خواص پاپایا ؛ برای کبد و پوست و خواص روغن و هسته و دانه پاپایا

خواص پاپایا

خواص پاپایا ؛ برای کبد و پوست و خواص روغن و هسته و دانه پاپایا

خواص پاپایا ؛ برای کبد و پوست و خواص روغن و هسته و دانه پاپایا همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص گلابی ؛ در لاغری و طب سنتی برای پوست صورت و قلب و تب و اسپرم

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با میوه پاپایا

پاپایا که با نام پاپایه هم شناخته می شود میوه ای با رنگ نارنجی یا زرد کهربایی است که بومی قاره امرکیا می باشد.

پاپایا به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند گل کلم ، کلم بروکسل و کلم بروکلی در راسته کلم سانان دسته بندی می شود.

پاپایا میوه گیاه کاریکا پاپایا است. رشد این میوه در آمریکای مرکزی و جنوب مکزیک شروع ‌شده، اما در حال حاضر در بسیاری از نقاط جهان نیز رشد کرده‌ است.

پاپایا حاوی یک آنزیم به نام papain است که می ‌تواند زنجیره‌ های سخت پروتئین موجود در گوشت ماهیچه را تجزیه کند.

به همین دلیل، هزاران سال است که مردم از این میوه به منظور هضم پروتئین گوشت استفاده می کنند.

اگر پاپایا رسیده باشد، می ‌تواند خام خورده شود. با این حال، پاپایا خام باید همیشه قبل از خوردن پخته شود.

اهمیت این موضوع در به خصوص خانم های باردار بسیار مورد توجه است، چرا که پاپایا نارس حاوی مقادیر بالایی لاتکس است که باعث انقباض رحم می شود و ممکن است موجب سقط جنین شود.

پاپایا شبیه به گلابی است و می تواند طولی معادل ۵۱ سانتی متر داشته باشد.

وقتی که این میوه مفید هنوز نارس و کال باشد پوست آن سبز است و زمانی که رسیده باشد پوستی نارنجی رنگ خواهد داشت.

گوشت آن نیز ممکن است زرد، نارنجی و یا قرمز باشد.

علاوه بر این، این میوه دارای دانه ‌هایی سیاه است که خوردنی اما تلخ هستند.

بیشتر بخوانید : خواص نارنگی ؛ و لیمو شیرین برای یبوست و کرونا و کبد و لاغری و در بارداری

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات پاپایا را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص پاپایا و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خواص پاپایا برای درمان دندان درد

طبق تحقیقات انجام‌شده پاپایا برای درمان مشکلات دهان و لثه بسیار مؤثر می‌باشد و می‌‌توان مقداری پوره پاپایا را بر روی دندان‌ها مالیده تا دندان درد رفع شود.

خواص پاپایا برای تقویت سیستم ایمنی بدن

تحقیقات انجام‌شده در کشور ژاپن بیانگر این امر می باشد که آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین سی موجود در پاپایا به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و از ابتلا به بیماری‌های مختلف مانند یرقان، زردی، سرماخوردگی، برونشیت و بیماری‌های کلیوی جلوگیری می کند.

خواص پاپایا برای افزایش رشد مو

اسید فولیک در پاپایا وجود دارد که باعث افزایش گردش خون و تقویت فولیکول‌های مو شده و باعث رشد بهتر موهای سر می شود.

خواص پاپایا برای سلامت چشم

بتاکاروتن که عامل رنگ نارنجی میوه پاپایا می باشد از بیماری‌های چشمی جلوگیری کرده و برای بهبود بینایی و جلوگیری از بیماری‌های چشمی در سنین بالا مؤثر است.

خواص پاپایا برای کاهش استرس و اضطراب

در پاپایا ویتامین سی به فراوانی یافت می‌شود که می‌تواند جریان هورمون‌های استرس را تنظیم کرده و باعث کاهش اضطراب و استرس شود.

خواص پاپایا برای خواص ضد سرطان

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که پاپایا و برگ های درخت پاپایا دارای خاصیت ضدسرطانی و ضد توموری قوی است.

بیشتر بخوانید : خواص نخود ؛ کشمش پخته و نارس سیاه برای زنان و عسل و مضرات نخود

برای جلوگیری از انواع سرطان‌ها از جمله سرطان لوزالمعده و سرطان پروستات بهتر از دارو عمل می‌کند.

خواص پاپایا برای کاهش فشار خون

پتاسیم موجود در این میوه اثرات سدیم را به راحتی کنترل کرده و به‌‌عنوان یک وازودیلاتور عمل می‌کند که باعث بهبود جریان خون در رگ‌ها شده و فشارخون را کاهش می دهد.

خواص پاپایا برای درمان یبوست

فیبر موجود در پاپایا با افزایش حرکات روده به جلوگیری و درمان یبوست کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید : خواص شاه توت ؛ و عسل در طب سنتی و بارداری برای کبد و لاغری و دیابت

همچنین پاپایا به درمان هموروئید های دردناک نیز کمک می کند.

خواص پاپایا برای کاهش وزن و لاغری

یکی از میوه‌های با کالری پایین پاپایا است و همچنین فیبر موجود در این میوه باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری باعث کاهش وزن می شود.

خواص پاپایا برای بهبود گوارش

آنزیم پاپائین موجود در این میوه باعث بهبود هضم غذا شده و برای سلامت دستگاه گوارش و از بین بردن کرم‌های روده بسیار مؤثر است.

خواص پاپایا برای مناسب برای کودکان

پاپایا یک میوه‌ای است که به‌راحتی هضم می‌شود و می‌‌توان از سن هفت ماهگی به رژیم غذایی نوزاد اضافه شود.

بیشتر بخوانید : خواص هلو انجیری ؛ در بارداری و طب سنتی و برای جنین و طبع آن گرم است یا سرد

همان‌طورکه بیان شد فیبر موجود در این میوه باعث بهبود حرکات روده شده و برای درمان یبوست در نوزادان و کودکان بسیار مؤثر است.

خواص پاپایا در طب سنتی

پوست پاپایا حاوی آنزیم هایی است که با کاهش چین و چروک به جوان سازی پوست صورت کمک می کنند. همچین مقادیر بالای ویتامین C موجود در میوه پاپایا با افزایش تولید کلاژن برای جوان سازی پوست صورت مفید می باشد.

آنزیم پاپایان موجود در میوه پاپایا با کاهش التهاب پوست به درمان آکنه و جوش صورت و التهاب و قرمزی جای جوش کمک می کند.

پاپایا خواص آب رسانی قوی دارد و برای کسانی که پوست خشک دارند می تواند به عنوان یک مرطوب کننده ی طبیعی عمل کند.

اسید آلفا هیدروکسی و بتاکاروتن موجود در پاپایا با پاک سازی پوست به روشن شدن رنگ پوست، از بین بردن پوست مرده و پاک سازی پوست صورت کمک می کنند.

پاپایا سبز خواص سفید کنندگی دارد و برای درمان سیاهی دور چشم مفید می باشد.

پاپایا یکی از بهترین روش های خانگی برای درمان ویتیلیگو یا پیسی می باشد؛

اگر پاپایا له شده را بر روی مناطق آسیب دیده بمالید با افزایش تولید ملانین، رنگ پوست را به حالت طبیعی بر می گرداند.

مالیدن آب پاپایا بر روی مناطق آسیب دیده پوست هم به درمان پیسی کمک می کند.

آنزیم پاپایان موجود در پاپایا برای درمان بیماری های پوستی مانند اگزما و پسوریازیس مفید بوده و همچین به کاهش خارش و قرمزی پوست هم کمک می کند.

با استفاده ی موضعی و خوراکی پاپایا می توانید به درمان اگزما و پسوریازیس کمک کنید.

پاپایا برای درمان ملاسما یا لک صورت مفید می باشد؛ یک لایه ی نازک پاپایا رسیده را بر روی لک ها بگذارید تا هم پوست را نرم کند و هم با تدریج لک های صورت را درمان کند.

ویتامین A و C و همچنین آنزیم پاپائین موجود در میوه پاپایا برای درمان لکه های قهوه ای پوست مفید هستند.

پاپایا دارای اسید فولیک است که لا افزایش گردش خون به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

یکی از بهترین مزایای دانه های پاپایا این است که چون خواص ضد قارچی دارد، می تواند به درمان شوره سر کمک کند.

مقادیر بالای ویتامین A موجود در پاپایا برای مرطوب کردن و نرم کردن موی سر مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در میوه پاپایا باعث کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ می شود.

بسیاری از مطالعات نشان داده که پاپایا و آب پاپایا به بهبود عملکرد پانکراس برای تولید انسولین کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت نوع دو را در افراد کاهش می دهد.

فراموش نکنید که پاپایا مقادیر بالایی فروکتوز دارد بنابراین افراد مبتلا به دیابت بهتر است در مصرف آن اعتدال را رعایت کنند.

مقادیر بالای پتاسیم موجود در میوه پاپایا اثرات سدیم خون را کنترل کرده و به عنوان یک وازودیلاتور باعث بهبود جریان خون در رگ ها شده و فشار خون بالا را کاهش می دهد.

پاپایا یکی از میوه های با کالری پایین می باشد، همچنین مقادیر بالای فیبر موجود در پاپایا باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

پاپایا میوه ای است که به راحتی هضم می شود و شما می توانید آن را از سن ۷ ماهگی به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کنید.

مقادیر بالای فیبر موجود در پاپایا به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای درمان یبوست در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

مقادیر بالای آنزیم پاپائین موجود در میوه ی پاپایا به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای سلامتی دستگاه گوارش و کشتن کرم روده مفید می باشد.

مقادیر قابل توجه فیبر موجود در پاپایا با افزایش حرکات روده به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند. همچنین پاپایا به درمان هموروئید های دردناک هم کمک می کند.

محققان کشف کردند که پاپایا و برگ های درخت پاپایا خواص ضد سرطان و ضد تومور قوی داشته و برای پیشگیری و درمان انواع سرطان ها از جمله سرطان لوزالمعده و سرطان پروستات حتی از دارو هم بهتر عمل می کند.

مقادیر بالای ویتامین های A، C و E موجود در میوه پاپایا برای پیشگیری از ابتلا به آترواسکلروزیس و بیماری های قلبی مفید هستند.

مقادیر بالای کاروتنوئید های موجود در پاپایا از چسبیدن کلسترول به دیواره ی رگ های خونی جلوگیری کرده و خطر حمله ی قلبی و سکته ی قلبی را کاهش می دهد.

پاپایا به عنوان یک منبع خوب فیبر شناخته می شود که می تواند به کاهش کلسترول بد خون کمک کند.

بتا کاروتن که عامل رنگ نارنجی میوه ی پاپایا می باشد، از بیماری های چشمی جلوگیری کرده و برای بهبود بینایی و پیشگیری از دژنراسیون ماکولا مفید می باشد.

گفته می شود که مصرف پاپایا سبز و نارس به درمان بی نظمی قاعدگی در زنان کمک می کند.

در واقع پاپایا به عنوان یک میوه با طبع گرم شناخته می شود به این معنی که در بدن تولید گرما می کند، این گرما باعث تحریک ترشح هورمون استروژن شده و بی نظمی قاعدگی را درمان می کند.

علاوه بر این ها گفته می شود که آنزیم پاپائین موجود در پاپایا با افزایش تولید استروژن به درمان درد پریود کمک می کند.

پاپایا به دلیل مقادیر بالای آنزیم کلوپاپائین موجود در آن دارای خواص ضد التهابی قوی بوده که برای پیشگیری و درمان روماتیسم، آرتروز و پوکی استخوان مفید می باشد.

خواص پاپایا برای کبد

برای درمان بیماری کبد چرب مفید است.

همچنین پاپایا در چربی سوزی نیز موثر است.

۵ یا ۶ دانه‌‌ خشک پاپایا را آسیاب نمایید.

این پودر را با یک قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه ترکیب و دوبار در روز مصرف کنید.

این کار را به‌ مدت یک ماه انجام دهید.

روزی یک برش از پاپایای رسیده را همراه عسل میل کنید.

پاپایای خام را در سوپ و سالادتان مصرف کنید.

آیا می‌دانید که آب طالبی و دانه‌های پاپایا یک درمان شگفت انگیز برای کبد چرب هستند؟ نوشیدن یک لیوان آب طالبی یک روش عالی برای پاکسازی کبد و کاهش چربی‌های اطراف این اندام است. این ترکیب سبب کنترل و بهبود عملکرد‌های اساسی کبد مانند تولید صفرا، جذب چربی‌ها و ویتامین‌ها و از بین بردن و دفع سموم و کلسترول اضافی می‌شود.

نوشیدن روزانه یک لیوان از این ترکیب، می‌تواند کمک بزرگی به درمان بیماری کبد چرب کند. دستورالعمل تهیه این ترکیب شامل موارد زیر می‌شود:

• دو برش طالبی

• یک لیوان آب

• دو دانه پاپایا

تمام این مواد را درون مخلوط کن بریزید و خوب ترکیبشان کنید. آن را صاف نکنید و به ارامی بنوشید.

خواص پاپایا برای پوست

پوست پاپایا حاوی آنزیم هایی است که با کاهش چین و چروک به جوان سازی پوست صورت کمک می کنند. همچین مقادیر بالای ویتامین C موجود در میوه پاپایا با افزایش تولید کلاژن برای جوان سازی پوست صورت مفید می باشد.

آنزیم پاپایان موجود در میوه پاپایا با کاهش التهاب پوست به درمان آکنه و جوش صورت و التهاب و قرمزی جای جوش کمک می کند.

پاپایا خواص آب رسانی قوی دارد و برای کسانی که پوست خشک دارند می تواند به عنوان یک مرطوب کننده ی طبیعی عمل کند.

اسید آلفا هیدروکسی و بتاکاروتن موجود در پاپایا با پاک سازی پوست به روشن شدن رنگ پوست، از بین بردن پوست مرده و پاک سازی پوست صورت کمک می کنند.

پاپایا سبز خواص سفید کنندگی دارد و برای درمان سیاهی دور چشم مفید می باشد.

پاپایا یکی از بهترین روش های خانگی برای درمان ویتیلیگو یا پیسی می باشد؛

اگر پاپایا له شده را بر روی مناطق آسیب دیده بمالید با افزایش تولید ملانین، رنگ پوست را به حالت طبیعی بر می گرداند.

مالیدن آب پاپایا بر روی مناطق آسیب دیده پوست هم به درمان پیسی کمک می کند.

آنزیم پاپایان موجود در پاپایا برای درمان بیماری های پوستی مانند اگزما و پسوریازیس مفید بوده و همچین به کاهش خارش و قرمزی پوست هم کمک می کند.

با استفاده ی موضعی و خوراکی پاپایا می توانید به درمان اگزما و پسوریازیس کمک کنید.

پاپایا برای درمان ملاسما یا لک صورت مفید می باشد؛ یک لایه ی نازک پاپایا رسیده را بر روی لک ها بگذارید تا هم پوست را نرم کند و هم با تدریج لک های صورت را درمان کند.

ویتامین A و C و همچنین آنزیم پاپائین موجود در میوه پاپایا برای درمان لکه های قهوه ای پوست مفید هستند.

خواص پاپایا برای دیابت

مقادیر بالای فیبر موجود در میوه پاپایا باعث کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ می شود.

بسیاری از مطالعات نشان داده که پاپایا و آب پاپایا به بهبود عملکرد پانکراس برای تولید انسولین کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت نوع دو را در افراد کاهش می دهد.

فراموش نکنید که پاپایا مقادیر بالایی فروکتوز دارد بنابراین افراد مبتلا به دیابت بهتر است در مصرف آن اعتدال را رعایت کنند.

دیابتی ها باید به شکل خام این میوه را بخورند. و از پاپایای کنسروی یا آب آن استفاده نکنند.

از آنجایی که این میوه حاوی فیبر است، می‌تواند قند خون را در بیماران مبتلا به دیابت نوع یک کاهش دهد.

ولی به دلیل آن که میزان قند فروکتوز در آن بالاست، حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

یک میوه پاپایا کوچک حاوی ۳ گرم فیبر است که با ۱۷ گرم کربوهیدرات برابری می‌کند.

خواص پاپایا برای زن باردار

مصرف پاپایا در دوران بارداری خطرناک است.

علت این است که پاپایا میوه‌ای گرم شناخته می‌شود و غلظت پاپایا در حالت نارس و نیمه‌رسیده می‌تواند موجب افزایش انقباضات رحم و سقط جنین شود.

پس یادتان باشد که زنان باردار نباید پاپایا مصرف کنند.

در رابطه با مصرف پاپایا هنگام بارداری هنوز بحث‌های علمی متفاوتی وجود دارد زیرا خوردن میوه رسیده پاپایا برای خانم‌های باردار مناسب است، در حالی که پاپایای نارس نمی‌تواند توصیه‌ای مناسب برای این خانم‌ها باشد.

پاپایای رسیده (پوست زرد) منبعی طبیعی و سالم از بتاکاروتن، کولین، فیبر، فولیت، پتاسیم و ویتامین‌های B، A و C است.

در حالی که پاپایای نارس (پوست سبز) منبعی غنی از لاتکس و پاپائین است.

طی دوره بارداری لاتکس ممکن است باعث انقباض رحم و زایمان زودرس شود.

غشاهای حیاتی اطراف جنین را تضعیف کند و باعث حساسیت شود.

اگرچه پاپایای رسیده می‌تواند بخش مهمی از تغذیه خانم‌های باردار باشد، پاپایای نارس می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

برخی خانم‌های باردار در طول بارداری خود به خوردن پاپایای شیرین ادامه می‌دهند.

با این حال، بعضی از آن‌ها تصمیم می‌گیرند به طور کلی پاپایا را از رژیم غذایی خود حذف کنند و تا پس از زایمان، از دیگر منابع تغذیه‌ای استفاده کنند.

اگر خانمی باردار است یا تصمیم به بارداری دارد، باید به توصیه پزشک خود در رابطه با رژیم غذایی خود از جمله مواد غذایی که باید از آن‌ها بپرهیزد، عمل کند.

پاپایا به دلیل وجود ویتامین C و ویتامین E به شرطی که به اندازه مصرف شود مفید است.

به درمان ترشی معده یبوست ، سوزش معده و دیگر اختلالات معده کمک می کند و رشد جنین را بهبود می بخشد.

مصرف کم پاپایا به دلیل ویتامین C، E و فولات موجود در این میوه برای زنان باردار مفید بوده و بیماری صبحگاهی و تهوع را از بین می برد.

برای درمان تهوع ترکیب پاپایا و آب آناناس میل کنید.

پاپایا سوزش سر دل، یبوست و معده اسیدی را درمان کرده و باعث بهبود رشد جنین می شود.

ترکیب پاپایا رسیده به همراه شیر و عسل از مواد مغذی برای خانم های باردار و شیرده محسوب می شود.

هشدار: زنان باردار قبل از مصرف پاپایا حتی به مقدار کم با پزشک خود مشورت کنند.

زیرا از دیرباز از میوه و دانه های پاپایا برای جلوگیری از بارداری استفاده شده و زنان برای جلوگیری از بارداری مقدار زیادی پاپایا سبز نارس میل می کردند.

اعمال مستقیم آن به رحم باعث سقط جنین می شود.

درخت پاپایا

درخت پاپایا به عنوان خربزه درختی نیز شناخته می شود.

به این دلیل که میوه آن به شکل خربزه و حتی طعم خربزه میدهد.

روش کاشت درخت پاپایا نیز آسان است.

بذر آن را مستقیما در زمین قابل کشت می کارند تا جوانه بزند و رشد کند.

درخت پاپایا در مناطق گرمسیری رشد می کند و تا زمانی که هوا گرم است میوه میدهد و محدودیتی ندارد.

درخت پاپایا در مناطق گرمسیری رشد می کند.

میوه این درخت دارای طعم و رنگ طالبی و خربزه می باشد.

به همین دلیل به درخت خربزه نیز شهرت دارد.

کاشت و برداشت میوه این درخت به سهولت انجام میشود.

پس از کاشت، سریع میوه می دهد

شما در سراسر سال می توانید از میوه آن استفاده کنید.

در ایران نیز کاشت این نوع درخت درسالهای اخیر قوت گرفته است.

زمین های بسیار زیادی در استان سیستان و بلوچستان به زیرکشت درخت پاپایا رفته است.

درختی سودآور که منبع اقتصادی بسیاری برای مردم بومی دارد.

پاپایا از کجا بخریم

این میوه را می توانید از بعضی از فروشگاه های اینترنتی و همچنین میوه فروشی های بزرگ و معتبر خریداری کنید.

پاپایا در ایران

کاشت و برداشت پاپایا در ایران نیز اخیراً مورد توجه قرار گرفته است و هم اکنون ۳۰ هکتار زیر کشت پاپایا است که همگی در استان سیستان و بلوچستان قرار دارند .

شهرستان سرباز با دارا بودن بیش از ۱۵ هکتار پاپایا قطب تولید خربزه درختی یا پاپایا در کشور بشمار میرود.

این میوه در استان های یزد و فارس نیز تولید می شود.

پاپایا در شیردهی

میوه‌هایی مانند انبه و پاپایا باشد که به شما کمک می‌کند تا سطح ویتامین C بدن خود را حفظ کنید؛

بدون اینکه اسید سیتریک مزاحم و عوارض جانبی زننده آن را وارد بدن خود کنید.

در نهایت، به یاد داشته باشید که با پزشک متخصص اطفال در مورد روند تغذیه‌ای خود در دوران شیردهی مشورت کنید تا بتوانید بهترین رژیم غذایی را برای فرزند کوچک خود ارائه دهید.

پاپایا بخشی از رژیم غذایی آسیایی می باشد.

پاپایا به عنوان یک آرام بخش طبیعی استفاده می شود که ممکن است برای آرامش و تغذیه نوزاد مناسب باشد.

پاپایا را در سالاد یا نودل استفاده کنید.

بعد از زایمان، مصرف پاپایا به افزایش شیردهی زنان کمک می کند.

همچنین، برگ ها و گل های این میوه می تواند برای کنترا جریان قاعدگی مورد استفاده قرار گیرند.

پاپایا به عنوان یک میوه فوق العاده با مواد معدنی سالم مانند فیبر پاپائین است.

پاپایا حاوی موادی است که به طور طبیعی تولید شیر مادر را افزایش می‌دهد.

از این رو باید در رژیم غذایی گنجانده شود.

این میوه منبع عالی ویتامین c است و به عنوان یک ملین طبیعی عمل می‌کند و از این طریق مانع یبوست شده و هضم سالم را موجب می‌شود.

خوردن پاپایای سبز بدن شما را هیدراته نگه می‌دارد.

شما می‌توانید نصف پیمانه پاپای سبز را به اسموتی خودتان اضافه کنید.

پاپایا در اصفهان

این میوه در اصفهان کشت نمی شود ولی در یزد و فارس کشت می شود و شما می توانید این میوه را از میوه فروشی های خیابان چهار باغ خریداری کنید.

پاپایا در یزد

کاشت پاپایا در ایران برای اولین بار در استان یزد صورت گرفته است، این میوه با نام علمی «کاریکاپاپایا» در خانواده «خربزه درختیان» قرار دارد.

کشت این محصول برای اولین بار در استان یزد و در شهرستان خاتم انجام شد و ابتدا در سطحی معادل ۸۰۰۰ متر این محصول کشت شده و سپس مساحت گلخانه به ۲۰۰۰ متر کاهش یافت.

به این ترتیب کاشت این محصول در استان کار نوآورانه‌ای بوده و پیش از آن کشاورزان و گلخانه داران تجربه‌ای در این زمینه نداشته اند.

در حال حاضر تنها در ۲ گلخانه کوچک مقیاس در شهرستان یزد کار کاشت این محصول انجام می‌شود.

این مویه را می توانید از میوه فروشی های معتبر و بزرگ یزد خریداری کنید.

پاپایا در مشهد

این میوه در مشهد کشت نمی شود و باید از میوه فروشی های معتبر و یا فروشگاه های اینترنتی خریداری شود.

پاپایا در چه فصلی است

پاپایا میوه‌ای است که در تمام فصول یافت می‌شود و طعمی شیرین و بافتی کره مانند دارد که می‌توان آن را برای درمان زخم‌ها، جلوگیری از سرطان و تقویت مو استفاده کرد.

پاپایا برای سقط جنین

زشکان در بسیاری از کشورهای آسیایی، به زنان باردار توصیه می کنند از خوردن پاپایا (به خصوص کال و نرسیده) پرهیز کنند، زیرا منجر به سقط جنین می شوند.

پاپایای کال و نرسیده حاوی آنزیم هایی مانند پاپائین است که آن را به یک داروی مؤثر طبیعی برای سقط جنین در هفته ۲ تا ۶ بارداری تبدیل می کند.

پاپایای کال و نارس شامل مقدار زیادی از لاتکس میوه است که شامل آنزیم های پاپایین است.

این آنزیم ها به عنوان پروستاگلاندین و اکسی توسین عمل می کنند که در واقع منجر به زایمان زودرس و سقط جنین می شود.

این میوه می تواند باعث اختلالاتی در جنین شود.

جدا از این، پاپایا غنی از ویتامین C است که می تواند باعث قاعدگی شود که در نتیجه می تواند منجر به سقط جنین گردد.

پاپایا و سرماخوردگی

مصرف ویتامین سی برای مبارزه با عفونت ها بسیار مفید است و بنابراین با مشاهده اولین علائم سرماخوردگی مصرف توت فرنگی، مرکبات، پاپایا، کلم بروکلی و فلفل قرمز خود را افزایش دهید.

آنتی اکسیدان و ویتامین ث موجود در این میوه، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش می‌دهد.

بتاکاروتن موجود در پاپایا احتمال بروز بیماری آسم را کاهش می‌دهد.

این ماده در زردآلو، بروکلی، طالبی، کدو حلوایی و هویج نیز وجود دارد.

پاپایا و پلاکت خون

سالهاست که از آب برگ پاپایا برای افزایش پلاکت خون استفاده می شود.

برای ا ین منظور باید روزی ۲ قاشق غذاخوری ۲ بار در روز آب برگ پاپایا بخورید.

مصرف آب برگ پاپایا با این که از نظر علمی اثبات نشده ولی تاثیر قابل توجهی بر افزایش گلبول های قرمز و پلاکت خون دارد.

فواید هسته پاپایا

هسته های سیاه و کوچک درون پاپایا هستند و مانند خردل و فلفل سیاه طعم قوی دارند.

به همین دلیل می توانید از آن ها به عنوان یک جایگزین برای فلفل سیاه استفاده کنید.

هسته پاپایا غنی از ترکیبات فنل و فلاونوئید، پروتئین، کلسیم، منیزیم و فسفر است.

این دانه ها همچنین اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد عفونی کنندگی و ضد باکتریایی دارند.

دانه‌ پاپایا، دانه‌های کوچک، گرد و سیاهی هستند که در وسط میوه‌ی پاپایا قرار دارند.

در واقع با باز کردن پاپایا، تعداد بسیاری از دانه‌ها قابل مشاهده هستند و متأسفانه اکثر مردم این دانه‌ها را دور می‌ریزند.

با این حال، این دانه‌ها نه تنها قابل خوردن هستند، و طعم خوبی هم دارند، بلکه از مزایای زیادی نیز برخوردارند.

برای مصرف دانه های پاپایا ابتدا می‌بایست شسته شوند.

پس از این می‌توان آن‌ها را به سس، سوپ، سالاد و … اضافه کرد.

از دانه‌های پاپایا به عنوان ادویه نیز می‌توان سود جست.

مقدار زیاد آنزیم های گوارشی در هسته پاپایا به شکستن الیاف پروتئینی به روند طبیعی هضم در بدن کمک می کند.

این ماده دارای خواص ضد باکتریایی است.

بنابراین در برابر عفونت های E.coli، salmonella و استافیلوکوکوس موثرند.

بنابراین، دانه پاپایا می تواند از بدنی که در معرض مسمومیت غذایی است با کشتن پاتوژن هایی که باعث ایجاد مشکل می شوند، حمایت کند.

همچنین دانه های پاپایا برای عادی کردن محیط اسیدی در دستگاه گوارش، که برای سلامت سیستم گوارش ضروری است، مفید هستند.

خوردن ۱ قاشق غذاخوری از پودر یا خمیر هسته پاپایا آن هم به صورت روزانه همه چیزی است که شما باید برای داشتن سیستم گوارش سالم آن را انجام دهید.

هسته پاپایا غنی از آنزیم های پروتئولیتیک است.

به همین دلیل می توانند از بروز انگل های روده ای جلوگیری کنند.

این آنزیم به تجزیه پروتئین در بدن و همچنین دفع انگل ها و تخم آن ها کمک می کند.

در سال ۲۰۰۷ گزارشی در مجله Medicinal Food منتشر شده که نشان می دهد هسته خشک شده پاپایا برای درمان انگل روده ای در بدن انسان، بدون ایجاد عوارض جانبی قابل توجه، موثر است.

با این حال، برای اثبات کامل این ادعا به مطالعات بیشتری نیاز است.

۱ تا ۲ قاشق چای خوری پودر هسته پاپایا را به یک فنجان شیر گرم یا آب اضافه کنید.

برای پاک کردن عفونت انگلی، به مدت ۳ روز، و هر روز با معده خالی این نوشیدنی را استفاده کنید.

ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در این دانه ها دارای خواص آنتی اکسیدانی زیادی هستند که باعث کاهش رشد سلول های تومور می شوند.

Isothiocyanate Phytonutrient در دانه های پاپایا، به ویژه، به مهار سرطان کمک می کند.

زیرا باعث کاهش فعال شدن مواد سرطان زا می شود و آن ها را از بدن دفع می کند.

این دانه ها می توانند اثرات ضد سرطانی بالقوه ای را در برابر طیف وسیعی از تومورها، از جمله سرطان سینه، روده، ریه و پروستات داشته باشند.

آب پاپایا را از کجا تهیه کنیم

با سرچ در اینترنت می توانید فروشگاه های اینترنتی را پیدا کنید که برای شما انواع و اقسام آبمیوه ها را در منزل می آورند.

طرز تهیه آب پاپایا

آب پاپایا آبمیوه ، میوه پاپایا است .گوشت میوه پاپایا را در آبمیوه گیری بریزید و اجازه دهید آب میوه گرفته شود و اگر غلظت ان بالا بود می توانید به ان شیر اضافه کنید.

خواص روغن پاپایا

روغن پاپایا برای پاکسازی و لایه برداری پوست مفید است.

خواص روغن پاپایا برای پوست، روغن دانه پاپایا در لایه برداری پوست تخصص ویژه ای دارد.

روغن دانه پاپایا روتین مراقبت از پوست شما را کامل می کند و می تواند راز زیبایی پوست شفاف و روشن شما باشد.

خواص پودر پاپایا

پودر پاپایا همان پودر میوه خشک این میوه است با خواص آن که به صورت پودر می توانید به عنوان ادویه مصرف کنید.

مضرات پاپایا

بهتر است در مصرف این میوه زیاده روی نکنید چرا که زیاده‌ روی در مصرف آن به دلیل داشتن بتاکاروتن می‌تواند باعث نارنجی شدن رنگ پوست شود.

افراد مبتلا به حساسیت در برابر لاتکس ممکن است به پاپایا حساسیت داشته باشند زیرا پاپایا حاوی آنزیم‌هایی به نام کیتیناز است که می‌توانند واکنش متقابلی بین لاتکس و مواد غذایی حاوی آن‌ها ایجاد کنند.

برای بعضی افراد، میوه پاپایای رسیده می‌تواند بوی نامطبوعی داشته باشد که می‌توان این بو را با مخلوط کردن میوه‌های برش خورده با آبلیمو کاهش داد.

بذرهای داخل میوه نیز اگرچه مزه خوبی ندارند، خوردن آن‌ها خطری ندارد.

مصرف پاپایا در دوران بارداری ممکن است باعث مسمومیت جنین یا اختلالات مادرزادی شود.

افراد مبتلا به دیابت و هیپوگلیسمی از مصرف پاپایا تخمیر شده اجتناب کنند.

افرادی که داروهای ضدانعقاد خون استفاده می کنند قبل از مصرف پاپایا با پزشک مشورت کنند.

مصرف زیاد دانه های سیاه پاپایا به دلیل آنزیم مضر کارپین موجود در آن ممکن است موجب فلجی و تنگ شدن عروق خونی در فرد شود.

مصرف زیاد پاپایای کال یا خام ممکن است باعث درد معده یا روده و سوراخ شدن مری شود.

خانم های باردار در مصرف پاپایا بخصوص میوه های که نارس هستند دقت کنند چون ممکن است موجب سقط جنین گردد.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.