; خواص هل سیاه و سبز و زنجبیل برای لاغری در طب سنتی و معده و مضرات هل - فال و خواب
فواید تره کوهی در بارداری و تاثیر مصرف تره کوهی در دوران بارداری

فواید تره کوهی در بارداری و تاثیر مصرف تره کوهی در دوران بارداری

فواید تره کوهی در بارداری فواید تره کوهی در بارداری ؛ تاثیر مصرف تره کوهی در دوران بارداری همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص موسیر و ماست و فواید مصرف ماست و موسیر در بارداری

خواص موسیر و ماست و فواید مصرف ماست و موسیر در بارداری

خواص موسیر و ماست خواص موسیر و ماست ؛ فواید مصرف ماست و موسیر در بارداری همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

گوشت گوساله و گوسفندی و کدام خاصیت بیشتری دارد؟

گوشت گوساله و گوسفندی و کدام خاصیت بیشتری دارد؟

گوشت گوساله و گوسفندی گوشت گوساله و گوسفندی ؛ کدام خاصیت بیشتری دارد؟ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص …

خواص هل

خواص هل ؛ سیاه و سبز و زنجبیل برای لاغری در طب سنتی و معده و مضرات هل

خواص هل ؛ سیاه و سبز و زنجبیل برای لاغری در طب سنتی و معده و مضرات هل همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص تخم بلدرچین ؛ آشنایی با خواص و مضرات تخم بلدرچین

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با هل

هل میوه ای بسیار کوچک از تیره زنجبیلیان است که پوستی تیره و عطری بسیار خوشبو دارد. مهم ترین انواه هل

عبارتند از هل سیاه ، هل سبز و هل سفید که هل سبز نسبت به انواع دیگر هل ها از عطر و رایحه تندتری برخوردار است.

بیشتر بخوانید : خواص طالبی ؛ در طب سنتی و بدنسازی برای کبد و قلب و کودکان و خشک شده

جالب است بدانید که مردم هند ، پاکستان و در کشور عزیزمان ایران مردم استان سیستان و بلوچستان بزرگترین مصرف کنندگان هل در جهان هستند.

از هل بیشتر در صنایع غذایی برای تهیه انواع مربا ، شیرینی ، نان استفاده می شود.

هل ادویه ای است که در هند، نپال و بوتان تولید شده است.

امروزه در اکثر مناطق گرمسیری آسیا، از جمله هند، چین، بوتان، ویتنام، مالزی، کره و ژاپن، در دسترس است

اما نزدیک به ۸۰ درصد کل هل در دنیا در کشور هند تولید می شود .

هل را به عنوان ملکه ادویه ها و در لیست گرانترین ادویه ها در جایگاه سوم قرار دارد (رتبه اول زعفران و دوم وانیل است ).

درخت آن به صورت وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه کوه ها یا درختان دیگر می روید.

ارتفاع درخت بین ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر است ، برگ های آن برگ های نوک تیز با گل های ریز سفید می باشد.

انواع آن شامل هل سفید و هل سیاه و هل سبز و هل رسمی است .

که طبیعت همه آن ها گرم و خشک و نوع سبز ان تند و معطر بوده و از دو نوع دیگر مرغوب تر است.

دانه های هل بویی قوی و طعمی مطبوع دارد از مغز و پوستش برای درمان و معطر ساختن غذاها و پختن شیرینی استفاده می شود.

دانشمندان معتقدند که مهد هل مناطق گرمسیری و مرطوب در هند است .

هل متعلق به خانواده Zingiberaceae است و نام علمی آن Elettaria cardamomum است.

در هند، هل به طور سنتی به عنوان گیاه طبی شناخته شد و یکی از دارو های معروف در طب آیوریدا (علم پزشکی هندی و شیوه زندگی) و طب سنتی چینی بود.

هندیان اعتقاد دارند که هل برای عفونت دندانها و لثه ، مشکلات گلو، احتقان ریه ها، سل ریوی، التهاب پلک ها،

اختلالات دستگاه گوارش، کلیه های تخریب شده و سنگ های صفراوی، به عنوان درمان ضد باکتری برای سم و زهر استفاده می شود .

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات هل را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص هل و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

هل برای کاهش خطر بیماری قلبی

هل باعث تنظیم شدن ضربان قلب و کنترل فشار خون بالا شده و برای کسانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند بسیار مفید می باشد.

فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این ادویه در کاهش کلسترول خون مؤثر بوده و بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

هل سیاه دارای خواص دارویی بیشتری می باشد. برای حفظ سلامت قلب بهتر است

یک قاشق چای‌خوری گشنیز و مقداری هل سیاه را با یک فنجان آب هلو ترکیب کرده و میل کنید.

خواص هل برای خوشبو کردن نفس

یکی از کاربردهای هل درمان طبیعی نفس بدبو می باشد. جویدن دانه‌های هل باعث می‌شود

تا بوی بد دهان رفع شده و به همین دلیل در محصولاتی مانند آدامس نیز استفاده می‌شود.

هل برای درمان سکسکه

یکی از داروهای گیاهی مؤثر برای درمان سکسکه هل می باشد که برای درمان سکسکه کودکان مؤثر است.

بیشتر بخوانید : خواص زیره ؛ کوهی و وحشی و نبات و دارچین سیاه در برنج برای لاغری و قاعدگی

در صورت بروز این عارضه چند دانه هل را شسته و در آب جوش قرار دهید، با نوشیدن آب هل از شر سکسکه راحت خواهید شد.

خواص هل برای بهبود بیماری آسم و ریه

هل دارای اثرات زیادی روی اختلالات تنفسی مانند آسم و تنگی نفس می باشد. مصرف هل باعث افزایش جریان هوا در ریه شده و به تنفس انسان کمک می کند.

دمنوش هل برای درمان مشکلات تنفسی مانند آسم و برونشیت و گرفتگی بینی مفید است.

هل برای جلوگیری از پوسیدگی دندان

هل به دلیل خاصیتی که دارد باعث از بین رفتن باکتری‌های بد دهان شده و همچنین از پوسیدگی دندان پیشگیری می کند

و همچنین هل بزاق دهان را افزایش داده که این امر به صورت طبیعی باعث تمیزی دندان ها می شود.

خواص هل برای سم زدایی بدن

زمانی که رادیکال‌های آزاد و سموم در بدن رها شوند این امر باعث بیماری‌های مختلف نظیر سرطان و پیری زودرس می شود.

هل می‌تواند به‌‌عنوان یک ماده سم‌زدا عمل کرده و از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کند.

خواص هل برای معده

هل یک داروی طبیعی برای درمان مشکلات گوارشی و درد معده می باشد.

بیشتر بخوانید : خواص کلم بروکلی ؛ سفید در طب سنتی و بدنسازی برای کیست تخمدان

این ادویه در مقایسه با سایر ادویه‌ها تاثیر زیادی برای هضم داشته و به رفع اختلالات گوارشی از جمله نفخ، ترش کردن و گرفتگی دستگاه گوارش کمک می‌کند.

بر اساس یک مطالعه هندی، هل را می توان در غذاها نه فقط برای عطر و طعم بلکه برای افزایش هضم غذا استفاده می شود.

با توجه به خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هل، می تواند متابولیسم را نیز تحریک کند.

هل همچنین با تحریک ترشحات اسید صفرا در معده، به هضم و سوخت و ساز چربی کمک می کند.

ادویه همچنین مانع از دیگر بیماری های گوارشی مانند رفلاکس و سوزش معده، اسهال و غیره می شود.

خواص هل برای سرطان

این ادویه پرخاصیت مهارکننده بیماری سرطان می باشد و باعث کاهش چشمگیر رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی می‌شود.

از سرطان کولورکتال (کولون و راست روده ) جلوگیری می کند

سرطان، به ویژه سرطان کولورکتال، یکی از علل اصلی مرگ در سراسر جهان است.

هزینه افزایش درمان متعارف سرطان و عوارض جانبی پس از آن، پژوهشگران را تشویق به یافتن دارو های مفید برای سرطان می کند.

مطالعات انجام شده توسط Sengupta و همکاران. در موسسه ملی سرطان در کلکته نشان داده شده است

که هل در درمان سرطان کولورکتال تا ۴۸٪ تاثیر مثبت داشته است.

هل برای افسردگی

از دیگر خاصیت های این ادویه می توان به خاصیت ضد افسردگی آن اشاره کرد. روغن هل از روغن‌های مشهور برای آروماتراپی است.

شما برای امر می‌توانید مقداری پودر هل را با چای مخلوط کرده و به‌صورت منظم میل کنید.

چای هل تاثیر زیادی در بهبود روحیه و درمان افسردگی دارد.

خواص هل برای مناسب برای دیابت

هل به‌‌عنوان یک ماده مفید سرشار از منگنز بوده و به همین علت برای بیماران دیابتی مناسب است.

بیشتر بخوانید : خواص گوشت بوقلمون ؛ و بلدرچین در طب سنتی و بدنسازی برای کودکان در بارداری

تحقیقات نشان می‌دهد افراد مبتلا به بیماری قند خون دارای سطح پایینی از منگنز هستند و ارتباط خاصی بین کمبود منگنز و دیابت وجود ندارد

اما آزمایشات، نشان‌دهنده مفید بودن مصرف هل برای افراد دیابتی را ثابت می کند.

خواص هل در طب سنتی

اط نظر طب سنتی طبع هل گرم و خشک است.

یکی از مزایای هل برای پوست این است که به درمان لک صورت کمک می کند

و ویتامین C موجود در گردش خون در پوست صورت را افزایش داده و باعث درخشان تر شدن پوست صورت می شود.

هل سیاه دارای خواص ضد باکتری قوی بوده و به درمان آلرژی های پوستی کمک می کند.

هل سیاه برای سم زدایی و پاکسازی پوست صورت مفید می باشد.

روغن هل می تواند برای درمان حشکی و ترک لب استفاده شود.

شب قبل از خواب مقداری روغن هل را بر روی لب ها بمالید و صبح آن را با آب بشویید.

هل جریان خون را بهبود می بخشد و باعث تقویت ریشه و افزایش رشد مو می شود.

تحقیقات نشان داده که هل حاوی مقادیر بالایی فیبر است که اشتها را کاهش داده و متابولیسم بدن را افزایش می دهد

و یکی از ادویه های مفید برای کاهش وزن و لاغری است. همچنین ملاتونین موجود در هل فرایند چربی سوزی را افزایش می دهد.

مقادیر کم هل برای سلامت جنین و زنان باردار در دوران بارداری مفید است اما با این وجود بهتر است قبل از مصرف هل با پرشک خود مشورت کنید.

ویتامین C موجود در هل برای تشکیل و ترمیم گلبول های قرمز خون، تقویت استخوان ها و سلامت دهان و دندان در نوزادان و کودکان مفید است.

خواص هل در طب سنتی به عنوان یکی از ادویه های تقویت کننده قوای جنسی شناخته شده و به درمان اختلال نعوظ و ناتوانی جنسی کمک می کند.

هل سرشار از ویتامین C است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری و درمان سرماخوردگی و گلودرد مفید می باشد.

هل در طب سنتی به عنوان درمان اختلالات دستگاه گوارش مورد استفاده قرار گرفته است،

عصاره متانول موجود در هل اسید معده را کاهش داده و به درمان معده درد، سوزش سردل، حالت تهوع و یبوست کمک می کند.

خواص هل برای رحم

اما آنچه به خاصیت هل برای رحم اشاره می کند قاعده آور بودن آن و پاکسازی کننده رحم را از عفونت ها می باشد ، همچنین درد قاعدگی را کاهش می دهد .

چنانچه دیده می شود در ادویه کاچی (زایمان) که بسیار برای سلامت و تقویت بدن و قوای جنسی زنان و حتی مردان مفید است از هل استفاده می شود .

خوردن دمنوش هل در زمان دردهای قاعدگی به شدت این عارضه را کاهش می دهد .

خواص هل برای اعصاب

هل، سیستم عصبی، دستگاه تنفسی و دستگاه گوارشی را آرام می کند و همین خود دلیلی واضح و ساده است

برای اینکه برای آرامش اعصاب و روان از دمنوش آن استفاده کنیم.

هل علاوه بر این برای تقویت هوش و افزایش قدرت جنسی مفید است.

در طب چینی از آن برای مقابله با مشکلات معده و روده ها استفاده می کنند.

خواص هل برای لاغری

حقیقات نشان داده که هل حاوی مقادیر بالایی فیبر است که اشتها را کاهش داده و متابولیسم بدن را افزایش می دهد

و یکی از ادویه های مفید برای کاهش وزن و لاغری است. همچنین ملاتونین موجود در هل فرایند چربی سوزی را افزایش می دهد.

چگونه از هل برای لاغری استفاده کنیم؟

یکی از بهترین راه های استفاده از هل برای لاغری و چربی سوزی ریختن مقداری پودر هل در چایی

یا قهوه روزانه تان می باشد. همچنین می توانید خود هل را به صورت دمنوش استفاده کنید.

طرز تهیه چای چربی سوز هل و زنجبیل

هر روز صبح مقداری پودر هل (به اندازه یک دانه کامل هل یا نصف قاشق چای خوری) و زنجبیل و رازیانه (نصف قاشق چای خوری از هر کدام)

را به یک قوری آب داغ در دمای ۸۰ درجه اضافه کرده و بگذارید ۵ دقیقه دم بکشد و سپس نوش جان کنید.

این دمنوش مفید نه تنها به چربی سوزی شما کمک می کند بلکه باعث سم زدایی بدن نیز می شود.

خواص هل برای مردان

خواص هل در طب سنتی به عنوان یکی از ادویه های تقویت کننده قوای جنسی شناخته شده و به درمان اختلال نعوظ و ناتوانی جنسی کمک می کند.

خواص هل برای سرماخوردگی و گلو درد

هل سرشار از ویتامین C است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری و درمان سرماخوردگی و گلودرد و سرفه مفید می باشد.

پودر هل و دارچین را به مقداری آب جوش (۸۰ درجه) اضافه کرده و بگذارید ۱۰-۱۵ دقیقه دم بکشد. سپس می توانید آن را میل کنید.

روغن هل برای درمان گرفتگی، آسم و سرفه مفید می باشد.

خواص هل برای نوزادان و کودکان

ویتامین C موجود در هل برای تشکیل و ترمیم گلبول های قرمز خون، تقویت استخوان ها و سلامت دهان و دندان در نوزادان و کودکان مفید است.

تیامین موجود در هل برای تقویت سیستم عصبی، عضلانی و سلامت قلب نوزادان و کودکان مفید است.

آهن موجود در دانه هل باعث تولید هموگلوبین خون، درمان کم خونی و افزایش انرژی نوزادان و کودکان می شود.

روی موجود در هل برای افزایش اشتها و بهبود هضم غذا در کودکان مفید است.

هل مقوی کلیه ها بوده و برای درمان شب ادراری کودکان مفید است.

برای درمان نفخ نوزاد می توانید از هل استفاده کنید.

خواص هل و میخک

این ترکیب دارای خواص ضد سرطانی است و برای پیشگیری از سرطان توصیه می شود.

برای سلامت قلب و عروق مناسب است و از ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری می کند.

کاهش دهنده کلسترول است و خاصیت شادی بخشی دارد و از افسردگی پیشگیری می کند.

برای درمان بیماری های سیستم گوارشی مناسب است و به هضم غذا کمک می کند.

دارای خاصیت ضد میکروبی قوی است و مسکن درد است.

درمان کننده بیماری های دهان و دندان است.

خواص هل و زنجبیل و دارچین

یکی از اصلی‌ترین و شناخته شده‌ترین خواص دمنوش زنجبیل و دارچین و هل تاثیر آن در لاغری و کاهش وزن است.

این دمنوش خاصیت چربی‌سوزی دارد و همزمان باعث کاهش اشتها می‌شود.

لذا به کاهش وزن و لاغری به ویژه کاهش چربی شکم و پهلوها در مدت کوتاه کمک می‌کند.

دم‌ کرده زنجبیل و دارچین و هل درمان درد زانو است. این دم‌ کرده به اندازه روزی یک لیوان توصیه می‌‌شود.

طول درمان این نوع زانو درد بسته به شدت بلغم بین ۲ تا ۶ ماه است.

مصرف این دمنوش باعث افزایش انرژی و نشاط می‌شود.

همچنین این دمنوش دارای خواصی است که می تواند تنش و استرس را از بین ببرد.

دلیل اصلی آن هم عطر ویژه‌ای است که این گیاهان در خود دارند.

خواص هل و زعفران

یک قاشق غذاخوری عسل + یک قاشق غذاخوری زعفران+ یک قاشق غذاخوری دارچین را با هم خوب مخلوط کنید.

بعد به آن مقداری هل اضافه کنید. این مخلوط را به صورت قرص های کوچک و یک اندازه تقسیم کنید و به صورت روزانه ۳ عدد از آن را مصرف کنید.

روش دیگر برای درمان کم کاری تیروئید این است که ، مخلوطی از زعفران، کتیرا،ازرق و عسل را باهم مخلوط کنید.

آن ها را به صورت قرصی در آورده و روزانه ۳ عدد از آن را میل نمایید.

خواص هل و گلاب

طرز تهیه شربت هل و گلاب و دارچین

ابتدا زعفران را آب کنید و کنار بگذارید.

بعد در یک کاسه،تخم شربتی را مانند خاکشیر بشویید و روی دانه ها آب بریزید و بگذارید خیس بخورد.

همه مواد را مخلوط کرده و در لیوان‌های تک نفره سرو می‌کنیم.

خواص گلاب: ضد استرس، تقویت قلب، طبع گرم

عرق هل: انرژی‌زا، خوشبو کننده دهان، بهبود بیماری‌های چشمی

خواص هل و فشار خون

هل باعث تنظیم شدن ضربان قلب و کنترل فشار خون بالا شده و برای کسانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند بسیار مفید می باشد.

هل حاوی مقادیر بالایی فیبر بوده و به طور قابل توجهی فشار خون بالا را کاهش می دهد.

خواص هل و چای سبز

یکی از مهمترین فواید چای سبز و هل از بین بردن کرم های روده است.

یکی دیگر از خواص چای سبز با هل این است که نوشیدن چای سبز و هل ضایعات بدن را دفع میکند.

درنتیجه با نوشیدن این دمنوش عالی عملکرد سیستم گردش خون و دستگاه گوارش بهتر خواهد شد و همچنین کلیه ها و کبد نیز بهتر کار می کنند.

همچنین به گزارش آسان طب یکی دیگر از خواص چای سبز با هل کاهش بوی بد دهان ناشی از ناراحتی معده است.

نوشیدن چای سبز با هل برای تسکین درد خانم ها در زمان قاعدگی عالیست.

برای درمان بیماری های دستگاه ادراری و عفونت هایی مثل التهاب مثانه ٬ نفریت و سوزاک سعی کنید حتما دمنوش چای سبز و هل بنوشید.

چای سبز با هل تقویت کننده قلب بودن است .

اگر فردی دچار مسمومیت شود نوشیدن چای سبز با هل باعث رفع مسمومیت می گردد .

همچنین طبق بررسی های بدست امده درمان نفخ ٬ سوزش سر دل ٬ معده درد ٬ سوء هاضمه و گرفتگی عضلات هم از خواص چای سبز و هل است.

نوشیدن چای سبزو هل به دلیل وجود آنتی اکسیدان قوی در دانه های هل در تقویت موهای ضعیف و شکننده تاثیرات زیادی دارد.

خواص هل و عسل

برای درمان آلرژی پوستی پودر هل و عسل را با هم ترکیب کنید و بر روی پوست بمالید، بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

یکی از مزایای هل این است که می تواند رنگ پوست شما را روشن کند. اسانس و روغن هل لکه های پوستی را از بین می برد و کمک می کند

که چهره ی شاداب تری داشته باشید. شما هم می توانید اسانس و یا روغن هل را خریداری کند

و هم می توانید پودر هل را با عسل مخلوط ئپو مانند یک ماسک از آن استفاده کنید.

هل در بارداری و شیردهی

مقادیر کم هل برای سلامت جنین و زنان باردار در دوران بارداری مفید است اما با این وجود بهتر است قبل از مصرف هل با پرشک خود مشورت کنید.

اگرچه مصرف هل در میزان طبیعی بی خطر است، اما در نظر گرفتن این ادویه به عنوان یک دارو ممکن است

اثرات نامطلوبی داشته باشد. بهتر است یا آن را در این دوران مصرف نکنید یا به میزان کمی در برنامه ی غذایی خود استفاده کنید.

هل موجب سقط جنین می شود یا نمی شود را باید با دکتر متخصص خود در میان بگذارید چون تحقیقات کاملی در این مورد انجام نشده است.

خواص روغن هل

برای درمان لک های صورت مقداری روغن هل را به آرامی بر روی پوست صورت ماساژ دهید، بگذارید ۲۰ دقیقه بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

روغن هل می تواند برای درمان حشکی و ترک لب استفاده شود.

شب قبل از خواب مقداری روغن هل را بر روی لب ها بمالید و صبح آن را با آب بشویید.

روغن هل به عنوان طعم دهنده ی داروها و همچنین به عنوان ماده ی معطر در ساخت صابون، مواد شوینده و سایر محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود.

روغن هل برای درمان گرفتگی، آسم و سرفه مفید می باشد.

روغن هل برای درمان پوسیدگی دندان و رفع بوی بد دهان مفید است؛ چند قطره روغن هل را در آب بریزید و از آن به عنوان یک دهانشویه استفاده کنید.

روغن هل برای درمان استرس، اضطراب و افسردگی مفید می باشد.

روغن هل مدر بوده و برای پاک سازی کلیه ها استفاده می شود.

طرز تهیه روغن هل

ابتدا باید یک روغن مناسب به عنوان روغن پایه انتخاب نمایید. روغن های بادام، کنجد یا زیتون معمولاً برای این منظور بکار می روند.

مرحله بعد جوشاندن یا دم کردن و سپس صاف کردن برگ های گیاه یا بذر مورد نظر است.

محلول صاف شده را درون روغن پایه ریخته و با حرارت خیلی کم اجازه بدهید آب آن تبخیر شود.

مقداری آب در ته ظرف باقی می ماند که به آسانی قابل جدا کردن از روغن است.

روغن اسطوخودوس را بهتر است با پایه روغن بادام شیرین تهیه کنید. به این شیوه حرارت آن ملایم تر شده و عوارض کمتری برای گرم مزاج ها دارد.

بعضی ها، گیاه را همراه با کمی روغن حامل داخل مخلوط کن قرار می‌دهند و قبل از ریختن گیاه در شیشه آن را خیلی ریز خرد کرده یا پوره می‌کنند.

این روش اختیاری  است و برای بعضی از گیاهان از جمله همیشه بهار روش خوبی است اما همیشه لازم نیست.

تئوری ورای این کار این است که گیاه به هنگام خرد شدن به تعداد بیشتری تقیسم شده و سطحی که در تماس با روغن است افزایش می‌یابد.

طریقه مصرف هل

انداختن چند دانه هل در قوری چای و نیز اضافه کردن پودر هل به برخی غذاها، استفاده در دسرها و شیرینی‌ها، مرسوم‌ترین روش مصرف هل است.

خواص هل برای کلیه

روی موجود در هل برای افزایش اشتها و بهبود هضم غذا در کودکان مفید است. هل مقوی کلیه ها بوده و برای درمان شب ادراری کودکان مفید است.

دمنوش هل برای سم زدایی بدن مفید بوده و به پاک سازی کلیه ها، کبد و دستگاه گوارش کمک می کند

روغن هل مدر بوده و برای پاک سازی کلیه ها استفاده می شود.

طریقه استفاده هل در چای

هل را همراه چای خشک کرده و برادی دم کردن چای همزمان از چای و هل استفاده کنید و اجازه دهید تا چای دم بکشد.

روش آسیاب هل

روش اول

برای تهیه پودر هل می توانید از آسیاب قهوه استفاده کنید. برای آسیاب نمودن هل ، ابتدا پوسته خارجی

آن را جدا نمایید، سپس دانه های هل را درون آسیاب ریخته و پودر کنید.

روش دوم

برای تهیه پودر هل می توانید از آسیاب برقی استفاده کنید. برای تهیه پودر هل

یک قاشق از شکر آسیاب نشده را بردارید و با هل سبز در آسیاب بریزید تا هل خوب پودر شود.

روش سوم

برای تهیه پودر هل می توانید از وردنه استفاده کنید. برای این کار ابتدا پوست دانه های هل را جدا کرده

و آن ها را بر روی یک سطح صاف مثلا یک تخته ریخته و مقداری شکر بر روی آن ها بریزید

و وردنه را روی آنها حرکت دهید. شکر باعث افزایش استحکاک و بهتر پودر شدن هل می شود.

طرز تهیه دمنوش هل

دانه های هل را بکوبید و در یک فنجان آب جوش (۸۰ درجه) بریزید، بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد،

دمنوش هل آماده است، می توانید از عسل برای شیرین کردن آن استفاده کنید.

مضرات هل

اگر سنگ کیسه صفرا دارید بهتر است که هل مصرف نکنید چون باعث تشدید درد صفرا می شود.

زیاده روی در مصرف هل باعث تپش قلب می شود.

قبل از مصرف هل در دوران بارداری با پزشک متخصص مشورت کنید.

مقدار مجاز مصرف هل کمتر از یک مثقال می باشد.

مصرف زیاد هل برای افراد دارای طبع گرم مضر است.

مصرف هل می تواند در افرادی ایجاد سردرد کند که مزاج گرم دارند.

مصرف بیش از حد هل برای بیماری های سوزاک و سیفیلیس مضر می باشد. مضر است.

مقدار زیاد هل برای روده ها مضر است.

مصرف هل برای افراد دچار یبوست مضر است.

افراد دارای فشار خون یا زخم معده نباید بیش از حد از هل استفاده نمایند.

مصرف زیاد هل سبب افزایش تپش قلب شده و برای بیماری های روده و ریه مفید نیست.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.