هندوانه در سه ماه اول بارداری و تاثیر مصرف هندوانه در اوایل بارداری زنان

هندوانه در سه ماه اول بارداری

هندوانه در سه ماه اول بارداری ؛ تاثیر مصرف هندوانه در اوایل بارداری زنان

هندوانه در سه ماه اول بارداری ؛ تاثیر مصرف هندوانه در اوایل بارداری زنان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام بشرده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

هندوانه در سه ماه اول بارداری

هندوانه دارای آب فراوان و مواد مغذی متعددی همچون کربوهیدرات، فیبر، کلسیم، پتاسیم، ویتامین های مهم و آنتی اکسیدان لیکوپن است که همگی به کاهش عوارض آزار دهنده دوران بارداری کمک می کنند.

در صورتی که در مصرف هندوانه زیاده روی نشود نه تنها برای دوره بارداری خطری ندارد بلکه جزو میوه های مفید برای خانم های باردار محسوب می شود.

اسیدی شدن معده و سوزش سر دل از جمله ناراحتی های شایع دوران بارداری است که مصرف هندوانه به درمان آن کمک کرده و باعث تسکین دستگاه گوارش می شود.

زنان باردار معمولا از ورم دست و پا که به نام ادم نیز شناخته شده رنج می برند.

این مشکل به دلیل تجمع غیر طبیعی مایعات در بافت های خاصی از بدن رخ می دهد و آب فراوان موجود در هندوانه با باز کردن گرفتگی ها به درمان آن کمک می کند.

کم آب شدن بدن از دیگر مشکلات ناخوشایند دوران بارداری است که ممکن است با ناراحتی های خفیف از جمله خستگی یا بی حالی همراه بوده یا به مشکلات جدی همچون زایمان زودرس منجر شود.

زنان باردار به خصوص در چند هفته اول بارداری از حالت تهوع و استفراغ رنج می برند، این عارضه اگرچه به نام بیماری صبحگاهی به شهرت رسیده اما ممکن است در هر زمان از روز رخ دهد.

مصرف هندوانه به دلیل دارا بودن نوعی آنتی اکسیدان قدرتمند به نام لیکوپن برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید خواهد بود.

هندوانه دارای خاصیت دیورتیک است و به دفع هر چه بیشتر سموم و کاهش اسید اوریک بدن کمک زیادی می کند.

این خاصیت هندوانه نقش مهمی در بهبود عملکرد کبد و کلیه ها در دوران بارداری داشته و باعث افزایش SPF پوست می شود.

بدن زنان باردار پیوسته در حال تلاش است تا با تغییراتی که در این دوره رخ داده سازگار شود، تغییرات هورمونی و افزایش وزن سریع برخی تحولات بارز دوران حاملگی هستند که ممکن است به گرفتگی و درد عضلانی منجر شوند.

خوردن هندوانه به دلیل ترکیبات مغذی موجود در این میوه تاثیر خوبی در کاهش و رفع گرفتگی های عضلانی دارد.

یکی دیگر از عوارض نا خواسته تغییرات هورمونی در دوران بارداری ظاهر شدن لک های آزار دهنده پوستی است.

خبر خوب این که هندوانه با بهبود هضم و سم زدایی بدن تاثیر بسزایی در درخشندگی پوست داشته و به پیشگیری و درمان لک های پوستی کمک می کند.

بسیاری از زنان باردار از یبوست شکایت می کنند و هندوانه به دلیل محتوای فیبر و آب فراوان موجود در این میوه به بهبود حرکات روده و درمان یبوست کمک می کند.

یک علت مهم دیگر که خانم های باردار باید هندوانه را به رژیم غذایی خود اضافه کنند تاثیر این میوه در شکل گیری استخوان های جنین و دندان های نوزاد در حال رشد است.

هندوانه دارای مقدار قابل توجهی کلسیم و پتاسیم است که هر دو ماده معدنی برای رشد خوب استخوان های جنین ضروری می باشند.

به نظر می رسد خانم هایی که به طور مرتب مکمل های لیکوپن مصرف می کنند ۵۰ درصد کمتر از سایرین به پره اکلامپسی دچار می شوند.

از آن جا که هندوانه منبع خوب این آنتی اکسیدان می باشد می تواند انتخابی ایده آل برای پیشگیری از پره اکلامپسی دوره حاملگی محسوب شود.

هندوانه دارای چندین ماده معدنی و ویتامین مهم است و مصرف آن در دوران بارداری به بینایی، عملکرد مغز، سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن نوزاد کمک زیادی می کند.

مصرف بیش از حد هندوانه به دلیل قند موجود در این میوه می تواند به افزایش سطح قند خون منجر شده و خطر دیابت بارداری را افزایش دهد.

خاصیت دیورتیک هندوانه ممکن است باعث از دست رفتن مواد مغذی ضروری بدن به همراه دفع سموم شود.

هندوانه خیلی زود خراب می شود و در صورتی که به صورت تازه مصرف نشود می تواند عوارضی همچون حالت تهوع، استفراغ و مشکلات گوارشی به دنبال داشته باشد، توصیه می شود فقط هندوانه تازه برش خورده میل کنید.

آشنایی با دیگر خواص هندوانه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص هندوانه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با هندوانه

هندوانه میوه ای به صورت بوته ای شکل است که از تیره کدو که کدوییان نام دارد است و در دسته صیفی جات جا می گیرد.

این گیاه در نقاظ گرمسیر و نیمه گرمسیر رشد می کند که انواع متنوعی دارد و در حدود ۱۲۰۰ گونه آن شناخته شده است.

هندوانه به رنگ های مختلفی مانند قرمز و صورتی و نازنجی و زرد وجود دارد.

شاید برایتان جال باشد ولی بیش از ۹۲ درصد از وزن آن را آب تشکیل می دهد.

از ویژپی های دیگر هندوانه نداشتن چربی است.

از هم خانواده های هندوانه در دسته صیفی جات می توانیم به خربزه و طالبی و کدو سبز و بادمجان و فلفل و کلم و ذرت و کرفس و باقلا و لوبیا سبز و گوجه فرنگی و خیار اشاره کرد.

خواص هندوانه برای سلامت لثه‌

ویتامین سی موجود در این میوه باعث می شود تا مویرگ های لثه سالم باقی بمانند. کمبود ویتامین سی در بدن باعث خونریزی و التهاب لثه شده و هندوانه از بروز این اختلال جلوگیری می کند. ویتامین سی موجود در هندوانه باکتری های داخل دهان را از بین می برد و برای جلوگیری از بیماری های دهان و دندان موثر است.

هندوانه برای بهبود آبله مرغان و زونا

مقادیر زیاد ویتامین سی در هندوانه باعث افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماری های مختلف نظیر زونا و آبله مرغان می شود.

خواص هندوانه برای تقویت سیستم ایمنی

همانطور که اشاره شد هندوانه سرشار از ویتامین سی می باشد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.

این میوه دارای ویتامین ب۶ می باشد که به سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا پادتن تولید کند.

ویتامین موجود در هندوانه در تشکیل گلبول های قرمز خون موثر است.

همچنین هندوانه دارای ویتامین آ می باشد که باعث تنظیم سیستم ایمنی بدن در مقابل عفونت ها می شود.

هندوانه برای سلامت چشم

در هندوانه ویتامین سی ، بتاکاروتن ، لووتیان و زاکسنتین به وفور یافت می شود که برای بهبود بینایی موثر است. اگر می خواهید چشم خود را در مقابل بیماری های مختلف در امان نگه دارید هندوانه میل کنید.

خواص هندوانه برای درمان آکنه و جوش صورت

ویتامین آ در هندوانه به وفور یافت می شود که باعث کنترل چربی پوست صورت شده و به درمان آکنه کمک می کند.

شما می توانید دو تکه هندوانه را به همراه یک تکه موز له کنید و از ترکیب به دست آمده برای درمان جوش صورت خود استفاده کنید و پس از اتمام کار با آب سرد صورت خود را بشویید.

خواص هندوانه برای زنان

هندوانه میوه ای تابستانی است که مورد علاقه بسیاری افراد است، هندوانه خواص بسیار زیادی دارد و به دلیل حجم بالای آبی که دارد می تواند از کمبود آب در بدن جلوگیری کنند.

همچنین این میوه به کاهش منافذ باز، رفع لک ها و تمیز کردن پوست کمک می کند؛

خوب است بدانید هندوانه خاصیت سفید کنندگی دارد و می توان از آن به عنوان یک لایه بردار استفاده کرد،

علاوه بر این این میوه آبدار برای درمان التهاب و جوش صورت بسیار مفید است،

برای این کار پوست صورت را با آب هندوانه ماساژ دهید و ۲۰ دقیقه بعد آن را بشویید.

خواص هندوانه در بدنسازی

در سال ۲۰۱۳ یک مطالعه بر روی تاثیر هندوانه روی بدنسازی انجام شد که نتایج جالبی داشت.

این تحقیقات نشان داد مصرف هندوانه قبل از تمرین باعث می شود که ورزشکار درد عضلانی کمتری را احساس کند.

همچنین هندوانه به دلیل داشتن مقدار زیادی پتاسیم از افزایش فشار خون و ضربان قلب جلوگیری می‌کند.

اسید آمینه های آرژنین و سیترولین موجود در این میوه از درد عضلانی بعد از ورزش پیشگیری می‌کند.

توجه داشته باشید که هندوانه ممکن است فشار خون و مقاومت به انسولین را در برخی افراد کاهش دهد.

این امر به کاهش درد عضلانی بعد از ورزش منجر می شود.

خواص هندوانه و زنجبیل

آب هندوانه با عسل و زنجبیل برای قطع بلغم موثر است.

برای تهیه نوشیدنی آب هندوانه و نعناع به مواد زیر نیاز داریم.

هندوانه بدون تخم و خرد شده :۱/۵ کیلو

برگ های تازه نعنا :۱/۴ پیمانه

شکر :نصف پیمانه

آب :نصف پیمانه

آب لیموی تازه :نصف پیمانه

لیموناد زنجبیلی :۴ الی ۵ پیمانه

برگ های ریز نعنا :برای تزئین

برای تهیه این نوشیدنی باید برگ های نعنا را داخل یک کاسه مناسب بریزید و به همراه ۱/۴ پیمانه شکر و ۱/۴ پیمانه آب با قاشق چوبی له کنید و به مدت یک تا دو دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا گرم شوند.

بعد با یک قاشق سوراخ دار برگ های نعنا را از آب و شکر مخلوط شده جدا کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا له شود.

سپس بقیه شکر و آب را داخل همان کاسه شکر و نعنا بریزید و دوباره داخل مایکروفر بگذارید تا شکر در آب ذوب شود. وقتی شکر حل شد روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.

هندوانه خرد شده را هم داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و پوره ای شود.

سپس شربت آب و شکر را با برگ نعناهایی که در مخلوط کن له کردیم و آب هندوانه و نیز مقداری آب لیمو مخلوط کنید و هم بزنید و در نهایت لیموناد زنجبیلی را روی آنها بریزید و در لیوان های مورد نظر سرو کنید و با چند برگ ریزی نعنا آن را تزیین کنید.

خواص هندوانه و پنیر

طب سنتی توصیه می کند پنیر را با هندوانه خیار و گوجه نخورید چرا که سستی می آورد.

تجربه نشان داده که بعد از خوردن پنیر و هندوانه، بدن دچار سستی می‌شود. بهتر است پنیر همراه با گردو یا انگور میل شود.

این امر باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره می‌شود.

مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردی‌های دیگر باعث بروز عارضه‌ها و بیماری‌ها می‌شود، این امر عمر را کوتاه می‌کند.

بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند.

دسته بندی: خواص مواد غذایی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 16 بهمن 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام آزمودگان و لینک مستقیم بلا مانع است.