خواص نان و هندوانه ؛ فواید خوردن هندوانه با نان به عنوان میان وعده

خواص نان و هندوانه

خواص نان و هندوانه ؛ فواید خوردن هندوانه با نان به عنوان میان وعده

خواص نان و هندوانه ؛ فواید خوردن هندوانه با نان به عنوان میان وعده همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص نان و هندوانه چیست

نان و هندوانه یکی از بهترین عصرانه ها و عادات غذایی برای بهره وری بیشتر از خواص هندوانه است.

هندوانه میوه‌ای کم‌کالری است، اما کالری هندوانه و آب هندوانه در حجم‌های مختلف متفاوت است. یک قاچ هندوانه ۸۶ کالری دارد.

طبع هندوانه از نظر طب سنتی ایرانی سرد و تر است، گرما را برطرف می‌کند و بهترین میوه تابستانی برای گرم مزاجان است.

افراد سرد مزاج باید از خوردن هندوانه خودداری کنند یا برای رفع سردی هندوانه حتما آن را با یکی از مصلحاتش میل کنند. گلقند، عسل، قند و… مصلح هندوانه هستند.

هندوانه جلوی تندی و تیزی صفرا را هم می‌گیرد.

هندوانه مهار کننده صفرای بیش از حد است که عامل بسیاری از این بیماری ها در بدن می‌تواند باشد.

هندوانه چون رطوبت بدن را بالا می‌برد غلظت خون را کاهش می دهد.

هندوانه با افزایش نسبی آب خون (بلغم) باعث افزایش رطوبت و رقیق شدن خون می‌شود.

هندوانه برای افراد تب‌دار بسیار خوب است و می‌تواند همراه با شیرخشت یا سکنجبین مصرف شود.

البته برای رفع صفرای زیاد و سوزش و زردی بهتر است سکنجبین خیلی شیرین نباشد بلکه ملس باشد.

حکما، اعتقاد دارند که بهترین وقت خوردن هندوانه، بین دو وعده غذایی است.

هندوانه یکی از کم‌کالری‌ترین میوه‌ها به شمار می‌رود. همان‌طور که گفته شد در هر پیمانه از هندوانه که وزن آن ۱۵۴ گرم است، فقط ۴۶ کالری وجود دارد.

هندوانه شامل مقدار زیادی آب و مقدار کمی فیبر است که هر دو برای هضم سالم مهم هستند.

دو ویتامین موجود در هندوانه یعنی آ و ث برای سلامتی پوست و مو مهم هستند.

ویتامین ث به تولید کلاژن بدن کمک می‌کند، این پروتئین پوست را تقویت می‌کند و باعث استحکام مو می‌شود.

ویتامین آ نیز برای پوست سالم اهمیت دارد چرا که به تولید و ترمیم سلول‌های پوست کمک می‌کند.

یک فنجان آب هندوانه حاوی حدود ۴ درصد پتاسیم توصیه شده برای مصرف روزانه است.

یک عدد هندوانه متوسط حدود ۱۱٫۶ گرم کربوهیدرات دارد، که ترکیبی از فیبرهای رژیمی، نشاسته و قند ها است.

هندوانه حاوی ۹۰ درصد آب است و یکی از بهترین منابع هیدراسیون محسوب میشود.

آشنایی با دیگر خواص هندوانه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص هندوانه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با هندوانه

هندوانه بوته و میوه می باشد که از تیره کدوییان و دسته صیفی جات است. این میوه خوشمزه تابستانی در نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند. تا به امروز بیش از ۱۲۰۰ گونه از هندوانه وجود دارد که برا اساس رنگ گوشت آن به رنگ های مختلف مانند قرمز ، صورتی ، نارنجی و زرد دیده می شود.

خواص هندوانه برای سلامت لثه‌

ویتامین سی موجود در این میوه باعث می شود تا مویرگ های لثه سالم باقی بمانند. کمبود ویتامین سی در بدن باعث خونریزی و التهاب لثه شده و هندوانه از بروز این اختلال جلوگیری می کند. ویتامین سی موجود در هندوانه باکتری های داخل دهان را از بین می برد و برای جلوگیری از بیماری های دهان و دندان موثر است.

هندوانه برای بهبود آبله مرغان و زونا

مقادیر زیاد ویتامین سی در هندوانه باعث افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماری های مختلف نظیر زونا و آبله مرغان می شود.

خواص هندوانه برای تقویت سیستم ایمنی

همانطور که اشاره شد هندوانه سرشار از ویتامین سی می باشد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.

این میوه دارای ویتامین ب۶ می باشد که به سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا پادتن تولید کند.

ویتامین موجود در هندوانه در تشکیل گلبول های قرمز خون موثر است.

همچنین هندوانه دارای ویتامین آ می باشد که باعث تنظیم سیستم ایمنی بدن در مقابل عفونت ها می شود.

هندوانه برای سلامت چشم

در هندوانه ویتامین سی ، بتاکاروتن ، لووتیان و زاکسنتین به وفور یافت می شود که برای بهبود بینایی موثر است. اگر می خواهید چشم خود را در مقابل بیماری های مختلف در امان نگه دارید هندوانه میل کنید.

خواص هندوانه برای درمان آکنه و جوش صورت

ویتامین آ در هندوانه به وفور یافت می شود که باعث کنترل چربی پوست صورت شده و به درمان آکنه کمک می کند.

شما می توانید دو تکه هندوانه را به همراه یک تکه موز له کنید و از ترکیب به دست آمده برای درمان جوش صورت خود استفاده کنید و پس از اتمام کار با آب سرد صورت خود را بشویید.

خواص هندوانه برای زنان

هندوانه میوه ای تابستانی است که مورد علاقه بسیاری افراد است، هندوانه خواص بسیار زیادی دارد و به دلیل حجم بالای آبی که دارد می تواند از کمبود آب در بدن جلوگیری کنند.

همچنین این میوه به کاهش منافذ باز، رفع لک ها و تمیز کردن پوست کمک می کند؛

خوب است بدانید هندوانه خاصیت سفید کنندگی دارد و می توان از آن به عنوان یک لایه بردار استفاده کرد،

علاوه بر این این میوه آبدار برای درمان التهاب و جوش صورت بسیار مفید است،

برای این کار پوست صورت را با آب هندوانه ماساژ دهید و ۲۰ دقیقه بعد آن را بشویید.

خواص هندوانه در بدنسازی

در سال ۲۰۱۳ یک مطالعه بر روی تاثیر هندوانه روی بدنسازی انجام شد که نتایج جالبی داشت.

این تحقیقات نشان داد مصرف هندوانه قبل از تمرین باعث می شود که ورزشکار درد عضلانی کمتری را احساس کند.

همچنین هندوانه به دلیل داشتن مقدار زیادی پتاسیم از افزایش فشار خون و ضربان قلب جلوگیری می‌کند.

اسید آمینه های آرژنین و سیترولین موجود در این میوه از درد عضلانی بعد از ورزش پیشگیری می‌کند.

توجه داشته باشید که هندوانه ممکن است فشار خون و مقاومت به انسولین را در برخی افراد کاهش دهد.

این امر به کاهش درد عضلانی بعد از ورزش منجر می شود.

خواص هندوانه و زنجبیل

آب هندوانه با عسل و زنجبیل برای قطع بلغم موثر است.

برای تهیه نوشیدنی آب هندوانه و نعناع به مواد زیر نیاز داریم.

هندوانه بدون تخم و خرد شده :۱/۵ کیلو

برگ های تازه نعنا :۱/۴ پیمانه

شکر :نصف پیمانه

آب :نصف پیمانه

آب لیموی تازه :نصف پیمانه

لیموناد زنجبیلی :۴ الی ۵ پیمانه

برگ های ریز نعنا :برای تزئین

برای تهیه این نوشیدنی باید برگ های نعنا را داخل یک کاسه مناسب بریزید و به همراه ۱/۴ پیمانه شکر و ۱/۴ پیمانه آب با قاشق چوبی له کنید و به مدت یک تا دو دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا گرم شوند.

بعد با یک قاشق سوراخ دار برگ های نعنا را از آب و شکر مخلوط شده جدا کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا له شود.

سپس بقیه شکر و آب را داخل همان کاسه شکر و نعنا بریزید و دوباره داخل مایکروفر بگذارید تا شکر در آب ذوب شود. وقتی شکر حل شد روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.

هندوانه خرد شده را هم داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و پوره ای شود.

سپس شربت آب و شکر را با برگ نعناهایی که در مخلوط کن له کردیم و آب هندوانه و نیز مقداری آب لیمو مخلوط کنید و هم بزنید و در نهایت لیموناد زنجبیلی را روی آنها بریزید و در لیوان های مورد نظر سرو کنید و با چند برگ ریزی نعنا آن را تزیین کنید.

خواص هندوانه و پنیر

طب سنتی توصیه می کند پنیر را با هندوانه خیار و گوجه نخورید چرا که سستی می آورد.

تجربه نشان داده که بعد از خوردن پنیر و هندوانه، بدن دچار سستی می‌شود. بهتر است پنیر همراه با گردو یا انگور میل شود.

این امر باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره می‌شود.

مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردی‌های دیگر باعث بروز عارضه‌ها و بیماری‌ها می‌شود، این امر عمر را کوتاه می‌کند.

بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.