خواص پیازچه ؛ کوهی و تره کوهی برای مو و ریشه و دم و برگ پیازچه

خواص پیازچه

خواص پیازچه ؛ کوهی و تره کوهی برای مو و ریشه و دم و برگ پیازچه

خواص پیازچه ؛ کوهی و تره کوهی برای مو و ریشه و دم و برگ پیازچه همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص آب هندوانه ؛ برای کبد و کودکان و پوست و لاغری و کلیه و در بدنسازی

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با گیاه پیازچه

پیازچه که با نام پیاز بهاره هم شناخته می شود یکی از سبزیجات بسیار مفید است که بومی کشور چین می باشد. پیازچه به همراه سبزیجات و گیاهان شناخته شده ای مانند سیر ، پیاز و مارچوبه در راسته مارچوبه سانان دسته بندی می شود.

پیازچه یا پیاز بهاره (به انگلیسی: Scallion) نوعی تره‌پیاز از سرده والک است که پس از بلوغ دارای سر گلوله‌وار می‌گردد.

بیشتر بخوانید : خواص آویشن ؛ کوهی و معمولی و شیرازی و پهن برای معده و مو در لاغری چیست

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات پیازچه را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص پیازچه و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خواص پیازچه برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی

پیازچه به دلیل داشتن خواص ضدویروسی و ضد باکتریایی قوی برای سلامت سیستم تنفسی و ریوی بسیار مفید می باشد. پیازچه عفونت‌های دستگاه تنفسی را برطرف کرده و برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی مؤثر است.

پیازچه برای سلامت قلب

بیماری‌های قلبی به‌‌عنوان یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر در جهان به شمار می رود.

پیازچه باعث می‌شود تا کلسترول بد خون و تری گلیسیرید کاهش پیدا کرده و از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید : خواص آلو ؛ شابلون خشک و سیاه و خورشتی برای کبد و پوست و لاغری

ویتامین کا موجود در پیازچه از سخت شدن مویرگ‌ها و رسوب کلسیم در دیواره رگ‌ها پیشگیری کرده و قلب را سالم و قوی نگه می‌دارد و باعث بهبود جریان خون می‌شود.

خواص پیازچه برای بهبود گوارش

مصرف منظم پیازچه باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش شده و سلامت معده را به دنبال دارد چرا که باعث از بین بردن باکتری‌های مضر از بدن شده و جذب مواد غذایی و هضم را بهبود می‌بخشد.

پیازچه برای کاهش وزن و لاغری

پیازچه دارای کالری کمی بوده که برای کاهش وزن مؤثر است. فیبر موجود در پیازچه به کاهش اشتها کمک کرده و باعث می‌شود تا به‌صورت طولانی‌مدت احساس سیری کنید. پیازچه باعث کاهش چربی‌های اضافی بدن شده و برای چاقی مؤثر است.

خواص پیازچه برای سلامت استخوان ها

پیازچه به دلیل داشتن ویتامین کا باعث افزایش تولید پروتئین خاصی در بدن می‌شود که در حفظ کلسیم بدن و افزایش تراکم استخوانی نقش مهمی دارد.

بیشتر بخوانید : خواص آلو بخارا ؛ برای ریه و کبد و طرز استفاده از آلو بخارا برای درمان یبوست

مصرف پیازچه خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش داده و از شکستگی‌های استخوانی جلوگیری می کند.

این خاصیت برای افراد مسن بسیار مؤثر است پس بهتر است پیازچه را در دستور غذایی خود قرار دهید.

پیازچه برای پیشگیری از لخته شدن خون

همان‌طورکه اشاره شد پیازچه به دلیل ویتامین کا فراوانی که دارد می‌تواند از لخته شدن خون جلوگیری کند شما می‌توانید نصف فنجان پیازچه را در طول روز مصرف کنید که این امر باعث تامین کل نیاز روزانه بدن به ویتامین کا می شود. مصرف پیازچه بعد از عمل جراحی و آسیب‌هایی که منجر به خون‌ریزی می شود بسیار مفید می باشد.

خاصیت ضد سرطانی

تحقیقات انجام‌شده در این زمینه نشان می دهد پیازچه از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کرده و روند پیشرفت سرطان را کند می‌کند.

بیشتر بخوانید : خواص آب گازدار ؛ و فواید آب گازدار برای پوست و لاغری و کاربرد در آشپزی

مصرف پیازچه در کاهش التهاب و رشد سلول‌های سرطانی از جمله سرطان پروستات ، سرطان روده بزرگ و سرطان معده بسیار مؤثر می باشد.

خاصیت ضد التهابی

آکورستین و ویتامین C موجود در پیازچه که ازجمله آنتی‌اکسیدان‌های قوی به شمار می‌رود دارای خاصیت ضد التهابی بوده و با از بین بردن رادیکال‌های آزاد در بدن برای سلامتی بسیار مفید می باشد. ترکیبات گوگردی موجود در پیازچه دارای خاصیت ضد التهابی و آنتی هیستامینی است.

پیازچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

پیازچه به دلیل داشتن ویتامین سی و ترکیبات مغذی باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن شده و از انواع عفونت‌ها و بیماری‌ها جلوگیری می‌کند. آنتوسیانین و کورستین موجود در پیازچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید می باشد.

خواص پیازچه برای درمان دیابت

پیازچه یک راه عالی برای درمان بیماری دیابت است مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد پیازچه به دلیل داشتن مقادیر زیادی گوگرد می‌تواند در کاهش قند خون مؤثر بوده و در تحریک حساسیت انسولین و افزایش سطح انسولین مفید می باشد.

خواص پیازچه در طب سنتی

طبع پیازچه گرم و خشک است. این سبزی می‌تواند انتخاب خوبی به عنوان مخلفات کنار غذا‌های با طبع سرد و ‌تر باشد.

اما زیاده روی در مصرف پیازچه ممکن است سردرد به همراه داشته باشد.

پیازچه کلسترول و تری گلیسیرید را کاهش می دهد.

پیازچه مجرای تنفسی را تحریک و خلط را دفع می کند.

روغن طبیعی آن غده عرق را تحریک می کند و باعث تعریق می شود. فشار خون را تنظیم می کند.

از اسهال پیشگیری می کند و برای از بین بردن عفونت های قارچی عالی است

ویتامین c موجود در آن از چروک شدن پوست پیشگیری می کند.

از رشد سلول های سرطانی به خصوص سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند.

مقادیر بالای آلیسین، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین A موجود در پیازچه از پیری زودرس پوست جلوگیری کرده و با کاهش چین و چروک، باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

آلیسین و ویتامین C موجود در پیازچه به طور طبیعی باعث روشن تر و سفید تر شدن رنگ پوست می شوند.

خواص ضد میکروبی، ضد باکتری و ضد التهابی پیازچه، به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند.

ترکیبات گوگرد موجود در پیازچه و همچنیی خواص ضد میکروبی قوی که دارد به بهبود سریع تر زخم کمک کرده و احتمال عفونت را کاهش می دهد.

مقادیر بالای ترکیبات گوگردی موجود در پیازچه با افزایش تولید کلاژن باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

پیازچه دارای خواص ضد میکروبی قوی است که به درمان شوره سر کمک می کند.

گوگرد موجود در پیازچه برای درمان شپش سر مفید می باشد.

پیازچه به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C که دارد، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و بیماری های عفونی را کاهش می دهد.

کلسیم، ویتامین C و ویتامین A موجود در پیازچه، به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کند.

گفته می شود که اگر در هنگام دندان در آورد نوزاد، پیازچه را بر روی لثه ها بمالید، زودتر دندان در آورده و درد ناشی از آن هم کمتر می شود.

پیازچه در طب سنتی برای درمان ادم و تورم پا ها به ویژه در دوران بارداری استفاده می شود. پیازچه به دلیل مقادیر بالای گوگرد و کورستین دارای خواص ضد التهابی بوده و به دفع آب اضافی بدن و کاهش ورم پاها کمک می کند.

مقادیر بالای اسید فولیک موجود در پیازچه خطر ابتلا به نقص لوله عصبی در جنین را کاهش می دهد.

ویتامین B3 موجود در پیازچه به بهبود رشد جنین در دوران بارداری کمک می کند.

مقادیر بالای ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در پیازچه به تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار کمک می کند.

فیبر موجود در پیازچه به بهبود حرکات روده کمک کرده و از ابتلا به یبوست در دوران بارداری پیشگیری می کند.

برخی تحقیقات نشان داده اند که پیازچه به دلیل مقادیر بالای ویتامین C موجود در آن می تواند، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و خطر ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و بیماری های عفونی را کاهش دهد.

علاوه بر این پیازچه به دلیل خواص ضد باکتری و ضد ویروسی که دارد، خطر ابتلا به بیماری های تنفسی مانند برونشیت و ذات الریه را کاهش می دهد.

مقادیر بالای فیبر و ویتامین C موجود در پیازچه، هضم را بهبود می بخشد، به دلیل خواص ضد باکتری که دارد، خطر ابتلا به زخم معده را کاهش می دهد و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

مقادیر بالای فیبر موجود در پیازچه با افزایش حرکات روده به درمان یبوست و اسهال کمک می کند. همچنین پیازچه دارای خواص ضد میکروبی قوی است و خطر ابتلا به اسهال ناشی از عفونت را کاهش می دهد.

پیازچه یکی از سبزیجات کم کالری است و به دلیل مقادیر بالای فیبر که دارد با کاهش اشتها از پرخوری جلوگیری کرده و به لاغری و کاهش وزن کمک می کند. علاوه بر این فیبر موجود در پیازچه با پاک سازی روده ها به کاهش چربی شکم کمک می کند.

برخی مطالعات نشان داده اند که پیازچه همچنین ممکن است بیان ژن های خاصی را که در چاقی دخیل هستند، تغییر دهد.

یک مطالعه ی در سال ۲۰۱۱ در کره نشان داد، افرادی که به مدت ۶ هفته از پیازچه در رژیم غذایی خود استفاده کرده اند، سلول های چربی در آن ها کاهش یافته و سطح پروتئین خاصی که در تجزیه چربی کمک می کند، افزایش یافته بود.

مقادیر بالای ترکیبات گوگردی و آنتی اکسیدان های موجود در پیازچه، باعث کاهش رادیکال های آزاد در بدن شده، خطر رسوب چربی در کبد را کاهش می دهد و از ابتلا به کبد چرب پیشگیری می کند.

بسیاری از متخصصان معتقدند که مقادیر بالای ترکیبات گوگرد موجود در پیازچه، باعث افزایش سطح انسولین و کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می شود.

علاوه بر این تحقیقات نشان داده که اضافه کردن پیازچه به رژیم غذایی، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

آلیسین موجود در پیازچه، توانایی بسیار خوبی برای کاهش فشار خون بالا دارد، همچنین آلیسین عوارض ناشی از فشار خون بالا، مانند سکته مغزی را کاهش می دهند.

خواص پیازچه برای کودکان

پیازچه به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C که دارد، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و بیماری های عفونی را کاهش می دهد.

کلسیم، ویتامین C و ویتامین A موجود در پیازچه، به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کند.

گفته می شود که اگر در هنگام دندان در آورد نوزاد، پیازچه را بر روی لثه ها بمالید، زودتر دندان در آورده و درد ناشی از آن هم کمتر می شود.

می توانید پیازچه را از سن ۹ ماهگی با مشورت پزشک به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کنید.

خواص پیازچه برای کبد

مطالعات زیادی در مورد پیازچه ها انجام شده است تا فواید آنها برای سلامتی انسان مشخص شود. نتایج مطالعه نشان داد که تجویز خوراکی عصاره های پیازچه باعث کاهش وزن بدن و همچنین وزن بافت کبد و چربی می شود.

مقادیر بالای ترکیبات گوگردی و آنتی اکسیدان های موجود در پیازچه، باعث کاهش رادیکال های آزاد در بدن شده، خطر رسوب چربی در کبد را کاهش می دهد و از ابتلا به کبد چرب پیشگیری می کند.

خواص پیازچه برای دندان نوزاد

جویدن دندان گیر مخصوص کودکان، به خصوص اگر آن را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، به کودک احساس خوبی می دهد و باعث آرامش او می شود.

در مورد کودکان شش ماهه یا بزرگتر حتی جویدن یک حوله تمیز و سالم که خنک باشد می تواند اثر خوبی داشته باشد.

حتی می توانید از خوراکی های خنک که بافت سفت دارند و تکه ای از آن جدا نمی شود، مثل هویج و ساقه کرفس و پیازچه تازه و سرد استفاده نمایید.

خواص پیازچه برای مردان

مصرف سیر و پیاز و پیازچه باعث تقویت قوای جنسی مردان می شود و اسپرم را تقویت می کند و افزایش می دهد.

خواص پیازچه برای مو

مقادیر بالای ترکیبات گوگردی موجود در پیازچه با افزایش تولید کلاژن باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

پیازچه دارای خواص ضد میکروبی قوی است که به درمان شوره سر کمک می کند.

گوگرد موجود در پیازچه برای درمان شپش سر مفید می باشد.

خواص پیازچه برای زن باردار

پیازچه مانند تمام سبزیجات کالری کمی دارد و بدون چربی است اما فیبر زیادی به بدن می‌رساند.

این سبزی مفید حاوی اسید فولیک، کلسیم، آهن و ویتامین‌های A، C، K و مقداری B6 است. ویتامین B6 برای عملکرد مناسب آنزیم‌ها در بدن لازم است.

ویتامین B6 در تولید انتقال‌دهنده‌های عصبی که به خواب و خلق‌وخو مربوط می‌شوند به بدن کمک می‌کند.

ویتامین K بیشترین ویتامینی است که در پیازچه یافت می‌شود و به همراه آلیسین برای انعقاد خون، حفظ سختی و استحکام استخوان‌ها ضروری است.

ویتامین A موجود در پیازچه به شکل کاروتنوئیدها وجود دارد که مسئول رنگ سبز این گیاه است.

بتا کاروتین، لوتئین و زئاکسانتین همگی کاروتنوئیدهای موجود در پیازچه هستند.

اسید فولیک موجود در پیازچه سبب تکامل صحیح طناب نخاعی جنین می شود.

ویتامین B6 موجود در آن تهوع مادر باردار را بهبود می بخشد. آهن حاصل از مصرف پیازچه از بروز کم خونی در بدن مادر جلوگیری می کند و کلسیم موجود در آن تکامل استخوان های جنین را پیش می برد.

کوئرستین مشهورترین آنتی اکسیدان موجود در تمام پیازهاست که خواص ضدالتهابی و ضدحساسیت دارد و همچنین احتمال خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد و علایم آلرژی را فرو می‌نشاند.

پیازچه‌ها منبعی غنی از ویتامین C، منگنز، پتاسیم و مس است و مقدار کمی نیز ویتامین E دارد.

این عناصر از سیستم ایمنی پشتیبانی و از بروز بیماری جلوگیری می‌کنند.

پیازجه به غذا عطر و طعم می‌دهد. همه قسمت‌های پیازچه‌ها خوردنی است به جز ریشه‌هایشان. این سبزی حاوی مواد مغذی بسیار متنوعی است، از جمله درشت‌خوراک‌های مفید و ویتامین‌ها. همچین کالری و چربی کمی دارد و می‌تواند فواید دیگری نیز برای سلامت داشته باشد.

با مصرف مقدار مناسبی از این سبزی در بارداری می توانید علاوه بر رساندن منبع مغذی از ویتامین ها به جنین خود، سیستم ایمنی بدنتان را نیز تقویت کنید،

بعلاوه منیزم و پتاسیم موجود در آن می تواند از شدت برخی عوارض ناشی از بارداری همچون گرفتگی عضلات و سندرم پای بی قرار بکاهد.

پیازچه در طب سنتی برای درمان ادم و تورم پا ها به ویژه در دوران بارداری استفاده می شود. پیازچه به دلیل مقادیر بالای گوگرد و کورستین دارای خواص ضد التهابی بوده و به دفع آب اضافی بدن و کاهش ورم پاها کمک می کند.

مقادیر بالای اسید فولیک موجود در پیازچه خطر ابتلا به نقص لوله عصبی در جنین را کاهش می دهد.

ویتامین B3 موجود در پیازچه به بهبود رشد جنین در دوران بارداری کمک می کند.

مقادیر بالای ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در پیازچه به تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار کمک می کند.

فیبر موجود در پیازچه به بهبود حرکات روده کمک کرده و از ابتلا به یبوست در دوران بارداری پیشگیری می کند.

مصرف پیازچه در بارداری می تواند باعث زیباتر شدن جنین شود.

خواص پیازچه و تره

ـ تره ناراحتی طحال را برطرف می کند.

ـ تره از نظر خواص غذا و شفا و درمان شبیه سیر وپیاز است، ولی طعم و بوی آن ملایم تر از آْنهاست و دهان را خوشبو می کند.

ـ مصزف تازه رای رفع یبوست دائمی، ترش کردن غذا و سوء هاضمه، رفع چاقی و تسکین درد مفاصل و نقرس مفید است.

ـ مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجه تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفا بخش دارد، مثلاً در گریپ، گلو درد، گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه کرده کمی عسل به آب تره و مصرف آن مفید تر است.

ـ تره از سبزی های مدر(ادرار آور) است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده ۴ گرم تخم تره در یک لیتر آب برای حبس البول، آب آوردن بافت ها، دفع سنگ کلیه و تسکین قولنج مفید است.

ـ خوردن تره که در سکه پرورده شده باشد، برای دفع سنگ کیسه صفرا وتورم طحال مفید است.

ـ تره پخته و نیم گرم را چنانچه در محل بوا سیر قرار دهند اثر شفا بخش دارد، همچنین خوردن ۱۵ گرم آب تره خام، خونریزی بوا سیر را قطع می کند.

ـ مالیدن آب تره یا له کرده آن بر روی پوست برای درمان کهیر و رفع خارش مخصوصاً اگر با سماق مخلوط شود مؤثر است.

ـ مخلوط آب تره با سماق را چنانچه بر روی زگیل بمالند اثر شفا بخش دارد.

ـ تره، ملین، مقوی هاضمه و پیشاب آور است.

ـ تره دارای مقدار زیادی آهن است و ویتامین«ث» به مقدار زیادی در برگ های سبز آن وجود دارد مخصوصاً در هنگام تابستان ویتامین های ب۱ ـ ب۲ در تره یافت می شود و دارای کاراتین نیز است.

ـ تره به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا برای اشخاصی که مبتلا به اختلالات روده هستند چندان خوب نیست.

ـ جوشانده تره در رفع ذات الریه و رسوبات ادرای کمک زیادی می کند.

ـ مصرف جوشانده و شربت تره، در موارد گرفتگی صدا، زکام، سرفه، برونشیت و تمامی اختلالات حاد دستگاه تنفشی مؤثر است.

ـ انواع تره فشار خون را پایین می آورد و خوردن آن برای معالجه تمامی عفونت ها مفید است.

ـ در کاربرد خارجی، اگر تره به صورت له شده بر روی محل گزیدگی زنبور قرار گیرد، باعث تسکین درد می شود.

ـ خوردن ۹ گرم تخم تره بو داده در روز، برای درمان اسهال مزمن و نفخ شکم مفید است.

ـ برای بند آمدن خونریزی بینی، چند قطره مخلوط از آب تره با سرکه را دربینی بچکانید. در این موقع متوجه خواهید شد که خونریزی بینی بند می آید.

ـ ضماد (مرهم) تخم تره، برای معالجه کک و مک، معالجه پیسی و تسکین دردهای عصبی و تحریکات جلدی اثر شفا بخش دارد.

پیازچه کوهی

پیاز کوهی که به آن سیر کوهی نیز گفته می‌شود؛ از منابع غذایی طبیعی است که در طب اسلامی، گیاهی دارویی محسوب می‌شود. خواص پیاز کوهی بی‌شمار است. در این مقاله قصد داریم خواص پیاز کوهی را برشماریم تا با این ماده طبیعی با ارزش بیشتر آشنا شوید.

پیاز کوهی می‌تواند با داشتن ماده‌ای به نام آلیسین کلسترول و فشار خون بالا را کاهش دهد.

پیاز کوهی می‌تواند با کالری کمی که دارد وزن را کاهش دهد و به عنوان یک رژیم غذایی عالی به کار رود.پیاز کوهی با خاصیت ضد باکتری دستگاه گوارش را در برابر باکتری‌ها مقاوم می‌کند.

پیاز کوهی در سلامت پوست نقش بسزایی دارد و عفونت‌های پوستی را درمان می‌کند. به این دلیل که پیاز کوهی دارای خواص مهم ضد باکتریایی و ضد قارچی بودن است.

پیاز کوهی سرشار از ویتامین K. بوده و می‌توانید با مصرف مداوم آن سلامت استخوان‌های خود را تنظیم کنید.

ویتامین K. ویتامینی ست که مسئول سلامت استخوان است.

پیاز کوهی می‌تواند از دمیلینه شدن استخوان جلوگیری کند، به این معنی که پیاز کوهی مواد معدنی موجود در استخوان و دندان را حفظ می‌کند.

زنان به مراتب بیشتر از مردان به پوکی استخوان مبتلا می‌شوند. مصرف پیازچه به طور مرتب می‌تواند تراکم استخوان را بالا ببرد.

پیاز کوهی با آهن فراوانی که دارد می‌تواند کم خونی را رفع کند.

مصرف این گیاه دارویی یکی از انواع درمان خانگی کم خونی (درمان کم خونی در طب سنتی) به حساب می‌آید.

پیاز کوهی با داشتن گوگرد و همچنین فلاونوئید‌هایی که دارد می‌تواند رادیکال‌های موجود در بدن را خنثی کرده و از بروز سرطان‌هایی نظیر سرطان روده بزرگ، پروستات، سرطان معده، سرطان ریه و سرطان سینه جلوگیری می‌کند.

پیاز کوهی سرشار از فلاونوئید‌هایی است که فشار خون را متعادل می کنند.

همچنین با داشتن ویتامین ث موجود در خود باعث بالا رفتن جذب آهن در بدن می‌شود.

مصرف مداوم پیاز کوهی لخته شدن خون را رفع می‌کند.

پیازچه برای کرونا

پیازچه دارای ویتامین C است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و می تواند در پیشگیری از کرونا موثر باشد.

مصرف خانواده کلم، پیاز خام بنفش و پیازچه در رژیم غذایی روزانه بسیار مفید و موثر است.

مصرف روزانه کدوحلوایی و هویج می تواند از ورود ویروس به بدن جلوگیری کند.

پیازچه برای چربی خون

متخصصان طب سنتی تاکید بسیاری به مصرف پیازچه برای کاهش چربی خون دارند و پیازچه را بزرگترین دشمن چربی خون می دانند.

پیازچه برای سگ

مصرف پیازچه برای سگ خوب نیست و ممکن است حیوان را دچار مسمومیت کند.

پیازچه برای قورمه سبزی

اضافه کردن ۵ تا ۶ شاخع پیازچه به قرمه سبزی طعم بسیار خوبی به غذا می دهد.

همچنین اضافه کردن پیازچه به آش و سوپ و سالاد الویه و مکارونی طعم خوبی به غذا می دهد.

پیازچه برای عروس هلندی

پیازچه در لیست سبزیجات مورد نیاز پرندگان دیده نمی شود.

در این لیست کنگر و حبوبات پخته شده و هویج و شلغم و فلفل دلمه ای و بروکلی و گل کلم و ساقه کرفس و بلال و خیار و رازیانه دیده می شود.

پیازچه در شیردهی

گرچه پیازچه منبع بسیار غنی از ویتامین ها است اما اگر به نوازد خود شیر می‌دهید بهتر است از مصرف پیازچه پرهیز کنید، زیرا پیازچه بوی تندی دارد و این بو و طعم می‌تواند وارد شیر مادر شود.

اگر نوزاد آن‌را دوست نداشته باشد ممکن است اذیت شود.

البته برای برخی از نوزادان طعم تند شیر بعد از مصرف پیازچه توسط مادر لذیذتر است، اما بیشتر شیرخواران نسبت به ان واکنش منفی نشان می دهند.

علاوه بر این، این سبزی یکی از نفاخ ترین غذاهاست و مصرف آن توسط مادر شیرده می‌تواند موجب بروز نشانه های کولیک در نوازد شود.

اگر اخیرا فرزند شما به علت دل درد به خود پیچیده و ساعت ها بیقراری می کند، لازم است سبزیجات نفاخ از جمله پیازچه را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

از این رو، بهتر است تازه مادران از خوردن آن اجتناب کنند.

شیرخواران چهار تا شش ماهه

بهتر است از مصرف پیازچه در این دوره خودداری کنید

شیرخوار هفت تا نه ماهه

پیازچه فواید بسیاری دارد.

بصورت سنتی به عنوان دارویی جایگزین برای سرماخوردگی های عمومی و خلط استفاده می‌شود.

اگر شیرخوار شما آن را دوست دارد می‌توانید پس از ۹ ماهگی آن را به او بدهید.

توجه داشته باشید که اگر بعد از اضافه کردن پیازچه به رژیم غذایی فرزندتان نشانه های حساسیت در او ظاهر شد، یکی از مقصرین اصلی می تواند پیازچه باشد.

شیرخوار ده‌ تا دوازده ماهه

پیازچه فواید بسیاری برای شیرخوار شما دارد.

به صورت سنتی می‌تواند آن را به عنوان داروی جایگزین برای سرماخوردگی یا خلط استفاده کنید.

همچنین حاوی ویتامین A و C و کلسیم است که برای رشد سالم شیرخوار شما مفید خواهد بود.

اگر نشانه های آلرژی ظاهر شد، باز هم اضافه کردن پیازچه را به رژیم غذایی فرزندتان کمی به تعویق بیندازید.

نوپای یکساله و بزرگ‌تر

پیازچه برای نوپای شما فواید بسیاری دارد.

به صورت سنتی می‌تواند آن را به عنوان داروی جایگزین برای سرماخوردگی یا خلط استفاده کنید.

حاوی ویتامین A و C و همچنین کلسیم است که برای رشد سالم شیرخوار شما مفید خواهد بود.

می توانید آن را در انواع سالاد، سوپ و … بریزید و از همین سن فرزند دلبندتان را به مصرف سبزیجات و مواد غذایی دارای ارزش غذایی بالا عادت بدهید.

پیازچه و یبوست

مصرف پیازچه با بهبود حرکت های روده باعث پیشگیری و درمان یبوست می شود.

پیازچه برای درمان یبوست در دوران بارداری مفید است.

فیبر موجود در پیازچه به بهبود حرکات روده کمک کرده و از ابتلا به یبوست در دوران بارداری پیشگیری می کند.

پیازچه و فشار خون

آلیسین موجود در پیازچه، توانایی بسیار خوبی برای کاهش فشار خون بالا دارد، همچنین آلیسین عوارض ناشی از فشار خون بالا، مانند سکته مغزی را کاهش می دهند.

روغن طبیعی آن غده عرق را تحریک می کند و باعث تعریق می شود. فشار خون را تنظیم می کند.

فواید ریشه پیازچه

مصرف ریشه پیازچه در کاهش چربی و قند و کلسترول خون مفید است.

فرق پیاز و پیازچه

پیازچه یکی از انواع پیاز است که عموما به صورت یک سبزی برگ‌دار به وجود می‌آید و به نوعی همان گیاه نابالغ جوانی است که زودهنگام و قبل از بزرگتر شدن و رشد کامل چیده می‌شود.

پیازچه عموما در مقایسه با پیاز از طعم و مزه‌ی کمتری برخوردار است و در نتیجه، استفاده از آن برای بهتر کردن مزه‌ی غذاهایی که درست می‌کنید مفید است.

مطابق انتظار، پیازچه‌ برای انسان‌ها پر از فایده است چون حاوی مواد مغذی بسیاری است که می‌توانید در فهرست زیر آنها را بیابید.

پیازچه، یک سبزی با خواص ضدالتهابی موثر می باشد.

با آن طعم تند و نافذش، شبیه طعم پیاز است، در واقع اصل و نسبش به مدیترانه و آسیای مرکزی می رسد.

از نظر ژنتیکی، این سبزی مغذی خواهر سیر و پیاز است.

خواص آن شامل مواردی از قبیل بهبود وضعیت قلب، تنظیم کلسترول، مبارزه با عفونت و … می­‌باشد.

ریشه پیازچه راست است یا افشان

پیاز]i یکی از قدیمی‌ترین گیاهان زراعی بوده و ریشه افشانی دارد که از هزاران سال قبل ، به عنوان طعم دهنده غذاها و همچنین دارو از آن استفاده می‌شده است.

مضرات پیازچه

کسانی که برای جلوگیری از لخته شدن خون از دارو استفاده می‌کنند بهتر است در مصرف پیازچه احتیاط کنند.

از مصرف پیازچه‌های پوست کنده و مانده خودداری کنید چرا که پیازچه نیز همانند پیاز میکرو‌ب‌های موجود در محیط را به سرعت جذب میکند.

افراد مبتلا به بیماری پفیگوس بهتر است از خوردن پیاز و پیازچه و هم خانواده‌های آن نظیر سیر، تره و تربچه خودداری کنند.

در مورد طبخ پیازچه توصیه می‌شود برای بهره‌گیری بیشتر از خواص پیازچه، از سرخ کردن زیاد آن پرهیز کنید.

به طور کلی پیاز و پیازچه چون دارای طبع گرم است، زیاده روی در مصرف آن برای افراد با طبع گرم مضر بوده و موجب فراموشی و سردرد می‌شود‌.

افرادی که به پیاز حساسیت دارند ممکن است به پیازچه واکنش های شدید نشان دهند.

علائم حساسیت به پیاز شامل تنفس های کوتاه، استفراغ، خس خس سینه، خارش یا سوزش پوستی است.

اگر بعد از مصرف پیازچه این علائم یا علائم دیگری داشتید، باید مصرف پیازچه را متوقف و به پزشک مراجعه کنید.

افرادی که از وارفارین یا سایر داروهای رقیق کنندهٔ خون استفاده می کنند، باید مراقب مصرف پیازچه باشند.

وارفارین دارویی است که برای جلوگیری از لخته شدن خون استفاده می شود.

این افراد باید به طور مرتب غلظت خون خود را کنترل و ویتامین k دریافتی شان را تنظیم کنند.

این موضوع به این معنی نیست که به طور کامل از ویتامین k موجود در مواد غذایی چشم پوشی کنید، بلکه باید مراقب مواد غذایی دریافتی روزانه خود باشید تا با داروهایتان تداخل نداشته باشد.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.