خواص طالبی در طب سنتی و بدنسازی برای کبد و قلب و کودکان و خشک شده

خواص طالبی

خواص طالبی ؛ در طب سنتی و بدنسازی برای کبد و قلب و کودکان و خشک شده

خواص طالبی ؛ در طب سنتی و بدنسازی برای کبد و قلب و کودکان و خشک شده همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص زعفران ؛ دم کرده برای مردان و قاعدگی و کودکان و کبد و مغز و لاغری و قلب

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با طالبی

طالبی یکی از انواع میوه های شیرین و آبدار فصل تابستان است که به همراه میوه های شناخته شده ای مثل هندوانه و خربزه در خانواده صیفی جات دسته بندی می شود.

ریشه و اصالت این میوه متعلق به کشورهای الجزایر و فرانسه می باشد.

طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان است و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بسیار محبوب است.

نام انگلیسی آن Cantaloupe است که از نام یک دهکده در ایتالیا به نام Cantalup گرفته شده

که در این محل طالبی برای اول بار در سال ۱۷۰۰ میلادی کاشت شده است.

این نوع میوه همچنین حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.

برخی عقیده دارند که طالبی و خانواده ملون (مثل هندوانه، گرمک و خربزه) از هند می‌آیند.

طالبی درواقع پیوند گرمک و خربزه قندک است که نام علمی آن Cucumis melo var. Reticulatus است.

نقوش و بافت پوست خارجی آن بسیار به گرمک شباهت دارد، اما رنگ قسمت داخلی آن مثل خربزه قندک، زرد روشن تا سبز است.

طعم طالبی ترکیبی خاص از مزه گرمک و خربزه دارد که برای بسیاری از مردم دل‌چسب است.

مثل دیگر میوه‌های خانواده‌ی ملون، طالبی نیز باید به‌صورت تازه مصرف شود.

طالبی‌ها معمولا اندازه‌ی کوچکی دارند، بنابراین می‌توانید تعداد بیشتری از آن بخرید.

بیشتر بخوانید : خواص گیلاس ؛ وحشی و زرد و خشک برای فشار خون و سرطان و شکوفه گیلاس

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات طالبی را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص طالبی و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خواص طالبی برای کاهش کلسترول خون

طالبی به دلیل فیبر فراوانی که دارد برای کاهش کلسترول بد خون مفید بوده و می‌تواند کلسترول بالای خون را کاهش دهد.

طالبی برای کاهش فشار خون

کسانی که فشارخون بالا دارند می توانند از طالبی برای کاهش فشار خون خود استفاده کنند.

این میوه دارای پتاسیم بوده که با فشار خون بالا مبارزه کرده و برای سلامت قلب مفید است.

خواص طالبی برای کاهش خطر آلزایمر

در طالبی پتاسیم، فولات و آنتی اکسیدان های مختلف وجود دارد که برای سلامت مغز مفید است.

فولات احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش داده و پتاسیم نیز با افزایش جریان خون باعث بهبود شناخت تمرکز فعالیت‌های عصبی می شود.

طالبی برای تقویت دندان ها و استخوان ها

این میوه سرشار از کلسیم بوده و از مواد مغذی زیادی تشکیل شده است که برای تقویت استخوان‌ها و سلامت دندان‌ها مفید است.

خواص طالبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که طالبی به خاطر وجود ویتامین سی می‌تواند ایمنی بدن را تقویت کند

یک لیوان آب طالبی سی و چهار درصد نیاز بدن به ویتامین سی را تامین می‌کند.

بیشتر بخوانید : خواص جعفری ؛ برای کبد و لاغری و عفونت و کلیه و خواص جوشانده جعفری خشک

ویتامین سی از جمله آنتی‌اکسیدان‌های قوی می‌باشد که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته و با انواع بیماری‌های مختلف مانند سرطان مبارزه می کند.

ویتامین ب یک موجود در طالبی نیز برای تولید سلول‌های جدید و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.

طالبی برای آبرسانی به بدن

شاید بدانید که نود درصد طالبی را آب تشکیل داده است،

آب طالبی برای تامین مواد معدنی ازجمله پتاسیم، آهن، منیزیم و روی مفید بوده و یک جایگزین مناسب برای آب معدنی می باشد.

مصرف طالبی برای رفع خستگی نیز عالی است.

خواص طالبی برای درمان عفونت

ویتامین سی موجود در طالبی باعث افزایش مقاومت بدن در برابر عوامل عفونت زا شده و با رادیکال‌های آزاد مبارزه می کند.

طالبی دارای فیبر، ویتامین سی، ویتامین ب شش و پتاسیم است که برای سلامت قلب بسیار مفید بوده و باعث کاهش فشارخون می شود.

ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش داده و برای درمان عفونت موثر است.

طالبی برای سلامت قلب

این میوه دارای فیبر ، ویتامین ب ۶ و پتاسیم است که برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد.

بیشتر بخوانید : خواص گلپر ؛ و فشار خون و آویشن در طب سنتی برای کودکان و کلیه و کبد چرب و نفخ

طالبی با کاهش فشار خون و کلسترول ، ریسک بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

ویتامین ب ۳ موجود در این میوه باعث افزایش سطح کلسترول خون شده و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد.

خواص طالبی برای درمان یبوست

طالبی یک میوه سرشار از فیبر بوده که برای معده و گوارش مفید است ،

مصرف یک لیوان آب طالبی برای درمان یبوست و نفخ موثر است و کلیه ها را تقویت می کند.

طالبی ها حاوی مقدار زیادی از فیبر خوراکی هستند که یک جزء ضروری برای حرکات گوارشی روده ها و سلامت گوارش محسوب می گردد.

مصرف مقدار مناسبی از این فیبرها می تواند دفع شما را بهتر کند،

یبوست را کاهش داده و حرکات گوارشی روده را نیز تنظیم کند.

طالبی برای درمان افسردگی

پیریدوکسین موجود در طالبی دارای خواص ضد التهابی بوده که به دلیل تولید هورمون روی باعث ایجاد الگوی خواب مناسب می شود.

ویتامین ب ۶ موجود در طالبی در درمان افسردگی مفید است.

خواص طالبی برای سلامت چشم

بتاکاروتن موجود در طالبی برای سلامت چشم مفید است ،

ویتامین آ موجود در این میوه باعث کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا شده و از باعث جلوگیری از بیماری های چشمی می شود.

بیشتر بخوانید : خواص تخم بلدرچین ؛ آشنایی با خواص و مضرات تخم بلدرچین

طالبی التهاب چشمی را برطرف کرده و بتاکاروتن موجود در این میوه استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد.

آنتی اکسیدان های لوتین و زاکسنتین موجود در این میوه برای سلامت چشم مفید است.

خواص طالبی در طب سنتی

طالبی دارای طبع گرم و تر است و در ۱۰۰ گرم طالبی ۳۴ کالری موجود است.

ویتامین C، زکسانتین و کاروتنوئید موجود در طالبی ها منطبق با مطالعاتی که در مجله تغذیه آمده است

برای تثبیت سلامتی چشم مفید است. آین مواد با کاهش ریسک آب مروارید در ارتباط هستند.

طالبی منبع سرشاری از ویتامین C و بتاکاروتن است.

آین مواد مغذی جهت کاهش ریسک ابتلا به آسم بسیار مفید هستند.

طالبی حاوی مقدار خوبی از مقدار مناسبی از فولات است که در هر یک چهارم یک طالبی متوسط حدود ۲۵ میکروگرم از این ماده وجود دارد.

مطالعات اولیه نشان داد که فولات ممکن است به حفاظت اولیه از افرادی که در مرحله سرطان زایی قرار دارند کمک کند.

طالبی دارای ویتامین C و A و بتاکاروتن و فیتوشیمی ها است که با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند.

محتوای آبی طالبی آن را به یک خوراکی عالی در تابستان بدل ساخته که از کم آبی جلوگیری می کند.

طالبی با بهبود سوخت و ساز انسولین مرتبط است که به معنای نوسان ثابت تر سطح قند خون و مانع از افزایش خطرناک آن است.

طالبی حاوی مقادیر بالایی ویتامین های A و C می باشد که از چروک پوست جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

طالبی با آبرسانی به پوست صورت به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست عمل می کند.

بتا کاروتن و ویتامین A موجود در طالبی باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

کمبود ویتامین های B یکی از علل اصلی ریزش مو هستند،

طالبی حاوی مقادیر بالایی انواع ویتامین های B از جمله فولیک اسید می باشد که برای جلوگیری از ریزش مو مفید است.

مقادیر بالای ویتامین C موجود در طالبی باعث تقویت سیستم ایمنی زنان باردار شده

و از ابتلا به سرماخوردگی و عفونت های باکتریایی پیشگیری می کند.

آهن و مس موجود در طالبی برای درمان کم خونی در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

خواص طالبی برای مردان

مطالعات بر روی حیوانات نشان داده است که مصرف مقدار زیادی آنتی اکسیدان بتاکاروتن، که نوعی ویتامین A است، می تواند از بروز آسم در زندگی فرد جلوگیری کند.

بتاکاروتن در میوه های زرد و نارنجی مانند طالبی وجود دارد. یک فنجان (۱۷۷ گرم) گلوله های طالبی حاوی ۳،۵۸۰ میکروگرم بتاکاروتن هستند.

متخصصان مصرف روزانه ۱۸۰۰۰ میکروگرم بتاکاروتن برای مردان در سنین ۱۴ و بالاتر و ۱۴۰۰۰ میکروگرم برای زنان در همان گروه سنی را توصیه می کنند.

ویتامین C یکی از ویتامین های موجود در طالبی است این ویتامین ضروری و آنتی اکسیدان هستند که باعث محافظت در برابر آسم می شوند.

برخی از متخصصان استفاده از مکمل های ویتامین C را برای درمان آسم پیشنهاد می کنند.

یک فنجان توپ طالبی حدود ۶۵ میلی گرم ویتامین C فراهم می کند.

دستورالعمل های فعلی توصیه می کند که زنان بالغ حدود ۷۵-۶۵ میلی گرم ویتامین C در روز و مردان بزرگسال ۷۵-۹۰ میلی گرم ویتامین C در روز مصرف می کنند.

خواص طالبی برای کودکان و نوزادان

آهن و مس موجود در طالبی برای درمان کم خونی در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

طالبی میوه ای اشتها آور است و به دلیل وجود ویتامین های B می تواند برای افزایش وزن نوزادان و کودکان لاغر مفید باشد.

طالبی حاوی مقادیر بالایی فیبر است که به درمان یبوست در نوزادان و کودکان کمک می کند.

ویتامین A موجود در طالبی می تواند به تقویت بینایی و پیشگیری از عفونت های چشمی در نوزادان و کودکان کمک کند.

خواص طالبی برای پوست

طالبی حاوی مقادیر بالایی ویتامین های A و C می باشد که از چروک پوست جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

ماسک طالبی برای پوست صورت

برش های نازکی از طالبی را بر روی پوست صورت و گردن خود گذاشته و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند سپس با آب سرد شستشو بشویید.

طالبی با آبرسانی به پوست صورت به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست عمل می کند.

ماسک صورت طالبی

نصف یک خیار را با ۲ تکه کوچک طالبی و یک سفیده تخم مرغ در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

مواد را بر روی پوست صورت بمالید و ماساژ دهید، بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.

خواص طالبی برای کرونا

طالبی سرشار از ویتامین های مختلف است و با توجه به اینکه کرونا بیماری ضعیف کش است می توانیم بگوییم که مصرف طالبی باعث تقویت بدن شده و ویتامین های مورد نیاز برای مقابله با کرونا را به بدن می رساند.

طالبی چون سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف از جمله بتاکاروتن، لوتئین ، ویتامین سی ، سلنیوم و غیره است

باعث افزایش مقاومت سیستم ایمنی می شود که می تواند در درمان کرونا موثر باشد

و هم چنین چون دارای آب فراوانی است باعث دفع ادرار بسیار زیادی می شود

که باز هم می تواند در درمان این ویروس کرونا تاثیر بسزایی داشته باشد.

خواص طالبی برای کبد

خوردن طالبی برای افرادی که مبتلا به کبد چرب هستند بسیار مفید است

چون باعث باز شدن منافذ کبد می شود و هم چنین باعث ادرار زیاد می شود.

از علائم کبد چرب می توان به این اشاره کرد که کمتر ادرار می کنند

و اگر طالبی خورده شود باعث برطرف شدن این مشکل خواهد شد.

خواص طالبی برای لاغری

کالری پایین و فیبر بالای موجود در طالبی باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد چاق کمک می کند.

طالبی میوه ای است که کالری کمی در آن وجود دارد و می تواند در برنامه های کاهش وزن مورد استفاده قرار گیرد.

البته مقدار زیاد طالبی همچنین می تواند باعث کاهش انرژی بدن شما گردد و مشکلاتی را برای شما ایجاد کند.

اضافه کردن غذاهای غنی از پروتئین به طالبی به کنترل کلی کالری های بدن کمک خواهد کرد.

خواص طالبی برای معده

فیبر موجود در طالبی به بهبود هضم غذا کمک می کند و برای سلامتی معده و دستگاه گوارش مفید است.

دقت داشته باشید که مصرف زیاد طالبی برای افراد مبتلا به دیابتی، ورم روده و سوءهاضمه ضرر دارد و باعث نفخ روده، معده و درد معده می گردد.

آب طالبی به این دلیل که سرشار از فیبر است برای سلامتی و بهبود عملکرد معده و روده مفید است.

برای درمان یبوست بسیار مفید است.

مصرف بیش از حد آب طالبی باعث نفخ معده و معده درد می شود.

خواص طالبی برای جنین در بارداری

طالبی دارای آهن است که می تواند به زنان باردار کمک کند تا هموگلوبین خون آنها را در حد مطلوب و مناسب قرار دهد.

خوردن طالبی به بارداران کمک می کند تا تولید سلول های قرمز خون را افزایش دهد و از کم خونی در حین زایمان جلوگیری کند.

مقادیر بالای ویتامین C موجود در طالبی باعث تقویت سیستم ایمنی زنان باردار شده و از ابتلا به سرماخوردگی و عفونت های باکتریایی پیشگیری می کند.

پتاسیم موجود در طالبی باعث کاهش فشار خون بالا در دوران بارداری شده و از ابتلا به پره اکلامپسی پیشگیری می کند.

فولات موجود در طالبی برای پیشگیری از نقص لوله عصبی که باعث معلولیت های مادرزادی در مغز (مانند انزانفالی) و نخاع (مانند اسپینا بیفیدا) در جنین می شود، مفید است.

آب طالبی همه ی مواد معدنی و ویتامین های ضروری برای رشد جنین را در دوران بارداری تامین می کند.

خواص طالبی در شیردهی

طالبی برای تولید شیر مادر در دوران شیردهی بسیار مفید است و به مادران شیرده توصیه می شود.

خوردن طالبی باعث زیاد شدن و تقویت شیر مادر می شود ولی اگر در مصرف ان احتیاط نکنید می تواند موجب اسهال شدن کودک می شود.

خواص طالبی در سرماخوردگی

تحقیقات نشان می دهد که مصرف طالبی تاثیر زیادی در پیشگیری از بیماری سرماخوردگی دارد.

همچنین خوردن آب طالبی به دلیل داشتن ویتامین C برای درمان سرماخوردگی توصیه می شود.

مقادیر بالای ویتامین C یا آسکوربیک اسید موجود در طالبی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده

و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید می باشد.

خواص طالبی و گرمک و ملون و خربزه

طالبی میوه ای اشتها آور است.

طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملین) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.

خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.

مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.

گرمک سرشار از ویتامین های آ و ث و سلولز است.

گرمک ملین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.

گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.

گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.

آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.

ویتامین C و کاروتنوئیدهای موجود در میوه گرمک برای حفظ سلامت چشم مفید هستند.

آن‌ها با کاهش خطر ابتلا به آب‌مروارید و دژنراتیو ماکولا در ارتباط هستند.

میوه گرمک در جلوگیری از ابتلای به سرطان و ریشه‌کن‌سازی رادیکال‌های آزاد،

مواد مضر متابولیسم سلولی که منجر ابتلای به تعدادی از مشکلات خطرناک می‌شود، کمک می‌کند.

ملون دارای خواص ضد پیری پوست است.

ملون از ۹۰٪ آب تشکیل شده است. این مقدار زیاد آب می تواند احساس جوانسازی به شما بدهد و از گلودرد جلوگیری می کند.

ملون دارای خواص ضد سرطان است.

محتوای آدنوزین موجود در ملون نه تنها شما را از ابتلا به سرطان ممانعت می کند بلکه از رسوب خون جلوگیری می کند که منجر به حمله قلبی و سکته مغزی شود.

ملون با بتاکاروتن غنی شده است که برای افزایش بینایی و حفظ سلامتی چشم شما مفید است.

میزان بالای فولات موجود در خربزه برای زنانی که قصد بارداری دارند و زنان باردار مفید است.

مصرف منظم خربزه، به دلیل داشتن ویتامین A به جوانسازی ریه ها کمک می کند.

خربزه دارای ترکیباتی است که اعصاب را آرام کرده و اضطراب ها را کاهش و از اختلالات خواب جلوگیری می کند.

مصرف منظم خربزه در دوران قاعدگی به دلیل داشتن ویتامین C با کاهش جریان خون و لخته شدن خون مشکلات قاعدگی را کاهش می دهد.

مصرف خربزه به دلیل دارا بودن ویتامین های C و A سیستم ایمنی شما را تقویت کند.

رادیکال های آزاد به سلول های بدن حمله کرده و باعث رشد سرطانی می شوند.

خواص طالبی و عسل

در خوردن طالبی با عسل حتما رعایت احتیاط را کنید.

این نوشیدنی بسیار گرم است و برای افراد با مزاج سرد بسیار مناسب است.

باعث افزایش انرژی بدن می شود.

چون اطلاعات کافی در این مورد موجود نیست حتما قبل از خوردن با پزشک مشورت کنید چرا که خوردن عسل با خربزه مضر است

ولی طالبی جزو مواد مضر نبوده ولی احتیاط شرط عقل است.

خواص طالبی و خاکشیر

استفاده از طالبی و خاکشیر به خصوص در فصول گرم سال یکی از بهترین راههای رفع عطش است که باعث آبرسانی به بدن می شود و تشنگی را رفع می کند و انواع ویتامین ها را به بدن می رساند.

نوشیدن این نوشیدنی را به کسانی که در جنوب ایران به خصوص در عسلویه و بندر عباس و بوشهر کار می کنند توصیه می کنیم.

خواص طالبی و هندوانه

مصرف طالبی و هندوانه به پیشگیری از بیماری آی مروارید کمک می کند.

مصرف آنها باعث افزایش سیستم ایمنی بدن می شود و ابتلا به بیماری های مختلف کاهش پیدا می کند.

برای رفع کم آبی بدن مفید هستند و پتاسیم بدن را تامین می کنند.

به دلیل خواص آنتی اکسیدانی با سرطان مبارزه می کنند.

طالبی برای دیابت

طالبی تولید انسولین را در بدن تنظیم می کند و قند خون بالا در افراد مبتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

طالبی با وجود طعم شیرین میزان گلوکز بسیار پایینی دارد و خطر ابتلا به دیابت و افزایش قند خون در افراد دیابتی را کاهش می دهد.

کسانی که از دیابتی رنج می برند باید جانب احتیاط را در خوردن آب طالبی و خود طالبی رعایت کنند.

خوردن بیش از دو الی سه لیوان آب طالبی به این افراد توصیه نمی شود.

بهتر است برای جلوگیری از مشکلات احتمالی با پزشک قبل از مصرف مشورت شود.

طالبی برای اسهال

یکی از بهترین میوه ها برای درمان مشکلات گوارشی طالبی است و برای درمان یبوست و اسهال می توانید روی خواص بی نظیر طالبی حساب کنید.

البته توجه داشته باشید که بعضی از افراد به طالبی حساسیت دارند و خوردن آن می تواند منجر به اسهال در آنها شود.

مصرف بیش از حد طالبی باعث می شود که به اسهال مبتلا شوید.

طالبی و ماست

ترکیب طالبی و ماست نامناسب است و مشکلات شکمی برای شما ایجاد می کند.

از روی کنجکاوی هم این مواد غذایی را با هم نخورید.

طالبی و خربزه و چاقی

کالری خربزه بسیار پایین و درصد کلسترول و چربی آن صفر است.

به عنوان مثال میزان کالری خربزه مشهدی (متوسط) ۲۰۰ و ۱۰۰ گرم از آن حدود ۳۷ کالری است.

همچنین فیبر موجود در آن باعث می‌شود تا به مدت طولانی‌تری سیر بمانید.

زیرا فیبر قادر است زمان آزاد شدن هورمون تحریک‌کننده اشتها یعنی گرلین را به تعویق بیاندازد.

در نتیجه دیرتر گرسنه خواهید شد. ۹۰ درصد این میوه از آب تشکیل شده است.

به همین دلیل هنگامی که آن را می‌خورید معده شما با آب پر شده و اشتهایتان کور می‌شود.

بنابراین اگر رژیم دارید و می‌خواهید وزن کم کنید، خربزه یک گزینه عالی است

. چون علاوه بر داشتن طعم خوب و ترکیبات مغذی، کم کالری و خنثی‌کننده اشتها نیز هست.

کالری پایین و فیبر بالای موجود در طالبی باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد چاق کمک می کند.

طالبی میوه ای است که کالری کمی در آن وجود دارد و می تواند در برنامه های کاهش وزن مورد استفاده قرار گیرد.

البته مقدار زیاد طالبی همچنین می تواند باعث کاهش انرژی بدن شما گردد و مشکلاتی را برای شما ایجاد کند.

اضافه کردن غذاهای غنی از پروتئین به طالبی به کنترل کلی کالری های بدن کمک خواهد کرد.

طالبی و وارفارین

ضدانعقادها از داروهایی است که برای رقیق کردن خون مورد استفاده قرار می گیرد.

در میان داروهای این دسته وارفارین به جهت مصرف بالا و تداخلات مهم با ویتامین کا، بسیار مورد توجه است.

مصرف طالبی و وارفارین باعث ایجاد تداخل می شود.

فواید طالبی در بدنسازی

مصرف طالبی برای بدنسازی مفید است که چرا که از گرفتگی عضلات جلوگیری می کند و انرژی بدن را تامین می کند و باعث بهبود عملکرد قلب می شود.

بهترین زمان برای خوردن طالبی برای ورزشکاران یک تا نیم ساعت قبل از تمرین است.

همچنین می توانید از طالبی بعد از تمرین نیز استفاده کنید.

تفاوت طالبی و گرمک

به راحت ترین شکل ممکن می توانید طالبی و گرمک و سمسوری و ملون را تشخیص دهید.

ملون و طالبی سبز رنگ هستند با این تفاوت که طالبی روی پوست خود خط دارد ولی ملون ندارد.

گرمک و سمسوری زرد رنگ هستند با این تفاوت که گرمک خط ندارد و سمسوری دارای خط است.

انواع طالبی

طالبی سمسوری

طالبی شاه پسند

طالبی جانان

طالبی ریش بابا

ملون

مضرات طالبی

طالبی دارای مقادیر زیادی از فروکتوز می باشد که مصرف بالای آن برای سلامت بدن مضر است.

دقت داشته باشید که مصرف زیاد طالبی برای افراد مبتلا به دیابتی، ورم روده و سوءهاضمه ضرر دارد و باعث نفخ روده، معده و درد معده می گردد.

نکته ی مهم این است که توصیه می شود طالبی پیش از غذای اصلی مصرف شود به این دلیل که همراه با غذا باعث سوء هضم شدید می شود.

کسانی که مرض قند دارند باید در خوردن طالبی جانب احتیاط را رعایت کنند و کمتر مصرف کنند.

 کسانی که ورم معده دارند، نباید در مصرف طالبی زیاده روی کنند.

بر خلاف نظر عده ای مصرف طالبی نه تنها برای رسماخوردگی مضر نیست که مفید هم هست.

مصرف بیش از حد طالبی در بارداری باعث اسهال و نفخ می شود.

چون اطلاعات کافی در این مورد موجود نیست حتما قبل از خوردن با پزشک مشورت کنید چرا که خوردن عسل با خربزه مضر است

ولی طالبی جزو مواد مضر نبوده ولی احتیاط شرط عقل است.

اگر مشکل کلیوی دارید حتما در مورد خوردن طالبی با پزشک خود مشورت کنید.

مصرف طالبی قبل از تمرین در ورزشکاران گاهی منجر به اسهال می شود.

مصرف زیاد طالبی برای کسانی که فشار خون پایین دارند مضر است.

دسته بندی: خواص مواد غذایی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 28 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام آزمودگان و لینک مستقیم بلا مانع است.