فواید پیاز سفید ؛ خاصیت پیاز سفید چه تفاوتی با پیاز قرمز و زرد دارد

فواید پیاز سفید

فواید پیاز سفید ؛ خاصیت پیاز سفید چه تفاوتی با پیاز قرمز و زرد دارد

فواید پیاز سفید ؛ خاصیت پیاز سفید چه تفاوتی با پیاز قرمز و زرد دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص آبغوره برای غلظت خون ؛ درمانی گیاهی و بدون خطر برای غلظت خون

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فواید پیاز سفید چیست

طبع پیاز به میزان تندی و شکل آن بستگی دارد.

هرچه پیاز تندتر باشد و شکل کشیده‌تری داشته باشد، گرمی آن بیشتر است.

مصرف این سبزی بدون مصلح در افراد گرم مزاج باعث سردرد می‌شود.

گرمی و خشکی پیاز با پختن آن کاهش و به اعتدال نزدیک می‌شود.

بیشتر بخوانید : خواص آبلیمو برای فشار خون ؛ آبلیمو چه تاثیری بر فشار خون دارد؟

پیاز گرد سفید از پیاز قرمز کشیده مزاج معتدل‌تری دارد و هنگام پوست کندن و خرد کردن، کمتر باعث سوزش چشم می‌شود.

هر چه سر پیاز باریک‌تر و سایز آن کوچک‌تر باشد،‌ میزان نیترات موجود در آن کمتر است.

کسانی که در هوای گرم، دچار سردرد می‌شوند، از مصرف پیاز‌های قرمز کشیده و حتی بوییدن آن خودداری کنند.

گرم مزاجان در صورت مصرف پیاز، باید از انواع سفید و گرد و شیرین آن استفاده کنند یا ترشی آن را بخورند تا دچار عوارضش نشوند.

پیاز در افرادی که سو مزاج گرم دارند،‌ سبب بروز سردرد می‌شود، بخصوص اگر پیاز خام و تازه باشد.

مصرف پیاز پخته با سرکه برای تقویت هاضمه مناسب است.

پیاز خام، خواص دارویی و پیاز پخته خاصیت غذایی بیشتری دارد.

افرادی که دچار غلظت خون هستند، در مصرف پیاز پخته زیاده‌روی نکنند. البته پیازهای سفید خام و شیرین این زیان را ندارند.

حکمای طب سنتی بر این عقیده اند که پیاز سرخ شده افزایش‌دهنده منی و میل جنسی است و مصرف آن برای مردان مجرد نفی شده است.

برخی افراد با این تصور که پیاز کاهنده قند و چربی خون است، از آن به عنوان یک داروی درمانی استفاده می‌کنند.

لازم است بدانید این موضوع هنوز به اثبات نرسیده و به پژوهش بیشتری نیازمند است.

اثراتی از خاصیت تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی با پیاز مشاهده شده که می‌تواند سبب کاهش عفونت ویروسی و باکتریایی بخصوص در فصل زمستان شود.

ـ مصرف پیاز هنگام سرماخوردگی بخصوص به شکل پخته موثرتر است.

پیاز رنده شده با عسل سبب میشود که فعالیتهای فکری را برای انسان آسان میسازد و درد کمر را زایل میکند .

پیاز رنده شده را روی پیشانی بگذارید و سردرد عصبی و درد نیمه سر را و میگرن را تسکین میدهد.

مخلوط آن با عسل آنتی بیوتیک و ضد سرماخوردگی است .

پیاز خوردن سبب دورشدن آب مروارید و آب سیاه در افراد کهنسال میشود .

پخته پیاز برای افراد بلغمی ٬ هاضم تر است

خوردن پیاز بخصوص در سفر می‌تواند مشکلات ناشی از آلودگی آب‌ها را از بین ببرد.

استفاده از پیاز خام در افراد مبتلا به سینوزیت، آلرژی، میگرن، سرگیجه و اختلال حافظه منع شده است، زیرا سبب تشدید بیماری می‌شود.

در اثر خرد کردن و نگهداری پیاز در مجاورت هوا از ویتامین C آن کاسته می‌شود.

پیاز به واسطه ترکیبات گوگردی ضدعفونی‌کننده قوی است و پوست کنده آن بسرعت می‌تواند میکروب‌های محیطی را بگیرد و منبع‌آلودگی شود.

در نتیجه، پس از پوست گیری و خرد کردن پیاز باید بلافاصله آن را مصرف کرد.

پیاز خام قابلیت نگهداری در فریزر را ندارد و در اثر نگهداری پیاز سرخ شده در فریزر از خواص و کیفیت تغذیه‌ای آن کاسته می‌شود.

برای آن که هنگام خرد کردن پیاز دچار ریزش اشک نشوید، بهتر است پیش از پوست کندن، آن را در یخچال قرار دهید یا آن را در ظرف آب پوست‌گیری کنید.

باقلا، مغز گردو، گشنیز و سرکه می‌تواند بوی بد دهان ناشی از خوردن پیاز را کاهش دهد، ضمن این که حرارت، انجماد و خشک کردن از خاصیت اشک‌آوری و بوی بد پیاز می‌کاهد.

آشنایی با دیگر خواص پیاز

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پیاز آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گیاه پیاز

پیاز یکی از قدیمی ترین سبزی ها و صیفی جات خوراکی در دنیا می باشد که از حدود ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در کشور مصر مورد استفاده قرار می گرفته است. جالب است بدانید که غذای اصلی کارگران سازنده اهرام مصر پیاز بوده است.

گیاه پیاز دو ساله است که رشد بوته ای آن بسیار کم و ضعیف است. پیاز به خانواده آلیاسه متعلق است و به صورت گسترده در مناطقی با آب و هوای معتدل ، گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند. پیاز به دلیل داشتن طعم قوی و تند به عنوان یک طعم دهنده قوی در آشپزی استفاده می شود.

از نظر طب سنتی پیاز دارای طبع گرم و خشک می باشد. نکته جالب دیگر در مورد این سبزی پر مصرف که ممکن است خیلی افراد از آن آگاه نباشند این است که سیر هم یکی از گونه های متداول و پر مصرف پیاز محسوب می شود.

خواص پیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن

یکی از خواص مهم پیاز این است که می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود. پیاز منبع مناسبی از سلنیوم است که این ماده باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و از واکنش های بیش از حد آن جلوگیری می کند.

در صورتی که بدن شما با کمبود سلنیوم مواجه شود رشد و تولید سلول های سیستم ایمنی بدن کاهش می یابند ، ضمن اینکه کمبود سلنیوم باعث می شود انتقال کلسیوم در سلول ها و تولید پروتئین های حیاتی در بدن با مشکل مواجه شوند.

خواص پیاز برای سلامت دهان و دندان

پیام خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی برای جلوگیری از پوسیدگی دندان مناسب است.

همچنین پیاز دارای ویتامین سی فراوان بوده که به حفظ سلامت دندان ها کمک کرده و دندان درد را درمان می کند.

یکی از عیب های پیاز بوی بد دهان می باشد که لازم است بعد از مصرف دهان را بشویید.

پیاز برای درمان نیش حشرات

شما برای تسکین نیش حشرات می توانید از برش های پیاز بر روی زخم یا جای نیش استفاده کنید. پیاز دارای خاصیت ضد التهابی بوده و باعث کاهش سوزش ، خارش و تورم ناحیه آسیب دیده می شود.

پیاز برای سلامت استخوان

پیاز برای سلامت استخوان بسیار مفید است چرا که دارای میزان بالای کلسیم است. در پیاز فلاونوئیدهای زیادی وجود دارد که باعث می شود کلسیم به سوی نقاطی از بدن راه پیدا کنند که بیش از سایر نقاط ها به آن نیاز دارند. اگر می خواهید از پوکی استخوان پیشگیری کنید بهتر است پیاز را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

خواص پیاز برای سلامت و تقویت مغز

در پیاز آنتی اکسیدان های مختلف وجود دارد که باعث دفع سموم می شود.

ترکیبات گوگرد نیز مانع از کاهش حافظه در سنین بالا شده و از اختلال حافظه جلوگیری می کند.

بهتر است پیاز را به صورت خام میل کنید چرا که پیاز سرخ شده خواص خود را تا حدودی از دست می دهد.

پیاز برای درمان سرگیجه و بیماری صرع مفید است اما این موضوع هنوز به اثبات نرسیده است.

ضد سرطان

یکی از موثرترین مواد غذایی که برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ و سرطان سینه کاربرد دارد پیاز قرمز است.

پیاز قرمز دارای کورستین و آنتوسیانین می باشد که هر دو خاصیت ضدسرطانی قوی دارند.

کسانی که پیاز مصرف می کنند به نسبت سایر افراد کمتر دچار سرطان می شوند.

خواص پیاز برای سلامت قلب

برای کاهش کلسترول خون خود می توانید از پیاز کمک بگیرید چرا که دارای فلاونوئید می باشد.

پیاز قرمز سرشار از ترکیبات آلی گوگرد بوده که از بروز بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند و باعث رقیق شدن خون می شود.

رقیق شدن خون از حمله قلبی و سکته پیشگیری می کند.

کورستین موجود در پیاز دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که باعث تقویت قلب می شود.

کسانی که فشار خون دارند بهتر است پیاز میل کنند چرا که برای جلوگیری از تصلب شرایین مفید است.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.