; خواص زردآلو ناشتا و خشک شده برای کودکان و لاغری و قلب و برگه و هسته زردآلو | فال خواب
دمنوش زرشک سیاه و خواص دارویی زرشک سیاه برای بیماری اسم

دمنوش زرشک سیاه و خواص دارویی زرشک سیاه برای بیماری اسم

دمنوش زرشک سیاه دمنوش زرشک سیاه ؛ خواص دارویی زرشک سیاه برای بیماری اسم همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش …

نان سوخاری چاق کننده است؟ و ایا خوردن نان سوخاری برای چاقی مفیده

نان سوخاری چاق کننده است؟ و ایا خوردن نان سوخاری برای چاقی مفیده

نان سوخاری چاق کننده است؟ نان سوخاری چاق کننده است؟ ؛ ایا خوردن نان سوخاری برای چاقی مفیده همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص و مضرات زردک و همه چیز درباره خواص و مضرات مصرف زردک

خواص و مضرات زردک و همه چیز درباره خواص و مضرات مصرف زردک

خواص و مضرات زردک خواص و مضرات زردک ؛ همه چیز درباره خواص و مضرات مصرف زردک همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خواص زردآلو

خواص زردآلو ؛ ناشتا و خشک شده برای کودکان و لاغری و قلب و برگه و هسته زردآلو

خواص زردآلو ؛ ناشتا و خشک شده برای کودکان و لاغری و قلب و برگه و هسته زردآلو همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص فلفل قرمز ؛ و فشار خون و طبع آن در طب سنتی و اسلامی برای مو و زنان

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با خواص زردآلو

زردآلو یکی از انواع میوه های درختی فصل تابستان است که پوست و گوشتی مخملی دارد. زردآلو به همراه میوه های شناخته شده ای مانند آلو ، هلو ، گوجه سبز ، گلابی ، سیب ، ازگیل ، میوه به و بادام درختی در راسته گلسرخ سانان دسته بندی می شود.

هزاران سال است که از زردآلو استفاده می شود. این میوه در سراسر جهان در دسترس قرار دارد و می توان آن را بصورت خام، خشک و مربای زردآلو مصرف نمود. زردآلو این میوه شیرین فواید متعددی دارد و عصاره آن می تواند غلیظ باشد، اما می توانید با اضافه کردن مرکبات و یا آب سیب، آن را رقیق کنید. این میوه کوهستانی اغلب در ییلاق رشد تولید می شود.

فصل میوه ی زردآلو بسیار کوتاه است و تنها از اواسط بهار تا اوسط تابستان در دسترس می باشد. ترکیه بزرگترین تولید کننده زردآلو در جهان است و پس از آن نام ایران و پاکستان در رده های بعدی به چشم می خورد.

زردآلو که به نام های اریک در ترکی آذربایجانی و قیسی در ترکی استانبولی نامیده می شود، میوه ای شیرین از خانواده گلسرخیان می باشد.زردآلو تازه و خشک را به صورت کمپوت و مربا زردآلو بدون شکر، ژله زردآلو و برای تهیه انواع آبمیوه، دسر، بستنی و خورش برگه زردآلو استفاده می کنند.

خواص زردآلو در طب سنتی

با وجود اینکه طبع زردآلو سرد و‌ تر است اما هرچه شیرین‌تر باشد، طبع آن نیز به سمت گرمی و تری می‌رود. هسته زردآلو نیز طبعی گرم و خشک دارد. ارزش غذایی زردآلو (یک فنجان) کالری : ۷۴ فیبر : ۳٫۱ گرم کربوهیدرات : ۱۷٫۴ گرم پروتئین : ۲٫۲ گرم چربی : ۰٫۶ گرم . انیسون، زنیان، زیره، روغن زیتون و عسل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج زردآلو هستند.

این میوه‌ در حالت رسیده، آبدار و شیرین، غذای کاملی محسوب می‌شود و می‌تواند به تنهایی بجای وعده ناهار مصرف شود و مواد مورد نیاز بدن را تأمین کند. به تأمین رطوبت بدن کمک می‌کند و از غلبه حرارت بر بدن در تابستان جلوگیری می‌کند. مانع از یبوست مزاج می‌شود (در افراد مسن، کودکان و کسانی که معده ضعیف دارند، بهتر است خشک شده آن (برگه زردآلو) مصرف شود). در صورتی که به خوبی هضم شود، بازکننده انسدادها و برطرف کننده بدبویی دهان است.

مقادیر بالای ویتامین C و ویتامین A موجود در میوه زردآلو تازه به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست صورت و دست شناخته می شود. همچنین روغن زردآلو به دلیل محتوای بالای اسیدهای چرب ضروری و ویتامین A موجود در آن پوست را آبرسانی کرده و به عنوان یک مرطوب کننده خشکی پوست را درمان می کند.

اولین فایده ی عنوان شده از میوه ی شیرین زردآلو در بخش سلامت مختص دستگاه گوارش است. فیبر محلول در زردآلو، حرکت روده را بهبود می بخشد که باعث دفع بهتر مدفوع می شود. علاوه بر این اسیدهای چرب را سریع تجزیه می کند که موجب بهبود هضم می شود. فیبر موجود در زردآلو یبوست و نفخ را درمان می کند.

زردآلو یکی از میوه های کم کالری با کربوهیدرات کم و شاخص گلیسمی پایین می باشد و پس از خوردن باعث افزایش قند خون نمی شود، همچنین مقادیر بالای فیبر و ویتامین A موجود در زردآلو باعث کاهش قند خون در افراد دیابتی می شود.

آشامیدن آب پخته آن مانع جوشش خون و صفرا، تسکین دهنده تشنگی و مسهل صفرا است. در رفع آروغ و بوی بددهان و التهاب معده مؤثر است. برای کسانی که لاغر خشکیده و نحیف هستند، سودمند است. کسانی که نفخ و رفلاکس شدید معده دارند، بهتر است بجای زردآلوی تازه از برگه خشک آن استفاده کنند. زیاد خوردن آن موجب برص ( ویتیلیگو) می‌شود.

زردآلو تازه حاوی مقادیر بالایی ویتامین های A، C و E و همچنین مواد معدنی مانند فسفر، سیلیکون، کلسیم، آهن و پتاسیم می باشد که مواد مورد نیاز بدن زنان بادار را تامین می کند مقادیر بالای آهن و مس موجود در زردآلو برای جلوگیری از کم خونی در دوران بارداری و پیشگیری از نقایص مادرزادی در جنین مفید می باشد.

می‌تواند اسید معده و صفرا را به راحتی دفع نماید. برگ زردآلو به صورت دم کرده می‌تواند اسهال را قطع و رفع نماید. دم کرده برگ زردآلو برای تسکین درد گوش مفید است و می‌توانید آن را در گوش خود بچکانید. همچنین صدا‌هایی که در گوش می‌آید را رفع کرده و می‌تواند باعث رفع و درمان سنگینی گوش گردد. روغن هسته میوه زردآلو پوست را نرم می‌کند.

زردآلو غنی از آنتی اکسیدان هاست که از بدن ما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند، همچنین مقادیر بالای ویتامین های A و C موجود در زردآلو باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از ابتلا به سرطان پیشگیری می کنند.زردآلو مقادیر زیادی ویتامین C و لیکوپن دارد که باعث کاهش کلسترول بد خون شده و بنابراین خطر ابتلا به حمله قلبی و بیماری قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

میوه زردآلو و هسته شیرین آن با ویتامین C که دارند می‌توانند از خونریزی لثه جلوگیری نمایند، اختلالات رشد کودکان را رفع نموده و بدن را تقویت کنند. خون را تصفیه کرده و باعث باز کردن عروق شود. میوه زردآلو با آهن موجود در خود می‌تواند برای درمان کم خونی استفاده شود. میوه زردآلو به دلیل وجود پتاسیم بالا در خود فشار خون را تنظیم کرده و خون را از آلودگی‌ها و پلاک‌ها پاک می‌کند. همچنین خاصیت تنظیم کنندگی فشار خون به دلیل وجود پتاسیم در برگه زردآلو نیز وجود دارد.

زردآلو غنی از ویتامین های A، C و E و همچنین کاروتنوئید هاست که باعث بهبود بینایی شده و از ابتلا به دژنراسیون ماکولا پیشگیری می کند.اگرچه تحقیقات بسیار کمی در این زمینه صورت گرفته است، اما برخی منابع پیشنهاد می کنند که ریختن دو تا سه قطره روغن زردآلو داخل گوش آسیب دیده، درد را تسکین می دهد.

هسته زردآلو دارای خواص ضد التهابی است و به کاهش درد و درمان آرتروز و روماتیسم کمک می کند روغن هسته زردآلو حاوی مقادیر بالایی ویتامین B17 است که برای پیشگیری و درمان سرطان های استخوان، سرطان دهانه رحم و سرطان پوست مفید می باشد ویتامین B17 موجود در هسته زردآلو باعث کاهش فشار خون بالا می شود

روغن هسته زردآلو برای درمان گوش درد مفید است مضرات هسته زردآلو : هسته زردآلو حاوی مقادیر بالایی آمیگدالین می باشد و زیاده روی در مصرف آن باعث مسمومیت و مرگ می شود، گفته شده که خوردن ۳۰ عدد هسته زردآلو برای کشتن یک انسان کافی است.

خواص زردآلو خشک شده

زردآلو خشک حاوی مقادیر بالایی ویتامین و مواد معدنی و مغذی ضروری برای رشد کودک می باشد. فیبر موجود در برگه زردآلو برای درمان یبوست در نوزادان و کودکان مفید می باشد. زردآلو خشک شده حاوی مقادیر بالایی پکتین و سلولز است که به عنوان یک ملین طبیعی به درمان یبوست کمک می کند.

زردآلو خشک یا برگ زردآلو از خشک کردن میوه زردآلو به دست می آید. برگه زردآلو خشک حاوی مقادیر بالایی کلسیم، پتاسیم، فسفر، ویتامین A، آهن و ویتامین C می باشد.تحقیقات مرکز پزشکی دانشگاه مریلند نشان داده که آنتی اکسیدان ویتامین E موجود در برگه زردآلو باعث کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع دو می شود.

برگه زردآلو یا زردآلو خشک حاوی مقادیر بالایی فیبر است که باعث کاهش اشتها شده و به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.برگه زردآلو خشک به درمان ناباروری، خونریزی پس از زایمان، اسپاسم در دوران بارداری و درمان عفونت واژن کمک می کند، همچنین برگه زردآلو باعث افزایش شیر مادر در مادران شیرده می شود.

آبی که زردآلو خشک را در آن خیس می کنند برای درمان خارش آفتاب سوختگی، اگزما و عفونت های پوستی، آکنه و جوش صورت و پاکسازی پوست صورت مفید است.

خواص زردآلو برای نوزاد و کودکان

بر اساس یک مطالعه مقادیر بالای منیزیم و پتاسیم موجود در زردآلو باعث رشد کلی مغز و تقویت حافظه در نوزادان و کودکان می شوند. مقادیر بالای فیبر های سلولز و پکتین موجود در زردآلو باعث بهبود هضم غذا می شود و به درمان یبوست در نوزادان و کودکان کمک می کند.

زردآلو یک منبع عالی آهن است و مصرف آن می تواند درمان خوبی برای کم خونی در نوزادان و کودکان باشد. زردآلو منبع غنی از ویتامین A همراه با کاروتنوئید و زانتوفیل است برای حفظ سلامت چشم در نوزادان و کودکان ضروری است. روغن زردآلو یک منبع غنی از ویتامین A، E و اسید اولئیک است که پوست حساس در نوزادان را بهبود می بخشد. توجه داشته باشید که شما می توانید از سن ۶ ماهگی به بعد زردآلو تازه و خشک را به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کنید.

خواص زردآلو برای پوست

در زردآلو ویتامین آ و سی به مقادیر زیاد وجود دارد که دارای خاصیت ضد التهابی بوده و به درمان آکنه و جوش کمک می کند.برای این امر بهتر است شما سه عدد زردآلو را مخلوط کنید و خمیر بدست آمده را بر روی پوست خود قرار دهید و بگذارید پانزده دقیقه باقی بماند سپس با آب سرد خوب بشویید.

ویتامین آب و سی موجود در زردآلو به‌‌عنوان یک مرطوب کننده طبیعی شناخته می شود. زردآلو به دلیل داشتن اسیدهای چرب ضروری و ویتامین آ باعث آب‌رسانی بهتر پوست شده و برای درمان خشکی پوست مؤثر است.ویتامین آ و ای موجود در زردآلو به کاهش چین‌وچروک پوست و جوان‌سازی پوست صورت کمک می‌کند.شما می‌توانید برای این امر روغن زردآلو را بر روی پوست خود ماساژ داده تا حالت انعطاف‌پذیری پوست شما حفظ شود.

خواص زردآلو برای کرونا

زردآلو غنی از آنتی اکسیدان هاست که از بدن ما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند، همچنین مقادیر بالای ویتامین های A و C موجود در زردآلو باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و برای بیماری کرونا باید سیستم ایمنی بدنمان قوی شود .

خواص زردآلو برای بدنسازی

پتاسیم موجود در قیسی به بهبود متابولیسم و ​​هم‌چنین عملکرد اندام‌ها و بافت‌ها کمک می‌کند. این ماده مغذی برای رشد طبیعی بدن، عضله‌سازی و هم‌چنین تنظیم میزان اسید در بدن مهم است؛ زیرا در سنتز پروتئین موثر است.

خواص زردآلو برای سنگ کلیه

در مورد مصرف برگه زردآلو و تاثیر آن روی سنگ کلیه مطلبی با منبع علمی پیدانشد. مصرف زیاد زردآلو به خاطر داشتن مقدار کمی اگزالات، برای کسانی که سابقه سنگ کلیه دارند و کلیه آن‌ها سنگ ساز است، توصیه نمی‌شود.

خواص زردآلو برای کبد

تحقیقات نشان می دهد که میوه زردآلو باعث افزایش فعالیت کبد شود و از بیماری های کبد مانند کبد چرب پیشگیری کند.

خواص زردآلو در بارداری و شیردهی

زردآلو تازه حاوی مقادیر بالایی ویتامین های A، C و E و همچنین مواد معدنی مانند فسفر، سیلیکون، کلسیم، آهن و پتاسیم می باشد که مواد مورد نیاز بدن زنان بادار را تامین می کند مقادیر بالای آهن و مس موجود در زردآلو برای جلوگیری از کم خونی در دوران بارداری و پیشگیری از نقایص مادرزادی در جنین مفید می باشد. زردآلوها در حفظ سطح قند خون نرمال موثر هستند. با نگه داشتن متعادل و نرمال سطح گلوکز خون شما کمتر از دیابت حاملگی در دوران بارداری رنج می برید.

زردآلو می تواند سطح پرولاکتین را افزایش دهد. پرولاکتین هورمونی است که در بدن شیر تولید می کند. در طول دوران بارداری و بعد از آن، تعادل هورمونی در بدن مادران از بین می رود. زردآلو خشک حاوی مواد شیمیایی خاصی است که این تعادل را در سطح هورمون های بدن برقرار می سازد. زردآلو یک منبع غنی از کلسیم و فیبر بوده و به افزایش شیر مادران کمک می کند. زردآلو حاوی ویتامین C و سایر ویتامین ها به مقدار زیاد می باشد و از طرفی برای نوزاد نیز مفید است.

خواص زردآلو و هسته آن

زردآلو یکی از میوه‌های بسیار پرخاصیت و پرطرفدار است که هسته آن دارای یک مغز، مشابه بادام بوده که با شکستن هسته، می‌توان مغز هسته زردآلو را میل کرد. مغز هسته زردآلو در اغلب اوقات خوشمزه بوده، اما گاهی می‌تواند مزه تلخی داشته باشد. طبع هسته زردآلو گرم و خشک می باشد هسته زردآلو دارای خواص ضد التهابی است و به کاهش درد و درمان آرتروز و روماتیسم کمک می کند.ویتامین B17 موجود در هسته زردآلو باعث کاهش فشار خون بالا می شود روغن هسته زردآلو برای درمان گوش درد مفید است.

میوه زردآلو و هسته شیرین آن با ویتامین C که دارند می‌توانند از خونریزی لثه جلوگیری نمایند، اختلالات رشد کودکان را رفع نموده و بدن را تقویت کنند. هسته زردآلو دارای آمیگدالین است و به همین دلیل می‌تواند مسمومیت سیانید ایجاد کند. نه‌تنها هیچ‌گونه خواص هسته زردآلو در بارداری و دوران شیردهی به اثبات نرسیده است؛ بلکه توصیه می‌شود خانم‌های باردار و شیرده از مصرف مغز هسته زردآلو در این دوران خودداری کنند.

خواص هسته زردآلو برای کودکان هنوز به اثبات نرسیده است و بهتر است از مصرف بیش از اندازه آن خودداری کنند. شاید مصرف تا حدود ۵ عدد از این ماده برای بزرگسالان مشکلی ایجاد نکند، اما بهتر است به دلیل تشکیل موادی شبیه به سیانور در بدن، کودکان از مصرف هسته زردآلو خودداری کنند.هسته زردآلو حاوی مقادیر بالایی آمیگدالین می باشد و زیاده روی در مصرف آن باعث مسمومیت و مرگ می شود، گفته شده که خوردن ۳۰ عدد هسته زردآلو برای کشتن یک انسان کافی است.

خواص زردآلو و هلو

زردآلو تازه حاوی مقادیر بالایی ویتامین های A، C و E و همچنین مواد معدنی مانند فسفر، سیلیکون، کلسیم، آهن و پتاسیم می باشد که مواد مورد نیاز بدن زنان بادار را تامین می کند مقادیر بالای آهن و مس موجود در زردآلو برای جلوگیری از کم خونی در دوران بارداری و پیشگیری از نقایص مادرزادی در جنین مفید می باشد.

می‌تواند اسید معده و صفرا را به راحتی دفع نماید. برگ زردآلو به صورت دم کرده می‌تواند اسهال را قطع و رفع نماید. دم کرده برگ زردآلو برای تسکین درد گوش مفید است و می‌توانید آن را در گوش خود بچکانید. همچنین صدا‌هایی که در گوش می‌آید را رفع کرده و می‌تواند باعث رفع و درمان سنگینی گوش گردد. روغن هسته میوه زردآلو پوست را نرم می‌کند.

هلو را له کنید و بصورت ضماد برای رفع دل پیچه بچه‌ها و دفع کرم روده روی شکم آن‌ها قرار دهید. برگ هلو و جعفری را با روغن زیتون مخلوط کرده و روی سوختگی و محل ضرب دیدگی بگذارید. جوشانده پوست درخت هلو اثر تب بر دارد. خوردن هلو سموم را از بدن خارج می‌کند. برای وزن کم کردن هلو بخورید. افرادی که زخم معده دارند و یا مبتلایان به ورم معده و یا روده باید با شکم خالی هلو بخورند. هلو دفع کننده اوره و اسید اوریک است به خصوص برگه هلو را در زمستان میل کنید.

خواص زردآلو و عسل

زردآلو غنی از بتا کاروتوئن است که به درمان تب نیز کمک می کند. برای رفع تب، زردآلو را خیس کرده و میل کنید. سپس آب گرم و عسل را بعد از آن بنوشید تا تب برطرف شود.ماسک زردآلو پوست صورت و گردن را نرم و لطیف می کند. برای رفع چروک صورت، آب زردآلوی تازه را با کمی شیر و عسل ترکیب کرده و پوست خود را با آن ماساژ دهید. البته قبل از انجام این کار پوست را با صابون گیاهی شستشو دهید.

هسته زردآلو دارای مواد سمی است ولی اگر با عسل خورده شود بمب انرژی است ولی زیاده روی می تواند باعث مسمومیت شدید شود.هسته زردآلو حاوی مقادیر بالایی آمیگدالین می باشد و زیاده روی در مصرف آن باعث مسمومیت و مرگ می شود، گفته شده که خوردن ۳۰ عدد هسته زردآلو برای کشتن یک انسان کافی است.

خواص زردآلو و دیابت

به دلیل وجود فیبر و ویتامین آ در زردآلو این میوه می‌تواند برای درمان بیماری دیابت مؤثر باشد. زردآلوی خشک دارای شاخص گلیسمی پایین می باشد ولی برای کنترل دیابت موثر است.

خواص زردآلو و گیلاس

این میوه‌ در حالت رسیده، آبدار و شیرین، غذای کاملی محسوب می‌شود و می‌تواند به تنهایی بجای وعده ناهار مصرف شود و مواد مورد نیاز بدن را تأمین کند. به تأمین رطوبت بدن کمک می‌کند و از غلبه حرارت بر بدن در تابستان جلوگیری می‌کند. مانع از یبوست مزاج می‌شود (در افراد مسن، کودکان و کسانی که معده ضعیف دارند، بهتر است خشک شده آن (برگه زردآلو) مصرف شود). در صورتی که به خوبی هضم شود، بازکننده انسدادها و برطرف کننده بدبویی دهان است.

گیلاس از معده سریع عبور می‌کند و ملین است و هم برای درمان اسهال به ویژه اسهال خونی استفاده میشود. پتاسیم بالای گیلاس به تنظیم ضربان قلب و فشار خون کمک کرده و خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهد.از این رو یکی از مهمترین خواص گیلاس, تنظیم و کاهش فشار خون می باشد. مواد موجود در گیلاس باعث شده مصرف آن به تقویت قوای فکری، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر در دوران پیری کمک کند. پزشکان طب سنتی، گیلاس را به نوعی مسکن اعصاب می دانند و استفاده از آن را به بیماران عصبی توصیه می کنند.گیلاس منبعی غنی از فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدان ها می باشد . مصرف گیلاس برای حفظ طراوت و شادابی پوست مفید بوده، از چین و چروک پوست پیشگیری میکند. کمک به درمان نقرس از خواص گیلاس در طب سنتی میباشد. گیلاس منبعی غنی از سدیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم می باشد.

زردآلو با ماست

به گفته یک متخصص تغذیه، مصرف مواد غذایی به صورت همزمان در مواردی ممکن است کشنده باشند و یا اینکه مانع دستیابی به غذاهای ایده آل شود. هرگز خود را از غذاهایی که بیشترین ارزش غذایی را دارند محروم نکنید.

همچنین برخی از مواد غذایی اگر با هم مصرف شوند هم مشکل ساز هستند و هم ارزش غذایی خود را از دست می دهند و باید از مصرف آنها اجتناب کرد؛ به عنوان مثال مصرف عسل با خربزه و زردآلو با ماست احتمال مرگ دارد.

زردآلو برای سگ

اگه بخوایم تو یه کلام جواب این سوال رو بدیم باید بگیم آره و نه! چون گوشت میوه براشون خطری نداره و می‌تونن در اندازه متعادل بخورن. ولی هسته زردآلو، ساقه و برگ‌های اون برای سگ‌ها سمی و خطرناکه. بنابراین اگه تو باغ یا حیاطتون درخت زردآلو دارین باید حواستون به سگتون باشه تا یه موقع زردآلو نخوره؛ چون ممکنه همراه با میوه، هسته و برگ و ساقه‌ش رو هم بخوره و دچار مشکل بشه. وقتی هم این میوه می‌خرین هیچ وقت ظرف میوه رو در دسترس سگ نذارین و فقط با نظارت خودتون بهش از گوشت میوه بدین.

زردآلو برای سرماخوردگی

ویتامین ایی موجود در زردآلو مانند یک آنتی اکسیدان عمل کرده و با رادیکال های آزاد مبارزه می کند. این فرآیند ایمنی را افزایش می دهد و از مسائلی مانند سرماخوردگی و آنفلانزا جلوگیری می کند. زردآلو غنی از بتا کاروتوئن است که به درمان تب نیز کمک می کند. برای رفع تب، زردآلو را خیس کرده و میل کنید. سپس آب گرم و عسل را بعد از آن بنوشید تا تب برطرف شود.برگه زردآلو سرشار از ویتامین C می باشد که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، آسم، سل و برونشیت مفید است.

زردآلو برای زخم معده و یبوست و اسهال

زردآلو به دلیل وجود فیبر به عنوان یک درمان کننده طبیعی یبوست شناخته می شود. علاوه بر این مورد زردآلو به عنوان یک ملین طبیعی شناخته می شود که برای کسانی که به صورت مکرر دچار یبوست می شوند بسیار مناسب است.با مصرف زردآلو فیبر موجود این میوه باعث می شود مواد قابل دفع موجود در بدن با سرعت بیشتری به سمت روده ها حرکت کنند و در نتیجه راحت تر از بدن خارج شوند.

ضمن اینکه فیبر موجود در زردآلو باعث تحریک دستگاه گوارش می شود.با ایجاد تحرک بیشتر در دستگاه گوارش اجابت مزاح بهتر انجام می شود. علاو بر اینکه فیبر موجود در زردآلو باعث می شود تولید شیره معده افزایش یابد که این عمل در نتیجه باعث می شود مواد مغذی موجود در معده راحت تر و سریعتر جذب بدن شوند.

اولین فایده ی عنوان شده از میوه ی شیرین زردآلو در بخش سلامت مختص دستگاه گوارش است. فیبر محلول در زردآلو، حرکت روده را بهبود می بخشد که باعث دفع بهتر مدفوع می شود. علاوه بر این اسیدهای چرب را سریع تجزیه می کند که موجب بهبود هضم می شود. فیبر موجود در زردآلو یبوست و نفخ را درمان می کند.برگ زردآلو به صورت دم کرده می‌تواند اسهال را قطع و رفع نماید.زردآلوی نرسیده برای معده ضرر دارد مخصوصاً کسانی که زخم معده و یا اثنی عشر دارند.

زردآلو و فشار خون

مقدیر بالای آنتی اکسیدان ها و پتاسیم موجود در زردآلو باعث کاهش فشار خون می شود.میوه زردآلو به دلیل وجود پتاسیم بالا در خود فشار خون را تنظیم کرده و خون را از آلودگی‌ها و پلاک‌ها پاک می‌کند. همچنین خاصیت تنظیم کنندگی فشار خون به دلیل وجود پتاسیم در برگه زردآلو نیز وجود دارد.

زردآلو و شیر

ماسک زردآلو پوست صورت و گردن را نرم و لطیف می کند. برای رفع چروک صورت، آب زردآلوی تازه را با کمی شیر و عسل ترکیب کرده و پوست خود را با آن ماساژ دهید. البته قبل از انجام این کار پوست را با صابون گیاهی شستشو دهید.

خواص زردآلو برای قلب

زردآلو مقادیر زیادی ویتامین C و لیکوپن دارد که باعث کاهش کلسترول بد خون شده و بنابراین خطر ابتلا به حمله قلبی و بیماری قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

خواص زردآلو ناشتا

ناشتا خوردن زردآلو، خوردن آن بلافاصله بعد از غذا و هم چنین خوردن آب بعد از آن فوق‌العاده مضر است.

آیا زردآلو نفاخ است

کسانی که نفخ و رفلاکس شدید معده دارند، بهتر است بجای زردآلوی تازه از برگه خشک آن استفاده کنند.

خواص زردآلو برای چاقی

زردآلو خشکه کالری بالایی دارد و زیاده روی در مصرف برگه زردآلو چاق کننده است.

بیشتر بخوانید : خواص گشنیز ؛ و جعفری در طب اسلامی برای مو و لاغری و سرماخوردگی و رحم

زردآلو برای درمان کم خونی

کسانی که کم‌خونی دارند می‌توانند برای درمان کم‌خونی از زردآلو استفاده کنند چراکه زردآلو باعث بهبود تولید و جریان خون می‌شود. در زردآلو مقدار کمی مس وجود دارد که باعث جذب بهتر آهن شده و مصرف طولانی این میوه به تولید هموگلوبین خون کمک می کند.

بیشتر بخوانید : خواص دارچین ؛ لوله ای در چای برای مردان و لاغری و قلب و زنان و فشار خون

خواص زردآلو برای کاهش وزن و لاغری

همان‌طورکه گفته شد این میوه کم کالری بوده و برای رژیم کاهش وزن مناسب است. صد گرم زردآلو دارای چهل و پنج کالری می باشد. فیبر نامحلول موجود در این میوه باعث می‌شود تا شما به مدت طولانی سیر بمانید.

بیشتر بخوانید : خواص گوجه فرنگی ؛ پخته در لاغری و بدنسازی برای کودکان و پوست صورت

خواص ضد سرطان

این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان می‌باشد که با رادیکال‌های آزاد موجود در بدن مقابله کرده و آن‌ها را نابود می‌کند. ویتامین آ و سی موجود در زردآلو دارای خاصیت ضد سرطانی بوده و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

زردآلو برای تقویت بینایی

زردآلو برای کاهش بیماری‌های چشم و بینایی بسیار موثر است چراکه دارای ویتامین آ و سی و همچنین کاروتنوئید است.

بیشتر بخوانید : خواص گوجه سبز ؛ رسیده در طب سنتی برای کبد و پوست و دیابت در بارداری

خواص زردآلو برای تقویت استخوان‌ ها

زردآلو دارای مواد مغذی برای رشد استخوان ها می باشد. خوردن مرتب زردآلو باعث رشد و توسعه استخوان ها شده و از بروز پوکی استخوان پیشگیری می کند. خاصیت ضد التهابی زردآلو باعث کاهش التهاب بدن شده و به درمان نقرس کمک می کند.

مضرات زردآلو

مصرف تعداد زیادی از زردآلو ها ممکن است سبب سرگیجه در حاملگی شود. -شما حتی ممکن است سردرد را تجربه کنید. -مصرف زردآلوی نارس ممکن است ناراحتی و مشکلات معده را در یک زن باردار ایجاد کند. -خوردن بیش از حد زردآلو ممکن است بر روی سیستم عصبی یک زن باردار تأثیر گذارد و برای خانم باردار بسیار ناراحت کننده باشد. -زردآلو ممکن است باعث واکنش های آلرژیک شود. زردآلو حاوی دی اکسید گوگرد است و ممکن است واکنش های آلرژیک در زنان حساس به سولفیت را دارا باشد. – میوه زردآلو حاوی آمیگدالین، یک ماده شیمیایی است که ممکن است باعث ناراحتی سیستم شما شود .

مصرف زردآلو برای کودکان مفید است مگر استفاده بیش از حد. درباره مضرات زردآلو برای دیابت اطلاعات زیادی در دسترس نیست . مصرف زیاد زردآلو به خاطر داشتن مقدار کمی اگزالات، برای کسانی که سابقه سنگ کلیه دارند و کلیه آن‌ها سنگ ساز است، توصیه نمی‌شود.شواهدی مبنی بر مضرات زردآلو در شیردهی وجود ندارد.

هسته زردآلو حاوی مقادیر بالایی آمیگدالین می باشد و زیاده روی در مصرف آن باعث مسمومیت و مرگ می شود، گفته شده که خوردن ۳۰ عدد هسته زردآلو برای کشتن یک انسان کافی است.زردآلو را بعد غذاهای سنگین نخورید و بعد از خوردن آن، آب سرد ننوشید، زیرا در این صورت در معده زود تخمیر مى‌شود و ایجاد گاز و نفخ مى‌نماید. کسانى که عطش فراوان دارند و در شکم خود احساس حرارت زیاد مى‌نمایند و همچنین کسانی که حرکات دودى در شکمشان زیاد است، از خوردن زردآلو خودداری نکنند.

در صورت مصرف به شکل غیر اصولی زود در معده متعفن شده و باعث نفخ، آروغ ترش و تب‌های عفونی می‌شود. اگر معده رطوبت غیرطبیعی داشته باشد یا ضعیف باشد، مصرف آن بی‌زیان نیست و می‌تواند رفلاکس و نفخ و آبریزش دهان را افزایش دهد.زردآلوی نرسیده برای معده ضرر دارد مخصوصاً کسانی که زخم معده و یا اثنی عشر دارند.

ناشتا خوردن زردآلو، خوردن آن بلافاصله بعد از غذا و هم چنین خوردن آب بعد از آن فوق‌العاده مضر است. کسانی که به گوگرد حساسیت دارند در مصرف این میوه احتیاط کنند. گوگرد و سولفیت در برگ این میوه به وفور یافت می شود و باعث بروز بیماری آسم می شود. مصرف دانه‌های تلخ طعم زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین می‌تواند سبب بروز مسمومیت در افراد شود. در معده به سرعت متعفن و فاسد می‌شود و نفاخ و موجب آروغ ترش و تب‌های عفونی است.

خشک کرده آن ( برگه زردآلو) بهتر از تازه آن است و عوارض کمتری دارد.زردآلو می تواند باعث ایجاد آلرژی و واکنش های آلرژیک در برخی افراد شود. برگه زردآلو خشک حاوی سولفیت می باشد، زیاده روی در مصرف برگه زردآلو می تواند باعث تشدید حملات آسم شود. زردآلو خشکه کالری بالایی دارد و زیاده روی در مصرف برگه زردآلو چاق کننده است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.