; جوشاندن آبغوره و حکم جوشاندن آبغوره چیست؟ - فال و خواب
روغن هسته انار برای پوست چرب ؛ فواید روغن هسته انار برای پوست صورت

روغن هسته انار برای پوست چرب ؛ فواید روغن هسته انار برای پوست صورت

روغن هسته انار برای پوست چرب روغن هسته انار برای پوست چرب ؛ فواید روغن هسته انار برای پوست صورت همگی در سایت فال و …

چای سفید برای چیست و خواص شگفت انگیز چای سفید برای درمان دیابت ، کبد چرب و بیماری کلیه

چای سفید برای چیست و خواص شگفت انگیز چای سفید برای درمان دیابت ، کبد چرب و بیماری کلیه

چای سفید برای چیست چای سفید برای چیست ؛ خواص شگفت انگیز چای سفید برای درمان دیابت ، کبد چرب و بیماری کلیه همگی در …

مضرات شکر قهوه ای در طب سنتی ؛ عوارض شکر قهوه ای در طب سنتی

مضرات شکر قهوه ای در طب سنتی ؛ عوارض شکر قهوه ای در طب سنتی

مضرات شکر قهوه ای در طب سنتی مضرات شکر قهوه ای در طب سنتی ؛ عوارض شکر قهوه ای در طب سنتی همگی در سایت …

جوشاندن آبغوره

جوشاندن آبغوره ؛ حکم جوشاندن آبغوره چیست؟

جوشاندن آبغوره ؛ حکم جوشاندن آبغوره چیست؟ همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : آبلیمو برای ناخن ؛ در رشد ناخن چه تاثیری دارد؟

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

جوشاندن آبغوره

ابتدا غوره‌ها را پاک کرده و دم آنها را بگیرید.

۲. غوره‌ها را در یک ظرف بزرگ آب ریخته، تمیز بشویید و آبکشی کنید.

۳. پس از اینکه آب آن گرفته شد، غوره‌ها را روی یک دستمال نخی تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

۴. غوره‌ها را پس از خشک شدن در آبمیوه‌گیری ریخته و آب آنها را بگیرید و یا در مخلوط کن بریزید و سپس غوره‌های له شده را در یک صافی ریخته و صاف کنید.

بیشتر بخوانید : برای خوش طعم شدن اب کرفس ؛ چه کار هایی انجام دهیم؟

۵. آبغوره را در یک پارچ شیشه‌ای ریخته و چند ساعتی صبر کنید تا املاح و پوسته‌هایی که از صافی رد شده‌اند ته‌نشین شوند.

۶. آبغوره را در بطری شیشه‌ای مورد نظر ریخته و در آن را محکم ببندید. برای اینکه هوا به داخل بطری نفوذ نکند می‌توانید از چند روش استفاده کنید:

– با استفاده از آب و آرد، خمیری درست کرده و در بطری را با خمیر بپوشانید.

– با نوار چسب، درب بطری را محکم کنید.

– یک قاشق روغن زیتون در بطری بریزید تا روی آبغوره را بپوشاند و مانع نفوذ هوا به داخل آبغوره شود، سپس یک تکه پلاستیک روی در بطری قرار داده و محکم ببندید.

۷. برای نگهداری طولانی مدت آبغوره و خوشرنگ‌تر شدن آن، آبغوره را با کمی نمک بجوشانید و در طی جوشیدن، کف‌های جمع شده روی آن را بردارید. حرارت را ملایم کرده و پس از حدود ۱۵ دقیقه، از روی حرارت برداشته، اجازه دهید تا خنک شده و املاح آن ته‌نشین شوند.

سپس آبغوره را به آرامی از روی املاح ته‌نشین شده برداشته، پس از صاف کردن در بطری شیشه‌ای بریزید و در آن را محکم ببندید.

۸. نوع غوره مورد استفاده برای تهیه آبغوره با کیفیت، بهتر است از نوع عسگری باشد که هسته ندارد و برای تهیه پودر غوره و استفاده در غذا هم بهتر است، ولی غوره های دانه درشت آب بیشتری دارند.

۹. دم غوره‌ها و حتی چوب‌های ریز آن را به خوبی جدا کنید تا آبغوره طعم گس پیدا نکند.

۱۰. اگر میزان ترشی آبغوره به اندازه دلخواه نباشد، با جوشاندن آن به مدت چند دقیقه کمی غلیظ‌تر و ترش‌تر خواهد شد و مدت نگهداری آن نیز بیشتر می‌شود.

۱۱. قرار دادن آبغوره در معرض نور خورشید باعث ایجاد تغییرات شیمیایی زیان‌باری در آن می‌شود، بنابراین آبغوره را در معرض نور خورشید قرار ندهید.

۱۲. آبغوره و مواد ترش را در ظروف پلاستیکی نگهداری نکنید، زیرا اسید موجود در آن باعث تجزیه پلاستیک و ایجاد مواد مضر می‌گردد.

۱۳. بهتر است آبغوره را در شیشه‌های نسبتا کوچک نگهداری کرده و پس از باز کردن در آن، هر چه سریع‌تر مصرف کنید.

۱۴. آبغوره را در شیشه‌های دهانه باریک نگهداری کنید تا به آسانی کپک نزند.

بیشتر بخوانید : مضرات هویج برای زن باردار ؛ خوردن اب هویج در ماه پنجم بارداری

۱۵. شیشه‌ای که آبغوره را در آن نگهداری می‌کنید باید کاملا خشک باشد.

۱۶. برای جلوگیری از کپک زدن آبغوره، بهتر است شیشه‌ها را قبل از مصرف، استریل کنید.

آشنایی با دیگر خواص آبغوره

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آبغوره آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آبغوره چیست

آبغوره یکی از محبوب ترین چاشنی های ایرانی است که معمولا در همه خانواده های ایرانی کاربرد دارد.

آبغوره دارای خاصیت درمانی است و برای کمر درد و درد سیاتیک و درمان روماتیسم مفید است.

آبغوره دارای ویتامین C است و ترش مزخ می باشد.

آبغوره از غوره گرفته می شود که خود غوره میوه سبز رنگ و کال میوه انگور است.

خواص آبغوره با عسل

برای کنترل فشار خون و قند خون و چربی خون موثر است.

باعث کاهش اسید اوریک بالا می شود و برای افراد مبتلا به نقرس خوب است.

باعث کاهش غلظت خون می شود و برای رفع عطش و گرگرفتگی و تب مفید است.

تقریبا بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای بدن را دارا است.

برای رفع کهیر و خارش و اگزما مفید است و باعث بهبودی بیماری پوستی پسوریازیس می شود.

برای رفع کبد چرب مفید است و سنگ کلیه را دفع می کند و کلیه را پاکسازی می کند.

برای کسانی که خواب زیاد و سنگینی دارند خیلی مفید است.

برای ورم گلو و درمان بیش فعالی کودکان و وسواس فکری و شوره سر موثر است.

برای درمان یرقان مفید است و باعث پاکسازی مجاری ادرای می شود.

کسانی که دچار خونریزی بینی می شوند حتما این شربت را مصرف کنند.

می توانید این شربت را روزانه دو لیوان در دو نوبت مصرف کنید.

فواید خوردن آبغوره قبل از خواب

آبغوره باعث کاهش غلظت خون می شود و خوردن آن قبل از خواب برای کسانی که خواب زیاد دارند و سنگین هستند مفید است.

تشخیص چربی خون با ابغوره

برای تشخیص چربی خون در خانه کافی است که این آزمایش سادع را انجام دهید.

یک استکان آبغوره طبیعی بخورید و پنجاه ثانیه صبر کنید؛ اگر

اگر دهانتان آب افتاد باید گفت که قند خون شما بالاست.

اگر دهانتان خشک شد باید گفت که مشکل کبدی دارید.

اگر دهانتان کفناک یا چسبناک شد باید گفت که چربی خون دارید.

اگر سردرد گرفتید باید گفت که اختلال فشار دارید.

آبغوره برای کودکان

وجود آبغوره در غذا و سالاد باعث می شوند که طعم غذا و سالاد بهتر شود و کودکانی که کم غذا می خورند با میل بیشتری غذا بخورند.

مصرف آبغوره برای کودکان باعث می شود که سیستم ایمنی آنها قوی شود و کمتر به بیماری های عمومی مبتلا شوند.

آبغوره اسیدی است یا قلیایی

آبغوره اسید است و با افزایش اسیدیته معده می‌تواند در هضم غذاهای چرب و سنگین مفید باشد. هم‌چنین افراد مسن که به دلیل کاهش اسید معده به خوبی غذا را هضم نمی‌کنند.

آبغوره در چه غذاهایی استفاده میشود

آبغوره را می توانید به عنوان چاشنی برای سالاد و غذا مورد استفاده قرار دهید.

بهتر است آبغوره را در غذاهایی استفاده کنید که نیاز به چاشنی ترش دارند.

آبغوره برای سرماخوردگی

آبغوره به دلیل اینکه دارای ویتامین سی است برای تقویت سیستم ایمنی بدن خوب است و برای پیشگیری و درمان بیماری سرماخوردگی مفید است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.