; طرز تهیه و مصرف جوانه گندم و آموزش درست کردن جوانه گندم - فال و خواب
خواص بادام شیرین ؛ همه چیز درباره خاصیت درمانی خوردن بادام شیرین

خواص بادام شیرین ؛ همه چیز درباره خاصیت درمانی خوردن بادام شیرین

خواص بادام شیرین خواص بادام شیرین ؛ همه چیز درباره خاصیت درمانی خوردن بادام شیرین همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

بالنگو و بارهنگ ؛ خاصیت مصرف بالنگو و بارهنگ برای تهیه شربت

بالنگو و بارهنگ ؛ خاصیت مصرف بالنگو و بارهنگ برای تهیه شربت

بالنگو و بارهنگ بالنگو و بارهنگ ؛ خاصیت مصرف بالنگو و بارهنگ برای تهیه شربت همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

پنیر نخل برای بارداری و خواص و مضرات مصرف پنیر نخل برای زن باردار

پنیر نخل برای بارداری و خواص و مضرات مصرف پنیر نخل برای زن باردار

پنیر نخل برای بارداری پنیر نخل برای بارداری ؛ خواص و مضرات مصرف پنیر نخل برای زن باردار همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

طرز تهیه و مصرف جوانه گندم

طرز تهیه و مصرف جوانه گندم ؛ آموزش درست کردن جوانه گندم

طرز تهیه و مصرف جوانه گندم ؛ آموزش درست کردن جوانه گندم همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه و مصرف جوانه گندم

این روش درست کردن جوانه برای هر دانه ای مناسب می باشد، برای طرز تهیه جوانه گندم، دانه ها را از شب تا صبح در آب خیس کنید و آن را در جای نیمه گرم قرار بدهید (بعضی دانه ‌ها نیاز به خیس کردن ندارند).

بعد از خیس کردن و آبکش کردن، آن را به آرامی زیر شیر آب نگهدارید و بعد در همان آبکش قرار بدهید، آب آن خوب برود تا خراب نشوند.

آن ها را داخل دستمال تمیز و مرطوبی قرار بدهید و آن را داخل ظرفی بگذارید و روی آن را بپوشانید و در آن را بگذارید و هر صبح و شب عمل شستن (به آرامی) و آبکش‌ کردن را تکرار کنید.

در تابستان زمانی که هوا خیلی گرم است عمل شستن را سه بار در طول شبانه روز تکرار کنید.

در تمام این مدت ظرف را در مکانی تاریک و گرم نگه دارید. توجه کنید که باید خیلی کم آب در ته دانه ها وجود داشته باشد.

اگر در دمای حدود ۲۲ درجه ‌ی سانتیگراد و محل تاریک قرار بدهید، دانه خیلی زود جوانه می زند.

بستگی به نوع دانه، بین سه تا پنج روز و گاهی بیشتر‌ جوانه آماده است.

اکنون جوانه ها را داخل سینی بریزید و دستمال مرطوب را روی آن بیندازید و پشت پنجره رو به آفتاب قرار بدهید و جوانه ها را همیشه مرطوب نگه دارید تا اندکی بیشتر رشد کند (آبکش‌ کردن را فراموش نکنید).

بعد از ۱ تا ۲ روز قرار دادن جوانه ها در جلوی نور خورشید، جوانه آماده ‌ی خوردن است.

آن را بار دیگر به آرامی آبکش کنید و در ظرفی در بسته در یخچال نگه دارید و استفاده کنید.

مقدار مصرف جوانه گندم در روز می تواند به رفع مشکلاتی از قبیل بی خوابی و تقویت حافظه کمک کند.

با توجه به خواص جوانه گندم این ماده مواد تشکیل دهنده ی مواد غذایی بسیاری است و می توان آن را در غذاهای مختلف استفاده کرد.

نکته ی مثبت در طریقه مصرف جوانه گندم آن است که می توان آن را به شیوه های مختلف مورد استفاده قرار داد.

بسیاری از مردم از جمله مردم هند با آگاهی به فواید جوانه گندم روزانه روزانه جوانه گندم را بخشی از رژیم غذایی خود قرار داده اند.

یک طریقه مصرف جوانه گندم چرخ کردن آن و افزودن به غذا است.

همچنین می توان آن را به صورت پودر درآورد و از خواص پودر جوانه گندم نیز بهره مند شد.

با استفاده از پودر جوانه گندم با آرد جوانه گندم می توان ماسک جوانه گندم درست کرد و از خواص جوانه گندم برای پوست صورت نیز برخوردار شد.

با توجه به خواص جوانه گندم برای پوست از آن در تهیه کرم جوانه گندم نیز استفاده می شود و می توان از خواص کرم جوانه گندم نیز بهره مند شد.

استفاده از جوانه گندم تازه در سالاد نیز علاوه بر زیباتر شدن ظاهر و طعم بهتر، به افزایش خواص آن نیز کمک می کند.

روغن جوانه گندم نیز علاوه بر طعم عالی می تواند به درمان بسیاری از بیماری ها کمک کند.

آشنایی با دیگر خواص جوانه گندم

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جوانه گندم آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با جوانه گندم

پودر جوانه گندم از پودر کردن گندم های جوانه زده حاصل می شود.

از خواص پودر جوانه گندم می‌توان به افزایش رشد وزنی و قدی کودکان، تقویت حافظه، درمان ریزش مو، پیشگیری از سفید شدن موها، جوانسازی پوست و چاقی صورت اشاره کرد.

پودر جوانه گندم مکملی بسیار مفید برای بدن می باشد که هم می تواند چاق کننده و هم لاغر کننده باشد. اگر این پودر را به قصد چاق شدن مصرف میکنید باید ده دقیقه پس از غذا آن را میل کنید.

اما اگر قصد لاغر شدن دارید باید پودر را ده دقیقه قبل از غذا میل کنید. البته علاوه بر افزایش یا کاهش وزن این پودر دارای خواص بیشماری است از جمله جلوگیری از ریزش موها و زیبایی پوست.

پودر جوانه گندم یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامین E و ویتامین های گروه B است. ویتامین E امروز به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود.

سلنیوم و منیزیم موجود در جوانه گندم ، در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان موثر شناخته شده است.

جوانه گندم برای تقویت سیستم ایمنی بدن

جوانه گندم دارای نوعی پروتئین به نام هیدرولیزات می باشد که با افزایش فعالیت آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند با رادیکال‌های آزاد موجود در بدن مبارزه کرده و آن‌ها را نابود کند.

از وظایف پروتئین می‌‌توان به تولید آنتی‌بادی در بدن اشاره کرد که برای مقابله با میکروب عفونت و بیماری‌های خاص ضروری می باشد.

خواص جوانه گندم برای بهبود عملکرد سیستم عصبی

اسیدهای چرب امگا سه موجود در جوانه گندم بر روی عملکرد سیستم عصبی بسیار مفید بوده و می‌تواند خلق و خو را بهبود ببخشد که این امر باعث کاهش سطح استرس و اضطراب می‌شود.

جوانه گندم برای سرطان

اضافه کردن جوانه گندم به رژیم غذایی باعث کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان می شود چرا که از متابولیسم گلوکز در سلول‌های بنیادی جلوگیری کرده و با مهار کیناز که یک فعالیت سرطانی در سلول‌ها می‌باشد می‌تواند با این بیماری مقابله کند.

خواص جوانه گندم برای سلامت قلب

جوانه گندم از سلامت قلب محافظت کرده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، حمله قلبی و سکته را کاهش می‌دهد.

اسیدهای چرب امگا سه موجود در جوانه گندم برای عملکرد قلب بسیار مفید است.

خواص جوانه گندم و ماش

جوانه گندم ما را خوش خلق می کند

جوانه گندم سرشار از ویتامین های گروه B و E است و نسبت به دانه آن ۳ تا ۱۲ برابر ویتامین B و ۳ برابر ویتامین E دارد و در هر ۱۰۰ گرم آن ۲۰۰ کالری انرژی نهفته است.

ویتامین B موجود در جوانه گندم با تنظیم سیستم عصبی، کم خوابی، استرس، خستگی و بی حالی را رفع و باعث آرامش خاطر می شود.

این جوانه به واسطه سلنیوم، منیزیم و ویتامین E رادیکال های آزاد مضر بدن را حذف و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش فعالیت های مغزی می شود.

همچنین فعالیت غدد جنسی را زیاد و اکسیژن بدن را تامین می کند و برای رفع التهابات بدن مفید است.

جوانه ماش سموم بدن را دفع می کند.

این جوانه سرشار از ویتامین C بوده و به جذب آهن مواد غذایی کمک می کند.

خاصیت بارز این جوانه برطرف کردن خستگی و رخوت است.

جوانه ماش باعث ازدیاد شیر مادران شده، ادرارآور است، سموم بدن را دفع می کند و صفرابر است. این جوانه خاصیت چاق کنندگی ندارد.

خواص جوانه گندم و جو

طبع جوانه گندم گرم و خشک و معتدل است.

جوانه گندم یک منبع عالی از پروتئین های گیاهی، فیبر و چربی های سالم و همچنین منیزیم، روی، تیامین، فولات، پتاسیم، سلنیوم و فسفر می باشد.

جوانه گندم همچنین دارای ویتامین E و خواص آنتی اکسیدانی بالایی می باشد.

محققان معتقدند که جوانه گندم می تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کرده، باعث کاهش وزن و لاغری شود و از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری کند همچنین جوانه گندم برای درمان علائم یائسگی و حفظ سلامت قلب در زنان یائسه مفید می باشد.

جوانه جو دارای مقادیر بالای فیبر، ویتامین، مواد معدنی مانند سلنیوم، مس، کروم، فسفر، منیزیم، نیاسین و آنتی اکسیدان می باشد.

طبع جوانه جو سرد و خشک می باشد. جوانه جو برای سلامتی قلب و پیشگیری و درمان دیابت مفید می باشد.

خواص جوانه گندم برای کاهش کلسترول خون

جوانه گندم به دلیل داشتن فیبر فراوان به کاهش کلسترول بد خون کمک کرده و باعث بهبود عملکرد کلسترول خوب خون در بدن می‌شود.

فیتوسترول و اکتاواسانول موجود در آن باعث کاهش کلسترول بد خون می شود.

خواص جوانه گندم برای پرندگان

ارزش غذایی چهار قاشق غذاخوری جوانه گندم معادل یک کف دست نان است.

این جوانه نسبت به دانه آن سه تا ۱۲ برابر ویتامین B و سه برابر ویتامین E دارد وبه واسطه سلنیوم، منیزیم و ویتامین E رادیکال‌های آزاد مضر بدن را حذف می‌کند و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش فعالیت‌های مغزی و غدد جنسی می‌شود.

سمنو، سوهان و حلیم به شرطی که با جوانه گندم تهیه شده باشد تا حدودی خواص این جوانه را دارد.

نحوه صحیح تغذیه با جوانه گندم به این صورت است که اولین جوانه ای که زد باید مصرف کرد و الباقی رو در یخچال گذاشت تا رشدش کمتر شود اگر اندازه جوانه زیادتر شود نباید به پرنده داد و بنوعی سمی حساب می آید و تمام خواص آن به نوک اول آن است.

از خرید پودر یا بسته آماده جوانه گندم از سوپرمارکت ها برای تغذیه ی پرنده خودداری کنید چون یکی از عوامل تلف شدن پرندگان می باشد.

گندم بهتر است بصورت جوانه به پرنده داده شود تا پخته چون خواص جوانه چندین برابر بیشتر از پخته ی آن است.

طبع گندم گرم است و برای مست کردن پرنده نیز کاربرد دارد.

اگر نمیخواهید جفتتان هنگام جوجه داری مست شود نباید جوانه رو قطع کرد بلکه در کنار طبع گرمی که دارد غذایی با طبع سرد قرار داد.

اگر پرنده دارید و مطالب مرتبط با تغذیه پرندگان برای شما جذاب است ما به شما خواندن مقاله خواص زردچوبه برای کبوتر توصیه می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 12 بهمن 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.