خواص پیاز ؛ پخته شده و سرخ شده و خام برای عفونت و کودکان و در بدنسازی

خواص پیاز

خواص پیاز ؛ پخته شده و سرخ شده و خام برای عفونت و کودکان و در بدنسازی

خواص پیاز ؛ پخته شده و سرخ شده و خام برای عفونت و کودکان و در بدنسازی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص پای مرغ ؛ دکتر خیر اندیش برای پوست صورت و مو و لاغری و غضروف و دیسک کمر

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با گیاه پیاز

پیاز یکی از قدیمی ترین سبزی ها و صیفی جات خوراکی در دنیا می باشد که از حدود ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در کشور مصر مورد استفاده قرار می گرفته است. جالب است بدانید که غذای اصلی کارگران سازنده اهرام مصر پیاز بوده است.

گیاه پیاز دو ساله است که رشد بوته ای آن بسیار کم و ضعیف است. پیاز به خانواده آلیاسه متعلق است و به صورت گسترده در مناطقی با آب و هوای معتدل ، گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند. پیاز به دلیل داشتن طعم قوی و تند به عنوان یک طعم دهنده قوی در آشپزی استفاده می شود.

از نظر طب سنتی پیاز دارای طبع گرم و خشک می باشد. نکته جالب دیگر در مورد این سبزی پر مصرف که ممکن است خیلی افراد از آن آگاه نباشند این است که سیر هم یکی از گونه های متداول و پر مصرف پیاز محسوب می شود.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات پیاز را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص پیاز و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خواص پیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن

یکی از خواص مهم پیاز این است که می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود. پیاز منبع مناسبی از سلنیوم است که این ماده باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و از واکنش های بیش از حد آن جلوگیری می کند.

در صورتی که بدن شما با کمبود سلنیوم مواجه شود رشد و تولید سلول های سیستم ایمنی بدن کاهش می یابند ، ضمن اینکه کمبود سلنیوم باعث می شود انتقال کلسیوم در سلول ها و تولید پروتئین های حیاتی در بدن با مشکل مواجه شوند.

پیاز برای درمان سرماخوردگی

برای درمان سرماخوردگی و بیماری آنفلوآنزا می توانید از چای پیاز استفاده کنید. برای اینکار کافیست مقداری برش پیاز را داخل آب بجوشانید و مقداری زنجبیل به آن اضافه کنید تا خوش طعم شود.

خواص پیاز برای سلامت دهان و دندان

پیام خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی برای جلوگیری از پوسیدگی دندان مناسب است.

بیشتر بخوانید : خواص گریپ فروت ؛ برای کبد و پوست و مو و لاغری و فشار خون و سرماخوردگی

همچنین پیاز دارای ویتامین سی فراوان بوده که به حفظ سلامت دندان ها کمک کرده و دندان درد را درمان می کند.

یکی از عیب های پیاز بوی بد دهان می باشد که لازم است بعد از مصرف دهان را بشویید.

پیاز برای درمان نیش حشرات

شما برای تسکین نیش حشرات می توانید از برش های پیاز بر روی زخم یا جای نیش استفاده کنید. پیاز دارای خاصیت ضد التهابی بوده و باعث کاهش سوزش ، خارش و تورم ناحیه آسیب دیده می شود.

خواص پیاز برای درمان جوش و آکنه

پیاز دارای خاصیت ضد التهابی ، ضد میکروبی و ضد باکتری می باشد که باعث مبارزه با باکتری های پوست می شود و از بروز آکنه پیشگیری می کند. شما برای رفع آکنه می توانید ۱ قاشق غذاخوری آب پیاز را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب کرده و روی پوست خود قرار دهید و پس از ۱۵ دقیقه بشویید.

پیاز برای سلامت استخوان

پیاز برای سلامت استخوان بسیار مفید است چرا که دارای میزان بالای کلسیم است. در پیاز فلاونوئیدهای زیادی وجود دارد که باعث می شود کلسیم به سوی نقاطی از بدن راه پیدا کنند که بیش از سایر نقاط ها به آن نیاز دارند. اگر می خواهید از پوکی استخوان پیشگیری کنید بهتر است پیاز را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

خواص پیاز برای سلامت و تقویت مغز

در پیاز آنتی اکسیدان های مختلف وجود دارد که باعث دفع سموم می شود.

ترکیبات گوگرد نیز مانع از کاهش حافظه در سنین بالا شده و از اختلال حافظه جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید : خواص گوشت گوسفندی ؛ در طب سنتی و جدول ارزش غذایی و بهترین قسمت

بهتر است پیاز را به صورت خام میل کنید چرا که پیاز سرخ شده خواص خود را تا حدودی از دست می دهد.

پیاز برای درمان سرگیجه و بیماری صرع مفید است اما این موضوع هنوز به اثبات نرسیده است.

پیاز برای سلامت دستگاه گوارش

در پیاز نوعی فیبر به نام وینولین وجود دارد که یک منبع عالی برای باکتری های مفید روده به حساب می آید.

پیاز دارای خواص ضدباکتری بوده که برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

در صورتی که سیستم گوارش حساسی دارید بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

پیاز دارای ترکیات الیگو فرو فوتوز است که برای درمان اسهال موثر است و خطر زخم معده را کاهش می دهد.

پری بیوتیک موجود در پیاز برای درمان یبوست کاربردی است.

ضد سرطان

یکی از موثرترین مواد غذایی که برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ و سرطان سینه کاربرد دارد پیاز قرمز است.

بیشتر بخوانید : خواص نارنج ؛ نارس برای کبد و لاغری و دیابت و خواص برگ و هسته و دمنوش برگ نارنج

پیاز قرمز دارای کورستین و آنتوسیانین می باشد که هر دو خاصیت ضدسرطانی قوی دارند.

کسانی که پیاز مصرف می کنند به نسبت سایر افراد کمتر دچار سرطان می شوند.

خواص پیاز برای سلامت قلب

برای کاهش کلسترول خون خود می توانید از پیاز کمک بگیرید چرا که دارای فلاونوئید می باشد.

پیاز قرمز سرشار از ترکیبات آلی گوگرد بوده که از بروز بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند و باعث رقیق شدن خون می شود.

رقیق شدن خون از حمله قلبی و سکته پیشگیری می کند.

کورستین موجود در پیاز دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که باعث تقویت قلب می شود.

کسانی که فشار خون دارند بهتر است پیاز میل کنند چرا که برای جلوگیری از تصلب شرایین مفید است.

پیاز برای باروری مردان

یکی از داروهای گیاهی برای درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ پیاز می باشد.

مصرف آب پیاز و عسل مشکل باروری مردان را تا حدودی حل می کند.

خواص پیاز برای کنترل دیابت

در پیاز ترکیبات گوگردی و کورستین وجود دارد که باعث ایجاد اثر مثبت در کاهش قند خون می شود.

بیشتر بخوانید : خواص توت فرنگی ؛ وحشی و خشک برای کودکان و لاغری و برگ توت فرنگی

بهتر است پیاز را با متفورمین مصرف کنید تا تاثیر آن بیشتر شود. پلی فنل های موجود در پیاز نقش مهمی در کنترل گلیسمی دارند.

خواص پیاز در طب سنتی

طبع پیاز به میزان تندی و شکل آن بستگی دارد.

هرچه پیاز تندتر باشد و شکل کشیده‌تری داشته باشد، گرمی آن بیشتر است.

مصرف این سبزی بدون مصلح در افراد گرم مزاج باعث سردرد می‌شود.

گرمی و خشکی پیاز با پختن آن کاهش و به اعتدال نزدیک می‌شود.

پیاز گرد سفید از پیاز قرمز کشیده مزاج معتدل‌تری دارد و هنگام پوست کندن و خرد کردن، کمتر باعث سوزش چشم می‌شود.

هر چه سر پیاز باریک‌تر و سایز آن کوچک‌تر باشد،‌ میزان نیترات موجود در آن کمتر است.

کسانی که در هوای گرم، دچار سردرد می‌شوند، از مصرف پیاز‌های قرمز کشیده و حتی بوییدن آن خودداری کنند.

گرم مزاجان در صورت مصرف پیاز، باید از انواع سفید و گرد و شیرین آن استفاده کنند یا ترشی آن را بخورند تا دچار عوارضش نشوند.

پیاز در افرادی که سو مزاج گرم دارند،‌ سبب بروز سردرد می‌شود، بخصوص اگر پیاز خام و تازه باشد.

مصرف پیاز پخته با سرکه برای تقویت هاضمه مناسب است.

پیاز خام، خواص دارویی و پیاز پخته خاصیت غذایی بیشتری دارد.

افرادی که دچار غلظت خون هستند، در مصرف پیاز پخته زیاده‌روی نکنند. البته پیازهای سفید خام و شیرین این زیان را ندارند.

حکمای طب سنتی بر این عقیده اند که پیاز سرخ شده افزایش‌دهنده منی و میل جنسی است و مصرف آن برای مردان مجرد نفی شده است.

برخی افراد با این تصور که پیاز کاهنده قند و چربی خون است، از آن به عنوان یک داروی درمانی استفاده می‌کنند.

لازم است بدانید این موضوع هنوز به اثبات نرسیده و به پژوهش بیشتری نیازمند است.

اثراتی از خاصیت تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی با پیاز مشاهده شده که می‌تواند سبب کاهش عفونت ویروسی و باکتریایی بخصوص در فصل زمستان شود.

ـ مصرف پیاز هنگام سرماخوردگی بخصوص به شکل پخته موثرتر است.

پیاز رنده شده با عسل سبب میشود که فعالیتهای فکری را برای انسان آسان میسازد و درد کمر را زایل میکند .

پیاز رنده شده را روی پیشانی بگذارید و سردرد عصبی و درد نیمه سر را و میگرن را تسکین میدهد.

مخلوط آن با عسل آنتی بیوتیک و ضد سرماخوردگی است .

پیاز خوردن سبب دورشدن آب مروارید و آب سیاه در افراد کهنسال میشود .

پخته پیاز برای افراد بلغمی ٬ هاضم تر است

خوردن پیاز بخصوص در سفر می‌تواند مشکلات ناشی از آلودگی آب‌ها را از بین ببرد.

استفاده از پیاز خام در افراد مبتلا به سینوزیت، آلرژی، میگرن، سرگیجه و اختلال حافظه منع شده است، زیرا سبب تشدید بیماری می‌شود.

در اثر خرد کردن و نگهداری پیاز در مجاورت هوا از ویتامین C آن کاسته می‌شود.

پیاز به واسطه ترکیبات گوگردی ضدعفونی‌کننده قوی است و پوست کنده آن بسرعت می‌تواند میکروب‌های محیطی را بگیرد و منبع‌آلودگی شود.

در نتیجه، پس از پوست گیری و خرد کردن پیاز باید بلافاصله آن را مصرف کرد.

پیاز خام قابلیت نگهداری در فریزر را ندارد و در اثر نگهداری پیاز سرخ شده در فریزر از خواص و کیفیت تغذیه‌ای آن کاسته می‌شود.

برای آن که هنگام خرد کردن پیاز دچار ریزش اشک نشوید، بهتر است پیش از پوست کندن، آن را در یخچال قرار دهید یا آن را در ظرف آب پوست‌گیری کنید.

باقلا، مغز گردو، گشنیز و سرکه می‌تواند بوی بد دهان ناشی از خوردن پیاز را کاهش دهد، ضمن این که حرارت، انجماد و خشک کردن از خاصیت اشک‌آوری و بوی بد پیاز می‌کاهد.

خواص پیاز برای مو

پیاز حاوی مواد معدنی خاصی است که ممکن است برای مو مفید باشد.

هرکسی که به پیاز حساسیت دارد نباید از آب پیاز روی موهای خود استفاده کند.

اگر تحمل بوی آن برای شما سخت است ، اضافه کردن کمی آب لیمو یا گلاب کمک می کند.

اگرچه یک داروی خانگی محبوب ، تحقیقات بیشتری لازم است تا نتیجه گیری شود که آیا آب پیاز به عنوان یک درمان ریزش مو عمل می کند یا خیر.

آب پیاز در جلوگیری از ریزش مو موثر است و به جلوگیری از سفید شدن موها کمک می‌کند.

هرچند که بوی نامطبوعی دارد برای استفاده از این روش کافی است.

آب یک کدو تنبل را بگیرید و آن را با یک عدد پیاز متوسط خرد شده و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر مخلوط کنید و مخلوط حاصل را به مدت ۱۰ دقیقه روی سر ماساژ بدهید و و پس از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه آن را با شامپوی بدون سولفات بشویید.

استفاده از این ترکیب دو بار در هفته در جلوگیری از سفید شدن موها کمک بسیاری می‌کند.

خواص پیاز برای کف پا

همانطور که می دانید سیر و پیاز جزو سبزیجاتی هستند که خاصیت تصفیه کنندگی و میکروب کشی بسیار قوی دارند و به طور قابل توجهی برای افزایش توانایی بدن در مبارزه با انوع بیماری های عفونی موثر هستند.

همین خاصیت ضد عفونی کنندگی پیاز و حساسیت بالای کف پا برای دفع سموم بدن ایده ای شد که پزشکان این روش را مورد آزمایش قرار دهند.

همانطور که انتظار می رفت نتایج مثبتی به دست آمد .

به این ترتیب ثابت شد که قرار دادن تکه ای پیاز در داخل جوراب در زمان خواب شبانه راهی است برای ضدعفونی کردن بدن و تقویت ارگان های داخلی .

با این روش اسید فسفریک موجود در پیاز وارد خون می شود و به عنوان یک ضدعفونی کننده عمل می کند ، همچنین این روش با استفاده از ورود ترکیبات شیمیایی دیگر موجود در پیاز از طرق پا کمک می کند به خروج عفونت ها به سرعت و با قدرت بیشتری انجام شود.

استفاده از این روش برای درمان سریع تب به خصوص در کودکان نیز توصیه شده است.

تصاویر منتشر شده از نتایج درمانی این روش جالب به وضوح نشان می دهد که استفاده از خاصیت درمانی پیاز علاوه بر سم زدایی بدن در زمینه درمان مشکلات پوستی کف پا نیز موثر بوده است.

گفتنی است که این روش یکی از روش های درمانی فوق العاده طب چینی برای سم زدایی و نابودی میکروب های بدن است.

خواص پیاز برای زنان

مطالعه دیگر نشان داد زنانی که پیاز می خوردند، ۵ درصد بیشتر از کسانی که کم تر پیاز می خوردند به استخوان هایشان کمک کرده اند.

همچنین مصرف پیاز بر تراکم استخوان زنان بیش از ۵۰ سال تاثیر خواهد داشت.

زنان باردار باید میزان مصرف پیاز را محدود کنند چون اغلب باعث سوزش معده در طول این مراحل می شود.

برای زنان در دوران یائسگی جهت جلوگیری از پوکی استخوان توصیه می‌شود.

خواص پیاز برای چشم

برای رفع خارش چشم چند قطره آب پیاز را در چشم بچکانید.

هنگام پوست کندن پیاز تا جایی که می توانید اشک بریزید زیرا سبب می شود تا چشم هایتان براق شود و هرگونه آلودگی از مغز شما پاک شود پس تا جاییکه می توانید پیاز پوست بکنید و نگران سوزش چشم هایتان نباشید.

خوب است بدانید همین گریه کردن ناخواسته با آن ضد عفونی کننده خوبی برای چشمان شما خواهد بود.

از آنجایی که اشک مثل ادرار برای خارج کردن سموم بدن می باشد ،با وارد شدن بو از طریق بینی به سمت چشم ها باعث شده آلودگی های مربوط به مغز از طریق اشک از چشم خارج شود و چشمان شما بخاطر رفع آلودگی براق تر بنظر برسند.

همچنین در کنار خاصیت ضد عفونی کنندگی برای سلامت چشم ، کمک کننده خوبی از بیماری آب مروارید و پیری و ضعیف شدن آن در سنین بالاتر می باشد.

خواص پیاز در بارداری

آنالیز پیاز تکلیف را از همان اول روشن می‌کند.

اینکه ماده غذایی سرشار از فولات ترکیبات گوگرد دار، نوعی انسولین گیاهی به نام فلی کوکنین قند (ساکاروز یا مالتوز)، اسید سیتریک، فسفات، کلسیم، صمغ، املاح سدیم، پتاسیم، پروتئین، ویتامین A، نیاسین، ویتامین‌های ب و ث، فسفر، آهن، انسولین، کوئوسین و موم باشد یعنی می‌تواند در جایگاه بهترین مواد غذایی مورد نیاز یک زن باردار قرار بگیرد.

البته کارشناسان توصیه می‌کنند با اینکه پیاز برای زنان باردار پر از خاصیت است اما نگه داشتن اعتدال در همه جا کار خیلی خوبی است.

عفونت بارداری یکی از مشکلاتی است که زنان باردار ممکن است آن را تجربه کنند.

یکی از خواص پیاز خاصیت ضد عفونی کنندگی بدن و سم زدائی از بدن و جریان خون است.

عفونت در بارداری خیلی زود باید درمان شود تا تاثیر منفی روی جنین نگذارد، عدم درمان به موقع عفونت می تواند باعث سقط جنین یا زایمان زودرس شود.

مصرف پیاز برای درمان عفونت عوارضی برای جنین ندارد و جزو بهترین مواد طبیعی برای درمان عفونت در دوران بارداری است.

همچنین پیاز خاصیت سم زدایی هم دارد.

بعضی مواد سمی و آلودگی هوا می تواند سلامت جنین را به خطر بیندازد، مصرف پیاز در دوران بارداری می‌تواند با دفع مواد سمی از بدن زنان باردار و از جریان خون آنها، باعث شادابی و باز شدن چهره خود آنها شود و هم بر زیبایی صورت جنین هم تاثیر بگذارد.

سیستئین و متیونین اسیدهای آمینه موجود در پیاز به پاک کردن سموم بدن زنان باردار کمک می‌کنند.

پیاز سرشار ازویتامین ث و آنتی اکسیدان است به همین دلیل می تواند سیستم ایمنی بدن زنان باردار را بالا ببرد.

رشد جنین به سیستم ایمنی بدن مادر وابسته است.

هر عاملی که این سیستم را به خطر بیندازد، سلامت جنین را به خطر می‌اندازد، به همین دلیل مصرف پیاز در دوران بارداری سلامت جنین را تضمین می‌کند.

همچنین پیاز سرشار از کورستین است که برای حفاظت از بدن در مقابل بیماری‌های مختلف نظیر سرماخوردگی یا آنفولانزا سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.

اسید فولیک یکی از اصلی ترین موادی است که در دوران بارداری حتما باید به بدن زن باردار برسد چون اسید فولیک برای رشد سالم جنین ضروری است.

پیاز هم سرشار از اسید فولیک است. همچنین اسید فولیک موجود در پیاز در کاهش افسردگی در دوران بارداری موثر است.

هر ماده غذایی که حاوی فیبر باشد می تواند به درمان یبوست کمک کند.

پیاز سرشار از فیبر است و باعث تنظیم حرکات روده می شود.

خوردن پیاز خام همراه غذا می تواند جلوی یبوست در دوران بارداری را بگیرد.

ریزش مو در بارداری مشکل بیشتر زنان است اما پیاز که حاوی ویتامین A و E است می تواند به این مشکل کمک کند.

همچنین ویتامین C موجود در پیاز لکه‌های پوستی را از بین می‌برد.

خواص پیاز در تغذیه طیور

مصرف پیاز هم تقریبا شبیه سیر می باشد پیاز را خورد کرده و با دانه مخلوط کنید و ماهی یکبار جلوی کبوتر بگذارید و یا اینکه پیاز را ریز خرد کنید به اندازه یک دانه ذرت یا کمی بزرگ تر و پوست نازک روی آن را بگیرید و داخل دهان کبوتر قرار بدین.

دقت کنید چون سیر و پیاز یک خاصیت ویژه در جذب باکتری و میکروب به خود دارند پس سعی کنید دانه های سیر و پیاز ظرف ده تا پانزده دقیقه خورده بشن و باعث جذب باکتری نشده و خاصیت خود را از دست ندهند هر چند سیر ریز شده در معرض هوا واکنش انجام داده و یک نوع ماده مفید هم تولید می کند ولی بیرون ماندن زیاد آن خوب نیست.

درضمن مصرف سیر و پیاز برای کبوترانی که نطفه ندارند و یا تخم نمی گذارند مفید هست.

نباید در مصرف سیر و پیاز زیاده روی کنید بخصوص وقتی روزهای اول جوجه دار شدن آنها می باشد سعی کنید از سیر به علت گرم بودن استفاده نکنید یا حداقل فقط داخل ظرف آب سیر خرد شده قرار بدین تا زمانیکه جوجه ها جون بگیرن و حداقل ۱۵ روزه بشن بعد از اون اشکال نداره والدین سیر بخورن البته این مطالب جنبه علمی نداره و از تجربیات خودمه و فکر میکنم ممکنه سیر برای بچه های تازه به دنیا اومده خیلی تند باشه.

خواص پیاز در بدنسازی

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که “کوئرستین” فلاونوئید موجود در خوراکی‌هایی مانند سیب یا پیاز، برای کاهش آسیب اکسیداتیو ناشی از ورزش مفید است.

خواص پیاز در احادیث

قال رسول‌الله – صلی‌الله علیه و آله -: إذا دَخَلْتُمْ بِلاداً فَکُلُوا مِنْ بَصَلِها یَطْرُدُ عَنْکُمْ وَباها.

پیامبر اکرم – صلی‌الله علیه و آله – فرمود: هر گاه وارد شهری شدید از پیاز آن جا بخورید؛ زیرا با خوردن پیاز آن شهر از امراض عمومی آنجا در امان هستید.

وسائل‌الشیعه، ج ۱۷، ح ۱

امام صادق ع می فرمایند که

 پیاز درد را از بین می برد، و اعصاب را محکم، و آب(نطفه) را زیاد مى ‏کند، و به پیاده روى کمک می کند، و تب را می برد.

و از آن حضرت(ع) است که : پیاز دهان را خوشبو می کند، پشت را محکم مى ‏سازد، و پوست را نرم می گرداند.

و نیز فرمودند: در پیاز سه خاصیت است: دهان را خوشبو مى‏ کند، و لثه را محکم میسازد، و به نیروى جماع مى افزاید.

خواص پیاز در گوش

پیاز از ویژگی های ضد عفونی کننده و ضد باکتری سود می برد، و برخی افراد مدعی هستند که گزینه ای خوب برای عفونت های گوش محسوب می شود.

یک پیاز تازه را نصف کرده و در یک پارچه تمیز پیچیده و آن را برای پنج تا ۱۰ دقیقه روی گوشت تحت تاثیر قرار گرفته نگه دارید.

همچنین، شما می توانید دو تا سه قطره آب پیاز حاصل از رنده کردن آن را درون گوش بریزید.

البته هیچ تکه پیازی نباید همراه با آب آن باشد.

قرار دادن یک قطعه پیاز در گوش می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری‌ها مخصوصا بیماری‌های فصل زمستان و پاییز به شما کمک کند.

در فصول زمستان و پاییز دمای بدن تغییر می‌کند و به همین دلیل باکتری‌ها و ویروس‌ها و هم‌چنین عفونت‌ها بیشتر از قبل به بدن حمله می‌کنند و سلامتی را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

این روش درمانی می‌تواند بیش از هر شربت ضد سرفه دیگری در درمان سرفه‌های مکرر شما موثر باشد.

علاوه بر این، تنگی نفس و مشکلات تنفسی را به راحتی درمان می‌کند.

از طرف دیگر، این روش درد گوش شما را کاهش می‌دهد و تب بدن شما را پایین می‌آورد.

از بین بردن علائم سرماخوردگی و خاصیت ضد التهاب و ضدعفونی‌کنندگی از دیگر خواص قرار دادن پیاز در گوش است. البته گفته می‌شود که اگر پیاز در گوش قرار گیرد خواص خود را بهتر نشان می‌دهند.

خواص پیاز در قرآن

اشاره ی قرآنی: “و اذ قلتم یا موسی لن نصبر علی طعام واحد فادع لنا ربک یخرج لنا ممّا تنبت الارض من بقلها و قثآئها و فومها و عدسها وبصلها قال اتستبدلون الّذی هو ادنی بالّذی هو خیر اهبطوا مصراً فانّ لکم ما سالتم و ضربت علیهم الذلّهٔ و المسکنهٔ و باءو بغضب من الله ذلک بانّهم کانوا یکفرون بایات الله و یقتلون النبیین بغیرالحق ذلک بما عصوا و کانوا یعتدون.” (بقره/ ۶۱)

و آن زمان را که گفتید: ای موسی، ما بر یک نوع طعام نتوانیم ساخت از پروردگارت بخواه تا برای ما از آنچه از زمین می روید چون سبزی وخیار و سیر وعدس و پیاز برویاند.

موسی گفت: آیا می خواهید آنچه را که برتر است به آنچه فروتر است بدل کنید؛ به شهری باز گردید که در آن جا هر چه خواهید به شما دهند. مقرر شد بر آنها خواری و بیچارگی، خشم خدا را بر خود هموار ساختند و این بدان سبب بود که به آیات خدا کافر شدند و پیامبران را به ناحق کشتند و نافرمانی کردند و تجاوز ورزیدند.

سیر و پیاز از نظر گیاه شناسی از یک جنس هستند.

بیش از ۶۰ گونه گیاه مختلف از جنس سیر در مصر و عربستان می روید.

مردم مصر باستان علاقه ی زیادی به سیر و پیاز داشتند. نقل شده که در زمان ساختن هرم بزرگ کئوپس (حدود سال ۳۷۰۰ ق.م) برای کارگرانی که به خدمت گرفته شده بودند در برنامه ی غذایی شان علاوه بر تربچه، سیر و پیاز نیز وجود داشت که ۱۶۰ سکّه ی مصری در این راه صرف شد. ارزش فعلی این مبلغ چهل کرور روپیه ی هندی است.

این مبلغ گزاف نمایانگر اهمیت سیر و پیاز برای مردم آن زمان می باشد.

آنان پیاز را می پرستیدند و به آن سوگند می خوردند امّا مجاز نبودند بعد از خوردن پیاز وارد معبد شوند.

مردم نیز عموماً بر این باور بودند که جهان به شکل همان لایه های پوست پیاز است.

بیشتر مردم مخالف این عقیده بودند که هنگامی که شیطان از بهشت اخراج شد در جای اولین گامش پیاز رویید در جای دومین گامش سیر.

خواص پیاز و عسل

ترکیب عسل و پیاز به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان فراوان و ترکیب سیتوکسین خاصیت آنتی بیوتیکی بسیار قوی دارد.

عسل و پیاز هر دو خاصیت آنتی باکتریالی دارند پس وقتی با هم ترکیب شوند تبدیل به یک آنتی بیوتیک قوی خواهند شد. ترکیب عسل و پیاز، آنتی بیوتیک فوق العاده قوی خواهد شد که به درمان سرفه کمک میکند.

از ترکیب این دو ماده شربتی حاصل می‌شود که خواص عسل و پیاز را یکجا دارد و برای تسکین سرفه و تقویت دستگاه ایمنی مؤثر عمل می‌کند. می توانید مطمئن باشید که این شربت عارضه و خطری ندارد.

شربت پیاز و عسل

مواد لازم

پیاز متوسط ۱ عدد

آب ۲ لیوان (۴۰۰ میلی‌لیتر)

آب‌لیموترش ۱ عدد

عسل ۲ قاشق (۱۵ گرم)

طرز تهیه

پیاز را پوست گرفته و به قطعات درشت خرد کنید.

سپس آنها را با دو لیوان آب به‌مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید، سپس زیر شعله را خاموش کرده و اجازه دهید به‌مدت ۵ دقیقه استراحت کنید.

دو قاشق عسل و آب یک عدد لیموترش را به آب پیاز اضافه کنید.

می‌توانید روزانه دو تا سه بار از این نوشیدنی بنوشید.

خواص پیاز و نمک

یکی از بارزترین مشکلات موجود در رابطه با پیاز، بوی آن است که نه تنها در تنفس بلکه در دست ها باقی می ماند.

برای برطرف کردن این معضل، لازم است بلافاصله پس از خرد کردن پیاز، دست ها را با آب سرد بشوئید، سپس نمک در دست ریخته و آن ها را به هم بمالید.

دوباره دست ها را با آب گرم و صابون شسته و آبکشی کنید.

برای از بین بردن بوی پیاز از تنفس نیز می توانید چند برگ تازه جعفری بجوید یا یک سیب میل کنید.

گفته می شود آب پیاز قرمز برای از بین بردن زگیل پوستی مفید است.

در برخی از کشورهای عربی، روی پیاز نمک و فلفل ریخته و برای درمان ریزش موها، آن را به کف سر می مالند.

برای بیماری برص پیاز کوبیده با عسل و نمک و باروت مخلوط نموده به‎صورت مرهم بگذارند.

برای درمان سوختگی‎ها پیاز رنده شده را با نمک دریایی مخلوط کنید به‎صورت ضماد روی پوست بگذارید.

خواص پیاز و آبلیمو

تحقیقات نشان می دهد که پیاز و سیر همراه با آبلیمو به طور موثری با فشار خون بالا مقابله می‌کند.

کافی است که سه حبه سیر را له کنید، یک پیاز را ریز خرد و با ۴ لیوان شیر کم چرب یا شیر سویا به جوش بیاورید و سپس زیر آن را خاموش کنید.

پس از پنج دقیقه مخلوط به دست آمده را از صافی رد کنید و در یخچال قرار دهید.

آب سه لیمو را به آن اضافه کنید و در طی روز بخورید.

آب پیاز همراه با آبلیمو می‌تواند ماسک مناسبی برای پوستتان باشد.

این ترکیب را به پوستتان بمالید و از بوی بد آن نترسید که علاج تیرگی و کدر بودن پوستتان است.

لیمو و آب پیاز برای رشد مو

مواد لازم

۱ قاشق غذاخوری آب پیاز

۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

مواد را با هم مخلوط کنید و با حرکات دایره ای شکل روی پوست سر ماساژ دهید.

نیم ساعت صبر کنید و سپس با شامپویی سبک بشویید.

۲ تا ۳ بار در هفته می توانید از این ماسک استفاده نمایید.

لیمو حاوی ویتامین C است که به تولید کلاژن کمک می کند.

همچنین باعث تقویت فولیکول های مو می شود و در عین حال شوره سر و سایر عفونت های پوستی را از بین می برد.

PH پوست سر را متعادل می کند و در رشد مو تاثیر می گذارد.

خواص پیاز و سیر

یکی از بهترین ترکیبات برای پیشگیری از سرطان هستند.

برای سم زدایی از بدن کافی است که این دو رفیق دیرینه را بدنتان برسانید.

سیر و پیاز کلسترول خون را کاهش می دهند.

برای داشتن پوست و مو سالم مصرف سیر و پیاز توصیه می شود.

کاهش دهنده فشار خون هستند.

تصفیه کننده خون بدن انسان هستند.

خواص پیاز و جعفری

پیاز و جعفری باعث پاکسازی کلیه می شوند.

مواد لازم برای سم زدایی کلیه

پیاز خام: ۲ عدد

لیمو ترش: ۲ عدد

جعفری: ۳ شاخه

آب: ۲ لیتر

آب را روی حرارت به جوش آورید. پیازها را پوست گرفته و حلقه کرده یا خرد کنید. آب را از روی حرارت برداشته و پیاز را به آن اضافه کنید. جعفری و آب لیمو را اضافه کرده در ظرف را گذاشته و ۲ ساعت زمان بدهید سپس از صافی رد کنید.

این ۲ لیتر دارو را می توانید به ۵-۶ قسمت تقسیم نموده در طول روز استفاده کنید. خواص دیورتیک diuretic ( ادرار آور ) این دارو بسیار قوی است بنابراین فقط هفته ای ۳ روز می توانید از آن استفاده کنید. مصرف این دارو را می توانید به مدت ۲-۳ هفته تکرار کنید .

خواص پیاز و شیر

اگر ورقه‌های نازک پیاز در شیر، پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده‌ها و ناراحتی‌های شکم مفید است.

خواص پیاز و زردچوبه

پیاز، زنجبیل و زردچوبه حاوی خواص ضدویروسی هستند و قدرت دفاعی بدن را بالا می‌برند.

این مواد غذایی همچنین باعث دفع مواد زائد تجمع یافته در ریه‌ها می‌شوند.

پیاز علاوه بر تمیز نگه داشتن ریه‌ها از ابتلا به بیماری‌های ریوی نیز جلوگیری می‌کند.

یک ترکیب خانگی خوب برای پاکسازی ریه‌ها

مواد لازم

– چند سانتی‌متر ریشه زنجبیل تازه

– ۴۰۰ گرم عسل

– ۲ قاشق سوپ‌خوری زردچوبه

– ۴۰۰ گرم پیاز

– یک لیتر آب

طرز تهیه

آب را بجوشانید و به آن عسل اضافه کنید.

ریشه‌های زنجبیل را رنده کرده، پیازها را خرد کرده و به آب جوش اضافه کنید.

زمانی که جوش می‌خورد زردچوبه را نیز اضافه کنید و بگذارید نصف بیشتر آب آن تبخیر شود.

پس از خنک شدن آن را در شیشه‌ای تمیز ریخته و در یخچال بگذارید و روزی دو مرتبه، دو قاشق از آن را با شکم خالی میل کنید.

خواص پیاز و لاغری

پیاز یک راه طبیعی برای کاهش وزن و چربی اضافی بدن است.

این میزان سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.

سرعت سوخت و ساز به میزان هضم مواد غذایی و جذب آن به داخل سلول است.

اگر این میزان به دلیل برخی از مشکلات تحت تاثیر قرارگیرد، می تواند به بیماری های مختلف دیگر منجر شود.

پیاز حاوی اسانس های مختلف و مواد معدنی است، که به سرعت سوخت و ساز بدن را بالا برده و منجر به کاهش وزن طبیعی می شود.

پیاز دارای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی است که یکی از سلاح های عالی در برابر افزایش وزن اس.

بهترین روش هم این است که یک عدد پیاز را پوست کنده و بشویید خلال کرده و ده دقیقه در آب جوش ریخته سپس همراه با آبش در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم سپس در یک شیشه ریخته و استفاده میکنیم .

خواص پیاز و ماست

در فصل گرما که احتمال مسمومیت غذایی از همیشه بیشترشما را تهدید می کند،بهترین راه برای پیشگیری از این مسمویت ها مصرف همزمان غذا با آبلیمو، ماست و پیاز است.

مصرف برخی از مواد غذایی همراه با آبلیمو، ماست و پیاز به دلیل ترشی موجود در این مواد، رشد میکروب‌ها در دستگاه گوارش کاهش می‌یابد چرا که هر اندازه که مواد غذایی خشک تر باشد، باکتری کم تر رشد می‌کند.

آب پیاز برای از بین بردن لکه های تیره بسیار عالی است.

انواع آنتی اکسیدان ها در پیاز، پوست را تغذیه و ناخالصی ها را پاک می کنند.

می توانید با مخلوط کردن مقادیر مساوی از آب پیاز و ماست تازه، ماسک صورت آماده کنید.

همچنین می توانید چند قطره روغن اسانس را برای بوی مطبوع اضافه کنید.

صورت را با این مخلوط ماساژ دهید و از حرکات دایره ای ملایم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استفاده کنید.

پیاز برای کباب کوبیده

نکته مهم در پخت کباب کوبیده این است که میزان پیاز و چگونگی خرد و مخلوط کردن آن و نسبتش با میزان گوشت است.

نسبت پیاز به گوشت باید یک چهارم باشد یعنی به ازای یک کیلوگرم گوشت باید از ۲۵۰ گرم پیاز مصرف شود.

پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

گرفتن آب پیاز سبب می‌شود تا کباب کوبیده روی سیخ وا نرود و توی آتش نریزد.

پیازها را به گوشت اضافه کنید و حسابی وزر بدهید.

هر چه گوشت و پیاز را بیشتر ورز بدهید کباب کوبیده شما خوشمزه‌تر می‌شود.

پیاز برای تب

پیاز تازه خواص زیادی دارد که یکی از آن ها پایین آوردن تب است.

این روش آیروودایی علاوه بر کاهش تب، باعث سم زدایی بدن هم می‌شود.

یک پیاز را بشویید و پوست آن را در بیاورید. پیاز را نصف کنید.

طرف برش خورده را روی پاشنه پا قرار داده و جوراب بپوشید.

پیازها باید حداقل ۲ تا ۳ ساعت در جوراب روی پاشنه پا بماند تا تب به آرامی پایین بیاید.

در صورت لزوم این کار را باز هم بدون نگرانی تکرار کنید. هر بار پیاز تازه ای استفاده کنید.

پیاز برای کبد چرب

تحقیقات نشان می دهد که مصرف پیاز برای کبد بسیار مفید می باشد، چرا که پیاز حاوی مقادیر زیادی از اسید فولیک است و به همین دلیل می تواند به پیشگیری از ابتلا به کبد چرب کمک زیادی می کند.

علاوه بر این مصرف پیاز می تواند باعث سرعت بخشیدن به روند سم زدایی و پاک سازی کبد از سموم می شود.

همچنین یکی از دیگر خاصیت های پیاز برای سلامتی کبد این است که مصرف پیاز به دلیل مقادیر غنی از انواع فلاونوئیدها و کورستین می تواند باعث جلوگیری از تجمع چربی ها در کبد شود که در نتیجه باعث بهبود عملکرد کبد می شود.

پیاز برای رشد ریش

برخی از منابع از تاثیر آب پیاز برای رشد مو و ریش صحبت می کنند ولی برای اینکه به اطمینان کامل برسید حتما در این موزد با پزشک متخصص مشورت کنید.

پیاز در غذای نوزاد

پیاز به لطف ارزش غذایی و مواد مغذی بالا میتواند خواص و فواید زیادی برای سلامتی کودکان دارد که عبارت اند از:

منبع عالی آنتی اکسیدان ها ، یک ماده مغذی اساسی است که می تواند به فرزند شما در مبارزه با بیماری کمک کند.

اگر فرزند شما علائم آسم دارد ، پیاز ضد التهاب خوبی است که می تواند به کاهش علائم کمک کند.

پیازها از نظر قلب سالم هستند و می توانند در طولانی مدت به کاهش سطح کلسترول خون کمک کنند.

از آنجایی که منبع اصلی ویتامین C است ، پیاز به جلوگیری از عفونت های باکتریایی و تقویت سیستم ایمنی کودک کمک می کند.

توانایی فرزند شما در جذب آهن از سایر مواد غذایی با خوردن پیاز قابل افزایش است.پیاز منبع فراوانی از پلی فنول ها (مواد مغذی گیاهی) است.

پیاز برای تسکین سرفه مفید است.

در چه سنی به کودکان پیاز بدهیم؟

معمولاً پیازها را نباید قبل از ۶ ماهگی در رژیم غذایی کودک قرار داد و بهتر است آن را در حدود ۸ ماهگی تهیه کنید ، اما اگر کودک شما سیستم هضم حساسی دارد و بعد از خوردن پیاز دچار گاز و نفخ میشود، باید تا یک سال و نیم صبر کند تا بتواند بدون ناراحتی از پیاز استفاده کنید.

چگونه پیاز را به کودک بدهید

مانند سایر غذاهای جامد مانند سبزیجات، پیاز ها را باید به تدریج در دوزهای کوچک معرفی کرد ، همچنین باید همیشه آن را برای کودک تهیه کرد زیرا هضم آن برای فرزندتان آسان تر است ، پیازهای پخته شده را می توان به سبزیجات پوره شده با برنج ، نخود فرنگی یا هویج اضافه کرد ، همیشه حتما پیاز را تهیه کنید.

خوب تا در هضم کودک اختلال ایجاد نشود و برای او مشکل ایجاد کند.

پیاز در فال قهوه

دیدن پیاز در فال قهوه به معنای مال و ثروت است و هر چه پیاز در قسمت پایین تری در فنجان بیفتد معنای فال بهتر است.

پیاز در اتاق خواب

گذاشتن پیاز در اتاق خواب می تواند باعث از بین بردن میکروب های اتاق به خصوص در خمواقعی که بیمار هستید شود.

پیاز در شیردهی

مادران شیرده و زنان باردار بهتر است از مصرف پیاز دوری کنند چرا که باعث سوزش سر دل می شود و ممکن است روی طعم شیر مادر تاثیر بدی بگذارد.

پیاز و تیروئید

پیاز قرمز را دو نیم کنید و باحرکات دایره ای روی گردن بخصوص ناحیه ایی که غده تیروئید قراردارد بمالید.

بخاطر داشته باشید نباید گردن را بشویید و همانطور بخوابید تا اب پیاز غده تیروئید را تحریک و عملکرد آن را تنظیم کند.

این نسخه را باید شبانه قبل از خواب انجام دهید و اجازه دهید در طول شب عمل کند و صبح روز بعد وقتی بیدار شدید آن را بردارید.

پیاز و بلوغ زودرس

این که خوردن پیاز در بچه باعث بلوغ زودرس شود وجود و پایه علمی ندارد.

بچه هر غذا و مواد غذایی را که دوست داشته باشد و در خانه تهیه شود و از نظر بهداشتی تایید شود، می تواند بخورد. به شرط این که مانع از خوردن بقیه غذاها در او نشود.

این جور مواد غذایی باعث پر شدن معده می شوند و اجازه خوردن بقیه مواد غذایی را به بچه نمی دهد.

در صورتی که فرزندتان از این لحاظ ها مشکلی پیدا نکند، خوردن پیاز ضرری ندارد.

پیاز و پسوریازیس

بهتر است به جای پیاز از سیر استفاده کنید چرا که آلیسین موجود در سیر از اثرات مخرب رادیکال های آزاد جلوگیری می کند و با نابود کردن باکتری ها، در درمان جای ضایعات پوستی، بیماری های پوستی و پسوریازیس موثر است.

پیاز و فشار خون

مصرف پیاز باعث کاهش فشار خون می شود و برای کسانی که فشار خون بالا دارند مفید است.

خواص پیاز برای کلیه

برای سم زدایی و پاکسازی کلیه یکی از بهترین درمان های خانگی استفاده از پیاز و جعفری است.

یره پیاز از داروهای دفع کننده سنگ کلیه ذکر نموده اند و این خاصیت پیاز را در سال ۱۹۳۷به همه اعلام داشته اند.

در طب سنتی هم امده است که پیاز سنگ کلیه را خرد می کند .

خواص پیاز پخته برای عفونت

اثراتی از خاصیت تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی با پیاز مشاهده شده که می‌تواند سبب کاهش عفونت ویروسی و باکتریایی بخصوص در فصل زمستان شود.

گذاتشن پیاز در جوراب باعث خروج عفونت های بدن از کف پا می شود.

عفونت بارداری یکی از مشکلاتی است که زنان باردار ممکن است آن را تجربه کنند.

یکی از خواص پیاز خاصیت ضد عفونی کنندگی بدن و سم زدائی از بدن و جریان خون است.

علت سردرد بعد از خوردن پیاز خام

افرادی که مبتلا به سردردهای میگرنی هستند برخی از بوها سردرد آن ها را تحریک می کند. یکی از این بوها بوی پیاز خام است.

همچنین طب سنتی می گوید که مصرف این سبزی بدون مصلح در افراد گرم مزاج باعث سردرد می‌شود و مصلح آن سرکه، کاسنی، آب انار و شستن پیاز با آب و نمک هستند.

خواص پیاز زرد برای کیست

یکی از روش های درمان خانگی موثر برای درمان کیست تخمدان استفاده از آب پیاز می باشد چرا که پیاز در درمان عفونت نقش تاثیرگذاری دارد برای استفاده از این روش کافی است مقداری از آب پیاز را با عسل مخلوط می کنیم ازاین محلول می توان برای شست و شوی واژن استفاده کرد.

کدام پیاز برای خوردن مناسب است

معروف ترین عضو خانواده پیازهاست که پوست قهوه ای طلایی داره و لایه های داخلی اون هم سفید یا سفید مایل به زرد هست. این نوع بوی تند و تیزی داره و بهترین گزینه برای پخت و پز محسوب میشه.

این پیازها به طور معمول بین بهار تا پاییز کشت و برداشت میشه ولی اونها رو در انبارها نگهداری میکنن، این پیازها موندگاری خیلی بالایی دارن، اونها رو باید در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

به همین دلیل در تمام فصول در بازار موجود هست.

پیاز زرد حکم شلوار جین رو در دنیای پیازها داره، در همه ی کشورها شناخته شده هست و در همه ی غذاها هم میشه ازش استفاده کرد.

پیاز زرد بهتر است یا سفید

پیاز زرد معروف ترین عضو خانواده پیازهاست که پوست قهوه ای طلایی دارد و لایه های داخلی آن هم سفید یا سفید مایل به زرد هست. این نوع بوی تند و تیزی دارد و بهترین گزینه برای پخت و پز محسوب می شود.

این پیازها به طور معمول بین بهار تا پاییز کشت و برداشت می شه ولی آن ها را در انبارها نگهداری می کنند، این پیازها ماندگاری خیلی بالایی دارند، آن ها را باید در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

به همین دلیل در تمام فصول در بازار موجود هست. پیاز زرد حکم شلوار جین را در دنیای پیازها دارد، در همه ی کشورها شناخته شده هست و در همه ی غذاها هم می شود از آن استفاده کرد.

پیاز سفید پوستی کاملا سفید رنگ و طعمی ملایم و خنک دارد. فرق نوع سفید و زرد در این هست که پیاز سفید، شیرین تر هست و ماندگاری کمتری را نسبت به پیاز زرد دارد. به طور کلی نوع سفید و قرمز بخاطر قند بیشتری که دارند نسبت به پیاز زرد عمرشان کوتاهتر است.

از نظر کاربرد تقریبا مثل پیاز قرمز هست، می شود آن را خام خورد و یا در سالادها و دیپ ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذاهای مکزیکی بهترین گزینه هست. پیازهای سفید کوچک در سوپ، کاسرول و تاس کباب استفاده می شود، این نوع به پیاز آبپز معروف است.

پیاز پخته برای دمل

ضمادهای پیاز آب پز یا پیازی را که در خاکستر داغ پخته شده است اگر خیلی گرم استعمال کنید در مورد رساندن آبسه، کورک و دمل های کوچک و بزرگ موثر است و شفای آن را به سرعت جلو می اندازد.

ویتامین های پیاز

یک پیمانه پیاز خرد شده به طور تقریبی ۶۴ کالری، ۱۵ گرم کربوهیدرات، ۰ گرم چربی،۳ گرم فیبر، ۷ گرم قند، دو گرم پروتئین دارد. این ماده همچنین حاوی ویتامین C ، B6 و منگنز است. پیاز حاوی مقادیر اندکی از کلسیم، آهن، فولات، منیزیم، سولفور، فسفر و پتاسیم است.

خواص جوشانده پیاز

استفاده از آب جوشانده پیاز قبل از خواب برای رفع مشکل بی خوابی مفید است.

جالب است بدانید مخلوط آب پیاز و شیر و یا جوشانده پیاز در شیر جهت تقویت کبد مفید است.

پوست پیاز خواص ضدعفونی کنندگی، ادرارآور، مسهل، ضد التهاب و ضد حساسیت دارد. در طب مکمل، جوشانده ی پوست پیاز برای درمان بسیاری از بیماری های تنفسی، قلبی و … توصیه می‌شود.

این جوشانده به خاطر اثرات خلط‌آور فوق العاده ای که دارد، برای درمان علائم آنفولانزا و سرماخوردگی بسیار مؤثر می‌باشد.

سرفه خشک و برونشیت بیماری‌هایی هستند که با خوردن جوشانده پوست پیاز به راحتی می‌توان آن‌ها را درمان کرد.

برای تهیه این معجون شگفت انگیز کافیست ۲ عدد پیاز را کامل با پوست بشوئید و به مدت ۱۵ دقیقه در ۱/۵ لیتر آب بجوشانید.

این جوشانده را بایستی با شکم خالی میل کنید، ولی اگر از طعم آن خوش‌تان نیامد، می‌توانید مقداری عسل نیز به آن اضافه کنید.

مضرات پیاز

مادران شیرده و زنان باردار بهتر است از مصرف پیاز دوری کنند چرا که باعث سوزش سر دل می شود و ممکن است روی طعم شیر مادر تاثیر بدی بگذارد.

کاهش ناگهانی سطح قند خون ممکن است منجر به بروز مشکلات و اختلالات بسیار خطرناک شود.

پیاز باعث کاهش شدید سطح قند خون می‌شود. بنابراین، اگر متوجه شدید که سطح قند خون‌تان به طور ناگهانی افت کرده‌است، دست از خوردن پیاز بردارید.

عملکرد روده‌ها می‌تواند با مصرف پیاز دچار اختلال شود. این اختلال منجر به بروز مشکلات متعددی می‌شود از جمله نفخ، گاز، استفراغ و برخی دیگر.

اگر شما از آن دسته آدم‌هایی هستید که این عوارض را تجربه می‌کنید، لطفا به رژیم غذایی خود توجه کنید.

اگر عاشق پیاز هستید، سعی کنید برای کاهش دادن چنین عوارضی، مقدار مصرف آن را کاهش دهید.

پیاز برای بعضی از آدم‌ها آلرژی‌زا است. برخی از آدم‌ها ممکن است در صورت تماس پوست‌شان با پیاز از واکنش‌های آلرژیک رنج ببرند.

پدیدار شدن راش روی پوستی، قرمزی و سوزش از جمله واکنش‌هایی هستند که ممکن است تجربه کنید.

اگر تمایل دارید که پیاز را برای مقاصد زیبایی استفاده کنید، حتما قبل از این کار مقدار کمی آب پیاز را روی ناحیه‌ی کوچکی از پوست آزمایش کنید.

اگر پوست واکنش نامناسبی نشان نداد، معلوم می‌شود به آب پیاز آلرژی ندارید.

اگر علائمی مانند قرمزی و سوزش رخ داد، استفاده از آب پیاز را از برنامه‌ی زیبایی‌تان حذف کنید.

از آن‌جایی که پیاز غنی از گوگرد است که عطر تندی هم دارد، مصرف آن به صورت خام بوی بدی در دهان شما ایجاد می‌کند.

این یکی از عوارض جانبی و مضرات اصلی پیاز است که سبب می‌شود آدم‌ها از شما دوری کنند!

سرخ کردن پیاز باعث می شود که کالری ان بالا برود.

پیاز برای کلیه نه تنها مضر نیست بلکه باعث پاکسازی کلیه می شود.

مصرف بیش از اندازه پیاز باعث مشکل در کبد می شود.

پیاز سرخ شده در فریزر فقط تا شش ماه خاصیت دارد و بعد از آن خواص خود را از دست می دهد.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
}