; خواص گندم پخته برای لاغری و در طب سنتی و مضرات گندم ناشتا و بو داده چیست - فال و خواب
خواص خربزه ی تلخ ؛ خاصیت مصرف خربزه تلخ برای قند خون کودکان

خواص خربزه ی تلخ ؛ خاصیت مصرف خربزه تلخ برای قند خون کودکان

خواص خربزه ی تلخ خواص خربزه ی تلخ ؛ خاصیت مصرف خربزه تلخ برای قند خون کودکان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خواص شوید خشک ؛ فواید مصرف شوید خشک برای زخم معده

خواص شوید خشک ؛ فواید مصرف شوید خشک برای زخم معده

خواص شوید خشک خواص شوید خشک ؛ فواید مصرف شوید خشک برای زخم معده همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش …

خواص پوست پیاز قرمز برای قاعدگی و پیاز درمانی برای پریود نامنظم

خواص پوست پیاز قرمز برای قاعدگی و پیاز درمانی برای پریود نامنظم

خواص پوست پیاز قرمز برای قاعدگی خواص پوست پیاز قرمز برای قاعدگی ؛ پیاز درمانی برای پریود نامنظم همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص گندم

خواص گندم ؛ پخته برای لاغری و در طب سنتی و مضرات گندم ناشتا و بو داده چیست

خواص گندم ؛ پخته برای لاغری و در طب سنتی و مضرات گندم ناشتا و بو داده چیست همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص شاه توت ؛ و عسل در طب سنتی و بارداری برای کبد و لاغری و دیابت

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با گیاه گندم

گندم گیاهی یک ساله و تک لپه اس است که به عنوان مهم ترین غله در تمام جهان شناخته می شود و قوت غالب اکثر مردم جهان می باشد.

گندم به همراه غلاتی مانند گندم سیاه و گندم خراسان در راسته گندم سانان دسته بندی می شود.

گندم یکی از رایج ترین دانه های غلات و به عبارتی قوت غالب اکثر مردم جهان است که از یک گیاه علفی با نام علمی : Triticum به دست می آید.

دانه گندم از سه قسمت سبوس (لایه خارجی)، جوانه و آندوسپرم (داخلی ترین لایه) تشکیل شده است.

گندم سبوس دار به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر که دارد

به بهبود هضم غذا کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید : خواص هلو انجیری ؛ در بارداری و طب سنتی و برای جنین و طبع آن گرم است یا سرد

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات گندم را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص گندم و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

گندم برای کبد

جوانه گندم به دلیل داشتن فیبر و آنتی‌اکسیدان فراوان به سم‌زدایی کبد کمک می‌کند.

می‌دانید که کبد یکی از بزرگ‌ترین اندام‌های داخلی در بدن بوده

و برای این‌که سالم باقی بماند باید سموم به‌صورت منظم از بدن خارج شود.

خواص گندم برای پوست

ویتامین ای، روی و سلنیوم موجود در گندم باعث تغذیه مناسب پوست شده

و با جلوگیری از آسیب نور خورشید می‌تواند به سلامت پوست کمک کند.

فیبر موجود در جوانه گندم باعث بهبود سیستم گوارش شده که می‌تواند سموم را از بدن خارج کند

این روند به نوبه خود باعث جوان‌سازی پوست می شود.

برای رفع بیماری های پوستی، استفاده از گندم بسیار مفید است. برای تقویت کودکان حتما در وعده های غذاییشان از گندم استفاده کنید.

این گیاه برای درمان بیماری های پوستی از قبیل ورم پوست بسیار مفید است.

گندم برای کاهش خطر سنگ‌ صفرا

گندم سرشار از فیبر نامحلول می‌باشد که می‌تواند سبب نرم و راحت بودن حرکات روده شود

و همچنین ترشح اسیدهای صفراوی را کم می کند.

بیشتر بخوانید : خواص پاپایا ؛ برای کبد و پوست و خواص روغن و هسته و دانه پاپایا

اسیدهای صفراوی یکی از علت‌های اصلی تشکیل سنگ کیسه صفرا می باشد.

در نظرسنجی که توسط مجله آمریکایی گاسترواندرولوژی انجام شده است ثابت کرد

که نان و غلات به جلوگیری از تشکیل سنگ‌های صفراوی کمک می‌کند.

خواص گندم برای سلامت چشم

ویتامین ای، روی و نیاسین موجود در گندم باعث کاهش خطر تباهی لکه زرد و بیماری آب‌مروارید می‌شود

لوتئین موجود در گندم تصفیه نشده باعث بهبود سلامت چشم می‌شود.

گندم برای دوران یائسگی

مصرف فراوان گندم تصفیه نشده به دلیل داشتن فیبر و پروتئین فراوان در رژیم غذایی زنان یائسه بسیار مفید می‌باشد.

این محصول می‌تواند به مدیریت وزن، تعادل هورمونی و تسکین علائم قبل از یائسگی کمک کند.

خواص گندم برای کنترل چاقی و کاهش وزن

گندم یک ماده غذایی کامل بوده که برای کنترل وزن طبیعی بسیار مفید می باشد.

این توانایی در میان زنان بیشتر قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید : خواص خربزه ؛ گرمساری برای مردان و لاغری و انواع خربزه ملون و خشک و پنیر

زنانی که در طول دوره های طولانی از فرآورده های گندم استفاده می کنند وزن خود را به میزان بیشتری از دست می‌دهند.

مجله آمریکایی تغذیه بالینی از طریق تبلیغاتی که انجام داده است نشان داد

که گندم کامل به جای فرم تصفیه‌شده آن انتخاب مناسبی برای رژیم غذایی افراد چاق می باشد.

گندم برای سلامت زنان

گندم باعث افزایش سطح انرژی در زنان می‌شود. مطالعه صورت گرفته نشان می‌دهد

که افزایش مصرف غلات کامل باعث بیشتر شدن سطح انرژی زنان شده

و جلوگیری از افزایش وزن و دیابت نوع دو را به دنبال دارد. این مطالعه همچنین نشان می‌دهد

زنانی که غلات کامل را به میزان بیشتری مصرف می‌کنند رژیم سالم تری دارند و می‌توانند میوه‌ها و سبزیجات را نیز به میزان زیادی مصرف کنند.

محصولات تهیه‌شده از آرد دارای فولات و ویتامین ب می‌باشد که می‌تواند به کاهش مشکلات بارداری و شیردهی کمک کند.

خواص گندم برای دیابت نوع ۲

گندم سرشار از منیزیم بوده که برای بیش از سیصد آنزیم به عنوان یک کوفاکتور عمل می کند.

این آنزیم باعث می‌شود تا بدن به شکل مناسبی انسولین و گلوکز را ترشح کند.

مطالعه انجام‌شده که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی چاپ شده است مصرف منظم غلات را باعث یک کنترل طبیعی قند خون در سطح سالم می‌داند.

افرادی که از بیماری دیابت رنج می‌برند می‌توانند سطح قند خون را با جایگزینی برنج با گندم در رژیم غذایی خود کنترل کنند.

گندم برای سلامت روده ها

سبوس به دلیل داشتن فیبر فراوان می‌تواند برای سلامت روده بسیار مؤثر باشد.

این ماده کمک می‌کند تا باکتری خوب در دستگاه گوارش افزایش پیدا کرده و هضم بهبود پیدا کند.

همچنین جذب مواد مغذی در بدن را افزایش می دهد، بلغور شکل دیگری از این دانه می باشد

که یک منبع عالی از نشاسته مقاوم است این نوع نشاسته در روده کوچک هضم نمی‌شود

و به همین دلیل به غذایی برای فلور روده تبدیل می شود.

خواص گندم برای پیشگیری از التهابات مزمن

بتائین موجود در گندم از التهاب مزمن که یکی از عوامل اصلی در ایجاد بیماری‌ها و دردها می‌باشد پیشگیری می کند.

بیشتر بخوانید : خواص زیتون ؛ پرورده و ماری و شکسته و شور و سیاه برای معده و لاغری

املاح ضد التهابی آن خطر بیماری‌های دیگر مانند پوکی استخوان ، بیماری های قلبی ، زوال عقل و دیابت نوع دوم را کاهش می دهد.

خواص گندم در طب سنتی

مزاج گندم از نظر طب سنتی گرم و معتدل است.

گندم تازه خشک نشده گرم و تر است.

انواع مصلحات آن سرکه کهنه و شیرینی‌های طبیعی معرفی شده است.

هر ۱۰۰ گرم گندم دارای ۳۴۰ کالری می باشد.

یکی از بزرگ‌ترین خواص غلات کامل پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی است.

رژیم غذایی مبتنی بر گندم خطر ابتلا به آسم در کودکان را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

روی موجود در گندم به تغذیه پوست، مبارزه با آکنه و سلنیوم و ویتامین E موجود در گندم، به پیشگیری از آفتاب سوختگی کمک می‌کند.

روی علاوه بر تاثیرات مثبت بر پوست باعث تقویت ریشه مو شده و مقاومت ساقه مو را افزایش داده و از ریزش آن‌ها جلوگیری می‌کند.

مصرف بیشتر محصولات گندم کامل و تصفیه نشده در رژیم غذایی خانم‌ها به دلیل داشتن فیبر و پروتئین زیاد، به کاهش علائم یائسگی کمک می‌کند.

گندم کامل سطح انرژی و نشاط در زنان را بالا می‌برد.

جالب است بدانید غلات تصفیه شده می‌تواند منجر به اضافه وزن شما شود، اما غلات کامل و سبوس‌دار باعث کاهش وزن شما می‌شود.

یکی از علائم اصلی دردهای روماتیسمی، ایجاد التهابات مزمن در بافت‌های بدن است. مصرف منظم گندم کامل این التهابات و دردهای ناشی از آن را از بین می‌برد.

خاصیت ضدالتهابی گندم، خطر ابتلا به سایر بیماری‌ها مانند پوکی استخوان، بیماری های قلبی، آلزایمر و دیابت نوع ۲ را نیز کاهش می دهد.

گندم سرشار از منیزیم است که بیش از ۳۰۰ آنزیم مورد نیاز بدن را در خود دارد.

این آنزیم‌ها در استفاده کاربردی بدن از انسولین و ترشح گلوکز نقش دارند.

مصرف غلات کامل مانند گندم با خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ رابطه معکوس دارد.

در این مورد گندم سبوس‌دار تاثیر بیشتری نسبت به جوانه گندم دارد.

هنگامی که شما یک رژیم غذایی غنی از فیبر شامل نان گندم، غلات و حبوبات که سبوس بالایی دارند انتخاب می‌کنید،

می‌توانید مطمئن باشید که از مشکلاتی مانند درد، نفخ شکم، تهوع، یبوست، کاسته خواهد شد.

افزایش استروژن، که اغلب به سرطان پستان منجر می‌شود، با مصرف گندم، می‌توان کنترل کرد.

فیبر موجود در گندم کامل، فرایند هضم را در بدن تقویت کرده و سوخت و ساز کلی بدن را بهبود می‌بخشد.

خواص گندم پوست کنده

گندم پوست کنده دارای کلسیم ، پتاسیم ، منیزیم ، ویتامین E، ویتامین B و مقدار زیادی روی ، مس و منگنز است

که هریک از این مواد معدنی برای سلامتی خواص فوق العاده ای دارند .

بهبود سوخت و ساز ، کنترل قند خون البته با مقدار توصیه شده توسط پزشک ، سلامت معده و روده

و جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی از تاثیرات مصرف گندم پوست کنده می باشد.

خواص گندم ناشتا

اگر می خواهید صورت شما چاق شود باید گندم را به صورت ناشتا مصرف کنید که برای این کار بسیار مفید است.

خواص گندم شادونه

گندم با دانه های غنی از الیاف ( فیبر ) برای سلامت روده بسیار خوب و موثر است

اما فراموش نکنید که الیاف این دانه بیشتر در سبوس آن موجود می باشند.

مطالعات نشان داده اند که مصرف غلات از جمله گندم می توانند خطر ابتلا به این سرطان را کاهش دهند.

گندم دارای یک توانایی طبیعی برای کنترل وزن در همه افراد می‌باشد، اما این توانایی در میان زنان برجسته‌تر است.

چربی‌های اشباع و ترانس شانس ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش می‌دهند،

در حالی که اسیدهای چرب امگا ۳ باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شوند.

غلات کامل مثل گندم در بیماران مبتلا به اختلالات سوخت و ساز بدن موثر است.

افرادی که از اضافه وزن رنج می برند شاهدانه مصرف کنند زیرا این دانه ها به دلیل فیبر فراوان

باعث سرکوب اشتها شده و فرد را برای مدتی طولانی سیر نگه می دارد.

شاهدانه سرشار از پروتئین است که برای سلامت زنان باردار و جنین ضروری بوده

و به رشد جنین کمک می کند و فیبر موجود در شاهدانه برای درمان یبوست مفید است.

شاهدانه حاوی نسبت خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است که برای کودکان بسیار مفید می باشد

و پروتئین و آهن موجود در این ماده غذایی به رشد کودکان کمک می کند.

از آن جا که شاهدانه سرشار از پروتئین است از مواد غذایی عالی برای بدنسازی محسوب می شود

که به تولید بافت های جدید و تقویت توده عضلانی کمک کرده و راه خوبی برای عضله سازی است.

شاهدانه حاوی اسیدهای چرب ضروری است که به کاهش کلسترول خون کمک کرده

و با از بین بردن التهاب اثر مثبت در بهبود جریان خون و کاهش فشار خون بالا دارد.

شاهدانه حاوی اسیدهای چرب ضروری است که به کاهش کلسترول خون کمک کرده

و با از بین بردن التهاب اثر مثبت در بهبود جریان خون و کاهش فشار خون بالا دارد.

فیبر موجود در شاهدانه به سم زدایی دستگاه گوارش و بهبود هضم کمک کرده

و برای درمان باد و نفخ معده، یبوست و گرفتگی معده مفید است.

خواص گندم برای دام و طیور

از انجایی که گندم دارای پروتئین ، چربی ، نشاسته و فیبر می باشد از ارزش غذایی بالایی برخوردار است

و به همین سبب دارای خواص و مزیت های استفاده ی فوق العاده ای می باشد .

استفاده از این محصول مغذی علاوه بر اینکه به رشد دام ها سرعت می بخشد

در تولید محصول بیشتر و با کیفیت بسیار تاثیر گذار می باشد .

خواص گندم برای چاقی صورت

خوردن گندم باعث چاقی صورت می شود به شرطی که ناشتا مصرف شود.

خواص گندم برای کودکان

برای تقویت کودکان حتما در وعده های غذاییشان از گندم استفاده کنید.

رژیم غذایی مبتنی بر گندم خطر ابتلا به آسم در کودکان را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

مصرف گندم و شاهدانه به دلیل اینکه شاهدانه حاوی نسبت خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است که برای کودکان بسیار مفید می باشد

و پروتئین و آهن موجود در این ماده غذایی به رشد کودکان کمک می کند.

تحقیقات متعدد نشان داده که مقادیر بالای منیزیم و ویتامین E موجود در گندم برای پیشگیری و درمان آسم کودکی مفید می باشند.

توجه : در برخی موارد مصرف گندم ممکن است برای بیماران آسم مضر باشد چون خودش یک آلرژن غذایی است که خطر ابتلا به آسم را افزایش می دهد.

خواص گندم در بارداری

به یاد داشته باشید از آن‌جایی که گیاه گندم حاوی مواد مغذی حیاتی برای بدن مادران باردار

مانند پتاسیم، ویتامین C، آهن، کلسیم، ریبوفلاوین و منیزیم می‌باشد و همه عناصر مورد نیاز برای رشد جنین و سلامت او او را هم شامل می‌شود،

بنابراین هیچ مادر بارداری نباید این ماده غذایی را از برنامه روزانه خود در طی دوران بارداری حذف کند.

همانطور که می‌دانید مصرف جوانه گندم در هر شرایطی باعث افزایش میزان هموگلوبین در بدن انسان می‌شود.

اکثر زنان در دوران بارداری خود، دچار نوساناتی در هموگلوبین خون خود می‌شوند

که بروز این حالت می‌تواند سبب بروز کم‌خونی در بدن این افراد ‌شود. برای غلبه بر این مشکل،

زنان باردار باید روزانه یک لیوان آب جوانه گندم تازه را مصرف کنند.

جالب است به عنوان یک مادر باردار بدانید که آنتی‌اکسیدان موجود در گندم می‌تواند سبب حفاظت از بدن شما و فرزند داخل رحمتان شده

و از فعالیت‌ رادیکال‌های آزاد ایجاد شده در بدنتان و آسیب رسیدن به سلول‌های دیگر جلوگیری ‌کند.

اکثر زنان در دوران بارداری خود از وجود مسائل گوارشی مانند اسهال، یبوست و نفخ رنج می‌برند،

که مصرف آب جوانه گندم می‌تواند این مشکلات را به حداقل کاهش دهد.

همچنین، از آن‌حایی که گیاه گندم حاوی سلولز زیادی است،

به همین دلیل مصرف آن کمک زیادی به هضم مواد غذایی مصرف شده در روده‌ها کرده

و در سلامت روده بزرگ زنان باردار هم بسیار موثر خواهد بود.

مصرف منظم جوانه گندم در برنامه غذایی هر مادر بارداری می‌تواند سبب بهبود یافتن سریع زخم‌های بدن او شده و التهابات موجود در بدن را هم کاهش ‌دهد.

بنابراین، یادتان باشد که اگر مادر بارداری از وجود زخم معده و یا از مشکل کولیت اولسراتیو در بدن خود رنج می‌برد،

مصرف گیاه گندم برای درمان مشکلات او بهترین گزینه خواهد بود.

طبق نتایج اخیر تحقیقات دانشمندان، آب جوانه گندم تازه دارای خواص ضد میکروبی قوی بوده

و مصرف آن در دوران بارداری می‌تواند باعث از بین رفتن میکروب‌های مضر موجود در معده مادران شود.

خواص گندم و جو

گندم و جو دو دانه بسیار معروف در خانواده بزرگ غلات هستند

که از هزاران سال پیش توسط انسان کشت و برداشت می شده اند

و از اولین گیاهان اهلی شده محسوب می شوند.

این دو غلات که امروزه به عنوان محصولات زراعی مهم در جهان شناخته شده

و در تولید مواد غذایی، نوشیدنی ها و غذای حیوانات از آن ها استفاده می شود

ظاهرا شباهت زیادی به هم دارند اما در واقع از بسیاری جهات از جمله نحوه پردازش،

موارد مصرف، ارزش غذایی و فواید برای سلامتی با هم متفاوت می باشند.

دانه های گندم تپل تر و گرد تر از دانه های جو هستند. دانه های جو بطری شکل و جنین در جو عمیق تر از دانه گندم می باشد.

در گندم در هر گره یک سنبلچه وجود دارد اما در جو در هر گره سه سنبلچه وجود دارد.

تفاوت دیگر در نوع خوشه بندی است ،دانه بندی گندم متصل و دانه بندی جو جدا از هم است.

سنبلچه گندم چند گلی است اما سنبلچه جو تک گلی است.

جوانه زدن بذر گندم تک قطبی(از یک سمت )اما جوانه زدن جو دو قطبی (از دو سمت) است.

گوشوارک در جو بلندتر از گندم است و مانند صلیب بر روی هم قرار می گیرد.

زبانک در جو بلند تر از گندم است.

انتهای برگهای گندم تیز، درصورتی که انتهای برگ جو گرد ( مدور ) است.

عرض پهنک برگها در جو بیشتر و طول برگهای آن کمتر از گندم است.

رنگ برگهای گندم سبز تیره و رنگ برگهای جو معمولا سبز روشن است.

از نظر رنگ مزرعه ،مزرعه جو نسبت به مزرعه گندم کم رنگ تر است.

در گندم گلوم ها قاشقی و بزرگ ولی در جو زائده های نخ مانند دیده می شود.

ریشکها در جو معمولا بلندتر از گندم و در یک امتداد و تقریبا بر روی هم قرار دارند

در صورتی که ریشکهای گندم نسبت به محور سنبل با زاویه حاده قرار گرفته و متفرق می باشند.

در محل اتصال پهنک برگ به غلاف در گندم تعدادی کرک دیده می شود اما در جو کرک و مو مشاهده نمی شود

در مرحله برداشت سنبله های گندم زرد و مزرعه ظاهری طلایی رنگ دارد اما رنگ مزرعه جو در هنگام رسیدگی و برداشت زرد- سفید است

مقاومت انتهای ساقه جو که نزدیک به سطح خاک است کم و در مقابل ورس حساس تر از گندم می باشد.

قدرت و سرعت تولید جوانه در جو به مراتب بیش از گندم است.

جو در مرحله تولید جوانه به سرما حساس تر می باشد.

درصد دگرگشنی در گندم بیشتر از جو است.

نیاز آبی جو در مرحله تولید جوانه بیش از گندم است.

خواص گندم و نخود

نخود دارای پروتئین بالا و جایگزینی عالی برای گوشت در رژیم های گیاهی است.

طبق بررسی‌های به عمل آمده مشخص شده است که نخود اثر دفع اسید اوریک و کلرورها را داشته و ضدعفونی‌کننده مجاری ادراری می‌باشد.

نخود برای درمان پوکی استخوان به دلیل منابع غنی کلسیم بسیار سودمند است. در دوران رشد استخوان‌ها و دندان‌ها مصرف آن توصیه می‌شود.

همچنین این ماده غذایی چنانچه با عسل ترکیب شود و به صورت یک پماد درست شود به عنوان التیام دهنده زخم‌ها مفید خواهد بود.

دارای خاصیت ضد سرفه و سرماخوردگی است.

این ماده غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند بنابراین به افرادی که دارای بیماری‌های خود ایمنی مانند ام‌اس هستند نیز توصیه می‌شود.

از بین برنده انگل‌های روده، برطرف‌کننده درد سینه و تنگی نفس، تقویت‌کننده ریشه مو، درمان زردی، درمان دردهای کلیه و افزایش حافظه است.

رژیم غذایی مبتنی بر گندم خطر ابتلا به آسم در کودکان را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

روی موجود در گندم به تغذیه پوست، مبارزه با آکنه و سلنیوم و ویتامین E موجود در گندم، به پیشگیری از آفتاب سوختگی کمک می‌کند.

روی علاوه بر تاثیرات مثبت بر پوست باعث تقویت ریشه مو شده و مقاومت ساقه مو را افزایش داده و از ریزش آن‌ها جلوگیری می‌کند.

مصرف بیشتر محصولات گندم کامل و تصفیه نشده در رژیم غذایی خانم‌ها به دلیل داشتن فیبر و پروتئین زیاد، به کاهش علائم یائسگی کمک می‌کند.

گندم کامل سطح انرژی و نشاط در زنان را بالا می‌برد.

جالب است بدانید غلات تصفیه شده می‌تواند منجر به اضافه وزن شما شود، اما غلات کامل و سبوس‌دار باعث کاهش وزن شما می‌شود.

خواص گندم و شیر

جوانه گندم در درمان مشکلات پوستی تأثیر بسیار دارد.

توصیه می شود که تا پایان درمان از مصرف روزانه جوانه گندم در غذا و سالاد و از نوع خشک آن به صورت ماسک استفاده کنید.

برای درست کردن ماسک، مقداری از پودر جوانه گندم را به همراه مقداری شیر کم چرب روی صورت قرار داده

و قبل از خشک شدن ماسک پوست را شست وشو دهید.

برای چاق شدن کودکان می‌توانید یک قاشق پودر جوانه گندم را در یک لیوان شیر حل کنید

و بعد از هر وعده غذایی مصرف کنید. می‌توانید با یک قاشق عسل آن را شیرین کنید.

همچنین می‌توانید از پودر جوانه گندم داخل سالاد یا سوپ استفاده کنید.

همچنین می‌توانید یک قاشق از آن را داخل بشقاب غذای خود بریزید و یا همراه غذا، طبخ کنید.

خواص گندم و کنجد

دانه های کنجد یکی از بهترین منابع غذایی سرشار از فیبر هستند.

برخی مطالعات نشان می دهد که خوردن دانه های کنجد به طور منظم می تواند

باعث کاهش چربی خون بالا (کلسترول و تری گلیسیرید بالای خون) شود.

دانه های کنجد حاوی مقادیر بالای آمینو اسید ها هستند و به عنوان یکی از بهترین منابع پروتئین

گیاهی برای گیاهخواران، افراد وگن و خام گیاهخواران شناخته می شوند.

مقادیر بالای منیزیم موجود در دانه های کنجد به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از بین می برد.

دانه های کنجد به صورت خام و بو داده حاوی مقادیر بالای کلسیم، منیزیم، منگنز و روی هستند

که به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان را کاهش می دهند.

مطالعات نشان می دهد که روغن کنجد و دانه های کنجد به دلیل مقادیر بالای سسامین موجود

در آن ها دارای خواص ضد التهاب طبیعی بوده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهند.

گندم توانایی طبیعی برای کنترل وزن را دارد.

گندم کامل یک انتخاب مناسب برای افراد چاق است .

زنانی که محصولات گندم کامل برای یک مدت طولانی استفاده کرده‌اند

نسبت به کسانی که استفاده نکرده‌اند کاهش وزن بیشتری داشته ‌اند.

غلات کامل مثل گندم در بیماران مبتلا به اختلالات سوخت و ساز موثر است.

گندم غنی از فیبر است و فیبر به بهبود گوارش و سوخت و ساز بدن کمک می‌کند.

گندم سرشار از منیزیم است. ماده معدنی که عامل مشترک آنزیم است و این آنزیم ها در استفاده بد

ن از انسولین و ترشح گلوکز به کار می‌رود. مصرف منظم گندم قند خون را کنترل می‌کند.

بتائین موجود در گندم از التهاب های مزمن جلوگیری می‌کند.

مصرف بتائین باعث کاهش خطر بیماری های دیگر مثل: پوکی استخوان، بیماری های قلبی، آلزایمر، زوال شناختی و دیابت نوع دو می‌شود.

چون گندم غنی از فیبر نامحلول است زمان گذر از روده سریع است و ترشحات اسید های

صفراوی را کم می‌کند این اسید ها از عوامل تشکیل سنگ کیسه صفرا هستند .

مصرف غلات کامل و فیبر ، فشار خون را کم در نتیجه حمله قلبی هم کم می‌شود.

گندم در فال قهوه

دیدن گندم در فال قهوه به خیر و برکت و روزی زیاد اشاره می کند.

گندم و اختلالات متابولیک

غلات کامل مانند گندم در بهبود بیماران مبتلا به اختلالات متابولیکی بسیار مؤثر هستند.

انواع مختلفی از سندرم متابولیک عبارتند از چاقی شکمی، که به عنوان بدن “گلابی شکل” نیز شناخته می‌شود،

تری‌گلیسیرید بالا، سطح پایین کلسترول HDL محافظ و فشار خون بالا. مصرف محصولات تهیه شده از گندم کامل در برابر این اختلالات از بدن محافظت می‌کند.

همچنین تحقیقات انجام‌شده توسط دو متخصص تغذیه، جانیس هارلند و لین گرتون، که در ژورنال انجمن تغذیه منتشر شده‌است،

نشان داد که مصرف غلات کامل به میزان بیش‌تر (حدود سه وعده در روز) با سطح BMI و چاقی مرکزی پایین‌تر همراه بود.

مضرات گندم

اگر شما دچار سندروم روده تحریک پذیر هستید محدود کردن مصرف این دانه می تواند ایده خوبی باشد.

این دانه شامل مقادیر زیادی از پروتئین گلوتن است، بنابراین مصرف آن برای افراد حساس به گلوتن مشکلاتی در پی دارد

و ممکن است یک پاسخ ایمنی مضر ایجاد کند که از علائم بیماری سلیاک است.

علائم حساسیت به گلوتن عبارتند از: دل درد، سردرد، خستگی، اسهال ، درد مفاصل، نفخ و اگزما

گندم منبع اصلی گلوتن است، افراد مبتلا به بیماری سلیاک یعنی افرادی که به گلوتن حساسیت دارند

ممکن است در اثر مصرف گندم دچار کاهش وزن، نفخ شکم، اسهال، یبوست، درد معده و خستگی شوند.

گنم سرشار از اگزالات است که ممکن است باعث ایجاد سنگ کیسه صفرا، سنگ کلیه و نقرس شود.

زیاده روی در خوردن گندم شاهدانه برای بیماران قلبی می تواند خطرناک باشد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.