; خواص هسته به و چه تاثیری در دستگاه گوارش و خون دارد؟ - فال و خواب
خواص ذرت در لاغری و وجود فیبر فراوان در ذرت مفید برای کاهش وزن

خواص ذرت در لاغری و وجود فیبر فراوان در ذرت مفید برای کاهش وزن

خواص ذرت در لاغری خواص ذرت در لاغری ؛ وجود فیبر فراوان در ذرت مفید برای کاهش وزن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

مضرات قاووت و عوارض مصرف قاووت خشخاش برای جوش و اکنه صورت

مضرات قاووت و عوارض مصرف قاووت خشخاش برای جوش و اکنه صورت

مضرات قاووت مضرات قاووت ؛ عوارض مصرف قاووت خشخاش برای جوش و اکنه صورت همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش …

اکیناسه چیه و خاصیت مصرف اکیناسه برای پیشگیری از انفولانزا و گلو درد

اکیناسه چیه و خاصیت مصرف اکیناسه برای پیشگیری از انفولانزا و گلو درد

اکیناسه چیه اکیناسه چیه ؛ خاصیت مصرف اکیناسه برای پیشگیری از انفولانزا و گلو درد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص هسته به

خواص هسته به ؛ چه تاثیری در دستگاه گوارش و خون دارد؟

خواص هسته به ؛ چه تاثیری در دستگاه گوارش و خون دارد؟  همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : کرفس برای لک صورت ؛ تاثیر شگفت انگیز آن بر روی لک و جوش چین و چروک

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

خواص هسته به چیست

داخل میوه‌ی «به» دانه‌هایی به رنگ قهوه‌ای یا قهوه‌ای تیره وجود دارد.

این دانه‌ها منبع بسیار خوبی از موسیلاژ (لعاب) هستند و حدود ۲۰ تا ۲۲ درصد وزن دانه را لعاب روی آن تشکیل می‌دهد.

دانه‌های «به» به دلیل وجود لعاب، در رفع التهابات مخاط‌ ها، سرفه و گرفتگی صدا نقش بسزایی دارند.

بیشتر بخوانید : خواص آبغوره و سرکه انگور ؛ مناسب برای هضم راحت گوشت در بدن انسان

به علاوه، آن‌ها در مصارف صنعتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند به طوری که از لعاب این دانه در محصولات آرایشی و مجعد کردن موها استفاده می‌شود.

البته یکی دیگر از موارد مصرف لعاب دانه «به» آهار دادن پارچه‌های گران‌قیمت است.

به دانه دارای خواص ضدباکتریایی قوی است. می توانید از آن برای رفع بوی بد دهان، گلو درد و آفت های دهان استفاده کنید.

لعاب به دانه به درمان سوختگی کمک می کند و می توانید آن را روی جای سوختگی بمالید.

لعاب موجود در به دانه به رفع گلو درد و سرفه های خشک کمک می کند.

به دانه باعث کاهش وزن هم می شود زیرا چربی، کالری و نمک کمی دارد.

از طرف دیگر، به دانه سرشار از فیبر و ویتامین C است که هر دو به کنترل وزن کمک می کنند.

زمانی که آن را به غذایی اضافه می کنید، طعم خوبی به آن می دهد.

به دانه سیستم گوارش را نیز تقویت می کند.

به دانه برای درمان زخم معده مفید است، یبوست و اسهال را برطرف می کند و به این ترتیب، به گوارش بهتر کمک می کند که این به دلیل فیبر موجود در آن است.

نکته ی جالب دیگر این است که زمانی که با مواد غذایی ترکیب می شود، به گوارش آن ها کمک می کند؛

به عنوان نمونه، اگر به گوشت اضافه شود، باعث گوارش پروتئین می شود.

مصرف به دانه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

به دانه حاوی پکتین است که کلسترول خون را پایین می آورد.

بیشتر بخوانید : روغن زیتون و کندر برای ترک پوست ؛ طرز تهیه روغن زیتون و کندر برای پا

به دانه به استحکام بیشتر رگ ها و جلوگیری از تصلب شراین کمک می کند و می تواند فشار خون را کاهش دهد.

به دانه خاصیت دیگری هم دارد و آن مبارزه با سرطان است.

سرطان معمولاً در اثر فعالیت رایکال های آزاد به وجود می آید.

به دانه حاوی آنتی اکسیدان های خاصی است که با این رادیکال های آزاد سرطان زا مقابله می کنند.

برای مصرف به دانه می‌توانید یک قاشق چای‌خوری از دانه‌های آن را کمی در آب خیس و سپس استفاده کنید، همچنین می توانید به صورت دمنوش به از آن استفاده کنید.

همچنین می‌توانید چند «دانه به» روی زبان قرار دهید و لعاب آن را ظرف چند دقیقه بمکید.

جوشانده‌ی دانه به: ۳۰ گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آن‌قدر بجوشانید تا به صورت ژله در آید.

توجه داشته باشید که دانه «به» را باید فقط به طریقی که گفته شد، مصرف کرد و هرگز نباید آن را به صورت له‌شده یا خردشده، جوشاند و خورد، زیرا با این کار، موادی به نام آمیگدالین در «دانه به» تجزیه (هیدرولیز) می‌شوند و اسید سیانیوریک تولید می‌کنند که اسیدی خطرناک است.

با مکیدن یا خوردن دانه به، لعاب از روی آن جدا و دانه بدون هیچ تغییری دفع می‌شود. در این صورت خطر تولید اسید سیانیوریک وجود ندارد، اسید سیانیوریک فقط با له یا خرد شدن دانه در محیط معده تولید می‌شود.

آشنایی با دیگر خواص به

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص به آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با به

میوه به که با نام بهی هم شناخته می شود یکی از میوه های درختی است که طعمی ترش و گس دارد.

این میوه به همراه میوه های شناخته شده ای مانند سیب ، گلابی ، ازگیل ، زردآلو ، آلو و هلو در خانواده گلسرخیان دسته بندی می شود.

حتما بخوانید : مضرات ملون تراریخته ؛ عوارض مصرف ملون تراریخته برای دیابت

به گونه های بسیار متنوعی دار که شناخته شده ترین انواع آن به آناناسی و به معطر هستند.

از شناخته شده ترین خوراکی ها و غذاهایی که در آشپزی ایرانی با میوه به تهیه می شود می توان به خورش به آلو و مربای به اشاره کرد.

خاصیت ضد التهابی

یکی از خاصیت های میوه به این است که برای کاهش علائم بیماری هایی که باعث التهاب در بدن می شوند بسیار مناسب است.

این میوه پر خاصیت سرشار از ویتامین C است و به همین دلیل دارای خاصیت ضد التهابی و ضد حساسیست می باشد.

میوه به علاوه بر خاصیت ضد التهابی دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی نیز می باشد و به همین جهت می تواند برای درمان عفونت مثانه مثمر ثمر باشد.

علاوه بر این از عصاره میوه به می توان برای بهبود بیماری پوستی درماتیت آتوپیک نیز استفاده کرد.

خواص به برای کاهش فشار خون

یکی از مواد معدنی مهمی که در میوه به وجود دارد پتاسیم است که برای کاهش فشارخون بسیار مفید بوده و بیماری آترواسکلروز را کاهش می‌دهد.

کاهش فشار خون سبب کاهش بیماری‌های قلبی عروقی، حملات قلبی و سکته قلب می شود

خواص به برای افزایش انرژی و گرم شدن بدن

علاوه بر مصرف میوه به صورت خام شما می توانید از دمنوش به نیز استفاده کنید.

چای و دمنوش به را در شب‌های سرد زمستان برای گرم شدن و افزایش انرژی میل کنید.

ورقه‌های خشک‌شده این میوه را در یک لیوان آب جوش ریخته بگذارید ده الی پانزده دقیقه باقی بماند و سپس آن را میل کنید.

شما می‌توانید از عسل نیز برای شیرین کردن این چای استفاده کنید.

خواص به برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که این میوه به دلیل داشتن خاصیت ضدویروسی و ضد باکتریایی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفولانزا مفید است.

خواص به برای مردان

به افزایش دهنده انرژی است و برای مردان که کار سخت انجام می دهند خیلی خوب است و تقویت کننده قوای جنسی است.

خواص به و سیب

دمنوش به با داشتن ترکیبات آنتی اکسیدانی میزان کلسترول بدن رو تنظیم و کلسترول های بد و مضر رو از بین می بره.

دمنوش به با ترکیبات گیاهی مغذی باعث رفع حالت تهوع و همچنین استفراغ های شدید میشه، این خاصیت به آنتی اکسیدان های موجود در به و دمنوش اون بر می گرده.

دمنوش به حاوی مقادیر زیادی ویتامین Cیه، ویتامین C خواص ضد آلرژی داره و روده رو تقویت می کنه، پس دمنوش به در کنترل بیماری های روده می تونه موثر باشه.

دمنوش سیب حاوی آنتی اکسیدان هاییه که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنن، این ترکیبات سیستم ایمنی بدن رو بهبود می بخشه و به مبارزه با انواع بسیاری از بیماری ها و عفونت ها کمک می پردازه.

خوردن دمنوش سیب در صبح باعث بهبود عملکرد معده میشه و با تخلیه ی روده یبوست رو از بین می بره.

عناصر فعال در دمنوش سیب باعث از بین رفتن کلسترول و چربی های بدن و کاهش فشار خون میشن، استفاه ی مداوم دمنوش سیب شما رو از بیماری های قلبی دور نگه می داره.

آب به

جلوی خون ریزی را می گیرد.

جلوی تهوع و استفراغ غیرارادی را می گیرد.

سردرد را برطرف می کند.

از بین برنده تشنگی می باشد.

نحوه مصرف به

برای معالجه اسهال و ورم روده بزرگ ۴۰ تا ۵۰ گرم «به» را خرد کرده و ۱۵ دقیقه در یک لیتر آب بجوشانید و مصرف کنید.

«به دانه»، ورم معده را معالجه می‌کند. برای این منظور باید ۴ گرم آن را در ۱۲۰ گرم آب خیس کنید، سپس آن را آنقدر هم بزنید تا مایعی شکل سفیده تخم‌مرغ به دست آید.

جوشانده برگ درخت «به»، بی‌خوابی را درمان می‌کند.

برای این منظور باید یک مشت برگ‌های تازه آن را ۱۰ دقیقه در یک لیتر آب جوش بریزید تا دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و با عسل شیرین کنید.

دو قاشق سوپ‌خوری از این جوشانده را قبل از خواب بنوشید.

برای رفع بی‌خوابی ۳۰ گرم شکوفه «به» (تازه یا خشک کرده) را در یک لیتر آب جوش با عرق بهار نارنج مخلوط کنید و بنوشید.

برای درمان سوختگی، سرما زدگی و برطرف کردن انواع ترک‌های صورت و لب ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم «به دانه» را در یک لیتر آب بجوشانید و روزی چند مرتبه به ناحیه مورد نظر بمالید.

شربت «به‌لیمو» حرارت بدن را کاهش می‌دهد. برای تهیه این شربت ۲۵۰ گرم آب «به» را با سرکه، آب لیموی صاف و گلاب (هر یک به مقدار ۱۵۰ گرم) و مقداری قند بجوشانید تا قوام بیاید.

خواص به در روایات

امام باقرعلیه السلام می فرماید : میوه «بِهْ» غبار اندوه را از خاطر محو می کند، همان طور که انگشتان شما قطرات عرق را از پیشانی تان می برد.

امام صادق ؏ ؛ بِه خوردنش روى غذا سودمندتر است تا ناشتا هر کس احساس سنگینى مى‌کند آن را روى غذا بخورد.

روایت: حداوند تبارک و تعالی هیچ پیامبری و ولی پیامبری را مبعوث نکرد مگر همراه او به فرستاد (به بخورد).

پیامبر اکرم (ص) به بسیار دوست داشتن و می خوردند و به عنوان هدیه برای او به می آوردند و او نیز به دیگران به هدیه می دادند و به اصحاب توصیه می کردن که به بخورند.

روایت از پیامبر (ص): رایحه و بوی انبیاء، بوی به است عطر حورالعین عطر و رایحه یاس است و رایحه ملائکه رایحه و عطر گل سرخ است و رایحه و عطر دخترم حضرت فاطمه (س) رایحه یاس، گل سرخ و به است.

روایت: به را با هسته بخورید برای درمان ضعف و تقویت بدن.

روایت: هدیه دادن “به” مودت را تثبیت می کند (نسبت به کسی که هدیه می دهد و کسی که هدیه می گیرد).

روایت: به را به عنوان غذا(بصورت مداوم) مصرف کنید.

روایت: پیامبر (ص) به جعفر (برادر حضرت امیر) فرمودند به را بخور که به قلب را تقویت می کند.

روایت حضرت امیر: خوردن به تقویت کننده قلب ضعیف است

روایت از پیامبر اکرم (ص): به قلب را جم(قوی) می کند.(قلب را راحت می کند و آرامش می بخشد)

روایت: به تقویت کنند قلب است و قلب را زنده می کند.

روایت : خوردن به تقویت کننده قلب است و تیزهوشی قلب است.

روایت از امام صادق (ع): به هم مهموم را برطرف می کند همانگونه که دست عرق پیشانی را برطرف می کند.

روایت از امام صادق (ع): به را بخورید که ذهن را زیاد می کند و سنگینی سینه را برطرف می کند.

روایت از امام رضا (ع): به بخورید که عقل و مغز را زیاد می کند.

روایت معتبر: هر کس “به” بخورد خداوند به مدت چهل روز حکمت را بر زبان او جاری می کند.

روایت متواتر: “به” انسان را شجاع می کند و ترس او را می ریزد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.