; خواص چای سیاه برای لاغری و چشم و پوست و انواع چای سیاه ارگانیک - فال و خواب
فواید گل کلم پخته ؛ بررسی خواص درمانی خوردن گل کلم پخته

فواید گل کلم پخته ؛ بررسی خواص درمانی خوردن گل کلم پخته

فواید گل کلم پخته فواید گل کلم پخته ؛ بررسی خواص درمانی خوردن گل کلم پخته همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

روغن قهوه برای پوست ؛ تقویت پوست صورت با مصرف روغن قهوه

روغن قهوه برای پوست ؛ تقویت پوست صورت با مصرف روغن قهوه

روغن قهوه برای پوست روغن قهوه برای پوست ؛ تقویت پوست صورت با مصرف روغن قهوه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

گندم برشته برای چی خوبه ؛ درمان یبوست با خوردن گندم برشته

گندم برشته برای چی خوبه ؛ درمان یبوست با خوردن گندم برشته

گندم برشته برای چی خوبه گندم برشته برای چی خوبه ؛ درمان یبوست با خوردن گندم برشته همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خواص چای سیاه

خواص چای سیاه ؛ برای لاغری و چشم و پوست و انواع چای سیاه ارگانیک

خواص چای سیاه ؛ برای لاغری و چشم و پوست و انواع چای سیاه ارگانیک همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص چای سبز ؛ و نعناع در طب سنتی برای کلیه و پوست و مو و مردان و لاغری شکم

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با چای سیاه

یکی از پر استفاده ترین چای های دنیا چای سیاه می باشد ، چای سیاه از چای سبز گرفته شده و برگ های آن را خشک می کنند

و این امر باعث می شود تا طعم و رنگ چای تغییر کند. چای سیاه دارای خاصیت زیادی برای سلامت بدن می باشد

که از جمله آنها می توان به لاغری ، کنترل قند خون ، کلسترول و فشار خون بالا ،

سلامت قلب ، درمان بیماری آسم و کاهش استرس اشاره کرد.

بعد از آب، چای سیاه یکی از نوشیدنی‌های پر مصرف در جهان است.

چای سیاه نسبت به چای‌های دیگر طعم قوی‌تری دارد و حاوی کافئین بیشتری است.

اما کافئین چای سیاه در مقایسه با قهوه کمتر است.

این نوشیدنی پرطرفدار خواص متعددی دارد.

از جمله خواص چای سیاه می‌توان به آنتی اکسیدان‌ها

و ترکیباتی اشاره کرد که می‌توانند به کاهش التهاب در بدن کمک کنند.

چای سیاه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است

و تقریبا ۸۰ درصد از افراد سراسر دنیا در میان وعده شان چای سیاه می‌نوشند.

از فواید چشمگیر سلامتی چای سیاه می توان به توانایی آن در تقویت سلامت قلب،

کاهش استرس، کاهش کلسترول بالا، بهبود سلامت دهان، تقویت سلامت استخوان،

افزایش هوشیاری و جلوگیری از اسهال و مشکلات گوارشی اشاره کرد.

همچنین باعث بهبود گردش خون می‌شود، به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کند

و از علائم آسم می‌کاهد. چای سیاه به دلیل خاصیت ضد باکتریایی

و آنتی اکسیدانی که دارد یکی از محبوب‌ترین چای‌ها و شناخته شده‌ترین چای‌ها است.

چای سیاه معمولی‌ترین نوع چای است که بدون شیر سرو می‌شود.

از گیاه چای بدست می‌آید که از لحاظ علمی به عنوان Camellia sinensis شناخته می شود.

سطح اکسیداسیون بالایش به آن رنگ و طعم بی نظیری می‌بخشد،

که عموما به رنگ قهوه‌ای تیره و خوش طعم تا شیرین متغیر است.

تفاوت بین چای سیاه، سبز و سفید در نحوه فرآوری آنهاست.

در مرحله پردازش، چای سیاه تخمیر و اکسیده می‌شود.

از طرف دیگر چای سبز و چای سفید تخمیر نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید : خواص هندوانه ؛ یزدی و عسل و خشک شده برای کبد و نعوظ و معده و لاغری

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات چای سیاه را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ،

برای شناخت بیشتر خواص چای سیاه و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خواص چای سیاه برای آرامش اعصاب

چای سیاه باعث ترشح هورمون کورتیزول شده که باعث جلوگیری از استرس در بدن می شود

و همچنین اسید آمینه ال تاتن موجود در این چای باعث آرامش اعصاب می شود.

بعضی‌ها چای می‌نوشند چون معتقدند چای خاصیت آرام‌بخش دارد اما بعضی‌ها هم می‌گویند چای شادی‌آور و نشاط‌آور است.

واقعیت این است که هر دوی این صحبت‌ها درست است.

چای تا پیش از دو دقیقه از دم کشیدن اثر محرک دارد

اما پس از مدتی به تدریج از خاصیت محرک بودن آن کمتر شده و خاصیت آرام‌بخشی آن بیشتر می‌شود.

پس از گذشت ۵ دقیقه از دم کشیدن چای، بیشتر کافئین چای خارج می‌شود.

چای سیاه برای سلامت دهان و دندان

یکی از فواید عالی چای سیاه حفظ سلامت دهان و دندان می باشد. فلوراید موجود در این چای خطر بروز پلاک دندانی را کاهش می دهد

و به دلیل خاصیت ضد باکتریایی که دارد باعث رفع بوی بد دهان و جلوگیری از عفونت استفیلوکوک می شود.

بیشتر بخوانید : خواص گردو ؛ نارس و بادام ناشتا برای کبد با پنیر و عسل تازه برای پوست

اگر به سلامت دهان و دندان خود اهمیت می دهید می توانید از چای سیاه استفاده کنید.

مصرف چای سیاه از بروز لوکوپلاکی دهانی در بیماران مبتلا به سرطان دهان جلوگیری می کند.

البته توجه داشته باشید که مصرف بیش از اندازه چای باعث تیره شدن مینای دندان می شود.

خواص چای سیاه برای پیشگیری از سنگ کلیه

اگر چای سیاه رو روزانه مصرف کنید سنگ کلیه را تا هشت درصد کاهش می دهد.

بهتر است قبل از مصرف چای سیاه اگر به بیماری سنگ کلیه دچار هستید با پزشک خود مشورت کنید.

چای ۳۰ نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد

و افرادیکه در روز یک فنجان چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند ۱۵ درصد کمتر دچار سرطان کلیه می‌شوند.

سلول‌های کلیه بیشترین تماس را با رادیکال‌های آزاد دارند و چای به دلیل داشتن آنتی اکسیدان از سلامت کلیه محافظت می‌کند.

پلی فنول‌های موجود در چای عملکرد کلیه را در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه بهبود می‌بخشند.

پلی فنل‌ها، آنتی اکسیدان‌هایی هستند که سلول‌های انسان را از آسیب محافظت می‌کنند.

چای دارای مقادیر کم سدیم و مقدار زیادی پتاسیم است و از آنجا که بیماران مبتلا به بیماری کلیوی

در مرحله پایانی باید مصرف پتاسیم خود را محدود کنند، به این مسئله توجه داشته باشند.

چای سیاه برای کاهش فشار خون

طبق تحقیقات انجام شده توسط محققان مختلف اگر به صورت منظم چای سیاه را به مدت ۱ هفته مصرف کنید

فشار شما به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می کند.

خواص چای سیاه برای رفع بوی بد پا

چای سیاه از عرق کردن بیش از اندازه پا جلوگیری می کند آن هم به دلیل خواص ضدباکتریایی که است این چای دارد.

بیشتر بخوانید : خواص ماست ؛ گوسفندی و گاو و محلی و ترش برای معده درد و قلب و ریه

شما برای کاهش بوی بد پا می توانید چای سیاه را در آب جوش قرار داده و بعد از گذشت چند دقیقه پاهای خود را درون این آب خیس کنید.

چای سیاه برای افزایش گردش خون

چای سیاه مثل سایر نوشیدنی ها دارای کافئین می باشد اما کافئین موجود در این چای بدون افزایش تپش قلب باعث افزایش گردش خون در مغز می شود.

چای سیاه متابولیسم سیستم تنفسی را تحریک کرده و فعالیت قلب و کلیه را بهبود می بخشد.

خواص چای سیاه برای بهبود آسم

آسم یک بیماری تنفسی می باشد که به دلیل تورم مسیر هوا ایجاد می شود که باعث می شود تا دم و بازدم دشوار شود.

مردم چین اعتقاد دارند که نوشیدن چای سیاه و سبز برای آرام کردن درد آسم موثر است.

تحقیقات انجام شده نشان می دهد که کافئین موجود در چای برای عملکرد ریه ها مفید است

و فلاونوئید موجود در چای برای درمان آسم موثر است.

چای سیاه برای کاهش وزن و لاغری

چای سیاه به دلیل دارا بودن فلاونوئید چون کاتچین باعث افزایش چربی سوزی شده و به کاهش وزن کمک می کند.

نوشیدن چای سیاه برای درمان چاقی موثر است. اگر چاقی بدن به دلیل بیماری دیابت ، بیماری های قلبی و کلسترول بالا ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید : خواص نخود فرنگی ؛ در طب اسلامی و بدنسازی برای کودکان و لاغری در بارداری

بهتر است چای سیاه را میل کنید. محققان دریافته اند که مصرف چای سیاه باعث کاهش التهاب ژن ها شده و چربی شکمی را کاهش می دهد.

نوشیدن چای سیاه کاهش سطح تری گلیسیرید خون را که عامل چاقی می باشد به دنبال دارد.

خواص چای سیاه برای کاهش کلسترول

مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم چای سیاه باعث کاهش کلسترول بد خون تا ۱۱ درصد می شود

و از تشکیل پلاک در دیواره شریانی و حمله های قلبی پیشگیری می کند.

چای سیاه برای کاهش خطر ابتلا به آلزایمر

تحقیات نشان می دهد که مصرف چای سیاه برای کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر موثر است.

این ادعا هنوز به صورت قطعی ثابت نشده است اما تاثیر این چای بر روی مغز مشخص است.

خواص چای سیاه برای مناسب دیابتی ها

اگر چای سیاه را به صورت منظم میل کنید سطح قند خون ناشتا کم شده و برای کسانی که به دیابت نوع مبتلا هستند موثر است.

پلی فن ها باعث کاهش شاخص گلیسمی شده و کاتچین و تئوفلاوین موجود در چای سیاه حساسیت بدن نسبت به انسولین را افزایش می دهد.

خواص چای سیاه در طب سنتی

از نظر طب سنتی ؛ طبع چای گرم و خشک است.

مصلحش برای افراد گرم‌مزاج شیر است، درواقع این افراد باید چای را در شیر دم کنند،

شیرچای یک نوشیدنی خوش‌طعم و مقوی است اما مصلح چای سیاه برای کسانی که طبع سردی دارند

ادویه‌های گرم مثل زنجبیل، دارچین، هل و زعفران است.

چای برای سلامت دهان و دندان مفید است.

نوشیدن چای به بیماران قلبی توصیه می‌شود.

مصرف چای بعد از غذا، به هضم غذا به ویژه غذاهای چرب کمک می‌کند.

بعضی‌ها چای می‌نوشند چون معتقدند چای خاصیت آرام‌بخش دارد اما بعضی‌ها هم می‌گویند چای شادی‌آور و نشاط‌آور است.

چای ۳۰ نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد.

چای یک نوشیدنی کم کالری است و یک فنجان چای حدود چهار کالری دارد. به علاوه چای متابولیسم را بیشتر می‌کند.

۲۰۰ میلی لیتر چای، ۴۴ میلی گرم کافئین دارد که دریافت این مقدار کافئین می‌تواند

در رفع خستگی بدن و به ویژه پوست به عنوان عضوی بسیار فعال کمک کند.

سلول‌های کلیه بیشترین تماس را با رادیکال‌های آزاد دارند

و چای به دلیل داشتن آنتی اکسیدان از سلامت کلیه محافظت می‌کند.

نوشیدن مرتب چای، حافظه را تقویت کرده و راه جدیدی برای پیشگیری و درمان آلزایمر است.

چای را خیلی داغ نخورید. دلایلی در دست است که خوردن مایعات خیلی داغ

ممکن است به مخاط گلو و نای آسیب برساند و به بروز سرطان منجر شود.

دانشمندان ژاپنی ماده ای از چای سبز و سیاه جدا کرده‌اند که قند خون را کاهش می‌دهد.

چای به دلیل داشتن انواع تانن که به آن طعم مخصوصی می‌دهد، بدون تردید یک ضد باکتری و ضد ویروس است.

– پیشگیری، تسکین علایم و تسریع بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا

– ضد عفونی کننده و پیشگیری از بوی بد دهان

– پیشگیری و کاهش اثرهای دیابت نوع دوم

– کاهش علایم مواد حساسیت زا

– کاهش علایم عارضه پارکینسون

– بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و کند کردن گسترش عفونت ویروس اچ.آی.وی در بدن

– حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن

– رفع خستگی و استرس

– پیشگیری و التیام درد بیماری آرتروز

– پیشگیری از پوکی استخوان

– کند کننده روند پیری

– جلوگیری از لخته شدن خون و رسوب چربی در رگ‌های خونی

– افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن

– افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن

– آثار ضد التهابی

– تصفیه خون و کنترل فشار خون و کلسترول

– بهبود عملکرد مغز و افزایش هوشیاری

خواص چای سیاه معطر تمشک آبی

تمشک آبی یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستانی می باشد.

این میوه به ظاهر کوچک نقش موثری در نرم کردن پوست های خشک ، ارتقا عملکرد مغز و پیشگیری از سرطان دارد.

مطالعه ای جدید ثابت کرده که موش هایی که در رژیم غذایی آنها تمشک آبی به میزان فراوان گنجانده شده ،

بعد از مدتی چربی شکمی خود را از دست داده اند.

گفتنی است که این نوع چربی ارتباط قوی با ابتلا به دیابت و بیماری قلبی دارد.

از دیگر مزایای تمشک آبی کاهش کلسترول و ارتقا سطح گلوکز خون می باشد.

محققان می گویند که آنتی اکسیدان موجود در تمشک آبی روش ذخیره بدن و پردازش گلوکز و یا قند را تغییر می دهد.

بنابراین خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می دهد. تاکنون مزایای خوردن میوه ها و سبزیجات به کرات ثابت شده است.

اما این تحقیق تاثیر بسزای تمشک آبی در کاهش چربی شکمی را نشان می دهد.

خواص چای سیاه برای مو

کافئین موجود در چای سیاه، هورمونی را که مسئول ریزش مو است مسدود می‌کند.

نوشیدن چای می‌تواند به رشد مو و کاهش سرعت ریزش مو کمک کند.

شستشوی مو با چای سیاه برای نرم کردن و تقویت درخشش و رنگ مو‌ها بسیار عالی است.

می‌توانید از بطری اسپری استفاده کرده یا آن را روی پوست سر خود بمالید

و بعد از ۲۰ دقیقه آن را با شامپو بشویید.

این یک روش طبیعی و ارزان برای رنگ کردن مو‌های خاکستری است تا زیبا و براق به نظر برسند.

یکی از روشهای درمان سفیدی مو که سالم و بیخطر است ماساژ موهای سر با یک لوسیون گیاهی به نام چای سیاه است.

تهیه این لوسیون یا ماسک گیاهی در منزل بسیار کار ساده ای است و نیازی به تهیه آن به خارج از منزل نیست.

می‌توانید ..ابتدا یک قاشق غذاخوری چای سیاه را جدا کنید و با یک قاشق غذاخوری گیاه مریم‌گلی که قبلا خشک شده مخلوط کنید …

بعد ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بجوشد و به غلظت خاصی برسد . در مرحله بعد آن را صاف کنید

و بعد از سرد شدن این معجون از آن برای ماساژ موهای‌ سر خود استفاده کنید.

بهتر است ۵ بار در هفته از این ماسک به سر خود ماساژ دهید. تا نتیجه مطلوب را بگیرید

خواص چای سیاه برای پوست

۲۰۰ میلی لیتر چای، ۴۴ میلی گرم کافئین دارد که دریافت این مقدار کافئین می‌تواند

در رفع خستگی بدن و به ویژه پوست به عنوان عضوی بسیار فعال کمک کند.

خواص ضد سرطانی چای نیز از جمله مواردی است که می‌تواند در حفظ سلامت پوست موثر باشد،

به طوری که ترکیبات پلی فنلی موجود در چای مانع فعالیت ترکیبات سرطان زا به ویژه ترکیبات نیتروزی می‌شود

که در فراورده‌های گوشتی وجود دارد و این خواص آنتی اکسیدانی، پیری زودرس پوست را به تاخیر می‌اندازد.

مطالعات نشان داده‌اند که بالا بودن چربی خون از عواملی است که فرایند پیری را در بدن تسریع می‌کند

و نوشیدن چای به خصوص چای سبز به دلیل فلاونوئیدهائی که دارد سطح چربی خون به خصوص کلسترول بد را کاهش می‌دهد.

به علاوه چای، به دلیل کافئین بالائی که دارد، یک محرک بوده و جریان خون را در سطح پوست افزایش می‌دهد

و موجب دفع مواد زاید می‌شود که این کار، هم خستگی پوست را کاهش می‌دهد

و هم موجب تغذیه بهتر آن می‌شود و موجب می‌شود سلول‌ها شادابی خود را حفظ کنند.

چای سیاه همچنین از ایجاد جوش جلوگیری می کند.

می توانید مقداری از آنها را درون قالب های یخ بگذارید و هر روز روی صورتتان اعمال کنی،

تا زمانی که به طور کامل ذوب شوند. چای سیاه پوست شما را مرطوب می کند و به آن طراوت و زیبایی می بخشد.

خواص چای سیاه برای قلب

در حالیکه بسیاری از ما در مورد میزان مفید مصرف چای در روز مردد هستیم،

دانشمندان نوشیدن سه فنجان چای در روز را برای جلوگیری

از بروز حمله ی قلبی وجلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲ مفید می دانند.

یک مرور بر مطالب مرتبط با نوشیدن چای نشان می دهد که نوشیدن چای همراه با شیر یا بدون شیر می تواند

خطر حملات قلبی را از طریق کاهش کلسترول بد و کاهش قند خون کاهش دهد.

بر اساس تحقیقات، بخش مفید چای فلاونوئیدهای موجود در آن هستند

که دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشند و با بیماریهای قلبی مقابله می کنند.

یک فنجان چای حاوی ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلی گرم فلاونوئید است

که منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدانها در رژیم غذایی ما محسوب می شود.

نوشیدن ۳ فنجان یا بیشتر چای سیاه در روز میتواند از ابتلا به بیماریهای قلبی جلوگیری نماید

و نوشیدن ۲ فنجان یا بیشتر چای سیاه در روز از ابتلا شما به دیابت جلوگیری می کند.(Journal Nutrition Bulletin)

در این مطالعه که ۸۷ نفر داوطلب شرکت داشتند و به مدت ۱۲ هفته انجام گردید،

مشخص شد که نوشیدن سه فنجان چای سیاه در روز سبب بهبود فاکتورهای خطر مختلف بیماری قلبی عروقی می شود.

فلاونوئیدهای موجود در چای به نظر می رسد سبب کنترل التهاب ، کاهش لخته شدن خون،

بهبود عملکرد عروق خونی و جلوگیری از مسدود شدن سرخرگها می گردد.

خواص چای سیاه برای چشم

کیسه‌های چای سرد هنگامی که روی صورت یا چشم‌ها اعمال می‌شود

به دلیل داشتن کافئین موجود در آن می‌تواند به رفع خستگی و کاهش پف و چربی کمک کند.

کیسه‌های چای را در یخچال نگهداری کنید و آن را روی چشم‌های پف کرده بگذارید تا تاثیر جادویی آن را ببینید!

کافئین موجود در چای سیاه باعث افزایش فشار داخل چشم می‌شود که ممکن است باعث ایجاد گلوکوم شود.

برای رفع عفونت چشم این مراحل را انجام دهید :

۱ .خیس کردن دو عدد چای سبز کیسه ای در آب گرم به مدت چند ثانیه

۲٫ خارج کردن کیسه ها از آب و گرفتن آب اضافی آن، سپس قرار دادن کیسه های چای سبز در یخچال

۳٫ شستشوی چشم با چای خنک

۴٫ قرار دادن کیسه های خنک چای سبز بر روی چشم به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه

۵٫ تکرار این مراحل به مدت ۳ بار در روز تا زمان برطرف شدن عفونت

البته می توان به جای چای سبز کیسه ای از چای سیاه کیسه ای نیز استفاده کرد.

خواص چای سیاه در بارداری

به خانم‌های باردار توصیه می‌شود قبل از افزودن چای سیاه به رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنند،

زیرا این امر می‌تواند باعث سقط جنین یا سندرم مرگ ناگهانی نوزاد شود.

خواص چای سیاه و زنجبیل

چای زنجبیل دارای خاصیت ضد التهابی است.

برای درمان و تسکین درد مفید است.

برای کنترل درد قاعدگی خیلی خوب است.

برای درمان آرتروز خوب است.

اگر از آسم و آلرژی رنج می برید می توانید روی خواص زنجبیل حساب کنید.

برای درمان اگزما به زنجبیل پناه ببرید.

برای تقویت روده مصرف زنجبیل توصیه شده است.

برای درمان و بهبود حالت تهوع کاربرد دارد.

برای درمان دل درد از زنجبیل یا چای آن بهره ببرید.

مصرف آن آرامشبخش است و از استرس جلوگیری می کند.

خواص ضد سرطانی دارد.

برای بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.

خاصیت ضد میکروبی خیلی قوی دارد.

یکی از بهترین ضد قارچ ها است.

خواص چای سیاه و کرن بری

مخلوط چای سیاه و کرن بری علاوه بر افزایش سطح ایمنی بدن، باعث بهبود سیستم گردش خون در بدن نیز می شود.

دم کرده کرن بری عفونت های باکتریایی در دهان، خطر ابتلا به پوسیدگی دندان

و بیماری های لثه را کاهش می دهد و از تشکیل پلاک دندانی جلوگیری می کند.

خواص چای سیاه و دارچین

چای دارچین مملو از ترکیبات مفیدی است که می توانند باعث لاغری و کاهش وزن شوند،

به بهبود سلامت قلب کمک کرده و سندروم پیش از قاعدگی را درمان کنند.

چای دارچین حاوی مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدان ها و پلی فنول هاست که به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده

و خطر ابتلا به بیماری های دیابت، سرطان و بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که ترکیبات موجود در چای دارچین ممکن است علائم التهاب در بدن را کاهش داده

و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهند.

مطالعات نشان داده که چای دارچین ممکن است باعث کاهش فشار خون بالا در افراد شود.

چای دارچین به کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بد خون (LDL) کمک کرده

و با افزایش کلسترول خوب خون (HDL) خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

گفته می شود که چای دارچین مانند انسولین عمل کرده و با کاهش قند خون به پیشگیری و درمان بیماری دیابت کمک می کند.

خواص چای سیاه و وانیل

مخلوط چای سیاه و وانیل آرام بخش و کاهش دهنده ی استرس می باشد،

مصرف چای وانیل باعث درمان سردرد، افسردگی و ناراحتی های معده می شود.

خواص ضد باکتریایی وانیل، عفونت های زیر پوست را از بین می برد.

چای وانیل روند بهبود و درمان بیماری های پوستی را سرعت می بخشد.

خواص چای سیاه و بادرنجبویه

چای بادرنجبویه خاصیت آرام بخشی و مسکن خفیف دارد که در آرام کردن درد معده با منشاء عصبی، احساس چنگ زدگی در معده،

تپش قلب، سردردهای یک طرفه، سرگیجه، عصبانیت، بی خوابی، استفراغ های دوران بارداری،

بهبود تنگی نفس، درد عصبی دندان و رفع تندخویی در دختران جوان و زنان بسیار موثر است.

خواص چای سیاه و زعفران

چای زعفران برای زنانی که با قاعدگی مشکل دارند مفید است پریودهای غیر عادی چیزی هستند

که برخی از زنان با آن ، مشکلاتی دارند و چای زعفران یکی از پیشنهادها است

اما زنانی که باردار هستند نباید از آن استفاده کنند چرا که ممکن است به طور نادر باعث سقط جنین شود.

ثابت شده است که چای زعفران به اندازه برخی داروهای ضد افسردگی مفید بوده است

این کار روی اعصاب تاثیرات مفیدی دارد و یک عامل بسیار قدرتمند برای آرامش بخشی است.

رنگ طلایی چای زعفران از کروکین نشات می گیرد که جز شیمیایی

موجود در گل و پر از آنتی اکسیدان ها است و خاصیت ضد سرطانی دارد.

چای زعفران اجزایی دارد که کلسترول را در شریان ها کاهش می دهد.

چای زعفران باعث کاهش درد در معده می شود.

چای زعفران برای کاهش فشار خون مفید است.

چای زعفران مقوی غرایز جنسی است و برگ ها به گونه ای بلند در نظر گرفته می شوند

که همه می توانند به خاطر داشته باشند این ادویه به انزال و میل جنسی کمک می کند.

خواص چای سیاه و بهارنارنج

مخلوط چای سیاه و بهار نارنج در کنار خواص بی نظیر چای سیاه از جمله برخورداری از ترکیبات آنتی اکسیدان حاوی بهار نارنج نیز می باشد.

از دیرباز، دمنوش بهار نارنج را به عنوان یک نوشیدنی ایده آل برای رفع تنش های عصبی و اضطراب می نوشیدند.

تقویت کننده سیستم عصبی بدن و آرام بخش

برطرف کننده سردردهای عصبی و میگرنی

درمان بی خوابی و کم خوابی

رفع اضطراب و استرس

رفع دل پیچه

خواص چای سیاه و توت فرنگی

مخلوط چای سیاه و توت فرنگی اشتها آور، تقویت کننده قلب و عروق، تصفیه کننده خون،

ترمیم کننده املاح معدنی بدن، قلیایی کننده خون و پاک کننده روده و مثانه است.

بهبود عملکرد مغز وکاهش احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر

کمک به جوش خوردن استخوان های شکسته

تصفیه کننده و کنترل فشار خون

کاهش خطر سکته ی قلبی

محافظت از لثه و دندان ها

تقویت کننده قلب و عروق

پاک کننده روده و صفرا

اشتها آور فوق العاده

خواص چای سیاه و پرتقال

مخلوط چای سیاه و پرتقال برگرفته از اسانس پوست پرتقال می‎باشد،

پرتقال حاوی مقادیر زیادی ویتامین C و همچنین ویتامین B1 است.

مخلوط چای سیاه و پرتقال در کنار خواص بی نظیر پرتقال

و چای سبز, از طعم و عطر بی نظیری بهره مند می باشد.

افزایش ایمنی بدن و درمان سرماخوردگی، اختلالات کبدی، روماتیسم، شوک روحی، ناراحتی های گوارشی و لک های پوستی

حاوی مقادیر زیادی ویتامین C و همچنین ویتامین B1

بهبود علایم جسمی و روانی سندرم پیش از قاعدگی

ضد نفخ روده و برطرف کننده ناراحتی معده

دارای خواص ضد میکروبی

کاهش کلسترول خون

ایجاد گرما در بدن

افزایش بزاق

خواص چای سیاه و هل

مخلوط چای سیاه و هل دارای طعم بسیار مطلوبی می باشد،

عطر خوش و اثر گرمابخش و اشتها آور هل، این دانه را به یکی از بهترین طعم دهنده ها برای انواع نوشیدنی کرده است.

مصرف دانه های هل ضمن آنکه به هضم و گوارش بهتر غذا در معده کمک می کند،

می تواند بوی نامطبوع دهان (مثل بوی سیر و پیاز) را نیز خنثی کند.

درمان کننده سرماخوردگی و پایین آورنده تب

برطرف کننده بوی نامطبوع دهان

تقویت کننده معده و ضد نفخ

پیشگیری از انواع سرطان

گرمابخش و اشتهاآور

انواع چای سیاه ایرانی

چای سرگل را همه به مرغوبیت و کیفیت عالی آن می‌شناسند و طرفداران خاص و پروپاقرص خود را دارد.

این چای از لطیف‌ترین قسمت بوته چای یعنی غنچه و برگ‌های بالای آن به دست می‌آید

و به خاطر لطافتی که دارد، حالت پیچشی به خود می‌گیرد؛ برخلاف برگ‌های پایین‌تر بوته چای که طی فرآیند تولید می‌شکنند.

چای ممتاز بعد از چای سرگل در رده بعدی بین چای‌های ایرانی قرار می‌گیرد.

این چای به نسبت چای سرگل دارای اندازه کمی بزرگتر و طعم ملایمتر و تلخی کمتر است

ولی همچنان دارای پیچیدگی در برگ‌ها و اندازه کوچک است.

ضمنا قیمت چای ایرانی ممتاز مناسب‌تر از چای سرگل و بیشتر از چای قلم است.

چای قلم از برگ‌های پایینتر چای به دست می‌آید و دارای اندازه درشت‌تر و طعم ملایمتری به نسبت سایر چای‌ها است.

چای قلم سوزنی رنگ کمتر و به طور کلی قیمت ارزانتری نسبت به چای ممتاز و سرگل دارد.

چای شکسته از برگ‌های خرد شده تشکیل شده و دارای وزن سبک‌تر به نسبت چای ممتاز و سرگل می‌باشد.

برخلاف انواع دیگر چای ایرانی، پیچیدگی چای شکسته کمتر و برگ‌های آن صاف می‌باشند.

همچنین این چای و چای باروتی که بعد از این معرفی می‌شود

به خاطر اندازه کوچک خود، زوددم هستند و برای افرادی که صبر و حوصله دم کردن ۱۵ دقیقه‌ای چای ممتاز را ندارند

و می‌خواهند در کمتر از ۱۰ دقیقه چای آن‌ها دم بکشد، بسیار مناسبند.

چای باروتی شبیه چای شکسته است ولی دارای اندازه ریزتر و برگ‌های خردتری می‌باشد.

از این نوع چای، به خاطر زوددم بودن و زود رنگ پس دادن، در دمنوش‌ها و بعضا تی‌بگ‌ها استفاده می‌شود.

خواص چای سیاه برای معده و اسهال

چای سیاه سرشار از تانن‌ها و سایر مواد شیمیایی است که تأثیر مثبت و آرامش بخشی بر دستگاه گوارش بدن دارند.

این کیفیت ضد التهابی چای برای درمان اختلالات گوارشی نیز مفید است.

ترکیبات شیمیایی موجود در این نوع چای همچنین با علائم زخم معده مقابله می‌کند.

چای سیاه به دلیل دارا بودن تانن‌ها در بهبود بیماری‌های روده موثر است.

توصیه می‌شود برای بیمارانی که اسهال هستند، چای ساده به آرامی با حداکثر فواید مصرف شود.

برخی از ترکیبات موجود در چای می‌توانند باعث ایجاد حالت تهوع شوند، به خصوص در صورت مصرف زیاد یا با معده خالی.

تانن موجود در برگ چای مسئول طعم تلخ و خشک چای است.

همچنین، تانن می‌تواند باعث تحریک بافت گوارشی شده و به طور بالقوه منجر به علائم ناخوشایندی مانند

حالت تهوع یا معده درد شود. مقدار چای مورد نیاز برای داشتن این اثر بسته به شخص می‌تواند به طور چشمگیری متفاوت باشد.

کافئین موجود در چای ممکن است باعث سوزش معده شده یا علائم رفلاکس اسید معده را تشدید کند.

تحقیقات نشان می‌دهد که کافئین می‌تواند اسفنکتر جدا کننده مری از معده را آرام کرده

و به اسید معده اسیدی اجازه دهد تا به راحتی به مری سرازیر شود.

کافئین همچنین قادر است تولید اسید معده را افزایش دهد.

البته ممکن است نوشیدن چای لزوما باعث سوزش سر دل نشود

چون واکنش افراد در برابر قرار گرفتن در معرض خوراکی‌های یکسان بسیار متفاوت است.

چای سیاه و نعناع

چای سیاه و نعناع از پرطرفدارترین دمنوش‌هایی است که به دلیل طعم و مزه نشاط‌ آورش مورد توجه است.

همانطور که می دانید نعناع جزو گیاهان پر خاصیت است که برای بسیاری افراد مصرف روزانه دارد.

 با نوشیدن این چای، طعمی خاص که ترکیبی از طعم چای سیاه و طعم جذاب نعناع می‌باشد را تجربه خواهید کرد.

طبع نعنا گرم و خشک است که دارای خواص فراوان دارویی است.

از مهم‌ترین خواص چای سیاه و نعناع استفاده از آن برای رفع پر مویی است.

این دمنوش باعث کنترل رشد موهای زائد در بدن می‌شود.

توصیه می‌شود چای سیاه و نعناع را جایگزین لیزر و داروهای شیمیایی کنید.

این چای علاوه بر خاصیت انرژی‌زایی، حرارت اضافه بدن را خارج می‌کند و سرماخوردگی، سرفه فصلی و آنفلوانزا را نیز بهبود می‌بخشد.

این دمنوش خوش طعم برای از بین بردن بوی بد دهان و خوش بو کردن آن بسیار موثر است.

چای سیاه و کم کاری تیروئید

نوشیدن ۳ لیوان چای سبز و سیاه در روز باعث تامین کل فلوراید موردنیاز روزانه بدن بزرگسالان می‌شود

در عین حال دریافت بیش از اندازه فلوراید (بیش از ۳ لیوان چای) ممکن است باعث کم کاری تیروئید شود.

ایا چای سیاه پوست را تیره میکند

مصرف بیش از اندازه چای سیاه، ممکن است باعث ایجاد لکه‌های تیره بر روی پوست و دندان‌ها شود.

یخ چای سیاه برای پوست

چای دم کشیده را در قالب های یخ ریخته تا قطعه های یخ چای درست شود.

آنگاه هر شب صورت خود را با یک قطعه یخ چای ماساژ دهید.

این کار بسیار فرح بخش است و پوست شاداب و نرمی برای شما ایجاد می‌کند.

طرز تهیه چای سیاه و زنجبیل

یک روش ساده برای طرز تهیه چای زنجبیل با چای سبز یا هر چایی دیگر

(چای سفید، چای اولانگ (یک نوع چای چینی) و چای سیاه) این است

که ابتدا چای زنجبیل را درست کنید،

سپس چای سبز را به این دمنوش داغ اضافه کنید و یک تا دو دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.

اسم انواع چای سیاه خارجی

رتبه ۱٫ چای توئینینگز

رتبه ۲٫ چای سلسشال سیزن

رتبه ۳٫ چای تازو

رتبه ۴٫ چای هارنی و پسران

رتبه ۵٫ (Republic of Tea)

رتبه ۶٫ چای دیلما

رتبه ۷٫ چای لیپتون

رتبه ۸٫ بیگلو (Bigelow)

رتبه ۹٫ چای یورکشایر

رتبه ۱۰٫ چای Tetly

چای سیاه و آویشن

یکی از مشکلاتی که ورزشکاران را درگیر می کند بیماری زخم پای ورزشکار است که در این بیماری پای ورزشکار قارچ می زند به علت تعریق و زیاد در کفش اسپرت بودن.

برای درمان این بیماری کافی است که دو قاشق پودر اویشن را در آب بجوشانید و در تست بریزید و پای خود را در آن مالش دهید.

۱۵ دقیقه بخور جوشانده آویشن یک راه کم هزینه برای درمان و از بین بردن جوش های سر سیاه است.

آویشن کوهی به این علت که کلسیم و ویتامین K و آهن و منگنز و روی دارد باعث تراکم استخوانی و جلوگیری از پوکی استخوان می شود.

برای کنترل و درمان فشار خون می توانید روی آویشن حساب کنید.

آویشن کمک کننده و تقویت کننده ریشه مو است و از ریزش مو جلوگیری می کند.

برای درمان روماتیسم و تب مناسب است.

درمان کننده ضعف و بی حالی است و انرژی بدن را بالا می برد.

یکی از بهترین درمان ها برای درمان سرفه خشک ویروسی است.

درمان کننده سینوزیت های عفونی است.

برای رفع بوی بد دهان توصیه می شود.

برای رفع بوی بد بدن نیز کاربرد دارد.

از بین برنده نفخ معده است.

چای سیاه چه ویتامینی دارد

تنین: یکی از مواد موجود در چای، تنین است که موجب آرامش اعصاب می شود.

کافئین: ماده ای است بی رنگ، بی بو و دارای مزه ای تلخ که موجب آرامش اعصاب، رفع خستگی و خواب آلودگی می شود.

کافئین ضربان قلب را بالا برده و ادرارآور است.

تئوفیلین: تئوفیلین موجود در چای، شل کننده ی عضلات و افزایش دهنده ی جریان خون می باشد.

همچنین موجب تقویت قلب و تنظیم ضربان قلب شده و ضد التهاب (قرمزی، ورم و خارش بدن بعد از بریدگی،

سوختگی، خراش و یا هر نوع آسیب به بافت بدن را التهاب می گویند) می باشد.

تانن (فارسی: گسه ): تانن، تلخ مزه است.

وجود تانن در چای مانع جذب مواد معدنی به ویژه آهن می شود اما از اسهال جلوگیری می کند.

تانن ادرارآور بوده و به دفع مواد زائد بدن کمک می کند و برای تقویت کبد نیز مفید است.

تانن ها ترکیباتی هستند که ضمن ترکیب شدن با پروتئین های پوست حیوانات

از فساد آنها جلوگیری نموده و سبب تبدیل پوست به چرم می شوند.

اکثر خانواده های گیاهی دارای تانن هستند.

تانن ها در حقیقت دسته بزرگی از مواد طبیعی پیچیده هستند که در گیاهان به مقدار زیاد وجود دارند .

کاتچین: ضد سرطان، کاهش دهنده ی چربی خون و ضد ویروس است

و از افزایش قند خون و فشار خون جلوگیری می کند.

تیانین: مهم ترین علت خوش طعم بودن چای، وجود تیانیندر آن است.

این ماده ضد استرس و آرام بخش می باشد.

فلوراید: برای حفاظت از دندان ها ماده ای مفید به شمار می آید.

این ماده موجب استحکام دندان ها و جلوگیری از ایجاد بوی بد دهان شده

و همچنین دیواره ی عروق خونی را نیز محکم می کند.

مقدار فلوراید در چای سبز بیشتر است.

ویتامین ها: ویتامین B1 ، ویتامین B2 ، ویتامین B6 ، ویتامین .K

تاثیر چای سیاه بر کبد

محققان علوم پزشکی در دانشگاه دوک امریکا اعلام کردند مصرف چای و قهوه به کاهش خطر ابتلا به کبد چرب کمک می کند.

داکتر پل ین و همکارانش در مقاله ای که در شماره اخیر نشریه هپاتولوژی منتشر شد

اعلام کردند با مصرف چای و قهوه که حاوی مقادیر زیادی کافئین هستند می توان از ابتلا به کبد چرب تا حد زیادی جلوگیری کرد.

خواص چای سیاه برای سرطان

تحقیقات انجام شده توسط موسسه ملی سرطان نشان می‌دهد که پلی فنول‌های موجود در چای ممکن است رشد تومور را کاهش دهد.

مصرف چای سیاه بر کاهش سرطان موثر است، اما بر روی انواع کمی از سرطان‌ها تأثیر می‌گذارد.

مطالعات نشان داده‌اند که چای سیاه ممکن است تأثیر مثبتی بر سرطان مثانه، ریه و پروستات داشته باشد.

مضرات چای سیاه

زنان باردار بهتر است از مصرف بیش از حد چای سیاه خودداری کنند چرا که چای سیاه ممکن است خطر سقط جنین و مرگ ناگهانی جنین را به دنبال داشته باشد.

این افراد بهتر است قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اسید تانیک و اگزالات دو ماده در چای هستند که باعث عدم جذب آهن می شوند و مقدار آنها در چای کهنه و پررنگ بیشتر است.

در همین راستا افراد باید از مصرف چای کهنه و نیز چای پررنگ که حاوی مقدار زیادی اسید تانیک و اگزالات است خودداری کنند.

همچنین برای جذب بهتر آهن توصیه می‌شود، افراد از مصرف چای بلافاصله بعد از وعده غذایی خودداری کنند.

کافئین موجود در چای، ادرار‌آور است و ممکن است بدن را دچار کم‌آبی کند.

زمانی‌که بدن شما با کم‌آبی مواجه می‌شود، پلاسمای خون غلیظ می‌شود.

عملکرد آنزیم‌ها در پلاسمای غلیظ مختل می‌شود و ممکن است مواد زائد در بدن انبار شوند.

کافئین موجود در چای سیاه می‌تواند بدین ترتیب، عملکرد کلیه‌ها را مختل کند.

اگر مصرف چای شما زیاد باشد، پلی فنول موجود در آن ممکن است اثر منفی بر کبد داشته باشد و احتمال سرطان کبد را افزایش دهد.

مصرف بیش از اندازه چای سیاه، ممکن است باعث ایجاد لکه‌های تیره بر روی پوست و دندان‌ها شود.

مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های کافئین‌دار مثل چای سیاه، چای سبز و قهوه برای افرادی که سابقه مشکلات قلبی دارند، مناسب نیست.

مصرف زیاد چای سیاه، چای سبز و قهوه ممکن است باعث بروز تهوع، استفراغ،

افزایش فشار خون، افزایش ضربان قلب و تنفس، وز وز گوش و تداخل دارویی شود.

استفاده از فلاسک هم به دلیل ماندن و غلیظ شدن چای توصیه نمی شود.

ترک چای معمولا با خستگی و بی حالی در فرد همراه است.

تانن موجود در برگ چای مسئول طعم تلخ و خشک چای است.

همچنین، تانن می‌تواند باعث تحریک بافت گوارشی شده و به طور بالقوه منجر به علائم ناخوشایندی مانند

حالت تهوع یا معده درد شود. مقدار چای مورد نیاز برای داشتن این اثر بسته به شخص می‌تواند به طور چشمگیری متفاوت باشد.

کافئین موجود در چای ممکن است باعث سوزش معده شده یا علائم رفلاکس اسید معده را تشدید کند.

تحقیقات نشان می‌دهد که کافئین می‌تواند اسفنکتر جدا کننده مری از معده را آرام کرده

و به اسید معده اسیدی اجازه دهد تا به راحتی به مری سرازیر شود.

کافئین همچنین قادر است تولید اسید معده را افزایش دهد.

البته ممکن است نوشیدن چای لزوما باعث سوزش سر دل نشود

چون واکنش افراد در برابر قرار گرفتن در معرض خوراکی‌های یکسان بسیار متفاوت است.

در بسیاری از چای های خارجی از رنگ استفاده می شود که رنگ چای را بهتر کنند که این سرطان می کنند.

چای در کسانی که حساسیت که ان داشته باشند باعث ریزش مو می شود که بسیار نادر است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.