خواص فلفل قرمز ؛ و فشار خون و طبع آن در طب سنتی و اسلامی برای مو و زنان

خواص فلفل قرمز

خواص فلفل قرمز ؛ و فشار خون و طبع آن در طب سنتی و اسلامی برای مو و زنان

خواص فلفل قرمز ؛ و فشار خون و طبع آن در طب سنتی و اسلامی برای مو و زنان همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص تره فرنگی ؛ در طب سنتی و کدام قسمت تره فرنگی خوراکیست؟

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با فلفل قرمز

فلفل قرمز یکی از ادویه های محبوب و پر خاصیت در سراسر جهان است که در دسته بندی میوه ها قرار می گیرد.

فلفل قرمز با نام های چیلی یا فلفل چیلی هم شناخته می شود ،

جالب است بدانید که فلفل قرمز در خانواده فلفل دلمه ای قرار می گیرد.

فلفل قرمز دارای خاصیت های بسیار زیادی برای بدن می باشد که از مهم ترین

این خواص می توان به درمان کم خونی ، بیماری های قلبی ، سرماخوردگی و … اشاره کرد.

فلفل قرمز در آشپزی جنوبی جایگاه خاصی دارد و بخشی جدانشدنی از غذاهایی مثل سمبوسه و فلافل است.

فلفل قرمز، میوه‌ی گیاه کپسیکوم، به‌خاطر طعم تند خود شناخته شده است.

فلفل قرمز مانند فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی به خانواده‌ی بادنجانیان تعلق دارد.

واریته‌های (جوره) فراوانی از فلفل قرمز وجود داشته که کایِن و هالوپینو دو واریته‌ی معروف‌تر هستند.

فلفل قرمز معمولا به‌عنوان ادویه یا به‌عنوان بخشی از ترکیبات تشکیل‌دهنده در غذاهای مختلف مانند خورش‌ها، مخلوط ادویه‌جات و سس‌ها استفاده می‌شود.

می‌توان فلفل قرمز کامل را در غذاها ریخت و به‌صورت پخته‌شده استفاده کرد.

همچنین استفاده از شکل خشک‌شده و آسیاب‌شده‌ی آن که تحت عنوان «پاپریکا» شناخته می‌شود نیز رواج دارد.

«کپسایسین» مهم‌ترین ترکیب زیست‌فعال گیاهی در فلفل قرمز بوده که مسئول طعم تند فلفل قرمز و فواید آن برای سلامتی است.

بیشتر بخوانید : خواص جوز هندی ؛ و نحوه مصرف و طبع و خواص دمنوش جوز هندی

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات فلفل قرمز را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص فلفل قرمز و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خواص فلفل قرمز برای کاهش درد آرتروز

فلفل قرمز دارای ماده ای به نام کپسایسین می باشد که دارای خواص ضد التهابی است و برای کاهش درد ناشی از آتروز موثر است ،

شما می توانید از فلفل قرمز به عنوان یک داروی موضعی برای درمان درد پوکی استخوان استفاده کنید.

فلفل قرمز برای جلوگیری از لختگی خون

ویتامین سی موجود در فلفل قرمز به عنوان یک آنتی اکسیدان محلول در آب است که نوعی پروتئین محسوب می شود.

این پروتئین به همراه کپسایسین برای حفظ سلامت قلب و عروق موثر است.

کپسایسین باعث کاهش میزان کلسترول ال دی ال خون شده و از لخته شدن خون جلوگیری می کند.

خواص فلفل قرمز برای درمان کم خونی

اگر آهن بدن کم باشد انسان دچار کم خونی می شود. کم خونی با علائم مختلفی همراه می باشد

که باید درمان شود. فلفل قرمز دارای مس و آهن بوده و برای تولید سلول های خونی جدید موثر است.

بیشتر بخوانید : خواص جو دوسر ؛ پرک در کودکان و بدنسازی و در طب سنتی برای چاقی

فلفل قرمز به خاطر وجود اسید فولیک با کم خونی مبارزه کرده و به تولید گلبول های قرمز خون کمک می کند.

خواص ضد سرطان و پروستات

در فلفل قرمز ماده ای به نام کپسایسن وجود دارد که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و برای پیشگیری از بیماری سرطان موثر است.

فلفل قرمز قاتل سرطان پروستات بوده و طبق یک مطالعه که در سال ۲۰۰۶ انجام شده است

این ماده باعث می شود تا سلول های سرطان پروستات خود را از بین ببرند.

فلفل قرمز باعث نابودی ژن های مسئول ایجاد تومور پروستات می شود.

خواص ضد دیابت

بیماری دیابت یک بیماری رایج در بین افراد می باشد ،

فلفل قرمز به عنوان داروی هیپوگلیسمی باعث می شود تا تولید انسولین تحریک شده

و به این ترتیب گلوکز خون کاهش پیدا می کند. کسانی که دیابت نوع دوم دارند بهتر است از فلفل قرمز استفاده کنند.

تحقیقات نشان داده است که خوردن غذاهای حاوی فلفل چیلی می تواند برای افرادی که از دیابت رنج می برند، بسیار مفید باشد.

به نظر می رسد که چیلی مقدار انسولین مورد نیاز برای هضم غذا، تبدیل به سطح کلی قند خون را کاهش می دهد.

این کاهش در تولید انسولین نیز به کاهش فشار کبد کمک می کند.

حتی افزودن مقدار کمی فلفل چیلی به رژیم غذایی شما می تواند منجر به بهبودی تدریجی

و اما چشمگیری در وضعیت سلامتی شود.با فلفل ملایم شروع کنید وبعد انواع تندترش را امتحان کنید.

خواص فلفل قرمز برای پوست

یکی از خاصیت های ناشناخته فلفل قرمز این است که می تواند برای پاکسازی جوش های صورت و آکنه تاثیر خوبی داشته باشد.

فلفل قرمز دارای ماده به نام کپسایسین است که می تواند باعث پاکسازی بدن از سموم مختلف شود.

برای تهیه ماسک فلفل قرمز ابتدا ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز را به همراه ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کنید.

در ادامه نیمی از یک آووکادوی رسیده را له کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

بیشتر بخوانید : خواص خیار ؛ سبز برای پوست و معده و خواص خیار خشک شده و خرچه و خاردار

پس از اینکه ماسک فلفل قرمز آماده شد آنرا روی محل دارای جوش یا اکنه قرار دهید

و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست بماند.

پس از گذشت این زمان صورت را با آب ولرم بشویید

و از کرم مرطوب کننده پوست استفاده کنید تا پوست خشک نشود.

فلفل تند علاوه بر کپسایسین غنی از ویتامین C، ویتامین E و ویتامین B6 می باشد که به کاهش چین و چروک پوست کم کرده

و با افزایش تولید کلاژن باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

گفته می شود که کپسایسین موجود در فلفل تند برای درمان و کاهش درد بیماری پسوریازیس مفید می باشد.

خواص فلفل قرمز برای درمان زخم معده

فلفل قرمز باعث از بین بردن میکروب های موجود در معده شده و باعث سلامت دستگاه گوارش می شود.

اگر می خواهید زخم معده را درمان کنید می توانید از فلفل قرمز کمک بگیرید.

خواص فلفل قرمز در بارداری و شیردهی

فلفل قرمز دارای مقادیر زیادی از اسید فولیک است که برای زنان باردار بسیار موثر است ،

برای جلوگیری از نقایص مادرزادی جنین فلفل قرمز مفید است.

مصرف فلفل قرمز به دلیل خاصیت ضد دردی که دارد باعث می شود تا کمردرد بارداری تسکین پیدا کند.

البته عده ای از پزشکان معتقدند که فلفل قرمز از جمله موادی است که بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود.

زیرا کودکان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده

و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا می‌کنند.

فلفل قرمز برای کاهش خطر ابتلا به آلزایمر

یکی از خاصیت های مهم مصرف فلفل قرمز این است که می تواند باعث پیشگیری از ابتلا به بیماریهای شناختی مرتبط با کهولت سن شود ،

از شناخته شده ترین این نوع بیماری های می توان به بیماری آلزایمر و زوال عقل اشاره کرد.

بیشتر بخوانید : خواص تربچه ؛ در طب سنتی و بدنسازی و برای لاغری و دیابت و برگ تربچه

با یک رژیم غذایی مناسب و تخصصی می توانید فلفل قرمز را به طور متداوم مصرف کنید

و خطر ابتلا به بیماری های آلزایمر و زوال عقل را کاهش دهید.

برای دریافت رژیم غذایی مناسب که باعث ایجاد مشکل برای بدن نشود حتما با پزشک متخصص تغذیه مشورت کنید.

خواص فلفل قرمز برای درمان سرماخوردگی

در فلفل قرمز بتاکاروتن ، ویتامین سی و ویتامین آ به وفور یافت می شود ،

مواد گفته شده باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای درمان سرماخوردگی مفید است.

همچنین کپسایسین موجود در فلفل قرمز باعث تحریک ترشحات معده شده و موکوس را از بینی دفع می کند.

فلفل قرمز برای تقویت سیستم ایمنی

فلفل قرمز دارای ویتامین آ و بتاکاروتن بالا می باشد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

ویتامین آ باعث حفاظت از دستگاه تنفس و گوارشی شده و دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی است.

شما می توانید برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود فلفل قرمز را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

خواص فلفل قرمز برای رژیم لاغری و کاهش وزن

فلفل قرمز یک ماده غذایی ترموژنیک بوده که با ایجاد حرارت باعث افزایش متابولیسم بدن شده و چربی سوزی و کاهش وزن را به دنبال دارد.

اگر می خواهید لاغر شوید بهتر است از فلفل قرمز استفاده کنید.

همچنین در فلفل قرمز ماده ای به نام کپسایسین وجود دارد که باعث کاهش اشتها شده و باعث کاهش وزن می شود.

برای استفاده از فواید فلفل قرمز برای لاغری می توانید آن را به غذای خود اضافه کنید و خواص بهره ببرید.

خواص فلفل قرمز در طب سنتی

 در طب سنتی طبع فلفل سبز و قرمز گرم و خشک است و کالری ۱۰۰ گرم فلفل قرمز ۲۸۲ کالری است.

روغن گیاهی سرد و عسل مصلحات فلفل در طب سنتی اند.

فلفل چیلی غنی از ویتامین C است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که برای ترمیم زخم و عملکرد سیستم ایمنی مهم میباشد.

عضوی از خانواده ی ویتامین های B، که برخی از آن ها عملکردهای مهمی در متابولیسم انرژی دارند.

که به عنوان فیلوکینون نیز شناخته می شود، برای لخته شدن خون و داشتن استخوان های سالم و کلیه ها ضروری است.

مواد مغذی ضروری که انواعی از عملکردها را در بدن انجام می دهد. مصرف کافی پتاسیم می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

مس یک عنصر کشف آنتی اکسیدان اساسی است که برای داشتن استخوان های قوی و نورون های سالم، مهم است.

فلفل چیلی قرمز غنی از بتا کاروتن است که به ویتامین A در بدن تبدیل می شود.

فلفل چیلی به دلیل محتوای بالای ویتامین ها, به ویژه ویتامین A و C به عنوان یک تقویت کننده ایمنی شناخته شده است.

اساساً خوردن فلفل چیلی ممکن است میزان متابولیک شما را افزایش دهد و باعث شود بدن کالری بیشتری بسوزاند.

کپسایسین به کاهش کلسترول و تری گلیسیرید کمک می کند که خطر تشکیل لخته خونی را کاهش می دهد و خطرات ناشی از حمله قلبی، سکته یا لخته خون کشنده را هم کاهش می دهد.

کپسایسین یک عامل ضد التهاب قوی است و در واقع باعث مهار فعالیت پپتیدهای ویژه در بدن می شود که باعث تحریک و التهاب می شود.

فلفل چیلی غنی از ویتامین A و C و B و E (یک آنتی اکسیدان قوی که بدن را از رادیکال های آزاد محافظت می کند) است.

برخی مطالعات نشان داده اند که مصرف فلفل می تواند واقعاً مفید باشد و وجود سلول های سرطانی خاص مانند سرطان پروستات و سرطان روده را کاهش دهد.

تحقیقات نشان داده است که خوردن غذاهای حاوی فلفل چیلی می تواند برای افرادی که از دیابت رنج می برند، بسیار مفید باشد.

فلفل قرمز حاوی ویتامین c فراوان است و آنتی اکسیدانی قوی بوده و اثر شیمیایی موادی که به بافت های بدن آسیب می رسانند را خنثی می کند.

فلفل قرمز حاوی ویتامین c فراوان است که به استحکام لثه ها و دندان ها کمک می کند.

مصرف فلفل قرمز موجب جذب بهتر آهن در بدن می شود و برای افراد دچار کم خونی بسیار مفید است.

اسید بیرنگ کپساسین موجود در فلفل، میزان کلسترول خون را کاهش می دهد و سبب کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن میشود.این ماده خاصیت ضد اکسیدی و ضد باکتری دارد.

فلفل قرمز به دلیل وجود سطح بالای کاپسیسین طبیعت گرمی دارد و از دیر باز به عنوان دارو در مناطق مختلف آسیا بکار می رود.

پودر فلفل در تسکین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع دردهای مزمن مفید است و مانند یک ضد درد عمل می کند.

از مهمترین خواص فلفل قرمز خاصیت ضدخونریزی آن است. در برخی از نقاط دنیا برای بند آوردن خونریزی در موارد اوژانسی از فلفل استفاده می شود.

خاصیت شگفت آور دیگر فلفل اثر ضدالتهاب آن است که سبب بهبود هر نوع جراحت و زخم می شود.

مصرف فلفل قرمز به معده کمک می کند که فرایند هضم غذا را بهتر انجام گیرد.

فلفل قرمز در کاهش اشتها تاثیر گذار است و در رژیم غذایی کاهش وزن از آن استفاده می شود.

فلفل قرمز خواص ضد اسپاسم دارد و در موارد قفل شدن فک ها بسیار موثراست و برای کلیه طحال و لوزالمعده مفید است.

اضافه کردن مقداری گرد فلفل قرمزبه غذا برای جلوگیری از یبوست مفید است زیرا حرکت دودی شکل روده ها را تحریک می کند.

خواص فلفل قرمز شیرین

ویتامین سی در فلفل قرمز به بیشترین میزان خود نسبت به رنگ‌های دیگر آن می‌رسد.

این فلفل می‌تواند دو برابر نیاز روزانه انسان به ویتامین سی را جبران کند

در حالی‌که فلفل دلمه ای زرد یک‌دوم این میزان را تأمین می‌کند.

ویتامین سی در بهبود عفونت‌ها، ترمیم زخم‌ها و جراحات پوستی، تولید کلاژن موجود در غضروف‌ها و مفاصل،

سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها و استحکام رگ‌های خونی موثر است.

مقدار آنتی‌اکسیدان‌ها هم در فلفل قرمز بالاترین حد را در میان فلفل دلمه های رنگی دارد.

لیکوپن که دلیل قرمزی فلفل هم هست، یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی است.

اگر فلفل را هنگام مصرف کباب یا اندکی گرم کنیم، این ماده غذایی بهتر جذب بدن خواهد شد.

ریزمغذی‌هایی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی که از مواد مغذی مورد نیاز در حفظ بافت استخوانی هستند،

در فلفل دلمه ای قرمز یافت می‌شوند. تقریباً نصف نیاز روزانه بدن به این ریزمغذی‌ها از طریق خوردن فلفل دلمه ای قرمز تأمین می‌شود.

خواص فلفل قرمز برای مو

مقادیر بالای ویتامین های موجود در فلفل تند برای تقویت و افزایش رشد موی سر مفید هستند.

برای تهیه ماسک فلفل قرمز تند برای مو به این سکل عمل کنید.

کافی است که یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز خشک شده را با ۳ قاشق چای خوری عسل مخلوط کنید

و بر روی مو ها و پوست سرتان بمالید، با کلاه مخصوص رنگ کردن مو، موها را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند سپس با آب گرم خوب بشویید.

اگر می خواهید موهای تان درخشان تر و براق تر شوند به این ماسک مو سه عدد تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید.

خواص فلفل قرمز برای کرونا

کرونا یک بیماری ضعیف کش است و برای مقابله با این بیماری تا می توانید باید به بدن ویتامین برسانید.

فلفل چیلی غنی از ویتامین C است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که برای ترمیم زخم و عملکرد سیستم ایمنی مهم میباشد.

عضوی از خانواده ی ویتامین های B، که برخی از آن ها عملکردهای مهمی در متابولیسم انرژی دارند.

که به عنوان فیلوکینون نیز شناخته می شود، برای لخته شدن خون و داشتن استخوان های سالم و کلیه ها ضروری است.

مواد مغذی ضروری که انواعی از عملکردها را در بدن انجام می دهد. مصرف کافی پتاسیم می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

مس یک عنصر کشف آنتی اکسیدان اساسی است که برای داشتن استخوان های قوی و نورون های سالم، مهم است.

فلفل چیلی قرمز غنی از بتا کاروتن است که به ویتامین A در بدن تبدیل می شود.

فلفل چیلی به دلیل محتوای بالای ویتامین ها, به ویژه ویتامین A و C به عنوان یک تقویت کننده ایمنی شناخته شده است.

به دلایل گفته شده خوردن فلفل قرمز برای مقابله با کرونا توصیه می شود.

خواص فلفل قرمز برای قلب

فلفل تند قرمز باعث کاهش کلسترول، تری گلیسیرید و چربی خون می شود

و با کاهش ایجاد لخته ی خون در رگ ها از بیماری های قلب و عروقی، آترواسکلروزیس و سکته قلبی پیشگیری می کند.

فلفل قرمز دارای پتاسیم است که این ماده‌ی معدنی وظایف بسیاری را در بدن برعهده دارد.

مصرف مقادیر کافی پتاسیم در کاهش خطر بیماری های قلبی مؤثر است.

یکی از فواید فلفل قرمز این است که باعث افزایش سلامت قلب و عملکرد آن می‌شود

فلفل قرمز همچنین میزان کلسترول در خون و رسوبات چربی را کاهش می‌دهد

و در نتیجه از لخته شدن خون زیاد جلوگیری کرد،

به گردش خون کمک می‌کند و رگ‌های خونی را گسترش می‌دهد.

خواص فلفل قرمز برای زنان

تحقیقات نشان می دهد که زنانی که از فلفل قرمز در زندگی استفاده می کنند به مراتب عمر بیشتری خواهند داشت.

یکی از خواص فلفل قرمز تسکین دردهاست. فلفل قرمز حاوی ترکیبی به نام «کاپسایسین» است

که با تحریک کردن پایانه های اعصاب و کاهش ماده شیمیایی انتقال دهنده سیگنال های درد،

نوعی مسکن موثر برای کاهش دردهای دوره قاعدگی به حساب می آید.

خواص فلفل قرمز و سیاه

فلفل قرمز به واسطه دارا بودن ویتامین c موجب افزایش قدرت ایمنی بدن، استحکام لثه‌ها و دندان‌ها می‌شود.

همچنین مصرف فلفل قرمز، باعث جذب بهتر آهن در بدن می‌شود و به افرادی که دچار کم‌خونی هستند توصیه می‌گردد.

تحقیقات نشان داده است که اسید بیرنگ کپساسین به عنوان فعالترین عنصر موجود در فلفل،

سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال‌های درد در بدن میشود.

این ماده همچنین خاصیت ضد اکسیدی (که سلول‌های شما ار از آسیب دیدن محافظت می‌کند) و ضد باکتری دارد

این فلفل طبیعت گرمی دارد که به دلیل وجود سطح بالای کاپسیسین در آن است.

بیشتر فواید فلفل به دلیل وجود همین ماده است و عامل اصلی ایجاد گرما بعد از خوردن فلفل قرمز نیز هست.

فلفل قرمز، از دیر باز به عنوان دارو در مناطق مختلف آسیا بکاربرده می‌شده است.

کرم یا پودر فلفل به عنوان نوعی مسکن می‌تواند در تسکین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع درد‌های مزمن مفید باشد،

هر چند ممکن است مصرف این ماده سبب سوزش یا خارش نسبی گردد،

اما این عارضه به زودی از بین می‌رود. چون فلفل ابتدا با تحریک و سپس کاهش شدت سیگنال‌های درد در بدن مؤثر واقع میشود،

لذا ممکن است درد کمی شدت پیدا کند، سپس باید ظرف چند روز اول مصرف، این اثر تا حد زیادی از بین برود.

یکی از مهمترین خواص فلفل خاصیت ضدخونریزی آن است. در بعضی از نقاط دنیا در موارد اوژانسی برای بند آوردن خونریزی از آن استفاده می‌شود.

فلفل قرمز، برای قلب و عروق بسیار مفید است. هرچند که ضدخونریزی است،

اما بطور شگفت‌انگیزی سبب بهبود جریان خون و فشار خون می‌شود.

فعالیت قلب را افزایش می‌دهد و به آن قدرت و انرژی می‌بخشد.

خاصیت شگفت‌آور دیگر فلفل، توانایی کنترل درد در بدن است.

در واقع فلفل، گردش خون را بهبود می‌بخشد و در نتیجه مواد لازم برای بهبود را به هر نوع جراحت و زخم می‌رساند.

به همین ترتیب اثر ضدالتهاب نیز دارد.

به معده کمک می‌کند که فرایند هضم غذا را بهتر انجام دهد. (البته این درباره افرادی است که مبتلا به ناراحتی‌های معده نیستند.)

تحقیقات نشان داده است که فلفل قرمز، در کاهش اشتها تاثیر بسیار داشته

و استفاده از آن در رژیم غذایی نیز در کاهش وزن بسیار مفید و مؤثر است.

فلفل سیاه حاوی مواد مغذی بسیاری است. در حقیقت، حاوی مقدار زیادی ویتامین A. و سرشار از ویتامین C. و K. است. مواد مغذی دیگر موجود در فلفل سیاه شامل تیامین، ویتامین B۲، ویتامین B۹، کلسیم و مس است.

اگر مشکل یبوست دارید، می‌توانید با افزودن فلفل به رژیم غذایی خود با مشکل خود خداحافظی کنید.

فلفل سیاه به شما در کاهش وزن کمک می‌کند و می‌توانید دو تا سه بار در روز فلفل سیاه را به چای سبز اضافه کنید.

عتقاد بر این است که هنگامی که فلفل با زردچوبه ترکیب شود، از سرطان جلوگیری می‌کند.

خواص فلفل قرمز و روغن زیتون

یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز خشک شده را با ۳ قاشق چای خوری عسل مخلوط کنید

و بر روی مو ها و پوست سرتان بمالید، با کلاه مخصوص رنگ کردن مو،

موها را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند سپس با آب گرم خوب بشویید.

اگر می خواهید موهای تان درخشان تر و براق تر شوند

به این ماسک مو سه عدد تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید.

خلوطی از فلفل قرمز و روغن زیتون بهترین راه موثر برای بهبود درخشندگی ، پر پشتی مو و همچنین رشد بیشتر مو است.

فلفل قرمز گردش خون محیطی را بهبود می‌بخشد و پوست سر را تغذیه می‌کند.

۲۵ گرم فلفل خشک را در ۵۰۰ میلی لیتر روغن زیتون قرار دهید.

مخلوط را در یک بطری تیره که نور را عبور نمی‌دهد بریزید.

به مدت ۱۰ تا ۱۵ روز ظرف را کنار بگذارید. از این مخلوط به طور منظم برروی موها و پوست سر خود بمالید.

شامپو و نرم کننده را مانند قبل استفاده کنید، فقط مطمئن شوید که شامپو این چربی موها را پاک کند.

شما همچنین می‌توانید ۱ تا ۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز را با ۱ تا ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون مخلوط کنید.

با این کار شما یک خمیر ضخیم بدست می‌آورید که باید بر تمام پوست سر خود بمالید و ماساژ دهید،

سر خود را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپوشانیدروغن زیتون گرما و حرارتی فلفل بر روی پوست را کاهش می‌دهد.

خواص فلفل قرمز و سبز

کپساسین فلفل سبز به درمان درد آرتروز و روماتیسم کمک می‌کند و ورم ناشی از این درد‌ها را کاهش می‌دهد.

فلفل شیرین سرشار از کلسیم است و بدین ترتیب می‌تواند برای سلامت استخوان‌ها مفید باشد.

این خاصیت فلفل سبز شیرین به استحکام دندان‌ها نیز کمک می‌کند.

فلفل با تحریک تولید مایعات هاضمه در معده و نابودی باکتری‌هایی

که می‌توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می‌کند.

مصرف فلفل سبز روند پیری را کاهش داده و از بروز سرطان جلوگیری می‌کند.

آن‌هایی که از زونا، درد ناشی از دیابت، درد پس از برداشتن پستان (ماستکتومی)

و سایر درد‌های پس از عمل جراحی رنج می‌برند، می‌توانند به ویژه از چندین

نوع فلفل یا انواع “کرم‌های کپساسین” که قابل دسترسی است، بهره ببرند.

فلفل سبز از دسته سبزیجات با طبیعت گرم است و برای افراد بی اشتها محرک بسیار خوبی است.

این سبزی باعث افزایش میل جنسی میشود.

در از بین بردن بوی بد دهان نقش مهمی دارد.

تقویت اعصاب از دیگر فواید خوردن فلفل سبز است.

کسانی که از بواسیر رنج میبرند میتوانند برای درمان این بیماری گرد خشک شده‌ی فلفل را روی غذا بپاشند.

گرمای فلفل قرمز، مخاط را پاک می‌کند و آن را نرم‌تر می‌کند.

فلفل قرمز فعالیت قلب را افزایش می‌دهد و به آن قدرت و انرژی می‌بخشد.

فلفل قرمز با افزایش جریان خون به پوست سر در رشد مو‌های سر موثر است.

به دلیل خاصیت ضد عفونی که دارد، به روند درمانی این اخلاط و عفونت‌ها سرعت می‌بخشد.

فلفل میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد؛ که این امر باعث پایین آمدن فشارخون میشود.

این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند،

این خواص فلفل به پیشگیری از بیماری‌های قلبی نظیر آرترواسکلروز (سخت شدن رگها) کمک می‌کند.

میزان کلسترول خون و سیگنال‌های درد در بدن را کاهش می‌دهد

و خاصیت ضد باکتری و ضد اکسیدی برای حفاظت از سلول‌های آسیب دیده دارد.

آنتی اکسیدان موجود در فلفل سبز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش دهد.

کپساسین، سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال‌های درد در بدن میشود. این ماده همچنین خاصیت

ضد اکسیدی (که سلول‌های شما ار از آسیب دیدن محافظت می‌کند) و ضد باکتری دارد.

فلفل سبز برای لاغری به ویژه نوع تند آن کاهش اشتها و افزایش چربی سوزی است.

فلفل سبز سرشار از ویتامین C است.

خواص فلفل قرمز و ماست

می توان فلفل قرمز را به شکل های مختلف مصرف کرد.

با ترکیب ماست و فلفل قرمز به عنوان مزه در کنار غذا می توانید

علاوه بر طعم آن از خواص فلفل قرمز نیز بهره مند شوید.

طبع فلفل قرمز گرم و ماست سرد است و باعث طبع میانه می شود و برای همه افراد مفید است.

این ترکیب خاصیت چربی سوزی دارد و کلسترول خون را کم می کند.

برای درمان بیماری کبد چرب مفید است.

فلفل قرمز برای فشار خون

مقادیر بالای ویتامین های A و C موجود در فلفل تند باعث تقویت و انعطاف پذیری بیشتر عروق خونی شده و به درمان فشار خون بالا کمک می کند.

فلفل تند حاوی مقادیر بالایی پتاسیم است که از ابتلا به فشار خون بالا جلوگیری می کند.

فلفل قرمز برای تب

اگر به تب و لرز مبتلا شده اید بهتر است از فلفل سیاه استفاده کنید تا فلفل قرمز.

برای رفع تب و لرز کافی است که جوشانده آب و دانه فلفل سیاه مصرف کنید.

فلفل قرمز برای قلب

فلفل تند قرمز باعث کاهش کلسترول، تری گلیسیرید و چربی خون می شود

و با کاهش ایجاد لخته ی خون در رگ ها از بیماری های قلب و عروقی، آترواسکلروزیس و سکته قلبی پیشگیری می کند.

ماده ای بسیار مفید برای قلب و عروق است.

هرچند که ضدخونریزی است اما بطور شگفت انگیزی سبب بهبود جریان خون و فشار خون می شود.

فعالیت قلب را افزایش می دهد و به آن قدرت و انرژی می بخشد.

فلفل قرمز در چشم

فراوان‌ترین آنتی‌اکسیدان در فلفل قرمز نارس (فلفل سبز) لوتئین است.

با رسیدن میوه، مقدار لوتئین کاهش می‌یابد. مصرف لوتئین به سلامت چشم کمک می‌کند.

ولی توجه داشته باشید که کپسایسین موجود در فلفل تند می تواند باعث سوزش پوست و چشم شود.

فلفل قرمز و نعوظ

ترکیبی از فلفل قرمز و سیر یک درمان بسیار قوی برای درمان اختلال نعوظ است.

فلفل قرمز، گردش خون را در سرتاسر بدن افزایش می ‌دهد و سیر به افزایش قطر رگ‌ های خونی و تحریک جریان خون کمک می‌ کند.

بنابراین مصرف این دو با هم، ترکیبی برای درمان دیابت، کلسترول بالا

و کاهش فشار خون و بیماری ‌هایی که منجر به اختلالات جنسی می‌شوند، است.

سعی کنید از فلفل قرمز و سیر در غذاهای خود، بیشتر استفاده کنید،

اما نباید این ادویه ها را خیلی هم زیاد استفاده کنید.

فلفل قرمز و سنگ کلیه

فلفل قرمز، در عین حال که نیرو بخش است ضد اسپاسم نیز می‌باشد. برای کلیه طحال و لوزالمعده مفید است

در موارد قفل شدن فک‌ها که در برخی موارد رخ میدهد اثر مفید دارد.

تحقیقات نشان می دهد که فلفل قرمز برای سلامت کلیه ها مفید است.

ولی برای درمان سنگ کلیه استفاده از فلفل سیاه مفید تر است.

میوه خشک فلفل سیاه که به عنوان چاشنی استفاده می شود، به نام دانه فلفل نیز شناخته می شود.

به دلیل اگزالات زیاد در این ادویه، پزشکان بیمارستان زنان و بریگهام توصیه می کنند

که مصرف فلفل سیاه در روز را به ۱ قاشق چای خوری یا کمتر از آن محدود کرده

و این رویه را به عنوان بخشی از روش پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه در نظر داشته باشید.

فلفل قرمز و کبد چرب

نتایج تحقیقات در سال ۲۰۱۵ نشان داده که کپسایسین موجود در فلفل تند برای پیشگیری و درمان کبد چرب و فیبروز کبدی مفید می باشد.

فلفل قرمز و تیروئید

تمامی ادویه‌جات تند اعم از کاری و فلفل قرمز سبب تحریک تیروئید و افزایش ضربان قلب شده

و متابولیسم را بالا برده و سبب چربی‌سوزی و کاهش وزن می‌گردند.

انواع فلفل با توجه به اینکه منابع غنی ویتامین C هستند که برای تولید هورمون های تیروئید ضروری است.

دمنوش فلفل قرمز

برای تهیه این دمنوش به چند تکه زنجبیل تازه، سیر خرد شده و نیم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز نیاز دارید.

برای مدت ۲۰ دقیقه سیر و زنجبیل را بجوشانید سپس چای را آماده کرده و فلفل قرمز را بیفزایید.

کمی عسل هم برای خوش طعم تر شدنش به آن اضافه کنید. (می توانید در صورت تمایل شیر هم اضافه کنید.)

برای اینکه به نتیجه بهتری دست پیدا کنید، ۳ تا ۴ فنجان در روز بنوشید.

این یک دمنوش بسیار استاندارد و قوی برای روزهاییست که با ویروس سرماخوردگی دست و پنجه نرم می کنید

و تلخی و تندی اش را هم می توانید به راحتی با عسل رفع کنید.

سیر ضد باکتری است و همچنین سیستم ایمنی را تحریک می کند، به شرایط تنفسی کمک می کند،

دستگاه گوارش را پاک سازی می کند و می تواند به هضم کمک کند.

با این حال توجه داشته باشید که مصرف بیش از حد آن می تواند باعث تحریک دستگاه گوارش به خصوص برای کودکان زیر ۱۰ سال شود.

برای همین آن را با زنجبیل ترکیب می کنند که توانایی کمک به بیماری های معده و تهوع را داراست.

زنجبیل برای درد عضلات هم مفید است.
فلفل قرمز هم ضد قارچ و ضد باکتری است و به دستگاه گوارش و افزایش گردش خون کمک می کند.
نوع دوم دمنوش فلفل قرمز به این صورت است که میوه‌هاى فلفل قرمز را پس از خشک‌کردن پودر کرده،
مقدار نصف قاشق چایخورى پودر را در یک فنجان آب جوش حل کنید؛
سپس یک قاشق غذاخورى از این محلول را با آب جوش رقیق کرده، بنوشید.
این دمنوش را سه وعده در روز و هر وعده به میزان یک فنجان یا یک لیوان بیاشامید.
میزان استاندارد براى مصرف کودکان نصف مقدار ذکر شده است. (نصف فنجان سه وعده در روز)
فواید دمنوش فلفل قرمز
درمان سرماخوردگى، لرز، سردى دست و پا، ضد نفخ، ضد سرطان، محرک هاضمه، التیام‌بخش زخم‌هاى داخلى دهان،
قولنج، اسهال، تنگى نفس، ورم مفاصل، التهاب‌هاى عضلانى، دندان درد و ضد کم خونى

میزان مصرف فلفل قرمز روزانه

فلفل‌ منبع خوبی از آنتی‌اکسیدانهاست.

۴۲ گرم فلفل می‌تواند، نیاز روزانۀ شما به ویتامین ث را تامین کند.

هر چند که غذایی که ۴۲ گرم ادویه داشته باشد، خیلی توصیه نمی‎شود.

همچنین فلفل منبع غنی ویتامین آ، و مواد معدنی نظیر آهن و پتاسیم است.

در سال ۱۹۸۰میلادی تحقیقاتی در یکی از مراکز اروپا در خصوص خوردن فلفل قرمز صورت گرفت نتایج این تحقیق بسیار بحث برانگیز بود

در این تحقیق عنوان شد که اگر یک فرد با وزن ۶۸ کیلوگرم بیش از یک کیلوگرم فلفل قرمز بخورد خواهد مرد.

کپسول فلفل قرمز

تحقیقات نشان می‌دهد؛ فلفل در افراد چاق باعث می‌شود نسبت سوخت و ساز به پایه وزن، عدد کمتری باشد.

اگر بتوان نسبت سوخت و ساز بدن را بالا برد، احتمال آغاز یک تحول خوب برای کاهش وزن فراهم می‌شود.

دانشمندان موفق به تولید نوعی قرص فلفل شده‌اند که می‌تواند به اندازه ۸۰ دقیقه پیاده‌روی، کالری بدن را آب کند.

به گزارش شبکه ایران، این قرص لاغری «کاسپی پلکس» نام دارد که از فلفل‌های تند و فلفل سبز تولید شده است

و از فلفل‌های بسیار تند و قرمز رنگ در این قرص جدید برای کاهش وزن استفاده می‌شود.

محققان می‌گویند؛ فلفل قرمز و فلفل سبز تند سرعت متابولیسم را افزایش می‌دهد

و بنابراین به افراد کمک می‌کند که سریعتر وزن خود را کاهش دهند.

البته مصرف این نوع فلفل‌ها و عصاره‌های آن در مقادیر زیاد می‌تواند تحریک کننده باشد

و تندی زیاد آنها غیر قابل تحمل است. به همین خاطر دانشمندان با تولید قرص جدید به شکل کپسول، به این مشکل غلبه کرده‌اند.

دانه فلفل قرمز

دانه های فلفل علت اصلی تند بودن یک فلفل های سبز یا قرمز هستند و اگر تندی ملایمتری مد نظر است بهتر است دانه های آن جدا شود.

جدا کردن دانه‌های فلفل می‌تواند کار سخت و حساسی باشند.

در این ویدیو ترفند ساده‌ای که به شما این کار را آموزش می‌دهد، نشان داده شده است.

با این ترفند می‌توان به آسانی و اطمینان خاطر دانه‌های فلفل را جدا کرد.

مضرات فلفل قرمز

تحقیقات انجام شده نشان می دهد که مصرف بیش از حد و متداوم فلفل قرمز خطر ابتلا به سرطان معده و سرطان کیسه صفرا را افزایش می هد.

خوردن زیاد فلفل قزمر ممکن است باعث درد و سوزش معده و درد در ناحیه شکم شود.

همچنین فلفل قرمز ممکن است باعث گرفتگی عضلات و اسهال همراه با درد شود که برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر شایع است.

ممکن است مصرف این ماده سبب سوزش یا خارش نسبی پوست گردد،

فلفل قرمز از جمله موادی است که بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود .

زیرا کودکان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده

و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا می کنند.

مصرف فلفل قرمز برای کودکان چندان توصیه نمیشود.

خوردن فلفل قرمز در عده ای ایجاد ناراحتی می نماید و اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند

نمی توانند فلفل قرمز تند را بخصوص د رمصارف داخل تحمل نمایند

و به علاوه اشخاصی که آلرژی دارند از خوردن و مصرف آن محروم می باشند

به هر حال بهتر است مصرف فلفل قرمز تند همیشه با جلب نظر و مشورت با کارشناسان گیاه درمانی و پزشکان باشد .

اگر مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از اندازه مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر می‌شود

و اگر در حد مجاز مصرف شود می‌تواند اثرات ضد سرطانی خود را نشان دهد.

«کاپسایسین» یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی می‌شود

و اگر به مقدار زیاد استفاده شود می‌تواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.

فلفل قرمز می تواند مری را تحریک کرده و منجر به درد سوزش سر دل شود .

خوردن فلفل قرمز می تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده

و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می برند فراهم سازد .

در یک مقاله ایتالیایی امده است که فلفل قرمز تند و روابط جنسی ناتمام می‌توانند باعث ایجاد سرطان پروستات شوند.

مصرف بیش از اندازه فلفل قرمز می تواند موجب مشکلات برای کبد شود.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
}