خواص فلفل دلمه ای ؛ نر و ماده و زرد و قرمز در طب سنتی برای پوست و زنان باردار

خواص فلفل دلمه ای

خواص فلفل دلمه ای ؛ نر و ماده و زرد و قرمز در طب سنتی برای پوست و زنان باردار

خواص فلفل دلمه ای ؛ نر و ماده و زرد و قرمز در طب سنتی برای پوست و زنان باردار همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص روغن زیتون ؛ کهنه و نمک برای صورت و مالیدنی برای واژن و مو و مغز و معده و روده

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای که با نام پلپل دلمه ای هم شناخته می شود

یکی از انواع فلفل های محبوب در سراسر جهان است که به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند

گوجه فرنگی ، بادمجان و سیب زمینی در خانواده سیب زمینیان دسته بندی می شود.

فلفل دلمه ای با دیگر فلفل ها یک تفاوت عمده دارد و آن هم این است که مانند فلفل قرمز و فلفل سیاه طعم تندی بسیار کمی دارد

و به همین دلیل در کشورهایی مانند ایرلند و انگلیس با نام فلفل شیرین شناخته می شود.

فلفل دلمه‌ای دارای یک گیاه یک ساله با شاخه‌های نسبتاً سفت و گل‌های منفرد سفید رنگ است

و جزو سبزیجات به شمار می آید و دارای ویتامین A و C در رنگ‌های قرمز، سبز، نارنجی، زرد و … موجود است.

بر اساس نظر طب سنتی فلفل دلمه طبع گرم و خشکی دارد.

‌به علت خواص فراوان این سبزی مورد توصیه پزشکان و متخصصان قرار گرفته است.

ریز مغذی‌های فلاونوئید و بتاکاروتن موجود در فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین C است.

بیشتر بخوانید : خواص کیوی ؛ تو سرخ برای یبوست و چشم و لاغری و سرماخوردگی و پوست

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات فلفل دلمه ای را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص فلفل دلمه ای و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

فلفل دلمه ای برای درمان سرماخوردگی

یکی از خواص مهم فلفل دلمه ای این است که برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ها عفونی مثل سرماخوردگی بسیار مفید است.

البته فلفل دلمه به دلیل خواص و ویتامین هایی که دارد برای درمان سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.

فلفل دلمه ای قرمز حاوی مقادیر غنی از ویتامین A و ویتامین C و آنتی اکسیدان های قوی می باشد

که برای بهبود عملکرد و تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری هستند و در نهایت باعث پیشگیری و درمان سرماخوردگی می شوند.

بیشتر بخوانید : خواص شیر ؛ برای بزرگسالان و خواص شیر گرم و خام برای قلب و مو و پوست

از این رو توصیه می شود کسانی که زیاد به بیماری های ویروسی مثل سرماخوردگی مبتلا می شوند

فلفل دلمه ای را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

توجه داشته باشید که فلفل دلمه ای قرمز و زرد حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری برای این منظور هستند.

خواص فلفل دلمه ای برای سلامت چشم

آنتی‌اکسیدان‌های لووتئین و زاکسنتین موجود در فلفل دلمه ای وجود دارد که برای حفظ سلامت چشم و بهبود بینایی مؤثر است.

محققان دانشگاه هاروارد کشف کرده‌اند که لوتئین موجود در فلفل دلمه‌ای برای درمان طبیعی بیماری آب‌مروارید بسیار مفید بوده

و برای کسانی که در سنین بالا می باشند بسیار مؤثر است.

فلفل دلمه ای برای کودکان و نوزادان

آهن و فولات موجود در فلفل دلمه‌ای برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن بسیار مفید می باشد.

بیشتر بخوانید : خواص گل کلم ؛ قرمز در بدنسازی و بارداری و مضرات گل کلم خام و طرز پخت

همچنین ویتامین آ و سی موجود در فلفل دلمه‌ای باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از سرماخوردگی پیشگیری می‌کند.

مقادیر بالای آهن و فولات موجو در فلفل دلمه ای برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن و آنمی در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

مقادیر بالای ویتامین های A و C موجود در فلفل دلمه ای باعث تقویت سیستم ایمنی

بدن نوزادان و کودکان شده و از سرماخوردگی پیشگیری می کند.

شما می توانید فلفل دلمه ای پخته را از سن ۶ ماهگی در رژیم غذایی نوزاد خود استفاده کنید.

سعی کنید بیشتر از فلفل دلمه ای ارگانیک استفاده کنید که آفت کش نداشته باشد

اما اگر به فلفل دلمه ای ارگانیک دسترسی ندارید می توانید

فلفل دلمه ای را کباب کرده، پوست آن را بکنید و به نوزادان و کودکان بدهید.

خواص فلفل دلمه ای برای درمان یبوست

فلفل دلمه ای دارای فیبر فراوان می‌باشد که هضم غذا را بهبود بخشیده و با بهبود حرکات روده به درمان یبوست کمک می‌کند.

به علت وجود آنتی اکسیدان لیکوپن در فلفل دلمه‌ای مصرف آن به کاهش پرخوری و در نتیجه کاهش وزن کمک می‌کند.

فیبر‌ها موجب حجیم شدن معده و فراگیری سطح چشمگیری از آن می‌شوند. در نتیجه باعث خارج شدن آسان مدفوع و جلوگیری از یبوست می‌شود.

فلفل دلمه ای برای جوان سازی پوست صورت

فلفل دلمه‌ای دارای آنتی‌اکسیدان و ویتامین سی فراوان می باشد

که با افزایش تولید کلاژن باعث کاهش چین‌وچروک پوست شده و جوان‌سازی پوست صورت را به دنبال دارد.

فلفل دلمه ای حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان و ویتامین C است که با افزایش تولید کلاژن باعث کاهش چین و چروک پوست و جوان سازی پوست صورت می شود.

فلفل دلمه ای برای پاکسازی پوست صورت و از بین بردن سلول های مرده پوست مفید می باشد.

برای تهیه ماسک فلفل دلمه ای برای صورت به این صورت عمنل کنید.

کافی است که مقداری آب هویج را با آب فلفل دلمه ای سبز ترکیب کنید

و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید ۵ دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

فلفل دلمه ای دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی بوده و برای درمان قارچ پای ورزشکاران مفید می باشد.

خواص فلفل دلمه ای برای کاهش قند خون

این خوراکی خوش‌مزه دارای آنتی‌اکسیدان می‌باشد که خاصیت ضد التهابی داشته و باعث کاهش قند خون و دیابت نوع دو می شود.

فلفل دلمه ای قرمز می تواند بخشی از رژیم غذایی سالم شامل انواع میوه ها و سبزیجات را تشکیل دهد

که خطر توسعه بیماری های مزمن نظیر سکته، دیابت نوع ۲، بیماری های قلبی، فشار خون بالا و نوعی سرطان را کاهش می دهد.

فلفل دلمه ای برای تقویت ناخن ها

فلفل دلمه‌ای به دلیل داشتن مقادیر بالایی سیلیکون طبیعی باعث تقویت و افزایش رشد ناخن ها می‌شود.

خواص فلفل دلمه ای برای سلامت قلب

آنتی اکسیدان، پتاسیم و کاروتنوئید موجود در فلفل دلمه‌ای باعث کاهش کلسترول بالای خون شده و کاهش جذب چربی در بدن را به دنبال دارد.

فلفل دلمه ای برای کاهش وزن و لاغری

فلفل دلمه ای دارای کالری کمی بوده و فیبر موجود در آن باعث کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری می‌شود

و به لاغری کمک می‌کند. فلفل دلمه ای باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به لاغری کمک می‌کند.

یکی از خواص فلفل دلمه ای مانند هر سبزی دیگر آن است که می تواند تا مدت طولانی جلوی اشتها را بگیرد.

فلفل دلمه ای در ترکیبات خود دارای فیبر فراوانی است.

فیبر موجود در فلفل دلمه ای مدت زمان طولانی تری در معده باقی می ماند

و باعث می شود معده کاملا احساس پر بودن داشته باشد و به مغز سیگنال گرسنگی ارسال نکند.

افرادی که دارای اضافه وزن هستند در رژیم غذایی خود تا جای ممکن سعی می کنند

خوراکی های کم کالری و کم چربی را جای می دهند.

از خواص فلفل دلمه ای برای کاهش وزن و سایز این می باشد که هم دارای کالری کمی است

و هم در خود مقدار کمی چربی دارد. از طرفی این سبزی دارای مواد مغذی است

که با مصرف آن در دوره ی رژیم غذایی مواد حیاتی بدن تا میزانی تامین می شود.

خواص فلفل دلمه ای برای افزایش رشد مو

فلفل دلمه ای باعث تحریک گردش خون در پوست سر شده و برای تقویت و افزایش رشد مو مفید می باشد.

بیشتر بخوانید : خواص لپه ؛ قرمز در طب سنتی برای کبوتر و خواص آب لپه پخته و طبیعت لپه

پس اگر می‌خواهید رشد موی خود را به‌صورت طبیعی افزایش دهید می‌توانید از فلفل دلمه‌ای کمک بگیرید.

برای تهیه ماسک تقویت کننده موی سر به این روش عمل کنید.

کافی است که ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز را در دو فنجان آب جوش بیندازید و بگذارید ۵ تا ۶ دقیقه بماند تا عصاره آن در بیاید.

پس از خنک شدن آن را بر روی پوست سر و موها خوب ماساژ دهید وبگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند، سپس مو ها را با آب گرم بشویید.

مقادیر بالای ویتامین C موجو در فلفل دلمه ای برای درمان موخوره و مو های خشک و آسیب دیده مفید می باشد.

خواص فلفل دلمه ای در طب سنتی

بر اساس نظر طب سنتی فلفل دلمه طبع گرم و خشکی دارد و در ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۲۰ کالری و در یک فلفل دلمه ای متوسط ۲۴ کالری موجود است.

گلاب، صمغ عربی و صندل مصلح این فلفل هستند. فراموش نکنید انتخاب مصلح به طبع فرد بستگی دارد.

فلفل دلمه ای سبز مقدار زیادی سیلیکون طبیعی دارد که ممکن است مو و ناخن ها را حفظ کند.

فلفل دلمه ای قرمز محرک طبیعی رشد مو است و با تحریک گردش خون در درمان ریزش مو بسیار موثر است.

استفاده از فلفل دلمه ای روی مو می تواند در رشد مو از طریق بهبود گردش خون موثر باشد.

فلفل دلمه ای قرمز، سبز و زرد غنی از ویتامین ث هستند که به تولید کلاژن کمک می کند.

کلاژن پوست را محکم می کند و از سلول ها در برابر آسیب بیشتر محافظت می کند

و توانایی پوست در برابر مبارزه با آسیب اکسیداتیو را افزایش می دهد.

آنتی اکسیدان ها و مواد فوتو شیمیایی موجود در عصاره فلفل دلمه ای، پوست را سالم و جوان می سازد.

به خاطر خواص ضد قارچ و ضد باکتری، فلفل دلمه ای می تواند عفونتی مانند زونا و قارچ پا را در ترکیب با داروهای مناسب تسکین دهد.

مصرف عصاره فلفل دلمه ای به کاهش علائم سالخوردگی به دلیل سطوح بالای آنتی اکسیدان کمک می کند.

مخلوطی از عصاره هویج و فلفل دلمه ای سبز می تواند در تمیز کردن لکه ها و جوش های پوست بسیار موثر باشد.

بالای بودن ویتامین آ، در فلفل دلمه ای قرمز به بینایی به ویژه بینایی شب کمک می کند.

فلفل دلمه ای قرمز به فعال کردن گرما در بدن کمک می کند و متابولیک را افزایش می دهد.

غنی بودن در مواد مغذی و ضد التهاب در فلفل دلمه ای نیز فواید متعددی برای مقابله با سرطان دارد.

خواص فلفل دلمه ای نر و ماده

فلفل دلمه در رنگها و شکلهای مختلف کاشت شده و ما هم انواع مختلف آن را در غذاهای مختلف استفاده می کنیم .

فلفل دلمه در رنگهای زرد ، نارنجی ، قرمز و سبز وجود دارد. نوع سبز آن بیشتر و ارزان تر است و در آشپزی بسیار کاربرد دارد .

طعم انواع رنگی آن کمی با هم فرق دارد. فلفل دلمه قرمز طعمی متفاوت با فلفل دلمه زرد دارد

و همین طور تفاوتی میان طعم سبز فلفل دلمه با دیگر فلفل ها دیده می شود.

اما به طور کل تمام رنگهای فلفل دلمه در تعیین جنسیت و نر و ماده بودن شبیه یکدیگرند .

ته فلفل دلمه برجستگی هایی وجود دارد و فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند ماده هستند.

فلفل دلمه ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد . برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است .

فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود دارد نر است . تخم کمتری دارد و تند تر است .

برای غذا پختن از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی تر است .

بر عکس فلفل دلمه ماده بعد از تفت و پختن اصلا تلخ نمی شود و خوشمزه باقی می ماند.

خواص فلفل دلمه ای رنگی

خواص فلفل دلمه ای قرمز

ویتامین سی در فلفل قرمز به بیشترین میزان خود نسبت به رنگ‌های دیگر آن می‌رسد.

این فلفل می‌تواند دو برابر نیاز روزانه انسان به ویتامین سی را جبران کند

در حالی‌که فلفل دلمه ای زرد یک‌دوم این میزان را تأمین می‌کند.

ویتامین سی در بهبود عفونت‌ها، ترمیم زخم‌ها و جراحات پوستی، تولید کلاژن موجود در غضروف‌ها و مفاصل،

سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها و استحکام رگ‌های خونی موثر است.

مقدار آنتی‌اکسیدان‌ها هم در فلفل قرمز بالاترین حد را در میان فلفل دلمه های رنگی دارد.

لیکوپن که دلیل قرمزی فلفل هم هست، یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی است.

اگر فلفل را هنگام مصرف کباب یا اندکی گرم کنیم، این ماده غذایی بهتر جذب بدن خواهد شد.

ریزمغذی‌هایی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی که از مواد مغذی مورد نیاز در حفظ بافت استخوانی هستند،

در فلفل دلمه ای قرمز یافت می‌شوند. تقریباً نصف نیاز روزانه بدن به این ریزمغذی‌ها از طریق خوردن فلفل دلمه ای قرمز تأمین می‌شود.

خواص فلفل دلمه ای سبز

گفتیم که در فلفل سبز مقادیر زیادی کلروفیل موجود است. این ماده در پیوند با منیزیم است. مقادیر فراوان ویتامین ب۶ و ویتامین ای هم در فلفل سبز موجود است.

خواص فلفل دلمه ای زرد

یک فلفل دلمه‌ای زرد نیمی از نیاز بدن به ویتامین سی را پاسخ می‌دهد. مقدار زیادی نیاسین که از ویتامین‌های گروه بی است،

در این فلفل موجود است. این ماده در سلامت پوست، سیستم عصبی و گوارشی تأثیر دارد.

خواص فلفل دلمه‌ای نارنجی

کاروتنوئید نام گروهی از مواد است که در فلفل دلمه ای نارنجی به وفور وجود دارند.

این گروه مواد شیمیایی در سلامت چشم بسیار موثر‌ند.

بتاکاروتن یکی از این کاروتنوئیدهاست. همان ماده‌ای که در هویج هم یافت می‌شود.

حتماً از تأثیر هویج در تقویت بینایی شنیده‌اید. هر ماده غذایی نارنجی رنگش را از این ماده شیمیایی می‌گیرد.

این ماده همچنین یک آنتی‌اکسیدان قوی است و در پیشگیری از سرطان موثر است.

تقویت ایمنی بدن، از دیگر خواص این ماده است.

با مصرف فلفل دلمه‌ای رنگی بدن شما کالری کم و مواد مغذی فراوان دریافت می‌کند.

از یک خوراکی چه انتظار بهتری می‌توان داشت؟

خواص فلفل دلمه برای معده

فیبر موجود در فلفل دلمه ای مدت زمان طولانی تری در معده باقی می ماند

و باعث می شود معده کاملا احساس پر بودن داشته باشد و به مغز سیگنال گرسنگی ارسال نکند.

آنزیم ها در فلفل دلمه ای به جلوگیری از سرطان معده و سرطان پروستات کمک می کنند.

کپسایسین در غشا سفید فلفل یافت می شود که مسئول انتقال گرما به دانه ها است.

آنها سطح کلسترول و تری گلیسرید را پایین می آورد. باکتری را در معده می کشد و ایمنی را بالا می برد.

فلفل دلمه ای تحریک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، قولنج، اسهال و نفخ بیش از حد را برطرف می کند.

خواص فلفل دلمه برای کرونا

فلفل دلمه‌ای می‌تواند در مقابل عواملی که سیستم ایمنی مورد حمله قرار می‌دهند، از بدن انسان محافظت کند.

از خواص فلفل دلمه‌ای می‌توان به تقویت سیستم عصبی، کاهش سرعت فرایند پیری، کمک به سلامت دستگاه تنفسی و حفظ جریان خون اشاره داشت.

تقریباً ۹۲ درصد فلفل دلمه‌ای تازه و خام را آب تشکیل شده داده است.

فلفل دلمه‌ای حاوی مس، فیبر، فولات، منگنز، منیزیم، پتاسیم، فسفر، پروتیئن، سلنیم، ویتامین B۶، ویتامین C است.

عمده مواد تشکیل‌دهنده فلفل دلمه‌ای کربوهیدرات‌ها هستند.

فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط خردشده، ۹ گرم کربوهیدرات دارد. مزه شیرین فلفل دلمه‌ای از کربوهیدرات‌های است.

فلفل دلمه ایی تقریباً ۲ درصد هم فیبر دارد. فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌ها

و موادمعدنی متنوعی مانند ویتامین C، B۶، K۱، E، A، پتاسیم و فولات است.

فلفل دلمه‌ای سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف است مانند کاروتنوئیدها، است.

فلفل دلمه‌ای حاوی همچون هویج حاوی بتاکاروتن است که به تقویت بینایی کمک می‌کند.

برای بهبود وضعیت سیستم ایمنی، باید غذاهایی مصرف کنید که سرشار از ویتامین C هستند.

فلفل دلمه‌ای ویتامین C فراوانی دارد و مصرف مرتب آن، می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند.

رأی رشد مناسب جنین، فولات مصرف کنید. فلفل دلمه‌ای سرشار از فولات است.

فلفل دلمه کالری کمی و چربی ندارد. و گزینه مناسبی برای رژیم‌های غذایی کاهش وزن است.

عملکرد نامناسب دستگاه گوارشی منجر به اسهال، حالت تهوع، استفراغ می‌شود که آب بدن را خشک می‌کنند.

فلفل دلمه‌ای سرشار از نیاسین یا همان ویتامین B۳ است که به هضم غذا کمک می‌کند.

آنتی‌اکسیدان‌ها با سلول‌های سرطانی و رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده

و از بدن شما در مقابل بیماری‌های مزمن همچون سرطان محافظت می‌کنند.

مصرف فلفل دلمه‌ای نارنجی و قرمز می‌تواند از التهاب مفصل‌ها و عضله‌ها جلوگیری کند.

موادمغذی موجود در آن حساسیت‌های فصلی را از بین می‌برد.

سیستم عصبی برای انجام فعالیت‌های مختلف به مغز پیغام می‌دهد.

به همین خاطر است که روان‌شناس‌ها بر حفظ سلامت سیستم عصبی تأکید می‌کنند.

موادمغذی موجود در فلفل دلمه‌ای، تأثیرات مثبتی بر سلامت روان دارد.

به دلایل گفته شده و با تاکید وزارت بهداشت استفاده از فلفل دلمه ای در دوران شیوع بیماری کرونا توصیه می شود.

خواص فلفل دلمه برای پرندگان

فلفل دلمه ای یکی از دسته های مفید،دارای ویتامین و املاح معدنی طبیعی می باشد

که میتوان برای قناری ها و سهره ها و پرندگان زینتی مورد استفاده قرار بگیرد.

فلفل دلمه ای ها در رنگ بندی های سبز زرد نارنجی و قرمز در بازار یافت می شوند.

چند دلیل برای فواید استفاده از فلفل دلمه ای برای قناری و سهره و …

سرشار از ویتامین C و A ، همچنین دارای ویتامین B و E می باشد

حاوی آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم و زینک است

ویتامین A فلفل دلمه قرمز رنگ بالاتر است

دارای فیبر بسیار بالا می باشد.

جزء سبزیجات مفید برای قناری ها

رسیده این سبزی قرمز رنگ است.

خواص فلفل دلمه برای زن باردار

متخصصان تغذیه به خانم‌های باردار توصیه می‌کنند فولات مصرف کنند، چون مواد مغذی لازم را به جنین می‌رساند.

برای رشد مناسب جنین، می‌توانید فلفل دلمه‌ای مصرف کنید که موادمغذی و البته فولات فراوانی دارد.

گفته می‌شود مصرف فلفل دلمه‌ای خام یا پخته طی دورهٔ حاملگی برای خانم‌های باردار مؤثر است؛

با این حال، توصیه می‌شود طی دورهٔ بارداری، پیش از تغییر رژیم غذایی خود، حتما با پزشک متخصص مشورت کنید.

فلفل دلمه ای حاوی مقادیر بالایی فولات است که برای جلوگیری از زایمان زودرس در زنان باردار مفید می باشد،

علاوه بر این فولات موجود در فلفل دلمه ای برای جلوگیری از مشکلات رشد لوله های عصبی

و شکل گیری قلب و چهره جنین در دوران بارداری ضروری می باشد.

خواص فلفل دلمه در بدنسازی

محتوای ضدباکتریایی و ضدقارچی موجود در آب فلفل‌دلمه‌ای سبز می‌تواند به ما کمک کند،

تا از شر انواع عفونت‌ها در امان باشیم. نوشیدن آب فلفل دلمه‌ای برای ورزشکاران هم، توصیه می‌شود.

فلفل دلمه ای دارای خواص چربی سوزی است و در اکثر برنامه های بدنسازی استفاده می شود.

فلفل دلمه برای سگ

همه گونه‌های فلفل دلمه‌ای حاوی بتاکاروتن، فیبر و آنتی‌اکسیدان است.

با دادن این سبزی به حیوان خانگی به افزایش عملکرد سیستم ایمنی او کمک کنید.

قبل از استفاده ساقه انتهایی را جدا کنید.

فلفل داروی ضد سرطان است.

از فلفل می‌توان در درمان سرطان و حتی برای پیشگیری از ابتلاء به این بیماری استفاده کرد

این سبزی سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مثل ویتامین C و کاروتن است،

طوری‌که در ۱۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب ۱۴۰، ۱۲۰ و ۱۲۰ میلی‌گرم

ویتامین C و ۳۸۴۰، ۲۶۵ و ۱۷۵ میکروگرم بتاکاروتن وجود دارد .

این سبزی دارای خواص ضدعفونی‌کنندگی نیز هست پس از قرار دادن مقدار کمی از آن در غذای سگ خود به صورت پخته شده دریغ نکنید .

شما میتوانید پلپل دلمه ای را با غذای خشک سگ خود مخلوط کنید و طعم آن را به غذای خشک سگ بیفزایید .

فلفل دلمه در شیردهی

استفاده از فلفل دلمه ای به دلیل داشتن ویتامنی ث در دوران شیردهی خیلی خوب است.

فلفل دلمه و نفخ

ترکیب ویتامین ب ۶ و منیزیم با فلفل دلمه ای قرمز به کاهش اضطراب، به ویژه به خاطر علائم قبل از قاعدگی، کمک می کند.

به عنوان یک ادرار آور طبیعی، ویتامین ب۶ برای کاهش نفخ شکم و جلوگیری از فشار خون بسیار عالی است.

فلفل دلمه ای تحریک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، قولنج، اسهال و نفخ بیش از حد را برطرف می کند.

فلفل دلمه و رفلاکس معده

سال‌ها است که گیاه شناسان در غرب از خواص درمانی فلفل استفاده می‌کنند.

فلفل خاصیت تحریک‌کنندگی دارد از این‌رو به جریان خون، تحریک سیستم عصبی،

تحریک اشتها، درمان سوءهاضمه و افزایش تعریق کمک می‌کند.

مطالعات انجام شده بر روی جوامع مختلف نشان داده است

که کاپسایسین با افزایش جریان خون بافت مخاطی معده

و افزایش ترشح موکوس توسط سلول‌های دیواره معده، افراد را از ابتلا به زخم معده محافظت می‌کند.

لازم به ذکر است نتایج برخی تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف ۲۰ گرم فلفل،

۳۰ دقیقه قبل از مصرف ۶۰۰ میلی‌گرم آسپرین، باعث کاهش عوارض شایع آسپرین از قبیل تخریب معده و دئودنوم می‌شود.

مطالعات طولانی مدت دیگر نیز نشان داده‌اند که فلفل باعث کاهش تخریب دیواره معده توسط الکل می‌شود.

مصرف فلفل دلمه در وعده نهار باعث کاهش اسید معده می شود.

فلفل دلمه و فشار خون

مقادیر بالای ویتامین B6 و پتاسیم موجود در فلفل دلمه ای به عنوان دیورتیک عمل کرده و باعث کاهش فشار خون بالا می شوند.

در طب سنتی آمده است که مصرف اندک منابع ویتامین ث( C ) یکی از دلایل بروز فشارخون است.

مهم ترین منابع این ویتامین، فلفل دلمه ای، جعفری، کیوی، مرکبات و توت فرنگی است.

آب فلفل دلمه ای

آب فلفل دلمه ای سبز میزان کالری پایینی دارد، به طوریکه مصرف یک فنجان از آن حاوی ۴۰ کالری است.

همچنین همین میزان از آب فلفل دلمه ای سبز ۷.۴ گرم از کربوهیدرات (۶ گرم آن مربوط به قند است) را برای بدن فراهم می کند.

نوشیدن آب فلفل دلمه ای سبز میزان دریافت موادمعدنی ضروری از جمله مس و منگنز را در بدن افزایش می دهد.

مصرف هر فنجان آب فلفل دلمه ای سبز حاوی ۳۰۷ میکروگرم منگنز بوده که تامین کننده ۱۳ و ۱۷ درصد از نیاز روزانه توصیه شده

به این ماده معدنی برای مردان و بانوان است.

همچنین همین میزان از این نوشیدنی ۱۶۶ میکروگرم مس دارد که ۱۸ درصد از نیاز روزانه توصیه شده

به این ماده معدنی را برای بدن فراهم می کند.

منگنز کافی در بدن حامی سلامت مغز بوده، زیرا این ماده معدنی باعث دفع گلوتامات که ماده سمی است از بافت مغز می شود.

مس نیز در ارتباط سلولی و کمک به ساخت ملانین (پروتئین موجود در چشم ها و پوست) نقش دارد.

آب فلفل دلمه ای سبز حاوی ویتامین هایی به ویژه ویتامین A و ویتامین B6 است.

ویتامین B6 به ساخت سلول های قرمز خون برای حمل اکسیژن به سراسر بدن و همچنین حمایت از ارتباطات سلولی سالم کمک می کند.

ویتامین A نیز در حفظ سلامت پوست و حمایت از رشد سلول های قرمز جدید و سلول های سفید خون نقش دارد.

یک فنجان آب فلفل دلمه ای سبز حاوی ۹۳۲ واحد بین الملل ویتامین A بوده که تامین کننده ی ۳۱ و ۴۰ درصد از نیاز توصیه شده روزانه برای مردان و بانوان است.

همچنین همین میزان از این نوشیدنی ۰.۵۶ میلی گرم ویتامین B6 دارد که ۵۴ درصد از نیاز روزانه توصیه شده به این ویتامین را برای بدن فراهم می کند.

آب فلفل دلمه ای سبز همچنین حاوی ویتامین C و ویتامین K است.

ویتامین C به ساخت کلاژن و ویتامین K به عملکرد درست پلاکت ها کمک می کند.

ویتامین K همچنین در ارتباطات سلول به سلول نقش دارد.

از طرفی ویتامین C آنتی اکسیدانی بوده که در محافظت از سلول ها در برابر آسیب موثر است.

یک وعده مصرفی از آب فلفل دلمه ای سبز ۲۰۲.۶ میلی گرم ویتامین C دارد

که بیشتر از ۲ برابر ویتامین C مورد نیاز مردان و نزدیک به ۳ برابر ویتامین C بانوان در روز است.

نوشیدن یک لیوان از آب فلفل دلمه ای سبز همچنین ۱۸.۶ میکروگرم ویتامین K برای بدن فراهم می کند

که به ترتیب تامین کننده ی ۱۵ و ۲۱ درصد از نیاز توصیه شده روزانه برای مردان و بانوان است.

چگونه تلخی فلفل دلمه ای را بگیریم

ته فلفل دلمه ای سه یا چهار برآمدگی دارد، آنهایی که چهار برآمدگی دارند

طعم‌شون شیرین‌تره ولی وقتی پخته می شوند تلخ می شوند و بهتر است بصورت خام مصرف شوند.

آنهایی که سه برآمدگی دارند بی مزه هستند ولی وقتی پخته می شوند تلخ نمی شوند.

ته فلفل دلمه برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند ماده هستند.

فلفل دلمه ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد. برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است.

در صورتی که به صورت پخته مصرف شود در بیشتر مواقع طعم تلخی پیدا می‌کند.

فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد نر است، تخم کمتری دارد و تند‌تر است.

برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است.

بر عکس فلفل دلمه ماده بعد از تفت و پختن اصلا تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

بنابر این باید دقت کنید که به تناسب کاربردی که نیاز دارید فلفل دلمه‌ای مناسب را انتخاب نمایید.

غذا با فلفل دلمه ای رنگی

تمی توانیم استفاده از این گیاه را به یک یا دو غذا نسبت داد.

از املت تا مرغ و دلمه و بادمجان کبابی و …می توانیم نام ببریم.

علت تغییر رنگ فلفل دلمه ای

شاید برای شما هم سوال باشد که چگونه و چرا فلفل سبز به فلفل زرد و نارنجی و قرمز تغییر رنگ می دهد .

در واقع فلفل دلمه‌ای قرمز، همان فلفل دلمه‌ای سبز رسیده است

و وقتی فلفل سبز کاملا رسیده می شود به رنگ قرمز تغییر رنگ می دهد

فلفل دلمه‌ای سبز رنگ وقتی خیلی رسیده می‌شود به رنگ قرمز تبدیل می‌شود که رسیده‌تر،

شیرین‌تر و با طعمی ملایم‌تر است. ویتامین C و کاروتنوئیدها در حالت رسیده بیشتر هستند.

هم چنین ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در فلفل دلمه‌ای قرمزرنگ بیشتر از فلفل دلمه‌ای سبز می‌باشد.

به منظور تهیه فلفل دلمه‌ای قرمز، باید توجه کرد که رنگ آن روشن باشد و پوست سفتی داشته باشد.

ولی فلفل‌هایی که پوست کدر و چروکیده دارند، به سمت فرآیند فساد پیش می‌روند و مواد مغذی‌شان به شدت افت می‌کند.

خواص دانه های فلفل دلمه ای

بررسی‌ها نشان می‌دهند دانه های فلفل دلمه ای دارای ماده شیمیایی به نام گیکوالکالید هستند

که باعث تداخل در کار هورمون‌ها شده و تنظیمات هورمونی بدن را با اختلال روبه‌رو می‌کند.

گفتنی است، اگرچه خوردن فلفل دلمه ای برای بدن بسیار مفید است،

اما نباید دانه آنها مورد استفاده قرار گیرد زیرا در طولانی‌مدت باعث از کار افتادن روده و معده می‌شود

و در برخی موارد بروز سرطان را در دستگاه گوارش همراه خود دارد.

فلفل دلمه ای چه ویتامینی دارد

در ۱۰۰ گرم فلفل دلمه مواد زیر وجود دارد.

کالری: ۱۸ کیلوکالری

پروتئین: ۰٫۸ گرم

لیپید: ۰٫۳ گرم

گلوسید: ۳٫۹ گرم

فیبر: ۱٫۲ گرم

آب: ۹۱٫۲۵ گرم

ویتامین ث: ۴۶٫۵ میلی‌گرم

ویتامین ب١ : ۰٫۰۲۵ میلی‌گرم

ویتامین ب٢ : ۰٫۰۳ میلی‌گرم

ویتامین ای: ۰٫۷۹ میلی‌گرم

پتاسیم: ۱۴۶ میلی‌گرم

فسفر: ۲۰ میلی‌گرم

کلسیم: ۴۱ میلی‌گرم

آهن: ۰٫۸ میلی‌گرم

ماسک فلفل دلمه ای و ماست

مواد مورد نیاز

۱ قاش غذاخوری ماست

۱ قاشق غذاخوری ژل آلوئه‌ورا

نصف فلفل دلمه‌ای متوسط

برای تهیه ژل آولوئه ورا یک برگ آلوئه‌ورا به صورت افقی برش بزنید و آن را به صورت عمودی قرار دهید تا شیره آن خارجش شود.

سپس پوست ضخیم آن را با چاقو ببرید یا با یک قاشق محتویات داخل برگ را در یک ظرف خالی کنید.

نصف ففل دلمه‌ای هم به خوبی رنده کنید و درون ظرف بریزید.

یک قاشق ماست اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید.

این مخلوط را ۲۰ دقیقه بر روی پوست تمیز خود قرار دهید.

در این مدت از حرف زدن، خوردن و خندیدن پرهیز کنید.

در نهاییت با آب ولرم پوست خود را بشویید.

مواد ماسک را بر روی پوست دور چشم و دور لب استفاده نکنید

می توانید به جای ژل آلوئه ورا طبیعی از محصولات حاوی آلوئه ورا استفاده کنید.

فلفل دلمه ای را چگونه مصرف کنیم

فلفل دلمه را می توانید در غذاهای مختلف استفاده کنید.

راه دیگر استفاده از این گیاه گرفتن آب فلفل دلمه ای است.

همچنین از فلفل دلمه ای می توانید در سالاد استفاده کنید.

مضرات فلفل دلمه ای

فلفل دلمه‌ای ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد واکنش‌های آلرژیک مانند خارش، اگزما، احتقان بینی یا مشکلات گوارشی شود.

فلفل دلمه ای یکی از سبزی های جاذب محسوب شده و از همین رو قابلیت جذب سموم شیمیایی و آلاینده های خاک را به مقدار زیاد دارد.

بنابراین توصیه می گردد به منظور بهره گیری بیشتر از خواص فلفل دلمه‌ای، تا حد امکان از انواعی که به روش ارگانیک کشت شده اند استفاده کنید.

اگر به فلفل دلمه ای حساسیت دارید در دوران بارداری استفاده نکنید چرا که مشکلاتی معدوی برای شما ایجاد می کند.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.