خواص خیار سبز برای پوست و معده و خواص خیار خشک شده و خرچه و خاردار - فال و خواب

خواص خیار سبز برای پوست و معده و خواص خیار خشک شده و خرچه و خاردار

خواص خیار

خواص خیار ؛ سبز برای پوست و معده و خواص خیار خشک شده و خرچه و خاردار

خواص خیار ؛ سبز برای پوست و معده و خواص خیار خشک شده و خرچه و خاردار همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص تخم کدو ؛ برای مو و لاغری و نحوه مصرف تخمه کدو برای پروستات

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با خیار

خیار یک میوه چهار فصل می‌باشد که از تیره کدوییان است.

انواع خیار سبز وجود دارد که ازجمله آن‌ها می‌‌توان به خیار گلخانه‌ای، خیار درختی، خیار خاردار و خیار سفید اشاره کرد.

خیار آب فراوانی دارد که باعث هیدراته شدن بدن می‌شود و کالری آن بسیار پایین است

کسانی که رژیم تغذیه ای دارند می توانند خیار را در رژیم خود اضافه کنند.

 تقریبا حدود شش هزار سالی است که انسان خیار را می‌شناسد.

کشت این میوه سه هزار سال پیش درآسیای غربی بود و زادگاه آن در کشور هند است.

کشور‌های اروپایی از قرن ۱۵ و آمریکای شمالی از قرن ۱۶ در وعده‌های غذایی خود از خیار استفاده می‌کردند.

خیار دارای خواص فراوانی است اما برخی با تفکرات اشتباه وجود این میوه خوشمزه را از لیست برنامه غذایی خود حذف کرده اند.

جالب است بدانید، افرادی که دچار عطش فراوان می‌شوند یا مشکلات کلیوی

به خصوص سنگه کلیه یا یبوست دارند، بهتر است در طول روز از خیار استفاده کنند.

متخصصان توصیه می‌کنند افراد در اواخر شب به علت تشدید ادرار از مصرف آن پرهیز کنند.

۹۵ درصد خیار را آب تشکیل می‌دهد به همین علت مصرف آن برای رفع تشنگی تاثیر دارد.

پوست خیار حاوی مقدار زیادی ویتامین C است و مصرف جوشانده

آن به صورت متوالی و سه روز پشت هم برای یرقان داروی موثری خواهد بود.

بیشتر بخوانید : خواص تربچه ؛ در طب سنتی و بدنسازی و برای لاغری و دیابت و برگ تربچه

خواص خیار برای سلامت چشم

خوردن خیار به صورت منظم به دلیل ویتامین‌های موجود در آن باعث بهبود بینایی شده

و چون دارای خاصیت ضد التهابی است از بیماری آب‌مروارید جلوگیری می‌کند.

خیار برای چاقی صورت

آب خیار باعث آب‌رسانی بیشتر به پوست صورت شده و چاقی صورت را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید : خواص تره فرنگی ؛ در طب سنتی و کدام قسمت تره فرنگی خوراکیست؟

شما می‌توانید صبح و عصر خیار را بر روی صورت خود به مدت بیست دقیقه بمالید و سپس با آب سرد بشویید.

خواص خیار برای کاهش فشار خون

خیار دارای منیزیم ، پتاسیم و فیبر می باشد که به درمان فشارخون بالا کمک می‌کند

و برای سلامت دستگاه قلب و عروق بسیار مفید است لیگنان موجود در خیار که دارای

خاصیت ضد التهابی می باشد خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

خواص ضد افسردگی

ویتامین های گروه ب در خیار به وفور یافت می باشد که این امر باعث کاهش استرس ،

اضطراب و درمان افسردگی است. اگر می خواهید از افسردگی در امان باشید خیار میل کنید.

خواص خیار برای کاهش قند خون

خیار دارای شاخص گلیسمی صفر می‌باشد که باعث تنظیم گلوکز خون و کاهش قند خون می‌شود

هورمون‌های موجود در خیار باعث تقویت عملکرد پانکراس شده و به تولید بیشتر انسولین کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید : خواص جوز هندی ؛ و نحوه مصرف و طبع و خواص دمنوش جوز هندی

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که علاوه بر میوه خیار پوست های این میوه نیز مفید می باشد

که باعث کاهش قند خون شده و از عوارض بیماری دیابت نوع دوم جلوگیری می کند.

خیار برای درمان یبوست

شما برای درمان بیماری یبوست و برای پیشگیری از این بیماری می توانید خیار مصرف کنید

چراکه دارای پکتین است و برای درمان بیماری یبوست مفید می باشد.

خواص خیار برای پوست

خیار دارای خاصیت ضد التهابی بوده و ویتامین‌ها و مواد مفید در آن به درمان آکنه و جوش صورت کمک می‌کند.

برای امر شما دو قاشق غذاخوری آب خیار را با یک قاشق چای‌خوری جوش شیرین ترکیب کرده

خمیر بدست آمده را بر روی صورت خود بمالید و بگذارید ده دقیقه باقی بماند سپس صورت خود را آبکشی کنید.

اگر می خواهید چین و چروک دور چشم را کاهش دهید می توانید از این میوه کمک بگیرید

چرا که خیار آبرسانی پوست را به شکل ویژه ای انجام می دهد.

برای این امر یک قاشق چای خوری آب خیار را با یک قاشق چای خوری روغن زیتون ترکیب کرده و عسل به آن اضافه کنید.

ترکیب به دست آمده را به مدت ۱۵ دقیقه دور چشم خود بمالید و سپس آبکشی کنید.

اگر خیار را بر روی پوست صورت خود بمالید باعث روشن‌تر شدن و درخشان‌تر شدن پوست صورت شما می‌شود.

شما می‌توانید نصف یک خیار را رنده کرده به همراه نصف یک گوجه فرنگی ترکیب کنید و بر روی پوست صورت خود قرار دهید.

این کار را به مدت پانزده دقیقه تکرار کندی و سپس صورت خود را با آب سرد بشویید.

برای درمان پوست خشک بعد از خرد کردن یک عدد خیار، یک قاشق غذا خوری شکر را به آن اضافه کنید.

بگذارید مدتی در یخچال بماند. سپس آن را روی صورت خود بگذارید و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه با آب سرد بشویید.

خیار اثر خنک‌کنندگی دارد و پوست را نرم و لطیف می‌کند بنابراین برای پوست خشک بسیار مناسب است.

خیار همچنین جزو مواد طبیعی‌ای که پوست را جوان نگه می‌دارند هم هست.

خیار برای کاهش وزن و لاغری

همان‌طورکه گفته شد خیار میوه‌ای بسیار کم کالری بوده و سرشار از فیبر است

که با کاهش اشتها و پیشگیری از پرخوری از افزایش وزن جلوگیری می کند. خیار به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی پوست می باشد

که آب‌رسانی پوست صورت را افزایش داده و برای درمان چین‌وچروک پوست مؤثر است.

بیشتر بخوانید : خواص جو دوسر ؛ پرک در کودکان و بدنسازی و در طب سنتی برای چاقی

خیار برای معده

خیار به دلیل داشتن آب و فیبر فراوان به درمان رفلاکس معده کمک می‌کند.

همچنین این میوه باعث هضم بهتر غذا شده و برای درمان زخم معده مناسب است.

خیار یک درمان عالی برای درمان ریفلاکس معده در نوزادان و کودکان است.

به یاد داشته باشید که به هیچ عنوان نباید از خیاری که تازه نیست استفاده کنید؛

چرا که به علت دیر هضم بودن باعث درد و ورم در نواحی گوارشی شما خواهد شد

و در معده‌هایی که با مشکلات گوارشی همراه است حتما باید آن را همراه عسل یا مویز مصرف کرد.

کسانی که به علت مصرف خیار، معده آنها نفخ می‌کند بهتر است که در کنار خیار از نمک استفاده کنند.

خواص خیار در طب سنتی

خیار در طب سنتی دارای مزاج در درجه دوم سرد است و در ۱۰۰ گرم از این میوه با پوست ۱۵ کالری است.

پیامبر (ص) و هم از امام صادق (ع) نقل شده توصیه شده است که ته خیار هم با خیار مصرف شود.

که دلیل آن شاید این است که طعم تلخ، مزاج گرم دارد و خود خیار هم مزاج سرد دارد که این عمل باعث تعدیل طبع آن می شود.

افراد با مزاج سرد باید در مصرف خیار احتیاط کنند. مصلح آن عسل یا خرما و یا ادویه جاتی مثل سیاه دانه و زنیان و یا نعناع است.

مصرف روزانه خیار می‌تواند یک مسهل موثر محسوب‌شود.

خیار، دارای فلاونوئیدی به‌نام فیستین است که عصبی-حفاظتی است

و با به‌تاخیر انداختن شروع آلزایمر، توانایی‌های شناختی را افزایش‌می‌دهد.

چون خیار از آب تشکیل شده است، اگر به طور منظم خیار را با پوست بخورید، سموم از بدن دفع می شود.

مقدار کالری خیار، بسیار پایین است، اما محتوای فیبر آن به حجم روده افزوده و مشکلاتی مانند یبوست را کاهش‌می‌دهد.

همچنین از سلولیت پیشگیری می کند.

خیار، به درمان مشکلات سیستم دفع ادرار کمک‌می‌کند.

مشکلات گوارشی مانند سوزش معده، اسیدیته، ورم معده و زخم معده را می‌توان با مصرف خیار درمان کرد.

خیار حاوی ترکیباتی به نام استرول ها می باشد که به کاهش کلسترول بد در بدن کمک می کند.

خیار، با بوی بد دهان نیز مبارزه‌ می کند.

خیار، دارای لیگنان‌ها است که خطر پیشرفت سرطان‌های سینه، رحم و پروستات را کاهش‌می‌دهند.

برای داشتن ناخن های محکم و براق خیار بخورید.

خیار، درمانی طبیعی برای ازبین‌بردن کرم کدو در روده است.

خیار، حاوی آنزیم ارپسین است که به کشتن کرم کدو شناخته می‌شود.

دانه‌های خیار، به کاهش وزن کمک‌کرده و از سوء‌هاضمه جلوگیری‌می‌کنند

زیرا دانه‌ها و پالپ خیار، کالری پایین و آب فراوان دارند و سرشار از ویتامین‌ها و فیبر است.

خیار، سطح فشار خون بدن را در سطح مناسب، تنظیم‌می‌کند.

خیار موجب کاهش سیاهی دور چشم می شود.

ویتامین C یافت‌شده در دانه‌های خیار، مانند آنتی‌اکسیدان عمل‌کرده و سیستم ایمنی را نیز تقویت‌می‌کنند.

خیار برای درمان دیابت نیز مفید است. آب خیار، دارای هورمون‌هایی است که پانکراس برای تولید انسولین به آنها نیازدارد.

دانه های خیار منبع پتاسیم و ویتامین E هستند که به کاهش چین و چروک، خطوط ریز، لکه ها و سایر علائم پیری کمک می کنند.

آب خیار، می‌تواند بیماری‌های لثه مانند پیوره و ضعف لثه را درمان‌کند.

خیار، باعث حفظ سلامت دندان‌ها و لثه می‌شود.

کسانی که پوست چرب دارند خیار را در آب پخته صاف نموده پوست را تمیز کنند.

خیار می‌تواند برای درمان خماری و سردرد مربوط به آن نیز به‌کاررود.

خیار برای رشد جنین مناسب است،

و همچنین ویتامین ب باعث بهتر شدن حالت روحی مادر می شود.

قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و بوییدن آن جهت رفع گرفتگی، بی حوصلگی و کم خوابی مفید است.

برای درمان آفتاب سوختگی ضماد خیار روی پوست بگذارید.

برای از بین بردن زیادی صفرا و اسید خون از خیارهایی که تخم زرد دارند (کاملاً رسیده‎اند) بدون نمک استفاده کنید.

آشامیدن آب خیار جهت رفع اکثر تب های شدید، تسکین حرارت صفرا و خون، التهاب معده،

رفع تشنگی، پاک کردن کبد، زیاد شدن ادرار، دفع سنگ کلیه و مثانه و بهبود یرقان سودمند است.

خواص خیار برای کودکان و نوزادان

خیار مقادیر بالایی آب دارد و برای رفع تشنگی و جلوگیری از کم آبی بدن نوزادان و کودکان مفید است.

خیار یک درمان عالی برای درمان ریفلاکس معده در نوزادان و کودکان است.

مطالعات مختلف نشان داده که فلاونوئید های موجود در خیار به عنوان یک مسکن طبیعی عمل می کنند

و برای درمان هر گونه درد در نوزادان و کودکان مفید هستند.

فیبر موجود در خیار برای جلوگیری از یبوست در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

مقادیر بالای ویتامین ها و همچنین کلسیم، پتاسیم، سیلیس و منیزیم موجود

در خیار باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و از ابتلا به سنگ کلیه در نوزادان و کودکان پیشگیری می کند.

دادن آب خیار به نوزاد از پایان ۹ ماهگی یعنی زمانی که نوزاد آماده خوردن انواع آبمیو های خانگی است

اشکالی ندارد اما به یاد داشته باشید که تعادل را رعایت کنید.

خواص خیار برای مو

نوشیدن آب خیار یا مالیدن آب خیار بر روی مو ها و پوست سر به دلیل مقادیر بالای سیلیکون،

گوگرد، سدیم، فسفر و کلسیم باعث تقویت مو شده و از ریزش مو ها جلوگیری می کند.

مقادیر بالای سیلیس موجود در آب خیار به عنوان یک نرم کننده طبیعی مو ها را نرم و ابریشمی می کند.

آب یک خیار بزرگ را بگیرید و بر روی مو ها و پوست سر بمالید، بگذارید ۱ ساعت بماند و سپس با آب گرم و شامپو بشویید.

خواص خیار در بارداری

خیار حاوی مقادیر بالای آب است که می تواند ار کم آبی در دوران بارداری پیشگیری کند.

خیار مقادیر بالایی فیبر دارد که با بهبود حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست و همورئید یا بواسیر در زنان باردار مفید است.

مقادیر بالای ویتامین C، ویتامین A، بتا کاروتن، لوتئین و زاکسانتین موجود در خیار

باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران بارداری می شود و از ابتلا به عفونت ها پیشگیری می کند.

ویتامین K موجود در خیار برای تشکیل و تقویت استخوان های جنین در دوران بارداری مفید می باشد.

خیار غنی از ویتامین های B، ویتامین C، اسید فولیک، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن است که به رشد جنین در دوران بارداری کمک می کنند.

مقادیر بالای ویتامین های B موجود در خیار به بهبود خلق و خوی زنان باردار کمک می کند.

خیار حاوی مقادیر بالای ویتامین C است که میزان الاستیسیته پوست را افزایش داده و برای درمان ترک های دوران بارداری مفید می باشد.

توجه داشته باشید که قبل از مصرف خیار در دوران بارداری بهتر است که با پزشک خود مشورت کنید.

خواص خیار در بدنسازی

خیار در بدنسازی بسیار مفید است.

مصرف خیار باعث می شود که بدن سریع تر عضلانی شود و احساس تشنگی هنگام ورزش کمتر شود.

مصرف خیار برای قلب و عروق مفید است و سلامتی قلبی ورزشکاران را تضمین می کند.

یکی از اجزای منحصر به فرد آب خیار، سیلیکا است.

این ماده یک ماده معدنی است که به ندرت در رابطه با سلامت انسان مورد توجه قرار می‌گیرد.

با این حال، بخش مهمی از بافت همبند موجود در بدن را تشکیل می‌دهد.

بنابراین سیلیکا می‌تواند به رشد عضلات انسان کمک کند.

خواص خیار در شب

متخصصان توصیه می‌کنند افراد در اواخر شب به علت تشدید ادرار از مصرف آن پرهیز کنند.

۹۵ درصد خیار را آب تشکیل می‌دهد به همین علت مصرف آن برای رفع تشنگی تاثیر دارد.

پوست خیار حاوی مقدار زیادی ویتامین C است و مصرف جوشانده آن

به صورت متوالی و سه روز پشت هم برای یرقان داروی موثری خواهد بود.

خواص خیار در صبحانه

آب بدون شک یکی از مهم ترین عنصر موجود در بدن شماست.

و نه تنهاباعث هیدراته شدن بدن می شود بلکه باعث هضم بهتر غذا نیز می شود.

آیا می دانید که ۹۵ درصد خیار از آب تشکیل شده است؟

با استفاده از خیار در صبح اطمینان حاصل می کنید که آب روزانه بدن تامین می شود.

خیار به پیشگیری از سرطان کمک کرده و همچنین مانع از رشد تومورهای سرطانی می شود.

در تحقیقاتی که در سال ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ انجام شد دانشمندان دریافتند که می توان از خیار برای درمان سرطان لوزالمعده استفاده کرد.

همچنین خیار برای جلوگیری از باکتری های مضر نقش اساسی داشته

و برای کاهش سرطان های مرتبط با استروژن مانند سرطان پرستات و تخمدان و پستان کمک کننده است.

راه های مختلفی در مورد چگونگی استفاده از خیارها در کاهش وزن وجود دارد.

اول، آنها کالری کم دارند. داده های فوق نشان می دهد که خیار فقط ۸ گرم کالری دارد.

در همین حال، کل میوه خیار (۳۰۰ گرم) می تواند کمتر از ۴۵ کالری باشد.

دوم اینکه خیار حاوی مقدار زیادی از آب است که به هضم سریع و دفع بهتر غذا کمک کند.

خواص خیار و گوجه

خیار و گوجه فرنگی با یکدیگر سازگار نیستند و نباید به همراه هم مصرف شوند.

هنگامی که این دو ماده غذایی به معده می رسند و فرآیند تخمیر آغاز می شود،

اسید ترشح شده در حفره شکمی برای گوارش غذا می تواند مشکلات گوارشی متعدد را موجب شود.

محققان عنوان می کنند گوجه فرنگی و خیار حاوی پروتئینی هستند که منجر به ابتلا به آلزایمر می شود.

استفاده از خیار و گوجه فرنگی در صبحانه افراد دیابتب موجب می شود تا مصرف فیبر در آنها افزایش یافته

که موجب می شود هم سرعت افزایش قند در خونشان کاهش پیدا کند و هم اینکه دیر‌تر گرسنه شوند.

خواص خیار و ماست

عناصر اصلی تشکیل دهنده این پیش غذا یا میان وعده ماست و خیار است.

طبع ماست و خیار هر دو سرد است و پیشنهاد می‌شود هنگام تهیه آن

از افزودنی‌هایی با طبع گرم مانند گردو،کشمش، شوید و نعنا استفاده کنید.

خیار، با رنگ سبز روشن تا سبز تیره، میوه‌ای بسیار مرطوب با دانه‌های خوراکی است

که علاوه بر ماست خیار در انواع ساندویچ‌ها ، سالادها و آبمیوه‌ها به کار می‌رود.

این میوه، آب فراوانی دارد و برای تامین آب بدن بسیار مفید است.

خیار کالری پایینی دارد و در رژیم‌های لاغری بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علاوه بر آن در زیبایی پوست و مو هم بسیار کاربرد دارد.

خیار میزان زیادی پتاسیم دارد و می‌تواند برای کنترل فشار خون استفاده شود

البته بدون اضافه کردن نمک. به علاوه خیار برای درمان بیماری‌های نارسایی کلیه،

بیماری‌های کبد و لوزالمعده و ریه، معده، دندان و لثه مفید است.

آب خیار برای بیماری‌هایی نظیر آرتروز، نقرس و اگزما بسیار مفید است.

خیار دارای ویتامین k است که در پیشگیری به وجود آمدن سلول‌های سرطانی موثر است.

از ماست‌خیار به همراه تمشک و مقداری نعنا به عنوان لاغر کننده استفاده می‌شود.

از طرفی مصرف ماست به صورت روزانه می‌تواند سود زیادی برای بدن انسان داشته باشد.

از این خواص می‌توان به اشتها آوری، چاق‌ کنندگی، دفع سموم، رفع یبوست،

خاصیت ضد میکروبی، خاصیت ضد سرطانی، خاصیت کاهنده چربی خون و همچنین زیبایی پوست و… اشاره کرد.

بنابراین ترکیب ماست‌خیار می‌تواند به عنوان یک میان وعده با مزایای بی‌شمار

برای بدن انسان و در عین حال کم کالری و کم چربی استفاده شود.

پاک کردن آرایش یکی از مهم‌ترین کارهایی است که خانم‌ها باید هر شب قبل از خواب آن را انجام دهند.

بسیاری از خانم‌ها برای پاک کردن آرایش صورت اغلب از مواد شیمیایی استفاده می‌کنند

در صورتی که مواد طبیعی و ارزان قیمت مثل ماست خیار دارای خاصیت پاک کنندگی، ضد التهابی و شاداب سازی پوست هستند.

ماست‌خیار هم خاصیت تسکین‌دهنده برای پوست دارد و هم خاصیت خنک‌کننده و همینطور دارای خواص ضدالتهابی و شاداب‌سازی پوست است.

تولیدکنندگان بسیاری از کرم‌ها، مرطوب‌کننده‌ها و انواع لوازم آرایشی،

با استفاده از همین خواص ماست خیار، فرمول شیمیایی محصولات خود را به دست می‌آورند.

ماست خیار سرد واقعا نقش خوبی در پاک کردن مواد آرایشی و شیمیایی

از روی صورت دارد و یکی از بهترین گزینه‌ها برای پاکسازی کامل صورت است.

برای این کار باید پوست خیار را جدا کنید و آن را کاملا بکوبید تا به خمیر تبدیل شود.

بعد به آن ماست اضافه می‌کنید. سپس ماست خیار را به کمک پنبه

و با حرکات دایره‌ای روی پوست بکشید و بعد از چند دقیقه پوست خود را با آب سرد بشویید.

استفاده از روغن زیتون در ترکیب ماست خیار می‌تواند تاثیر این ترکیب را برای پاک کردن مواد آرایشی غلیظ، بیشتر ‌کند.

ماست خیار یکی از مواد خوراکی مهمی است که هم به ترمیم پوست‌های

خشک کمک می‌کند و هم تاثیر شگرفی در پاک کردن مواد آرایشی دارد.

خواص خیار و خرما

از جمله نسخه هایی که در روایات اسلامی برای درمان لاغری و چاق شدن فرد اومده، مصرف خیار و خرماست.

بر این اساس گفته شده تا فرد ۷ عدد خرمای تازه رو با خیار بوته ای بخوره و طبق روایات این کار به چاقی عادی فرد منجر میشه.

خواص خیار و آبلیمو

خیار را با پوست رنده کنید. دو عدد لیمو را درون آن بچکانید و یک قاشق عسل نیز به آن اضافه کنید.

می توان از رنده شده پوست لیمو هم در ماسک استفاده کرد.

خیار باعث سفتی پوست و جلوگیری از افتادگی، خنک‌کنندگی و کاهش چین و چروک می‌شود.

کسانی که پوست چرب دارند؛ می‌توانند خیار را در آب بپزند و سپس صاف کنند.

در ادامه چند قطره آبلیمو در آن بچکانید و پوست را تمیز کنید.

آب خیار را بگیرید و یک قاشق غذاخوری از آن را با چند قطره آب لیمو مخلوط کرده و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.

آنقدر هم بزنید تا کاملاً یک‌دست شود.

ماسک را روی پوست صورت و گردن قرار دهید و پس از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را بشویید.

این ماسک باعث سفید شدن پوست خواهد شد.

خواص خیار و عسل برای پوست

یک قاشق کوچک جو دو سر را با آب خیار مخلوط کنید و حالا می توانید نصف یک قاشق کوچک عسل را اضافه کرده

و مواد را به خوبی ترکیب کنید و بعد آن را روی صورت خود بمالید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.

این ماسک پوستی برای پوست های خشک مناسب است.

خواص آب خیار

آب خیار کم کالری است و در پر کردن معده‌ی شما نیز تاثیر خوبی دارد.

این گیاه نه تنها مانع از غذاخوردن بیش از حد می‌شود بلکه به کاهش سریع وزن‌تان نیز کمک می‌کند.

آب به طور طبیعی برای بدن خوب است، زیرا اغلب اوقات تشنگی با گرسنگی اشتباه گرفته می‌شود.

آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌های زیادی در خیار وجود دارد که می‌توانند به سلامت پوست و جلوگیری از بروز آکنه کمک نمایند.

بر اساس یکی از مطالعاتی که در سال ۲۰۱۰ در مجله داروسازان جوان منتشر شده

عصاره آب خیار حاوی فلاونوئیدها و تانن‌هایی است که می‌توانند رادیکال‌های آزاد را خنثی نمایند.

نوشیدن آب خیار به سم‌زدایی بدن و افزایش ادرار کمک می‌کند.

این به دان معنی است که سموم در بدن شما سریعتر از بین می‌روند و فشار سیستم متابولیک شما کاهش می‌یابد.

یکی از اجزای منحصر به فرد آب خیار، سیلیکا است.

این ماده یک ماده معدنی است که به ندرت در رابطه با سلامت انسان مورد توجه قرار می‌گیرد.

با این حال، بخش مهمی از بافت همبند موجود در بدن را تشکیل می‌دهد.

بنابراین سیلیکا می‌تواند به رشد عضلات انسان کمک کند.

مصرف آب خیار یک راه عالی برای افزایش میزان پتاسیم است و همانطور که می‌دانید پتاسیم یک الکترولیت حیاتی برای سلامت کلی بدن می‌باشد.

علاوه بر این پتاسیم به عنوان یک رگ گشا عمل می‌کند و فشار خون و فشار سیستم قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

و لذا می‌تواند سلامت قلب را بهبود بخشد.

اگرچه در آب خیار مواد معدنی زیادی وجود ندارد، اما عناصر کمیابی نظیر، سیلیکا و منگنز در آن به چشم می‌خورند.

بر طبق تحقیق دکتر رآین جوگدوزنگ، از دانشگاه کمبریج، غذاهایی مانند خیار غنی از سیلیکا هستند

که می‌تواند به تقویت استخوان‌ها کمک کنند و خطر ابتلا به پوکی استخوان را در سنین بالا کاهش دهد.

خیار حاوی یک ترکیب منحصر به فرد به نام cucurbitacin است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در بدن عمل می‌کند.

این امر بر اساس مطالعه منتشر شده در مجله داروهای گیاهی تایید شده است.

مطالعه دیگری که در گزارش یک انجمن آمریکایی منتشر شد نشان داد

که فیستین که یک ترکیب ضد التهابی موجود در خیار و توت فرنگی است، می‌تواند از پیشرفت سرطان پروستات جلوگیری نماید.

با توجه به گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری، آب اضافی می‌تواند از طریق مصرف انواع نوشیدنی‌ها و غذاها جذب شود.

هیدراتاسیون بسیار مهم است و نوشیدن آب خیار نه تنها به هیدراته شدن بدن شما کمک می‌کند بلکه باعث جلوگیری از یبوست و سنگ کلیه نیز خواهد شد.

به سادگی می‌توان گفت که آب خیار، آبی است که از طریق غوطه‌ور کردن برش‌های خیار در یک بطری آب درست می‌شود.

درست کردن آب خیار بسیار ساده است و در عین حال، بسیاری از مواد تشکیل دهنده

فعال خیار به درون آب راه یافته و باعث افزایش مصرف مواد مغذی آب می‌گردد.

کاشت خیار در گلدان

مرحله اول، ابتدا باید بذری را برای کشت خیار در گلدان انتخاب کرد که اولا هیبرید باشد

و نیز دارای ساق‌های کوتاه‌تر باشد تا فضای کمتری را اشغال کند.

مرحله دوم انتخاب گلدانی مناسب و پر کردن آن با خاک برگ، کمپوست و خاک باغچه است.

کف گلدان را مقدار سنگ ریزه بریزد تا گلدان زهکش خوبی داشته باشد.

مرحله سوم: هر گلدان برای ۵ تا ۶ بذر مناسب است. حال زمان کاشت بذر هاست بذر‌ها را در عمق ۱تا ۲ سانتی متری خاک بکارید.

فاصله‌ی بین بذر‌ها حداقل باید ۲ سانتی متر باشد.

بعد از کاشت بذر‌ها خاک را در چند مرحله آبیاری کنید. دقت کنید که خاک خیلی آبدار نشود.

برای رشد بهتر باید گلدان را به مدت ۶ ساعت در نور مستقیم آفتاب نگهداری کرد.

بعد از چند روز بذر خیار شروع به جوانه زنی می‌کند تا زمانی که ارتفاع جوانه‌ها به ۷ سانتی متر برسد صبر کنید.

حال دو جوانه که قوی‌تر از بقیه هستند را انتخاب کرده و بقیه را به آرامی از خاک بیرون بکشید.

حال دو شانس برای داشتن بوته‌های قوی و پر میوه خواهید داشت.

صبر کنید تا گیاه رشد طبیعی خود را داشته باشد.

وقتی ارتفاع دو بوته به حدود ۲۵ سانتی متر رسید

بوته‌ی قوی‌تر را انتخاب کرده و دیگری را به آرامی از خاک بیرون بکشید.

پس از این بوته‌ی خیار به طور متوسط روزی ۲ سانتی متر رشد میکند.

برای اینکه گیاه خوب محصول بدهد باید ریشه‌ها به خوبی آب بخورند

برای اینکار در هنگام آبیاری دقت کنید که آب از پایین گلدان خارج شده است.

– آبیاری زیاد قبل از گلدهی باعث تاخیر در گل دادن می‌شود

و آبیاری بعد از گلدهی باعث تسریع رشد میوه و افزایش میوه‌های می‌شود.

کشت خیار در گلدان و جعبه کاشت خیار در گلدان نیاز به قیم دارد

– کاشت خیار در گلدان و پرورش خیار در آپارتمان‌ها به راحتی امکان پذیر است

با رعایت همین نکات ساده درباره‌ی این کشت می‌توانید برداشت خوبی داشته باشید.

بوته‌های خیار را بعد از ۵۰ تا ۷۰ روز بعد از کشت میتوان برداشت کرد.

خیار برای سگ

خیار برای خوردن سگ کاملا مطمئن است.

یک ماده کم‌ کالری که اکثر سگ ها آن را دوست دارند و بسیار کم سدیم و کم چربی است.

یکی از سبزیجاتی که در همه فصول سال به آن دسترسی داریم خیار است.

سگ ها برخلاف گربه ها،میل به خوردن همه چیز را دارند و به این فکر‌نمیکنند که آیا ماده برایشان مفید است یا خیر.

با این حال،برخی از میوه ها و سبزیجات برای سگ ها مضر نیستند‌.‌

خیار یکی از این سبزیجات است.

خیار برای سرماخوردگی

مقادیر بالای ویتامین C و ویتامین A موجود در خیار باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده

و برای پسشگیری و درمان سرماخوردگی، آنفلونزا و گلودرد مفید می باشد.

اگر روزی یک عدد خیار بخورید از سرماخوردگی زمستان در امان خواهید بود.

خیار برای پرندگان

وجود این سبزیجات برای تغذیه بهتر پرنده لازم است مخصوصا در فصل گرم سال که استفاده برنامه ریزی شده

از آنها در جیره غذایی پرنده موجب تعادل در گرمای بدن پرنده می شود.

خیار و کدو سبز با داشتن نیاسین ، ویتامین های مختلف ، کلسیم ، آهن ، فسفر ،

پتاسیم و کربوهیدارت نقش بسیار مهمی در رشد بهتر پرها و ناخن های پرنده دارند.

در مورد این سبزیجات باید به این نکته توجه داشت که استفاده زیاد

از آنها حتی در فصل گرم سال میتواند موجب اسهال در پرنده شود.

همچنین از آنها در دوران پرریزی (تولک) پرنده نباید استفاده کرد زیرا طبع سرد خیار

و کدو سبز موجب طولانی شدن دوران تولک و حتی بیماریهای گوارشی در پرنده میگردد.

خیار برای گرفتن نفخ حبوبات

حبوبات رو به همراه آب، داخل قابلمه بریزید. یه عدد خیار رو از وسط به دو‌نیم تقسیم کنید

و اجازه دهید تا زمانی که آب جوش میاد و کمی بعدش، خیار داخل آب بماند.

وقتی خیار حالت پخته یا اصطلاحا لَجَنی مانند، به خود گرفت، قبل از اینکه لِه شود، آن را با کمک کفگیر از قابلمه خارج کنید.

با این روش خیار تمامِ نفخ حبوبات رو به خودش میگیره. با خیال راحت امتحان کنید.

خیار برای کبد چرب

آب خیار ناشتا براب سم زدایی و پاکسازی کبد مفید بوده و به درمان بیماری های کبد از جمله کبد چرب کمک می کند.

خیار یکی از بهترین میوه ها برای سم زدایی و پاکسازی کبد است که به درمان بیماری کبد چرب کمک می کند.

خیار کبد را جلا می دهد و صفرا را از معده به خوبی خارج می کند.

خیار در شیردهی

مصرف خیار قبل از غذا به هضم بهتر آن کمک می‌کند.

متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را به بانوان شیرده توصیه می‌کنند،

اما باید مراقب بود که این سبزیجات به خصوص خیار باعث نفخ و درد‌های گوارشی کودکان نشود.

خیار و کاهش قند خون

شاخص گلیسمی (GI) خیار در واقع صفر می باشد که به تنظیم گلوکز خون و کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو کمک می کند.

هورمون های موجود در خیار باعث تقویت و بهبود عملکرد پانکراس شده و به تولید بیشتر انسولین کمک می کند.

تحقیقات نشان داده که علاوه بر میوه خیار، پوست خیار هم باعث کاهش قند خون می شود و از عوارض دیابت پیشگیری می کند.

اگر دچار دیابت و قند خون بالا هستید حتما خیار را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

آب خیار به لوزالمعده در تولید انسولین نیز کمک می‌کند و به همین علت برای حفظ بهینه‌ی قند خون در بیماران دیابتی بسیار مفید است.

استفاده از خیار و گوجه فرنگی در صبحانه افراد دیابتب موجب می شود تا مصرف فیبر در آنها افزایش یافته

که موجب می شود هم سرعت افزایش قند در خونشان کاهش پیدا کند و هم اینکه دیر‌تر گرسنه شوند.

خیار و جنسیت جنین

به لحاظ علمی ویار خیار در بارداری نمی تواند نشان دهنده جنسیت خاصی باشد.

مصرف زیاد خیار می تواند سوء هاضمه و نفخ ایجاد کند. بهتر است در مصرف آن تعادل را رعایت کنید.

خیار و گربه

گربه ها از خیار می ترسند و این می تواند جالب باشد.

بعضی از متخصصان معتقدند که دلیل این ترس این است که خیار آنها را یاد مار می اندازد.

هرگز گربه ها را با خیار نترسانید چرا که اثرات بدی روی حیوان خواهد داشت.

ترکیب خیار و گلاب برای چاقی صورت

برای چاقی صورت می توانید از این ماسک استفاده کنید به این صورت که بیست دقیقه این ترکیب روی پوست شما بماند.

برای رفع تیرگی و پف چشم کافی است که خیار را حلقه ای کرده و در کلاب بگذارید و اجازه دهید بیست دقیقه در یخچال بماند.

حالا وقت آن است که خیار یک ربع روی چشم شما بماند و پف چشم را از بین ببرد.

البته این کار می تواند گل مژه را تحریک کند بهتر است که از پد پنبه ای استفاده کنید.

برای از بین بردن لک و جوش صورت کافی است که مقداری خیار را رنده کنید

و دو قاشق گلاب به آن اضافه کنید و دو عدد پد پنبه ای را در درون این ترکیب به مدت دو ساعت قرار دهید.

سپس پد را خارج کرده و کمی در یخچال قرار دهید تا خنک شود

و در محل لک و جوش به مدت بیست دقیقه قرار دهید و بعد از آن با آب سرد بشویید.

خواص خیار خرچه

طبع این میوه سرد و خنک است و کالری آن در ۱۰۰ گرم حدود ۳۰ کالری است.

در آذربایجان نوعی خیار به نام کالک یا گیرا ( خیارچه ؛ خیرچا ) گرد یا کشیده و بیضی یا کمبوزه عمل میاید

که به مصرف خوراکی و بورانی و ترشی و آش غیره می رسد .

از همین کالک ها یا گرا و خیرچا ترشی هم درست میکنند .

به صورت درسته یا خرد شده داخل سرکه و فلفل و نمک و ادویه ریخته و با سبزی های معطر یا بدون آن ترشی درست میکنند

قدیمی ها می گویند که در جیب مردم نمک سنگی کوچکی وجود داشت که بر روی خیار ،

تئل ، گوجه یا هر محصول دیگر مالیده و می خوردند .

در بین مردم تئل خیرچا را تئل و به نوع دیگر آن که از طالبی نارس می باشد ، شاماما می گویند .

این میوه دارای ارزش غذایی بالایی است. از ویتامین B گرفته تا روی، همچنین مملو از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف است.

طبع این میوه سرد و خنک است و نسبتا خواص میوه رسیده خود را داراست.

ویتامین خیار

نیاسین

پیریدوکسین

ریبوفلاوین

تیامین

ویتامین (C) سی

ویتامین(K) کا

ویتامین (E) ایی

ویتامین (A) آ

آشنایی با ارزش غذایی خیار

خیار کالری کمی دارد، اما حاوی مقدار زیادی ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم است‌.

ارزش غذایی ۳۰۰ گرم خیار خام با پوست در ادامه آورده شده است.

کالری: ۴۵

چربی کل: ۰ گرم

کربوهیدرات: ۱۱ گرم

پروتئین: ۲ گرم

فیبر: ۲ گرم

ویتامین ث: ۱۴ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن

ویتامین کا: ۶۲ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن

منیزیم: ۱۰ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن

پتاسیم: ۱۳ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن

منگنز: ۱۲ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن

خیار آب خیلی زیادی دارد؛ به طوریکه ۹۶ درصد از آن را آب تشکیل می‌دهد.

برای اینکه از مواد مغذی موجود در خیار بیشترین بهره را ببرید، باید آن را با پوست بخورید.

پوست کندن خیار باعث کم شدن میزان فیبر و بعضی ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در آن می‌شود.

مضرات خیار

کسانی که داروهای ضد انعقاد خون مانند وارفارین یا کوآمیدین استفاده می‌کنند بهتر است

در مصرف خیار احتیاط کنند، چرا که خیار با داروهای ضد انعقاد خون تداخل دارد.

کسانی که اسهال هستند از خوردن خیار خودداری کنند.

بهتر است کودکان کم سال کمتر خیار بخورند.

خوردن خیار با پوست، مخصوصاً اگر تر و تازه نباشد، دیر هضم بوده و باد معده و قولنج ایجاد می‌کند.

برای معده‌های ضعیف و سوءهاضمه ضرر دارد و جهت دفع ضرر باید با عسل یا مویز یا رازیانه خورد.

اگر خیار خیلی رسیده و زرد شده باشد خوردن آن تولید دل درد می‌کند همچنین کسانی که طبع صفراوی

و دموی دارند این خیار به آن‌ها نمی‌سازد و باعث تحریک دل درد می‌شود.

کسانی که ضعف دید دارند و یا رماتیسم و یا زخم روده و اثنی ‎عشر، ورم کلیه، سنگ کلیه، کمر درد از خوردن خیارشور خودداری کنند.

یکی از مضرات خیار این است که باعث عدم جذب ویتامین ث در بدن می‎شود اخلاط را زیاد می‎نماید.

کسانی که کولیت دارند از خوردن خیار خودداری کنند.

خیار نفاخ است، چون سریعا در معده فاسد می شود.

خیار می تواند باعث ایجاد واکنش های آلرژی و حساسیت پوستی در برخی افراد شود.

مصرف خیار با عسل در خیلی از افراد منع مصرف دارد.

بر خلاف تصور عموم خوردن خیار در سرماخوردگی نه تنها ضرر ندارد بلکه مفید هم هست.

اصلی‌ترین مشکل خیارهای گلخانه سم‌های قوی است که در گلخانه به بوته‌های خیار زده می‌شود.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.