خواص نارگیل و گوشت نارگیل خشک در طب سنتی برای کودکان و مو و اعصاب - فال و خواب

خواص نارگیل و گوشت نارگیل خشک در طب سنتی برای کودکان و مو و اعصاب

خواص نارگیل

خواص نارگیل ؛ و گوشت نارگیل خشک در طب سنتی برای کودکان و مو و اعصاب

خواص نارگیل ؛ و گوشت نارگیل خشک در طب سنتی برای کودکان و مو و اعصاب همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص عدس ؛ قرمز و ریز و برشته و خام در بدنسازی و برای مو چیست

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با نارگیل

نارگیل یکی از انواع میوه های درختی است که مانند خرما در خانواده نخلیان دسته بندی می شود.

میوه نارگیل سبز رنگ است و گوشت داخل میوه آن سفید رنگ است

که پس اینکه به طور کامل می رسید به رنگ قهوه ای تغییر شکل می دهد.

Cocos nucifera نامی علمی میباشد که برای نارگیل انتخاب شده است.

این میوه بسیار خوشمزه و مغذی از اعضاء خانواده Arecaceae (نخلیان) میباشد و فقط این گونه در Cocos طبقه بندی میشود.

بکی از پر خاصیت ترین و بهترین میوه ها در سراسر جهان میوه نارگیل است که از خواص شگفت انگیزی بهره می برد.

میخواهیم شما را با ۸ خاصیت شگفت انگیز آن آشنا کنیم.

نارگیل خواص زیادی برای بدن دارد. این میوه خوشمزه باعث تنظیم قند خون می شود،

سرشار از پتاسیم و آنتی اکسیدان است و به هضم غذا کمک می کند. علاوه بر این التهاب بدن را نیز کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید : خواص موسیر ؛ در ماست برای کبد چرب و برای لاغری و خواص ترشی و برگ و پودر موسیر

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات نارگیل را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص نارگیل و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خواص نارگیل برای پوست

برای رفع جوش صورت و چربی‌های اضافی پوست می توانید آب نارگیل را استفاده کنید که برای درمان جای جوش بسیار مؤثر می باشد.

شما برای این امر نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه را با آب نارگیل ترکیب کرده و به مدت پانزده دقیقه بر روی صورت خود قرار دهید و سپس با آب گرم بشویید.

این کار را به صورت روزانه به مدت یک هفته انجام دهید.

روغن نارگیل به‌‌عنوان یک مرطوب کننده پوست بوده و خشکی پوست و پوسته پوسته پوسته شدن آن را به‌راحتی درمان می کند.

برای داشتن یک پوست مرطوب می توانید از روغن نارگیل استفاده کنید.

اگر می‌خواهید از یک ضدآفتاب طبیعی بهره مند شوید بهتر است از روغن نارگیل استفاده کنید،

روغن نارگیل باعث افزایش رطوبت و چربی پوست شده و خطر ابتلا به سرطان پوست را به شکل ویژه‌ای کاهش می دهد.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این روغن باعث کاهش چین‌وچروک شده و جوان‌سازی پوست را به دنبال دارد.

شما می‌توانید هر روز چند قطره روغن نارگیل را روی پوست صورت خود مالیده و پس از گذشت ۲۰ دقیقه صورت خود را آبکشی کنید.

خواص نارگیل برای معده

فیبر و مواد معدنی موجود در نارگیل باعث هضم بهتر غذا شده و تهوع و استفراغ درمان می‌کند.

نارگیل به سلامتی معده و دستگاه گوارش کمک به سزایی می‌کند. کسانی که از مشکلات گوارش رنج می برند

می توانند از این میوه برای درمان بیماری های گوارشی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید : خواص هویج ؛ پخته و فرنگی و رنده شده و خام در طب سنتی و سوپ برای کودکان

خواص نارگیل برای بارداری

یکی از میوه‌های مفید برای زنان در دوران بارداری نارگیل می باشد، این میوه سیستم ایمنی بدن زنان باردار را تقویت کرده

و باعث افزایش سطح مایع آمنیوتیک می شود که برای سلامت جنین بسیار مفید است.

علاوه بر این پژوهش های مختلف خواص بسیار زیادی را برای آب نارگیل پیشنهاد کرده است.

وجود ریزمغذی هایی مثل پتاسیم، منیزیم، کلسیم و فسفر و نیز اسیدهای آمینه سالم به همراه کالری نسبتاً کم،

این میوه و آب آن را تبدیل به یک خوراکی خوشمزه و مفید برای زنان حامله کرده است.

علاوه بر این گفته شده است مصرف آب نارگیل می تواند در افزایش مایع آمنیوتیک موثر باشد که این موضوع به بهبود سلامتی کلی جنین کمک میکند.

اگر در بارداری دچار دیابت بارداری شده اید حتما این میوه را با نظر پزشک بخورید.

خواص نارگیل برای درمان یبوست و اسهال

فیبر موجود در این میوه جذب مواد مغذی مختلف مانند ویتامین‌ها ، مواد معدنی و اسیدآمینه ها را بهبود بخشیده و برای درمان بیماری اسهال و یبوست مفید می باشد.

نارگیل برای قوای جنسی مردان

یکی از مشکلاتی که در مردان وجود دارد و بسیار مهم می باشد مسئله اختلال نعوظ است.

بیشتر بخوانید : خواص چای ترش ؛ مضرات چای ترش برای کودکان و معده و زمان مصرف

میوه نارگیل و همچنین آب نارگیل بدلیل داشتن مواد مغذی برای درمان اختلالات نعوظ در مردان و افزایش باروری مردان بسیار مفید می باشد.

نارگیل برای کاهش قند خون

نارگیل دارای شاخص گلیسمی کمی می‌باشد و با افزایش ترشح انسولین باعث کاهش قند خون در بیماران دیابت نوع دوم می شود.

همچنین این میوه باعث کاهش استرس در پانکراس شده و سیستم آنزیمی بدن را تنظیم می‌کند که باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت می‌شود.

اگر در بارداری دچار دیابت بارداری شده اید حتما این میوه را با نظر پزشک بخورید.

خواص نارگیل برای کاهش وزن و لاغری

نارگیل با توجه به خواصی که دارد باعث افزایش سوخت‌ و ساز بدن شده و دارای چربی های زنجیره متوسط است

که با تامین انرژی روزانه بدن و کاهش اشتها می‌تواند کالری مصرفی روزانه

را به شکل جالبی کاهش داده و به لاغری و کاهش وزن کمک به سزایی کند.

بیشتر بخوانید : خواص کدو حلوایی ؛ در لاغری برای کودکان و کبد و سرماخوردگی با دارچین

نارگیل برای کاهش چربی‌های شکم بسیار مفید است و مصرف روزانه دویست گرم

نارگیل منجر به کاهش چشمگیر BMI و دور کمر در دوازده هفته می‌شود.

آب نارگیل چربی کمی دارد و با کاهش اشتها مانع از پرخوری شده و به کاهش وزن و لاغری افراد کمک می کند

اسید های چرب موجود در شیر نارگیل باعث افزایش متابولیسم بدن شده و با کاهش اشتها به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

خواص نارگیل در طب سنتی

طبع مغز نارگیل تازه نیز گرم و خشک است اما درجه گرمی و خشکی آن نسبت به نارگیل کهنه کمتر است. اما طبع آب نارگیل گرم و تر است.

مصلح نارگیل شکر و نبات است. اما در سردمزاجان و سالمندان احتیاج به اصلاح ندارد ولی مصلح نارگیل در گرم مزاجان میوه‌هاى ترش و لیمو و هندوانه است.

نارگیل میوه ای سرشار از فیبر رژیمی است که حدود ۶۱ درصد فیبر را تامین می کند.

مصرف نارگیل ترشح انسولین و استفاده از قند خون را بهبود می بخشد و با تاثیر مثبت که روی هورمون های کنترل قند خون دارد،

باعث کاهش ابتلا به دیابت می شود.

مصرف نارگیل در درمان تهوع و استفراغ نیز مفید است.

سیتوکینین، کینتین و ترانسیتین موجود در نارگیل دارای اثر ضد سرطانی و ضد پیری برای بدن هستند.

نارگیل به دلیل دارا بودن خواص ضدویروسی، ضدقارچی، ضدباکتریایی و ضدانگلی، از بدن در برابر انواع ویروس ها

و باکتری های مضر محافظت کرده و مصرف آن در درمان شدیدترین بیماری های

عفونی مانند عفونت گلو، عفونت ادراری و کرم های روده مفید است.

نارگیل با افزایش انرژی به چربی سوزی کمک میکند ؛ تری گلیسیرید موجود در روغن نارگیل انرژی را در طی ۲۴ ساعت

به میزان ۵ درصد افزایش میدهد و در طولانی مدت باعث کاهش وزن میشود.

نارگیل حاوی اثرات ضدسرطانیاست و مخصوصا برای درمان سرطان کولون و سرطان سینه بسیار مفید است.

برای از بین بردن بوی بد دهان بسیار مفید است.

کسانی که از رماتسیم رنج میبرند خوردن این میوه توصیه میشود.

خاکستر پوست نارگیل باعث سفیدی دندان می‌شود به این طریق که مسواک را آغشته به پودر خاکستر نارگیل کرده

و طبق روش مسواک زدن دندانها را مسواک بزنید.

نارگیل برای تقویت حافظه مفید است.

گوشت نارگیل برای رفع درد مثانه استفاده می‌شود.

برای اخراج احشام کرم معده و روده و کرم کدو گوشت نارگیل را میل کرده و کمی سرکه همراه آب بالای آن بخورند.

به دلیل بالا بودن کالری این میوه ، مصرف آن چاق کننده است و در افزایش شهوت و همچنین افزایش اسپرم نقش موثری دارد.

دفع کننده مواد بلغمی و سوادوی است.

نارگیل ضعف کبد را درمان می‌کند.

خوردن نارگیل با شکر بسیار مقوی و همچنین افزایشی دهنده خون است.

میوه و آب نارگیل برای افزایش سیستم ایمنی بدن و سلامتی زنان باردار

و نوزاد مفید است و از بروز انواع عفونت های خطرناک پیشگیری می کند.

استفاده از روغن نارگیل راهی عالی برای حفظ شادابی و جوانسازی پوست است.

مواد آنتی اکسیدانی موجود در نارگیل، با مهار کردن رادیکال های آزاد، روند پیری را کاهش می دهند.

گوشت نارگیل درد کمر را کاهش می دهد.

نارگیل محرک مراکز عصبی دستگاه تناسلی است.

در مناطق شرجی مالیدن روغن نارگیل به مو از ریزش آن جلوگیری می‌کند.

مالیدن خاکستر پوست نارگیل به صورت باعث باز شدن رنگ رخسار و از بین رفتن کک مک می‌شود.

نارگیل دیر هضم است و در بدن خلط تولید می کند، بنابراین بهتر است با شکر خورده شود.

چون نارگیل گرم است ممکن است در گرم مزاجان اشکالاتی تولید کند،

از این نظر اینگونه افراد باید آنرا با میوه های ترش، لیمو و یا هندوانه بخورند.

کسانی که بی‌حسی اعضا، فلج، جنون و مالیخولیا دارند از گوشت نارگیل استفاده کنند.

گوشت نارگیل تقویت کننده کبد است.

برای زخم معده مفید است.

برای زود پخته شدن گوشت مقداری از نارگیل را در آن بیندازید.

خوردن آن برای سردمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمی کند.

از خواص شیر نارگیل میتوان به داشتن مقادیر زیادی الکترولیت و اسید چرب مفید برای بدن اشاره کرد.

خواص نارگیل خشک

ارزش غذایی بالای آن از مهمترین خواص نارگیل خشک است اما اگر می خواهید وزن خود را کم کنید این نکته ای است که باید با دقت در نظر بگیرید.

برخلاف سایر میوه های خشک این میوه حاوی چربی های سالم است اما هنوز چربی های زیادی در آن وجود دارد.

بنابراین، هنگام افزودن نارگیل خشک به برنامه غذایی روزانه خود، باید کالری خود را حساب کنید.

مواد معدنی بدن را تامین می کند و می تواند خطر ابتلا به بیماری های جدی مانند پوکی استخوان و آرتروز را کاهش دهد.

نارگیل خشک می تواند به بهبود و ارتقاء عملکرد سالم مغز کمک کند.

نارگیل خشک شده مانند هر منبع چربی سالمی سطح کلسترول HDL را افزایش داده و سطح کلسترول LDL را پایین می آورد.

بنابراین، سلامت قلب و عروق را تقویت کرده و شریان های شما را تقویت می کند.

نارگیل ترشح انسولین و استفاده از گلوکز خون را بهبود می بخشد.

خواص نارگیل برای کودکان

آب نارگیل برای درمان اسهال و استفراغ در نوزادان و کودکان مفید است.

همچنین مصرف روزانه آب نارگیل به دلیل محتوای بالای فیبر آن برای درمان یبوست در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

آب نارگیل دارای خواص ضد باکتریایی بوده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا در نوزادان و کودکان مفید است.

آب نارگیل دیورتیک بوده و عفونت های دستگاه ادراری در نوزادان و کودکان را درمان می کند.

آب نارگیل یکی از روش های درمانی اختلالات روده ای و درمان کرم روده در نوزادان و کودکان است.

خواص نارگیل برای اعصاب

آب موجود در نارگیل جوان یکی از بالاترین منابع الکترولیت است.

الکترولیت ها وظیفه هیدراتاسیون مناسب بدن را دارند تا عضلات و اعصاب بتوانند عملکرد مناسب داشته باشند.

بنابراین، نوشیدن آب نارگیل جوان پس از یک تمرین شدید به جای نوشیدنی های ورزشی مفیدتر است.

خواص نارگیل برای مو

نارگیل دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچی بوده و برای درمان شوره سر و شپش موی سر مفید می باشد.

همچنین ویتامین K و آهن موجود در نارگیل باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

خواص نارگیل برای ورزشکاران

آب نارگیل حاوی الکترولیت های مهمی است باعث حفظ هیدراتاسیون بدن می شود

و علاوه بر این نوشیدن آب نارگیل برای افزایش انرژی و کارآیی ورزشکاران و بدنسازان در طول تمرینات بدنسازی بسیار مفید است.

آب موجود در نارگیل جوان یکی از بالاترین منابع الکترولیت است.

الکترولیت ها وظیفه هیدراتاسیون مناسب بدن را دارند تا عضلات و اعصاب بتوانند عملکرد مناسب داشته باشند.

بنابراین، نوشیدن آب نارگیل جوان پس از یک تمرین شدید به جای نوشیدنی های ورزشی مفیدتر است.

خواص نارگیل در شیردهی

مصرف منظم گوشت نارگیل در دوران بارداری باعث افزایش شیر مادر پس از زایمان می شود

و نوزاد شما مواد مغذی شیر مادر را دریافت می کند. همچنین روغن نارگیل به تولید شیر مادر کمک می کند.

مصرف نارگیل در طول شیردهی خوب است زیرا حاوی اسیدهای لوریک و کاپریک است.

این اسید دارای اثرات ضد ویروسی، ضد باکتری و انگلی است که نوزاد را از بیماری ها محافظت می کند.

روغن نارگیل به سیستم گوارش نوزاد نارس کمک می کند تا بتواند به راحتی مواد مغذی را جذب و مورد استفاده قرار دهد.

همچنین این ماده غذایی انرژی مورد نیاز نوزاد را از طریق اسیدهای چرب با زنجیره متوسط فراهم کرده و به رشد مطلوب او کمک میکند.

خواص نارگیل و خرما خرک

این ترکیب برای تقویت قوای جنسی مردان عالی است به خصوص اینکه شب ها با شیر خورده شود.

خواص آب نارگیل

آب نارگیل برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان بسیار مفید است.

همچنین به کاهش وزن کمک می‌کند، احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد

و فرد پس از نوشیدن آن، احساس سیری می‌کند.

آب نارگیل (مایع داخل میوه نارگیل) یکی از نوشیدنی‌های مغذی، نشاط آور و انرژی‌زای طبیعی با ارزش غذایی بالا است.

این نوشیدنی برای رفع عطش در روزهای گرم تابستان بسیار مفید است.

در فصل تابستان بدن انسان به دلیل تعریق زیاد، مقدار قابل توجهی آب از دست می‌دهد

و آب نارگیل به دلیل دارا بودن «الکترولیت پتاسیم» و تأمین ترکیب الکترولیتی در مایعات بدن، نوشیدنی سودمندی برای رفع تشنگی است.

 آب نارگیل همچنین به کاهش وزن کمک می‌کند، احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد و فرد پس از نوشیدن آن، احساس سیری می‌کند.

این نوشیدنی همچنین تأثیر مفید در کنترل میزان قند خون دارد و از این جهت انتخاب مناسبی برای افراد دیابتی است.

آب نارگیل سرشار از ریزمغذی‌های ضروری برای بدن همچون ویتامین ب کمپلکس، آمینواسیدها، آنزیم‌ها و ویتامین C است.

شیر نارگیل نشانه‌های بسیاری از بیماری‌ها از جمله گلودرد و زخم معده را تسکین می‌دهد.

خواص نارگیل و روغن نارگیل

میوه نارگیل دارای خواص ضد سرطان بوده و به پیشگیری از انواع سرطان های کولون و پستان کمک می کند.

اسید های چرب موجود در نارگیل از نوع اسید های چرب زنجیره متوسط هستند

که باعث کاهش کلسترول خون شده و خطر آترواسکلروز و بیماری های قلبی را کاهش می دهند.

نارگیل دارای خواص طبیعی دیورتیک بوده و برای درمان بیماری های کلیوی و عفونت های دستگاه ادراری مفید می باشد،

همچنین مصرف نارگیل به درمان سنگ کلیه کمک می کند.

چربی های موجود در نارگیل برای سم زدایی از کبد مفید هستند و به درمان کبد چرب کمک می کنند.

اسید های چرب کاپریل و لوریک اسید موجود در نارگیل خواص ضد باکتری و ضد ویروسی داشته و با تقویت سیستم ایمنی بدن به پیشگیری

و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا و همچنین عفونت های گلو و برونشیت کمک می کنند.

نارگیل حادوی مقادیر بالایی از فیبر و پتاسیم می باشد که علاوه بر کاهش فشار خون بالا از خطر لخته شدن خون در شریان ها نیز جلوگیری می کند.

میوه نارگیل شاخص گلیسمی پایینی دارد و با افزایش ترشح انسولین باعث کاهش قند خون در افراد دیابتی می شود،

همچنین نارگیل باعث کاهش استرس در پانکراس و سیستم های آنزیمی بدن شده و به نوبه خود باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت می شود.

روغن نارگیل انتخاب بسیار مناسبی برای مرطوب کردن و سلامت پوست است.

بسیاری از افراد کف و پاشنهٔ پای خشک و ترک‌خورده‌ای دارند.

برای درمان این مشکل نیز می‌توانید از روغن نارگیل استفاده‌کنید.

به اندازهٔ دو قرص از این روغن بردارید و به کف هر دو پاشنهٔ پای خود بمالید و بگذارید تا به خوبی در پوست نفوذ کند.

روغن نارگیل به صورت هم‌زمان هم می‌تواند یک ضدآفتاب خوب و هم التیام‌دهندهٔ آفتاب‌سوختگی باشد.

می‌توان از روغن نارگیل با داشتن خاصیت آنتی‌باکتریایی و مرطوب‌کنندگی به‌جای پاک‌کننده‌های شیمایی آرایشی و پاک‌کننده‌های پوست استفاده کرد.

از روغن نارگیل به دلیل قابلیت آنتی‌بیوتیکی‌اش می‌توان به صورت موضعی برای درمان قارچ‌های پوستی به خصوص در درمان قارچ پای ورزشکاران استفاده کرد.

پژوهش‌ها نشان داده‌اند که روغن نارگیل تصفیه‌نشده در درمان نشانه‌های اگزما اثر دارد.

اگر اطراف یا درون دهانتان تبخال زده‌اید، هر روز مقداری روغن نارگیل را با یک انگشت

به صورت ضربه‌ای روی تبخال خود بزنید تا هم باعث کاهش زمان بهبود و هم کاهش درد شود.

خواص نارگیل و عسل

برای تقویت سلولهای مغزی نارگیل تازه را همراه با عسل میل نمایید این باعث می‌شود کند ذهنی رفع گردد.

یک قاشق غذاخوری عسل را به یک لیوان آب نارگیل اضافه کنید و قبل از صبحانه مصرف کنید.

ترکیب عسل و آب نارگیل غنی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین a می باشد که از سلول ها در برابر

اثرات رایدکال های آزاد حفاظت می کند که در پی این عمل از پیری زود رس جلوگیری می کند.

باید گفت خواص موجود در این مخلوط باعث می شود تا شما در کاهش استرس های روزانه خود موفق تر از قبل عمل کنید.

مخلوط نارگیل و عسل می تواند التهاب و عفونت بدن را کاهش دهد چرا که خاصیت ضد عفونی کننده دارد.

مخلوط نارگیل و عسل می تواند سطح کلسترول در خون را کاهش می دهد.

مخلوط نارگیل و عسل می تواند با ویتامین ها و مواد معدنی اش سیستم ایمنی را بهبود می بخشد و آنرا سالم نگه می دارد.

این نوشیدنی خانگی سالم در رفع سموم کلیه ها و پاکسازی و سالم نگه داشتن کلیه ها بسیار مفید است.

با نوشیدن این مخلوط عملکرد روده ها بهبود می یابد و به راحتی در پی این عمل یبوست

کاهش می یابد و یا باعث رفع کامل آن با رعایت برخی عوامل دیگر می شود.

مخلوط نارگیل و عسل در معده باعث کاهش تولید اسید می کند و در پی این عمل از یبوست جلوگیری می کند.

همچنین ویژگی دیگر این معجون در ارتباط با جلوگیری از گرفتگی عروق می باشد که بسیار می تواند مفید واقع شود.

یکی از ویژگی های عمده دیگر این مخلوط را می توان به کاهش درد در زمان قاعدگی است.

خواص شیر نارگیل

شیر نارگیل برای کاهش فشار خون بالا مفید است و از حمله قلبی جلوگیری می کند.

مطالعات نشان داده که اسید های چرب موجود در شیر نارگیل باعث افزایش انرژی و رفع خستگی در تمرینات ورزشی شده و آب از دست رفته را تامین می کند.

اسید های چرب موجود در شیر نارگیل باعث افزایش متابولیسم بدن شده و با کاهش اشتها به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

شیر نارگیل دستگاه گوارش را هیدراته کرده و برای جلوگیری و درمان یبوست مفید است.

شیر نارگیل با افزایش سطوح انسولین خون باعث کاهش قند خون در افراد دیابتی می شود.

شیر نارگیل حاوی مقادیر بالای آهن است که به درمان کم خونی کمک می کند.

محققان دریافته اند که شیر نارگیل می تواند برای درمان زخم معده مفید باشد.

خواص نارگیل و آناناس

آناناس یکی از محبوب‌ترین میوه‌های جهان به شمار می‌آید، این میوه ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.

آناناس علاوه بر طعم بی‌نظیری که دارد، سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان های مختلف است

که هر دو با تقویت سیستم ایمنی از آسیب های احتمالی ناشی از رادیکال های آزاد بر بدن جلوگیری می‌کنند

و در نتیجه ریسک ابتلا به بسیاری از سرطان ها را کاهش می‌دهند.

همچنین وجود آنتی‌اکسیدان ها و ویتامین A در آناناس برای حفظ سلامت پوست و کلاژن‌سازی بسیار موثر است.

یکی دیگر از مهم‌ترین خواص آناناس وجود آنزیم بروملین در آن است که ضد التهاب بوده و عفونت و باکتری بدن را از بین می‌برد

و به علت وجود این آنزیم است که مصرف آناناس به افرادی که به تازگی جراحی انجام داده‌اند، توصیه می‌شود.

این میوه همچنین حاوی فیبر است که در بهبود عملکرد هضم و گوارش شما نقش دارد و از مشکلاتی مثل یبوست و یا بیماری‌ های گوارشی پیشگیری می‌کند.

کمک به سلامت گوارش، تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از سرماخوردگی و تامین انرژی بدن از مهم‌ترین خواص آناناس برای کودکان محسوب می‌شود.

از دیدگاه طب سنتی، طبع آناناس گرم و تر است و مصرف آن به سرد مزاجان توصیه می‌شود.

نارگیل میوه‌ای مغذی است و تاثیرات بسیار مفیدی برای بدن دارد.

این میوه با افزایش سوخت‌و‌ساز بدن، انرژی روزانه بدن را تامین می‌کند و به همین دلیل می‌توان نارگیل را نوعی چربی‌سوز دانست.

از دیگر خواص نارگیل می‌توان به تاثیر آن بر سیستم گوارش اشاره کرد.

مقادیر بالای فیبر موجود در این ماده غذایی در بهبود عملکرد سیستم گوارش و هضم شما موثر است.

آهن موجود در این میوه می‌تواند درصد بالایی از نیاز روزانه شما به این ماده معدنی را برطرف کند.‌

نارگیل برای کودکان نیز مفید است و از آن جایی که این میوه به نسبت باقی میوه ها درصد آلرژی زایی کم‌تری دارد، مصرف آن به کودکان توصیه می‌شود.

افزایش انرژی، تقویت و رشد استخوان ها و جلوگیری از پوسیدگی دندان از دیگر خواص نارگیل برای کودکان است.

طبع نارگیل گرم و خشک است و به همین دلیل مصرف آن به سرد مزاجان توصیه می‌شود.

از خواص نارگیل در طب سنتی می‌توان به تاثیر آن در کنترل قند خون، افزایش رشد و سلامت مو و بهبود سلامت پوست اشاره کرد.

در کنار تمام این خواص، نمی‌توان از مضرات نارگیل غافل شد. مصرف افراطی این ماده غذایی در گرم‌مزاجان سبب بروز مشکل می‌شود.

همچنین نارگیل میوه‌ای دیر هضم است و مصرف زیاد آن باعث بروز مشکلات گوارشی می‌شود.

نارگیل برای سگ

نارگیل سمی نبوده اما دارای تری گلیسیرید که ممکن است باعث نفخ معده شود.

گوشت نارگیل حاوی “اسید چرب لوریک” است.

از نظر علمی بدن سگ قادر به جذب این اسید بوده و میتواند از آن به عنوان منبع مستقیم انرژی سود ببرد.

نارگیل حاوی آنتی اکسیدان هایی است که میتواند حامی سیستم ایمنی بدن باشد.

بنا براین نارگیل توان دفاعی بعدن را در برابر قارچ ها،ویروس ها و انگل ها افزایش میدهد.

خوردن گوشت نارگیل باعث بهبود شرایط پوستی میشود.

نارگیل میتواند برای پوست کارهای انجام دهد:

کاهش التهابات

از بین بردن خشکی پوست

از بین بردن خارش

از بین بردن شرایط زندگی کک ها

بنا بر گفته های بالا نارگیل در ۳ مبحث برای سگ ها مفید است که شامل:

کاهش التهابات

افزایش ایمنی بدن

بهبود شرایط پوستی

نارگیل برای سرماخوردگی

آب نارگیل دارای خواص ضد باکتریایی بوده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا در نوزادان و کودکان مفید است.

اسید های چرب کاپریل و لوریک اسید موجود در نارگیل خواص ضد باکتری و ضد ویروسی داشته

و با تقویت سیستم ایمنی بدن به پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا و همچنین عفونت های گلو و برونشیت کمک می کنند.

نارگیل در رژیم کتوژنیک

باید بدانید که روغن نارگیل کاملا با رژیم کتو سازگاری دارد.

زیرا این روغن چربی خالص است و می تواند بدون افزودن هیچ گونه

کربوهیدراتی به رژیم غذایی، به فرد در رفع نیازهای چربی کمک کند.

همچنین روغن نارگیل محتوی چربی های اشباع شده است که بیشتر آن ها تری گلیسیرید

با زنجیره متوسط (MCTs) هستند، همان نوع چربی که باعث تقویت چربی سوزی می شود.

با این حال، اگر برای کاهش وزن رژیم کتو را دنبال می کنید،

باید مصرف روغن نارگیل را محدود کنید. زیرا این روغن بسیار پر کالری است

و هر ۱ قاشق غذاخوری از آن (۱۴ گرم) چیزی حدود ۱۲۰ کالری دارد.

استفاده از میوه نارگیل هم در رژیم کتوژنیک موثر است.

نارگیل در چه فصلی است

نارگیل معمولا در همه فصول موجود است ولی فصل برداشت آن پاییز است.

نارگیل در کدام کشور است

بیشترین محصول نارگیل دنیا را کشورهای واقع در جنوب شرق آسیا و کشور آفریقایی تامین می کنند.

اندونزی، فیلیپین و هند بزرگترین تولید کنندگان نارگیل در جهان هستند.

نارگیل و سقط جنین

نارگیل طبق تحقیقات ما باعث سقط جنین نمی شود ولی برای محکم کاری حتما در دوران بارداری با پزشک متخصص در مورد مصرف آن مشورت کنید.

نارگیل و فشار خون و چربی خون

آب نارگیل حاوی مقادیر بالای پتاسیم و منیزیم بوده و با کاهش چربی خون و فشار خون بالا خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

شیر نارگیل برای کاهش فشار خون بالا مفید است و از حمله قلبی جلوگیری می کند.

به نظر می رسد نوشیدن آب نارگیل عوارض عوارض جانبی ندارد. اما پزشکان، به علت وجود سدیم در این نوشیدنی،

به افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند توصیه می کنند در نوشیدن آب نارگیل افراط نکنند.

نارگیل حادوی مقادیر بالایی از فیبر و پتاسیم می باشد که علاوه بر کاهش فشار خون بالا از خطر لخته شدن خون در شریان ها نیز جلوگیری می کند.

در کاهش میزان کلسترول بد ( LDL ) و کنترل میزان چربی خون موثر بوده و در پیشگیری از ابتلا به تصلب شرائین و سکته های قلبی مفید شناخته شده است

نارگیل و کبد چرب

چربی های موجود در نارگیل برای سم زدایی از کبد مفید هستند و به درمان کبد چرب کمک می کنند.

تری گلیسرید های زنجیره ای و اسید های چرب موجود در روغن نارگیل ،

از ابتلا به بیماری های کبدی و کیسه صفرا جلوگیری کرده و در دفع سنگ کلیه موثر است .

نارگیل برای تب

در طب سنتی آمده است که ریشه درخت نارگیل ضد تب و ادرار آور است.

خوردن میوه نارگیل برای پایین آوردن تب مفید است.

حریره نارگیل برای نوزاد

۲ لیوان شیر محلی

۳ ق غ نارگیل

۲ ق غ نشاسته

۲ ق غ پودر بادام

۲ تکه نبات متوسط یا عسل

۱/۳ ق چ پودر هل پودر زعفران اگرم دوست داشتید بیشتر

اول شیرمحلی رو جوشاندم بعد همه مواد را یکی یکی داخل شیر ریختم شعله باید ملایم باشد.

باید هم بزنید تا ته نگیره و مواد بهم نچسبه. وقتی به قوام رسید خاموشش کنید.
.
این حریره برای جبران کمبود وزن در مزاج سرد و خشک، دفع امراض بلغمی وسوداوی، تقویت حرارت غریزی و رشد،

تولید خون صالح، تقویت قوای عمومی و رطوبت بخشی بدن موثراست.

این حریره باید دریخچال باشد و میتوان با نان بعنوان یک وعده غذایی استفاده کرد.

طرز تهیه نارگیل خشک

خشک کردن نارگیل تازه در اشکال مختلف وجود دارد. مانند خشک کردن در فر، هوای آزاد، دستگاه میوخ خشک کن و.. وجود دارد.

خشک کردن در فر

در ابتدا پوست سخت نارگیل تازه را بگیرید و میوه‌ی نارگیل را به تکه‌های کوچک و مساوی تقسیم کنید.

اگر می خواهید پودر نارگیل بدست آمده کاملا سفید باشد؛

پوست قهوه‌ای را با پوست کن جدا کنید. برش‌های نارگیل را در غذا ساز چرخ کرده و روی کاغذ آشپزی بریزید.

ضمن اینکه می‌توانید برش های نارگیل را از جهت گوشت سفید میوه رنده کنید.

فر را در دمای۲۵۰ درجه فارنهایت (۱۲۱ درجه سلسیوس) قرار دهید.

سپس بگذارید نارگیل خنک شود و آن را در یک ظرف در بسته قرار دهید.

نارگیل را در یک جای خشک و خنک مانند یخچال نگهداری نمایید.

خشک کردن در هوای آزاد

پس از پوست کندن و برش زدن میوه نارگیل؛ برش‌ها را در جای گرم و خشک مانند کنار شومینه، شوفاژ یا بخاری قرار دهید.

پس از یک روز که رطوبت میوه کمتر شد؛ نارگیل را رنده کنید یا در غذاساز پودر کنید.

پودر نارگیل را در یک سینی مسطح پهن کنید و در جای گرم و خشک قرار دهید تا بصورت کامل خشک شود.

پس از خشک شدن کامل، دوباره می‌توانید آن را در میکسر کامل پودر کنید تا دانه‌ها ریز تر شوند.

پودر نارگیل در چه غذاهایی استفاده میشود

پودر نارگیل جایگزینی بدونه گلوتن برای آرد هست که در پخت انواع کیک و کلوچه و… از آن استفاده میکنند.

بدونه اینکه نگران عوارض ناشی از آرد گندم بود.

پودر نارگیل در پخت غذاهای مختلف عملکردی متفاوت از آرد غله مرسوم دارد.

به همین سبب باید برای پخت و پز با آن از دستورالعمل های مناسب پخت با این ماده غذایی ارزشمند استفاده کنید.

پودر نارگیل به دو شکل چرب و خشک تهیه می شود که هر یک کاربرد خاصی دارد.

به عنوان مثال پودر نارگیل چرب بیشترین کاربرد را در شیرینی پزی ها

و کارگاه های پخت شیرینی نارگیلی دارد و وزن بیشتری نسبت به پودر نارگیل خشک دارد.

پودر نارگیل خشک به دلیل وزن کمتر بیشترین کاربرد را برای تزئین شیرینی ها ، خرما، حلوا و ژله ها داشته و قیمت آن نیز کمتر است.

چگونه پودر نارگیل خشک را چرب کنیم

پودر نارگیل به دو صورت است که خشک و چرب است و نمی توانیم انها را به هم تبدیل کنیم.

تفاوت انها در نوع نارگیلی است که استفاده شده است.

ارزش غذایی نارگیل خشک

انرژی (کالری) ۴۵۶ کیلوکالری

کربوهیدرات ۵۱٫۸۵ گرم

پروتئین ۳٫۱۳ گرم

چربی ۲۷٫۹۹ گرم

آب ۱۵٫۴۶ گرم

فیبر ۹٫۹۰ گرم

قند ۳۶٫۷۵ گرم

کلسترول ۰٫۰۰ میلی گرم

نارگیل را با چی بخوریم

بهترین ماده غذایی که با نارگیل ترکیب می شود شیر است.

نحوه مصرف نارگیل

وقتی با آرد آشپزی می‌کنید، ۲۰ درصد از آرد موجود در دستور تهیه را با آرد نارگیل عوض کنید.

اگر می‌خواهید با روغن نارگیل آشپزی کنید، باید بدانید درصد چربی آن بیشتر از کره است.

اگر می‌خواهید روغن نارگیل را جایگزین کره کنید، باید مقدار کمتری از آن استفاده کنید.

می‌توانید روغن نارگیل را جایگزین روغن موجود در هر دستور تهیه‌ کنید، اما سعی کنید روغن نارگیلی را انتخاب کنید که با ذائقه‌ی شما سازگار باشد.

وقتی پای آشپزی در میان است، روغن نارگیل بکر، طعم نارگیلی گرمسیری خوبی به غذاها می‌دهد. روغن نارگیل فرآوری‌نشده طعم خنثی‌تری دارد.

به قهوه‌تان روغن نارگیل اضافه کنید.

با روغن نارگیل پاپ کورن درست کنید.

نارگیل برای بواسیر

روغن نارگیل دارای خواص متعدد و مزایایی است که می تواند به درمان هموروئید کمک کند.

این روغن دارای خواص ضد التهابی قوی است که می تواند التهاب و تورم را کاهش دهد.

خواص ضد درد دار و یا کاهش درد روغن نارگیل می تواند به کاهش ناراحتی ناشی از هموروئید کمک کند،

در حالی که خواص ضد باکتری آن باعث می شود که هموروئید سریع تر بهبود یابد.

روغن نارگیل ممکن است به عنوان یک درمان طبیعی به برطرف کردن یبوست کمک کند.

از آنجا که یبوست یا زور زدن در هنگام حرکات روده و دفع یک علت شایع بروز هموروئید است ،

استفاده از این روغن می تواند به درمان و جلوگیری از آن کمک کند.

از کجا بفهمیم نارگیل خراب است

برای خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب نمایید که سنگین باشد ،

ضمنا آن را تکان دهید که صدای شیر داخل آن را بشنوید ، زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد

حتما کهنه است و یا این که شیرش بیرون آمده و هوا کشیده و خراب شده است .

به این روش از کهنه و یا تازه بودن این میوه پر خاصیت با خبر می شوید.

مضرات نارگیل

به نظر می رسد نوشیدن آب نارگیل عوارض عوارض جانبی ندارد.

اما پزشکان، به علت وجود سدیم در این نوشیدنی، به افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند.

توصیه می کنند در نوشیدن آب نارگیل افراط نکنند.

زیاده روی در مصرف نارگیل می تواند باعث افزایش کلسترول خون شود.

مصرف مقادیر بالای نارگیل می تواند باعث افزایش وزن و چاقی در افراد شود.

زیاده روی در مصرف نارگیل به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در آن ممکن است باعث یبوست شود.

خوردن نارگیل فاسد و کپک زده برای بدن مضر بوده و ایجاد استفراغ می کند .

این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است در گرم مزاجان مشکلاتی ایجاد کند.

لذا این گونه افراد باید آن را با میوه‌های ترش، لیمو و یا هندوانه بخورند.

نارگیل دیر هضم است، بنابراین کسانی که دچار ناراحتی های گوارشی هستند، باید هنگام مصرف آن مراقب باشند.

با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد.

به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند.

مصرف زیاد نارگیل در کودکان باعث رودل می شود و در دوران بارداری باعث یبوست می شود.

زیاده روی در مصرف نارگیل خشک باعث چاقی و نارگیل تازه باعث دل درد می شود.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.