; خواص لوبیا قرمز در طب سنتی و بدنسازی برای کودک و لاغری و مضرات لوبیا قرمز | فال خواب
خواص خاکشیر و تخم شربتی برای کبد ؛ خاصیت خاکشیر و تخم شربتی چیه

خواص خاکشیر و تخم شربتی برای کبد ؛ خاصیت خاکشیر و تخم شربتی چیه

خواص خاکشیر و تخم شربتی برای کبد خواص خاکشیر و تخم شربتی برای کبد ؛ خاصیت خاکشیر و تخم شربتی چیه همگی در سایت فال …

بهترین زمان مصرف آبغوره و برای درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه

بهترین زمان مصرف آبغوره و برای درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه

بهترین زمان مصرف آبغوره بهترین زمان مصرف آبغوره ؛ برای درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این …

گذاشتن سیر روی ابسه دندان و درمان عفونت دندان با سیر

گذاشتن سیر روی ابسه دندان و درمان عفونت دندان با سیر

گذاشتن سیر روی ابسه دندان گذاشتن سیر روی ابسه دندان ؛ درمان عفونت دندان با سیر همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

خواص لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز ؛ در طب سنتی و بدنسازی برای کودک و لاغری و مضرات لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز ؛ در طب سنتی و بدنسازی برای کودک و لاغری و مضرات لوبیا قرمز همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص قهوه سبز ؛ برای کبد چرب و پوست و نحوه مصرف و طرز تهیه و بهترین مارک

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با لوبیا قرمز

لوبیا قرمز یکی از انواع لوبیای پر مصرف و محبوب در جهان است که به دلیل اینکه شبیه به کلیه انسان می باشد با نام لوبیا کلیوی هم شناخته می شود.

لوبیا قرمز شباهت زیادی به لوبیای آزوکی دارد ولی این دو نوع لوبیا دو گونه متفاوت هستند.

لوبیا قرمز اولین بار حدود ۸ هزار سال پیش در پرو یافت شده است.

لوبیا قرمز از مواد غذایی سرشار از پروتئین است که می تواند جایگزین گوشت برای گیاهخواران باشد.

لوبیای قرمز (kidney bean) یکی از انواع رایج لوبیا است و به جهت شباهت ظاهری آن در شکل و رنگ به کلیه،به نام لوبیا کلیوی نامگذاری شده است.

لوبیا قرمز ممکن است با لوبیاهای دیگری که به این رنگ هستند، از جمله لوبیای آزوکی اشتباه گرفته شود.

این لوبیا به رنگ قهوه ای مایل به قرمز است و زمانی که پخته می شود، طعم و مزه ملایمی دارد.

در هنگام پخت، به راحتی طعم و مزه هر گونه ادویه را به خود جذب می کند.

آنها حاوی مقدار زیادی اسید فولیک، کلسیم کربوهیدرات، فیبر و پروتئین هستند

که جزء سایر مواد مغذی ضروری برای عملکرد مناسب بدن می باشند.

بیشتر بخوانید : خواص سویا ؛ ماکارونی در بدنسازی و دانه سویا گوشتی برای مردان و لاغری

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات لوبیا قرمز را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص لوبیا قرمز و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خواص لوبیا قرمز برای لاغری

در لوبیای قرمز فیبر و پروتئین وجود دارد که باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کند.

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که لوبیا قرمز حاوی مهار کننده ای به نام آلفا آمیلاز بوده

که از جذب و تجزیه نشاسته پیشگیری کرده و به لاغری و کاهش وزن کمک بسزایی می‌کند.

یکی دیگر از خواص لوبیا قرمز همچون حبوبات دیگر موثر بودن در کنترل و کاهش وزن است.

به دلیل دارا بودن حجم بالایی از پروتئین، نشاسته مقاوم و فیبر، شخص را تا مدت طولانی تری سیر نگه می دارد.

همچنین مانع از بین رفتن بافت ماهیچه ای و عضلانی در حین تمرینات ورزشی

برای کاهش وزن می شود. موجب تنظیم شدن متابولیسم بدن هم می شود.

لوبیا قرمز برای کاهش کلسترول خون و قلب

لوبیا قرمز به دلیل داشتن فیبر و مواد مغذی زیاد باعث کاهش کلسترول بالای خون شده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

خواص لوبیا قرمز برای پوست

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در لوبیا قرمز احتمال پیری زودرس را کاهش داده و با کاهش چین‌وچروک پوست به جوان‌سازی صورت کمک می کند.

قبل از اعمال موضعی هر گونه ماسک یا ضماد روی پوست صورت و سایر نقاط حساس بدن،

حتما اندکی از آن را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده

و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا از عدم حساسیت پوست خود مطمئن شوید.

خاصیت آنتی اکسیدانی لوبیا قرمز از آسیب سلولی پوست جلوگیری کرده

و فلاونوئیدها علائم پیری همچون چین و چروک و خطوط ناخوشایند را کاهش می دهد.

روی موجود در لوبیا قرمز اثر مثبت در سلامتی پوست داشته و با کنترل عملکرد غدد چربی از بروز جوش و آکنه جلوگیری می کند.

اسید فولیک نیز با بازسازی منظم سلول های پوست، منافذ را پاکسازی کرده و احتمال بروز آکنه را کاهش می دهد.

خواص ضد سرطان

آنتی‌اکسیدان و فلائنوئید موجود در لوبیا قرمز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد،

تحقیقات نشان می‌دهد که فیبر موجود در لوبیای قرمز از ابتلا به سرطان معده و روده پیشگیری می‌کند.

خواص لوبیا قرمز برای دیابت

به گفته انجمن دیابت ایالات متحده، لوبیا قرمز یکی از حبوبات مهم برای تنظیم سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت می باشد.

بیشتر بخوانید : خواص میگو ؛ سوخاری در طب سنتی برای کودکان و چشم و مغز و اسپرم در بدنسازی

لوبیا قرمز دارای شاخص گلیسمی پایینی بوده و علاوه بر این فیبر و کربوهیدرات موجود در آن برای کاهش قند و کلسترول خون در افراد دیابتی بسیار مؤثر است.

فیبر موجود در لوبیا قرمز با تنظیم سطح قند خون و انسولین بدن، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد

و مانع کاهش یا افزایش شدید و ناگهانی قند خون در افراد دیابتی می شود.

لوبیا قرمز برای پیشگیری از پوکی استخوان

در لوبیا قرمز کلسیم و منیزیم وجود دارد که باعث تقویت استخوان‌ها شده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

خواص لوبیا قرمز برای افزایش رشد مو

مقادیر بالای آهن و مس موجود در این لوبیا باعث تقویت فولیکول‌های مو شده و با جلوگیری از ریزش مو به افزایش رشد مو کمک می‌کند.

لوبیا قرمز حاوی بیوتین، پروتئین و نیاسین است که همگی از مواد ضروری برای سلامت موها بوده و به رشد و تقویت مو و ناخن کمک می کند.

زینک یا ویتامین B6 موجود در لوبیا قرمز رشد موها را افزایش داده و موهای آسیب دیده را ترمیم می کند.

لوبیا قرمز برای کودکان

مواد مغذی و پروتئین در لوبیا قرمز وجود دارد که برای افزایش و رشد نوزادان ضروری می باشد.

بیشتر بخوانید : خواص لوبیا سبز ؛ فواید برای کودکان در لاغری و بدنسازی برای رحم و مضرات

در لوبیا قرمز کلسیم و پتاسیم وجود دارد که باعث تقویت استخوان‌ها در نوزادان

و کودکان شده و همچنین فولات موجود در لوبیا برای رشد مغز نوزادان و کودکان مفید است.

خواص لوبیا قرمز برای درمان سنگ کلیه

لوبیای قرمز دارای سدیم کم و مقادیر بالای فیبر بوده که به درمان سنگ کلیه کمک می کند.

لوبیای قرمز یک دیورتیک طبیعی بوده که با افزایش حجم ادرار به درمان سنگ کلیه کمک می کند.

لوبیا قرمز برای سم زدایی بدن

لوبیا قرمز به دلیل داشتن موادی به نام مولیبدن می‌تواند باعث پاک‌سازی و سم‌زدایی بدن شده

و کلیه‌ها و کبد را از سموم پاک‌سازی کرده و حساسیت و آسم را کاهش دهد.

خواص لوبیا قرمز برای مناسب ورزش های سنگین

لوبیا قرمز به دلیل داشتن کربوهیدرات فراوان می‌تواند به ریکاوری عضلات پس از تمرینات بدن‌سازی کمک کند.

بیشتر بخوانید : خواص رزماری ؛ کوهی در لاغری برای کبد و مو و سرماخوردگی و ریش و مضرات

لوبیا قرمز به دلیل داشتن فیبر فراوان به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای لاغری و کاهش وزن ورزش‌کاران مفید است.

منیزیم موجود در لوبیا قرمز باعث سنتز پروتئین شده و به عضله‌سازی در بدن سازان کمک می‌کند.

خواص لوبیا قرمز در طب سنتی

لوبیا قرمز از نظر طب سنتی دارای طبع گرم و تر است.

مصلح عوارض مذکور آن زنجبیل و خردل و زیره و نمک و روغن زیتون و آویشن و فلفل و سقز و دارچین است.

همچنین پختن آن با گوشت نیز مصلح آن است.

هر ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز خام ۳۳۷ کالری داد.

هر ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته شده ۱۲۷ کالری دارد.

مقادیر بالای پتاسیم و منیزیم موجود در لوبیا قرمز به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

لوبیا قرمز مقادیر بالایی کربوهیدرات دارد، کربوهیدرات به ریکاوری عضلات پس از تمرینات بدنسازی کمک می کند.

برای رفع بیماری‌های قلبی مفید است.

کلسیم و پتاسیم موجود در لوبیا قرمز به تقویت استخوان ها در نوزادان و کودکان کمک می کند.

فولات موجود در لوبیا قرمز برای رشد مغز نوزادان و کودکان مفید است.

کلسترول خون را پایین می‌آورد.

لوبیا قرمز یکی از بهترین انواع حبوبات برای تنظیم سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت می باشد.

مقادیر بالای فیبر و پروتئین موجود در لوبیا قرمز به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن افراد می شود.

درمان‌کننده بیماری‌های دستگاه ادراری است.

لوبیا قرمز یک دیورتیک طبیعی است که با افزایش حجم ادرار به درمان سنگ کلیه کمک می کند.

از خمیر لوبیا به دلیل خواص ضد التهابی که دارد، برای درمان اگزما و پسوریازیس استفاده می شود.

خطر ابتلا به نقرس را کاهش می دهد.

خطر ابتلا به میگرن را کاهش می دهد.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا قرمز از ابتلا به سرطان های معده و روده پیشگیری می کند.

مقادیر بالای آهن و مس موجود در لوبیا قرمز باعث تقویت فولیکول های مو شده و با جلوگیری از ریزش مو، به افزایش رشد مو کمک می کند.

لوبیا ملین سینه و مولد منی و شیر است.

لوبیا تولید خون را غلیظ میکند و میزان غلظت خون را بالا می برد.

به دلیل مقادیر بالای پروتئین که دارد، به عنوان بهترین منبع گیاهی جایگزین گوشت در گیاهخواران استفاده می شود.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا قرمز باعث بهبود حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.

غذاییت آن زیاد است و برای تقویت میل جنسی نیز موثر است.

چاق کننده است.

زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در آن باعث نفخ شکم می شود.

همچنین در افراد مبتلا به سنروم روده تحریک پذیر باعث یبوست خواهد شد.

لوبیا قرمز مقادیر بالای آهن دارد و زیاده روی در مصرف آن خطر آسیب مغزی را افزایش می دهد.

خواص لوبیا قرمز در بارداری

لوبیا قرمز منبع خوب فیبر است و مصرف روزانه یک فنجان لوبیا قرمز، نیمی از نیاز بدن به فولات را تامین می کند.

مصرف مواد غذایی حاوی فولات بخصوص در دوران بارداری از بروز نقایص لوله عصبی و مادرزادی جلوگیری می کند.

آهن و فولات موجود در لوبیا قرمز به رشد شناختی نوزاد کمک کرده و فیبر نیز از بروز یبوست شایع دوران بارداری جلوگیری می کند.

خواص لوبیا قرمز و چیتی

خشکی پوست یکی از علائم کمبود ویتامین B در بدن است؛ لوبیا چیتی به دلیل مقادیر بالای ویتامین های B که دارد خشکی پوست و علائم آن را درمان می کند.

یکی از دلایل ریزش مو کمبود پتاسیم در بدن است؛ لوبیا چیتی غنی از پتاسیم است و می تواند به درمان ریزش مو کمک کند.

فولات یا اسید فولیک موجود در لوبیا چیتی احتمال نقص لوله های عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.

مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در لوبیا چیتی به ویژه ویتامین های B باعث افزایش شیر مادر و تقویت بدن زنان در دوران شیردهی می شود.

مقادیر بالای مس و آهن موجود در لوبیا چیتی به پیشگیری و درمان کم خونی در نوزادان و کودکان کمک می کند.

لوبیا چیتی مقادیر بالایی کربوهیدرات دارد، کربوهیدرات به ریکاوری عضلات ورزشکاران پس از تمرینات بدنسازی کمک می کند.

لوبیا چیتی حاوی مقادیر بالای پروتئین بوده و یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی جایگزین گوشت قرمز برای گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود.

لوبیا چیتی به دلیل مقادیر بالای کربوهیدرات های پیچیده که دارد به تنظیم قند خون و میزان انسولین در بدن کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

مقادیر بالای مس موجود در لوبیا قرمز و همچنین خواص ضد التهابی آن خطر ابتلا به آرتریت روماتوئید را کاهش می دهد.

ویتامین B3 موجود در لوبیا قرمز به تقویت بینایی و سلامت چشم کمک کرده و خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهد.

لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای مولیبدن موجود در آن می تواند باعث پاک سازی و سم زدایی بدن،

کلیه ها و کبد شود و خطر ابتلا به کبد چرب، آلرژی و حساسیت و آسم را کاهش دهد.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا قرمز باعث بهبود حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.

فیبر موجود در لوبیا قرمز باعث بهبود هضم غذا شده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

میزان قند موجود در مواد غذایی می تواند باعث تشدید میگرن شود؛ لوبیا قرمز شاخص گلیسمی پایینی دارد

که قند را به آهستگی وارد جریان خون می کند و خطر ابتلا به میگرن را کاهش می دهد.

ویتامین B1 یا تیامین موجود در لوبیا قرمز با افزایش سطح استیل کولین که یک انتقال دهنده عصبی مهم برای مغز است، باعث تقویت حافظه می شود.

تحقیقات نشان داده که لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای پروتئین که دارد، خطر ابتلا به نقرس را کاهش می دهد.

کلسیم و منیزیم موجود در لوبیا قرمز، استخوان ها را تقویت کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

خواص لوبیا قرمز و سفید

مقادیر بالای فلائنوئید ها و آنتی اکسیدان های موجود در لوبیا قرمز، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

مقادیر بالای پتاسیم و منیزیم موجود در لوبیا قرمز به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فیبر و مواد مغذی موجود در آن به کلسترول بالای خون کمک کرده

و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

لوبیا قرمز حاوی مقادیر بالای پروتئین بوده و یکی از غنی ترین منابع پروتئین گیاهی برای گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود.

لوبیا قرمز مقادیر بالایی کربوهیدرات دارد، کربوهیدرات به ریکاوری عضلات پس از تمرینات بدنسازی کمک می کند.

مقادیر بالای فولات موجود در لوبیا قرمز احتما نقص لوله عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.

مقادیر بالای مواد مغذی و پروتئین موجود در لوبیا قرمز برای افزایش رشد نوزادان و کودکان ضروری می باشد.

به گفته انجمن دیابت آمریکا، لوبیا قرمز یکی از بهترین انواع حبوبات برای تنظیم سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت می باشد.

مقادیر بالای فیبر و پروتئین موجود در لوبیا قرمز به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن افراد می شود.

لوبیا قرمز حاوی مقادیر بسیار کم سدیم و مقادیر بالای فیبر است و گفته می شود که به درمان سنگ کلیه کمک می کند.

مقادیر بالای آهن و مس موجود در لوبیا قرمز باعث تقویت فولیکول های مو شده و با جلوگیری از ریزش مو، به افزایش رشد مو کمک می کند.

در طب سنتی از خمیر لوبیا به دلیل خواص ضد التهابی که دارد، برای درمان اگزما و پسوریازیس استفاده می شود.

زمان پخت لوبیا قرمز

لوبیا قرمز ۱۰ الی ۱۲ ساعت خیس شده و زمان پخت آن ۵۰ دقیقه است.

لوبیا قرمز برای سگ

حبوبات پخته مقادیر بالای ویتامین و املاح معدنی برای سگ‌ها دارد ؛ و به هیچ وجه منجر به مسمومیت در سگ نشده

و در دستور اغلب غذاهای خانگی سگ وجود دارد.مثلا عدس برای سگ بصورت پخته شده قابل استفاده است.

لوبیا قرمز برای پرندگان

مواد لازم :

لوبیا :یک پیمانه

جو : نصف پیمانه

لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه

عدس: نصف پیمانه

نخود : بصف پیمانه

ماکارانی و برنج : به میزان لازم

سبزیجات : جعفری، گشنیز، اسفناج خرد شده

پنج حبوبات نامبرده شده را به مدت یکساعت بپزید (حبوبات نیم پز شود) سپس

به آن برنج ،ماکارانی و سبزی را اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه همه مواد را با هم بپزید .

مقدار آب را به اندازه ای بریزید که سوپ سفتی حاصل شود. .( اجازه دهید بیشتر آب بخار شود)

این سوپ را در اندازه های یکسان توسط نایلون بسته بندی کرده و فریز نمایید

و هر بار یک بسته را پس از همدما شدن با محیط به طوطی خود بدهید به یاد داشته باشید

این مقدار برای خوراک یک هفته پرنده مناسب است و بهتر است

بیشتر از آن پخته و فریز نشود تا مواد غذایی خود را به طور کامل از دست ندهند.

لوبیا قرمز برای کم خونی

آهن و فولات موجود در لوبیا قرمز برای درمان کم خونی در دوران بارداری ضروری هستند.

آهن موجود در لوبیا قرمز حدود ۲۰ درصد نیاز روزانه بدن را تامین می کند،

آهن نقش مهمی در تولید گلبول های قرمز خون دارد و با بهبود گردش خون، اکسیژن رسانی

بهتر به اندام های مختلف و درمان کم خونی به سلامت بدن کمک می کند.

لوبیا قرمز و فشار خون

مقادیر بالای پتاسیم و منیزیم موجود در لوبیا قرمز به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

مصرف لوبیا قرمز به دلیل محتوای پتاسیم، منیزیم، پروتئین و فیبر به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند.

پتاسیم و منیزیم با گشاد کردن عروق خونی، میزان فشار روی سیستم قلبی

و خطر بروز حمله قلبی، سکته مغزی و سایر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

لوبیا قرمز و یبوست

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا قرمز باعث بهبود حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.

طیکی از بهترین خواص لوبیا قرمز تاثیر مثبت آن روی گوارش است.

فیبر موجود در لوبیا قرمز باعث افزایش تولید آب معده شده و حرکت روده ها را تنظیم می کند،

به همین دلیل استفاده منظم لوبیا قرمز به کاهش یبوست و نفخ کمک کرده

و خطر بروز سرطان روده بزرگ، بواسیر و زخم معده را کاهش می دهد.

لوبیا قرمز و نقرس

تحقیقات نشان داده که لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای پروتئین که دارد، خطر ابتلا به نقرس را کاهش می دهد.

در این مطلب با خواص لوبیا قرمز آشنا شدید. مصرف این لوبیا به دلیل حجم بالای پروتئین

برای افرادی مبتلا به نقرس و یا کسانی که اسید اوریک خونشان بالاست، توصیه نمی شود.

لوبیا قرمز در چه غذاهایی استفاده میشود

خوراک لوبیا

انواع آش

پلو با لوبیا قرمز

chili چلی یه غذای امریکاییه

لوبیا قرمز کپسولی

لوبیا قرمز کپسولی نام گونه ای لوبیا به رنگ قرمز می باشد، دانه ای خوراکی است،

جزء خانواده حبوبات می باشد. این دانه پر خاصیت به صورت کشیده و شبیه کپسول می باشد.

لوبیا قرمز کپسولی نسبت به دیگر اعضای خانواده حبوبات از ظاهر زیبایی برخوردار است.

بیشتر به صورت بسته بندی شده به دست مصرف کننده می رسد.

لوبیا قرمز کپسولی یا لوبیا قرمز خارجی همان لوبیا قرمز ایرانی است که از لحاظ شکل، اندازه و رنگ کمی جذاب تر از لوبیا قرمز به نظر میرسد.

لوبیا قرمز کپسولی هم وارد کشور می شود و هم در بعضی از نقاط کشور کشت میشود.

لوبیا کپسولی به انگلیسی: ( Kidney bean)

قیمت آن نسبت به لوبیا قرمز معمولی کمی بالاتر است از این رو مشتریان خاص خود را دارد.

اما به لحاظ پخت، رنگ و طعم خیلی متفاوت وخوشمزه است.

مناسب برای رستوران ها، فست فودها،رستوران های ایتالیایی،شرکت های بسته بندی حبوبات،

عمده فروشی ها، پخش های رستورانی، سوپر مارکت و فروشگاه های زنجیره ای می باشد.

عوامل متعددی بر قیمت لوبیا تاثیر گذار است که یکی از موثر ترین عوامل

بر روی قیمت لوبیا آن است که در چه بازه زمانی لوبیا را خریداری نمایند.

لوبیاقرمز قمی و لوبیاقرمز کپسولی از نظر رنگ شبیه یکدیگر و دارای رنگی به اصطلاح پوست پیازی هستند

که تفاوت اصلی آنها از نظر ظاهری با لوبیاقرمز جگری در رنگ است.

لوبیاقرمز قمی دارای سایزی کوچک تر نسبت به قرمز کپسولی است و این شاید اصلی ترین تفاوت آنها باشد.

اندازه ی بزرگتری نسبت به بقیه ی لوبیا ها دارد.

این لوبیا گرانتر از سایر لوبیا های موجود در بازار است و زمان پخت کمی دارد.

لوبیای قرمز کپسولی برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است.

برای درمان سنگ کلیه نیزمیتوان از این لوبیا استفاده کرد.

دارای فیبر است و به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک میکند.

برای سلامتی قلب بسیار مفید بوده و جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است

و به مقاومت بدن در برابر سرطان و دیابت کمک میکند.

از لوبیا قرمز کپسولی بیشتر در پخت و پز استفاده می شود. در پخت قرمه سبزی

که یکی از غذاهای معروف ایرانی است از این لوبیا استفاده می شود.

برای تهیه انواع کنسرو، خوراک لوبیا و آش از آن استفاده می شود. برای لوبیا پلو از آن استفاده می شود.

لوبیا یک صبحانه مقوی می باشد که تمامی احتیاجات بدن را برای سوخت و ساز تامین می کند.

انواع لوبیا قرمز

لوبیا قرمز از نظر رنگ به دو نوع قرمز پررنگ و کم رنگ (صورتی) تقسیم می شود.

که در بازار ایران لوبیا قرمزهای پررنگ به جگری و لوبیا قرمزهای کم رنگ به پوست پیازی معروف هستند.

از انواع آن می توان به لوبیا قرمز جگری، لوبیا قرمز قمی، لوبیا قرمز کپسولی،

لوبیا قرمز آزوکی و …اشاره کرد. هریک ازآنها دارای ویژگیهای ظاهری و طعم متفاوتی هستند.

مضرات لوبیا قرمز

زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در آن باعث نفخ شکم می شود.

همچنین در افراد مبتلا به سنروم روده تحریک پذیر باعث یبوست خواهد شد.

زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فولات، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

لوبیا قرمز مقادیر بالای آهن دارد و زیاده روی در مصرف آن خطر آسیب مغزی را افزایش می دهد.

لوبیا قرمز خام حاوی ماده ی سمی فیتو هماگلوتین است که باعث مسمومیت، اسهال و استفراغ می شود.

مصرف زیاد لوبیا قرمز باعث افزایش شدید اسید فولیک در بدن شده و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

خوردن زیاد لوبیا قرمز ممکن است با مشکلات گوارشی و معده مانند نفخ، یبوست، درد شکم، اسهال و هموروئید همراه باشد.

هموگلوتینین موجود در در لوبیا قرمز در برخی افراد باعث ایجاد درد معده، حالت تهوع و استفراغ و اسهال می شود،

اگرچه این مسئله به ندرت و در افرادی که بیش از ۳ فنجان لوبیا قرمز در طول روز مصرف کنند دیده می شود.

افراد مبتلا به نقرس و سنگ کلیه از مصرف زیاد لوبیا قرمز اجتناب کنند.

مصرف زیاد لوبیا قرمز متابولیسم سلولی را مختل می کند.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.