خواص بادمجان و خواص کلاهک بادمجان و کبابی با پوست برای کودکان - فال و خواب

خواص بادمجان و خواص کلاهک بادمجان و کبابی با پوست برای کودکان

خواص بادمجان

خواص بادمجان ؛ خواص کلاهک بادمجان و کبابی با پوست برای کودکان

خواص بادمجان ؛ خواص کلاهک بادمجان و کبابی با پوست برای کودکان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص آرتیشو ؛ برای کبد چرب چیست و مضرات و طریقه مصرف عرق آرتیشو

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با بادمجان

بادمجان یکی از معروف ترین صیفی جات است که در تمامی طول سال آن را می بینید.

بادمجان در خانواده ای قرار می گیرد که گوجه فرنگی و فلفل شیرین و سیب زمینی اعضای دیگر این خانواده هستند.

بادمجان که به آن بادنجان و کهپرک هم گفته می شود از تیره بادمجانیان است.

این گیاه سرشار از آهن و منیزیم و فسفر و فولات و … است.

در تحقیقات جدید مشخص شده است که کلاهک بادمجان برای درمان دیابت بسیار مفید است.

بیشتر بخوانید : خواص ارزن ؛ قرمز برای کبوتر و مو و مرغ و لاغری و مضرات ارزن و دمنوش ارزن

خواص بادمجان برای بهبود عملکرد مغز

بادمجان یکی از گیاهان شناخته شده ای است که به دلیل وجود مواد مغذی غنی به فعالیت های شناختی و سلامت کلی روان کمک بسیار شایانی می کند. بادمجان علاوه بر اینکه با رادیکال های آزاد مخرب مبارزه می کند باعث سم زدایی مغز نیز می شود.

یکی دیگر از خاصیت های خوب بادمجان برای مغز این است که باعث می شود خونرسانی به مغز افزایش یابد و به طور خلاصه باعث افزایش جریان خون به سمت مغز می شود. بادمجان با خونرسانی خوب به مغز باعث می شود اکسیژن بیشتری به مغز برید.

بیشتر بخوانید : خواص آلوئه ورا ؛ برای چروک پوست صورت و مو و نگهداری و مضرات آلوئه ورا

این عمل باعث می شود قدرت مغز به جهت تحریک مسیرهای عصبی برای تقویت و توسعه قدرت تفکر بیشتر شود. ضمن اینکه بادمجان به عنوان تقویت کننده مغز نیز شناخته می شود و برای همین به ن لقب غذای مغز را نیز داده اند.

بادمجان برای درمان کم خونی

در بادمجان آهن و مس به مقدار زیاد وجود دارد و باعث افزایش تولید گلبول های قرمز خون شده و به درمان آنمی و کم خونی ناشی از فقر آهن کمک می کند. بادمجان باعث جلوگیری از علائم کم خونی مانند سردرد ، خستگی ، ضعف و افسردگی می شود.

خواص بادمجان برای جوان سازی پوست

پوست بادمجان دارای آنتی اکسیدان آنتوسیانین می باشد که باعث کاهش چین و چروک پوست شده و به جوان سازی پوست کمک می کند.

ویتامین و مواد معدنی موجود در بادمجان باعث می شود تا پوست شما تغذیه شود و به تغذیه سالم کمک می کند.

بادمجان غنی از مواد معدنی، ویتامین ها و فیبر غذایی است که با پاک سازی و سم زدایی خون و روده ها به پاک سازی پوست صورت هم کمک می کند.

بادمجان حاوی مقادیر قابل توجهی آب است که با آبرسانی به پوست بدن و صورت به عنوان مرطوب کننده ی طبیعی پوست عمل کرده و خشکی پوست را درمان کند.

ماسک صورت بادمجان و عسل

یک بامجان بخار پز شده را له کنید و با ۲ قاشق غذاخوری ژل آلوئه ورا و ۱ قاشق چای خوری عسل ترکیب کنید و آن را بر روی صورت و گردن بمالید، بگذارید ۲۰ دقیقه بماند و سپس صورت را با آب گرم بشویید.

پوست بادمجان دارای مقادیر بالایی آنتی اکسیدان های آنتوسیانین است که به کاهش چین و چروک پوست کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

کراتوز اکتینیک نوعی ضایعات پوستی خشن است که در اثر قرار گرفتن بیش از حد در نور خورشید بر روی پوست صورت، گوشه لب ها، گردن، گوش، پست دست و ساعد ایجاد می شود.

بادمجان غنی از فیبر های غذایی است که با پاکسازی خون به درمان کراتوز اکتینیک کمک می کند.

ماسک پوست بادمجان و سرکه سیب

یک بادمجان کوچک را با پوست خرد کنید و در یک شیشه بریزید، دو فنجان سرکه سیب بر روی آن ها بریزید و سه روز در جای تاریک نگهدارید.

ماسک شما آماده است چند بار در روز آن را بر روی ضایعات پوستی بمالید تا درمان شود.

بادمجان برای بهبود نقرس

نقرس به دلیل بالا بودن اسید اوریک خون ایجاد می شود. بالا بودن این ماده در خون باعث می شود تا شما دچار بیماری نقرس شوید. بادمجان دارای مقدار مناسبی از پورین می باشد که برای درمان نقرس موثر است.

خواص بادمجان برای کاهش کلسترول خون

فیبر موجود در بادمجان باعث کاهش کلسترول بد خون شده و افزایش کلسترول خوب خون را به دنبال دارد و به این ترتیب از حملات قلبی ، سکته قلبی و آترواسکلروزیس پیشگیری می کند.

بیشتر بخوانید : خواص کلم برگ ؛ و کلم پیچ پخته در طب سنتی و بارداری و طبع کلم برگ

بادمجان باعث کاهش فشار خون شده و برای سلامت قلب و عروق موثر است.

بادمجان برای درمان یبوست

فیبر موجود در بادمجان باعث بهبود حرکات روده شده و به جذب بهتر مواد غذایی کمک می کند و برای درمان یبوست و بواسیر موثر است.

خواص بادمجان برای افزایش رشد مو

بادمجان دارای آب و آنزیم هایی می باشد که باعث آبرسانی بهتر مو و افزایش گردن خون می شود و تقویت و رشد مو را به دنبال دارد. شما می توانید برای این امر بادمجان را با پوست بپزید و له کنید و بر روی موهای سر خود بمالید ، این کار را به مدت ۱۵ دقیقه انجام دهید و سپس با آب گرم موهای خود را با شامپو بشویید.

بادمجان برای درمان افسردگی

کمبود سروتونین در بدن باعث ایجاد استرس ، اضطراب و افسردگی می شود. بادمجان به دلیل داشتن ماده به نام اسکوپولیتین باعث تنظیم میزان سروتونین خون شده و به درمان افسردگی کمک می کند.

خواص بادمجان برای سلامت و تقویت استخوان‌

یکی از خاصیت های مهم بادمجان برای سلامت استخوان می باشد. بادمجان برای کسانی که در معرض تحلیل استخوان هستند مفید است. ترکیبات پلی فنلی موجود در بادمجان باعث می شود تا از تحلیل رفتن استخوان ها پیشگیری کند.

بیشتر بخوانید : خواص کشمش ؛ پلویی برای کودکان و گردو و کشمش سبز و سیاه ناشتا و قلمی

این ترکیبات با کاهش علائم پوکی استخوان باعث محکم شدن استخوان ها شده و افزایش تراکم مواد معدنی استخوان ها را به دنبال دارد. علاوه بر موارد گفته شده بادمجان دارای مقدار قابل توجهی از آهن و کلسیم می باشد که به سلامت کلی استخوان ها کمک می کند.

پتاسیم موجود در بادمجان به جذب کلسیم کمک کرده و سبب می شود تا استخوان های بدن شما در امان باشند.

بادمجان برای درمان کبد چرب

آنتی اکسیدان موجود در بادمجان باعث سم زدایی و پاکسازی کبد شده و از بیماری های کبد چرب جلوگیری می کند.

خواص بادمجان برای کاهش وزن و لاغری

بادمجان یک میوه خوراکی خوشمزه می باشد که دارای فیبر فراوان بوده و چربی و کالری کمی دارد و مصرف آن باعث ترشح هورمون گرلین شده که اشتها را کاهش می دهد و به کاهش وزن کمک می کند.

خواص بادمجان در طب سنتی

طبع بادمجان گرم و خشک است.

اگر از بی خوابی و یا سندرم بدون خواب رنج می برید، یک بادمجان خام را در زمان غروب به طور منظم مصرف کنید و شما می توانید دوباره خوب بخوابید. همانطور که می دانیم، افراد باید در شب خوب بخوابند تا خوب بمانند.

افراد می توانند خلط اضافی را با مصرف بادمجان پخته همراه با نمک کم کنند. این موضوع اغلب توسط زنان پیر پیشنهاد می شود.

بیوفلاونوئید و ویتامین K موجود در بادمجان می توانند به محدود کردن تشکیل لخته خون و تقویت مویرگ ها کمک کند.

فیبر محلول در بادمجان می تواند از سیستم گوارشی خیلی حمایت کند و با جلوگیری از یبوست، می تواند شکم را سالم نگه دارد.

بادمجان یک بازدارنده پروتئاز بسیار بالایی است – که می تواند به مقدار زیادی در خنثی سازی سلول های سرطانی کمک کند.

بنابراین، مردم می توانند با مصرف عصاره بادمجان به طور منظم از برخی بیماری های لاعلاج جلوگیری کنند.

سلامت استخوان انسان به مس و ویتامین K بستگی دارد.

در عین حال، بادمجان منبع عالی از هر دو اینهاست. افراد اغلب پوکی استخوان را در مراحل بعدی زندگی به خاطر کمبود مس ایجاد می کنند.

اگر شما می خواهید سیگار را ترک کنید، پس باید به بادمجان معتاد شده باشید. میزان نیکوتین در بادمجان باعث کاهش مصرف دخانیات می شود.

مقدار آب بادمجان، به مقدار زیادی برای بهبود پوست و موی ما کمک می کند.

شما می توانید از بادمجان به طور روزانه برای درمان پوست چرب، زگیل و یا لک استفاده کنید.

بنابراین، اگر می خواهید پوست خشک و بدتان را کاهش دهید، بادمجان را در وعده های غذایی روزانه خود به کار ببرید.

سطح بالای فیبر موجود در این گیاه می تواند فضای بزرگی را در معده اشغال کند و در نتیجه مصرف مواد غذایی دیگر را محدود کرده و یا گرسنگی را تسکین دهد.

فیبر نیز می تواند افراد را مجبور کند که برای مدتی طولانی هضم کنند و افراد رژیمی قادر به احساس سیری بیشتری برای دوره زمانی طولانی تر هستند و غذایی را مصرف نمی کنند … تا مصرف کالری را بعد از وعده های غذایی کاهش دهند.

بادمجان خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد که می تواند به کل سیستم بدن در شکست دادن شرایط کمک کند و مقدار ویتامین C اش می تواند به افزایش سیستم ایمنی بدن کمک کند.

مقدار فراوان کربوهیدرات کم و فیبرهای قابل حل در بادمجان باعث می شود که یک انتخاب سالم برای افرادی باشد که از دیابت نوع ۲ رنج می برند. بادمجان می تواند به کنترل زیادی در کنترل سطح قند خون و تنظیم جذب گلوکز در جریان خون کمک کند که برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند بسیار خوب و ضروری هستند.

بادمجان حاوی آنزیم هایی هستند که به تحریک کیسه های ترشحی مو کمک می کنند. این باعث رشد مو خوب می شود و باعث می شود موی شما سالم تر شود.

بادمجان مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی دارد که پوست سر شما را تغذیه می کند. بنابراین، به کاهش نشانه ها و علائم مشکلات مربوط به پوست سر کمک می کند.

سطح آب موجود در بادمجان می تواند به تغذیه ریشه های موی شما از داخل بدن کمک کند. در نتیجه می تواند کمک زیادی کند تا موهای شما را قوی و سالم تر نگه دارد.

پوست بادمجان مقادیر بالایی از آنتوسینین دارد. این آنتی اکسیدان ها می تواند به عنوان عوامل ضد چروک به طور موثر عمل کند.

مقدار بالای آب بادمجان می تواند در حفظ نرمی و زیبایی پوست شما کمک زیادی کند.

بادمجان مقدار بسیار زیادی آب دارد. این هم چنین می تواند به سالم نگه داشتن بدن ما کمک کند و توانایی جلوگیری از بیماری ها را به طور موثر داشته باشد.

این هم چنین می تواند به کاهش خطر سکته و بیماری های قلبی و عروقی کمک کند.

بادمجان حاوی مقادیر بسیار عالی از ویتامین C است و آن را یک منبع ضد ویروسی موثر و ضد باکتریایی می سازد.

خواص بادمجان برای کودکان

مطالعات به این نتیجه رسیده‌اند که کمبود ویتامین A در کودکان، آسیب‌پذیری آن‌ها را به عفونت‌هایی مانند اسهال و سرخک افزایش می‌دهد.

در یک مطالعه مکمل‌های ویتامین A به صد هزار کودک داده شد.

این مطالعه شواهد قانع کننده‌ای را به دست آورد که بر اساس آن‌ها مشخص شد که با افزایش مصرف ویتامین A در هزینه‌های پزشکی به مبلغ ۳۴۰،۳۰۶،۹۱۷ دلار به دلیل کاهش ابتلای کودکان به اسهال صرفه‌جویی شد.

مطالعات نشان داده‌اند که ویتامین E همچنین می‌تواند سیستم ایمنی بدن را به طور قابل‌توجهی بهبود بخشد، و در نتیجه هم از بروز بیماری‌های شایع و هم از ایجاد اختلالات جدی جلوگیری می‌شود.

بادمجان غنی از ویتامین‌های A و K، کلسیم و فولات است و همین باعث می‌شود یک ماده‌ی غذایی ایده‌آل برای کودک شما باشد. این گیاه خوراکی همچنین حاوی فیبر رژیمی است که به تنظیم حرکات روده کمک می‌کند.

بادمجان را می‌توان به صورت بدون پوست به نوزادان بین ۸ تا ۱۰ ماهه داد.

خواص بادمجان برای دیابت

همانطور که گفته شد کسانی که درگیر بیماری دیابت نوع دوم هستند می توانند از بادمجان کمک بگیرند.

فیبرهای قابل حل موجود در بادمجان برای افراد دیابت نوع دوم مناسب است.

بادمجان باعث کنترل مناسبی برای کنترل سطح قند خون می شود.

ادمجان منبع غنی فیبر و کم کربوهیدراتهای محلول در آن است.

این می تواند به تنظیم سطح قند خون و کنترل میزان جذب گلوکز کمک کند.

در مطالعات آزمایشگاهی بادمجان مشخص شد که فنلهای موجود در این سبزی به عنوان مهار کننده آنزیم های درگیر با دیابت نوع ۲ عمل می کنند.

مطالعه ای که توسط مؤسسه آلمانی تغذیه انسان انجام شده است نشان داد که مصرف فیبر در رژیم غذایی و اثرات متابولیکی آن ممکن است به جلوگیری از دیابت کمک کند. فیبر می تواند جذب قند را کند کرده و سطح قند خون را کنترل کند.

یک مطالعه نشان داده که بادمجان مقادیر بالایی آلفا گلوکوزیداز و آنژیوتانسین دارد، این ترکیبات جذب گلوکز را کنترل کرده و به این ترتیب به کنترل قند خون کمک می کنند.

بادمجان همچنین به عنوان تنظیم کننده فعالیت گلوکز و انسولین در بدن شناخته می شود که می تواند باعث کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو شود.

خواص بادمجان برای کلیه

وجود پتاسیم در بادمجان آن را به ماده غذایی مفیدی برای کلیه ها تبدیل نموده است گرچه این پتاسیم موجود در آن کم و در هر فنجان حدود ۲ میلیگرم است. بنابراین وجود مقدار کم پتاسیم در آن به سلامت کلیه ها یاری می نماید.

برای داشتن کلیه های سالم ضروری است سایر موادی که مقداری پتاسیم دارند را نیز روزانه بهره ببرید، از این مواد می توان به سیب، بلوبری، کاهو، انگور، نخود فرنگی، پیاز، قارچ، هلو و هندوانه اشاره نمود.

توصیه پزشکان برای داشتن کلیه های سالم این است که دریافت سدیم روزانه کمتر از ۲۳۰۰ میلیگرم باید تا فشار خون در حدود ۹۰/۱۴۰ میلیمتر جیوه باقی بماند.

بنابراین بادمجان با داشتن سدیم کم گزینه مناسبی خواهد بود.

راه های زیادی برای طبخ و آماده کردن بادمجان وجود دارد، می توانید به صورت حلقه حلقه در سبزیجات، روغن زیتون و آبلیمو مزه دار کنید و بعد کبابی کنید.

همچنین می توانید آن بادمجان را حلقه حلقه نموده و در تخم مرغ و خرده نان بغلتانید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید.

توصیه برای بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیوی (CDK)، محدود کردن بعضی از مواد معدنی در رژیم غذایی به دلیل جلوگیری از فراوری مواد مضر و سموم در خون است.

بادمجان ها حاوی اگزالات هستند ، که ممکن است خطر ابتلا به سنگ کلیه را در برخی افراد افزایش دهد. با این حال ، اطلاعات کافی در دسترس نیست.

اگر خطر ابتلا به سنگ کلیه وجود دارد ، مصرف خود را قطع کرده و با پزشک خود مشورت کنید.

خواص بادمجان برای بدنسازی

پروتئین کامل آن است که همه ۲۲ اسید آمینه های ضروری وجود داشته باشد.

این پروتئین ها در درجه اول در منابع پروتئین حیوانی با کیفیت بالا از جمله گوشت گاو، مرغ، ماهی، لبنیات و تخم مرغ یافت می شود.

پروتئین ناقص حداقل یک یا دو اسید آمینه ضروری – به طور معمول در غلات، حبوبات یا سبزیجات یافت می شود.

بادمجان پروتئین ناقص دارد، اما همراه با دانه های مختلف و یا حبوبات یک پروتئین کامل است.

به همین دلیل مصرف بادمجان برای ورزشکاران که نیاز زیادی به پروتئین دارند توصیه می شود.

خواص بادمجان برای معده

بادمجان مقوی معده است.

بهترین طریقه پخت بادمجان آب پز کردن و یا پختن در فر است زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معده های ضعیف مناسب نیست

بادمجان، مانند بسیاری از سبزیجات دیگر، مقدار مناسبی فیبر غذایی دارد که یک عنصر ضروری در هر برنامه‌ی غذایی متعادلی است.

فیبر برای سلامت دستگاه گوارش و همچنین برای حرکات منظم روده ضروری است.

فیبر حرکات روده را افزایش می‌دهد تا مواد زائد راحت‌تر از طریق دستگاه گوارش عبور کنند، و در عین حال که حرکت لوله‌ی گوارش را تحریک می‌کند، انقباض عضلات شل مواد غذایی را از طریق بدن عبور می‌دهند.

در نهایت، فیبر، ترشح شیره‌ی معده را که سبب تسهیل شدن جذب مواد مغذی و پردازش مواد غذایی می‌شود، ‌تحریک می‌کند.

خواص بادمجان برای قناری

در مورد خواص بادمجان برای قناری چیزی دیده نمی شود ولی می توانیم به مواد مغذای برای پرنده اشاره کنیم.

کاهو تامین کننده کلسیم و آهن و اشتها آور و ضد یبوست می باشد.

برگ کاهو طبیعتی سرد دارد و مصرف آن در دوران پرریزی بسیار مفید می باشد.

برای هر قناری ۲ تا ۳ سانتی کافی می باشد

اسفناج یکی از بهترین سبزیجات برای پرنده زینتی شماست.

اسفناج با داشتن انواع ویتامین ها از جمله ویتامین ب ، ریبوفلاوین ، نیاسین ، ویتامین K ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و کربوهیدارتها نقش بسیار مهمی در سلامتی و بهبود رنگ پرهای پرنده زینتی دارد.

استفاده از این سبزی در فصل مربوط به آن در جیره غذایی پرنده بسیار مفید میباشد.

گشنیز طبیعتی سرد داشته و حاوی ویتامین های C و A و املاح معدنی می باشد برای هر قناری یک تا دو ساقه متوسط کافی می باشد.

شاهی طبیعتی گرم دارد و حاوی ویتامین C، کلسیم و ید بوده و ضد آسم می باشد.

خواص بادمجان در بارداری

بادمجان می‌تواند سلامت مادر و جنینش را تضمین کند و رادیکال‌های آزاد موجود در بدن مادر را کنترل کند. این به دلیل وجود آنتی اکسیدان بالا در بادمجان است.

بادمجان دارای ویتامین c فراوانی است. وجود ویتامین C باعث می‌شود که سیستم ایمنی مادر باردار تقویت شود و در برابر بیماری‌ها واکسینه شود.

زنان باردار با خوردن بادمجان می‌توانند فشار خون بالای خود را پایین بیاورند. این خواص بادمجان به خصوص برای مادرانی که دارای فشار خون بالا و خطرناک هستند بسیار موثر است.

بادمجان با دارا بودن منیزیوم و فسر به رشد استخوان‌های جنین بسیار کمک می‌کند و باعث می‌شود که جنین استخوان‌های محکمی داشته باشد.

یکی از ویژگی‌های دوران بارداری وجود درد در بخش پشت خانم‌های باردار است که زنان آن را در اواخر بارداری تجربه می‌کنند.

مطالعات نشان می‌دهد که این درد هم احتمالا به خاطر استخوان‌های سست در زنان باردار است که راه حل آن همان نکته بالایی است یعنی خوردن بادمجان.

بادمجان دارای ماده‌ای به نام فولات است که باعث می‌شود سلول مغز برای جنین مادران باردار شکل بگیرد. پس مادران باردار برای شکل گرفتن بدون مشکل مغز جنین‌شان باید بادمجان بخورند.

یکی از مشکلات مادران فعلی کم بودن وزن نوزادشان بعد از تولد است. مادران باردار با خوردن بادمجان و رساندن ماده فولات به نوزاد می‌توانند به رشد درست و به اندازه جنین کمک کنند.

مادران باردار در زمان بارداری باید حتما مواد مغذی زیادی بخورند، نکته‌ای که نیاز به هضم شدن درست غذا را بسیار نشان می‌دهد. بادمجان چون فیبر زیادی دارد می‌تواند به تقویت سیستم گوارش مادران کمک شایانی کند.

یکی از مشکلات شایع مادران در هنگام بارداری ابتدا به یبوست است. بادمجان کمک می‌کند که یبوست دوران بارداری برطرف بشود و عمل دفع به سادگی انجام شود.

بادمجان به علت داشتن ویتامین E فراوانی که دارد به جوانی و شادابی پوست کمک زیادی می‌کند. به همین دلیل خوردن بادمجان می‌تواند کمک کند که ترک‌های روی پوست شکم محو شود.

زنان باردار سعی کنند از مصرف بادمجان در اوایل بارداری اجتناب کنند، چرا که به دلیل هورمون‌های خاص بادمجان می‌تواند باعث سقط جنین آنان شود. توصیه شده که زنان در اواخر بارداری بادمجان بخورند.

خواص بادمجان در روایات

إمام رضا علیه السلام به یکی از پیشکاران خود می فرمایند: بادمجان زیاد تهیه کنید، چرا که در هنگام سرما، گرم و در هنگام گرما، سرد است، در همه اوقات، معتدل و در هر حال، خوب است.

و همچنین در حدیثی دیگر می فرمایند:

در هنگام خرما چینی ، فراوان بادمجان بخورید؛ چرا که شفای هر درد است ، بر روشنی چهره می افزاید، رگ ها را نرم می کند و نیروی جنسی را افزون می سازد.

بادمجان به هر مزاجی سازگار است و معده را تقویت می کند. امام صادق “ع” فرمود: بادمجان بخورید، زیرا این گیاه بدون اینکه به کیسه صفراء زیانی برساند زهره را مفید خواهد بود. و برای سایر درد ها درمان است بدون اینکه موجب دردی بشود.

پیامبر اکرم صل الله و علیه و آله می فرماید:

«بادمجان بخورید. این درختی است که من در بهشت دیده ام و برای وحدانیت خداوند و پیامبری من ولایت حضرت امیر شهادت داده است. کسی که بادمجان بخورد و فکر کند که برایش ضرر دارد، ضرر خواهد داشت و کسی که فکر کند که این درمان است، برایش درمان خواهد بود».

ابن بسطام، صاحب کتاب «طب الائمه» به روایت از امام صادق علیه السلام می فرماید:

«بادمجان بخورید، زیرا درمان هر دردی است».

خواص بادمجان در در دوران شیردهی

بادمجان در برخی افراد ممکن است ایجاد حساسیت کند.

بادمجان خام قابلیت حساسیت زایی بیشتری نسبت به بادمجان پخته شده دارد.

اگر علایم حساسیت به بادمجان مثل سوزش گلو و خارش ندارید در حد معمول می توانید از غذاهای حاوی بادمجان در شیردهی استفاده کنید؛

البته بهتر است تا شش ماهگی نوزاد، در مصرف بادمجان کمی احتیاط کنید و کمتر مصرف نمایید زیرا بادمجان نفاخ نیز هست و ممکن است در شیرخوار ایجاد دل درد کند.

بخاطر وجود موادحساسیت زا مصرف این سبزی در کودکان زیر یک سال کاملا ممنوع است و زنان باردار و شیرده باید بادمجان را با مواظبت و مراقبت مصرف کنند.

خواص بادمجان و کدو

کدو سرشار از «لوتئین» و «زآگزانتین» است.

این دو ماده جزو کاروتنوئیدهای اصلی موجود در عدسی و منطقه‌ی ماکولای چشم هستند.

محققان پژوهشی را به مدت ده سال روی بیش از ۳۵۰۰۰ زن انجام دادند.

نتایج به دست آمده نشان می‌دهد خانم‌هایی که از طریق مواد غذایی میزان زیادی از این دو رنگدانه‌ی ضروری (لوتئین و زآگزانتین) را دریافت می‌کنند یعنی ۶۷۱۶ گرم در روز، در مقایسه با زن‌هایی که سهم‌شان از این دو رنگدانه کمتر از ۱۱۷۷ در روز است به میزان ۱۸ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری آب مروارید قرار می‌گیرند.

باید بدانید که یک عدد کدوی متوسط حاوی ۴۱۶۵ گرم از این دو رنگدانه‌ی مفید است.

پس اگر به سلامت چشم‌هایتان می‌اندیشید از هر فرصتی برای مصرف کدو استفاده کنید.

بادمجان را با پوست بپزید تا از یک آنتی اکسیدان بسیار قوی به نام «ناسونین» بهره‌مند شوید.

محققان روی رشد سلول‌های سرطانی حیوانات آزمایشگاهی و همچنین انسان مطالعاتی انجام دادند و متوجه شدند آنتی اکسیدان ناسونین اجازه نمی‌دهد رگ‌های خونی جدیدی تشکیل شود و تومورهای خوش‌خیم را به تومورهای بدخیم تبدیل کند.

یک عدد کدوی متوسط حاوی ۳۳ درصد نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین B6 می‌باشد.

این ویتامین به ساخت و تولید هموگلوبین کمک می‌کند. هموگلوبین‌ها پروتئین‌هایی هستند که به رساندن اکسیژن موجود در گلبول‌های قرمز خون به بافت‌های بدن شرکت دارند.

کمبود ویتامین B6 می‌تواند باعث بروز کم خونی شود.

از آنجایی که این ویتامین محلول در آب است و میزان اضافی آن از طریق ادرار دفع می‌شود لازم است که به طور منظم به فکر جذب آن باشید. کدو یکی از گزینه های خوب برای تأمین این ویتامین بدن است.

خواص بادمجان و گوجه

بادمجان و گوجه فرنگی یکی از بهترین روش های طبیعی برای درمان منافذ باز پوست صورت می باشد.

بادمجان و گوجه فرنگی حاوی مقادیر بالای ویتامین C است که به پاکسازی پوست صورت کمک می کند و باعث روشن تر و درخشان تر شدن رنگ پوست می شود.

بادمجان و گوجه فرنگی و آب گوجه فرنگی به دلیل مقادیر بالای ویتامین C باعث افزایش تولید کلاژن در پوست می شوند و به کاهش چین و چروک پوست و جوان سازی پوست صورت کمک می کنند.

همچنین استفاده از ماسک گوجه فرنگی برای دور چشم به کاهش چین و چروک دور چشم کمک می کند.

با توجه به مطالعات مختلف، گوجه فرنگی و بادمجان حاوی آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است که به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل کرده و پوست را در برابر اشعه های UV محافظت می کند.

بادمجان و گوجه فرنگی حاوی مقادیر بالای آب بوده و به عنوان یک آبرسان و مرطوب کننده پوست صورت عمل می کند.

استفاده از بادمجان و گوجه فرنگی و آب گوجه فرنگی در قسمت هایی از بدن که دچار آفتاب سوختگی می شود به درمان آفتاب سوختگی و سوزش پوست کمک می کند.

بادمجان برای سگ

مطالعات نشان می دهد که گوجه فرنگی، بادمجان، تخم مرغ و انواع ادویه ها می تواند برای حیوان حساسیت زا باشد.

بادمجان برای سرماخوردگی

طبق تحقیقات انجام شده، تخم بادمجان برای درمان سرماخوردگی و زکام مفید است.

اما به دلیل موادی که در میان دانه‌ها یا تخم آن وجود دارد در مبتلایان به بیماری‌های کبدی یا یرقان می‌تواند ایجاد ناراحتی کند.

بادمجان در آب نمک

استفاده از محلول آب نمک قبل از سرخ کردن بادمجان و کدو از جذب زیاد روغن توسط غذا جلوگیری می کند.

مصرف بالای روغن باعث بیماری های قلبی عروقی و چاقی می گردد.

همیشه برای اینکه هم طعم بادمجان خوشمزه تر بشه و تلخی آن گرفته بشه و همچنین موقع سرخ کردن روغن کم بکشه بادمجان را بعد از پوست کندن و بریدن حداقل ۳۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید.

حتی می تونید از شب قبل بادمجونا رو در آب نمک بخوابونید.

بادمجان در رژیم کتوژنیک

سبزیجات مختلف مثل کلم بروکلی، لوبیا سبز و بادمجان قسمتی از رژیم کتوژنیک محسوب می‌شود.

سبزیجات پیشنهادی در رژیم کتوژنیک انواع سبزیجات بدون نشاسته می‌باشند. سبزیجات نشاسته‌دار حاوی کربوهیدرات بوده و از سبزیجات رژیم کتوژنیک محسوب نمی‌شوند. مثال‌های برای سبزیجات بدون نشاسته:

کنگر فرنگی (۱۰.۵۱ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

مارچوبه (۳.۸۸ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

ذرت کوچک (۱۸.۷ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

کلم بروکلی (۶.۶۴ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

کلم بروکسل (۸.۹۵ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

بادمجان (۵.۸۸ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

لوبیا سبز (۶.۹۷ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

بامیه (۷.۴۵ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

پیاز (۹.۳۴ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

سبزیجات سالاد مثل رامایین، اسفناج، قارچ و کاسنی

کدو (۱۱.۶۹ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

گوجه فرنگی (۳.۸۹ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

شلغم (۳.۳۹ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

شاه بلوط آبی (۶.۳۴ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم)

بادمجان و زخم معده

متخصصان طب سنتی می گویند که خوردن غذاهایی مثل بادمجان که در تصور مردم بسیار شایع است ممکن است منجر به افزایش معده درد شود اما در وخیم شدن زخم معده تاثیری ندارد.

خواص دانه بادمجان

در مورد فواید دانه بادمجان مطلب علمی وجود ندارد جز اینکه دانه بادمجان ایجاد یبوست می کند.

آیا بادمجان نفخ آور است

زنان شیرده بهتر است تا شش ماهگی نوزاد، در مصرف بادمجان کمی احتیاط کنید و کمتر مصرف نمایید زیرا بادمجان نفاخ هم هست و امکان دارد در شیرخوار ایجاد دل درد کند.

با توجه به مطلب بالا می توانیم نتیجه بگیریم که بادمجان باعث نفخ می شود.

آیا بادمجان سفید تراریخته است

بادمجان سفید یکی از گونه های بادمجان است و تراریخته نیست.

خواص بادمجان کبابی با ماست

طبیعت ماست سرد است و طبیعت بادمجان گرم.

ترکیب این دو ماده می تواند طبع سرد و گرم هر یک را خنثی کند و این ترکیب را به ترکیبی شگفت انگیز برای سلامتی تبدیل کند.

همچنین بادمجان به تنهایی جز گیاهان خوراکی با خواص بسیار بالا به حساب می آید.

از جمله خواص بادمجان می توان به تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان، کاهش علائم کم خونی، افزایش عملکرد شناختی، بهبود سلامت قلب و عروق، محافظت از دستگاه گوارش، یاری به کاهش وزن، کنترل دیابت، کاهش استرس، محافظت از نوزادان در برابر نقص های مادرزادی و حتی جلوگیری از سرطان اشاره نمود.

همچنین بادمجان منبعی غنی از فسفر، انواع ویتامین های آ و ب، کلسیم، پتاسیم، آهن و فیبر است.

ویتامین های بادمجان

یک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده ۳۵ ‫‏کالری‬، ۰ گرم چربی، ۸ گرم کربوهیدرات، ۲.۵ گرم فیبر و ۰.۸۳ گرم پروتئین دارد.

ویتامین های موجود در بادمجان شامل پتاسیم، آهن، فولات، ویتامین K و ویتامین C است.

مضرات بادمجان

بادمجان دارای مقادیر زیادی از اگزالات می باشد که برای افراد دارای مشکلات کلیوی مضر است و باعث ایجاد سنگ کلیه می شود.

بادمجان با همه خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده اشخاصی که بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد زیرا بیماری آنها را تشدید می کند .

اینگونه اشخاص اگر می خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرا با گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند .

مصرف بادمجان را به افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می‌برند، توصیه نمی‌کنیم.

همچنین به علت دارا بودن ماده‌ای سمی به نام سولانین برای افرادی که حساسیت دارند، مناسب نیست، این افراد به خصوص به نمونه‌های تخم دار بادمجان حساسیت داشته و بلافاصله بعد از خوردن آن، دچار چشم درد شده یا پوست بدن شان خارش پیدا می‌کند و در مواردی مبتلا به کهیر می‌شوند.

بادمجان با چند عامل خطر در ارتباط است. مصرف بیش از حد بادمجان ممکن است منجر به عوارض جانبی مانند آلرژی ، مسمومیت با سلانین و سنگ کلیه اگزالات شود.

بادمجان ها متعلق به خانواده سبزیجات تیره هستند که با واکنش های آلرژیک همراه هستند.

در موارد بسیار نادر ، ممکن است در بعضی از افراد به دلیل وجود پروتئین خاص انتقال چربی ، واکنشهای آلرژیک ایجاد کند.

علائم این بیماری شامل مشکل در تنفس ، تورم و کهیر است.

در موارد نادر ، بادمجان نیز ممکن است باعث آنافیلاکسی شود (یک وضعیت حساس).

اگر هرگونه واکنش آلرژیک را تجربه کردید ، خوردن بادمجان را قطع کنید و با پزشک مشورت کنید.

طبع بادمجان گرم و خشک است و به همین دلیل مصرف زیاد و خارج از عرف آن می تواند برای کبد شما خطرناک باشد.

بهتر است افرادی که سطح آهن کم دارند از بادمجان خودداری کنند.

بادمجان کم کالری است. اما بادمجان سرخ شده می تواند حاوی روغن بیشتری باشد و ممکن است سالم نباشد و برای بیماران قلبی عروقی ضرر داشته باشد.

می توانید هنگام سرخ کردن بادمجان ، با دستمال کاغذی ، روغن آن را بگیرید تا از عوارض جذب روغن زیاد بادمجان در امان بمانید.

بادمجان سرشار از چندین ماده مغذی ضروری است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

آنها ممکن است به ارتقاء سلامت قلب ، کنترل سطح قند خون ، کاهش خطر سرطان و کاهش وزن کمک کنند.

یک عدد بادمجان حاوی حدوداً ۱۱ میلی گرم سولانین است، ماده‌ای شبه قلیایی که در مقادیر زیاد می‌تواند سمی باشد.

گرچه برای اینکه این ماده به حد کشنده‌ای برسد، باید بادمجان زیادی را به صورت خام بخورید، اما خوردن بادمجان خام کماکان می‌تواند باعث حالت تهوع، استفراغ و اسهال شود.

زنان باردار سعی کنند از مصرف بادمجان در اوایل بارداری اجتناب کنند، چرا که به دلیل هورمون‌های خاص بادمجان می‌تواند باعث سقط جنین آنان شود. توصیه شده که زنان در اواخر بارداری بادمجان بخورند.

یکی از عوارض و مضرات کشک بادمجان سفت کردن روده است.

همچنین مضرات کشک بادمجان زیاد حساسیت پوستی است . کشک زیاد PH خون را پائین آورده و تاثیر منفی می گذارد.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.