خواص پای مرغ دکتر خیر اندیش برای پوست صورت و مو و لاغری و غضروف و دیسک کمر

خواص پای مرغ دکتر خیر اندیش برای پوست صورت و مو و لاغری و غضروف و دیسک کمر

خواص پای مرغ

خواص پای مرغ ؛ دکتر خیر اندیش برای پوست صورت و مو و لاغری و غضروف و دیسک کمر

خواص پای مرغ ؛ دکتر خیر اندیش برای پوست صورت و مو و لاغری و غضروف و دیسک کمر همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص تخم مرغ ؛ فواید زرده تخمه مرغ برای پوست و مضرات زرده تخمه مرغ آب پز

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با خواص پای مرغ

پای مرغ (به انگلیسی: chicken feet) بخشی از مرغ است که همیشه دور ریخته می‌شود و حتی برخی از مردم، آن را چندش‌آور می‌دانند. اما پای مرغ برای عده‌ای دیگر بسیار خوش‌مزه و یکی از خوراکی‌های عالی روی سفره غذای‌‌شان است.

پای مرغ از مواد غذایی محسوب می شود که در کشور ما از طرفداران زیادی برخوردار نیست ، زیرا خیلی افراد نمی دانند پای مرغ چه خاصیت هایی دارد. جالب است بدانید بیشترین مصرف کننده پای مرغ کشورهایی مثل هند و چین هستند.

بافت نرم و طعم منحصربه‌فرد پای مرغ در کنار مواد غذایی دیگر یا جداگانه پختن آن با روش‌های مختلف می‌تواند علاقه بسیاری را به خود جلب کند. این روزها بیشتر مردم آسیا، اروپا، آفریقا و آمریکای لاتین پای مرغ می‌خورند.

می‌توانیم بگوییم که چون کلسترول پای مرغ درحد مطلوب است و ازنظر ترکیبات چربی درحد بالایی قرار ندارد، دو دسته از افراد جامعه، یعنی بچه‌های درحال رشد و افرادی که از سلامت جسمانی کامل برخوردارند، می‌توانند پنجه مرغ مصرف کنند.

خواص پای مرغ در طب سنتی

پای مرغ از نظر طب سنتی طبع سرد دارد . هر ۱۰۰ گرم پای مرغ ۲۱۵ کالری دارد، چربی ها و کلسترول بیشترین سهم کالری آن را تشکیل می دهند و به طور متوسط هر یک پای مرغ در حدود ۳۰ گرم وزن و ۷۳ کالری دارد که ۴۵ کالری آن شامل چربی است. ۶۳ درصد کالری موجود در پای مرغ از چربی و ۳۷ درصد باقیمانده از پروتئین است، قسمت زیادی از این پروتئین ها به کلاژن که بافت پیوندی است، اختصاص دارد.میزان چربی و کلسترول پای مرغ بسیار بالا است ، توصیه می‌شود هنگام مصرف، آن را با آب لیموترش و یا آب غوره مصرف کنند.

مقدار ویتامین‌ها در هر ۱۰۰ گرم پای مرغ آب‌پز کولاین: ۱۳,۳ میلی‌گرم؛ نیاسین: ۰,۴ میلی‌گرم (۲ درصد مصرف روزانه)؛ ریبوفلاوین: ۰,۲ میلی‌گرم (۱۲ درصد مصرف روزانه)؛ تیامین: ۰,۰۶ میلی‌گرم (۴ درصد مصرف روزانه)؛ ویتامین آ: ۰,۱۱ میلی‌گرم (۲ درصد مصرف روزانه)؛ ویتامین ب۱۲: ۰,۴۷ میکروگرم (۸ درصد مصرف روزانه)؛ ویتامین ب۶: ۰,۰۱۰ میلی‌گرم (۰ درصد مصرف روزانه)؛ ویتامین سی: ۰؛ ویتامین دی: ۰؛ ویتامین ای: ۰,۲۷ میلی‌گرم (۱ درصد مصرف روزانه)؛ ویتامین کا: ۰,۲ میلی‌گرم (۰ درصد مصرف روزانه).

از دیدگاه طب ایرانی، پنجه مرغ زودهضم است و فضولات کمی از آن تولید می شود، به همین دلایل، سوپ جو و پای مرغ، غذای مناسبی برای دوره نقاهت و همچنین مبتلایان به تب و سرفه‌های گرم و زخم‌های گوارشی است همچنین عصاره پنجه مرغ به ترمیم زودتر شکستگی استخوان‌ها کمک می‌کند، البته باید توجه داشت که پنجه مرغ، تنها می‌تواند بخش کوچکی از کلسیم، آهن مورد نیاز بدن را تأمین کند.

تمام مواد مغذی مانند پروتئین، کلاژن، کندرویتین و گلوکزامین برای سلامت دستگاه گوارش عالی هستند. لثه‌ها از مهم‌ترین بخش‌های بدن انسان هستند، زیرا تمام غذایی که وارد بدن می‌شود ابتدا با دندان‌ها، لثه و زبان پردازش می‌شود. بنابراین، برای حفظ لثه‌ها به مواد مغذی مفیدی نیاز داریم. مصرف پای مرغ به‌دلیل دارابودن مقدار زیادی کلاژن، اسیدهای آمینه و دیگر مواد ژلاتینی در سالم و قوی نگه‌داشتن لثه‌ها مفید است.

پای مرغ بسیار مغذی است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. درواقع، مواد معدنی موجود در آن برای سلامت بدن بسیار مفید است. پای مرغ همچنین حاوی مواد معدنی مس، منیزیم، فسفر، روی و کلسیم است. برخی از این مواد معدنی برای غلبه بر بیماری ها مفید هستند. بنابراین، با مصرف منظم پای مرغ می‌توانید سیستم ایمنی بدن‌تان را در وضعیتی بسیار مطلوب نگه دارید.

پای مرغ را می‌توان به‌شکل سوپ یا آبگوشت درست کرد و از طعم آن لذت برد. تمام مواد مغذی پای مرغ، مانند پروتئین، کلاژن، کندروایتین و گلوکزآمین، درون سوپ حل می‌شوند و می‌توانند دستگاه گوارش را در وضعیتی مطلوب نگه‌ دارند. درواقع، این مواد مغذی، با حفظ سلامت روده ها، مجرای گوارشی‌تان را بهبود می‌بخشند و به رفع مشکلات گوارشی می‌انجامند.

پای مرغ حاوی کلاژن، مقدار بسیار زیادی پروتئین و همچنین نوعی پروتئین به نام آلبومین است؛ درنتیجه، می‌تواند بهبود زخم را سرعت بخشد و با صدمات سلولی مقابله کند. علاوه‌برآن، پای مرغ می‌تواند فرایند جایگزینی سلول‌های صدمه‌دیده را افزایش دهد.

بنابراین، مصرف این ماده خوراکی توانایی بدن در مقابله با عفونت‌ها را بالا می‌برد. درضمن، به‌دلیل اینکه پای مرغ می‌تواند در درمان صدمات سلولی ناشی از عفونت مؤثر باشد، بدن به‌طورکلی در مبارزه با عفونت‌های باکتریاییِ احتمالی قدرتمندتر می‌شود.

مقدار مواد معدنی در هر ۱۰۰ گرم پای مرغ آب‌‌پز کلسیم: ۸۸ میلی‌گرم (۹ درصد مصرف روزانه)؛ مس: ۰,۱۰۲ میلی‌گرم (۵ درصد مصرف روزانه)؛ آهن: ۰,۹۱ میلی‌گرم (۵ درصد مصرف روزانه)؛ منیزیم: ۵ میلی‌گرم (۱ درصد مصرف روزانه)؛ فسفر: ۸۳ میلی‌گرم (۸ درصد مصرف روزانه)؛ پتاسیم: ۳۱ میلی‌گرم (۱ درصد مصرف روزانه)؛ سلنیوم: ۳,۶ میلی‌گرم (۵ درصد مصرف روزانه)؛ سدیم: ۶۷ میلی‌گرم (۵ درصد مصرف روزانه)؛ روی: ۰,۶۹ میلی‌گرم (۵ درصد مصرف روزانه).

پای مرغ انواع متفاوتی از اسیدهای آمینه تولید می‌کند که برای بدن مفید هستند. یک نوع از این اسیدهای آمینه که در پنجه پای مرغ قرار دارد، آرژینین است. آرژینین برای سلامت بدن مفید است و موجب ترشح هورمون‌هایی می‌شود که استرس را از بین می‌برند.

خواص پای مرغ برای بسیاری از شما پوشیده نیست که از جمله معروف ترین آنها بهترین درمان برای پوکی استخوان بخاطر سرشار بودن از کلسیم و همچنین جوان سازی پوست میباشد، میدانید که برای داشتن پوستی صاف و سالم باید بدن شما از لحاظ موادی همچون کلسیم و پروتئین باید غنی باشد تا قابلیت انعطاف بیشتری داشته باشد و در نتیجه با گذر زمان و افزایش سن پیری به سراغ پوست شما نیاید.

پای مرغ از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D و A است. پیشگیری و درمان مشکلات استخوانی، رفع افسردگی و حفظ سلامت ناخنها و پوست از خواص پای مرغ است. پای مرغ، ماده غذایی پرخاصیت و مفیدی است که در ایران متاسفانه چندان مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

این ماده غذایی سرشار از کلسیم، ویتامین «د» و سایر املاح و ویتامین های مفید بوده و از خواص و فواید درمانی بیشماری برخوردار است. تحقیقات پژوهشگران نشان داده، سوپ پای مرغ برای کودک حاوی بسیاری از پروتئینها، ویتامینها و مواد معدنی حیاتی مورد نیاز است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست.

خواص پای مرغ برای غضروف

مصرف این ماده غذایی برای کسانی که از نرمی غضروف رنج می‌برند بسیار مناسب خواهد بود، زیرا سولفات کندرویتین موجود در پای مرغ یک غضروف ساز طبیعی است که می‌توان از آن در کنار دیگر دارو‌ها استفاده کرد.جالب است بدانید پای مرغ، بهترین جایگزین برای افرادی است که از قرص های غضروف ساز خارجی استفاده می کنند

خواص پای مرغ برای نوزاد و کودکان

علاوه بر دادن گوشت مرغ به نوزاد، با کمال تعجب، پای مرغ، در صورتی که پوست، استخوان آن برداشته شود، بهترین غذایی است که کودکان زیر دوسال می توانند به عنوان غذای کمکی نوش جان کنند. شکل پای مرغ به گونه ای است که کودک می تواند به راحتی آن را به دست بگیرد و فقط با مکیدن گوشت مقدار زیادی مواد مغذی نصیبش شود. برای دادن پای مرغ به نوزاد شش ماهه آن را حسابی شسته، بجوشانید، آب آن را از صافی رد کرده و در سوپ یا کته نوزاد بریزید. بهتر است از پای مرغ ارگانیک استفاده کنید .

پای مرغ بهترین کمکی برای رشد کودک و نوجوان است . یکی از مواد غذایی مقوی برای کودکان سوپ می باشد که بهترین دارو برای درمان سرماخوردگی است. کودکان با مصرف سوپ مرغ کلسیم و ویتامین دی زیادی دریافت می کنند. پای مرغ سرشار از موادی است که باعث غضروف سازی می شود. سولفات کندروئتین موجود در پای مرغ برای جلوگیری از پوسیدگی مفاصل موثر است.

پوست پنجه مرغ ممکن است حاوی ترکیبات آلوده باشد یا احتمال دارد صاحب مرغداری برای پیشگیری از بروز انواع بیماری‌ها در مرغ‌ها به آنها آنتی‌بیوتیک تزریق کرده باشد یا به آنها هورمونی داده باشد که همه اینها وارد پوست و تمام امعا و احشای مرغ می‌شود.پس بهتر است خانم های باردار و کودکان و افراد بیمار در مصرف این ماده غذایی احتیاط کنند.

خواص پای مرغ برای بدنسازی

پای مرغ بیش‌تر از بافت همبند، پوست، غضروف، تاندون‌ها و استخوان‌ها تشکیل شده است. عصاره پای مرغ مملو از ویتامین D، ویتامین A، ویتامین B۹، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم و اسید‌های چرب همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز ازجمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و ساییدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند. حدود ۷۰ درصد از کل محتوای پروتئین پای مرغ از کلاژن است.

کلاژن پای مرغ یک پروتئین ساختاری است که سلامت، قدرت و استحکام پوست، ماهیچه‌ها و استخوان‌های شما را فراهم می‌کند. به همین خاطر پای مرغ برای بدنسازی هم مفید است .

خواص پای مرغ برای دیسک کمر

پای مرغ ، بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر است .طبق تحقیقات انجام شده”پای مرغ” حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست. از همین جهت به افرادی که دچار مشکلاتی مانند :خمیدگی که ناشی از کمبود کلسیم است، پوکی استخوان، آرتروز،نرمی استخوان(راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان، روماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D را می توان با ااستفاده از این ماده غذایی درمان کرد

خواص پای مرغ برای پوست صورت

کلاژن موجود در پای مرغ برای سلامت پوست مفید است و سلول‌های پوستی را بازسازی می‌کند و جلوی صدمات سلول‌های پوستی را می‌گیرد. پای مرغ همچنین انعطاف‌پذیری پوست را افزایش می‌دهد و از پیری زودرس آن، که با چروک پوست نمایان می‌شود، پیشگیری می‌کند. به همین دلیل برخی از پزشکان، برای زیبایی پوست، مصرف پای مرغ را توصیه می‌‌کنند.

کلاژن یک ماده ای می باشد که برای جوانی پوست موثر است. اگر می خواهید پوست زیبایی داشته باشید که چین و چروک آن کم باشد بهتر است از مواد کلاژن ساز مصرف کنید. پای مرغ به دلیل خواصی که دارد باعث افزایش کلاژن پوست شده و خشکی پوست را برطرف می کند. همچنین کلاژن باعث می وشد تا آکنه از بین رفته و عفونت های پوست دفع شود.

خواص پای مرغ برای لاغری

پای مرغ به دلیل چربی و کلسترول بالا در مجموع به عنوان یک غذای سالم و مناسب توصیه نمی شود، مصرف مقدار کمی از این ماده غذایی در بعضی مواقع مانعی ندارد اما استفاده از پای مرغ برای افرادی که در معرض چربی های خون قرار دارند یا دارای سابقه خانوادگی این بیماری هستند، به هیچ عنوان توصیه نمی شود.دلیل اصلی انتخاب مرغ در رژیم غذایی سالم چربی بسیار پایین آن هست. پس خوردن مرغ کمک می کند خیلی سالم وزن کم کنید.

خواص پای مرغ برای مو

خواص پای مرغ برای مو بسیار زیاد است و بسیاری از پزشکان پوست و مو به بیماران طاس توصیه می کنند از پای مرغ برای موهایشان استفاده کنند تحقیقات پژوهشگران نشان داده، پای مرغ حاوی بسیاری از پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز برای مو است که بدن انسان قادر به تولید آنها نمی‌باشد. خواص پای مرغ برای مو بر همگان آشکار شده است.

خواص پای مرغ در بارداری و شیردهی

یکی دیگر از مواد معدنی موجود در پای مرغ، کلسیم است. این ماده معدنی در دوران بارداری بسیار ضروری است، زیرا جنین برای تامین نیاز‌های رشد خود به کلسیم نیاز دارد و اگر این نیاز از طریق غذای که مادر مصرف می‌کند، تامین نشود، جنین کلسیم مورد نیاز خود را از استخوان‌های مادر می‌گیرد و در درازمدت مادر دچار پوکی استخوان می‌شود. به همین دلیل، مصرف پای مرغ تاثیر زیادی در کاهش ابتلا به پوکی استخوان در دوران بارداری دارد. باید توجه داشت که حتی بعد از تولد کودک یا پایان دوره شیردهی نیز مادر به کلسیم نیاز دارد. بدن انسان به مواد معدنی نیازمند است تا به پوکی استخوان مبتلا نشود.

پوست پنجه مرغ ممکن است حاوی ترکیبات آلوده باشد یا احتمال دارد صاحب مرغداری برای پیشگیری از بروز انواع بیماری‌ها در مرغ‌ها به آنها آنتی‌بیوتیک تزریق کرده باشد یا به آنها هورمونی داده باشد که همه اینها وارد پوست و تمام امعا و احشای مرغ می‌شود.پس بهتر است خانم های باردار و کودکان و افراد بیمار در مصرف این ماده غذایی احتیاط کنند.

خواص پای مرغ و قلم گاو

قلم گاو و آب قلم از فواید و خواص بی‌نظیری برخوردار هستند. پروتئین اصلی در عصاره قلم، ژلاتین است که مکمل های ژلاتین سبب بهبود درد و سفتی مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز می‌شود. متخصصان تغذیه انگلیس بر این باورند که عصاره قلم گاو، گوسفند و مرغ مملو از آمینواسید، کلسیم و کلاژن است که برای سلامتی بدن، کاهش درد مفاصل، جوان‌سازی پوست، ناخن و مو بسیار موثر است.

پای مرغ حاوی مقدار زیادی کلاژن، اسید آمینه و دیگر مواد ژلاتین ساز که اعصاب لثه ها را تقویت می کنند.مواد مغذی پای مرغ، ازجمله کلسیم، پروتئین، غضروف و کلاژن، می‌توانند مفاصل بدن را قوی و از شکنندگی استخوانی در کهن‌سالی پیشگیری کنند.

پای مرغ باعث چاقی میشود ؟

میزان چربی و کلسترول پای مرغ بسیار بالا است . یکی از غذاهایی که بسیاری از افراد برای لاغر شدن می خورند، گوشت مرغ است. باید بدانید مصرف مرغ به مقدار زیاد می تواند سبب اضافه وزن شود. مرغی که به طور عمقی و زیاد سرخ شده باشد و روی آن مواد مختلفی ریخته شده باشد، به عنوان مثال مرغ شکم پر یا مرغ همراه با سس های مختلف، قطعاً باعث چاقی می شود اما مصرف قسمت هایی از مرغ بدون استخوان و پوست و به صورت آب پز اضافه وزن نمی آورند.

پای مرغ برای سگ

یکی از جنبه‌های مهم مراقبت سگ که معمولا ازش غافل می‌‌شیم توجه به سلامت و بهداشت دندونای سگه. برای اینکه سگ دچار مشکلات پریودنتال و جرم دندانی نشه لازمه از تولگی به مسواک زدن عادتش بدین و هر روز یا حداقل هفته ای چند بار با مسواک و خمیردندان مخصوص سگ براش مسواک بزنید. متاسفانه مشکلات پریودنتال اگه درمان نشن می‌تونن منجر به مشکلات و بیماری های قلبی، کبد و کلیه بشه.

علاوه بر مسواک، بعضی مواد غذایی هم هستن که می‌تونن به تمیزی و سلامت دندونای سگ کمک کنن و پای مرغ یکی از اوناست. جویدن بافت غضروفی پای مرغ میتونه به تمیز شدن دندون‌ها کمک کنه. بخاطر تکان دادن آرواره ها و حالت جویدن، تحریک بزاق انجام میشه و برای تنظیم PH محیط دهان مناسبه. این کار سلامت دندون‌ها رو بهبود می‌بخشه و باعث می‌شه جرم دندونای سگ تا حد زیادی تمیز بشه و به سلامت عمومی دهان و دندان سگ کمک کنه.

پای مرغ گوشت زیادی نداره و بیشتر از پوست، غضروف، تاندون و استخوان تشکیل شده و راستش ارزش تغذیه‌ای بالایی نداره و اصلا نمی‌تونه جای غذای اصلی رو بگیره. از طرفی میزان چربی بالایی داره و می‌تونه باعث چاقی و اضافه وزن سگ بشه.

پای مرغ برای زانو درد

یکی از مهم ترین دلایل درد های زانو، وارد شدن فشار زیاد روی مفاصل زانو است. به گفته محققین بسیاری از بیماری های درد زانو به دلیل ضربه هایی است که به زانو وارد شده اند و در نتیجه موجب التهاب و در نتیجه ورم زانو شده اند. کلاژن یکی از اجزای مهم بافتی است که موجب استحکام و قوام بافت‌های مختلف بدن به خصوص استخوان ها و غضروف ها می شود. بنابراین با مصرف پای مرغ میتوان کلاژن بدن را تامین کرد و مانع بروز بیماری‌هایی مانند زانودرد و ورم زانو شد.

پای مرغ برای چاقی صورت

درباره مصرف پای مرغ برای چاقی صورت اطلاعات زیادی در دسترس نیست . پای مرغ بیشتر برای تقویت استخوان ها و درمان کمر درد و زانو درد استفاده می شود.

پای مرغ برای گربه

بهترین غذاها برای یک گربه را می‌توان جگر، گوشت، پای مرغ و مرغ برشمرد. جگر به دلیل داشتن آهن و بخش زیادی از ویتامین‌های مورد نیاز گربه یکی از بهترین غذاها برای گربه خانگی شما محسوب می‌شود. همچنین پای مرغ نیز دارای انرژی زیادی بوده و پروتئین مفید بالایی دارد اما توجه داشته باشید که در مصرف این موارد برای گربه افراط نکنید و همواره تعادل را در رژیم غذایی گربه مدنظر داشته باشید.

پای مرغ برای شکستگی و جوش خوردن استخوان

با افزایش سن، از مقدار کلسیم بدن کاسته می‌شود و بازسازی سلول‌ها به‌کندی صورت می‌گیرد، اما مصرف مرتب پای مرغ این فرایند را تغییر می‌دهد. مواد مغذی پای مرغ، ازجمله کلسیم، پروتئین، غضروف و کلاژن، می‌توانند مفاصل بدن را قوی و از شکنندگی استخوانی در کهن‌سالی پیشگیری کنند.

پای مرغ برای آرتروز

یکی از غذاهایی که می توانید برای جلوگیری از آرتروز مورد استفاده قرار دهید خوراک پای مرغ می باشد. برای تهیه این خوراکی کافی است یک بسته پای مرغ تهیه کرده آن را پخته و کاملا له کنید پس از پخته شدن استخوان ها و پوست آن را خارج کنید. به پای مرغ در حال پخت مقدار کمی زنجبیل تازه رنده شده اضافه کنید و اجازه دهید پای مرغ ها به خوبی با زنجبیل پخته شود.

یعد از اینکه پای مرغ ها به خوبی با زنجبیل پخته شد آن را در ظرف جداگانه ای ریخته و اجازه دهید کمی خنک شود و سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. این خوراک آماده شده را در هر یک از غذاهایی که می خواهید درست کنید به مقدار دو قاشق غذاخوری اضافه کنید. خوراک پای مرغ از جمله غذاهایی می باشد که برای کمک به درمان آرتروز زانو بسیار موثر می باشد.

پای مرغ در رژیم کتوژنیک

پروتئین حیوانی (گوشت، ماهی، و غیره) دارای کربوهیدرات بسیار کمی هستند که در رژیم کتوژنیک خیلی مورد توجه قرار میگیرند. شما می توانید آنها را در مقادیر متوسط برای کنترل گرسنگی خود مصرف کنید. به طور کلی، گوشت های چرب تر را به جای گوشت های کم چربی انتخاب کنید. به عنوان مثال، ران و پای مرغ نسبت به سینه مرغ، ارجحیت دارند، زیرا حاوی چربی بیشتری هستند.

پای مرغ در فال قهوه

تعبیر مرغ در فال قهوه با خوش شانسی همراه است. اگر در فنجان قهوه شما نقش یک مرغ افتاده است، شانس در طول زندگی با شما خواهد ماند. دیدن تعدادی مرغ در فال قهوه به معنای این است که مردم در آینده با شما مهربان خواهند بود و ارتباطات موثری برقرار خواهید کرد که به نفع شماست.

پای مرغ و دیابت

پای مرغ برای دیابتی ها مفید نیست و از خوردن آن باید اجتناب کنند. اگر چه پای مرغ حاوی بخش‌های غضروفی است و سوپ آن حالت ژلاتینی دارد ولی به عقیده برخی کارشناسان به دلیل آنکه ارزش پروتئینی چندانی ندارد، نمی‌تواند عاملی برای ساخت غضروف‌ها به شمار آید و در ضمن برای هیچ گروه سنی به عنوان یک انتخاب خوب توصیه نشده است؛ چرا‌که چربی اشباع فراوانی داشته و برای افراد با اضافه‌وزن و مبتلایان به دیابت مضر است.

پای مرغ و کبد چرب

پای مرغ چربی اشباع بالایی دارد و برای افراد مبتلا به کبد چرب مناسب نیست .

پای مرغ و کلاژن

بنا بر بررسی‌های محققان تایوانی، پای مرغ سرشار از کلاژن است و علاوه بر کلاژن حاوی اسید هیالورونیک است. این اسید چشمه جوانی نامیده شده و می‌تواند پیری را به تأخیر اندازد. اسید کندروایتین سولفات هم ماده دیگری است که در پای مرغ به‌فراوانی دیده می‌شود. این اسید برای افراد مبتلا به آرتروز و کسانی که مشکلات مفصلی دارند مفید است.

پای مرغ و کلسترول

اگرچه پای مرغ، مواد مغذی بسیاری دارد اما کلسترول آن برای بدن خطرناک است. افراد زیادی به دلیل کلسترول بالا یا بیماری‌های ناشی از آن، جان خود را از دست می‌دهند، بنابراین، باید پای مرغ را در مقادیر مناسب مصرف کنیم.میزان چربی و کلسترول پای مرغ بسیار بالا است و از این رو زیاده‌وری در مصرف آن برای بیمارن قلبی عروقی خطرناک می‌باشد. بنابراین به افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند، توصیه می‌شود هنگام مصرف، آن را با آب لیموترش و یا آب غوره مصرف کنند.

پای مرغ و فشار خون

یکی دیگر از خواص پای مرغ برای سلامتی کاهش فشار خون است. پای مرغ بیشتر از سینه مرغ کلاژن دارد. کلاژن پای مرغ موجب کاهش فشارخون می‌شود. این کلاژن می‌تواند از مقدار رنین پلاسما بکاهد و جلوی بالارفتن فشارخون را بگیرد. پای مرغ، به‌دلیل دارا بودن ماده معدنی پتاسیم، برای تنظیم فشارخون افراد مبتلا به پرفشاری خون مفید است.

کالری پای مرغ دکتر کرمانی

ساق مرغ قسمت پایینی پای مرغ است. یک ساق پای مرغ بدون پوست و استخوان ( ۴۴ گرم )، حاوی ۱۲٫۴ گرم پروتئین است. این مقدار برابر با ۲۸٫۳ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم است. همچنین هر ساق مرغ برابر است با ۷۶ کالری. یعنی ۱۰۰ گرم آن، ۱۷۲ کالری می شود. ۷۰ درصد این کالری از پروتئین و ۳۰ درصد آن از چربی می آید.بیشتر مردم ساق مرغ را همراه با پوستش می خورند، در حالی که یک ساق پای مرغ به همراه پوستش، حاوی ۱۱۲ کالری است که ۵۳ درصد آن از پروتئین و ۴۷ درصدش از چربی می آید.

بوتاکس با پای مرغ

با پای مرغ بوتاکس کنید . کلاژن ماده ای است که برای جوانی پوست اهمیت دارد و در واقع هزینه های بالایی که برای از بین بردن چروک پوست افراد صورت می گیرد مربوط به تزریق در رابطه بااین ماده است.

کلاژن – پروتدین و کلسیمی که بدن شما برای جوانی و زیبایی نیاز دارد در پای مرغ وجود دارد . پای مرغ منبع غنی از کلسیم و پروتئین و مهم تر از همه کلاژن است که در واقع با مصرف آن به نوعی بدن خود را از لحاظ استحکام و زیبایی بیمه می کند و این راز علاقه ی چینی ها به مصرف پای مرغ است.

ماسک پای مرغ

درباره ماسک پای مرغ اطلاعات زیادی در دسترس نیست . به جای استفاده از کلاژن تزریقی و موضعی می توانید از غذاهایی استفاده نمایید که کلاژن دارند. کلاژن – پروتئین و کلسیمی که بدن شما برای جوانی و زیبایی نیاز دارد در پای مرغ وجود دارد. پای مرغ منبع غنی از کلسیم و پروتئین کلاژن است که مصرف آن سبب استحکام و زیبایی بدن می شود. راز داشتن پوستی صاف و زیبا چینی ها علاقه ی آنها به مصرف پای مرغ است.

خواص پای مرغ برای رباط

حدود ۷۰ درصد از کل پروتئین پای مرغ کلاژن است، یک پروتئین ساختاری که شکل، قدرت و مقاومت پوست ، تاندون ها، عضلات، استخوان ها و رباط ها را فراهم می کند. پای مرغ همچنین منبع خوبی از فولات (ویتامین B9) است که به سنتز DNA کمک می کند و به جلوگیری از اختلالات مادرزادی کمک می کند.

ژلاتین پای مرغ

پای مرغ حاوی مقدار زیادی ژلاتین است، ژلاتین شکل پخته شده کلاژن است که نیمی از پروتئین بدن ما را تشکیل می‌دهد، ژلاتین تأمین‌کننده آمینواسیدی است که غضروف‌های سالم را افزایش می‌دهد و نهایتاً به اجتناب از درد مفصل کمک می‌کند.

مصرف پای مرغ باعث می شود تا لثه ها در سلامت باقی بمانند چرا که پای مرغ حاوی کلاژن ، اسید آمینه و مواد ژلاتین ساز است که باعث تقویت لثه ها می شوند.اسید آمینه و گلیسین و پرولین در پای مرغ به وفور یافت می شود که باعث حفظ سلامت بدن و ناخن ها می شود. کسانی که به صورت روزانه از پای مرغ استفاده می کنند دارای ناخن های سالم تری هستند. ژلاتین یک ماده مغذی می باشد که باعث جذب کلسیم شده و برای سلامت ناخن موثر است.

پای مرغ چربی دارد

به طور متوسط هر یک پای مرغ در حدود ۳۰ گرم وزن و ۷۳ کالری دارد که ۴۵ کالری آن شامل چربی است. میزان چربی و کلسترول پای مرغ بسیار بالا است و از این رو زیاده‌وری در مصرف آن برای بیمارن قلبی عروقی خطرناک می‌باشد. بنابراین به افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند، توصیه می‌شود هنگام مصرف، آن را با آب لیموترش و یا آب غوره مصرف کنند. چربی‌های خوب موجود در پای مرغ، عملکرد غدد بدن را بهبود می‌بخشند. غدد بدن معمولا با کمک چربی‌های سالم به‌درستی کار می‌کنند.

کلسیم پای مرغ

پای مرغ از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D و A است. پای مرغ منبع غنی از کلسیم و پروتئین کلاژن است که مصرف آن سبب استحکام و زیبایی بدن می شود.

پای مرغ برای کرونا خوبه

پای مرغ بسیار مغذی است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. درواقع، مواد معدنی موجود در آن برای سلامت بدن بسیار مفید است. پای مرغ همچنین حاوی مواد معدنی مس، منیزیم، فسفر، روی و کلسیم است. برخی از این مواد معدنی برای غلبه بر بیماری‌ها مفید هستند. در این ایام همه‌گیری کرونا، حتما این ماده مقوی را در رژیم‌غذایی خود قرار دهید. چراکه با مصرف منظم پای مرغ می‌توانید سیستم ایمنی بدن‌ خود را در وضعیتی بسیار مطلوبی نگه دارید.

پای مرغ برای زخم معده

پای مرغ را می‌توان به‌شکل سوپ یا آبگوشت درست کرد و از طعم آن لذت برد. تمام مواد مغذی پای مرغ، مانند پروتئین، کلاژن، کندروایتین و گلوکزآمین، درون سوپ حل می‌شوند و می‌توانند دستگاه گوارش را در وضعیتی مطلوب نگه‌ دارند. درواقع، این مواد مغذی، با حفظ سلامت روده ها، مجرای گوارشی‌تان را بهبود می‌بخشند و به رفع مشکلات گوارشی می‌انجامند.هر گونه زخم در قسمت های مختلف بدن با خوردن پای مرغ به صورت سریعتر برطرف می شود چونکه در پای مرغ، کلاژن، پروتئین، آلبومین وجود دارد که باعث می شود سلول های آسیب دیده زودتر درمان شود.

بیشتر بخوانید : خواص شلیل ؛ خشک در بارداری و مضرات شلیل قرمز و انجیری چیست

خواص پای مرغ برای تقویت سیستم ایمنی

در پای مرغ ، کلاژن و مواد معدنی مختلف مانند فسفر ، کلسیم ، روی و منیزیم وجود دارد که برای سلامتی مفید است. پای مرغ برای تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارد.

پای مرغ برای سلامت ناخن

اسید آمینه و گلیسین و پرولین در پای مرغ به وفور یافت می شود که باعث حفظ سلامت بدن و ناخن ها می شود. کسانی که به صورت روزانه از پای مرغ استفاده می کنند دارای ناخن های سالم تری هستند. ژلاتین یک ماده مغذی می باشد که باعث جذب کلسیم شده و برای سلامت ناخن موثر است.

خواص پای مرغ برای پیشگیری از پوکی استخوان‌

زمانی که سن افزایش پیدا می کند جذب کلسیم در بدن کم می شود.

بیشتر بخوانید : خواص خردل ؛ سیاه و زرد در لاغری برای کبد و پوست صورت و مضرات خردل

مصرف پای مرغ باعث می شود تا کلسیم به شکل بهتری جذب بدن شود. کلسیم باعث تقویت مفاصل شده و از شکنندگی استخوان ها در زمان پیری پیشگیری می کند.

پای مرغ برای کاهش استرس

پای مرغ باعث تولید اسید آمینه مختلف شده که باعث جلوگیری از استرس می شود. نوعی اسید آمینه از چنگال مرغ بیرون می آید که آرژنین نام دارد. این اسید آمینه برای سلامت بدن موثر است چرا که باعث آزاد کردن هورمون هایی می شود که از استرس جلوگیری می کند.

خواص پای مرغ برای سلامت و تقویت لثه‌

یکی از بخش های مهم دهان و دندان لثه می باشد چرا که تمام غذاهای دریافتی توسط لثه ها فرآوری می شوند.

بیشتر بخوانید : خواص شاهی ؛ در طب سنتی برای تیروئید و تخمدان و مضرات و دمنوش شاهی

سلامت لثه یکی از نکات حیاتی برای ادامه زندگی می باشد.

مصرف پای مرغ باعث می شود تا لثه ها در سلامت باقی بمانند چرا که پای مرغ حاوی کلاژن ، اسید آمینه و مواد ژلاتین ساز است که باعث تقویت لثه ها می شوند.

خواص پای مرغ برای افسردگی

یکی از فواید و خواص پای مرغ کمک به درمان افسردگی می باشد.

خوردن پای مرغ بدون آن که پوست آن را بکنیم برای درمان اضطراب و افسردگی بسیار موثر و مفید است.

خوردن پای مرغ برای درمان افسردگی بر خلاف انواع دارو های شیمیایی، درمانی طبیعی و بدون عوارض جانبی است.

برای این منظور پای مرغ را خوب بشویید و زردی روی آن را به خوبی تمیز نمایید.

پوست آن را نکنید و فقط ناخن های آن را بکشید، زیرا دارای خواصی برای درمان افسردگی است.

پاها را روی آتش کباب کنید و میل نمایید. این ماده غذایی را چندین بار مصرف کنید

و پس از حدود یک هفته شاهد تاثیرات جادویی آن در روحیه خود باشید.

مضرات پای مرغ

پوست پنجه مرغ ممکن است حاوی ترکیبات آلوده باشد یا احتمال دارد صاحب مرغداری برای پیشگیری از بروز انواع بیماری‌ها در مرغ‌ها به آنها آنتی‌بیوتیک تزریق کرده باشد یا به آنها هورمونی داده باشد که همه اینها وارد پوست و تمام امعا و احشای مرغ می‌شود.پس بهتر است خانم های باردار و کودکان و افراد بیمار در مصرف این ماده غذایی احتیاط کنند.

میزان چربی و کلسترول پای مرغ بسیار بالا است و از این رو زیاده‌وری در مصرف آن برای بیمارن قلبی عروقی خطرناک می‌باشد. بنابراین به افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند، توصیه می‌شود هنگام مصرف، آن را با آب لیموترش و یا آب غوره مصرف کنند.

از آنجا که پوست پنجه مرغ ممکن است حاوی ترکیبات آلوده باشد یا احتمال دارد صاحب مرغداری برای پیشگیری از بروز انواع بیماری‌ در مرغ‌ها به آنها آنتی‌بیوتیک تزریق کرده باشد یا به آنها هورمونی داده باشد که همه این‌ها وارد پوست و تمام امعا و احشای مرغ شود، لذا به منظور استفاده از پای مرغ حتما آن را از مرغداری‌های ارگانیک و مطمئن تهیه نمایید.

بیشتر بخوانید : خواص سرکه سیب ؛ و دارچین در طب سنتی برای قلب و لاغری روده با عسل

پای مرغ برای سگ گوشت زیادی نداره و بیشتر از پوست، غضروف، تاندون و استخوان تشکیل شده و راستش ارزش تغذیه‌ای بالایی نداره و اصلا نمی‌تونه جای غذای اصلی رو بگیره. از طرفی میزان چربی بالایی داره و می‌تونه باعث چاقی و اضافه وزن سگ بشه.

پای مرغ علاوه بر فوایدی که برای سلامت بدن دارد دارای مضراتی نیز می باشد.کلسترول بالای پای مرغ یکی از مضرات اصلی آن است. کسانی که کلسترول بالا یا بیماری های قلبی دارند بهتر است از مصرف زیاد پای مرغ خودداری کنند.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.