خواص خرما ؛ و گردو با هم و خرمای مضافتی و خشک در بدنسازی به همراه مضرات

خواص خرما

خواص خرما ؛ و گردو با هم و خرمای مضافتی و خشک در بدنسازی به همراه مضرات

خواص خرما ؛ و گردو با هم و خرمای مضافتی و خشک در بدنسازی به همراه مضرات همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

بیشتر بخوانید : خواص سماق ؛ و هسته سماق و گشنیز و ماست و عسل قهوه ای و قرمز

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با خرما

خرما به عنوان یک میوه شیرین می باشد که برای سلامتی بدن مفید بوده و دارای نیروی طبیعی است.

شما از خرما می توانید برای درمان یبوست و اسهال استفاده کنید و همچنین این میوه خوشمزه برای تنظیم فشار خون ، جلوگیری از بیماری های قلبی و درمان شب کوری موثر است.

مقدار مصرف خرما در روز چیست

در این زمینه صحبت های زیادی شده است ولی معتبر ترین مقاله ها خوردن روزانه سه عدد خرما در روز را بدون مشکل می دانند.

مصرف بیش از حد خرما می تواند مشکلات شکمی در شما ایجاد کند.

بیشتر بخوانید : خواص گلاب ؛ دو آتشه در مردان برای فشار خون و پوست و کبد چرب و کرونا

مصرف زیاد خرما می تواند پوست شما را تحریک کند و به خارش بیندازد.

احتمال حملات آسم با مصرف زیاد خرما افزایش پیدا می کند.

خواص پوست خرما

برای تسکین یبوست خوب است و تقویت کننده روده ها می باشد.

استخوان ها را تقویت می کند و برای درمان کم خونی عالی است.

برای چاق های باعث کاهش وزن و برای لاغر ها باعث افزایش وزن می شود.

درمان کننده آلرژی است و انرژی زیادی به بدن شما می دهد.

سیستم عصبی شما را بهتر می کند و تضمین کننده سلامت قلب شماست.

فواید خرمای خیس شده

اگر خرما را از شب قبل خیس کنید و فردا صبح مصرف کنید به تقویت قلب های ضعیف کمک زیادی کرده اید.

بهتر است که این کار را دو بار در هفته انجام دهید.

خواص خرما و گردو باهم

مصرف همزمان خرما و گردو با هم سبب کاهش خستگی و افزایش شادی می شود

مصرف همزمان خرما و گردو با هم باعث می شود فسفر موجود در گردو بهتر جذب بدن شود

مصرف همزمان خرما و گردو با هم سردرد های ناشی از کم آبی را کاهش می دهد

مصرف همزمان خرما و گردو با هم عامل بسیار مفیدی در افزایش خون سازی بدن می باشد

مصرف همزمان خرما و گردو با هم باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش و رفع یبوست می شود.

خواص خرما برای درمان کم خونی

خرما به دلیل مقادیر زیاد آهنی که دارد می تواند به درمان کم خونی کمک کند. خرما به عنوان یک مکمل طبیعی برای افراد مبتلا به کم خونی بسیار مناسب است. اگر می خواهید از احساس خستگی و کمبود انرژی در امان باشید بهتر است خرما مصرف کنید تا کم خونی به مرور زمان درمان شود.

خواص خرما برای افزایش انرژی بدن

خرما سرشار از قندهای طبیعی مانند گلوکز ، فروکتوز و ساکارز می باشد. به عنوان یک تنقلات عالی می توان از خرما استفاده نمود چرا که باعث افزایش انرژی بدن شما می شود. خیلی از افراد در سراسر دنیا برای فرار از خستگی و سستی بعد از ظهرها خرما میل می کنند.

خواص خرما برای کاهش فشار خون

خرما دارای پتاسیم می باشد که این امر باعث کاهش فشار خون می شود. یک عدد خرمای متوسط دارای ۱۶۷ میلی گرم پتاسیم است که به نسبت میوه های دیگر بالا می باشد و برای جلوگیری از بیماری های کلیوی موثر است.

همچنین خرما دارای فیبر می باشد که باعث می شود تا اثرات سدیم در بدن کاهش پیدا کند. اگر می خواهید فشار خون خود را کاهش دهید بهتر است خرما را در رژیم غذایی خود قرار دهید. منیزیم ماده معدنی دیگری است که در خرما وجود دارد و باعث می شود تا فشار خون کم شود.

خواص خرما برای کاهش خطر بیماری های قلبی

شما می توانید روزانه تعدادی خرما میل کنید تا از بیماری های قلبی عروقی در امان باشید. آنتی اکسیدان های موجود در خرما باعث جلوگیری از آترواسکلروز می شود و برای کاهش کلسترول خون موثر است. خرما دارای ایزوفلاون است که خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. فیبر موجود در خرما برای کاهش وزن مفید است. چاقی یکی از دلایل اصلی بیماری های قلبی است.

خواص خرما برای سلامت دندان

خرما به دلیل داشتن فلوئور برای سلامت دندان ها مفید است ، خرما باعث از بین رفتن پلاک شده و تقویت مینای دندان را به دنبال دارد.

خواص خرما برای جلوگیری از آلزایمر

مصرف منظم خرما باعث می شود تا استرس اکسیداتیو دفع شده و التهاب ها کاهش پیدا می کند. اگر می خواهید از بیماری های مغزی مانند بیماری های نوروژنیک در امان باشید بهتر است خرما را در رژیم غذایی خود قرار دهید. ترکیبات موجود در خرما برای جلوگیری از آلزایمر و التهاب های مغزی موثر است.

خواص خرما برای پیشگیری از یبوست

اگر فیبر بدن کم باشد باعث ایجاد بیماری های مختلف نظیر یبوست می شود ، خرما منبع غنی از فیبر است و برای درمان یبوست و مشکلات گوارشی بسیار موثر است ، اگر می خواهید از سرطان معده پیشگیری کنید بهتر است روزانه ۲۵ گرم فیبر مصرف کنید.

خواص خرما برای کاهش کلسترول خون

خرما فاقد کلسترول می باشد و شما می توانید برای جلوگیری از استرس اکسیداتیو خرما مصرف کنید.

خواص خرما برای درمان شب کوری

کمبود ویتامین آ در بدن باعث ایجاد بیماری شب کوری می شود. خرما منبع غنی از ویتامین آ می باشد که برای درمان شب کوری بسیار مفید است. از زمان های قدیم از خرما برای درمان این بیماری استفاده می شده است.

خواص خرما برای سلامت و تقویت استخوان ها

مس ، منیزیم ، سلنیوم و منگنز به وفور در خرما یافت می شود و باعث سلامت و تقویت استخوان ها می شود. خرما به دلیل داشتن مقادیر زیادی از ویتامین کا باعث انعقاد خون شده و به متابولیسم استخوان ها کمک می کند. اگر می خواهید سلامت استخوان های بدن خود را حفظ کنید بهتر است خرما میل کنید.

خواص خرما برای افزایش وزن

خرما به دلیل داشتن قند و پروتئین و ویتامین های ضروری برای بدن موثر است. کسانی که از لاغری زیاد رنج می برند بهتر است مخلوط خرما و خمیر خیار را با هم میل کنند تا به وزن دلخواه خود برسند.

خواص خرما در طب سنتی

شاید برایتان جالب باشد ولی طبع، طبیعت یا مزاج رطب گرم و تر است اما طبع، طبیعت یا مزاج خرمای خشک که تمر گویند گرم و خشک است.

خوردن رطب با بادام باعث می شود که چاقی می شود.

خرما باعث تقویت مو و ناخن ، بهبود بینایی و رشد کودکان و نوزادان می شود.

خوردن بادام زمینی و خرما و شیر برای کسانی که مشکل کم خونی دارند مفید است.

یکی از بهترین درمان ها برای کسانی که شب کوری دارند این است که خرما بخورند.

اگر بعد از خوردن خرما چند برگ تلخون بجویم خرما از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.

برای از بین بردن بوی بد دهان می توانید خرما بخورید.

اگر شما در صبحانه خرما بخورید حافظه شما تقویت می شود.

خرما به دلیل داشتن انواع املاح معدنی و تامین کردن انرژی بدن بهترین غذا برای زمستان است.

خواص خرمای خشک

با توجه به اینکه رطوبت خرمای خشک خیلی کمتر از خرمای تازه است مدت ماندگاری آن نیز طبیعتا بیشتر است.

خرمای تازه نهایتا تا ده ماه ولی خرمای خشک تا ۵ سال در یخچال سالم می ماند.

کالری خرمای خشک دو برابر خرمای تازه است.خرمای خشک در هر صد گرم ۲۸۰ کالری به بدن می رساند در حالی که خرمای تازه ۱۴۵ کالری به بدن می رساند.

از نظر مواد مغذی هر دو خرما دارای مواد مغذی یکسانی هستند.

توجه داشته باشید که برای کاهش وزن باید از خرمای تازه استفاده کنید ولی برای افزایش وزن از خرمای خشک بهره ببرید.

خواص خرما برای معده

مصرف خرما باعث می شود که کارکرد دستگاه گوارشی شما تنظیم شود و به همین دلیل خرما را جایگزین داروهای شیمیایی برای درمان زخم معده می دانند.

خرما باعث کاهش التهاب زخم معده می شود و مصرف خرما افراد را زودتر درمان می کند تا داروهای شیمیایی در درمان زخم معده.

به دلیل اینکه خرما سرشار از فیبر است برای سلامت دستگاه گوارش شما ضروری است.

فیبرهای محلول در خرما باعث جذب آب در دستگاه گوارشی شما می شود و باعث درمان بیماری یبوست می شود.

خرما به دلیل داشتن پتاسیم برای درمان اسهال و ناراحتی های معده مفید است.

خرما به بهبود باکتری های مفید معده هم کمک می کند.

یک نکته جالب دیگر هم این است که اکثر خوراکی های قهوه ای رنگ برای سلامتی معده خوب است.

خواص خرما برای مردان

تحقیقات زیادی در مورد خواص خرما برای مشکلات و اختلالات جنسی مردان صورت گرفته است و نتیجه این شده است که خرما برای درمان مشکلات جنسی مردان مفید است.

در خرما ماده ای به نام فلاونوئید است که باعث افزایش تعداد اسپرم ها در آقایان و درمان ناباروری ناشی از کمبود اسپرم در مردان می وشد.

یکی از بهترین درمان ها در طب سنتی برای درمان ناباروری در مردان خوردن خرما و شیر و عسل با هم است.

کافی است که شیر بز را بجوشانید و یک خرمای له شده و نصف قاشق بزرگ عسل را در آن بریزید و صبر کنید تا شیر سرد شود و مصرف کنید.

همچنین خرما به دلیل داشتن منیزیم فراوان برای پروستات مردان مفید است.

همچنین گرد خرما باعث می شود که ناتوانی جنسی درمان شود.

خواص خرما در بارداری

خوردن خرما به دلیل مواد مغذی که دارد هم برای مادر و هم برای جنین مفید است در حالت کلی.

مصرف خرما باعث کاهش انقباضات رحمی می شود و منجر به کوتاه شدن زمان زایمان می شود.

مصرف خرما در دوران بارداری باعث می شود که مادر دچار کم خونی نشود چرا که خرما سرشار از آهن است و همچنین سیستم ایمنی مادر و جنین را تقویت می کند.

خرما سرشار از فولات است و برای جلوگیری از نقص در مغز و نخاع جنین ضروری است.

خرما دارای ویتامین K است و این ویتامین برای رشد ساختار استخوانی جنین مفید است و کمبود آن سلامتی جنین را به خطر می اندازد.

فیبر موجود در خرما باعث می شود که از یبوست بارداری پیشگیری شود و یا در صورت ابتلا آن را درمان می کند.

همچنین مصرف خرما کلسترول بد خون را در دروان بارداری کم می کند.

خرما به دلیل داشتن پتاسیم از گرفتن عضلات در دروان بارداری جلوگیری می کند.

همچنین مصرف خرما باعث می شود که انرژی کافی به بدن مادر برسد و احساس ضعف نکند.

خرما به دلیل داشت منیزیم در تشکیل دندان و استخوان های جنین مفید است.

در سه ماه اول بارداری مصرف آن خیلی مهم است ولی اگر به مشکلات قند و یا عفونت استرپتوکوک گروه B مبتلا هستید باید مصرف خرما را محدود کنید.

در سه ماهه دوم اگر قند خون شما بالا باشد نباید خرما بخورید چون ممکن است به دیابت بارداری مبتلا شوید ، در این مورد با پزشک حتما مشورت کنید.

در سه ماه سوم می توانید خرما را مصرف کنید چون باعث انقباضات رحمی می شود و مدت زایمان را کم می کند.

توصیه می شود که از ابتدای هفته سی و ششم یعنی یک ماه مانده به زایمان روزی شش عدد خرما با نظر پزشک مصرف کنید.

خواص خرما برای کودکان و نوزادان

خرما به دلیل داشتن مواد مغذی متنوع برای سلامت کودکان خیلی مفید است.

توجه داشته باشید که نوزادان بعد از شش ماهگی می توانند این ماده غذایی را مصرف کنند.

ابتدا بهتر است که به صورت پوره این ماده غذایی را وارد غذای کودکان کنیم.

توجه داشته باشید که هر ماده جدیدی را به نوزاد می دهید سه روز صبر کنید تا مطمئن شوید که به ماده غذایی حساسیت ندارد.

تحقیقات نشان می دهد که مصرف خرما در کودکان به رشد جسمی و مغزی آنها کمک می کند.

خرما به دلیل سرشار از پتاسیم بودن به رشد مغزی شما کمک می کند.

برای پیشگیری از سوء هاضمه در کودکان خیلی مفید است.

باعث تقویت کبد نوزاد می شود و از او در برابر میکروب و ویروس و بیماری محافظت می کند.

اگر کودکتان به زخم معده مبتلا شد بهترین درمان برای او خوردن خرما است.

برای سلامت دهان و دندان و تقویت و استحکام دندان و لثه خیلی مفید است.

خواص خرما خارک چیست

توجه داشته باشید که قبل از مصرف خارک حتما باید آن را خوب بشویید.

برای تقویت معده مفید است و می تواند حرارت بدن را بالا ببرد.

برای محکم کردن لثه مفید است و از بروز بیماری های دهان و دندان جلوگیری می کند.

این ماده غذایی دیر هضم است و تا مدت طولانی شما را سیر نگه می دارد.

از خونریزی شکمی جلوگیری می کندو خلط آور است.

برای درمان بواسیر مفید است.

خواص خرما در بدنسازی

خرما دارای مواد مغذی و انرژی بالایی است و تامین کننده انرژی ورزشکاران در حین تمرین است.

برای سلامت قلب خوب است و از مشکلات قلبی حین تمرین جلوگیری می کند.

توصیه می شود که ورزشکاران نیم ساعت قبل از تمرین دو تا چهار عدد خرما بخورند.

خرما برای تقویت عضلات مفید است چرا که سرشار از پروتئین است و به دلیل داشتن پتاسیم مانع از گرفتگی عضلانی در حین تمرین می شود.

خوردن خرما بعد از تمرین باعث افزایش سرعت ریکاوری می شود و انرژی رفته بدن شما را باز می گرداند.

تقریبا خواص انواع خرما برای بدنسازی یکسان است.

خواص خرما برای لاغری

اولین ویژگی خرما برای شما این است که شما را تا مدت زیادی سیر نگه می دارد و از پرخوری جلوگیری می کند.

مصرف خرما باعث افزایش سوخت و ساز بدن می شود و از این طریق باعث کاهش وزن شما می شود.

باعث بهوبد سیستم گوارشی شما می شود و بهبود عملکرد این سیستم به کاهش وزن شما کمک زیادی می کند.

کلسترول و چربی های ترانس باعث افزایش وزن می شوند که خرما هیچ کدام از این مواد را ندارد.

خرما سرشار از فیبر است و تا مدت زیادی شما را سیر نگه می دارد.

مصرف خرما باعث می شود که چربی های بدن شما تجزیه شوند.

خواص خرما سرماخوردگی

مصرف خرما می تواند از سرماخوردگی تب و گلودرد پیشگیری کند و در صورت ابتلا به آنها می تواند باعث بهبود وضعیت شما شود.

کافی است که یک کاسه شیر تهیه کنید و ۵ عدد خرما در آن له کنید و بگذارید تا بجوشد و سپس مصرف کنید تا سرماخوردگی و سرفه شما به زودی خوب شود.

خرما به دلیل داشتن انرژی بالا و طبع بسیار گرم و مخواد مغذی و و یتامین های گوناگون یکی از بهترین مواد غذایی در دروان سرماخوردگی است.

خوردن آن باعث می شود که سیستم ایمنی بدن شما تقویت شود و سریع تر سلامتی خود را به دست بیاورید.

خواص خرما برای مو

یکی از دلایل ریزش مو کمبود ویتامنی در بدن است و خرما به دلیل داشتن ویتامین های فراوان از ریزش مو جلوگیری می کند.

آهن موجود در خرما باعث می شود که ریزش مو متوقف شود و به رشد مو کمک می کند و می توانید خرمای بدون هسته را له کنید و ماسک کنید روی سر خود و بعد از ده دقیقه برداشته و بشویید.

اگر سرتان را با روغن خرما ماساژ دهید به دلیل داشتن مواد مغذی و ویتامین های زیاد باعث می شود که موهای شما ضخیم تر شوند و رویش مو هم تقویت شود.

خرما هم به درمان خارش سر کمک می کند و هم نرم کننده موی سر است.

برای این کار خرما را خمیر کنید و نصف فنجان مایونز به ان اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به مدت بیست دقیقه روی سر بگذارید و بعد ان را با آب بشویید.

خواص خرما برای پوست

خرما به دلیل داشتن ویتامین  C و D به خاصیت ارتجاعی پوست کمک می کند.

در کل پزشکان خوردن خرما را برای سلامت کلی پوست مفید می دانند.

خرما خواص ضد پیری دارد و از تجمع ملانین در بدن جلوگیری می کند.

عصراه خرما از ایجاد چین و چروک بر روی پوست بدن ما جلوگیری می کند.

خرما همچنین خاصیت ضد التهابی دارد و ورم های موجود در بدن مبارزه می کند.

خواص خرما و ارده

همانطور که می دانید ارده از کوبیدن و تفت دادن دانه های کنجد به دست می آید.

ارده دارای طبع بسیار گرم است و خرما هم دقیقا همین گونه است.

ارده و خرما طبع بسیار گرمی دارد و درمان کننده بسیاری از بیماری ها مرتبط با طبع سرد است.

خوشبختانه ارده و شیره خرما دارای مقدار بسیار زیادی کلسیم و فسفر است و برای سلامت استخوان خیلی مفید است.

تقویت کننده قوای جنسی و جسمی بدن است.

مصرف آن عملکرد مغز را بهتر می کند و باعث تقویت حافظه و افزایش تمرکز می شود و به دلیل داشتن منیزیم برای سلامت اعصاب مفید است.

برای پیشگیری و درمان کم خونی به خصوص در زنان خیلی مفید است.

به دلیل سرشار از ماده فولات بودن مصرف آن برای زنان باردار توصیه می شود.

خاصیت آرامش بخشی دارد و سلامت قلب و رگ ها مفید است.

یک ماده ضد سرطان است و برای داشتن شادی در طول روز مفید است و انرژی خوبی به شما می دهد.

طرز تهیه ارده و شیره خرما

ابتدا کنجد را بخیسانید تا پوسته اش جدا شود و یا از کنجد بدون پوست استفاده کنید.

حالا کنجد های به دست امده را با آسیاب له کنید تا خمیر شلی ایجاد شود.

برای تهیه شیره خرما هم ابتدا هسته های خرما را جدا کنید و با آب مخلوط کنید و اجازه دهید تا ۴۵ دقیقه بجوشد تا کاملا له شود و بپزد.

سپس آن را از صافی عبور دهید.

مضرات خرما و ارده

برای افراد گرم مزاج خیلی مناسب نیست و نباید افراد با طبع گرم زیاده روی کنند در خوردن آن.

زیاده روی در مصرف آن موجب چاقی می شود و  صفرا را غلیظ می کند و باعث جوش در بدن می شود.

افراد دیابتی در مصرف آن حتما احتیاط کنند.

افرادی که معده ضعیف دارند در هضم ارده مشکل خواهند داشت.

خواص خرما و بادام

کسی که هر شب ۱۰ الی ۱۵ تا مغز بادام را با ۳ الی ۵ عدد خرما بخورد تا آخر عمرش نه ساییدگی استخوان سراغش می اید نه آرتروز می گیرد

خرما دارای ویتامین دی زیادی است و برای جذب کلسیم موجود در بادام مفید است

یکی از شگفتی های دیگر خرما این است که دارای پتاسیم است لذا به جای لبنیات، خرما و بادام را پیشنهاد می کنم.

خرما برای کمبود آهن بسیار موثر است.

گرد خرما ناتوانی جنسی را از بین می‌برد.

خرما بوی بد بدهان را از بین می‌برد.

یکی از شگفتیهای بادام این است که کسانی که روزانه از ان استفاده می کنند به راحتی عصبی نمی شوند.

بادام شیرین درختی ارامبخش است و باعث می شود خوابی ارام ، صدایی صاف و جوان ، و معده ای سالم داشته باشید.

روغن بادام تلخ ( بهترین ضد چروک پوست صورت)

بادام به کنترل قند خون می تواند کمک کند و سطح کلسترول را کاهش دهد

خرما و بادام از جمله مواد مغذی ای هستند که دارای فواید بسیار می باشند و خوردن آن ها نقش مهمی در تامین سلامت شما خواهد داشت.خوردن روزانه بادام می تواند به شما آرامش زیادی ببخشد،به طوریکه مطالعات نشان می دهد ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ روزانه از بادام ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ میﮐﻨﻨﺪ براحتی ﻋﺼﺒﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻧﺪ

ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺷﺐ ۱۰ ﺍﻟﯽ ۱۵ ﺗﺎ ﻣﻐﺰ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺭﺍ ﺑﺎ ۳ ﺍﻟﯽ ۵ عدد ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺗﺎ آﺧﺮ ﻋﻤﺮﺵ ﻧﻪ ﺳﺎﯾﺪﮔﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﺳﺮﺍغش می آید ﻧﻪ آﺭﺗﺮﺯ می ﮔﯿﺮﺩ، ﺧﺮﻣﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦD ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺬﺏ ﮐﻠﺴﯿﻢ موجود در بادام مفید است ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﮕﻔﺘﯽ ﻫﺎ ی دیگر خرما ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ ﺍﺳﺖ لذا ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ، ﺧﺮﻣﺎ ﻭ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺭﺍ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ .

هشت عدد بادام و دو عدد خرما، حاوی ۱۵۰ تا ۲۰۰ واحد کالری هستند و به بدن انسان کمک می‌کنند که هنگام ظهر، هورمون ملاتونین تولید شود؛ هورمونی که برای خواب شبانه بسیار مفید است.
همیچنین یک متخصص خواب در مورد نحوه غلبه بر مشکلات خواب اظهار کرد: خوردن صبحانه برای داشتن یک خواب آرام در شب بسیار مفید است.

خواص خرما و شیر

برای سلامتی و طراوت پوست مفید است.

تغذیه مناسبی برای پوست است و پلاکت خون را افزایش می دهد.

برای سلامتی و تقویت و درخشندگی موهای شما مفید است.

ضخیم کننده بافت مو است و مو را صاف می کند.

به زایمان طبیعی کمک می کند و خواص ضد سرطان دارد.

برای افزایش وزن مفید است و یک ملین عالی است.

خاصیت ضد پیری دارد و کلسرول بد خون را کم می کند.

برای سلامت دندان و استخوان شما مفید است.

رژیم شیر و خرما

یک رژیم حرفه ای برای لاغری است که در آن فرد بین ۷ تا ۱۵ کیلو لاغر می شود.

در هفته اول در هر روز ۲۷ عدد خرما به همراه سه لیوان شیر مصرف می شود.

بهتر است که شیر کم مصرف مورد استفاده قرار گیرد.

در هر وعده ۹ عدد خرما به همراه یک لیوان شیر کم مصرف.

البته در هفته اول می توانید هر طور که می خواهید ۲۷ عدد خرما و سه لیوان شیر را بخورید.

برای میان وعده سالاد کاهو بدون سس می توانید بخورید.

هفته دوم و سوم

روز اول و دوم : مانند هفته اول در هر وعده یک لیوان شیر و ۹ عدد خرما می خورید.

روز سوم و ششم : صبحانه مثل قبل

نهار و شام : ۵ قاشق برنج به همراه خورشت بدون چربی مانتد مرغ آب پز یا گوشت کباب یا بخار پز شده.

اینروز میان وعده ندارد.غذاهای پر چرب و شور و سرخ کرده هم مصرف نشود.

روز چهارم و پنجم و هفتم : هر وعده ۹ عدد خرما و به همراه یک لیوان شیر کم چرب

برای میان وعده می توانید سالاد کاهو و گوجه فرنگ و هویج و خیار به همراه سس ماست یا سرکه و آبلیمو مصرف کنید.

می توانید به جای شیر از ماست کم چرب استفاده کنید.

خواص خرما و سیاه دانه

اگر سیاه دانه آسیاب شود و با خرما مخلوط شود و مورد استفاده قرار گیرد کمک زیادی به باروری می کند.

حتما در مورد استفاده از این ترکیب برای بارداری با پزشک متخصص مشورت کنید.

خواص خرما و ماست

ماست و خرما خواص خیلی زیادی دراند به شرطی که جداگانه مصرف شوند و خوردن آنها با هم خوب نیست و مضر است.

متخصصان می گویند که خوردن این دو ماده می تواند موجب ایجاد حساسیت شدید در بدن شود و منجر به دردهای شکمی سخت شود.

خواص خرما و دنبه

برای درمان دیسک کمر و آرتروز و کمر درد می توانید از خواص اعجاب انگیز خرما و دنبه استفاده کنید.

برای این کار یک کف دست دنبه تازه گوسفندی به ضخامت یک سانتیمتر و ۱۰ عدد خرمای بدون هسته و یک قاشق بزرگ زنجبیل پودر شده نیاز داریم.

خرما و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و روی دنبه پهن کنید و روی نواحی درد قرار دهید و روی ان پلاستیک فریزر با دستمال می گذارید و با شال به مدت ۸ ساعت می بندید و بعد از آن دوباره آن را باز کرده و عوض می کنید.

خواص خرما و عسل

این ترکیب فوق العاده از آسیب های سلولی جلوگیری می کند.

برای کاهش فشار خون مفید است و برای درمان حساسیت و آلرژی خیلی خوب است.

برای افزایش انرژی بدن و افزایش وزن و چاق شدن مفید است.

از شب کوری جلوگیری می کند و برای پیشگیری از سرطان های اطراف شکم مفید است.

برای کاهش عوارض شیمی درمانی مفید است و استحکام دهنده استخوان و دندان است.

برای تسکین یبوست و درمان اختلالات روده مفید است.

برای حفظ سلامتی دستگاه عصبی مفید است.

مصرف خرما و عسل برای افراد مبتلا به دیابت توصیه نمی شود.

برای افرادی که فشار خون پایین دارند توصیه نمی شود.

میزان مصرف این ترکیب برای بزرگسالان روزانه دو الی سه قاشق غذاخوری میباشد.

کالری خرما

کالری خرمای تازه ۱۴۵ کالری در صد گرم خرما است و برای خرمای خشک این میزان برابر ۲۸۰ کالری است.

انواع خرما

۱-خرمای پیارم که گرانترین خرمای ایران است و برای دیابتی ها مفید است و جزو خرماهای نیمه خشک است و دیررس است و در هرمزگان کشت می شود.

۲-خرمای مضافتی است که رطوبت زیادی دارد و شناخته شده ترین خرمای ایران است.

۳- خرمای گنتار است که به صورت خارک و رطب هم مصرف می شود و از خرماهای تر ایران است.

۴-خرمای استعمران است که نیمه خشک است و قند بالبایی دارد و برای ورزشکاران خیلی خوب است و دو سوم نخلستان های خوزستان تولید کننده این خرما است.

۵-خرمای شاهانی که بسیار خوشمزه است و تر و درجه یک است و به دلیل بافت نرم برای تهیه شیره مصرف می شود ، در نخلستان های هرم تولید می شود و به نام های شاوانی و شونی و خورک هم شناخته می شود.

۶-خرمای زاهدی که بافت جرم و آجیلی دارد و پوست ضخیمی دارد و نیمه خشک است و شیرینی متعادلی دارد و برای صادرات خیلی خوب است.

۷-خرمای کبکاب که نیمه خشک است و ضخیم ترین پوست را بین خرماها دارد و جزو پر مصرف ترین خرماها در کشور است و منبع تولید آن بهبهان است و شهد و شیره زیادی دارد.

۸-خرمای ربی است که نیمه خشک است و ماندگاری خوبی دارد و  در سیستان و بلوچستان پرورش داده می شود.

۹- خرمای برهی است که زرد و ترد است و مزه ای بین کارامل و شکر قهوه ای دارد و طعم خیلی خوبی دارد و مرکز اصلی آن نخلستان های عراق است.

۱۰-خرمای آل مهتری است و کوچک و کشیده و زودرس است.بویم هرمزگان است و به دلیل زودرس بودن ارزش اقتصادی آن بالا رفته است.

۱۱-خرمای خضراوی است که نرم است و به صورت خارک و رطب هم مصرف می شود.از نخلستان های عراق به ایران امده است و هسته اش زود جدا می شود و بعد از خرمای استعمران بیشترین کشت خرما مخصوص این خرما است.

۱۲-خرمای خاصویی است که بسیار مرغوب است و قابلیت نگهداری زیادی دارد و در بهبهان کشت می شود و شبیه شیرینی بامیه است و در خوزستان خیلی محبوب است.

۱۳-خرمای مرداسنگ است که در کرمان کشت می شود و جزو خرماهای معمولی در کشور است.تولید آن کم است و فقط در کرمان و نقاطی جنوبی ایران یافت می شود.

۱۴-خرمای عجوه است که نرم و خشک است و در دهان نرم می شود و در روایات توصیه هایی در مورد مصرف آن شده است و محصول عربستان صعودی است.

۱۵-خرمای انبارار است که که ظاهر بزرگی دارد و هسته کوچک و مقرون به صرف است.جزو گرانترین خرماهای ایران است و منبع بزرگی از پروتئین است.

۱۶-خرمای صفوی است که شیرین و گوشتی و سیاه و سرشار از پروتئین است و در مدینه کشت می شود.خوردن آن با معده خالی کرم معده را می کشد.

۱۷-خرمای ساغای است که تر و تازه است و در ریاض تولید می شود.

۱۸-خرمای خدری است که خشک و شیرین است و شیرین است و قیمت مناسبی هم دارد.بسیار هم انرزی بخش است.

۱۹-خرمای شکری است که ترد و شیرین است و کلسترول خون را پایین می آورد و از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند و بسیار انرژی بخش است و در قصیم عربستان و نواحی جنوبی ایران کشت می شود.

۲۰-خرمای مدژول است که به عنوان ملکه خرماها شناخته می شود.بافت بزرگ و نرم دارد و خوشمزه است و شیرین و در آمریکا خیلی محبوب است و در عربستان کشت می شود.

۲۱-خرمای خلاص است که خوش عطر و چسبناک است و با قهوه عربی مصرف می شود.در عربستان هم کشت می شود.

خرما برای دیابت

تحقیقات نشان می دهد که مصرف درست خرما برای افراد مبتلا به دیابت هم مضر نیست.

ولی بهتر است که اگر به دیابت مبتلا هستید قلا از مصرف خرما حتما با پزشک خود مشورت نمایید.

گرچه خرما دارای قند بالایی است، آنها همچنین منبع خوبی از فیبر است که می تواند برای بیماران دیابتی مفید باشد با این حال، با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود چک کنید.

خرما و رفلاکس معده

در طب سنتی می گویند که خرما بهترین درمان برای رفلاکس معده است و از ترش کردن معده می کاهد.

خرما با خاصیت قلیایی خود ، اسید زیاد معده را خنثی کرده و در بهبود بیماری های معده مانند زخم معده و اسید بالای معده یا رفلاکس (ترش کردن ) ، بسیار مؤثر است.

بدین طریق که ۲ تا ۳ عدد خرمای تازه و له شده را در آب جوش بیندازید بعد آن را هم زده و بنوشید. خرما را به عنوان میوه نیز می توانید مصرف کنید.

خرما برای سگ

سگ ها می توانند گاهی خرما بخورند ولی دادن خرما به سگ به عنوان غذای کلی و همیشگی مناسب نیست.

توجه داشته باشید که اگر سگ بیش از حد خرما بخورد باعث می شود که که دچار حساسیت شود.

همچنین می تواند باعث سوزش و اسهال و ناراحتی معده شود.

قبل از دادن خرما به سگ حتما هسته را خارج کنید چرا که سمی نیست ولی می تواند باعث خفگی سگ شما شود.

از بهترین خواص خوردن خرما برای توسط سگ ها، بهبود فرآیندهای گوارشی، بالا بردن سطح انرژی و استحکام استخوان این حیوان است.

خرما برای کرونا

خرما به این دلیل که ویتامین سی دارد و انرژی را افزایش می دهد و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است برای پیشگیری و مقابله با کرونا مفید است.

خرما برای اسهال

خرما چون سرشار از پتاسیم است برای بهبود عملکرد روده ها مفید است و به درمان و کنترل اسهال کمک زیادی می کند.

رطب به هضم غذا کمک می کند و کاهش دهنده اسهال های مزمن است.

خرما برای کبد چرب

مصرف خرما برای سلامتی کبد و پیشگیری از کبد چرب مفید است.

مصرف خرما باعث می شود که از کبد شما سم زدایی شود.

برای استفاده از فواید خرما برای کبد چرب کافی است که روزانه دو تا سه عدد خرما بخورید.

خرما در رژیم کتوژنیک

خرما برای سلامتی بدن، هورمون های جنسی، کاهش قند، کاهش وزن و … مفید است.

بنابراین در رژیم غذایی کتو استفاده می شود ولی خرما دارای کالری و کربوهیدرات بالایی هست به همین دلیل باید با احتیاط در رژیم کتو مصرف شود.

می تونیم در رژیم کتو از خرما به جای شکر برای شیرین کردن غذا استفاده کنیم.

خرما به دلیل طعم شیرین، مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان ها جایگزین سالم قند سفید در دستورالعمل ها هست.

خرما در در قرآن

در قرآن ۴۲ بار از کلمه خرما نام برده شده و توصیه بسیاری به مصرف آن نیز شده است. در احادیث بسیاری نیز به مصرف خرما تأکید شده است که به تعداد محدودی از آن ها اشاره می کنیم :

– پیامبراکرم (ص) می فرماید: خرما بخورید چراکه خستگی را می برد ، در برابر سوز وسرما گرمی می دهد، در برابر گرسنگی سیر می کند و در آن ۷۲ باب شفاست.

– از خوردن غذای شب خودداری نکنید حتی اگر چند دانه خرما باشد.

– خرما چه سحری خوبی ست.

به زنان درماهی که فرزند به دنیا می آورند خرمای تازه بدهید؛ چرا که در این صورت کودک بردبار و پاک می شود.

– امام علی (ع) می فرماید: کام کودکان خود را با خرما بگشائید.

– امام صادق (ع) با دیدن ظرفی خرما فرمودند : دراین ظرف شفای بسیاری از درد هاست.

خرما در شیردهی

مصرف خرما برای مادر و نوزاد در دوران شیردهی فواید بسیار زیادی دارد.

خرما سرشار از پتاسیم است و به همین دلیل شیر مادر را زیاد می کند.

همچنین مصرف خرما باعث می شود که شیر مادر مقوی تر شود.

مصرف خرما همچنین آثار مثبت فکری و جسمی و هوشی روی کودک شما خواهد گذاشت.

برای درمان زخم های زایمان مفید است چرا که خواص ضد عفونی کننده دارد.

خرما و سیروز کبدی

عسل همچنین دارای مقدار زیادی پتاسیم و برخی از ویتامین‌هاست.

به بیماران مبتلا به سیروز توصیه می‌شود که در صورت میل داشتن، روزانه یک تا چند قاشق مرباخوری عسل بخورند.

خرما نیز به دلیل داشتن مواد معدنی مناسب و فیبر غذایی و انرژی بالا و قابل هضم، ماده غذایی خوبی است و می‌توان روزانه یک تا دو عدد مصرف کرد.

البته اگر مبتلا به دیابت هستید، باید رژیم غذایی خاص آن را رعایت کنید و در این مورد با پزشک معالج خود مشورت کنید.

خرما و و ورم معده

مصرف متعادل خرما در روز باعث می شود که ورم معده کم شود و بهبود دهنده زخم معده است.

میزان مجاز مصرف خرما

معمولا خوردن دو الی سه خرما در طول روز هیچ مشکلی را برای شما ایجاد نمی کند.

روش مصرف خرما

ساده ترین روش مصرف خرما این است که به عنوان میوه مصرف شود.

همچنین می توانیم خرما را به صورت پوره و شیره خرما هم مصرف کرد.

همچنین خرما با عسل و شیر و … هم مصرف می شود.

ویتامین خرما

خرما سرشار از مواد معدنی از جمله پروتئین، پتاسیم، فیبر، منگنز، ویتامین های ب ۶؛ ب ۱، ب ۲، ب۳ و ب ۵ بعلاوه منیزیم، کلسیم و آهن است.

خرما بعد از غذا

متخصصان طب سنتی می گویند که  به کسانی که دچار ضعف عضلانی، فقر آهن و فشار خون آنها زیر ۱۰ است، توصیه کرد که بعد از هر وعده غذایی ۷ عدد خرما بخورند.

مصرف خرما با چای

خوردن چای با خرما از این نظر که مصرف قند کم می شود خوب است ولی داغ بودن چای باعث می شود که بعضی از خواص خرما از بین برود.

خواص شربت خرما

مصرف شربت خرما برای بهبود زخم معده مفید است.

دارای خواص ضد باکتریایی است و بیماری هایی که منشا باکتری دارند را خوب می کند.

خواص خوردن خرما صبح ناشتا

رسول خدا در مورد ناشتا خوردن خرما می فرماید که خرما را ناشتا بخورید که کرم های شکم شما را می کشد.

کدام خرما سرد است

خرما دارای طبع گرم با درجه سه است که یعنی خیلی گرم است و خرما با طبع سرد نداریم.

رژیم لاغری بادام و خرما

* روز اول:

صبحانه: مربای هویج + یک لیوان شیر بادام.

ناهار: سالاد مخصوص.

شام: ۲۵ گرم چهارمغز( گردو، پسته، فندق، بادام) + ۱۰عدد انجیر خشک + یک عدد میوه فصل.

* روز دوم:

صبحانه: مربای سیب + یک لیوان شیر بادام.

ناهار: سالاد مخصوص.

شام: ۴ قاشق غذاخوری کنجد با پوست + ۵ عدد انجیر خشک + یک عدد میوه فصل.

* روز سوم:

صبحانه: جوانه گندم ۵ قاشق غذاخوری + یک قاشق عسل طبیعی + ۲۰ عدد مغز بادام + یک عدد میوه فصل.

ناهار: سوپ کرفس.

شام: چهارمغز۳۰ گرم + ۱۰ عدد انجیر خشک + یک عدد خیار زمینی.

* روز چهارم:

صبحانه: مربای به + یک لیوان شیر بادام.

ناهار: مخلوط + ۵ عدد انجیر خشک.

شام: ۵۰ گرم بادام زمینی + ۵ عدد خرما + یک عدد خیارزمینی.

* روز پنجم:

صبحانه: مربای موز+ یک لیوان شیر بادام.

ناهار: دلمه فلفل سبز+ ۴ قاشق زیتون شکسته.

شام: ۷ عدد خرما + یک قاشق سوپ خوری ارده + یک عدد خیارزمینی.

* روز ششم:

صبحانه: مربای خیار+ یک عدد موز متوسط.

ناهار: کتلت + ۴ قاشق زیتون شکسته.

شام: خرما ۸ عدد + ۲ عدد مغزگردو+ یک عدد خیارزمینی.

* روز هفتم:

صبحانه: جوانه گندم وماش ازهرکدام دو قاشق سوپ خوری + ۲ عدد لیموترش + ۵ عدد انجیرخشک+ یک عدد میوه فصل.

ناهار: سالاد مخصوص.

شام: کنجد با پوست ۴ قاشق غذا خوری + ۲ قاشق مویز شسته شده + یک عدد میوه فصل.

* روز هشتم:

صبحانه: مربای موز+ یک لیوان شیر بادام.

ناهار: کباب + ریحان.

شام: ساقه کرفس + ۵ عدد خرما + یک عدد میوه فصل.

* روز نهم:

صبحانه: پای سیب و خیار.

ناهار: هلیم + یک عدد میوه فصل.

شام: ۳۰ گرم چهارمغز+ ۵ عدد انجیرخشک+ یک عدد خیارزمینی.

* روز دهم:

صبحانه: مربای نارگیل + سه قاشق سوپ خوری جوانه گندم + یک عدد میوه فصل.

ناهار: املت گوجه فرنگی.

شام: ۵۰ گرم نارگیل + ۵ عدد خرما + یک عدد خیارزمینی.

* روز یازدهم:

صبحانه: مربای کیوی + ۱ عدد سیب درختی.

ناهار: کتلت + ۱پیاله سالاد یا ۴ قاشق غذا خوری زیتون شکسته.

شام: انجیر۱۰عدد + ۱۰۰ گرم برگه زردآلوی خیس شده.

* روز دوازدهم:

صبحانه: حلوای مخصوص.

ناهار: سالاد مخصوص.

شام: یک لیوان شیرچهارمغز.

* روز سیزدهم:

صبحانه: یک قاشق غذا خوری خامه گیاهی + یک قاشق عسل طبیعی + ۴ قاشق جوانه گندم + یک عدد میوه فصل.

ناهار: سوپ کرفس + ۵ عدد انجیر.

شام: ۵۰۰ گرم میوه فصل.

* روز چهاردهم:

صبحانه: مربای به + یک لیوان شیر بادام.

ناهار: سالاد مخصوص.

شام: یک لیوان شیر چهارمغز.

* روز پانزدهم:

صبحانه: یک لیوان شربت عسل طبیعی.

ناهار: مخلوط.

شام: بادام زمینی۵۰ گرم + ۵ عدد انجیر+ یک عدد خیارزمینی.

مضرات خرما

همانطور که ملاحظه کرده اید خرما دارای فواید زیادی برای بدن است ، اگر خرما را به شکل معمول و به اندازه مصرف کنید عوارضی برای بدن ندارد اما مصرف زیاد خرما در طول روز باعث ایجاد بیماری های گوارشی مختلف مانند نفخ ، اسهال و یبوست می شود.

مصرف خرما می تواند باعث ایجاد جوش های پوستی در بدن شما می شود.

خرما سرشار از فیبر است ولی به دلیل داشتن کالری بالا باعث چاقی و اضافه وزن می شود.

هر صد گرم خرما ۲۸۰ کالری دارد.

اگر پتاسیم خون بیش از حد شود مشکلی به نام هایپرکالمی در بدن ایجاد می شود و خرما چون پتاسیم زیادی دارد باعث این مشکل می شود.

خرما چون بافت سختی دارد برای کودکان و نوزادان ممکن است مشکل روده ای ایجاد کند.

مضراتی که گفتیم معمولا برای خوردن مقدار زیاد خرما است وگرنه مقدار مورد نیاز شما در روز بین دو تا سه خرما است.

خرما باعث تحریک و خارش پوست می شود.

خرما باعث افزایش حملات آسم در بدن می شود.

همچنین خرما می تواند باعث عدم تحمل فروکتوز شود.

خوردن خرما برای کسانی که داخل دهانشان زخم و یا تاول است به هیچ عنوان مورد تایید نیست.

مصرف چای با خرما باعث می شود که بعضی از خواص خرما به دلیل داغ بودن چای از بین برود.

مصرف بیش از حد خرما به کبد آسیب وارد می کند.

افراد مبتلا به دیابت باید در حد کم از خرما و با نظر پزشک مصرف کنند.

زیاده روی در مصرف خرما در بارداری می تواند به افزایش وزن ختم شود.

قند خون را بالا می برد و احتمال دیابت بارداری را زیاد می کند.

قهوه خرما دارای طبعی گرم است و برای کسانی که گرم مزاج هستند موجب ایجاد حساسیت و جوش می شود.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
}