خواص خامه ؛ برای پوست و کودکان و کبد چرب در بارداری و خامه صبحانه را با چی بخوریم

خواص خامه

خواص خامه ؛ برای پوست و کودکان و کبد چرب در بارداری و خامه صبحانه را با چی بخوریم

خواص خامه ؛ برای پوست و کودکان و کبد چرب در بارداری و خامه صبحانه را با چی بخوریم همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص گوشت مرغ ؛ و خروس محلی و ابریشمی برای موی سر آیا گوشت مرغ آهن دارد

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با خامه

خامه یک نوع فرآورده لبنی است، اما در گروه چربی‌ها دسته‌بندی می‌شود.

چربی موجود در آن بر حسب نوع خامه از ۳۰ تا ۶۰ درصد متغیر است

و میزان برخی از مواد مغذی موجود در آن به پای شیر نمی‌رسد.

خامه صبحانه‌ای که این روزها در اغلب فروشگاه‌ها عرضه می‌شود ۳۰ تا ۳۵ درصد چربی دارد

و حدود ۵۰ درصد از کره، کم‌چرب‌تر است، اما چربی آن در مقایسه با شیر تازه دوشیده شده حدود ۹ برابر بیشتر است.

هر چه خامه پرچرب‌تر باشد، سفت‌تر و غلیظ‌تر بوده و بر میزان ویتامین‌های محلول در چربی نظیر ویتامین‌های A،E و D آن افزوده می‌شود.

خامه یکی از فرآورده‌های شیری است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از هموژنیزه‌کردن گرفته می‌شود.

در شیر هموژنیزه نشده نیز لایه سبک چربی به مرور زمان در بالای شیر تشکیل می‌شود.

در گذشته تهیه این فراورده نیازمند ساکن نگهداشتن شیر بود تا ذرات چربی بر روی سطح شیر تجمع یابند

و جمع کردن آن‌ها روش ساخت سرشیر بود ولی امروزه با استفاده از روش سانتریفوژ و به وسیلهٔ دستگاه سپراتور چربی از سایر اجزاء شیر جدا می‌شود.

خامه را می‌توان به صورت پودر برای ترابری به نقاط دوردست فرستاد.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات خامه را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ،

برای شناخت بیشتر خواص خامه و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خواص خامه برای سلامت مغز

فسفر برای سلامت مغز بسیار مفید می باشد چرا که مسئول تمام عملکردهای ضروری مغز می باشد.

بیشتر بخوانید : خواص پرتقال ؛ مهترین خواص پرتقال ناشتا و خونی و خشک و تامسون

فسفر به مقادیر کافی باعث بهبود عملکرد، توسعه و رشد شناختی می شود.

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که فقر فسفر احتمال اختلالات شناختی مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد.

خامه برای سلامت مو

پروتئین باعث سلامت مو شده و از آسیب‌دیدگی مو جلوگیری می‌کند.

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که پروتئین در رشد موها دارای نقش بسیار مهمی می باشد،

به همین علت در تولید حالت دنده‌ها و سایر محصولات مربوط به مراقبت از مو از مواد پروتئینی استفاده می شود.

ترکیب خامه با شیر و قرار دادن آن به مدت ۱۵ دقیقه روی سر راهکار مناسبی برای جلوگیری از خشکی مو است.

خواص خامه برای درمان سنگ کلیه

سنگ کلیه شامل رسوبات متبلور شده‌ی کلسیم و مواد معدنی در مجاری ادراری می باشد،

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد مصرف زیاد کلسیم باعث افزایش ابتلا به سنگ کلیه می شود.

بیشتر بخوانید : خواص توت ؛ خشک برای دیابت و اسپرم و خواص توت سیاه و قرمز در بارداری

کلسیم موجود در رژیم غذایی عامل سنگ کلیه نیست

بلکه وجود بیش از حد مواد معدنی در آب می باشد که باعث ایجاد سنگ کلیه می‌شود.

مصرف زیاد سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج و کلم و مصرف کم مایعات منجر به ایجاد سنگ کلیه می‌شود.

خواص ضد افسردگی

خامه سرشار از کلسیم بوده که وجود کلسیم به مقدار کافی از احتمال بروز نوسانات خلقی، سرگیجه و فشار خون جلوگیری می کند.

مقدار کم مواد معدنی ترشح هورمون‌هایی که عامل کج خلقی و همچنین افسردگی هستند را افزایش می‌دهد.

خامه برای کاهش استرس

اسید پانتوتنیک باعث کاهش استرس و مشکلات ذهنی مانند افسردگی شده و سلامت ذهن را به دنبال دارد.

این اسید باعث تنظیم هورمون‌هایی که علت برخی از ناراحتی‌های ذهنی هستند مفید می باشد.

خواص خامه برای سلامت چشم

شما می‌توانید برای سلامت چشم و بهبود بینایی ویتامین آ مصرف کنید.

این ویتامین به چشم‌ها کمک می‌کند که با تغییر نور سازگار شده و دید در شب را بهبود می‌بخشد.

بیشتر بخوانید : خواص چای اولانگ ؛ در لاغری و طب سنتی و قیمت و عکس چای اولانگ از کجا بخریم

ویتامین آ باعث مرطوب شدن چشم‌ها شده و سلامت شبکیه را حفظ می‌کند.

همچنین این ویتامین از احتمال بروز بیماری آب مروارید که مربوط به سنین بالا می باشد را کاهش می‌دهد.

همچنین برای کسانی که مبتلا به آب سیاه می باشند مفید است.

خامه برای کمک به تسریع رشد

ویتامین ب ۲ برای رشد و توسعه بافت‌های چشم، بافت‌های هم‌بند، سیستم ایمنی سیستم عصبی و اندام‌های تولید مثل حیاتی می باشد.

علاوه بر موارد گفته‌شده ویتامین ب ۲ برای حفظ سلامت پوست، مو و ناخن مفید می باشد.

خواص خامه برای سیستم تقویت ایمنی بدن

ویتامین آ باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و می‌تواند با عفونت‌ها مبارزه کند.

این کار از طریق افزایش پاسخ لنفوسیت علیه آنتی‌ژن‌ها رخ می دهد.

ویتامین آ غشاهای مخاطی را مرطوب کرده تا باعث افزایش ایمنی شود

و فعالیت سلول‌های سفید خون را افزایش می‌دهد همچنین برای جلوگیری از میکروب‌ها و عفونت‌ها بسیار مفید می باشد.

خامه برای کمک به تشکیل استخوان ها

فسفر برای رشد استخوان‌ها و همچنین دندان‌ها حیاتی است.

این ماده به کلسیم برای تشکیل استخوان‌های قوی و مستحکم کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید : خواص شوید ؛ کوهی برای لاغری و ساقه و عرق شوید و ماست

همچنین باعث سلامت لثه و مینای دندان می‌شود.

شما می‌توانید با مصرف فسفر از دست دادن تراکم مواد معدنی و یا از دست دادن استخوان ها را کاهش دهید.

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که فسفر برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد.

مصرف فسفر از بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند.

خواص خامه برای افزایش گلبول های قرمز

برای تشکیل گلبول‌های قرمز خون و همچنین پادتن ها شما می‌توانید خامه مصرف کنید

که این دو ماده در بدن انسان باعث اکسیژن‌رسانی و گردش خون در اندام‌های بدن می‌شود.

خواص خامه در طب سنتی

طبع خامه گرم و تر است و هر قاشق غذاخوری خامه ۴۵ کالری دارد.

هر ۱۰۰ رگم خامه حاوی ۳۰۰ کالری انرژی است.

خامه به دلیل داشتن ویتامین B2 به رشد و توسعه ی بافت هایی مانند پوست، چشم، غشاء مخاطی، اندام های تولید مثل، سیستم ایمنی و عصبی کمک می کند.

یکی دیگر از خواص خامه این است که به کاهش استرس و همچنین مشکلات ذهنی از قبیل افسردگی و اضطراب کمک می کند

و میزان هورمون هایی را که علت بعضی از ناراحتی های ذهنی می باشند را تنظیم می کند.

خامه به دلیل داشتن کلسیم به مقدار کافی به کاهش علائم قبل از قاعدگی مانند : سرگیجه، نوسانات خلقی و فشار خون کمک می کند.

بعضی از افراد تمایل دارند که کمی وزن اضافه کنند بنابراین مصرف خامه در هر وعده غذایی باعث افزایش وزن می شود

اما مصرف زیاد توصیه نمی شود زیرا خامه سرشار از چربی اشباع شده می باشد که ممکن است برای سلامتی ضرر داشته باشد.

از دیگر خاصیت های خامه این است که به دلیل داشتن ویتامین B2 باعث تولید گلبول های قرمز خون

و پادتن ها که به گردش خون و اکسیژن رسانی به اندام ها بدن کمک می کند می شود.

رشد استخوان ها و دندان ها نیاز به فسفر می باشد که در خامه این ماده وجود دارد،

این ماده به کلسیم برای اینکه استخوان های محکمی تشکیل دهد کمک می کند

و سلامت لثه و مینای دندان را نیز افزایش می دهد،

همچنین مطالعات نشان داده است که برای سلامت قلب نیز بسیار مفید است

بنابراین فسفر از بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.

از دیگر خواص خامه می توان به سلامت مو اشاره کرد که به دلیل داشتن پروتئین موجود در آن از آسیب دیدگی به مو جلوگیری می کند

به همین خاطر در محصولات مراقبت از مو از پروتئین استفاده می کنند.

از دیگر خاصیت های خامه بهبود چشم می باشد

زیرا دارای ویتامین A است که این ویتامین به تقویت دید در چشم کمک می کند

و به عبارتی می توان گفت که با تغییر نور سازگار می شود

و چشم را نیز مرطوب نگه می دارد همچنین ویتامین A احتمال اینکه فرد با افزایش سن ممکن است به آب مروارید مبتلا شود را کاهش می دهد

و برای بیمارانی که به آب سیاه مبتلا شده اند بسیار مفید می باشد.

از دیگر خواص خامه این است که به دلیل داشتن ویتامین A سیستم ایمنی بدن را به منظور مقابله با عفونت تقویت می کند

و در نتیجه از میکروب ها و عفونت به درون بدن جلوگیری می کند.

یکی دیگر از خواص خامه این است که فسفر در سلول های مغزی وجود دارد

و تمام عملکرد های ضروری مغز را انجام می دهد

بنابراین فسفر احتمال اختلالات شناختی، زوال عقل و همچنین بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

خواص خامه زعفران

برای درمان بیماری یرقان مفید است.

یکی از بهترین مواد غذایی برای ترمیم سلول های مغزی است.

برای بهبود قوای جنسی حتما خامه زعفران را امتحان کنید.

اگر کبد شما مشکل دارد یکی از بهترین راه ها برای بهبود عملکرد کبد شما مصرف خامه زعفران است.

خواص خامه و عسل

خامه حاوی مواد مغذی نظیر: پروتئین، لاکتوز، قند، فسفر، کلسیم و ویتامین‌های A ،B2 ،B5 ،B12 می باشد.

از فواید مصرف خامه می توان به سلامت چشم، کمک به رشد، تقویت استخوان، تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت مغز، تولید گلبول‌های قرمز خون، سلامت پوست و مو اشاره داشت.

از طرف دیگر عسل نیز ماده ای پر خاصیت و شفا بخش می باشد.

عسل همراه با خواص درمانی که از گذشته تا به حال برای مردم شناخته شده و آشکار است،

با خامه ترکیب شده که در کنار چربی شیر موجود در خامه به یک ترکیب غذایی بسیار مغذی و نیروبخش تبدیل می شود.

این خوراکی خوشمزه برای ورزشکاران و سایر افرادی که خواهان افزایش وزن هستند بسیار مناسب می باشد.

مصرف خامه عسلی به مقدار مناسب، می تواند تامین کننده منابع کافی از کلسیم و ویتامین D مورد نیاز در نوجوانان باشد،

علاوه بر آن مصرف خامه در مقادیر کم در افرادی که دچار مشکلات گوارشی هستند،

می‌تواند تا حدی باعث بهبود عملکرد باکتری‌های پروبیوتیک در روده‌ شود و به ممانعت از بروز بیماری‌های عفونی در مجاری گوارشی کمک کند.

خواص خامه شکلاتی

تمامی خواص خامه و شکلات را دارد.

طعم بسیار خوبی دارد و سرشار از انرژی است و برای صبحانه عالی است.

برای کودکان در حال رشد مناسب است.

سرشار از پروتئین و مواد معدنی است و به برای سلامت قلب مفید است.

برای کسانی که سن بالا دارند مفید است و حافظه شان را تقویت می کند.

به بهود عملکرد مغز کمک می کند و از آفتاب سوختگی جلوگیری می کند.

باعث خوش اخلاقی می شود و کلسترول بد خون را کم می کند.

خواص خامه قنادی

حد مصرفی برای این دسته از خوراکی‌ها، تعریف نشده و این به خاطر مضر بودن آنها است،

یعنی شما هر چه کمتر از مواد غذایی این گروه استفاده کنید یا اصلا استفاده نکنید، به نفع‌تان خواهد بود.

متاسفانه یا خوشبختانه شیرینی‌های خامه‌ای هم جزو این گروه طبقه‌ بندی شده‌اند.

جالب است بدانید یک ساعت پیاده‌روی تند، نهایت ۲۰۰ کیلوکالری را می‌سوزاند،

در حالی که خوردن تنها ۱۰۰ گرم شیرینی خامه‌ای می‌تواند ۲۵۰ کیلوکالری انرژی وارد بدن کند.

خواص خامه برای پوست

کمبود ویتامین آ باعث اختلال در عملکرد سیستم ایمنی می‌شود.

در واقع ویتامین آ به تنظیم ژن‌های مسئول در واکنش ایمنی بدن کمک می‌کنند

و کمبود آن خطر ابتلا به عفونت دستگاه تنفسی، آسیب‌های زودرس پوست و مشکلات گوارشی را افزایش می‌دهد.

مصرف خامه ویتامین آ مورد نیاز بدن را تا حدودی تامین می‌کند و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

خواص خامه برای کودک و نوزاد

برای کودکان و نوجوانانی که در حال رشد هستند بسیار توصیه می شود زیرا در حجم کم انرژی خوبی به بدن می دهد و مواد مغذی و ویتامین هایی را که برای رشد بدن ضروری است را تامین می کند.

مصرف خامه برای کودکانی که نیاز به انرژی بیشتری دارند خوب است اما پیشنهاد می شود بخش اعظمی از صبحانه را تشکیل ندهد

مصرف خامه برای کودکان که در برنامه غذایی خود نیاز به انرژی بیشتری دارند، مخصوصا کودکان زیر سه سال، خوب است.

برای کودکان بزرگ ‌تر و پیش دبستانی هم خوردن خامه مفید است اما چه بهتر که بخش اعظم صبحانه را تشکیل ندهد.

از یک سالگی به میزان خیلی کم می توانید به کودک خود خامه دهید.

خواص خامه برای چاقی

خب، وقتی بحث از وزن می‌شود، عده‌ای از شما ممکن است فقط فکر و ذکرتان کم کردن وزن باشد.

اما، کسانی هم وجود دارند که در تلاش و تکاپو برای افزایش وزن هستند.

راه حل میانبر برای اضافه کردن وزن مصرف چربی بیشتر و خامه‌ در هر وعده‌ی غذایی است.

اما، بازهم مصرف به اندازه شدیدا توصیه می‌شود چون خامه پر از چربی‌های اشباع شده است که می‌توانند برای سلامتی شما مضر باشند.

خواص خامه در بارداری

آیا در دوران بارداری می‌توانم خامه بخورم؟

بله. خامه کم‌چرب، خامه پرچرب و خامه ترش همه بی‌خطر هستند،

اما باز هم به شرط این‌که پاستوریزه باشد. صادقانه بگوییم،

توصیه می شد که در دوران بارداری از خامه غیرپاستوریزه نخرید

و در مورد محصولات کارخانه ای نیز برای اطمینان همیشه برچسب محصولات را بخوانید.

اگر کلمه جادویی پاستوریزه را دیدید، خیالتان راحت باشد

و آن را روی توت‌فرنگی، کیک یا هر غذای مناسب دیگر بریزید و میل کنید.

خوردن خامه صبحانه در دوران بارداری در حد متعادل اشکالی ندارد

و حاوی کلسیم و ویتامین دی و آ هست البته مراقب باشید که حتماً پاستوریزه باشد تا از بیماری تب مالت در امان بمانید…

خواص خامه در بدنسازی

مصرف خامه عسل برای ورزشکاران و سایر افرادی که خواهان افزایش وزن هستند بسیار مناسب می باشد.

ولی در حالت کلی مصرف خامه به ورزشکاران توصیه نمی شود چرا که سرشار از چربی است.

خامه برای کبد چرب

مصرف خامه برای کسانی که کبد چرب دارند مضر است و نباید مصرف کنند.

افرادی که دچار کبدچرب هستند باید از مصرف پنیر و لبنیات پر چرب خودداری کنند.

پنیر و لبنیات پر چرب مانند خامه دارای چربی‌های اشباع زیادی هستند

و اگر انواع کم چرب آن را انتخاب نکنید در طولانی مدت تاثیرات منفی بر کبد شما خواهند داشت.

خامه برای سرماخوردگی ضرر دارد

مصرف ماست پرچرب، خامه، نان باگت، غذاهای خمیری و غلیظ نظیر لازانیا، پاستا، ماکارونی، آش رشته‌، سرخ‌کردنی و پنیر پیتزا ترشحات ناشی از سینوس‌ها را غلیظ‌تر می‌کند و طی دوره بیماری را طولانی‌تر می‌کند و بهتر است از آنها پرهیز شود.

خامه برای سگ و گربه

شیر و محصولات بر پایه شیر باعث ایجاد اسهال و سایر مشکلات گوارشی برای توله سگ ها می شود.

فراورده های لبنی همچنین می توانند آلرژی غذایی ایجاد کنند که باعث خارش شدید می شود.

گربه ها پس از سپری کردن دوران نوزادی، نمی توانند لاکتوز موجود در شیر را هضم کنند.

عدم توانایی آنها در شکستن بافت لاکتوز موجود در شیر یا خامه موجب می شود تا دچار استفراغ و تهوع بشود.

همین امر موجب می شود بدن گربه بخش اعظمی از آب خود را نیز از دست بدهد.

بنابراین، اگرگربه‌تان را دوست دارید، از اینکه به گربه بزرگسال خود شیر یا خامه بدهید، پرهیز کنید.

خامه در رژیم کتوژنیک

در رژیم کتوژنیک ۲۰ درصد از رژیم را مواد پروتئینی به خود اختصاص می دهند که خامه هم جزو انها است.

خامه در شیردهی

تا جایی که ممکن است در دوران شیردهی از خوردن خامه پرهیز کنید چرا که می تواند شما را و همچنین کودکتان را دچار بیماری کند.

خامه در فریزر

نحوه فریز کردن خامه به روشی ساده

۱- خامه را در ظرف محکمی ریخته و روی آن را به طور کامل با دو لایه پلاستیک پوشش دهید؛ تا خامه بوی دیگر مواد موجود در فریزر را به خود نگیرد.

ظرف را تا ته پر نکرده و ۱٫۵ سانتی متر فضای خالی در ظرف باقی بگذارید؛ تا زمانی که خامه یخ زده و حجم آن افزایش می یابد، فضای کافی در ظرف وجود داشته باشد.

۲- ظرف را داخل یک کیسه ی زیپ داری گذاشته و آن را در فریزر قرار دهید. ترجیحاً آن را جدا از دیگر مواد غذایی درون فریزر بگذارید.

چگونگی نگهداری طولانی مدت خامه‌ با شیرین کردن آن

این روش برای خامه هایی که برای پخت و پز کیک و دسر استفاده می شود بسیار مفید است. همچنین شکر به نگهداری بهتر خامه کمک می کند.

برای این کار:

۱- خامه را در کاسه ی مناسبی بریزید.

۲- خامه را به آرامی هم زده تا سفت شود.

۳- ۱ قاشق چای خوری شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً در آن مخلوط شود.

به ازای هر ۱۲۵ میلی لیتر خامه، ۱ قاشق شکر به آن اضافه کنید.

۴- خامه را در ظرف سفت و درب داری ریخته و رویه ی آن را با چند لایه پلاستیک پوشش دهید. سپس درب ظرف را گذاشته تا خامه بوی فریزر را به خود نگیرد.

– باقی گذاشتن ۱٫۵ سانتی متر فضای اضافی برای انجماد خامه فراموشتان نشود.

۵- ظرف را در کیسه پلاستیکی زیپ دار گذاشته و در قفسه ای جدا در فریزیر بگذارید.

خامه و یبوست

ضروری است که افرادی که یبوست دارند از مصرف برخی خوراکی ها چرب

و لزج از جمله لبنیات چرب و خامه ای مانند خامه و پنیرها خامه ای و همچنین آب سرد که باعث کم تحرکی روده ها می شود، بپرهیزند.

خامه و دیابت

کسانی که دیابت دارند باید محدود و زیر نظر پزشک از محصولاتی مانند خامه استفاده کنند.

خامه بهتر است یا کره

کره و خامه هر کدام دارای خواص و عوارض خاصی هستند و باید با توجه به شرایط بررسی کرد که کره بهتر است یا خامه.

چربی کره بیشتر است یا خامه

چربی خامه ۹ برابر شیر است و در برابر چربی کره که ۸۰ درصد است خیلی کمتر است.

خامه برای چربی خون

خامه برای کسانی که چربی خون دارند مناسب نیست چرا که جزو مواد پر چرب است و شرایط را بدتر می کند.

درصد چربی خامه قنادی

این میزان متغیر است ولی به طور میانگین حدود ۵۰ درصد است.

خامه قند دارد

بله خامه دارای قند است و قند بالایی هم دارد.

خامه ۳۵ درصد چربی

خامه ۳۵ درصد چربی همین خامه ای است که به عنوان خامه معمولی برای صبحانه استفاده می شود.

خواص خامه قهوه

خامه قهوه باعث تنظیم میزان کلسترول و کاهش چربی بدن می شود و از بیماریهای قلبی می کاهد.

علاوه بر این که این کار منبع خوبی برای تامین و یتامین K محسوب می شود.

بافت ملکولی و هورمونی ایجاد می کند و روغن های مفید برای مغز را تامین می کند

و همچنین ضد التهاب است و مانع از ابتلا به بیماری های سخت و دشوار می شود.

نوشیدن یک فنجان قهوه با خامه در هر صبح باعث سوخت و ساز چربی ها در طول روز می شود

و برای افرادی که با افزایش وزن دست به گریبان هستند، مفید است.

خامه قهوه به شما انرژی لازم در طول روز را می بخشد و جایگزین خوبی برای کربوهیدراتها به شمار می رود.

خامه صبحانه را با چی بخوریم

بهترین ماده غذایی برای همراه شدن با خامه عسل است که معجون فوق العاده ای ایجاد می کند به شرطی که مشکلی مانند چاقی و دیابت نداشته باشید.

خامه و معده

اگر از مشکلات معده رنج می برید مصرف خامه شرایط شما را بدتر می کند و از خوردن خامه تا زمانی که بهبود پیدا نکرده اید خودداری کنید.

ماسک خامه

یکی از بهترین روش‌ها برای داشتن پوستی نرم این است که از ماسک تهیه شده از خامه سفید، روغن و گلاب استفاده کنید.

برای تهیه این ماسک که یکی از ساده‌ترین ماسک‌های خانگی محسوب می‌شود

کافی است یک قاشق غذاخوری خامه سفید را با یک قاشق چای‌خوری روغن بادام و یک قاشق چای‌خوری گلاب ترکیب کرده و آن را خوب مخلوط کنید.

این ماسک را روی صورت و پوست گردن‌تان بزنید

و اجازه دهید به‌مدت ۲۰ دقیقه روی صورت‌تان باقی بماند.

سپس آن را با آب نیمه ولرم شسته و خشک کنید.

استفاده از ترکیب روغن بادام و گلاب علاوه بر ایجاد لطافت و نرمی پوست به پاکسازی منافذ پوستی نیز کمک می‌کند.

ماسک خامه و زردچوبه

۱ قاشق چایخوری خامه

۲ قاشق چایخوری آرد نخود

مقدار کمی زردچوبه

۱ قاشق چایخوری چوب صندل

روغن بادام یا روغن زیتون (اختیاری)

مراحل تهیه:

آرد نخود، پودر چوب صندل، خامه و پودر زردچوبه را تهیه کنید.

اگر پوست بسیار خشکی دارید، می‌توانید چند قطره روغن بادام یا روغن زیتون را نیز به این ترکیب بیفزایید.

تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. مطمئن شوید هنگام هم‌زدن، هیچ توده‌ای باقی نمی‌ماند.

این ماسک را به تمام صورت، از جمله گردن بزنید.

پس از گذشت ۱۵ دقیقه، صورت را با آب گرم بشویید. این فرایند را ۲ یا ۳ بار در هفته تکرار کنید.

مضرات خامه

باید دقت کنید اشخاصی که به شیر آلرژی دارند نباید خام مصرف کنند چرا که باعث آلرژی می شود.

باید به مقدار معتدل و به اندازه مصرف شود.

کسانی که به شیر آلرژی دارند نباید خامه مصرف کنند.

خامه شکلاتی دارای انرژی بسیار بالایی است و زیاده روی در مصرف آن شما را با چاقی و اضافه وزن روبرو می کند.

خامه قنادی هیچ سودی ندارد و فقط ضرر دارد و هر چه کمتر بخورید بهتر است.

دادن خامه قبل از یک سالگی به کودک و نوزاد خود کار درستی نیست و ممکن است ایجاد حساسیت کند.

خامه عسلی معمولا دارای قند است و به همین دلیل انرژی بالایی دارد و مصرف زیاد آن مضر است.

مصرف خامه مانند همه لبنیات در دوران سرماخوردگی باعث تشدید بیماری می شود.

خامه به دلیل چربی بالا هیچ عضوی مانند کبد را درگیر نمی کند و می تواند باعث ابتلا به کبد چرب شود.

خامه گیاهی ضرر خاصی برای بدن ندارد.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.