; خواص به پخته در طب سنتی برای مردان و لاغری و رحم و پوست و دم کرده به - فال و خواب
عوارض چای سفید در بارداری و بررسی عوارض و مضرات خوردن چای سفید در بارداری

عوارض چای سفید در بارداری و بررسی عوارض و مضرات خوردن چای سفید در بارداری

عوارض چای سفید در بارداری عوارض چای سفید در بارداری ؛ بررسی عوارض و مضرات خوردن چای سفید در بارداری همگی در سایت فال و …

روغن میخک در شیردهی ؛ استفاده از روغن میخک برای افزایش شیر مادران

روغن میخک در شیردهی ؛ استفاده از روغن میخک برای افزایش شیر مادران

روغن میخک در شیردهی روغن میخک در شیردهی ؛ استفاده از روغن میخک برای افزایش شیر مادران همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خواص چهار شیره و ارده و فواید مصرف چهار شیره و ارده برای تقویت موی سر

خواص چهار شیره و ارده و فواید مصرف چهار شیره و ارده برای تقویت موی سر

خواص چهار شیره و ارده خواص چهار شیره و ارده ؛ فواید مصرف چهار شیره و ارده برای تقویت موی سر همگی در سایت فال …

خواص به

خواص به ؛ پخته در طب سنتی برای مردان و لاغری و رحم و پوست و دم کرده به

خواص به ؛ پخته در طب سنتی برای مردان و لاغری و رحم و پوست و دم کرده به همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص بلوط ؛ طریقه مصرف بلوط برای معده و خواص بلوط لرستان و عسل

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با به

میوه به که با نام بهی هم شناخته می شود یکی از میوه های درختی است که طعمی ترش و گس دارد.

این میوه به همراه میوه های شناخته شده ای مانند سیب ، گلابی ، ازگیل ، زردآلو ، آلو و هلو در خانواده گلسرخیان دسته بندی می شود.

به گونه های بسیار متنوعی دار که شناخته شده ترین انواع آن به آناناسی و به معطر هستند.

از شناخته شده ترین خوراکی ها و غذاهایی که در آشپزی ایرانی با میوه به تهیه می شود می توان به خورش به آلو و مربای به اشاره کرد.

بیشتر بخوانید : خواص باقلا ؛ مضرات باقلا برای کودکان و کم خونی و خواص باقلا در روایات

خاصیت ضد التهابی

یکی از خاصیت های میوه به این است که برای کاهش علائم بیماری هایی که باعث التهاب در بدن می شوند بسیار مناسب است. این میوه پر خاصیت سرشار از ویتامین C است و به همین دلیل دارای خاصیت ضد التهابی و ضد حساسیست می باشد. میوه به علاوه بر خاصیت ضد التهابی دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی نیز می باشد و به همین جهت می تواند برای درمان عفونت مثانه مثمر ثمر باشد. علاوه بر این از عصاره میوه به می توان برای بهبود بیماری پوستی درماتیت آتوپیک نیز استفاده کرد.

خواص به برای کاهش فشار خون

یکی از مواد معدنی مهمی که در میوه به وجود دارد پتاسیم است که برای کاهش فشارخون بسیار مفید بوده و بیماری آترواسکلروز را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید : خواص بامیه ؛ برای مردان و سنگ کلیه و دیابت و تیروئید و اسپرم به همراه مضرات

کاهش فشار خون سبب کاهش بیماری‌های قلبی عروقی، حملات قلبی و سکته قلب می شود.

به برای سلامت دستگاه گوارش

میوه به سرشار از فیبر بوده و برای کاهش اسید معده، درمان زخم معده، جلوگیری از بیماری‌های دستگاه گوارش بسیار مفید است و سرطان روده بزرگ را کنترل می‌کند. شما می‌توانید از معجون به و عسل برای درمان اسهال، یبوست و عفونت‌های روده و غیره استفاده کنید.

خواص به برای افزایش انرژی و گرم شدن بدن

علاوه بر مصرف میوه به صورت خام شما می توانید از دمنوش به نیز استفاده کنید.

چای و دمنوش به را در شب‌های سرد زمستان برای گرم شدن و افزایش انرژی میل کنید.

بیشتر بخوانید : خواص برنج ؛ کته در بدنسازی و برای مو سفید هندی و ایرانی برای لاغری

ورقه‌های خشک‌شده این میوه را در یک لیوان آب جوش ریخته بگذارید ده الی پانزده دقیقه باقی بماند و سپس آن را میل کنید.

شما می‌توانید از عسل نیز برای شیرین کردن این چای استفاده کنید.

به برای کاهش وزن و لاغری

به یک میوه مناسب برای لاغری و کاهش وزن محسوب می‌شود. چرا که دارای کالری کم بوده و فیبر غذایی زیادی دارد. این میوه هضم غذا را بهبود بخشیده و انرژی بدن را زیاد می‌کند. اگر می‌خواهید لاغر شوید بهتر است از به استفاده کنید.

خواص به برای درمان یبوست و اسهال

فیبر موجود در این میوه برای درمان یبوست بسیار مناسب است این میوه نیز می‌تواند برای درمان اسهال نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

خاصیت های برگ به

دمنوش برگ به برای کاهش استرس و افسردگی و درمان بیماری‌های مختلف مانند سرفه و گلودرد مفید است.

بیشتر بخوانید : خواص بادام هندی ؛ در طب سنتی و بارداری برای کودکان و معده و لاغری

جوشانده برگ به برای ضدعفونی کردن و درمان زخم استفاده می شود.

بسیاری از افراد از دمنوش برگ به برای لاغری استفاده میکند.

این دمنوش به سادگی آماده میشود.

برای تهیه‌ی آن یک قابلمه روی اجاق گاز قرار دهید.

به مقداری که میخواهید در آن آّب بریزید. مقداری برگ به را بشویید، در آب ریخته و حرارت را روی متوسط تنظیم کنید.

بگذارید تا یک ربع بجوشد. حالا آنرا از صافی رد نمایید و میل کنید.

این دمنوش موجب هضم آسان میشود و تنبلی معده و روده را برطرف میکند.

بنابراین مشکل یبوست با این جوشانده به سادگی درمان میشود.

همچنین کلسترول خون را کنترل میکند. به این ترتیب مشکل اضافه وزن را درمان میکند.

خواص به برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که این میوه به دلیل داشتن خاصیت ضدویروسی و ضد باکتریایی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفولانزا مفید است.

به برای کاهش سطح قند خون

به یک میوه‌ای است که دارای فیبر فراوان بوده و شاخص گلیسمی کمی دارد و برای جلوگیری از افزایش سطح قند خون و همچنین کاهش میزان قند خون در افراد دیابتی مفید است.

خواص به دانه

داخل میوه‌ی «به» دانه‌هایی به رنگ قهوه‌ای یا قهوه‌ای تیره وجود دارد.

این دانه‌ها منبع بسیار خوبی از موسیلاژ (لعاب) هستند و حدود ۲۰ تا ۲۲ درصد وزن دانه را لعاب روی آن تشکیل می‌دهد.

دانه‌های «به» به دلیل وجود لعاب، در رفع التهابات مخاط‌ ها، سرفه و گرفتگی صدا نقش بسزایی دارند.

به علاوه، آن‌ها در مصارف صنعتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند به طوری که از لعاب این دانه در محصولات آرایشی و مجعد کردن موها استفاده می‌شود.

البته یکی دیگر از موارد مصرف لعاب دانه «به» آهار دادن پارچه‌های گران‌قیمت است.

به دانه دارای خواص ضدباکتریایی قوی است. می توانید از آن برای رفع بوی بد دهان، گلو درد و آفت های دهان استفاده کنید.

لعاب به دانه به درمان سوختگی کمک می کند و می توانید آن را روی جای سوختگی بمالید.

لعاب موجود در به دانه به رفع گلو درد و سرفه های خشک کمک می کند.

به دانه باعث کاهش وزن هم می شود زیرا چربی، کالری و نمک کمی دارد.

از طرف دیگر، به دانه سرشار از فیبر و ویتامین C است که هر دو به کنترل وزن کمک می کنند.

زمانی که آن را به غذایی اضافه می کنید، طعم خوبی به آن می دهد.

به دانه سیستم گوارش را نیز تقویت می کند.

به دانه برای درمان زخم معده مفید است، یبوست و اسهال را برطرف می کند و به این ترتیب، به گوارش بهتر کمک می کند که این به دلیل فیبر موجود در آن است.

نکته ی جالب دیگر این است که زمانی که با مواد غذایی ترکیب می شود، به گوارش آن ها کمک می کند؛

به عنوان نمونه، اگر به گوشت اضافه شود، باعث گوارش پروتئین می شود.

مصرف به دانه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

به دانه حاوی پکتین است که کلسترول خون را پایین می آورد.

به دانه به استحکام بیشتر رگ ها و جلوگیری از تصلب شراین کمک می کند و می تواند فشار خون را کاهش دهد.

به دانه خاصیت دیگری هم دارد و آن مبارزه با سرطان است.

سرطان معمولاً در اثر فعالیت رایکال های آزاد به وجود می آید.

به دانه حاوی آنتی اکسیدان های خاصی است که با این رادیکال های آزاد سرطان زا مقابله می کنند.

برای مصرف به دانه می‌توانید یک قاشق چای‌خوری از دانه‌های آن را کمی در آب خیس و سپس استفاده کنید، همچنین می توانید به صورت دمنوش به از آن استفاده کنید.

همچنین می‌توانید چند «دانه به» روی زبان قرار دهید و لعاب آن را ظرف چند دقیقه بمکید.

جوشانده‌ی دانه به: ۳۰ گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آن‌قدر بجوشانید تا به صورت ژله در آید.

توجه داشته باشید که دانه «به» را باید فقط به طریقی که گفته شد، مصرف کرد و هرگز نباید آن را به صورت له‌شده یا خردشده، جوشاند و خورد، زیرا با این کار، موادی به نام آمیگدالین در «دانه به» تجزیه (هیدرولیز) می‌شوند و اسید سیانیوریک تولید می‌کنند که اسیدی خطرناک است.

با مکیدن یا خوردن دانه به، لعاب از روی آن جدا و دانه بدون هیچ تغییری دفع می‌شود. در این صورت خطر تولید اسید سیانیوریک وجود ندارد، اسید سیانیوریک فقط با له یا خرد شدن دانه در محیط معده تولید می‌شود.

خواص به در طب سنتی

طبع به گرم و خشک است، اما گرمای آن زیاد نیست و برخی از حکمای طب سنتی طبع آن را متمایل به معتدل دانسته ‎اند.

مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج به، مصرف آن همراه انیسون یا عسل و مربا کردن آن با عسل است.

به تقویت کنده قلب است.

ادرار آور است.

نرم کننده سینه است.

مقوی معده و دستگاه هاضمه است.

قابض است.

برگهای برگ به تسکین درد در دوران قاعدگی کمک می کند.

در تخلیه و کاهش ترشحات واژن موثر است.

برای عملکرد صحیح کبد و پاکسازی کبد مفید است.

به صورت قابل توجهی برای زخم های زخم معده مفید است.

در بیماری هایی مانند برونشیت نقش بهبود دهنده داردد.

تارهای صوتی و گلو را نرم می کند.

کسانی که از بی خوابی رنج می برند، دمنوش میوه به برایشان عالی است.

برگ درخت کنیز برای مشکل سوء هاضمه مفید است.

بدن را آرام می کند و استرس را کاهش می دهد.

کسانی که از تنگی نفس رنج می برند دمنوش برگ درخت به برایشان یکی از درمان های سریع باشد.

برگ درخت به مشکل اسهال را در مدت زمان کوتاهی برطرف می کند.

استحمام با چای ولرم شده برگ انبه زیبایی پوست بدن شما را تضمین می کند.

تب را می کاهد.

۱از بیماران قلبی در برابر مشکلات جدی تر این عضو مهم محافظت می کند.

۱برگ به از افراد در برابر میکروارگانیسم های مضر در سیستم گوارش محافظت می کند.

۱بیماران مبتلا به کم خونی از خاصیت ضد کم خونی این برگ به راحتی بهره مند می شوند.

برگ درخت به برای مشکل سوء هاضمه مفید است.

خونریزی را بند می‌آورد.

بهِ ترش مسهل است.

بهِ ترش برای تنگی نفس مفید است.

بهِ ترش استفراغ را بند می‌آورد.

 اسهال‌های ساده و اسهال خونی را درمان می‌کند.

به، بهترین و مفیدترین میوه برای مسلولین است.

خونریزی از رحم را متوقف می‌کند.

اثر مفید روی بواسیر درد.

برای هضم غذا مفید است.

خواص به برای مردان

به افزایش دهنده انرژی است و برای مردان که کار سخت انجام می دهند خیلی خوب است و تقویت کننده قوای جنسی است.

خواص به برای پوست

برخی از مطالعات نشان داده اند که اضافه کردن عصاره برگ درخت به ، به کرم صورت می تواند باعث کاهش تحریکات روی پوست حساس مانند خارش و سوزش شود.

علاوه بر این، کرم غنی شده با عصاره برگ درخت به ، از پوست حساس محافظت می کند و این توانایی به دلیل داشتن سطح بالای پلی فنول موجود در برگهای به است.

عصاره های برگ درخت به می تواند به درمان سوختگی های سبک کمک کند.

برگهای آرام درخت آرام و دارای خاصیت ضد التهابی بوده و از بروز عفونت های جدی در پوست سوخته جلوگیری می کنند.

از دیگر خواص به آنتی اکسیدان های آن هستند که توانایی مبارزه با رادیکال های آزاد بدن را دارند و با این کار موجب جلوگیری از پیری زود رس می شوند.

جوشانده «به» دانه روی پوست برای ترک لب، پوست و ناراحتی های بواسیر بسیار مناسب بوده و جوشانده برگ درخت به برای پانسمان سطح بدن و شست و شوی چشم به کار می رود.

خواص به برای زن باردار

بهتر است خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف کنند.

میوه به قابض است و نیز باعث تقویت سلول های جداره رحم شده و از این دو نظر در جلوگیری از سقط جنین در دوران بارداری بسیار موثر است.

از آن جایی که در طول دوران بارداری خانم ها عادت ماهیانه آن ها قطع می شود و در نتیجه مواد زائدی که از طریق خون حیض از بدن زن خارج می شدند در طول بارداری خارج نشده و در بدن خانم باردار باقی می مانند

این مواد زائد بر معده خانم باردار تاثیر منفی می گذارند. میوه به با تقویت معده و دستگاه گوارشی نقش عمده ای در جلوگیری و بهبود ویار حاملگی دارد.

میوه به به واسطه خاصیتی که دارد باعث باهوش شدن جنین می شود.

میوه به باعث زیبا شدن جنین و فرزند می شود و اگر شما طالب فرزندی زیبا هستید یکی از راه کارهای آن خوردن میوه به در طول دوران بارداری و حاملگی توسط مادر باردار می باشد.

خوردن میوه به عرق بدن را خوشبو می نماید. خوردن به توسط خانم باردار باعث خوشبو شدن نوزاد می شود.

مطابق حدیثی از حضرت علی (علیه السلام)، خوردن میوه به برای ضعف قلب مفید است و معده را پاک کرده و ذهن را روشنی می بخشد و آدم ترسو را شجاع می کند.

مطابق این حدیث ، نقش میوه به در تقویت قلب جنین و شجاع شدن فرزند کاملا مبرهن است.

طبق حدیثی از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) ، به غم و اندوه را از بین می برد ؛

پس میوه به می تواند به مادران بارداری که ممکن است دچار حالت غم و اندوه شده باشند کمک موثری در جهت زدودن غم و غصه آن ها بکند.

ضمنا مادر باردار می تواند شب هنگام خوابیدن ، چند عدد میوه به را در ظرفی در بالای سر خویش بگذارد که بوی به موجب آرامش خواهد شد.

میوه به دارای ویتامین ب می باشد و از این نظر در سیستم عصبی جنین می تواند موثر باشد و نیز میوه به می تواند سبب تعادل اعصاب مادر باردار شده و موجب کاهش استرس و احیانا افسردگی او بشود.

طمیوه به دارای مقدار زیاد پتاسیم می باشد و تحقیقات ثابت کرده است که مواد دارای پتاسیم در کاهش فشار خون موثر هستند؛

از اینرو مصرف به در دوران بارداری می تواند در کاهش فشار خون بارداری موثر باشد.

خواص به برای نوزادان و کودکان

به به دلیل سنگین بودم هضمش میوه ای مناسب برای کودکان و نوزادان نیست.

خواص به برای رحم

خوردن به و فرآورده های آن باعث تقویت جنین می شود.

مصرف به  و فرایندهای آن مانع از انداختن جنین توسط خانم های باردار می شود.

خونریزی رحم را متوقف می کند.

به گفته متخصصان ، میوه به برای تقویت معده و رحم بهتر است و چون نفخ ایجاد می کند ، بهتر است در صبحانه میل شود.

خواص به و سیب

دمنوش به با داشتن ترکیبات آنتی اکسیدانی میزان کلسترول بدن رو تنظیم و کلسترول های بد و مضر رو از بین می بره.

دمنوش به با ترکیبات گیاهی مغذی باعث رفع حالت تهوع و همچنین استفراغ های شدید میشه، این خاصیت به آنتی اکسیدان های موجود در به و دمنوش اون بر می گرده.

دمنوش به حاوی مقادیر زیادی ویتامین Cیه، ویتامین C خواص ضد آلرژی داره و روده رو تقویت می کنه، پس دمنوش به در کنترل بیماری های روده می تونه موثر باشه.

دمنوش سیب حاوی آنتی اکسیدان هاییه که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنن، این ترکیبات سیستم ایمنی بدن رو بهبود می بخشه و به مبارزه با انواع بسیاری از بیماری ها و عفونت ها کمک می پردازه.

خوردن دمنوش سیب در صبح باعث بهبود عملکرد معده میشه و با تخلیه ی روده یبوست رو از بین می بره.

عناصر فعال در دمنوش سیب باعث از بین رفتن کلسترول و چربی های بدن و کاهش فشار خون میشن، استفاه ی مداوم دمنوش سیب شما رو از بیماری های قلبی دور نگه می داره.

خواص به دانه و گلاب برای پوست

از به دانه و گلاب ماسکی تهیه می شود که برای خشکی پوست مفید است.

ماسک برای رفع خشکی پوست از گلاب و به دانه

۲ قاشق غذا خوری به دانه

یک لیوان گلاب

۲ قاشق چای خوری روغن بادام

به دانه را داخل گلاب ریخته و یک شب صبر کنید.

روز بعد آن را از صافی رد کرده و سپس روغن بادام را به آن اضافه کنید.

مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به پوست خود بمالید .

اجازه دهید ماسک به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست شما باقی بماند.سپس آن را بشویید.

شما می توانید حداکثر ۱ هفته مواد باقیمانده را نگهداری کنید.

هفته ای دو بار این ماسک را روی پوست خود بمالید.

آب به

جلوی خون ریزی را می گیرد.

جلوی تهوع و استفراغ غیرارادی را می گیرد.

سردرد را برطرف می کند.

از بین برنده تشنگی می باشد.

نحوه مصرف به

برای معالجه اسهال و ورم روده بزرگ ۴۰ تا ۵۰ گرم «به» را خرد کرده و ۱۵ دقیقه در یک لیتر آب بجوشانید و مصرف کنید.

«به دانه»، ورم معده را معالجه می‌کند. برای این منظور باید ۴ گرم آن را در ۱۲۰ گرم آب خیس کنید، سپس آن را آنقدر هم بزنید تا مایعی شکل سفیده تخم‌مرغ به دست آید.

جوشانده برگ درخت «به»، بی‌خوابی را درمان می‌کند.

برای این منظور باید یک مشت برگ‌های تازه آن را ۱۰ دقیقه در یک لیتر آب جوش بریزید تا دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و با عسل شیرین کنید.

دو قاشق سوپ‌خوری از این جوشانده را قبل از خواب بنوشید.

برای رفع بی‌خوابی ۳۰ گرم شکوفه «به» (تازه یا خشک کرده) را در یک لیتر آب جوش با عرق بهار نارنج مخلوط کنید و بنوشید.

برای درمان سوختگی، سرما زدگی و برطرف کردن انواع ترک‌های صورت و لب ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم «به دانه» را در یک لیتر آب بجوشانید و روزی چند مرتبه به ناحیه مورد نظر بمالید.

شربت «به‌لیمو» حرارت بدن را کاهش می‌دهد. برای تهیه این شربت ۲۵۰ گرم آب «به» را با سرکه، آب لیموی صاف و گلاب (هر یک به مقدار ۱۵۰ گرم) و مقداری قند بجوشانید تا قوام بیاید.

خواص به در روایات

امام باقرعلیه السلام می فرماید : میوه «بِهْ» غبار اندوه را از خاطر محو می کند، همان طور که انگشتان شما قطرات عرق را از پیشانی تان می برد.

امام صادق ؏ ؛ بِه خوردنش روى غذا سودمندتر است تا ناشتا هر کس احساس سنگینى مى‌کند آن را روى غذا بخورد.

روایت: حداوند تبارک و تعالی هیچ پیامبری و ولی پیامبری را مبعوث نکرد مگر همراه او به فرستاد (به بخورد).

پیامبر اکرم (ص) به بسیار دوست داشتن و می خوردند و به عنوان هدیه برای او به می آوردند و او نیز به دیگران به هدیه می دادند و به اصحاب توصیه می کردن که به بخورند.

روایت از پیامبر (ص): رایحه و بوی انبیاء، بوی به است عطر حورالعین عطر و رایحه یاس است و رایحه ملائکه رایحه و عطر گل سرخ است و رایحه و عطر دخترم حضرت فاطمه (س) رایحه یاس، گل سرخ و به است.

روایت: به را با هسته بخورید برای درمان ضعف و تقویت بدن.

روایت: هدیه دادن “به” مودت را تثبیت می کند (نسبت به کسی که هدیه می دهد و کسی که هدیه می گیرد).

روایت: به را به عنوان غذا(بصورت مداوم) مصرف کنید.

روایت: پیامبر (ص) به جعفر (برادر حضرت امیر) فرمودند به را بخور که به قلب را تقویت می کند.

روایت حضرت امیر: خوردن به تقویت کننده قلب ضعیف است

روایت از پیامبر اکرم (ص): به قلب را جم(قوی) می کند.(قلب را راحت می کند و آرامش می بخشد)

روایت: به تقویت کنند قلب است و قلب را زنده می کند.

روایت : خوردن به تقویت کننده قلب است و تیزهوشی قلب است.

روایت از امام صادق (ع): به هم مهموم را برطرف می کند همانگونه که دست عرق پیشانی را برطرف می کند.

روایت از امام صادق (ع): به را بخورید که ذهن را زیاد می کند و سنگینی سینه را برطرف می کند.

روایت از امام رضا (ع): به بخورید که عقل و مغز را زیاد می کند.

روایت معتبر: هر کس “به” بخورد خداوند به مدت چهل روز حکمت را بر زبان او جاری می کند.

روایت متواتر: “به” انسان را شجاع می کند و ترس او را می ریزد.

مضرات به

شواهد قطعی در مورد عوارض جانبی و مضرات این میوه نشان می‌دهد که دانه‌های آن دارای سیانید بوده که خوردن بیش از چند دانه باعث مسمومیت می شود.

یکی از نکاتی که باید در مصرف میوه به در نظر داشته باشید این است که حتما پرزها و کرک های روی میوه را پاک کنید سپس میوه را مصرف کنید.

پرزها و کرکهای روی میوه به علاوه بر اینکه بسیار سنگین هستند و باعث مشکلاتی در هضم می شوند ، برای صدا و حلق نیز مضر هستند و می توانند باعث مشکلاتی در حلق شوند.

صرف زیاد به، به کسانی که مبتلا به انسداد مجاری هستند، توصیه نمی‌شود جون جرم به دیرهضم است و باعث تشدید گرفتگی مجاری می‌شود.

مضر روده (جرم آن) است و کسانی که مشکلات گوارشی دارند بهتر است فقط آب به را مصرف کنند.

چون دارای مزاج گرم است، مصرف زیاد آن به گرم مزاجان توصیه نمی‎شود.

خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد و چون گرم است برای کسانی که گرم مزاج اند خوب نیست .

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.