; خواص کیوی تو سرخ برای یبوست و چشم و لاغری و سرماخوردگی و پوست - فال و خواب
سقز و روغن زیتون ؛ ترکیب سقز و روغن زیتون برای رفع ترک های پا

سقز و روغن زیتون ؛ ترکیب سقز و روغن زیتون برای رفع ترک های پا

سقز و روغن زیتون سقز و روغن زیتون ؛ ترکیب سقز و روغن زیتون برای رفع ترک های پا همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

فواید کاکائو تلخ چیست و دانستنی هایی درباره مصرف کاکائو تلخ

فواید کاکائو تلخ چیست و دانستنی هایی درباره مصرف کاکائو تلخ

فواید کاکائو تلخ چیست فواید کاکائو تلخ چیست ؛ دانستنی هایی درباره مصرف کاکائو تلخ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

پفک برای سگ و ایا مصرف پفک برای حیوانات مفید است یا مضر

پفک برای سگ و ایا مصرف پفک برای حیوانات مفید است یا مضر

پفک برای سگ پفک برای سگ ؛ ایا مصرف پفک برای حیوانات مفید است یا مضر همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

خواص کیوی

خواص کیوی ؛ تو سرخ برای یبوست و چشم و لاغری و سرماخوردگی و پوست

خواص کیوی ؛ تو سرخ برای یبوست و چشم و لاغری و سرماخوردگی و پوست همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص گوشت بوقلمون ؛ و بلدرچین در طب سنتی و بدنسازی برای کودکان در بارداری

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با کیوی

کیوی گیاهی گلدار دولپه ای است که با میوه هایی مانند خرمالو در راسته خلنگ سانان دسته بندی می شود.

کیوی بومی کشور چین است ولی برای اولین بار در نیوزلند به صورت تجاری کشت شده است.

جالب است بدانید نام کیوی از پرنده کیوی که پرنده ملی نیوزلند است ، گرفته شده است.

این میوه خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالایی داشته و محتوی مقادیر چشمگیری از ۲۰ ماده‌ی مغذی ضروری است.

کیوی با وجود کالری پایین، سرشار از انرژی است.

همین امر کیوی را به گزینه‌ای عالی برای کاهش وزن تبدیل کرده است.

یکی از خواص کیوی این است که برای سلامت قلب نیز مفید است.

زیرا محتوی مقادیر بالای فیبر، ویتامین K و پتاسیم بوده و از کمبود پتاسیم در بدن جلوگیری می‌کند.

کیوی می‌تواند علائم بیماری‌های مرتبط با عفونت دستگاه تنفسی فوقانی

و بیماری‌های گوارشی مانند سندروم روده تحریک پذیر را کاهش دهد.

فصل کاشت کیوی از ماه خرداد آغاز میشود و میتواند تا شهریور ماه هم ادامه داشته باشد.

کیوی ها معمولا در اواخر پاییز کاملا رسیده می شوند و عموما در ماه های آبان ، آذر ، دی و بهمن در دسترس هستند.

اگرچه ممکن است این میوه ها را در سرد خانه ها ذخیره کنند و در فصل بهار هم این میوه در دسترس قرار گیرد.

بیشتر بخوانید : خواص هل ؛ سیاه و سبز و زنجبیل برای لاغری در طب سنتی و معده و مضرات هل

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات کیوی را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ،

برای شناخت بیشتر خواص کیوی و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خواص کیوی برای درمان یبوست

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که کیوی به‌‌عنوان یک ملین عمل کرده و می‌تواند برای درمان بیماری یبوست بسیار مفید باشد.

شما می‌توانید برای افزایش حجم مدفوع کیوی میل کرده و به دستگاه گوارش خود کمک کنید.

کیوی منبع عالی از فیبر است. این موضوع مانع از یبوست وسایر مشکلات روده می‌شود.

کیوی درمانی برای اختلالات گوارشی و مشکلات روده است.

براساس مطالعات مختلف، کیوی می‌تواند عوارض مشکلات مرتبط با بیماری التهابی روده و سندرم روده‌ی تحریک‌پذیر را کاهش دهد.

افزودن کیوی به رژیم غذایی بیماران مبتلا به مشکلات گوارشی،

با افزایش آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر و ایجاد خاصیت ضد التهاب به بهبود عملکرد روده کمک می‌کند.

خواص کیوی برای مو

در این میوه ویتامین‌های سی و ای به‌وفور یافت می‌شود و می‌تواند برای پیشگیری از ریزش مو مؤثر باشد.

کیوی دارای منیزیم، روی و فسفر است که باعث تقویت رشد مو می شود.

کیوی غنی از ویتامین های C و E بوده و می تواند برای جلوگیری از ریزش مو مفید باشد

، همچنین کیوی دارای منیزیم، روی و فسفر است که باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

محتوای بالای اسید های چرب امگا ۳ موجود در دانه های کیوی

برای درمان مو های خشک و آسیب دیده و همچنین درمان شوره سر مفید هستند.

خواص کیوی برای کاهش وزن و لاغری

یکی از خاصیت های کیوی این است که بر خلاف ظاهرش برای لاغری و کاهش دادن وزن یک میوه ایده آل است.

کیوی در دسته بندی میوه های کم کالری قرار می گیرد و جالب است بدانید در هر ۱۰۰ گرم کیوی فقط ۵۵ کالری وجود دارد.

بیشتر بخوانید : خواص سیب ؛ ناشتا و قرمز و زرد درختی قبل از خواب در طب سنتی و بدنسازی

اکثر افرادی که از رژیم غذایی لاغری استفاده می کنند از طعم سبزیجات چربی سوز تکراری مانند کرفس و کدو سبز خسته می شوند.

با اضافه کردن کیوی به رژیم غذایی خود می توانید علاوه بر لاغر شدن از طعم فوق العاده این میوه نیز لذت ببرید.

نکته مهم دیگر در مورد کیوی این است که این میوه خوش طعم علاوه بر اینکه کالری پایینی دارد ،

دارای مقادیر مناسبی از فیبر حل شدنی نیز می باشد. فیبر حل شدنی باعث می شود شما احساس سیری کنید و کمتر غذا بخورید.

با کمی جستجو در اینترنت می توانید لیست غذاهایی که با کیوی تهیه می شوند را بیابید ،

البته فقط باید غذاهای کم کالری را برای لاغری انتخاب کنید. می توانید کیوی را به صورت خام هم در سالاد میوه مصرف کنید.

برای تهیه سالاد میوه این مطلب ( طرز تهیه سالاد میوه ) را مشاهده کنید.

کیوی برای قوای جنسی مردان

این میوه یک منبع غنی از روی بود که باعث افزایش تستوسترون در مردان شده

و چون حاوی اسید آرژینین است برای درمان ناتوانی‌های جنسی در مردان مؤثر است.

خواص کیوی برای پوست

به طور کلی رادیکال های آزاد مخرب اصلی ترین عامل تخریب سلول های پوستی هستند

و اگر کنترل نشوند علاوه بر اینکه باعث پیری زودرس پوست می شوند ،

باعث می شوند که حالت ارتجاعی پوست از بین برود و ضخامت پوست بیش از حد زیاد شود.

کیوی سرشار از آنتی اکسیدان های قوی می باشد که تاثیرات رادیکال های آزاد را کاهش می دهند

و جالب است بدانید در خیلی از محصولات آرایشی که برای جلوگیری از پیری

و درمان چین و چروک های پوست استفاده می شوند از عصاره کیوی استفاده می شود.

بیشتر بخوانید : خواص نعناع ؛ و مضرات نعناع کوهی و دشتی و خشک برای معده و مو و کبد

برای تهیه ماسک تخصصی کیوی که هلاوه بر جوانسازی پوست و رفع چین و چروک های پوست باعث می شود

پوست شما درخشان تر شود ۱ عدد کیوی رسیده را به همراه نیمی از میوه آووکادو را داخل مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در بیاید.

در ادامه ۱ قاشق غذاخوری عسل طبیعی به مخلوط کیوی و آووکادو اضافه کنید.

ماسک کیوی آماده است ، آنرا روی پوست صورت و گردن خود قرار دهید ،

سپس یک دقیقه صبر کنید سپس ماسک را با آب ولرم بشویید. این ماسک را می توانید به صورت هفتگی استفاده کنید.

البته شاید همه جا شرایط برای تهیه این ماسک مهیا نباشد ، در صورتی که زمان و امکانات لازم برای تهیه این ماسک را ندارید

می توانید پوست کیوی را با کمی گوشت میوه بگیرید سپس از سمت گوشت میوه به عنوان یک لایه بردار طبیعی روی صورت خود ماساژ دهید.

کیوی دارای خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی بوده که چربی پوست را کنترل کرده و برای درمان بیماری آکنه مؤثر است.

بهتر است برای این امر یک کیوی را با یک قاشق چای‌خوری آب لیموترش مخلوط کرده

و آن را روی صورت خود قرار دهید و پس از پانزده دقیقه با آب سرد بشویید.

کیوی برای پیشگیری از آنفولانزا و سرماخوردگی

همان‌طورکه گفته شد کیوی دارای ویتامین سی فراوان و آنتی‌اکسیدان زیاد می باشد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده

و برای جلوگیری از بیماری‌های مختلف مانند سرماخوردگی و آنفولانزا مفید است.

کیوی دارای خاصیت ضد باکتریایی در برابر استافیلوکوک اورئوس و استافیلوکوکوس پیتوژنز دارد

و برای جلوگیری از گلودرد و سرفه مفید می باشد.

خواص کیوی برای کاهش فشار خون

کسانی که فشارخون بالا دارند می‌توانند از پتاسیم موجود در این میوه کمک بگیرند

و میزان سدیم خون بدن خود را کم کنند که همین امر باعث کاهش فشارخون می شود.

بیشتر بخوانید : خواص روغن زیتون ؛ کهنه و نمک برای صورت و مالیدنی برای واژن و مو و مغز و معده و روده

کیوی برای کاهش قند خون

این میوه دارای شاخص گلیسمی کمی بوده و پس از خوردن قند خون فرد را افزایش نمی‌دهد

و یک میوه مناسب برای دیابت و کاهش قند خون محسوب می شود.

یک مطالعه بر روی عصاره‌های کیوی نشان داد که مصرف کیوی در تنظیم آدیپوژنز موثر است که برای جلوگیری از بیماری دیابت ضروری است.

اختلال عملکرد بافت‌های چربی در بدن به شدت در توسعه مقاومت به انسولین و دیابت دخالت دارد.

خواص کیوی برای رفع سیاهی دور چشم

کیوی به‌‌عنوان یکی از میوه‌های مفید در درمان خانگی رفع سیاهی دور چشم است.

کیوی را حلقه حلقه کنید و ده تا پانزده دقیقه بر روی چشم‌های خود قرار دهید و سپس با آب ولرم بشویید.

خواص کیوی در طب سنتی

از نظر طب سنتی ، طبع کیوی سرد و خشک است.

بهترین مصلح برای میوه کیوی؛ عسل و گلانگبین یا ترکیب گلبرگ های تازه گل سرخ با عسل است.

در ۱۰۰ گرم از این میوه ۵۰ کالری انرژی موجود است.

ویتامین ث میوه کیوی حتی از پرتقال نیز بیشتر است.

میوه کیوی می تواند کیفیت خواب را در بزرگسالانی که مشکل خواب دارند بالا ببرد.

میوه کیوی دمای بدن افراد را پایین می‌آورد و جسم را سرد می‌گرداند.

همچنین میوه کیوی به بدن رطوبت و تری می‌دهد.

کیوی به سبب داشتن پتاسیم، اثر سدیم را در بدن خنثی می سازد.

اگر مصرف پتاسیم کم باشد فرد به دلیل سدیم بالا به فشار خون بالا مبتلا می‌گردد.

کیوی به دلیل داشتن فیبر و پتاسیم در خود می تواند سلامت قلب را موجب گردد.

گوشت این میوه خوشمزه، حاوی فیبر حل شدنی است که به رشد باکتری‌های مفید

در روده بزرگ کمک کرده و خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.

کیوی، یک ملین طبیعی است که به عنوان درمانی برای یبوست شناخته می‌شود.

پوست کیوی کاملا خوراکی است. در واقع ترکیبات موجود در پوست کیوی، سالم تر نیز هستند.

کیوی دارای شاخص گلیسمی پایین است و برای افراد مبتلا به دیابت مناسب می‌باشد.

میزان بالای ویتامین C در کیوی باعث تقویت ایمنی بدن می شود و بدن را از بسیاری از بیماری های مضر محافظت می کند.

ویتامین C و آنتی اکسیدان های کیوی به درمان آسم کمک می کنند.

کیوی یکی از بهترین راه‌ها برای افراد مبتلا به اختلالات کبدی است.

همچنین باعث کاهش شدید تنگی نفس، سرفه شبانه، سرفه مزمن و آبریزش بینی می شود.

سطح بالای پتاسیم در کیوی می‌تواند به متعادل کردن الکترولیت‌ها در بدن کمک کند.

کیوی یک میوه مناسب برای یک زن باردار است که به فراوانی فولات‌های طبیعی وابسته است.

کیوی می تواند بدن را از آسیب های اکسیداتیو غدد درون خود محافظت کند، از عملکرد ایمنی حمایت کند

و شدت بیماری هایی چون سرماخوردگی و آنفلوانزا را به خصوص در کودکان و افراد مسن کاهش دهد.

کیوی همچنین دارای ویتامین E است که به افزایش سلول های بدن و در نتیجه افزایش ایمنی کمک می کند.

کیوی برای چشم بسیار مفید است زیرا حاوی ترکیبات بینایی شناخته شده به نام لوتین و زاکسانتین است.

خواص کیوی با پوست

با خوردن کیوی با پوستش سه برابر فیبر دریافت می کنید و این برای لاغری بسیار مفید است.

علاوه بر این، پوستش پر از ویتامین C است ،که آنتی اکسیدان قوی است و می تواند به مبارزه با بیماری ها و کند شدن روند پیری کمک کند ،

در نه تنها حقیقت استفاده موضعی از پوست کیوی به سبب بهبود زیبایی پوست افراد می شود

بلکه استفاده خوراکی آن هم سیلی از آنتی اکسیدان را به سلولها می رساند

که در کاهش سرعت پیری سلولهای پوست و بدن اثرگذار است.

بخش عمده ویتامین E، در پوست کیوی موجود است،

بنابراین توصیه می شود که این میوه را به خوبی شسته و با پوست مصرف نمایید.

پوست کیوی سرشار از آنتی اکسیدان و همچنین سرشار از فیبر نامحلول است که برای سلامت معده و رفع یبوست بسیار مفید است.

کیوی یک میوه خوشمزه، عجیب و غریب و سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان است،

اما یکی از شگفتی های این میوه پوست آن است که حتی مقدار آنتی اکسیدان آن از خود میوه بیشتر است.

آنتی اکسیدان ها بدن را از رادیکال های آزاد پاک می کند و دو آنتی اکسیدان معروف ویتامین سی و ویتامین ای می باشد

که پوست کیوی دارای بالاترین غلظت آنتی اکسیدانی می باشد.

پوست کیوی دارای ویتامین E است که بسیار برای پوست مفید است

و اثرات ضد پیری دارد و به شما در حفظ درخشش سالم پوست کمک میکند.

پوست کیوی به دلیل بالا بودن فیبر موجود در آن برای یبوست و دستگاه گوارش بسیار مفید است،

این ماده مغذی برای روده شما بسیار مفید است و سیستم گوارشی شما را بهبود می بخشد.

همچنین پوست کیوی سرشار از فولات است که برای رشد و تقسیم سلولی بسیار مفید است

و می تواند از نقص لوله عصبی در دوران بارداری جلوگیری کند.

خوردن پوست یک کیوی می تواند فیبر را ۵۰ درصد افزایش دهد و همچنین فولات را ۳۲ درصد تقویت کند.

از انجا که بسیاری از افراد به اندازه کافی از این مواد مغذی در رژیم غذایی خود استفاده نمی کنند،

خوردن کیوی با پوست یکی از راه های آسان برای افزایش این مواد مغذی در بدن است.

از آنجا که پوست کیوی سرشار از آنتی اکسیدان های محلول در آب و محلول در چربی است ،

از آنتی اکسیدان قوی برای کل بدن شما محافظت میکند.

البته پوست کیوی با اینکه سرشار از مواد مغذی است، اما خوردن آن برای برخی افراد ناخوشایند است

و مردم اغلب به دلیل بافت مبهم و احساس عجیب دهان، پوست آن را دور می اندازند.

کیوی همچنین می تواند قسمت داخلی دهان برخی افراد را تحریک کند،

این به دلیل وجود بلورهای اگزالات کلسیم می باشد که به طور طبیعی وجود دارد

و به آنها رافید گفته می شود و می تواند پوست لطیف داخل دهان را خراش دهد.

این خراش های میکروسکوپی همراه با اسید موجود در میوه می توانند احساس سوزش ناخوشایندی ایجاد کنند.

پوست کندن میوه می تواند به کاهش این اثر کمک کند، زیرا غلظت زیادی اگزالات در پوست ان وجود دارد.

خواص کیوی برای معده

تحقیقات نشان داده که کیوی سرشار از آنتی اکسیدان ها و فیبر بوده و برای بهبود هضم غذا

و درمان بیماری های روده و دستگاه گوارشی مفید می باشد.

کیوی سندرم روده تحریک پذیر و همچنین بیماری التهابی روده را درمان می کند.

بعد از خوردن غذاهای گوشتی قدری اسید معده خنثی می‌شود.

در این شرایط آنزیم‌های کیوی می‌توانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و هضم غذا را آسان‌تر کنند.

محققان روی تأثیر این میوه در هضم غذا بررسی‌هایی انجام داده و به این نتیجه رسیدند

که کیوی حاوی آنزیمی به نام «آکتینیدین» است که به هضم پروتئین‌ های حیوانی کمک می‌کند.

در واقع محققان به این نتیجه رسیدند که وجود آنزیم «آکتینیدین» کیوی باعث هضم سریع‌تر پروتئین‌ های حیوانی می‌شود.

این آنزیم پروتئین‌ها را سریع‌تر از دیگر آنزیم‌های گوارشی هضم می‌کند.

در واقع محققان به این نتیجه رسیدند که به کمک کیوی دیگر بعد از مصرف محصولات لبنی، گوشت قرمز و ماهی دچار سنگینی معده و نفخ نمی‌شوید.

اگر پروتئین‌ ها سریع‌ تر در معده هضم شوند راحت‌ تر و سریع‌ تر هم جذب روده شده و مورد استفاده‌ی بدن قرار می‌گیرند.

داخل معده فعالیت‌های آنزیمی مختلفی وجود دارد که به عمل هضم کمک می‌کند.

زمانی که معده زودتر خالی شود باعث می‌شود که احساس ناخوشایند معده کاهش یابد.

برای همین هم مصرف میوه‌ای مانند کیوی به عنوان دسر می‌تواند به هضم غذاهای سرشار از پروتئین کمک کند.

به عقیده‌ی محققان یک عدد کیوی می‌تواند احساس ناخوشایند نفخ و مشکلات معده را کاهش ‌دهد.

در مشکل ریفلاکس معده رادیکال های آزاد (مولکول های آسیب رسان به سلول ها) تولید می شوند.

بنابراین دریافت آنتی اکسیدان ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

می توانید به میوه های متنوع اعتماد کنید چون سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند.

میوه های قرمز یا میوه های ارغوانی و بنفش جزو میوه های سرشار از آنتی اکسیدان ها محسوب می شوند.

اما نباید از میوه هایی مانند انار و کیوی غافل ماند. بهتر است از مصرف مرکبات بپرهیزید

چون امکان دارد حالت اسیدیته ی آن ها مخاط حساس را تحریک کند.

در هر حال بهتر است مصرف میوه را به ۳ واحد در روز محدود کنید

و مصرف آن ها را در زمانی خارج از وعده های غذایی میل کنید.

مصرف سیب و کیوی با هم باعث درمان معده درد می شود و برای درمان زخم معده نیز توصیه می شود.

خواص کیوی برای چشم

کیوی برای چشم بسیار مفید است زیرا حاوی ترکیبات بینایی شناخته شده به نام لوتین و زاکسانتین است.

دژنراسیون ماکولا یکی از دلایل اصلی از دست دادن بینایی در کهنسالان است.

مطالعات انجام شده بر روی ۱۱۰۰۰۰ مرد و زن نشان داد که مصرف سه عدد میوه در روز می‌تواند دژنراسیون ماکولا را تا ۳۶ درصد کاهش دهد.

این موضوع به خاطر سطح بالای لوتئین و زیگزانتین در کیوی است که هر دو ماده شیمیایی طبیعی هستند که در چشم انسان یافت می‌شوند.

اگرچه میوه‌ها و سبزیجات مختلفی مورد مطالعه قرار گرفته اند اما چنین اثر مشابهی در سایر مواد یافت نشده است.

خواص کیوی برای کودکان و نوزادان

کیوی حاوی مقادیر بالای ویتامین C، کلسیم، منیزیم، آهن و سدیم است که برای رشد نوزادان و کودکان مفید هستند.

ویتامین C موجود در کیوی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و باعث بهبود زخم ها می شود.

جالب است بدانید که ویتامین C در کاهش علائم بیماری آسم بسیار موثر است

و مطالعات نشان داده کودکانی که در هفته ۷ تا ۵ عدد کیوی مصرف می کنند

دارای علائم تنفسی کمتری نسبت به کودکانی هستند که در هفته فقط ۱ عدد میل می کنند.

آلرژی یا حساسیت به کیوی بسیار رایج است و ۱۰٪ تمام واکنش‌های آلرژیک نسبت‌ به غذا در کودکان به‌وجود می‌آید.

هر وقت که کودک توانایی خوردن انواع میو ها را به دست آورد، زمان مناسبی برای خوردن کیوی است،

کودکان معمولاً در سن ۹ ماهگی این توانایی را دارند درنتیج می توان گفت که خوردن کیوی برای نوزاد ده ماهه هیج ضرری ندارد.

خواص کیوی برای زن باردار

کیوی دارای مقادیر بالایی فولات طبیعی است که زنان باردار مفید بوده

و برای جلوگیری از وقوع نقایص لوله عصبی در جنین و دشد مغز او ضروری می باشد.

میوه کیوی مقادیر بالایی ویتامین C، E و K و فلاونوئید دارد که برای سلامت جنین و مادر باردار مفید هستند.

کیوی دارای قند های طبیعی بوده و چون شاخص گلیسمی پایینی دارد از ابتلای مادران باردار به دیابت حاملگی جلوگیری می کند.

بر خلاف شایعات کیوی آنچنانی برای زیبایی جنین در دوران بارداری ندارد.

خواص کیوی برای قلب

میوه کیوی یک منبع عالی از امگا ۳، منیزیم، ویتامین E و مس است که می تواند خطر سکته قلبی و ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

کیوی مقادیر بالایی پتاسیم و فیبر دارد که با کاهش فشار خون بالا و کاهش چربی خون خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

پوست کیوی ارگانیک حاوی مقادیر بالاتری فیبر و ویتامین C بوده که برای درمان بیماری های قلبی و عروقی،

تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان یبوست و پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلونزا مفید می باشد.

خواص کیوی در بدنسازی

کیوی حاوی مقادیر بسیار بالای ویتامین C است (میزان ویتامین سی موجود در کیوی از پرتقال بیشتر است)،

آنتی اکسیدانی که به چربی سوزی سریع تر بدنسازان و ورزشکاران کمک می کند.

پیشنهاد می کنیم که کیوی را برای تهیه انواع اسموتی و سالاد میوه استفاده کنید.

ارزش غذایی کیوی (۱۰۰ گرم)

کالری : ۶۴

چربی ها : ۰٫۵ گرم

کربوهیدرات : ۱۵ گرم

پروتئین : ۱٫۱ گرم

اگر از ۱۰ بدنساز بپرسید که کدام میوه، حاوی مقادیر فراوانی ویتامین C است،

اکثریت آنها از پرتقال نام می برند؛ ولی در حقیقت، کیوی مالک سطوح بالایی از این آنتی اکسیدان بالقوه است

که می تواند به شما کمک کند تا چربی های بدنتان را از بین ببرید.

دانشمندان دانشگاه ایالت آریزونا دریافته اند کمبود ویتامین C می تواند مانع از چربی سوزی طی تمرین شود؛

زیرا ویتامین C به جهت سنتز کارنیتین لازم است؛ یک مولکول که مورد نیاز اکسیداسیون مناسب اسیدهای چرب است.

خواص کیوی در شب

اگر شب‌ ها در رخت خوابتان غلت می‌ زنید و به سختی به خواب می‌ روید یک ساعت قبل از خواب دو عدد کیوی میل کنید.

محققان معتقدند افرادی که به مدت ۴ هفته حدود یک ساعت قبل از خواب دو عدد کیوی خورده‌اند گام بزرگی در جهت بهبود کیفیت خواب خود برداشته‌اند.

شما هم می‌توانید امتحان کنید. چون امکان دارد با همین تکنیک ساده خواب با کیفیتی برای خود فراهم کنید و نصف شب مدام از خواب بیدار نشوید.

خوردن کیوی آن هم شب‌ ها چند تأثیر خوب روی خوابتان می‌گذارد :

۱)کیفیت خواب را بالا می‌برد به طوری که صبح قبراق و سرحال از خواب بیدار می‌شوید.

۲)بیداری‌ های نابهنگام در طول خواب را کاهش می‌دهد.

۳)شب‌ها احساس خواب‌آلودگی ایجاد می‌کند.۴)مدت خواب را افزایش می‌دهد.

خواص کیوی در شیردهی

کیوی میوه ی خوبی است و سرشار از ویتامین است.

در بیشتر مواقع کیوی طعمی تیز را وارد شیرتان می کنند.

برخی نوزادان از این طعم خوششان نمی آید و ممکن است هنگام شیر خوردن به نشانه اعتراض گریه کنند و یا بالا بیاورند.

گاهی هم ممکن است در نتیجه وجود مرکبات در شیر کودکتان دچار حساسیت ناحیه پوشک شود.

مرکبات حاوی ترکیبات اسیدی می تواند در کودکان باعث سوزش دستگاه گوارشی شود.

خواص کیوی و پرتقال

هر دو دارای توانایی های قوی آنتی اکسیدانی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هستند

که به واسطه ویتامین C و سایر مواد مغذی در آن ها ایجاد می شوند.

هر دو میوه برای بهبود هضم مناسب هستند. پرتقال می تواند به عنوان یک دیورتیک عمل کند

و به جلوگیری از تجمع سموم در دستگاه گوارش منجر شود.

از طرفی کیوی یک ماد غذایی ضد التهابی است و باعث کاهش علائم بیماری های گوارشی می شود.

هر دو میوه دارای قابلیت های ضد باکتری و ضد میکروبی هستند.

هر دو میوه به دلیل توانایی که برای کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی دارند، برای سلامت قلب مفید هستند.

کیوی کمی قند بیشتری دارد.

پرتقال در کاهش درد قوی تر بوده و ضد التهابی تر است.

کیوی دارای توانایی های ثابت شده در محافظت از استخوان ها است و نقش مهمی در پیشگیری یا کاهش بیماری های مرتبط با چشم و سیستم تنفسی دارد.

پرتقال می تواند مانند یک ماده پاک کننده ضد باکتری در بدن عمل کند.

کیوی با ویتامین C که دارد برای مبارزه با پیری و رادیکال های آزاد مناسب است و مقدار قابل توجهی ویتامین A و لوتئین دارد.

پرتقال، به دلیل قابلیت های ضد میکروبی، برای سلامت دهان و دندان مفید است.

خواص کیوی و سیب

ویتامین C موجود در کیوی باعث افزایش تولید کلاژن در پوست شده

که چین و چروک پوست صورت را کاهش داده و باعث جوانسازی پوست می شود.

کیوی غنی از ویتامین های C و E بوده و می تواند برای جلوگیری از ریزش مو مفید باشد،

همچنین کیوی دارای منیزیم، روی و فسفر است که باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

کیوی حاوی مقادیر بالایی ویتامین C و آنتی اکسیدان می باشد که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا مفید می باشد.

کیوی شاخص گلیسمی پایینی دارد و پس از خوردن قند خون افراد را افزایش نمی دهد

و به عنوان یکی از میوه های مفید برای دیابت و کاهش قند خون محسوب می شود.

مطالعات متعدد نشان داده که کیوی به عنوان یک ملین ملایم عمل می کند و می تواند برای درمان یبوست مفید باشد،

مصرف منظم کیوی حجم مدفوع را بیشتر کرده و آن را نرم تر می کند.

کیوی میوه ای کم کالری بوده که باعث افزایش چربی سوزی می شود و چون سرشار از فیبر است با کاهش اشتها باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

کیوی یکی از میوه های مفید برای فشار خون بالا محسوب می شود، پتاسیم موجود در کیوی با کاهش میزان سدیم خون می تواند باعث کاهش فشار خون بالا شود.

میوه سیب به عنوان یک روشن کننده پوست صورت عمل می کند و می تواند به روشن و درخشان تر شدن پوست صورت کمک کند.

اسید های موجود در سیب به عنوان یک آبرسان طبیعی پوست را هیدراته کرده و باعث لایه برداری پوست صورت می شود.

سیب درختی می تواند برای درمان سیاهی دور چشم و پف زیر چشم مفید باشد.

استفاده موضعی از آب سیب می تواند برای درمان شوره سر مفید باشد.

سیب حاوی مقادیر بالایی فیبر است که باعث افزایش چربی سوزی و کاهش اشتها شده به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

مطالعات نشان داده که مصرف یک عدد سیب قبل از هر وعده غذایی اشتها را کاهش داده و هضم غذا را بهبود می بخشد.

سیب قرمز حاوی ویتامین C و آنتی اکسیدانی به نام کورستین است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده

و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید می باشد.

فیبر موجود در سیب برای سلامت دستگاه گوارش مفید است

و باعث بهبود هضم، درمان معده درد و زخم معده می شود.

کیوی خشک

از آنجایی که کیوی خشک سرشار از ویتامین E است،

باعث حفظ رطوبت پوست می شود و به بازسازی سلول های پوست کمک می کند،

سبب افزایش انعطاف پذیری پوست و جوان سازی پوست می گردد.

علاوه براین خواص کیوی می توان به داشتن مقادیر بالای ویتامین C و آمینو اسید موجب می شود

تا مصرف این میوه پوست را در مقابل اشعه های مضر خورشید محافظت کند.

از آنجایی که کیوی خشک دارای ویتامین E و پیش سازهای ویتامین A می باشد،

به همین سبب برای تقویت سلول های دستگاه بینایی موثر می باشد.

از آنجایی که کیوی خشک سرشار از ویتامین C است،

ویتامین C، یک آنتی اکسیدان قوی به حساب می آید و به شکلی که قدرت آن در خنثی سازی رادیکال های آزاد،

از کیوی یک ماده غذایی ویژه ساخته است،

آن هم ماده ای در مقابل آسیب های ناشی از پدیده پیری محافظت می کند.

کیوی خشک دارای مقدار بسیار زیادی اسیدفولیک و ویتامین C است.

خوردن این میوه ی خشک مقاومت بدن را در مقابل انواع سرماخوردگی افزایش می دهد.

علاوه بر این ویتامین C و اسیدفولیک، دو ماده ای هستند که رشد گلبول های قرمز، سفید و پادتن ها را افزایش می دهد

و در نتیجه مقاومت بدن در مقابل بیماری های ویروسی را بالا می برد.

از فواید کیوی خشک می توان برای کسانی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند و لاغر شوند اشاره کرد.

کیوی جز میوه های کم کالری محسوب می شود، همچنین این میوه ی خشک به سبب داشتن

خاصیت پروبیوتیک احساس سیری را در فرد ایجاد می کند، در نهایت موجب کاهش اشتها می شود.

کیوی تو سرخ

به تازگی کیوی خوش طعمی وارد بازار ایران شده که داخلش سرخ رنگ است.

به عکس خاور دور، پرورش و تولید این نوع کیوی در ایران سابقه ی زیادی ندارد.

آن دسته افرادی که از خوردن میوه های تراریخته واهمه دارند و اجتناب می کنند،

با طیب خاطر و خیال راحت (بدلیل عدم دستکاری در ژنتیک آن) می توانند این میوه ی منحصر بفرد را میل بفرمایند.

این میوه، اصالتی از مناطق سرد شمال چین دارد.

درخت کیوی بالارونده است اما ارتفاعش بیشتر از هفت متر نمی رسد و شاخه های پر بار آن، افقی رشد می یابد.

بیشتر از بیست نوع کیوی از این گیاه بصورت طبیعی وجود دارد که کیوی توسرخ یکی از این گونه هاست.

به عکس آنکه عموم مردم تصور می کنند که خاستگاه کیوی استرالیاست،

اصالت این میوه ی ترش و شیرین بومی چین بوده و از این کشور به سراسر دنیا راه پیدا کرده است.

دلیل نامگذاری نام این میوه در غرب (که از همین طریق به فارسی هم راه یافته)

شباهت زیاد این میوه به پرنده ی بومی استرالیاست و به جز نامش خاستگاهی در این قاره ندارد.

میوه ی برخی گیاهان مانند: گیلاس، تمشک و توت فرنگی به خودی خود رنگدانه هایی به نام آنتوسیانین، تولید می کنند.

گیاهانی نیز هستند که ذاتا برای آب و هوای معتدل مدیترانه ای ساخته شده اند، اما می توان آن ها را در آب و هوای سرد هم کاشت.

وجود آب و هوای سرد این گیاهان را از بین نمی برد.

اما باعث می شود که این گیاهان در میوه ی خود آنتوسیانین تولید کنند و رگه های قرمز در آن ها تشکیل شود.

گاهی روند تولید این آنزیم در میوه، پس از چینش هم ادامه می یابد و مقدار آنتوسیانین بیشتر می شود.

در روند تکاملی این سبک گیاهان، این تولید آنتوسیانین در ژنوم گیاه همچنان باقی می ماند.

به این صورت که اگر بذر یا نهال گیاه مذکور را به جای دیگری (حتی گرمتر) منتقل کنیم، همچنان در میوه ی آن آنتوسیانین تشکیل می شود.

پرتقال خونی و کیوی تو سرخ از این دسته هستند.

کیوی زرد

کیوی طلایی یا کیوی تو زرد یکی از جدیدترین انواع کیوی است که به ایران وارد شده و نسبت به نوع سبز کیوی، خوش‌طعم‌تر و دلچسب‌تر است.

این میوه طعمی شبیه به ترکیب انبه و توت فرنگی دارد و از کیوی سبز شیرین‌تر است.

از لحاظ بصری، تفاوت نسبتاً چشمگیری بین انواع سبز، کیوی تو سرخ و طلایی وجود دارد.

کیوی سبز پوستی قهوه‌ای رنگ و شکل بیضی دارد.

در مقابل کیوی طلایی دارای پوستی صاف و بدون پرز است که رنگ قهوه‌ای روشن‌تری دارد.

نصف کردن و مشاهده داخل میوه تفاوت را به خوبی نشان می‌دهد.

همانطور که انتظار می‌رود کیوی سبز یک گوشت سبز با دانه‌های سیاه داشته باشد؛

گوشت کیوی طلایی رنگ زرد پر جنب و جوش، با هسته کوچک‌تر و دانه‌های کمتری دارد.

برش نیمی از آن و بیرون آوردن گوشت با قاشق، یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای لذت بردن از این میوه است.

کیوی طلایی مانند انواع سبز پر از ویتامین و مواد معدنی است. همین دلیل باعث شده این میوه‌ها یک انتخاب عالی برای یک میان وعده سالم باشد.

کیوی فاقد چربی، کلسترول و سدیم است. هر دو کیوی سبز و زرد و البته تو سرخ، جزو مقوی‌ترین میوه‌ها هستند.

اما در ارزش غذایی آن‌ها تفاوت‌های جزئی وجود دارد:

یک وعده (دو عدد) کیوی سبز دارای ۹۰ کالری است درحالی‌که کیوی زرد دارای ۱۱۰ کالری

کیوی سبز حاوی پتاسیم بیشتری نسبت به یک موز متوسط ​​است، در حالی که کیوی زرد پتاسیمی برابر با یک موز دارد؛

در حالی که هر دو منبع خوبی از ویتامین E هستند، فقط کیوی سبز همچنین منبع خوبی از فولات است؛

کیوی سبز منبع بسیار خوبی برای ویتامین C است که بیش از یک پرتقال ویتامین C دارد؛

اما کیوی تو زرد، حتی بیشتر از کیوی سبز و سه برابر بیشتر از یک پرتقال ویتامین C دارد!

پوست کیوی طلایی کاملاً صاف و دارای پرز بسیار کمتر به نسبت کیوی سبز است.

کیوی برای سگ

میوه ها جزو رژیم غذایی سگ ها نیستند اما دادن این میوه به صورت تشویقی گهگاهی مناسب است.

سگ شما مقدار بسیاری ویتامین c و پتاسیم ،فیبر و بتاکاروتن دریافت خواهد کرد.

این میوه های پرزدار برای دوست پشمالوی شما خطرناک نیستند

گرچه سگ ها اصلا نیازی به دریافت آنها ندارند اما دادنشان هم خطرناک نیست.

در حقیقت جای دادن اسنک های سالم میوه ای در رژیم غذایی سگ یک ایده ی بسیار خوب است.

کیوی بدون شک بر اساس فوایدش برای سلامتی یک سوپرمیوه هست.

این خواص همچنین برای سگ شما مناسب است.

کیوی برای نرم شدن گوشت

کیوی میوه ایست که از آن برای ترد کردن گوشت استفاده می شود. اما آیا واقعا کیوی گوشت را ترد می کند؟

کیوی حاوی آنزیمیست بنام اکتینیدین که در بافت گوشت تاثیر گذاشته،

پروتئین موجود در آن را حل می کند و در نتیجه گوشت نازک می شود.

کیوی را تکه تکه کنید.پس از اینکه کیوی را شستید آن را تکه تکه کنید.

گوشت را آماده کنید.گوشت را بر روی سطح صافی قرار دهید و تکه های کیوی را روی آن بمالید.

بگذارید عصاره و آب کیوی به خورد گوشت برود. یک ساعت قبل از پخت کیوی ها را بر روی گوشت بگذارید و اجازه دهید بماند.

با اینکار گوشت هم آبدارتر می شود هم خوشمزه تر.

کیوی آلرژی زاست. بعضی ها به کیوی حساسیت دارند. پس فراموش نکنید

اگر به کیوی حساسیت دارید برای ترد کردن گوشت از این روش استفاده نکنید.

افرادی که به کیوی حساسیت دارند اصولا به اناناس و عنبه هندی هم حساسیت نشان خواهند داد.

تورم لب ها و صورت، سوزش گلو و دهان و گاهی اوقات عرق کردن زیاد

از جمله واکنش هاییست که بدن بعضی افراد پس از خوردن کیوی از خود نشان می دهد.

اگر به کیوی حساسیت دارید می توانید از چکش های مخصوص ترد کردن،

یا ابزارهای مخصوصی که برای اینکار در بازار فراوان در دسترس است

و یا نمک، آب لیمو، سرکه و عنبه نیز برای ترد کردن گوشت استفاده کنید.

کیوی و اسهال

اگرچه کیوی به دلیل میزان بالای فیبر، یک ملین طبیعی به شمار می آید، اما استفاده بیش از حد آن ممکن است باعث اسهال شود.

کیوی به عنوان یک میوه ی موثر برای درمان یبوست استفاده می شود.

با این حال برخی افراد که به اثر ملین حساس هستند ممکن است بعد از خوردن کیوی دچار اسهال شوند.

جمع بندی: اگر چه این میوه از میوه های پر خاصیت و مفید است

اما برخی از افراد به علت آلرژی یا اسهال یا سوزش دهان بهتر است مصرف آن را محدود کنند.

کیوی یک منبع خوب از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است که خوردن آن

به کاهش فشار خون و بهبود هضم پروتئین و کاهش خطر ابتلا به یبوست کمک می کند.

کیوی در رژیم کتوژنیک

کیوی جزء میوه های مناسب در این رژیم است و مصرف آن مشکلی ندارد و یکی کیوی متوسط ۱۲ گرم کربوهیدرات دارد.

کیوی در ژله

ژله ویترینی کیوی دسری خوشمزه و شیکه که درست کردنش خیلی سخت نیست.

مواد لازم جهت تهیه ژله ویترینی کیوی

ژله الوئه ورا ۲ بسته

ژله سبز با هر طعمی که دوست داشتین

آب

شیر

کیوی رسیده و کاملا نرم شده به مقدار لازم

دستور تهیه ژله ویترینی کیوی

ابتدا یک بسته ژله الوئه ورا را با یه لیوان آب جوش حل می کینم. وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر را بهش اضافه می کنیم.

نکته : شیر را اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه، حتما ژله خنک بشه بعد شیر بریزید.

ژله را داخل قالب ریخته و می گذاریم یخچال تا کاملا ببنده.

ژله الوئه ورا وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی می کنیم. داخل هر قسمت خالی چند تا برش از کیوی می گذاریم.

ژله الوئه ورا بدون شیر (یعنی ژله بی رنگ) را درست کرده و قسمتایی که کیوی گذاشته شده را با آن پر می کنیم و میگذاریم تو یخچال تا ببنده.

بعدش یه لایه دیگه ژله آلوئه ورا با شیر می ریزیم میگذاریم یخچال تا کمی ببنده

و بعد یک لایه ژله سبز رنگ با طعم دلخواه ریخته و قتی کمی بست ، مجددا یک لایه الوئه ورا می ریزیم تا قالب پر بشه.

وقتی کاملا ژله ویترینی کیوی بست قالب رو چند ثانیه تو آب گرم میگذاریم و تو ظرف بر می گردونیم.

اسیدی بودن کیوی ممکنه باعث نبستن ژله بشه پس بهتره کیوی اگه سفته رو یکم تو ابجوش و شکر بجوشونین که نرم بشه.

ولی من از کیوی های رسیده استفاده کردم که کاملا ژله بست.

کیوی ها را به دیواره ی قالب نچسبونین تا از ژله بیرون نزنه.

خواص آب کیوی

آب میوه‌ی کیوی سرشار از آنتی‌اکسیدان است. این برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد و به تعویق انداختن فرآیند پیری مفید است.

مصرف مرتب آب کیوی می‌تواند به شما کمک کند به شیوه‌ای بسیار ارزان‌تر از بیشتر محصولات تجاری با چین و چروک‌ها مقابله کنید.

هم‌چنین شما را جوان‌تر نشان می‌دهد.

آب کیوی تمام بدن‌تان را سم‌ زدایی می‌کند و برای همین به داشتن پوستی شفاف‌تر کمک می‌کند.

وقتی بدن‌تان از درون پاک باشد پوست‌ تان می‌درخشد.

بنابراین نوشیدن روزانه‌ی آب کیوی راه رسیدن به بهترین نتایج است.

این نوشیدنی می‌تواند به پوست شما طراوت و تازگی ببخشد.

آب کیوی حاوی مقدار زیادی پتاسیم است.

این به ترمیم بافت‌ها کمک می‌کند و برای همین فرآیند بهبود زخم‌ها و بریدگی‌های روی پوست را تسریع می‌کند.

هم‌چنین می‌توانید آن را جایگزین کرم‌های گران‌قیمت پوست کنید که فقط مدعی ساختن پوستی بهتر هستند.

آب کیوی خیلی قوی‌تر از بیشتر محصولات مراقبت از پوست است.

آب کیوی سرشار از ویتامین E است. ویتامین E برای رشد خوب و سلامت مو ضروری است.

مصرف ویتامین E به مقدار کافی می‌تواند به رشد سریع مو واقعا کمک کند.

بنابراین برای رشد خوب مو باید هر روز حداقل یک لیوان آب کیوی بنوشید.

آب کیوی سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌ها است. این‌ها برای داشتن دستگاه ایمنی مقاوم‌تر بسیار مهم است.

وقتی دستگاه ایمنی شما مقاوم باشد، قطعا سلامت کلی بدن را بهبود می‌بخشد.

دستگاه ایمنی خوب می‌تواند به شما کمک کند ریزش موی خود را کاهش دهید.

مشاهده شده‌است آدم‌هایی که به‌طور مرتب آب کیوی می‌نوشند کم‌تر در معرض بیماری‌های قلبی عروقی هستند.

آب این میوه به جلوگیری از ایجاد لخته‌ی خون کمک می‌کند و نیز فشار خون را در بیماران مبتلا به فشار خون بالا، کاهش می‌دهد.

همه‌ی این‌ها در نهایت خطر سکته و حملات قلبی را کاهش می‌دهد.

اگر مرتب به باشگاه می‌روید، مطمئن شوید مرتبا آب کیوی می‌نوشید تا الکترولیت‌هایی را که هنگام ورزش از دست رفته است بازیابی کنید.

هم‌چنین به شما کمک می‌کند استرس را بهتر مهار کنید.

سروتونین موجود در این آب‌میوه روی روحیه‌ی شما موثر است.

آب کیوی به شما کمک می‌کند آرام و مسلط باشید و از استرس و افسردگی اجتناب کنید.

خاصیت کیوی برای ریه

انجمن ریه آمریکا اعلام کرده که یک فرد بالغ نزدیک به ۲۰ هزار بار در روز تنفس می‌کند.

کودکانی که ۵ تا ۷ عدد کیوی در هفته می‌خورند دچار خس‌خس سینه کمتری می‌شوند

و تنگی نفس و سرفه شدید شبانه در آن‌ها کاهش می‌یابد.

چگونه اب کیوی را بگیریم

میوه را پوست کنده و به چهار قسمت تقسیم کنید.

درون ابیموه گیری انداخته و ان ار روشن کنید تا میوه به آبمیوه تبدیل شود.

انواع غذا با کیوی

از کیوی می توانیم به عنوا دسر در غذاهای خوب استفاده کنیم.

ترشی کیوی هم می تواند در کنار غذا مصرف شود.

با کیوی چی میشه درست کرد

یکی از راه های استفاده از کیوی، مربای ان است که بسیار خوشمزه و خوش طعم است.

یکی دیگر از روش های استفاده از کیوی، ترشی آن است.

ترشی کیوی در واقع یک ترشی زمستانه است که طرفداران خاص خود را دارد.این ترشی یه آسانی و در کمترین زمان آماده می شود.

اسموتی سیب و کیوی طعمی بی نظیر و خوش طعم دارد و دارای خواص بی نظیری برای سلامت بدن می باشد.

یکی دیگر از اسموتی های خوشمزه، اسموتی کیوی و موز است که بسیار خوشمزه و پرخاصیت است.ترکیب این دو میوه؛ طعم بی نظیری دارد.

اسموتی کیوی و توت فرنگی هم یکی دیگر از اسموتی ها خوش طعم است که مانند اسموتی های دیگر به آسانی تهیه می شود.

برای تهیه این نوع اسموتی خوشمزه به ماست و بادام خاکی و گرانولا و کیوی و وانیل نیاز دارید. این نوع اسموتی مخصوص روزهای گرم تابستان است.

لواشک کیوی یکی از انواع لواشک‌ های ترش و به رنگ سبز است و طرز تهیه آن با لواشک های دیگر فرق می کند.

خواص رب کیوی

رب کیوی دارای خاصیت چربی سوزی است و برای کسانی که قصد لاغری دارند مناسب است.

به دلیل سرشار از ویتامین ث بودن دارای خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن است.

برای درمان یبوست توصیه می شود.

برای درمان کم خوابی و بی خوابی توصیه می شود.

با انواع سرطان مقابله می کند چون دارای خاصیت انتی اکسیدانی است.

باعث کاهش فشار خون می شود.

طرز تهیه پودر کیوی

مواد لازم برای ادویه کیوى

کیوى ۲ عدد

پودر سیر ۱ قاشق چایخورى

پودر پیاز ۱ قاشق چایخورى

پودر جعفرى ۱ قاشق چایخورى

پودر رزمارى ۱ قاشق چایخورى

پودر ریحان ۱ قاشق چایخورى

پودر کارى ۱ قاشق چایخورى

زردچوبه ۱ قاشق چایخورى

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخورى

فلفل قرمز ۱ قاشق چایخورى

طرز تهیه ادویه کیوى

دو تا کیوى ها را با مخلوط کن مخلوط کنید و روى سینى که از با کاغذ روغنى پوشاندید داخل فر، دماى ۱۵۰-۲۰۰ بگذارید.

سعى کنید لایه نازکى بریزید که زود خشک شود. وقتى خشک شد از فر در بیاورید و بگذارید خشک شود.

این کار را به روش دیگر هم بتوانید بکنید. داخل سینى بریزید

و داخل آفتاب بگذارید تا خشک شود. وقتى سرد شد در آسیاب آن ها را آسیاب کنید و بقیه مواد را اضافه کنید.

من نمک به ادویه هایى که درست می کنم نمی زنم. اما اگر دوست داشتید می توانید این کار را بکنید.

طرز تهیه سرکه کیوی

مواد لازم :

کیوی سالم و سفت…………………… ۵ کیلوگرم

نمک……………………………………… ۲ قاشق سوپخوری

آب جوشیده‌ی سرد……………………. ۳ لیتر

سرکه……………………………………. ۲ لیتر

شکر………………………………… ۳۰۰ گرم

روش تهیه

ابتدا کیوی‌ها را بشوئید. روی پارچه قرار دهید تا کاملا خشک شود. بعد آن را با پوست خرد کنید و نمک بپاشید و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس کیوی‌ها را با دست یا قاشق خوب له کنید و آب جوشیده‌ی سرد و سرکه و شکر را به آن بیفزائید و با هم مخلوط کنید

و در ظرف تمیزی بریزید و در جای خنک نگه دارید. بعد از ۲۵ تا ۳۰ روز مواد را صاف کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.

یادآوری! این سرکه را به مدت ۶ ماه در جای خنک و تاریک می‌توان نگه داشت!

خواص کیوی برای کم خونی

یکی دیگر از مزیت‌های شگفت انگیز کیوی، توانایی آن در جذب آهن بدن است.

کیوی سرشار از ویتامین C و سایر مواد شیمیایی مانند لوتین و زاکسانتین است

که به جذل آهن را بهبود می‌بخشد و از کمبود آهن در بدن جلوگیری می‌کند.

یک مطالعه مقایسه‌ای بین کوی و موز انجام شده که نشان می‌دهد

اگر همراه با غلات صبحانه کیوی مصرف شود، میزان جذب آهن چند برابر موز خواهد بود.

مضرات کیوی

آلرژی به میوه کیوی می‌تواند باعث ایجاد علائم مختلف مانند آب‌ریزش بینی، خارش چشم، تورم و حتی شوک آنافیلاکسی شود.

ممکن است پوست شما به کیوی حساسیت داشته باشد که این موضوع می تواند باعث مشکلات پوستی شود.

بهتر است قبل از استفاده از کیوی به صورت موضعی حتما مقداری از ماسک کیوی را به مدت حداقل ۲۰ دقیقه روی پوست دست خود تست کنید

سپس روی نقاط حساس صورت خود از ماسک استفاده کنید.

کیوی در کودکتن بیشتر حساسیت ایجاد می کند.

زیاده روی در مصرف کیوی به دلیل میزان پتاسیم و اگزالات بالا برای بیماران کلیوی مضر بوده و می تواند باعث تشکیل سنگ کلیه شود.

کیوی به دلیل محتوای بالای پتاسیم می تواند با دارو های بتا بلوکر تداخل دارویی ایجاد کند.

مصرف بیش از حد کیوی به دلیل فیبر بالا می تواند باعث اسهال شود.

افرادی که مشکلات کلیوی یا مشکلات مرتبط با کیسه صفرا را دارند بهتر است از خوردن کیوی اجتناب کنند.

 اگزالات موجود در کیوی مانع جذب کلسیم می‌شود. به این علت بهتر است ۲ تا ۳ ساعت قبل

و بعد از مصرف لبنیات این میوه را میل نکنید تا مانع جذب کلسیم نشود.

همچنین کیوی در برخی افراد باعث کاهش سرعت لختگی خون شده و بر کسانی که اختلالات خون‌ریزی دارند، مشکل ایجاد کند.

بنابراین اگر عمل جراحی در پیش دارید، توصیه می‌شود حداقل از دو هفته قبل از عمل کیوی مصرف نکنید.

در برخی موارد خاص، مصرف بیش از حد کیوی، ممکن است باعث اسهال، استفراغ و حالت تهوع شود.

در دوران بارداری کیوی ها را به خوبی بشویید، تا پاتوژن ها،که مواد شیمیایی مضر آن هستند را از بین ببرید.

افراد مبتلا به دیابت باید این میوه را محدود مصرف کنند.

کیوی خشک دارای کالری زیادی است و نباید زیاد مصرف شود.

مصرف کیوی از سکتهع قلبی جلوگیری می کند ولی بیش از حد مصرف کردن تاثیر عکس دارد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.