشکلات معده که ممکن است در اثر مصرف قارچ ایجاد شوند،

می توان به استفراغ، گرفتگی معده، و حالت تهوع اشاره کرد.

مصرف قارچ به علت این که دیر هضم مى شود براى افراد سالخورده ، زنان باردار و شیرده مبتلا به ناراحتی های معده مناسب نیست .

قارچ خام حاوی ماده‌ای به نام آگاریتین است که در مثانه‌ی موش‌ها تأثیر سرطانی دارد.

برخی افراد ممکن است بعد از مصرف قارچ دچار خستگی مفرط شوند.

برخی از قارچ ها نیز ممکن است در بسیاری از آدم ها باعث ایجاد مشکلات معده شوند.

برخی افراد نیز ممکن است در اثر مصرف قارچ دچار توهم و حواس پرتی شوند.

قارچ ها به عنوان عاملی برای تقویت دستگاه ایمنی بدن شناخته می شوند.

با این حال برای برخی افراد، این قارچ ها بثورات و ناراحتی های پوستی به همراه دارند.

برخی نیز در اثر مصرف بیش از اندازه ی قارچ دچار خونریزی بینی، خشکی گلو و بینی و مشکلات دیگر می شوند.

برخی داروهای خاص دارای عوارض جانبی نظیر سردرد هستند، که بعد از گذشت مدت زمانی فروکش می کنند.

اما برخی، بعد از مصرف قارچ دچار سردردهایی می شوند که بیش تر از یک روز به طول می انجامند.

خوردن قارچ کهنه و مانده به هیچ وجه توصیه نمی شود چرا که ممکن است ایجاد مسمومیت کند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.