; خواص دم کرده به و لاغری و جلوگیری از چربی خون - فال و خواب
فواید بادام درختی برای کودکان ؛ درمان ضعف و بی حالی کودک با مصرف بادام درختی

فواید بادام درختی برای کودکان ؛ درمان ضعف و بی حالی کودک با مصرف بادام درختی

فواید بادام درختی برای کودکان فواید بادام درختی برای کودکان ؛ درمان ضعف و بی حالی کودک با مصرف بادام درختی همگی در سایت فال …

طرز تهیه تخمه خربزه ؛ طرز تفت دادن تخمه خربزه در منزل برای خوردن

طرز تهیه تخمه خربزه ؛ طرز تفت دادن تخمه خربزه در منزل برای خوردن

طرز تهیه تخمه خربزه طرز تهیه تخمه خربزه ؛ طرز تفت دادن تخمه خربزه در منزل برای خوردن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

عوارض زیره سیاه چیست و مضرات خوردن زیره سیاه برای سلامتی

عوارض زیره سیاه چیست و مضرات خوردن زیره سیاه برای سلامتی

عوارض زیره سیاه چیست عوارض زیره سیاه چیست ؛ مضرات خوردن زیره سیاه برای سلامتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص دم کرده به

خواص دم کرده به ؛ لاغری و جلوگیری از چربی خون

خواص دم کرده به ؛ لاغری و جلوگیری از چربی خون همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : مضرات میخک برای کبد ؛ عوارض مصرف میخک برای افزایش چربی کبد

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

خواص دم کرده به چیست

طبع به گرم و خشک است، اما گرمای آن زیاد نیست و برخی از حکمای طب سنتی طبع آن را متمایل به معتدل دانسته ‎اند.

مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج به، مصرف آن همراه انیسون یا عسل و مربا کردن آن با عسل است.

به تقویت کنده قلب است.

ادرار آور است.

نرم کننده سینه است.

مقوی معده و دستگاه هاضمه است.

قابض است.

برگهای برگ به تسکین درد در دوران قاعدگی کمک می کند.

در تخلیه و کاهش ترشحات واژن موثر است.

برای عملکرد صحیح کبد و پاکسازی کبد مفید است.

به صورت قابل توجهی برای زخم های زخم معده مفید است.

در بیماری هایی مانند برونشیت نقش بهبود دهنده داردد.

تارهای صوتی و گلو را نرم می کند.

کسانی که از بی خوابی رنج می برند، دمنوش میوه به برایشان عالی است.

برگ درخت کنیز برای مشکل سوء هاضمه مفید است.

بدن را آرام می کند و استرس را کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید : خواص نبات برای لاغری ؛ خوردن چای سبز با نبات برای لاغری بدن

کسانی که از تنگی نفس رنج می برند دمنوش برگ درخت به برایشان یکی از درمان های سریع باشد.

برگ درخت به مشکل اسهال را در مدت زمان کوتاهی برطرف می کند.

استحمام با چای ولرم شده برگ انبه زیبایی پوست بدن شما را تضمین می کند.

تب را می کاهد.

۱از بیماران قلبی در برابر مشکلات جدی تر این عضو مهم محافظت می کند.

۱برگ به از افراد در برابر میکروارگانیسم های مضر در سیستم گوارش محافظت می کند.

۱بیماران مبتلا به کم خونی از خاصیت ضد کم خونی این برگ به راحتی بهره مند می شوند.

برگ درخت به برای مشکل سوء هاضمه مفید است.

خونریزی را بند می‌آورد.

بهِ ترش مسهل است.

بهِ ترش برای تنگی نفس مفید است.

بهِ ترش استفراغ را بند می‌آورد.

 اسهال‌های ساده و اسهال خونی را درمان می‌کند.

به، بهترین و مفیدترین میوه برای مسلولین است.

خونریزی از رحم را متوقف می‌کند.

اثر مفید روی بواسیر درد.

برای هضم غذا مفید است.

آشنایی با دیگر خواص به

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص به آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با به

میوه به که با نام بهی هم شناخته می شود یکی از میوه های درختی است که طعمی ترش و گس دارد.

این میوه به همراه میوه های شناخته شده ای مانند سیب ، گلابی ، ازگیل ، زردآلو ، آلو و هلو در خانواده گلسرخیان دسته بندی می شود.

به گونه های بسیار متنوعی دار که شناخته شده ترین انواع آن به آناناسی و به معطر هستند.

از شناخته شده ترین خوراکی ها و غذاهایی که در آشپزی ایرانی با میوه به تهیه می شود می توان به خورش به آلو و مربای به اشاره کرد.

خاصیت ضد التهابی

یکی از خاصیت های میوه به این است که برای کاهش علائم بیماری هایی که باعث التهاب در بدن می شوند بسیار مناسب است.

این میوه پر خاصیت سرشار از ویتامین C است و به همین دلیل دارای خاصیت ضد التهابی و ضد حساسیست می باشد.

میوه به علاوه بر خاصیت ضد التهابی دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی نیز می باشد و به همین جهت می تواند برای درمان عفونت مثانه مثمر ثمر باشد.

علاوه بر این از عصاره میوه به می توان برای بهبود بیماری پوستی درماتیت آتوپیک نیز استفاده کرد.

خواص به برای کاهش فشار خون

یکی از مواد معدنی مهمی که در میوه به وجود دارد پتاسیم است که برای کاهش فشارخون بسیار مفید بوده و بیماری آترواسکلروز را کاهش می‌دهد.

کاهش فشار خون سبب کاهش بیماری‌های قلبی عروقی، حملات قلبی و سکته قلب می شود

خواص به برای افزایش انرژی و گرم شدن بدن

علاوه بر مصرف میوه به صورت خام شما می توانید از دمنوش به نیز استفاده کنید.

چای و دمنوش به را در شب‌های سرد زمستان برای گرم شدن و افزایش انرژی میل کنید.

ورقه‌های خشک‌شده این میوه را در یک لیوان آب جوش ریخته بگذارید ده الی پانزده دقیقه باقی بماند و سپس آن را میل کنید.

شما می‌توانید از عسل نیز برای شیرین کردن این چای استفاده کنید.

خواص به برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که این میوه به دلیل داشتن خاصیت ضدویروسی و ضد باکتریایی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفولانزا مفید است.

خواص به برای مردان

به افزایش دهنده انرژی است و برای مردان که کار سخت انجام می دهند خیلی خوب است و تقویت کننده قوای جنسی است.

خواص به و سیب

دمنوش به با داشتن ترکیبات آنتی اکسیدانی میزان کلسترول بدن رو تنظیم و کلسترول های بد و مضر رو از بین می بره.

دمنوش به با ترکیبات گیاهی مغذی باعث رفع حالت تهوع و همچنین استفراغ های شدید میشه، این خاصیت به آنتی اکسیدان های موجود در به و دمنوش اون بر می گرده.

دمنوش به حاوی مقادیر زیادی ویتامین Cیه، ویتامین C خواص ضد آلرژی داره و روده رو تقویت می کنه، پس دمنوش به در کنترل بیماری های روده می تونه موثر باشه.

دمنوش سیب حاوی آنتی اکسیدان هاییه که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنن، این ترکیبات سیستم ایمنی بدن رو بهبود می بخشه و به مبارزه با انواع بسیاری از بیماری ها و عفونت ها کمک می پردازه.

خوردن دمنوش سیب در صبح باعث بهبود عملکرد معده میشه و با تخلیه ی روده یبوست رو از بین می بره.

عناصر فعال در دمنوش سیب باعث از بین رفتن کلسترول و چربی های بدن و کاهش فشار خون میشن، استفاه ی مداوم دمنوش سیب شما رو از بیماری های قلبی دور نگه می داره.

آب به

جلوی خون ریزی را می گیرد.

جلوی تهوع و استفراغ غیرارادی را می گیرد.

سردرد را برطرف می کند.

از بین برنده تشنگی می باشد.

نحوه مصرف به

برای معالجه اسهال و ورم روده بزرگ ۴۰ تا ۵۰ گرم «به» را خرد کرده و ۱۵ دقیقه در یک لیتر آب بجوشانید و مصرف کنید.

«به دانه»، ورم معده را معالجه می‌کند. برای این منظور باید ۴ گرم آن را در ۱۲۰ گرم آب خیس کنید، سپس آن را آنقدر هم بزنید تا مایعی شکل سفیده تخم‌مرغ به دست آید.

جوشانده برگ درخت «به»، بی‌خوابی را درمان می‌کند.

برای این منظور باید یک مشت برگ‌های تازه آن را ۱۰ دقیقه در یک لیتر آب جوش بریزید تا دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و با عسل شیرین کنید.

دو قاشق سوپ‌خوری از این جوشانده را قبل از خواب بنوشید.

برای رفع بی‌خوابی ۳۰ گرم شکوفه «به» (تازه یا خشک کرده) را در یک لیتر آب جوش با عرق بهار نارنج مخلوط کنید و بنوشید.

برای درمان سوختگی، سرما زدگی و برطرف کردن انواع ترک‌های صورت و لب ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم «به دانه» را در یک لیتر آب بجوشانید و روزی چند مرتبه به ناحیه مورد نظر بمالید.

شربت «به‌لیمو» حرارت بدن را کاهش می‌دهد. برای تهیه این شربت ۲۵۰ گرم آب «به» را با سرکه، آب لیموی صاف و گلاب (هر یک به مقدار ۱۵۰ گرم) و مقداری قند بجوشانید تا قوام بیاید.

خواص به در روایات

امام باقرعلیه السلام می فرماید : میوه «بِهْ» غبار اندوه را از خاطر محو می کند، همان طور که انگشتان شما قطرات عرق را از پیشانی تان می برد.

امام صادق ؏ ؛ بِه خوردنش روى غذا سودمندتر است تا ناشتا هر کس احساس سنگینى مى‌کند آن را روى غذا بخورد.

روایت: حداوند تبارک و تعالی هیچ پیامبری و ولی پیامبری را مبعوث نکرد مگر همراه او به فرستاد (به بخورد).

پیامبر اکرم (ص) به بسیار دوست داشتن و می خوردند و به عنوان هدیه برای او به می آوردند و او نیز به دیگران به هدیه می دادند و به اصحاب توصیه می کردن که به بخورند.

روایت از پیامبر (ص): رایحه و بوی انبیاء، بوی به است عطر حورالعین عطر و رایحه یاس است و رایحه ملائکه رایحه و عطر گل سرخ است و رایحه و عطر دخترم حضرت فاطمه (س) رایحه یاس، گل سرخ و به است.

روایت: به را با هسته بخورید برای درمان ضعف و تقویت بدن.

روایت: هدیه دادن “به” مودت را تثبیت می کند (نسبت به کسی که هدیه می دهد و کسی که هدیه می گیرد).

روایت: به را به عنوان غذا(بصورت مداوم) مصرف کنید.

روایت: پیامبر (ص) به جعفر (برادر حضرت امیر) فرمودند به را بخور که به قلب را تقویت می کند.

روایت حضرت امیر: خوردن به تقویت کننده قلب ضعیف است

روایت از پیامبر اکرم (ص): به قلب را جم(قوی) می کند.(قلب را راحت می کند و آرامش می بخشد)

روایت: به تقویت کنند قلب است و قلب را زنده می کند.

روایت : خوردن به تقویت کننده قلب است و تیزهوشی قلب است.

روایت از امام صادق (ع): به هم مهموم را برطرف می کند همانگونه که دست عرق پیشانی را برطرف می کند.

روایت از امام صادق (ع): به را بخورید که ذهن را زیاد می کند و سنگینی سینه را برطرف می کند.

روایت از امام رضا (ع): به بخورید که عقل و مغز را زیاد می کند.

روایت معتبر: هر کس “به” بخورد خداوند به مدت چهل روز حکمت را بر زبان او جاری می کند.

روایت متواتر: “به” انسان را شجاع می کند و ترس او را می ریزد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.